«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΡΑΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

10.08.2017

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΑΠΟ ΤΙ ΗΛΥΚΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ GOJIMS, «ΕΜΕΙΣ» ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ, ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ, ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΟΣ, ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ….Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (από το Βιβλιο του Johannes Rothkranz, Der Vertrag von MaastrichtEndlösung für Europa Teil II, 1997).

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

Ειμαστε οι ανατροπεις.

Καταστρεψαμε και ιδιοποιηθηκαμε τον φυσικο σας ελληνικο κοσμο, τα ιδανικα σας, την μοιρα σας και σας ταλαιπωρησαμε.

Βρισκομαστε πισω από κάθε επανασταση της ανθρωπινης ιστοριας και όχι μονο της ρωσικης (Ραββινος Marcus Eli Ravage, Century Magazine, A real Case Against the Jews, January 1928).

Ειμαστε οι εξοντωτες και θα παραμεινουμε για παντα οι εξοντωτες.

1992 Υπογράφεται η συνθήκη του Μάαστριχτ.

Αδιαφορο από το τι θα κανεται, ποτε δεν θα εκπληρωσεται τις επιθυμιες μας.

Για τον λογο αυτό παντοτε θα σας εξοντωνουμε διοτι θελουμε να δημιουργησουμε τον δικο μας κοσμο (Από το Βιβλιο YOU CENTILES του Maurice Sammuels, Σελιδα 155).

Η Ενωση της Δημοκρατουρα ‘η η Δημοκρατια της ενωσης ‘η ότι άλλο μπορει να είναι αυτή των θυγατερων και υιων του Αβρααμ,  ιδρυθηκε και εξελιχθηκε από τους Μεγιστανους του χρηματος και βασιζεται ως γνωστο σε εκλογες των λαων των κρατων μελων της και μπορει να ελεγχεται ευκολα και πληρως.

Τα ειδωλα του Μαμμωνα στο παρασκηνιο δεν προσδιοριζουν μονο τους υποψηφιους αλλα και την ενωτικη πολιτικη αυτων.

Ο βασικος νομος της Ενωσης της Δημοκρατουρας καθωριζει πως οι λαοι των κρατων μελων της θα ψηφιζουν αυτους που οι Μεγιστανοι του χρηματος τοποθετουν κατω από την μυτη τους με  το Συνθημα «Φαγε, πτηνο μου ‘η πεθανε!»… Παρ΄όλα αυτά, οι κάθε φορα με την δημοκρατικη αυτή μεθοδο εκλεγεντες πολιτικοι της Ενωσης της Δημοκρατουρας δεν ειναι τοσο αξιοι περιφρονησης αλλα ιδιατερης συμπονιας.

Αυτό που διατειπωσε το 1950 ο Douglas Reed (Somewhere South of Suez. A Further Survey oft he Grand Design oft he Twentieth Century, New York 1951, 9f) ισχυει και σημερα:

«Σημερα παρακολουθουν τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο τοσο φοβισμενοι οι προεδροι της Δημοκρατιας των ΗΠΑ, οι αγγλοι πρωθυπουργοι και ολοι οι συναδελφοι τους στην «Ενωση της Δημοκρατουρα», όπως παρακολουθουν οι μουσουλμανοι

θρησκευτικοι ηγετες το προηγουμενο βραδυ του Ραμαζαμη το αυξανομενο φεγγαρι και γονατιζουν μπροστα του υποτακτικα ολοι οι πιστοι στο τζαμι της Μεκκας…Σημερα δεν τολμουν καθ’ ολου οι πολιτικοι της Δυσης των κρατων μελων της Ενωωσης της Δημοκρατουρας να αρχισουν μετα την εκλογη τους με τις εργασιες τους, προτου προηγουμενως ‘η αμεσως ,ετα, να δειξουν την υποταγη τους στα εκαστοτε παραρτηματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου».

Αυτά ισχυαν το 1950.

Τι ισχυουν σημερα το 2017;

Και σημερα δεν τολμα κανενας προεδρος των μελων κρατων της Ενωσης της Δημοκρατουρας ουτε καν να επισκευθη π.χ. την Αυστραλια χωρις προηγουμενως να επισκεφθη εκει πρωτα την κοινοτητα του «εκλεκτου λαου» και δειξει την υποταγη του!

Οποιος επιθυμει να πληροφορηθη για το ποιος ηταν ο ιδρυτης της Ενωσης της Δημοκρατουρας των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, δεν εχει παρα να διαβαση το Βιβλιο του M. B. Schnapper με τιτλο «Regionalismus and WeltOrganisierung. Nachkriegsaspekte der globalen Beziehungen Europas, ein Symposium des Instituts für Weltorganisierung, Wasington D.C. 1944».

Η ιδεα και το προ’ι’ον της ιδρυσης της Ενωσης της Δημοκρατουρας προηρθεν από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, ο οποιος κατευθυνεταi από την συναγωγη του Σατανα, ενα «Υψηλο Συμβουλιο» αποτελουμενο από υψηλοβαθμους Ιερεις, Γεροντες και Δασκαλους της Βιβλου της συναγωγης του Σατανα, δηλαδη μια αναγκαστικως αποδεκτη απολυτα μυστικη σιωνιστικη «Sanhedrin» που εχει κατω από τα ποδια της την «χριστιανικη Ευρωπη του Μααστριχτ», η οποια ψευδεπιγραφα ονομαζεται «Ευρωπα’ι’κη Ενωση».

Ακομη και η Συμφωνια του Μααστριχτ δεν περιεχει τιποτε από δημοκρατικες υποδομες και καθωριζει, ότι το Κοινοβουλιο της Ενωσης της Δημοκρατουρας συμμετεχει τυπικα κατά την ονομασια των μελων της κυβερνησης, δηλαδη της Κομισιον, που σημαινει ότι αυτό εχει δικαιωμα ακροασης αλλα όχι επιλογης.

Το Συμβουλιο Πρωθυπουργων και η Κομισιον της Ενωσης της Δημοκρατουρας είναι ταυτοχρονα η εκτελεστικη και η νομοθετικη εξουσια!

Ο γραφων επιστρεφει στο σημειο αυτό στην συμβαση του Μααστριχτ:

Ποικιλοτροπα και με πολλαπλη ερμηνεια είναι το Αρθρο 3b της ως ανω συμφωνιας και εκφραζει την αρχη της «Subsidiarität».

Κατά την αρχη αυτή μπορει η Ενωση της Δημοκρατουρας σε τομεις, που δεν ανηκουν στην αποκλειστικοτητα της, να επεμβαινη μονο όταν οι στοχοι για τα προβλεπομενα να ληφθουν μετρα, δεν επιτυγχανονται με επιθυμητα αποτελεσματα στο επιπεδο των μελων κρατων και για τον λογο αυτό και της περιμετρου των επιδρασεων τους απαιτειται η επεμβαση της Ενωσης.

Ιδιαιτερα επικινδυνη γινεται η κατασταση, όταν, όπως εγινε προσφατα με τις χωρες μελη της νοτιας Ευρωπης και ειδικα με τα Μνημονια σε βαρος της Ελλαδος, διδεται μεγαλυτερη βαρυτητα σε οικονομοτεχνικες διαδικασιες ξεπερνωντας αυταρχικα και με ληστοσυμμοριακες πρακτικες τα ορια δικαιοδοσιας της Ενωσης της Δημοκρατουρας αποκλειοντας και τις δυνατοτητες επεμβασεων τοσο της εγχωριας οσο και της δικαιοσυνης της

Ενωσης της Δημοκρατουρας!

Γενικα λειπει από την Συμφωνια του Μααστριχτ ενα ξεκαθαρο Αρθρο που θα εξασφαλιζεν την ευημερια των πολιτων της Ενωσης της Δημοκρατουρας με ξεκαθαρους ορους της ανταγωνιστικοτητας.

Τιποτε δεν υπαρχει στην Συμφωνια του Μααστριχτ που να εξηγη γιατι δοθηκε προτεραιοτητα στην νομισματικη ενωση (Ευρωζωνη!) και όχι στην πολιτικη ενωση που θα εξασφαλιζεν την ισονομια των οικονομικων ανισοτητων μεταξυ των κρατων μελων της Ενωσης.

Μηπως για να σωθουν οι Γερμανικες και οι Γαλλικες Τραπεζες;

Δεν συνεφερε μηπως κατι τετοιο την Γερμανια, που θα απεκλειε εκ των πραγματων την σημερινη πολιτικη της λεηλασιας των νοτιοευρωπα’ι’κων χωρων μελων της Ενωσης;

Αυτό που είναι επισης τελειως ανυπαρκτο στη Συμφωνια του Μααστριχτ και κανει σημερα δυσκολες τις διαπραγματευσεις για το BREXIT, είναι οι οροι για την αποχωρηση ενός μελους κρατους από την Ενωση!

Αντι για τους απαραιτητους ορους διατυπωθηκαν παραπλανητικα οι εννοιες ως «χωρις ανακληση», «χωρις επιστροφη» ‘η «αδιορθωτη».

Μπορει υπο τετοιες συνθηκες η Ενωση της Δημοκρατουρας των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, να αντιπροσωπευη την «Ευρωπη των Πατριδων»;

Η γνησια Ευρωπη γυρω από την Μεσογειο Θαλασσα, η Ευρωπη του Ευρυβιαδη μετα την Ναυμαχια της Σαλαμινας χωρις Ασιατες και Αφρικανους η Ευρωπη του ελληνικου ατομικισμου και ηρω’ι’σμου ποτε δεν είναι δυνατο να αντιπροσωπευεται από το κακοηθες δημιουργημα της Ενωσης της Δημοκρατουρας.

Οπου γινεται η προσπαθεια, να γινονται οι αληθειες πιστευτες με νομοθετικα μετρα,

προκειται  στις περισσοτερες φορες για πολιτικοεξουσιαστικα ψευδη.

Και το κακοηθες δημιουργημα της Ενωσης της Δημοκρατουρας κυβερναται με τετοια ψευδη.

Οι ετσι ονομασθεντες σημερινοι Ευρωπαιοι δεν τολμουν να ξεπηδησουν τα ορια της πιστης, ελπιδας και του φοβου.

Εχουν ετσι διαπαιδαγωγηθει και καλοπερασει τα τελευταια χρονια, ώστε να γινονται ευκολη λεια, τεμπεληδες και αποπροσανατολισμενοι από τον κοσμο που ζουν.

Υπηρξε καποτε και μια Ψευτοευρωπη με κοινο θρησκευτικο υποβαθρο που βασιζονταν επισης σε ένα κακοηθες δημιουργημα, δηλαδη στο ετσι ονομασθεισα «Αγια Ρωμα’ι’κη Αυτοκρατορια Γερμανικης Εθνοτητας» η οποια κατά το τελος του 12 μ.Χ. αιωνος εκτεινονταν από την σημερινη Ολλανδια εως την Πομμερν, από την σημερινη Φαλανδρια εως την Μαρκ, δηλαδη εως το δουκατο Κρα’ι’ν και από την βορεια Γερμανια εως την Σικελια και ως συνολο χαρακτηριζονταν ως  «Corpus Christianorum» και βασιζονταν στην κοινη θρησκευτικη πιστη στον επαλοιφθεντα με αγια δηθεν αλοιφη Αγραμματου Αυτοκρατορα Καρλ του Μεγαλου.

Η Ψευτοευρωπη αυτή μπορει καλλιστα να αντιπροδωπευθη από την σημερινη Ενωση της Δημοκρατουρας αλλα όχι από την «Ευρωπη των Πατριδων».

Και η επισημη ιστορια της Ενωσης της Δημοκρατουρας αρχιζει από την ως ανω Ψευδοευρωπη και δεν εχει καμμια σχεση με την Ευρωπη της ελληνικης αρχαιοτητας!

Μια  νεα ιδρυση της «Ευρωπης των Πατριδων» χωρις κοινο νομισμα και με εθνικες κεντρικες τραπεζες κρατικοποιηθεντες κατά 100 % θα περιεχει ως μελη τις χωρες γυρω από την Μεσογειο Θαλασσα, Ισπανια, Γαλλια, Ιταλια, Κροατια, Βοσνια, Μαυροβουνιο, Αλβανια, Ελλαδα, Τουρκια, Συρια, Λιβανο, Ισραηλ, Πααιστινη, Αιγυπτο, Λιβυη, Τυνησια, Αλγερια και Μαροκκο.

Η Ευρωπη αυτή θα κατευθυνεται από το πνευμα του Οδυσσεα και την θεση του Ιουδαιου, Χριστιανου και Μουσουλμανου Προφητη, θα καταλαβει ο Αρχαιοελληνας Φιλοσοφος.

Οι Μεγαλοαπατεωνες της Ενωσης της Δημοκρατουρας παραπλανησαν με ψευδη τους λαους της Ευρωπης για μια «Ευρωπη των Πατριδων», ενώ ταυτοχρονα διακηρυτταν την «Ευρωπη του Αυριον» ως μια πολυεθνικη και πολυπολιτισμικη ενιαια κατασκευη.

Μονο η παρακουλουθηση των μεθοδων αποπροσανατολισμου των λαων, αρρωσταινει κάθε ανθρωπο χωρις καθ’ ολου ενδειξεις ασθενειας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                        Bleibergweg 114

D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

08.08.2017

DIE UNIONSDEMOKRATUR!

Dr. Georg Chaziteodorou

ALLE ΙΝ DER UNIONSDEMOKRATUR DÜRFEN MITREDEN, AUCH DIE DUMMEN GOJIMS, ENTSCHEIDEN ABER «WIR», DIE GÖTZEN MAMMONS, DIE SÖHNE DER FINSTERNIS, DIE GELDBESCHAFFER UND GELDGEBER DER SATANSSYNAGOGE….DIE WIEDERHOLT VERBRECHEN

AN DER MENSCHHEIT BEGEHT, UM DANN HEUCHLERISCH ABHILFE

MITTELS NOCH GRÖSSERER VERBRECHEN ZU «FORDERN» UND ZU «SCHAFFEN».

Wir sind Umstürzler. Wir haben eure natürliche hellenische Welt in Besitz genommen, eure Ideale, eure Schicksal und haben Schindluder

damit getrieben. Wir standen hinter jeder Revolution,. Nicht nur der russischen, sondern allen Revolutionen in der Geschichte der                                                                                                                           Menschheit. (Rabbi Marcus Eli Ravage, Century Magazine, A real Case, Against the Jews, January 1928).

Wir sind die Vernichter und wir werden immer die Vernichter bleiben. Egal was ihr auch tun werden, unsere Wünsche könnt ihr nie befriedigen. Wir werden daher immer vernichten, denn wir wollen unsere eigene Welt (Aus dem Buch YOU CENTILES von Maurice Sammuels, Seite 155).

Die Unionsdemokratur der Töchter und Söhne Abrahams die von der

Hochfinanz gegründet und entwickelt ist, basiert bekanntlich auf Wahlen durch die Mitgliedsvölker. Die Unionsdemokratur oder die

Unionsrepublik oder was auch immer sie ist, kann sie leicht kontrolliert werden. Die Götzen Mammons hinter den Kulissen wählen nicht nur die Kandidaten  sondern auch deren Unionsvereinigungspolitik aus. Das eherne Gesetz der Demokratur besagt, dass das Volk hat das zu wählen, was ihm die Götzen Mammons vor die Nase setzen, nach dem Motto “Friß, Vogel, oder stirb!”… Bei allen sollte man jedoch nicht so sehr Verachtung als vielmehr Mitleid für die «demokratisch gewählten Politiker» der «Unionsdemokratur» empfinden. Das was 1950 Douglas Reed notierte (Somewhere South of Suez. A Further Survey of the

Grand Design of the Twentieth Century, New York 1951, 9f), hat

heute noch Gültigkeit:

«Heute beobachten den internationalen politischen Zionismus

  amerikanische Präsidenten, britische Premierminister und alle ihre

  Kollegen in der «Unionsdemokratur» so ängstlich, wie muslimische

  Geistliche am Vorabend des Ramadan den zunehmenden Mond, und

  sie verbeugen sich vor ihn so demütig wie die Gläubiger, die sich in

  der Moschee von Mekka niederwerfen…Heute wagen westliche

  Politiker der Mitgliedsländer der «Unionsdemokratur» kaum, ihr

  Amt anzutreten, ohne zuerst, oder sofort anschließend, ihre

  öffentliche Unterwerfung unter diese seltsam neue Bestrebung, den

  internationalen politischen Zionismus zu bekunden».

Das war 1950. Was ist aber heute 2017? Auch heute wagt keine Präsident der Unionsdemokratur der Mitgliedsländer nicht einmal

mehr, z.B. den australischen Kontinent zu betreten, ohne zu aller erst der dortigen «Gemeinde des außerwählten Volkes» seine

untertänigste Aufwartung zu machen!

Wer die Schaffung und Entwicklung der Unionsdemokratur der Töchter und Söhne Abrahams in Wahrheit beschlossen hat, wird es im Buch von M. B. Schnapper mit dem Titel «Regionalismus and Welt-Organisierung. Nachkriegsaspekte der globalen Beziehungen Europas, ein Symposium des Instituts für Weltorganisierung, Washungton D.C. 1944» beschrieben. Die Unionsdemokratur ist eine Idee und das Produkt des internationalen politischen Zionismus der von der Satanssynagoge geleitet wird. Einen «Hohen Rat» bestehend aus den «Hohen-Priestern», Ältesten und Schriftgelehrten der Satanssynagoge d.h. eine verbindlich inspirierenden absolut geheimen jüdischen «Sanhedrin» ist bereits das «christliche Europa von Maastricht», das fälschlich sich E.U. nennt, zu Füßen gelegt. Auch der Maastrichter Vertrag führt keine wirklichen demokratischen Strukturen ein, sondern legt lediglich fest, dass das Parlament der Unionsdeokratur an der Benennung der Mitglieder der Regierun, der Kommission, beteiligt werden soll d.h. statt Vorschlagsrecht nur Anhörungsrechhaben kann. Ministerrat und Kommission in der «Unionsdemokratur» bilden zugleich die Exekutive und die Legislative! Doch zurück zum Maastrichter Vertrag: Vieldeutig bzw. in vielfacher Weise interpretierbar, ist das in Artikel 3b angesprochene «Subsidiaritätsprinzip». Nach diesem Prinzip die Gemeinschaft kann

auf Gebieten, die nicht ohnehin schon in ihre ausschließliche Zuständigkeit fallen, nur dann tätig werden, sofern und soweit die Ziele der in Betracht gezogenen Maßnahmen auf der Ebene der Mitgliedstaaten nicht ausreichend erreicht werden können und daher wegen des Umfanges oder ihrer Wirkungen besser auf Gemeinschaftsebene erreicht werden können. Besonders gefährlich wird es dann, wenn man, wie bei der südeuropäischen Mitgliedsländer auf die Einhaltung (Memoranden!) marktwirtschaftlicher Spielregeln Wert legt, den der Unionsdemokratur werden zu viel und zu weit reichende Eingriffsrechte in das Marktgeschehen gegeben und zwar ohne gleichzeitige wirksame Kontrolle durch diese Mitgliedstaaten, das Parlament oder der Gerichtshof der Unionsdemokratur. So wird

beispielsweise die Freiheit des Maastrichter Vertrages als eine der

wichtigsten Grundlagen einer marktwirtschaftlichen Ordnung durch einen extensiven Verbraucherschutz eingeschränkt. Überhaupt fehlt im Maastrichter Vertrag eine eindeutige Aussage zugunsten eines den Wohlstand aller Bürger der Unionsdemokratur sichernden marktwirtschaftlichen Systems einschließlich entsprechender wettbewerbsrechtlicher Regelungen. Es fehlt im Maastrichter Vertrag

jegliches schlüssige Argument, warum zuerst eine Währungseinheit eingeführt wurde und nicht die eigentliche politische Vereinigung vieler wirtschaftlich, sozial und interesspolitisch noch völlig uneiniger Länder zu einem einheitlichen Bundesstaat angestrebt werden soll. Lag die

politische Vereinigung nicht im Interesse der BRD? Wäre damit die heutige Ausplünderung der südeuropäischen Mitgliedsländer der Unionsdemokratur durch die BRD nicht mehr möglich? Was in den

Text des Maastrichter Vertrags völlig fehlt und das macht den BREXIT schwierig ist die «Kündigungsklausel», umso häufiger finden sich im Vertragstext besonders Begriffe wie «unwiderruflich», «unumkehrbar» oder «irreversibel».

Kann überhaupt unter diesen Umständen der Unionsdemokratur der Töchter und Söhne Abrahams, das «Europa der Vaterländer»

repräsentieren? Das wahre Europa um das Mittelmeer, das Europa nach der Seeschlacht von Salamis, das Europa des hellenischen Individualismus und Heroismus, kann er bestimmt nicht von dieser Missbildung repräsentiert werden. Wo versucht wird, Wahrheiten mit

gesetzlichen Verboten Nachdruck zu verleihen, handelt sich meistens um machtpolitische Lügen. Und diese Missbildung wird durch solche Lügen regiert. Die heutigen Europäer wagen nicht über die Grenze des Glaubens, Hoffens und Banges hinaus zu wagen. Sie sind angefüttert gemästet, bequem, faul, letharg, der Gunst täglich von einem falschem Weltbild berieselt.

Es gab mal auch ein Pseudoeuropa mit gemeinsamer religiösem

Hintergrund basierend auf eine Missbildung d.h. auf das so genannte

«Heilige Römische Reich Deutscher Nation», welches zum Ende des 12. n. Chr. Jahrhunderts von den heutigen Niederlande bis Pommern, vom

heutigen Flandern bis zur Mark bzw. zum Herzogtum Krain und von Schleswig-Holstein bis Sizilien reichte, und dessen Ganzheit, das «Corpus Christianorum», durch den gemeinsamen Glauben gefestigt und durch den Analphabeten und angeblich gesalbten Kaiser Karl der Großen nach außen hin repräsentiert wurde. Dieses Pseudoeuropa

kann durch die heutige «Unionsdemokratur» repräsentiert werden aber nicht das «wahre Europa der Vaterländer». Auch die offizielle Geschichte «Unionsdemokratur» beginnt sowieso aus dieser Zeit und nicht aus dem hellenischen Altertum.

Eine Neugründung «Europas der Vaterländer» ohne einheitliche Währung und mit nur nationalen Zentralbanken die 100 % verstaatlicht sind, kann um das Mittelmeer zwischen der Länder Spanien, Frankreich, Italien, Kroatien, Bosnien, Montenegro, Albanien, Hellas, Türkei, Syrien,

Libanon, Israel, Palästina, Ägypten, Libyen, Tunesien, Algerien und Marokko entstehen. Dieses Europa wird von Geist Odysseus geleitet

und an die Stelle des jüdischen, christlichen und moslemischen

Propheten wird der althellenische Philosoph antreten.

Die Gauner der «Unionsdemokratur» haben bisher die Völker Europas stets wahrheitswidrig ein «Europa der Vaterländer» versprochen, während gleichzeitig proklamierten, dass eine «Europa von Morgen» nur als eine multinationale, multikulturelle Einheitskonstruktion vorstellbar sein kann. Allein zu beobachten, wie perfekt in der

«Unionsdemokratur» die Gehirnwäsche funktioniert,

treibt einem das blanke Entsetzen in die Knochen.

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΡΑΣ!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! . ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! .ΤΑΛΜΟΥΔ!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    http://3.bp.blogspot.com/-j8Na3eAFUZ8/UJZAdGp3b1I/AAAAAAAACUs/X-3nP1YCeFI/s200/12238a.gif
    .
    .
    Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων),
    .
    για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.
    .
    .
    /
    http://4.bp.blogspot.com/-z4A0lkbPcv4/UJZAkTw0j9I/AAAAAAAACU0/Sy74KBhLVcE/s1600/bush_with_talmud.jpg
    .
    .
    .
    Διαβάστε παρακάτω πόσο ’’ωραία’’ πόσο ’’φιλειρηνικα’’ και πόσο ‘’αντιρατσιστικά’’ μιλάει για τους Έλληνες και τους άλλους λαούς ο ‘’περιούσιος’’(sic) λαός του Θεού ο οποίος υπέστη ολοκαύτωμα και εξορία.
    .
    .
    Θαυμάστε:
    .
    ΒΙΒΛΙΟ: ΤΑΛΜΟΥΔ :
    .
    .
    ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    -Orach CHAIIM (225,10) : Οι Έλληνες (Εθνικοί) και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισην.

    -ZOHAR 11 (64B) : Οι Έλληνες ειδωλολάτραι ομοιάζουν με τας αγελάδας και όνους.

    -KETHUBOTH(110B) : Ο Ψάλτης (Δαυίδ) παρομοιάζει τους Εθνικούς Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη (Γκόιμ).

    -SANHEDRIN (974B) TOS : Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος , είναι, ως του κτήνους (Γκόιμ).

    -IORE DEA (337,1) : Αντικαταστήσατε τους νεκρούς Έλληνες , όπως αντικαθιστάτε ψοφίσασαν αγελάδαν ή γάιδαρον .

    -ABHODAH ZARACH (78) : Αι Εθνικές Ελληνικές Εκκλησίαι (= του Δήμου) είναι τόποι ειδωλολατρίας.

    -IOREA DEA (142,10) : Πρέπει να ευρίσκεσαι μακράν εκκλησιών (του Δήμου).

    -SCHABATH (116A) TOS : Τα Ευαγγέλια ( μυστικισμός των Ελλήνων) ονομαζόμενα τεύχη της ανομίας , είναι αιρετικά βιβλία.

    – ABHODAH SARACH (2A) : Αι Εορταί των Ελλήνων ωνομάσθησαν ημέραι συμφοράς .

    – ABHODAH SARACH (78C) : Αι εθνικές των Ελλήνων εορταί είναι καταφρονημενέναι ημέραι μάταιαι και πονηραί.

    – KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

    – ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

    -SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.

    -ΚERITHUTH (6B , σελ. 78) : Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι . Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

    – ABHODAH SARACH (22 Α ) : Ύποπτοι είναι οι Έλληνες της συνουσίας μετά ζώων.

    -KIDDUSCHIM (68A) : Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.

    -MIDRASCH TALPIOTH (225) : Oι Έλληνες επλάσθησαν , δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.

    -SANHEDRIN( 92,1) : Οι Έλληνες φυλή αγέλη κτηνών εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.

    – CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.

    – CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό ‘Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου

    – CHOSCHEN HAM ( 183, 7) : Οι Εβραίοι πρέπει να διαμοιράζονται εκείνο, το οποίον εισέπραξαν επιπλέον από Έλληνες , οι οποίοι πιστεύουν εις το Ελληνικό δόγμα.

    -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .

    -ABHODAH ZARACH ( 54 Α) : Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοστή επί Ελλήνων ή αποστατών.

    BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ:
    .
    -KALLAH (18B) : Νόθος ,συλληφθείς κατά την διάρκεια εμμήνου ροής.

    -TOLBATH JESCHU : Γέννησις αναφερόμενη κατά τον πλέον αισχρόν τρόπον .

    -SHABBAT (104B) : Ονομάσθη παράφρων και ουδείς δίδει σημασία εις τους παράφρονας

    -TOLDOTH JESCHU : Ο Ιούδας και ο Ιησούς συνεπλάκησαν εν μέσω ακαθαρσιών.

    – ABHODAH ZARACH (6 A) : Έλληνας Χριστιανός ονομάζεται αυτός που ασπάζεται τις ψευδείς διδασκαλίες εκείνου του ανθρώπου , ο οποίος δίδαξε να γιορτάζεται πρώτη μέρα του Σαββάτου.
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ
    .
    .
    – Shulchan Aruch Choszen Hamiszpat (348): Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραικόν Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιωνδήποτε δισταγμόν .

    -ΕΒΕΝ – ΗΑ –ΕSER (6,8) : Τι είναι πόρνη ; Κάθε γυναίκα που δεν είναι Εβραία!

    MAKKOTH (7B) : Αθώος , δολοφονίας είναι κάθε Εβραίος , εφ όσον ο σκοπός είναι η δολοφονία Χριστιανού!

    Αν όλα αυτά τα έγραφαν Μουσουλμάνοι θα τους λέγανε Μουσουλμάνους Φονταμενταλιστές ,

    αν τα λέγανε Χριστιανοί θα τους λέγανε παραθρησκευτικούς και σκοταδιστές ,

    αν τα λέγανε πολιτικοί θα τους λέγανε φασίστες !

    Στην προκειμένη περίπτωση που τα αναφέρουν οι’’ περιούσιοι’’ κάτοικοι αυτού του κόσμου όλοι μούγκα!
    .
    .
    πηγη
    .
    Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/06/blog-post_9017.html#ixzz4pM7VY7oD
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ………………
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ……………………..
    .
    .
    ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ……………
    .
    .
    .
    .
    .

    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>