«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κανελλόπουλε…. Δεν μας τα λες σωστά!

Αποτέλεσμα εικόνας για τι κλαις

Με την κάρτα και τα POS δεν μολύνουμε τα χέρια μας με τα μικρόβια από το χρήμα!

Δεν θα φοβόμαστε τους κλέφτες, αφού θα γνωρίζουν ότι δεν έχουμε χρήμα!

Βάζεις την κάρτα και έχεις λεφτά, βάζεις την κάρτα και παίρνεις λεφτά, βάζεις την κάρτα και δεν κάθεσαι στην ουρά της τράπεζας να ταλαιπωρείσαι, βάζεις την κάρτα και κάνεις αμέσως όλες τις δουλειές!

Ο άνθρωπος εκσυγχρονίζεται, ξέχνα τις ταλαιπωρίες, τώρα ο πολίτης εξυπηρετείται χωρίς να ταλαιπωρείτε , ο κόσμος πάει μπροστά και όχι πίσω Κανελλόπουλε!

Για να δούμε ρε μάγκες σε τι παγίδα έχετε- έχουμε πέσει, όταν τις δικές σου υποχρεώσεις τις αναθέτετε σε άλλους, ποιους άλλους;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πρώτον με την κάρτα σε πέταξαν έξω από την τράπεζα, μακριά από τον υπεύθυνο, δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς και ο δήμιός σου τραπεζίτης πατώντας ένα πλήκτρο σε εκτελεί ότι ώρα θέλει, ναι πάρε λεφτά, όχι δεν έχει λεφτά και ότι θέλει κάνει χωρίς να είσαι εκεί να του ζητήσεις τον λόγο!

Τώρα δεν κάθεσαι στο ταμείο στην ουρά, τώρα κάθεσαι στην ουρά έξω από την τράπεζα και δεν ζητάς τα ρέστα από τον υπεύθυνο, αλλά πλακώνεσαι με τον συνάνθρωπό σου,  που δεν σου φταίει σε τίποτα, για την δική σου αφέλεια και τεμπελιά, βρίζεις τον συνάνθρωπο σου έξω από την τράπεζα, στο κρύο σαν το ζώο και στο τέλος θα σου πει μετά από ώρες μέσα στο κρύο και το αγιάζι, δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε!!!!!

Εκείνη την στιγμή τι είσαι μπροστά σε ένα μηχάνημα που ήθελες λεφτά για φάρμακα, για τον γιατρό, για να ταΐσεις το παιδί σου;;;;

Τι κατάφερες με την αποδοχή της παγίδας που σε έριξαν, για ζύγισέ τα να δούμε τι κατάφερες;;;

Και ξέρεις ότι σαν άβουλο διαχειρίσιμο ζώο, θα πεις το συνηθισμένο, για να αποφύγεις τις ευθύνες σου, αφού όλοι έτσι  κάνουν τώρα , εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;;;

Όχι φίλε μου, εσύ έβαλες το φίδι στην τρύπα σε ανυποψίαστο χρόνο και τώρα θα σε δαγκώσει!

Δεύτερον σου απαγορεύει την υγιή συναλλαγή, διακανονισμό, το παζάρεμα!

Τρίτων έχεις έναν νταβατζή στην τσέπη σου και έναν ο επαγγελματίας, την ίδια στιγμή σας αρπάζουν και από τους δυο νταβατζηλίκι και είσαστε σαν πόρνες σε οίκο ανοχής!

Τέταρτων παρέδωσες ψυχή και σώμα σε οικονομικά υποκείμενα και ανεξέλικτους εκτελεστές σου, ότι ώρα θέλουν σε τιμωρούν, όχι γιατί δεν είσαι νομοταγείς, αλλά γιατί έχεις διαφορετικές ανάγκες εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή και δεν σου επιτρέπουν να τις λύσεις, ένα ψυχρό μηχάνημα σου λέει όχι, χωρίς να μπορείς να του πεις το πρόβλημά σου, τον πόνο σου και πόσο ανάγκη τα έχεις τα χρήματα εκείνη τη στιγμή!

Αυτά μέχρι στιγμής, όταν σε τσιπάρουν, μέσω ταυτότητας, διαβατηρίου, αυτοκίνητου, σπιτιού, σκύλου, και όλων των καθημερινών συναλλαγών σου, διατροφής, γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία, μετακινήσεις, νερό, τότε δεν θα έχεις καμία αξία ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό!

Θα είσαι ένα ανώνυμο ΑΜΚΑ!!!!

Σου πασάρουν σιγά, σιγά και λίγο, λίγο, τις διευκολύνσεις που θα έχεις και ταυτόχρονα σου αλλάζουν το λουρί στον λαιμό σου, με ποιο χοντρό και ποιο χοντρό και ποιο χοντρό, μέχρι που το κάνουν ατσάλινο, πρώτα τους σκλάβους τους φορούσαν αλυσίδες στα πόδια, τώρα τους σκλάβους τους φοράνε τις αλυσίδες στο μυαλό!!!

Ο Κανελλόπουλος  δεν μπορεί να σου πει να θυσιαστής μόνος σου, διότι θα είναι μια θυσία χωρίς κανένα όφελος, μπορεί όμως να σε ενημερώσει, να σου ζητήσει να γίνετε δυο, τρεις, δεκατρείς, χίλιοι, χιλιάδες και ενωμένοι να μην τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν στον στάβλο για πάχυνση και μετά για σφαγή και μετά για φύραμα, τροφή για τα γουρούνια!

Σου στερούν την χαρά να πεις στο εγγόνι σου, πάρε να πάρεις ένα μπαλόνι στην πλατεία, πάρε να πάρεις ότι θέλεις αύριο στο σχολειό σου, να πεις στον φίλο σου και κάποιον δυστυχισμένο, πάρε αυτά να περάσεις την ημέρα σου και αύριο που θα μπορείς μου τα δίνεις!

Ξέρεις τι σου προσφέρουν με τις δήθεν εξυπηρετήσεις;

 Να είσαι ένα άβουλο ζόμπι, μπροστά σε μια τηλεόραση, με ψυχολογικά προβλήματα, αφού δεν θα μπορείς να ρυθμίσεις τις μικρές και μεγάλες χαρές σου, σε κάνουν ένα ζόμπι, που θα πηδήξεις κάποια στιγμή από το μπαλκόνι για να ελευθερωθείς και θα γράψουν τα προδοτικά ΜΜΕ, ότι είχες ψυχολογικά προβλήματα!!!!!!!!!!!!

ΒΑΡΝΑΛΗΣ Α

Εσύ ξέρεις… δεν παρασύρεσαι από τις μαλακίες του κάθε εξυπνάκια Κανελλόπουλου, εσύ ξέρεις τα δικά σου μόνο συμφέροντα, οι άλλοι ας βγάλουν νύχια να ξυστούν, εσύ ξέρεις, έχεις κάνει τα κουμάντα σου!!!

Αυτό που δεν ξέρεις ξερόλα είναι, όταν θα δεις ότι όλοι αυτοί που περιφρόνησες έφυγαν και είσαι μόνος σου και όταν θα ζητήσεις βοήθεια δεν θα σε ακούσει κανένας!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>