«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

EUROSTAT.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

    22.07.2017

Η  ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ!

 ΔΥΟ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΕΣ ΗΕ

Ολοι οι εορταστικα διατυπωθεντες στοχοι της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, υπηρξαν ανεδαφικα ψευδη.

Η σημερινη Ευρωπη είναι μια λαθος Ευρωπη, δεν εχει καμμια σχεση με την Ευρωπη των Πατριδων και είναι κατανοητη για τους σιωνιστες ιδρυτες της μονο ως μια ενιαια πολυεθνικη και  πολυπολιτισμικη κατασκευη.

Κατά την προπαγανδα της Ευρωπης αυτης και η «Eurostat» ηταν υποχρεωμενη να προμηθευη στις χωρες μελη της με καθαρα, ακριβη και γνησια στατιστικα στοιχεια.

Για την υποχρεωση της αυτή όμως μας δειχνει μεχρι σημερα ένα κουρασμενο γελιο της την γραφει στα παλαια της παπουτσια και από επανω παραμενει και χωρις κανεναν ελεγχο.

Ηδη το 1997 αποφανθηκε γελοιως αρνητικα το Wall Street Journal της Νεας Υορκης για τον ανεξαρτητο ρολο της Eurostat και της Κομισιον της Ε.Ε. Η Eurostat δεν ηταν σε θεση ακομη αι το 1997 να προσφερη καθαρα στοιχεια κρατικων  προ’υ’πολογισμων.

Αυτά που προσεφερεν ηταν προ’ι’οντα της φαντασιας που μπορουσε να κατασκευαση ο καθενας που διεθετεν έναν ηλεκτρονικο υπολογιστη.

Επειδη η γραφειοκρατια των Βρυξελλων είναι δεκτης διαταγων και δεν τολμα να διατυπωνη ξεκαθαρα τι ακριβως αυτή επιδιωκει, διοτι ποτε δεν της επιτραπει να ανοιξη τα χαρτια της στο τραπεζι, ξεφευγε σε απατες με στατιστικες συσχετισεις οι οποιες δεν ειχαν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Ποτε εις την ευρωπα’ι’κη οικονομικη ιστορια δεν ελαβαν χωρα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα και προ της εισοδου της Ελλαδος στην Ευρωζωνη τοσο πολλες και θλιβερες απατες που ακομη και σημερα καλυπτονται από χωρες πυρηνες της Ε.Ε. για να αντιμετωπισουν τα κριτηρια του Μααστριχτ για την εισοδο τους στην Ευρωζωνη.

Και ακριβως οι Μεγαλοαπατεωνες αυτοι κατηγορησαν αναισχυντα την Ελλαδα για απατη με τα στατιστικα της στοιχεια.

ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!

Πολύ σωστα το εγκυρο περιοδικο Wall Street Journal της Νεας Υορκης εγραφε το 1996 για «Προ’υ’πολογισμους-

Απατεωνων», για «Παικτες-Παραμυθιων» και για «Διαδικασιες-Απατης».

Ετσι μπορεσε ο τοτε υπουργος οικονομικων του Βελγιου Philippe Maystadt να εφαρμοση κατά την αλλαγη του χρονου 1996/1997 ένα πανεξυπνο τρικ.

Το νομικα ανεξαρτητο κοινωνικο φοντς μαζι με μερικες κρατικες επιχειρησεις εμβασανε με ημερομηνια 31.12.1996 δισεκατομμυρια βελγικα φραγκα στο βελγικο κρατος και τρεις μερες αργοτερα στις αρχες το 1997 τα ξαναεμβασανε πισω στους λογαριασμους τους.

Ετσι μειωθηκε εικονικα το κρατικο χρεος του βελγιου με ημερομηνια 31.12.1996 για την εισοδο του στην Ευρωζωνη.

Ο τοτε υπουργος οικονομικων της Γαλλιας Jean Arthuis τον  Noembrio του 1996 ειχε μια καλυτερη Ιδεα απατης για την οποια αναγνωρισθηκε ως απατεωνας μεγαλης ολκης.

Η απατη του ονομασθηκε «Fugie», δηλαδη «εξαπατηση».

Ο περιφημος αυτος υπουργος οικονομικων της Γαλλιας αναγκασε την γαλλικη Telecom να εμβαση στο γαλλικο κρατος 37.5 δισεκατομμυρια γαλλικα φραγκα και ως ανταλλαγμα ανελαβε τις υποχρεωσεις συνταξιοδοτισης των συνεργατων της εταιρειας Telecom.

Τα ως ανω δισεκατομμυρια γαλλικα φραγκα δεν ηταν εσοδα του γαλλικου κρατους παρα μονο μια ανταλλαγη απατης.

Ετσι μπορεσε το ελλειμμα της Γαλλιας το 1997 να μειωθη κατά 0,5 % του ΑΕΠ κα να ανοιξη ο δρομος της Γαλλιας προς την Ευρωζωνη. Κατι παρομοι επραξε και η Ιταλια.

Για να μειωση το ελλειμμα της γυρω στα 3 % εισαγει το 1996  στην Ιταλια τον ειδικο φορο «Eurotax».

Η συμπληρωματικη αυτή φορολογηση θα επιστρεφονταν κατά 60 % στα ετη μετα το 1997.

Επρεπε όμως παση θυσια τα εσοδα αυτά του ιταλικου κρατους να καταγραφουν το ετος 1997.

Ταυτοχρονα μανιπουλαρε και τον συντελεστη των τιμων καταναλωσης για να εμφανισθη εικονικα ενας μικροτερος πληθωρισμος.

Μετα την αυξηση της φορολογιας τσιγαρων αφαιρεθηκε από το καλαθι αγορας προ’ι’οντων των νοικοκυριων το προ’ι’ον καπνος για να μειωθη περεταιρω ο πληθωρισμος.

Η στατιστικη υπηρεσια «Eurostat» καλυψε τις απατες αυτές.

Η Ιταλια όμως δεν σταματησε εδώ.

Υπολογισε ότι τα αδυλωτα εσοδα της Μαφιας και εκ της πορνειας στα μπουρδελα ειναι το 17 % των αλλων εσοδων και τα συνυπολογισε για να καλλυτερεψη τις προ’υ’ποθεσεις για την εισοδο στην Ευρωζωνη, πραγμα που εγινε.

Ο τοτε φαινομενικα πολύ καθαρος γερμανος υπουργος οικονομικων Theo Waigel εξεβιασε την κεντρικη τραπεζα της Γερμανιας τον Μα’ι’ο του 1997 να σηκωση τις τιμες των αποθεματων χρυσου για να αποδειξη καλυτερα στοιχεια για την εισοδο της Γερμανιας στην Ευρωζωνη.

Εγκαιρα όμως διεπιστωθει από την γερμανικη κοινωνια η προσπαθεια αυτή απατης και αναγκασθηκε ο υπυργος αυτος που συνεχιζει και σημερα ακομη να κατηγορει την Ελλαδα, να αποσυρη την προσπαθεια του αυτή απατης.

Τα χρεη των δημοσιων εταιρειων του κρατους της Ισπανιας το ετος 1977 διεγραφησαν με το φθηνο επιχειρημα ότι ετσι και αλλως οι εταιρειες αυτές τα επομενα τεσσερα χρονια θα ιδιοτικοποιηθουν.

Συμπληρωματικα οι εταιρειας οφειλαν να προπληρωσουν το 1997 και τους φορους των επομενων ετων.

Ετσι ανοιξε και για την Ισπανια ο δρομος προς την Ευρωζωνη.

Η ως ανω γραφειοκρατια των Βρυξελλων κατεχει σημερα το θρασος να να είναι εξοργισμενη με την αποφαση της ελληνικης δικαιοσυνης να επαναεξεταση τις κατηγοριες απατης της ελληνικης στατιστικης υπηρεσιας την οποια προ’ι’στατο το 2009 ο κ. Ανδρεας Γεωργιου για εικονικη αυξηση του ελληνικου ελλειμματος, πραγμα που οδηγησε στα Mνημονια απατης, στην καταστροφη της ελληνικης οικονομιας και σε πανω από 10.000 αυτοκτονιες και όλα αυτά μονο για να ικανοποιηθουν οι επιδιωξεις απατης του τοτε προεδρου της Τραπεζας Γερμανιας Josef Ackermann.

Η οργη από αμηχανια και απογνωση των ανδρεικελων της Ε.Ε. κατά της Ελλαδος που ασκουν σημερα εξουσια θα γινεται ετσι και αλλως ολο και ποιο ισχυρη.

Τα καθαρματα αυτά πειραν εντολη από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο να στραγγαλισουν με ένα νέο Μνημονιο τελεσιδηκα την Ελλαδα.

Οι εγκληματιες αυτοι πρεπει καποτε να πληρωθοιυν με φερετρα…..Απο ελληνικης πλευρας από την άλλη πλευρα η δανειοδοτιση της από τις «Αγορες», υπο τις παρουσες συνθηκες, αποτελει ουτοπια.

Εξηγουμε! Για τις τοσες  αναγκαιες αναπτυξιακες πολιτικες της, η Ελλαδα δεν θα μπορεσει να δανεισθη από τις «Αγορες» ουτε ένα ευρω.

Τα παντα θα χρησιμοποιηθουν για την πληρωμη παλαιων οφειλων απατης.

Με αλλα λογια.

Η Γερμανια η οποια κατά εντολην του διεθνους πολιτικου σιωνισμου  ελεγχει την Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, είναι σημερα η κυρια πηγη των δεινων του Ελληνισμου.

Την πηγη αυτή μπορει να την στερεψουν σημερα μονο οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας.

ΟΙ πολιτικοι της Ελλαδος κάθε κομματικης αποχρωσης  και δη περισσοτερο των ετσι ονομασθεντων προοδευτικων κομματων της Αριστερας, είναι Γερμανοτσολιαδες.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα Γερμανικά:

EUROSTAT.

DAS ANGENBLICH NEUTRALES STATISTISCHES AMT DER E.U. DER TÖCHTER UND SÖHNE ABRAHANS!

Dr. Georg Chaziteodorou

Alle feierlich proklamierte Ziele der EU-der Töchter und Söhne Abrahams waren unverschämte Lügen. Dieses Europa der Töcher und Söhne Abrahams ist ein falsches Europa und deshalb nur als eine multinationale, multikulturelle Einheitskonstruktion, für die zionistischen Macher vorstellbar. Nach der EU-Propaganda sollte «Eurostat» für ein sauberes Zahlenwerk verpflichtet gewesen sein. Diese EU-Organisation aber hat für statistischen Genauigkeit und guten demokratischen Still nur ein müdes Lächeln übrig und oben drauf darf sie nicht kontrolliert werden. Bereits 1997 meinte das Wall Street Journal, dass die EU-Kommission wie auch die Eurostat ihre Unabhängige Rolle der Lächerlichkeit preisgaben. Eurostat war nicht einmal in der Lage auch nur in dem Stichjahr 1997 ausgeglichen Budgets vorzulegen. Was sie präsentieren konnte waren virtuelle Haushalte-Phantasiegebilde, die man auf jedem Computer simulieren

konnte. Weil die Brüsseler Bürokratie als Befehlsempfängerin es nicht

wagte, klar auszudrücken, was sie wirklich anstrebte, weil sie die Karten nie offen auf dem Tisch legen dürfte, flüchtete sie sich in Betrügereien mit statistischen Formeln, die sehr oft wenig Bezug zu Realität hatten.

Nie in der europäische Finanzgeschichte wurde in so kurzer Zeit und vor dem Eintritt Hellas in der Eurozone so viel frisiert, getrickst und

gemogelt worden. Das seriöse Wall Street Journal sprach über «Budget-Gauner», von «Märchen-Spielern» und von «betrügerischen Machenschaften». So konnte der damalige belgische Finanzminister Philippe Maystadt zum Jahreswechsel 1996/1997 einen genialen Trick sich einfallen. Die juristisch unabhängigen Sozialfonds sowie einige Staatsunternehmen überwiesen per 31.12.1996 Milliardenbeträge an den belgischen Staat und buchten sie drei Tage später, Anfang Januar 1997, auf ihre Konten zurück. Damit ließ sich die belgische Staatsschuld zum Stichtag 31.12.1996 (Beitritt in der Eurozone) optisch herunterdrücken. Der damalige französische Finanzminister Jean Arthuis erhielt im November 1996 für die einfallsreichste Betrugsmethode wie ein Defizit kleiner aussehen zu lassen, ein Sonderpreis. Dieser Preis, 1996 zum ersten Mal verliehen, wurde von einer Gruppe europäischen Wissenschaftler ins Leben gerufen. Diese Wissenschaftler nannten sie «Fudgie» d.h. Täuschung. Der französische

Finanzminister ließ sich von der teilprivatisierten France Telecom pauschal 37,5 Milliarden Francs überweisen und übernahm im Gegenzug die schwebenden Pensionsverpflichtungen von Franc Telecom. Die 37,5 Milliarden Francs waren ohne Zweifel keine staatlichen Einnahmen, sondern eine bloße betrügerische Finanztransaktion. So konnte das Defizit Frankreichs 1997 um 0,5 % von BSP abgesenkt und Frankreich in der Eurozone aufgenommen werden. Um das Defizit in die Nähe von 3 % zu drücken, erhebt sich Italien 1996 eine einmalige Sondersteuer, die «Eurotax». Sie sollte in den Jahren nach 1997 zu 60 % wieder zurückgezahlt werden. Dazu sollte das

Inkasso bei Verbrauchersteuer vorgezogen werden, damit diese noch 1997 in den Haushalt eingehen. Bei noch anhängigen Streitverfahren sollten die italienischen Finanzämter Entgegenkommen zeigen, damit diese Steuern noch im Referenzjahr 1997 eingehen. Manipuliert wurde

auch am Verbraucherpreisindex, denn eine niedrige Inflation war ein

weiteres Maastricht-Kriterium. Nachdem Italien die Zigarettensteuer erhöht hatte, wurden die Tabakwaren aus dem Warenkorp, mit dem die Inflation gemessen wird, herausgenommen. Mit Segen der betrügerische «Eurostat» entlastete Italien den Haushalt enorm mit mehr Zero-Coupon-Bonds Ausgaben. Auf dieser Weise setzte Italien bereits in der achtziger Jahren das BSP um 17 % herauf um angeblich den Umfang der illegalen Schattenwirtschaft der Mafia und der Bordellen zu berücksichtigen, die 17 % ausmachte. So konnte Italien Mitglied der Eurozone werden. Der damalige sauberer deutscher Finanzminister Theo Waigel wollte Ende Mai 1997 die Bundesbank zwingen, ihre Goldreserven höher zu bewerten und eine Zwischenbilanz zu erstellen um die Maastrichter-Kriterien für eine Aufnahme in der Eurozone schamlos zu manipulieren. Die öffentliche deutsche Meinung hat ihm aber doch gestoppt. Die Schulden von spanischen Staatsbetrieben waren Staatsschulden und wurden im entscheidenden Jahr 1997 vom staatlichen Schuldenstand

abgezogen mit dem billigem Argument, dass diese Betriebe in den kommenden vier Jahren ohnehin privatisiert werden. Dazu kam der Betrug, dass die Unternehmen Steuerzahlungen auf 1997 vorziehen müssten.

Die oben genannte Brüsseler Bürokratie besitzt heute die Frechheit

auf die hellenische Justiz bzw. Regierung wütend zu sein, weil dieser

ohne ihre Zustimmung, den Hauptbetrug der Eurostat gegen Hellas

untersuchen möchte. Eurostat soll das hellenische Defizit 2009 in Zusammenarbeit mit dem damaligen Vorsitzenden des hellenischen

statistischen Amtes Andreas Georgiou unzulässig erheblich erhöht

haben damit Maßnahmen gegen Hellas getroffen werden können (Memoranden I, II und III) um angeblich die hellenische Wirtschaft zusammen mit IWF zu retten, bzw. auszuplündern, wie der damalige Deutsche-Bank-Chef Josef Ackermann haben wollte, um seine augenfällig Schäfchen ins Trockene bringen zu können. Dieser Eklat, der Hellas wirtschaftlich ruiniert hat und bisher mehr als 10.000 Selbstmorde kostete, muss untersucht werden, egal ob Brüssel wütend oder nicht wütend reagiert. Die Wut und die Verzweiflung der EU-Marionetten und Steigbügelhalter wird sowieso immer lauter und aggressiver werden, denn die Einstellung der EU-Gauner zu Hellas wird von der Politik des Ruinierens geleitet! Das vierte Memorandum für die endgültige Strangulierung Hellas, wird bereits auf Empfehlung der BRD von der EU und der IWF vorbereitet….Diese Verbrecher müssen eines Tages gnadenlos mit Särge bezahlt werden!

Dr. Georg Chaziteodorou

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>