«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άραγε πια δικαιοσύνη διαμαρτύρεται, ότι κάνει το χρέος της;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Η δικαιοσύνη της αρπαχτείς από το αίμα του ελληνικού λαού, με νομοθετήματα αντισυνταγματικά και εγκυκλίους, ή η δικαιοσύνη που εφαρμόζει πιστά το σύνταγμα – και ταυτόχρονα το προστατεύει – και κατέ επέκταση τον Έλληνα πολίτη;;;

Διάφοροι πολιτικοί, όχι μόνο ευρωπαίοι έχουν δηλώσει, ότι κάποιοι άλλοι φταίνε για το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος – και όχι ο Ελληνικός λαός.

Το είπε και επίσημα το ΔΝΤ!

Θα πει κάποιος ότι οι περισσότεροι τα λένε για προεκλογικούς λόγους.

Που είναι λοιπόν το αυτεπάγγελτο της δικαιοσύνης να διαπιστώσει την αλήθεια;;;

Πια είναι σήμερα η δικαιοσυνη, που δικάζει επιλεκτικά τους Έλληνες που δεν έχουν μεγάλο πουγκί – και αθωώνει τον Γεωργίου της ΕΛΣΑΤ και τους ξένους απατεώνες δολοφόνους του ΤΑΙΠΕΔ!

δηκαστηριο

Γιατί για εγκληματικές ενέργειες κατά του Ελληνικού λαού, που έχουν πάρει τη μορφή του ολοκαυτώματος, της γενοκτονίας, δεν συγκινείτε η αδέσμευτη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη;;;;;; Έχει πάρει την μορφή εχθρικής πράξης κατά του ελληνικού έθνους από οικονομικά συμφέροντα, που διαλαλούν ότι εμείς θα εισπράξουμε το ψεύτικο χρέος με τα κερδοσκοπικά κέρδη – και ας πεθάνει όλος ο Ελληνικός λαός!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Αυτή είναι η δικαιοσύνη, η προδοτική, με γενίτσαρους δικαστικούς. που διαγράφουν, εγκλήματα, γιατί πέρασε… άκουσον άκουσον… η προθεσμία, ή μετά την πενταετία!!! Το έγκλημα αγαπητοί προδότες δικαστικοί – και πολιτικοί, δεν παραγράφεται ποτέ, εσείς με ποιο σύνταγμα το κάνετε;;;;

Και η ποιο μεγάλη απάτη σας, είναι ότι σε κάθε οίκο σας της ακολασίας και της αδικίας, έχετε και τους προστάτες σας, τον χριστό την παναγία!!!

Πετάγονται οι δουλικοί θρησκόληπτοι και μας λένε δεν φταίει ο χριστός αν κάποιοι παρανομούν στο όνομά του!

Όμως εδώ αγαπητοί μου χριστιανοεβραίοι δεν πρόκειται για ένα και δυο άτομα, αλλά το σύνολο των ευλογημένων δικαστών και της δικαιοσύνης, εδώ στο όνομά του σκοτώνουν ένα ολόκληρο λαό! Και αυτοί οι δικαστικοί, αντάμα με τους εκπροσώπους  του εβραιοχριστινισμού τις μαύρες ρόμπες παίζουν την ζωή του Ελληνικού λαού στο χρηματιστήριο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Κύριοι?????????? Οδηγείται τον Ελληνικό λαό να καταφύγει στα λαϊκά δικαστήρια, στην αληθινή ΝΕΜΕΣΙ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ

Που παρότι έχουν μέσα τους εκδίκηση και μίσος, έχουν λιγότερα θύματα από την δική σας θεόσταλτη και πολιτική δικαιοσύνη της κατέ επίφαση εγκάθετης δημοκρατίας σας!!!

Δεν μιλώ για κομουνιστική ή  χύτικη, ή άλλη σάπια πολιτική δικαιοσύνη, ούτε από προ- πουλημένες επαναστάσεις, τύπου Γαλλικής, μιλώ για την δικαιοσύνη της οργής και του πόνου, μιλώ για την εκδίκηση του αίματος, μιλώ για την τιμωρία της ένοχης παγκόσμιας κοινοτητας κατά των Ελλήνων 2.000 χρόνια!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σουλτς: Ο Σόιμπλε φταίει για τη φτώχεια στην Ελλάδα Και την περικοπή συντάξεων!

17/07/2017

Δηλώσεις του σοσιαλδημοκράτη υποψηφίου καγκελαρίου κατά την παρουσίαση των θέσεών του ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου

Κύριος άξονας η Ελλάδα στην προεκλογική εκστρατεία των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών με τον ηγέτη του κόμματος, Μάρτιν Σουλτς, να ρίχνει την ευθύνη για την οικονομική ανέχεια των Ελλήνων στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«O Σόιμπλε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιβολή της 13ης περικοπής συντάξεων. Και ενώ χιλιάδες οικογένειες βυθίζονται ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια, ο Σόιμπλε καταγράφει ταυτόχρονα χοντρά κέρδη από τους τόκους» τους οποίους πληρώνει η Ελλάδα για τα δάνεια της βοήθειας, δήλωσε ο υποψήφιος σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος Μάρτιν Σούλτς κατά την παρουσίαση των θέσεών του, ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα, για την “αποδυναμωμένη” Ευρώπη θεωρεί συνυπεύθυνους την Γερμανίδα καγκελάριο και τον υπουργό Οικονομικών.

 Κατά την παρουσίαση του προγράμματος του κόμματός του SPD, ο Σουλτς έκανε χτες μία αγωνιστική εμφάνιση-όπως σχολιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ- επιρρίπτοντας ευθύνες για τις περικοπές στις συντάξεις και την φτώχεια στην Ελλάδα στον ισχυρό άνδρα της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σε μία προσπάθεια να καλύψει τις 17 μονάδες που χωρίζουν το κόμμα του από το Χριστιανοδημοκράτες της Άνγκελα Μέρκελ, ο Σουλτς ανέλυσε το σύνθημα των Σοσιαλδημοκρατών :”Η Γερμανία μπορεί να κάνει περισσότερα”, κατά την παρουσίαση τους 19σέλιδου προγράμματός του κόμματος SPD στο Βερολίνο.

Ο υποψήφιος καγκελάριος και πρόεδρος SPD του, Μάρτιν Σουλτς προτείνει εκτός του ισχύοντος «φρένου στο χρέος» για τον κρατικό προϋπολογισμό, την καθιέρωση ενός κατώτατου ορίου δημόσιων επενδύσεων για να διασφαλιστεί το μέλλον της Γερμανίας.

 Άλλα κεντρικά σημεία του προεκλογικού του προγράμματος των δέκα σημείων αφορούν την κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη, μέτρα για την παιδεία αλλά και την προώθηση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης στα “μέτρα” του Γάλλου προέδρου,Εμανουέλ Μακρόν.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Άραγε πια δικαιοσύνη διαμαρτύρεται, ότι κάνει το χρέος της;;;

  • *
    *
    *
    *
    *
    *

    Ζητήσατε πόλεμο…..ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ!
    *
    *
    https://3.bp.blogspot.com/-eNFKux3QFH0/VxyhR1SeNXI/AAAAAAAARzA/DBuKxoytDv4hz6jgR_ROcD6vjMBPvS6GwCLcB/s640/2016-04-24_133305.png
    *
    *

    ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΡΜΑ Η MONOPOLY
    *

    ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ Κ_ _ _ΑΛΑ !
    *
    Είναι ή τελευταία ευκαιρία πού σας δίνουμε
    Εθνοπροδότες !
    *
    Σας έχουμε προειδοποιήσει πολλάκις , μά ξεπεράσατε κάθε όριο !
    *
    Αυτό το Έθνος εκτός άπό τους Θεούς, το φύλαγαν πάντα άνθρωποί πιστοί !
    *
    Σας είπαμε πώς δε θα τά καταφέρετε να μας διαγράψετε άπό την Ίστορία ,
    *
    Μά έσείς πανηγυρίζατε σά νά τά είχατε καταφέρει κιόλας . . . .
    *
    Σας φωνάξαμε να μην άγγίξετε τους Έλληνες , μά έσείς άπαντήσατε με
    τήν ίδια πάντα άλαζονία των δοσίλογων . . .
    *
    Οί πραιτωριανοί και οί κουκουλοφόροι πρακτορές σας , άσέλγησαν πάνω στους
    γονείς μας , στα άδέλφια μας , στα παιδιά μας . . . .
    *
    Ματώνετε την Ίερή Πατρίδα μας , εξευτελίζετε το Λαό μας . .
    *
    Οί Έλληνες όμως πάντα μιλούσαν τελευταίοι . . . .
    *
    Ζητήσατε πόλεμο . . . . . .
    *
    *
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ
    *
    *
    Η μοίρα σας , είναι γραμμένη χιλιάδες φορές στην παγκόσμια Ίστορία . .
    *
    Την ίδια είχαν κι άλλοι
    *
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ
    *
    Τά παιδιά και τά έγγόνια σας , θα άλλάζουν ονόματα άπό την ντροπή .
    *
    Σάς τό ύποσχόμεθα !
    *
    Βυθίσατε την Χώρα και το Έθνός στο πένθος καθημερινά και τώρα είναι ή ώρα
    νά άκολουθήσετε τήν πρακτική σας . . .
    *
    Ξεπουλάτε άκόμα καί τό χώμα πού λυπαίνουν οί νεκροί μας . .
    *
    Μά γελιέστε . . . Έκεί θα καταλήξουμε όλοί έτσι κι άλλιώς άλλοι σά ρύπη ,
    καί άλλοι περήφανοι καί γελαστοί
    ώς Έλληνες !
    *
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ
    *
    η τιμωρία σας θα είναι αύτή πού αρμόζει σε
    *
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ
    *
    Οίκτος δέ σάς άξίζει . . . . Τιμή δέν σάς άρμόζει . . . . Σαπίλα καί βρώμα μόνο . . . .
    *
    ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ . . .
    *
    ΠΩΣ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ;
    *
    Ετοιμαστείτε λοιπόν . . . . μυρίζουμε τον τρόμο σας ήδη . . . .
    *
    βρωμάει κι αύτός σαν την ψυχή σας . . . .
    *
    Φτιάξτε χαρακώματα ,ανοίξτε λαγούμια . . . .
    *
    Κρυφτείτε έξαφανιστείτε μά μάθετε αύτό . .
    *
    Τ Ω Ρ Α Ε Ι Ν Α Ι Α Ρ Γ Α
    *
    Δε γλυτώνετε πιά . . . Σήμερα , αύριο , νά ζείτε μέ τόν τρόμο πού χαρίσατε . . .
    *
    *

    Οί Έλληνες δέν ξεχνούν ! ΠΟΤΕ ! καί τώρα άρχίζει ή άντεπίθεση τους !
    *
    Γιά τήν Τίμή ενός Έθνους Δοξασμένου !
    *
    *

    Γιά μία Ίερή Πατρίδα που ποτέ δέ θά έχετε έσείς !
    *
    *

    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ
    *
    *
    *
    *

    ΒΙΝΤΕΟ
    *
    *

    Ζητήσατε πόλεμο…..ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ!
    *
    *
    *

    https://www.youtube.com/watch?v=S7FH14Yq-J8
    *
    *
    *
    *
    *

    ********************************
    *
    *
    *
    *
    *

    ΒΙΝΤΕΟ
    *
    *

    ΕΛΛΗΝΑΣ… Ο ΑΕΤΟΣ!
    *
    *
    *

    https://4.bp.blogspot.com/-z2eOng5uxTg/VGZf7Fq1mjI/AAAAAAAAB84/G6o2hfHz9TI/s1600/%CE%B1%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82.jpg *
    *
    *

    https://www.youtube.com/watch?v=ojybZgFC4lE
    *
    *
    *

    Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγ 2012
    *
    *

    ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
    *
    *

    ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ,
    *

    ΓΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝ” ΤΟ ΚΡΥΦΑ,
    *

    ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,
    *

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ
    *

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ,
    *

    ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,
    *

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,
    *

    ΚΑΤΑΚΤΗΣΕ ΤΟ ΞΑΝΑ,
    *
    *

    ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.
    *
    *

    ΥΣ.
    *

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ( ΣΥΝΠΛΕΩ )
    *

    ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
    *

    ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ
    *

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ
    *

    ΠΟΥΘΕΝΑ
    *

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ
    *
    *

    ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

    *
    *

    ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
    *
    *
    *
    *
    Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    *
    *
    *
    *
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    *
    *
    *
    *

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>