Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου για κακοδικία!

ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΔ

Όσο το θέμα το κρατάμε ανοικτό και αιμορραγεί, τόσο κοντύτερα είναι η νίκη!!!

Όταν οι πολιτικές πόρνες κλαίνε μην τις πιστέψεις, τρίβουν κρεμμύδι στα μάτια τους!

Το θέμα του Προδότη Γεωργίου προσπαθούν οι εκτελεστές του Ελληνικού λαού και τα ντόπια τσιράκια τους να το υποβαθμίσουν και κατόπιν να το γελοιοποιήσουν, άραγε γιατί;;;

Ο Γεωργίου  δεν είναι δα και καμιά προσωπικότητα, για να πούμε ότι το μένος των ευρωπαϊκών γερακιών και όχι μόνο έχει ανατεθεί σε υψηλά κλιμάκια της διπλωματικής διαπλοκής!

Ποιος νομιμόφρων και λογικός δεν θα αναρωτηθεί, όσο και άσχετος να είναι με το θέμα, γιατί ένας τόσος τίμιος συνασπισμός εθνών όπως αυτό διαφημίζεται η ευρωπαϊκή ένωση και μια οικονομική υπερδύναμη όπως είναι το ΔΝΤ δεν επιτρέπουν την παραπάνω έρευνα του θέματος από την Ελληνική δικαιοσύνη ή και άλλους οργανισμούς που δεν ελέγχουν, για να φανεί η αθωότητά τους;;;; Σε όλα τα ζητήματα είναι εναντίων του ελληνικού λαού και υπέρ τους, ποιος ο λόγος να απειλούν με φαιδρές δικαιολογίες, όταν είσαι αθώοι, αντί να συνδράμουν με αποδείξεις για τα λεγόμενά τους;;;

Είναι εύλογο το ερώτημα γιατί δεν επιτρέπετε περεταίρω έρευνα και να συνδράμουν σε αυτό, αφού είναι τίμιοι;;;;;

 Ο εισαγγελέας παραστατικά και ύπουλα για να ηρεμήσει τον ελληνικό λαό, είπε το πολύ γνωστό σλόγκαν, η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια, αλλά και να δείχνει τίμια!!!!

Εσείς γιατί κύριοι ευρωπαίοι δεν αποδέχεστε το παραπάνω σλόγκαν;;;

Δεν είναι άκρος περίεργο για τον κάθε άσχετο, γιατί δεν κλίνετε την πληγή με θεραπεία – και την αφήνετε να πιάνει πύον;;;

 Η θεραπεία είναι μια, να βρούμε την πραγματική πηγή της μόλυνσης!!!

Δυστυχώς αυτοί που γνωρίζουν το γιατί και την αλήθεια, είναι ακόμα λίγοι – και προσπαθούμε να την πούμε σε μεγαλύτερες μάζες του πληθυσμού, για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθούν οι χιλιάδες νεκροί, εξ αιτίας αυτού του αποβράσματος και της παραποιήσεις των στοιχείων, που άνοιξε τη κεκόπορτα στην ελληνική φρίκη!

Εμείς ξέρουμε γιατί ένα ερπετοειδή σαν τον Γεωργίου έγινε ηπαρθμόν ένα πρόβλημα σας, κερδοσκόποι και δολοφόνοι του ελληνικού λαού!

Εμείς γνωρίζουμε γιατί το κάθαρμα ο Γεωργίου έχει την υψηλότερη προστασία σε διεθνές επίπεδο – και παραμένει για εσάς ο πρώτος υπαριθμόν, κίνδυνος;

Προσωπικά θα συμβούλευα αυτό το σκουλήκι τον Γεωργίου να αρχίσει να ψάχνει για μια τρύπα να κρυφτεί, διότι τώρα κινδυνεύει από τους υποστηρικτές του με συμβόλαιο θανάτου, για να ησυχάσουν από τον κίνδυνο που διατρέχουν άμεσα!

Φερόσαστε σαν τους κοινούς νταβατσήδες, «άκου πόρνη σε βαράω για να μην πάρουν αέρα οι υπόλοιπες», αυτό είναι το ένα μέρος της συμπεριφοράς σας!

Το άλλο είναι ότι αν βρεθεί ένας τίμιος εισαγγελέας και πουλήσει πατριωτική τρέλα και κάνει έφεση στην απόφαση για κακοδικία, ζητώντας την Κεφαλή του Γεωργίου επί πινάκι, με παρουσίαση αναγκαστικά τον νέων στοιχείων για την παραποίηση το 2010 Θα ακουστεί παγκόσμιος θρήνος!!!

Το δικαστήριο αυτό ήταν εν μέρει μια παρωδία, αφού δεν τον δίκασαν με την αρχική κατηγορία την παραποιήσει τον στοιχείων της ΕΛΣΑΤ, παρά τον αθώωσαν για τι λόγο εγωισμού, ( το ΕΓΩ του) παρέκαμψε τους υφιστάμενούς του, που είναι άκρος παράνομο, αυτή η παρανομία που τον αθώωσαν είναι όλο το ζουμί, μαζί με το ότι δεν φανέρωσε ότι ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ, που βάση νόμου, η πρέπει να αρνηθείς να είσαι προϊστάμενος της ΕΛΣΑΤ, η να αρνηθείς και να παρατηθείς αυθημερόν από την ημέρα του διορισμού σου στην ΕΛΣΑΤ από το ΔΝΤ!

Αυτός ούτε το ένα έκανε, ούτε το άλλο, συν ότι έστειλε στοιχεία που δεν είχαν γνώση οι υφιστάμενοί του, που από το νόμο έπρεπε να συμφωνήσουν για τα στοιχεία και αυτοί.

Αυτά τα νέα στοιχεία δεν τα γνώριζε ο Ελληνικός λαός και ίσως και η δικαιοσύνη, από την στιγμή που ήρθαν όμως εν γνώση της, γιατί δεν τον δίκασε για τα παραποιημένα στοιχεία, αυτό λέγετε με καλή πίστη, ως κακοδικία, για να μην πω τίποτα άλλο και πρέπει να γίνει έφεση ξανά κατά της απόφασης για κακοδικία, πριν λήξει η διορία του δικαιώματος της έφεσης κατά της απόφασης του δικαστηρίου!

Όσοι είναι στην Αθήνα και αγαπούν την πατρίδα τους ας τρέξουν ομαδικά να κάνουν έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου και μετά θα αρχίσουμε να τους ψήνουμε, όπως έκαναν με χιλιάδες αθώα θύματα Ελλήνων!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: