«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Εβραίοκοτσαμπάσιδες, εβραίογερμανοτσολιάδες, Γενίτσαροι, Εφιάλτες, Τουρκοσπορίτες, προδότες και λοιποί Έλληνες  που έχετε μπασταρδευτεί με τους παραπάνω, δουλικά το τέλος σας είναι κοντά!!!

Νομίζετε ότι θα μπορείτε πολύ ακόμα να κρύβετε την αλήθεια για το μεγαλείο της φυλής των Ελλήνων;;;

Μπορεί κάθε βολεμένο δουλικό να με λέει σοβινιστή, εθνικιστή, για να δούμε πως θα με πείτε όταν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο;;;;

Και που είσαστε… ανοίξτε τα στραβά σας να μάθετε που κατοικούσε η Ελληνική φυλή, έχω γράψει σε άλλο άρθρο, το οποίο δεν το έχω ανεβάσει ακόμα, ότι οι Έλληνες η καταγωγή τους  είναι από το διάστημα και όλοι οι υπόλοιποι είσαστε κατασκεύασμα των Ελλήνων στην γη!

Για αυτό μισή τε τόσο τους Έλληνες;;;

Δεν κουραστήκατε;;;

Δεν καταλάβατε, ότι και να κάνετε, της ελληνικής φυλής είναι αθάνατο το DNA;;;

Εδώ είμαστε και θα αναλάβουμε δράση!!!!

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ! ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ:
Ο τίτλος αυτός που επιλέξαμε δεν έχει καμιά σχέση με “εθνικισμό”.

Τον επιλέξαμε προκειμένου να εκφράσουμε την έκπληξή μας διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Βαρθολομαίου Λάζαρη στο οποίο παραθέτει την έρευνα που έχει κάνει.

Ο κ. Λάζαρης ήταν ναυτικός και στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε ότι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια.

Με την υπάρχουσα ιστορία αυτό δεν εξηγείται.

Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά, στους ιθαγενείς της Ινδονησίας,στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής,στους αυτόχθονες της Αυστραλίας, στις αναφορές των μυστικιστών από το Θιβέτ, στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες, βλέπουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.

Υπάρχει όμως μια ακόμη έρευνα αξιόλογη που είναι το βιβλίο του κ. Ιωσήφ Γιαχούντα (πρύτανης του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ) “Τα εβραϊκά είναι ελληνικά” και στην οποία μιλάει για μια πανάρχαια ελληνική αυτοκρατορία.
Σκεφτήκαμε να δημοσιεύσουμε στο blog μας,τους χάρτες του κ. Λάζαρη,που δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη καθώς και τα τοπωνύμια σε ελληνική-αγγλική και τις ακριβείς συντεταγμένες, πιστεύοντας ότι έτσι θα συμβάλλουμε στην έρευνα για την ιστορική αλήθεια που αφορά την πανάρχαια αυτή ελληνική αυτοκρατορία και η οποία αποκρύπτεται απο τον ελληνικό λαό και την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, από τους γνωστούς παγκοσμιοποιητές.

Αυτοί οι “κύριοι” γνωστοί τραπεζίτες συγκεκριμένης εθνικότητας, το γνωρίζουν εδώ και τουλάχιστον 3 αιώνες.

Φροντίζουν όμως με “κατευθυνόμενους” ιστορικούς και χαλκευμένες έρευνες να το αποκρύπτουν και να περιορίζουν τον ελληνισμό στην περιοχή της Ελλάδας.

Αυτό που μας ώθησε ήταν η δήλωση κάποιου συγγραφέα οτι οι δρυϊδες της Γαλλίας λατρεύουν σαν γενάρχη τους τον Ηρακλή.

Κανείς όμως δεν θα το διδαχτεί αυτό στα ελληνικά σχολεία όπως και εμείς άλλωστε.

Κανένα παιδί στο σχολείο δεν έμαθε ότι η Μασσαλία είναι αποικία των Φωκαέων, απο την Μικρά Ασία(6ος αιώνας π.Χ).

Κανείς δεν έμαθε για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ,σύμφωνα με δήλωση του κ. Γεωργακόπουλου,καθηγητή της Ιστορίας της Επιστήμης

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή όπου έκανε τις δηλώσεις για τα πανεπιστήμια ο κ. Γεωργακόπουλος.

Ως εδω όμως. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και σε όλη τη Γη.

Αν δεν ανοίγει το βίντεο μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω

http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=2017:2009-11-01-23-23-08&catid=22:ellinides-fones&Itemid=199

Ως εδω όμως.

Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και σε όλη τη Γη.

Περιμένουμε απο τους αναγνώστες να συμμετέχουν σε αυτή την έρευνα με αποστολή μηνυμάτων και στοιχείων, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο,κανείς δεν τα γνωρίζει όλα και κανείς δεν έχει το αλάθητο.

Προτείνουμε στους αναγνώστες να αποθηκεύσουν αυτά τα δεδομένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους, να επισκεφθούν τα μέρη αυτά μέσο του Google Earth και όποιοι μπορούν ας ταξιδεύσουν σε αυτά τα μέρη τα οποία προσδιορίζονται απο ακριβείς συντεταγμένες.
Σας αφήνουμε να θαυμάσετε αυτούς τους απίστευτους χάρτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ

ΤΟ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ

Ο φυλο να πω ενα ευχαριστω για την πολιτιμη βοηθεια του στην ιστοσελιδα

http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/

Και λιγη βολτα  με τους προγονους μας!

http://arxaiaithomi.gr/

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ………….
    .
    .
    .
    .
    .
    Η ιστορία του λύκου
    .
    .
    .
    .
    .
    http://2.bp.blogspot.com/-ymDSf-mfkKg/T1sdC5euXDI/AAAAAAAAQHs/oBnWFeGngNU/s200/cebbcf8dcebacebfcf82.jpeg

    .
    .
    .
    .
    Κάποτε μία αγέλη λύκων αποφάσισε να κάνει έναν αγώνα με στόχο να κατορθώσουν να ανέβουν στην κορυφή ενός βουνού η οποία ήταν απόκρημνη.
    .
    .
    .
    Προς τούτο προσκλήθηκε πλήθος ζώων για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να χειροκροτήσει το κατόρθωμα, το οποίο ήταν δύσκολο καθότι η διαδρομή ήταν δυσπρόσιτη και δυσανάλογη για τις ικανότητες των λύκων.
    .
    .
    .
    Όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος και είδε τη διαδρομή δεν πίστευε ότι ήταν δυνατόν να κατορθώσει κάποιος λύκος
    να ανέβει στην κορυφή και το σχολίαζε ανάλογα φωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουν και το εγχείρημα θα απέβαινε άκαρπο.
    .
    .
    .
    Οι λύκοι ξεκίνησαν την προσπάθεια αλλά ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να εγκαταλείπουν απογοητευμένοι………
    .
    .
    .
    εκτός από έναν ο οποίος συνέχιζε απτόητος αγνοώντας επιδεικτικά τις φωνές του πλήθους το οποίο επιμένοντας ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει τον προέτρεπε να τα παρατήσει.
    .
    .
    .
    Τελικά ύστερα από πολλές προσπάθειες και αποτυχίες ο λύκος κατόρθωσε να ανέβει στην κορυφή.
    .
    .
    .
    Το πλήθος άρχισε να τον επευφημεί αλλά αυτός τους παρατηρούσε αποσβολωμένος δίνοντας την εντύπωση ότι δεν καταλάβαινε τι έλεγαν.
    .
    .
    .
    Ο λόγος δεν ήταν η απόσταση…………………
    .
    .
    .
    αλλά το γεγονός ότι ο λύκος ήταν… ΚΟΥΦΟΣ!!!!!!!!
    .
    *****************************
    .
    Χρήσιμα και επίκαιρα τα διδάγματα:
    .
    Το πλήθος δεν έχει πάντα δίκιο…………
    .
    αντιθέτως τις περισσότερες φορές έχει άδικο.
    .
    .
    .
    Το πλήθος είναι ευμετάβλητο σε συναισθήματα,
    .
    τη μια στιγμή σε αποδοκιμάζει
    .
    και την αμέσως επόμενη σε αποθεώνει.
    .
    .
    .
    Όποιος κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες στο τέλος δικαιώνεται.
    .
    .
    .
    Η επιμονή πάντα επιβραβεύεται.
    .
    .
    .
    Η αγελαία συμπεριφορά δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στην ατομική προσπάθεια.
    .
    .
    .
    Οι στόχοι κατακτώνται ΜΟΝΟ όταν παραμένουμε εστιασμένοι σε αυτούς.
    .
    .
    .
    Η απογοήτευση δεν αρμόζει σε μαχητές.
    .
    .
    .
    .
    .

    Xείλων

    Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_9105.html#ixzz4pG8Lkvm7
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    Ο ρόλος και η αριστοκρατικότητα του «Ηρωικού Ανθρώπου»
    .
    .
    .
    .
    .

    Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017
    .
    .
    .
    http://antepithesi.gr/media/k2/items/cache/f45c67357622c31d6c1b01b85dd4b5e3_M.jpg
    .
    .
    .
    «Μα ο ηρωικός άνθρωπος αγνοεί την ζηλοτυπίαν.
    .
    .
    Και είναι φυσικόν, αφού διατηρεί ζωντανά και καθαρά τα χαρίσματα του γνησίου αριστοκράτου:
    .
    .
    την μοναξιά του, το αίσθημα της ανεπιμειξίας, το θάρρος και την ικανότητα προς την περιφρόνησιν, τας μακροχρονίους αφοσιώσεις, την αρχοντικήν μεγαλοδωρίαν.
    .
    .
    Προ παντός το αίσθημα της προσωπικής τιμής, ενώπιον της οποίας όλα τ’ άλλα, πλούτος και μόρφωσις, εξουσία και υγεία, είναι ένα μηδέν.
    .
    .
    Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του ηρωικού ανθρώπου.
    .
    .
    Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-
    .
    .
    και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος, το οποίον ζει ο ίδιος προληπτικώς μόνον ως πραγματικότητα μέσα του.
    .
    .
    Και το μάχεται με τα όπλα και την ρώμην της ψυχής του, που είναι του παρόντος όπλα και ρώμη,
    .
    .
    το οποίον κατ’ αυτόν τον τρόπον χρησιμοποιεί ταυτοχρόνως και καταπολεμεί.
    .
    .
    Έτσι τοποθετεί ο ίδιος τον εαυτόν του, εκλέγων ούτως ειπείν το επικινδυνότερον σημείον, μέσα εις την ορμήν και την οργήν παντοδαπών συγκρούσεων.
    .
    .
    Συγκρούσεων προς τους συγχρόνους του, οι οποίοι τον μισούν, διότι μισούν το μέλλον εις το πρόσωπον του.
    .
    .
    Συγκρούσεων προς τον ίδιον τον εαυτόν του, μιας πάλης μεταξύ της πραγματικότητος του, που ανήκει εις το παρόν, και των δυνατοτήτων του, που ανήκουν εις το μέλλον, που είναι το μέλλον, που θα τας πολεμήσει και πάλιν εν ονόματι άλλων δυνατοτήτων από την στιγμήν που θα γίνουν πραγματικότης.
    .
    .
    Αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς- περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου.
    .
    .
    Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώσει επάνω του (θα προσελκύσει μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ’ αστροπελέκια, δια να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων.
    .
    .
    Αλλά θα το κάνει όχι από πνεύμα αλτρουισμού και εθελοθυσίας υπέρ των άλλων.
    .
    .
    Εις την ετοιμότηταν του κινδύνου τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των εκλεκτών (όχι καθήκον ή πράξις φιλανθρωπίας) να συντρίβονται υπέρ των άλλων, υπό των άλλων- το πολυτιμότερον προνόμιον!
    .
    .
    Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είναι ο καρπός – αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν.
    .
    .
    Είναι ο σπόρος που θα ταφεί και θα σαπίσει, δια ν’ αναφανεί το άνθισμα και το κάρπισμα.
    .
    .
    Είναι εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθεί η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει.».
    .
    .
    .
    (Απόσπασμα από το κείμενο του Ιωάννη Συκουτρή, «Η Ηρωική Αντίληψις της Ζωής».)
    .
    .
    .
    http://antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2612:o-rolos-kai-i-aristokratikotita-tou-iroikoy-anthropou&Itemid=303
    .
    .
    .
    .
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>