Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Αυτή είναι η δικαιοσύνη!!! Απολαύστε το τσιράκι του Μητσοτάκη – και όχι της ανιδιοτελής και ανεξάρτητης δικαιοσύνης, τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. Παναγιωτόπουλο!!!

Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Κέλυ Μπουρδάρα, Δημήτρης Κούβελας

Παναγιωτοπουλος Μπουρδαρα Κουβελος

Σε τέτοιες κατάπτυστες γελοίες δηλώσεις, το μόνο που μπορείς να πεις είναι, άι στο διάολο αγαπητέ μου εκπρόσωπε της  πουλημένης και κομματικοποιημένης δικαιοσύνης!

Η Αλεπού όσα δεν τα φτάνει, κύριε ανεξάρτητε και τίμιε εκπρόσωπε της δικαιοσύνης τα κάνει κρεμαστάρια!

Εγώ συμφωνώ έτσι και αλλιώς ότι όχι μόνο η Κυβέρνηση, αλλά όλη η εγκάθετη βουλή, θέλει κρέμασμα! Εσύ όμως δεν συμφωνείς, οι δεξιοί είναι δημοκράτες!!!!!!!!!!!!!

Όμως κύριε λαλίστατε Παναγιωτόπουλε, πότε;;;;;;;;;;;;

Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της αποστολής της – και δεν το θυμάμαι;;;;;;;

Πότε δεν λειτούργησε βάση τον κομματικών της και θρησκευτικών της προτιμήσεων;;;;;;

Πότε λειτούργησε εναντίων των απατεώνων πάσης φύσεως που έχουν μεγάλο πουγκί;;;;;;

Αυτό που λένε δεκάδες χρόνια, ότι η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια, που δαγκώνουν όσους είναι ξυπόλητοι, το ξέρεις;;;;;Μήπως κύριε τίμιε προστάτη της δεξιάς φατρίας, μπορείς να μας πεις, πότε λειτουργήσατε υπέρ του λαού;;;;

Μήπως θέλεις να σου θυμίσω η δική σου δικαιοσύνη πόσες δεκάδες απατεώνες δεξιούς βουλευτές, επιχειρηματίες, απατεώνες – και κάθε λογής δολοφόνους αθώωσε, αρκεί να ήταν των πολιτικών και θρησκευτικών συμφερόντων της δεξιάς!

Δικτατορία» η κυβέρνηση για τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. Παναγιωτόπουλο

Βλέπεις έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι, δικαστικός στο απυρόβλητο, Δεξιό τσιράκι, όλα τα πρόστυχα και πουλημένα ΜΜΕ, έτρεξαν να αναπαράγουν τις βαρυσήμαντες δηλώσεις σου, χωρίς ερωτήσεις, χωρίς να σε αναγκάσουν με ερωτήσεις να απαντήσεις, να απολογηθείς, πότε η δικαιοσύνη έκανε το λειτούργημά της βάση την ηθικής τιμιότητας, με ισότητα και δικαιοσύνη, από τον εργάτη μέχρι τον πρωθυπουργό, πότε η δικαιοσύνη προστάτεψε το σύνταγμα που το έχετε κάνει κωλόχαρτο όλοι σας οι τίμιοι δικαστές κάθε φορά και ανάλογα με το ποιος βρίσκετε στην εξουσία!

Όλα τα θέματα που αφορούν τον δυστυχισμένο και αδικημένο λαό, τις προσφυγές τους για έσχατη προδοσία όλων των πολιτικών, ή θα την θάψετε σε κόπια σκοτεινή αποθήκη, ή θα την απορρίψετε ως αβάσιμη περεταίρω έρευνας!!!!

Ενώ σε ότι αφορούσε την δική σας μάσα και των κολλητών σας, τις εκτελούσατε και εκτελείτε αυθημερόν και με θετικό αποτέλεσμα!

Αυτή την δικαιοσύνη υπερασπίζεσαι, δικαστικό κομματόσκυλο;;;;

πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος, μέλη της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ

Πότε κύριε δίκαιε, ανεξάρτητε, αντικειμενικέ, ακομμάτιστε, τίμιε δικαστά, η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της;;;;;;

Εγώ πάω στα 70 και δεν θυμάμαι, εκτός από μερικές αναλαμπές μερικών τιμίων δικαστών, που τελικά χάθηκαν και κυνηγήθηκαν, λοιδορήθηκαν, μέχρι που δεν άντεξαν την δικαιοσύνη σας και χάθηκαν, οι υπόλοιποι είσαστε ένα μάτσο θρησκευτικοί ψυχασθενείς και κομματόσκυλα του κερατά!

Αν αυτή η κυβέρνηση και όλη η βουλή είναι δικτάτορες, μήπως μπορείς να μου πεις, πότε και πια κυβέρνηση δεν ήταν με την άψογη συνεργασία σας δικτατορία ντυμένη με θεατρικές φορεσιές ως δημοκρατία;;;;;;;

Ξέρεις κύριε λαλίστατε τίμιε δικαστή, πότε θα είναι αληθινή η δικαιοσύνη;;;;

 Όταν κατέβεις στο δικό μου επίπεδο και μου ζητήσεις τον λόγο, και μου απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, χωρίς τους αβανταδόρους σου, προπαγανδιστές ΜΜΕ και την ασφάλεια του αλάθητου δικαστού!!!

Εμένα για αυτά που λέω, οι αναγνώστες μου, μπορούν να με βρίσουν, να με ρωτήσουν, να μου ζητήσουν βοήθεια, εσένα που ομολογείς ότι οι κυβέρνηση είναι δικτατορική, που είναι ο τρόπος επικοινωνίας με τον λαό, να τον βοηθήσεις;;;;

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος υπήρξε πρόεδρος του ΣτΕ από το το 2005 εως το 2009 Τοποθετήθηκε στην τιμητική  δωδέκατη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της δημοκρατικής συμμαχίας!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Δικτατορία» η κυβέρνηση για τον πρώην πρόεδρο του ΣτΕ και φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη, Γ. Παναγιωτόπουλο

11 Ιουλίου 2017
Επιτέθηκε στην κυβέρνηση ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έκανε αναφορές περί «στυγνής δικτατορίας» και παρεμβάσεων κυβερνητικών στελεχών στη δικαιοσύνη.
Χαρακτηριστικά, με σημερινή του δήλωση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως οι δικαστές πρέπει να «γυρίσουν την πλάτη στους υβριστές της Δικαιοσύνης και να συνεχίσουν το έργο τους» ενώ σημείωσε ότι «αποτελεί διεθνή πρωτοτυπίαν το γεγονός ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης εκτοξεύοντο ασχημίες και ύβρεις, η δε υπηρεσιακή ηγεσία των ελληνικών δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».
Ακόμη, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει, ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια» προκειμένου να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου και προσθέτει:
«Γράφουν μαντινάδες, για να λοιδορήσουν δικαστικούς λειτουργούς, τους οποίους, εκτός από τυφλούς, αποκαλούν και κωφούς, απαρνούμενοι, με τον τρόπο αυτόν, “την ίδια τους την μάνα και το πατρικό τους σπίτι” μέσα στο οποίο ανδρώθηκαν. Έτσι λοιπόν καταρρακώνονται πλήρως οι θεσμοί και αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας».
Κάτι όμως ξέχασε να μας πει ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ξέχασε να αναφέρει τις καταβολές του καθώς είναι σύζυγος της βουλευτού της ΝΔ, Κέλλυς Μπουρδάρα και χρόνια φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό ενσταντανέ του»αντικειμενικού» κυρίου Παναγιωτόπουλου από προεκλογική ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη τον Ιανουάριο του 2015, όπου ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους μαζί με τη σύζυγό του.
Πόσο λοιπόν αντικειμενικός και αμερόληπτος είναι ο «κολλητός» της οικογένειας Μητσοτάκη όταν αναφέρεται στη σημερινή κυβέρνηση ως «καθεστώς στυγνής δικτατορίας»;

documentonews.gr
Σκληρότατη δήλωση
Πρώην πρόεδρος ΣτΕ για επιθέσεις προς τη Δικαιοσύνη: Ζούμε σε «καθεστώς στυγνής δικτατορίας»

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος χαρακτηρίζει «θεσμικά κατάπτυστους» όσους ασχημονούν και υβρίζουν τη Δικαιοσύνη – «Διεθνής πρωτοτυπία» η παντελής σιωπή των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων στις ύβρεις που δέχεται η Δικαιοσύνη
Δεν είναι μόνον «νομικά άσχετοι, είναι και «θεσμικά κατάπτυστοι» όλοι αυτοί οι οποίοι ασχημονούν και υβρίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, τονίζει σε μία σκληρότατη δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ενώ επισημαίνει ότι ζούμε σε «καθεστώς στυγνής δικτατορίας».

Δεν παραλείπει ο κ. Παναγιωτόπουλος να χαρακτηρίζει «διεθνή πρωτοτυπία» την παντελή σιωπή των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας στις ύβρεις που δέχεται η σύσσωμη Δικαιοσύνη.

Την ίδια στιγμή ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας με την δήλωση του αυτή, καλεί του δικαστές να γυρίσουν την πλάτη τους στους υβριστές και να συνεχίσουν απερίσπαστοι στα καθήκοντά τους.

Ειδικότερα, ο πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου επισημαίνει κατ΄ αρχάς ότι «αποτελεί διεθνή πρωτοτυπία το γεγονός ότι κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης εκτοξεύοντο ασχημίες και ύβρεις, η δε υπηρεσιακή ηγεσία των Ελληνικών δικαστηρίων παραμένει τελείως σιωπηλή».

Κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, αναφέρει ο κ. Παναγιωτόπουλος, «τα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να ανακαλύψουν «μονοπάτια», προκειμένου να παραβιάσουν απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου».

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει ο πρώην πρόεδρος, «γράφουν μαντινάδες, για να λοιδορήσουν δικαστικούς λειτουργούς, τους οποίους, εκτός από τυφλούς, αποκαλούν και κωφούς, απαρνούμενοι, με τον τρόπο αυτόν, «την ίδια τους την μάνα και το πατρικό τους σπίτι» μέσα στο οποίο ανδρώθηκαν». Έτσι λοιπόν, τονίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος «καταρρακώνονται πλήρως οι θεσμοί και αισθανόμαστε ότι ζούμε σε καθεστώς στυγνής δικτατορίας».

Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει ότι «μετά από 40 χρόνια πραγματικής δικαστικής υπηρεσίας δικαιούμαι νομίζω να απευθύνω προς τους Έλληνες δικαστικούς λειτουργούς την ευχήν να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τα δικαστικά τους καθήκοντα και να γυρίσουν την πλάτη σε όλους όσοι ασχημονούν και υβρίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, όλοι αυτοί δεν είναι μόνον νομικά άσχετοι, είναι και θεσμικά κατάπτυστοι».

Κλείνοντας την δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ σημειώνει ότι «οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργοί μόνο με την στάση αυτή θα δώσουν την ελπίδα ότι στην Πατρίδα μας θα λειτουργήσουν οι Δημοκρατικοί θεσμοί».

Related posts: