«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με τα παρακάτω άρθρα μπορούμε να σχηματίσουμε μια ιδέα τι σημαίνει λαός ενός έθνους – και μάλιστα που κοκορεύεται ότι οι πρόγονοί του δίδαξαν τον κόσμο την Δημοκρατία!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Ας ξεκινήσουμε να οργανώσουμε μια επιτροπή ανεξάρτητη, εκτός κομμάτων και αρχηγίσκων, να παρουσιάσουμε ένα σκελετό πως θα διεκδικήσουμε την διαγραφή του επαίσχυντου και καταχρηστικού, τοκογλυφικού χρέους!

Μιας επιτροπής που θα επεξεργαστή τον τρόπω που θα προκύψει από μια πανελλαδική ψηφοφορία, με ένα ποσοστό 70% και άνω προς τα διεθνή δικαστήρια και οργανισμούς!

Ας κινηθούμε αρχικά κάποιες πατριωτικές ιστοσελίδες, να καταλήξουμε στα άτομα που θα προτείνουμε – και που υπάρχουν, ας κάνουμε εμείς την αρχή να σώσουμε τα παιδιά μας και την πατρίδα μας!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Αν η Γερμανία μπορεί να μπει στον δρόμο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, γιατί όχι και η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;;;;!

Όταν ένας λαός, προχωρήσει στη Σύνταξη Καταστατικού του Χάρτη = Συντάγματος, αυτό είναι μια νομικά απόλυτα έγκυρη πράξη, σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαών. 

Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ενός  λαού, είναι  το ανώτατο νομικό δίκαιο που υπάρχει= το Δίκαιο των Λαών.

Αυτό λοιπόν το απόλυτα κατοχυρωμένο δικαίωμα του γερμανικού λαού, τώρα και με την  τωρινή του υπερψήφιση από τα 7.000.000 πολίτες, δεν μπορεί κανείς να το θέσει ούτε εκτός λειτουργίας, αλλά ούτε και να το καταργήσει.

Την ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, την εμπιστεύομαι για τον πολύχρονο ανιδιοτελή ακτιβισμό της και τον ελληνόψυχο ακομμάτιστο αγώνα της.

Αθόρυβα δίνει έναν τιτάνιο αγώνα αφύπνισης των Ελλήνων, μέσα από την σημαντική γνώση που της παρέχει η επιστημονική της κατάρτιση και  τα χρόνια που έχει εργαστεί και ζήσει στο εξωτερικό και έχει ένα κοινό στοιχείο μ’ εμένα: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ.

Ο πολύχρονος αγώνας της έχει έναν μοναδικό στόχο: ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
Και αυτό, μου αρκεί.

Η γνώση της, ας γίνει  η δική μας  αφύπνιση και το άνοιγμα του δρόμου προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

Ενώ τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί τις τελευταίες μέρες στη συνάντηση των G 20 – των « γνωστών μας μεγάλων φιλανθρώπων  του κόσμου» –  στο Αμβούργο, στις μεγάλες ειρηνικές κινητοποιήσεις των πολιτών και το θερμό καλωσόρισμα – «WELCOME TO HELL» =ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, που διαλαλούν από άκρη σ’ άκρη της πόλης προς τιμή των «εκλεκτών» συμμετεχόντων,  αλλά και των, στην αρχή 20.000 αστυνομικών, (από χθες 25.000) που τάχθηκαν να τους προστατέψουν  (τόσο πολύ φοβούνται αυτό το πλήθος που έχει πλέον ξυπνήσει!), αλλά και τα μεγάλα επεισόδια των και σε εμάς εδώ «γνωστών – άγνωστων» και τηλεκατευθυνόμενων και τέλος τη μεγάλη γιορτή που οργάνωσε το ίδρυμα (φιλανθρωπικό και αυτό!) GLOBAL CITIZEN FOUNDATION, με χορηγούς τους:

        

    Johnson – Johnson, Live Nation, Bill & Melinda Gates Foundation, hp + e bay

Βλέπε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=PdGSBeZPoRo

 Global Citizen Festival Hamburg |

LIVE on YouTube presented by eBay Kleinanzeigen

Global Citizen   Ζωντανή μετάδοση στις 6 Ιουλ 2017

Can’t make it to Hamburg for the Global Citizen Festival?
Don’t worry — you can watch all the action LIVE on YouTube presented by eBay Kleinanzeigen. Herbert Grönemeyer, Coldplay, with special guest Shakira, Pharrell Williams, Ellie Goulding, and Andreas Bourani will take the stage as world leaders, including Canadian Prime Minister Justin Trudeau, Norway’s Prime Minister Erna Solberg, and Argentinian President Mauricio Macri, make commitments to help the world’s most vulnerable people.

Learn  more:  https://www.globalcitizen.org/en/fest…


Πέρασε απαρατήρητο,  ένα υψίστης σημασίας γεγονός, που και αυτό μας έρχεται  πάλι από τη Γερμανία!

Παρακολουθώ και ερευνώντας προσπαθώ να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει με τη χώρα αυτή,  μετά κυρίως από τον 2ΠΠ, χωρίς να παρασύρομαι από «επίσημα» στοιχεία και τοποθετήσεις. 

Βέβαιο είναι ότι η Γερμανία αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα και για τους ίδιους τους γερμανούς, αλλά και για όλους τους λαούς της Ευρώπης και όχι μόνο. 

Ένα πρόβλημα, που όμως πρέπει να ερευνήσουν και καταλάβουν πρώτα οι ίδιοι και βέβαια μετά, να θελήσουν να προχωρήσουν οι ίδιοι σε λύσεις που θα δώσουν επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την πολύ άρρωστη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας στην Ευρώπη.  

  

Κάτι που επανειλημμένα έχω αναδείξει. 

Π.χ.:

Βλέπε εδώ: http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5.html#more


 

Παρακολουθούσα τα τελευταία χρόνια, την ίδρυση και την πρόοδο των προσπαθειών της Συντακτικής Συνέλευσης ( = VERFASSUNGGEBENDEVERSAMMLUNG )*, αφ’ ενός για τη σύνταξη έγκυρου Συντάγματος, από τον ίδιο το γερμανικό λαό ( και όχι από αντιπροσώπους του στη Βουλή – ποιά Βουλή;;;),  τη συσπείρωση και μυστική ψηφοφορία του, αλλά και την οργανωτική δομή που θα πρέπει να παρουσιάσει, σύμφωνα με τους στόχους και τις ανάγκες του ίδιου του λαού που έχει ονειρευτεί και εξαγγείλει, περίμενα  λοιπόν να δω τα αποτελέσματα αυτής της μυστικής ψηφοφορίας, όταν θα άνοιγαν οι κάλπες την καταλυτική ημερομηνία που είχε ορισθεί για το κλείσιμο της κάλπης και που ήταν η 30. Ιουνίου 2017, με την 5η Ιουλίου 2017, ημέρα ανακοίνωσης  των αποτελεσμάτων, πριν να γράψω κάτι και για εμάς εδώ.

Τώρα ήλθε πλέον η στιγμή να το κάνω:


Η καταμέτρηση αυτής της ψηφοφορίας, έγινε με την παρουσία ανεξάρτητων παρατηρητών και το αποτέλεσμα, ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες!  

 7.000.000 γερμανοί, ψήφισαν υπέρ αυτού του Συντάγματος, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία τον κύκλο αυτής της διαδικασίας.   

Έτσι, ανοίγει πλέον, ο δρόμος για τα επόμενα απόλυτα νόμιμα βήματα, που έχουν προβλεφθεί και σχεδιασθεί για την ολοκλήρωση των όσων έχουν αποφασισθεί μετά το τέλος του 2ΠΠ, αλλά και προβλέπονται και από το Βασικό Νόμο που έκτοτε τους είχε επιβληθεί από τους «συμμάχους» , αλλά  τέλος και από το Διεθνές Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ….. και που εμποδίστηκαν ύπουλα, το 1990… να ολοκληρώσουν….

Και εδώ, παραθέτω σε ελεύθερη μετάφραση στοιχεία που μου έστειλαν οι φίλοι της Συνέλευσης αυτής, αναφέροντας κάθε φορά την ξεχωριστή πηγή που μου έχουν δώσει. 

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα της αυτόματης και όχι ιδανικής μετάφρασης στα ελληνικά, που επίσης παραθέτω, που όμως δίνει μια κάποια ιδέα των γεγονότων. 

Σημαντικό όμως, είναι το γεγονός ότι η λύση και το ξεκαθάρισμα του προβλήματος «Γερμανία» που δρομολογείται, μας αφορά όλους/όλες, μια και ο ρόλος που της έχει  ανατεθεί ως «ατμομηχανής» της Ε.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ των μαφιόζικων ΚΑΡΤΕΛ  και ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ πρώην κρατών) , οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους πάντες στον γκρεμό και στο θυσιαστήριο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ πρώην κρατών, των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.  


Η νόμιμη λοιπόν διέξοδος, παραμένει τοιουτοτρόπως η αποκατάσταση του διεθνούς δικαίου που σε αυτές τις περιπτώσεις  προβλέπεται, που στη συνέχεια θα βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος και για όλα τα άλλα κράτη προς την απελευθέρωσή τους. 

Και αυτό φαίνεται ότι το έχουν συνειδητοποιήσει, αφού η Πατρίδα τους αποτελεί το κλειδί της αλλαγής που πρέπει να έλθει.

                

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ                      

Ενώ οι εθνικοί προδότες στο Βερολίνο, προσπαθούσαν τις τελευταίες μέρες να αποδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το γερμανικό λαό από τα δικαιώματά του, οι πρωτεργάτες της Συντακτικής Συνέλευσης με τους αγώνες τους για την αποκατάσταση όλων των δικαιωμάτων που συνεχώς τους αφαιρούνται, προέβησαν την 5η Ιουλίου 2017 στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της μυστικής ψηφοφορίας του προτεινόμενου Συντάγματος , εκπλήσσοντας τους πάντες με το αποτέλεσμα, αλλά το ίδιο εκπλησσόμενοι και οι ίδιοι, ως οργανωτές  αυτής της διαδικασίας.

Η αλήθεια είναι ότι συντάχθηκαν 7.000.000 Γερμανών, ανοίγοντας έτσι τον τελικό δρόμο προς την … γκιλοτίνα την Ε.Π.Ε./ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Βλέπε εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=baDF3-eKSGE

Η προσπάθεια της Συντακτικής Επιτροπής που ξεκίνησε εδώ και περίπου δύο χρόνια, βασισμένη σε όλα τα νόμιμα που προβλέπονται από το Βασικό Νόμο, που τους έχει επιβληθεί μετά το τέλος του 2ΠΠ, αλλά και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ήταν η σύνταξη και ψηφοφορία από τον ίδιο το Γερμανικό Κυρίαρχο Λαό, Συντάγματος, όπως  νόμιμα προβλέπεται, για να αντικαταστήσει τον (κατοχικό)  Βασικό Νόμο και να οδηγήσει το λαό στην απελευθέρωσή του και την αποκατάσταση των ανθρωπίνων κυριαρχικών του δικαιωμάτων.

Ένας κυρίαρχος λαός, έχει τη δυνατότητα για δική του προστασία, αλλά και για το καλό της κοινωνίας στην οποία αποτελεί μέλος, να προχωρήσει στη σύνταξη Συντάγματος.

Ένας κυρίαρχος  λαός, έχει τη δυνατότητα και την ελευθερία, να καταργήσει ένα υπάρχον Σύνταγμα και να συντάξει ένα καινούριο, ή και να προβεί σε αναθεώρηση άρθρων του.

Ένα Σύνταγμα, μπορεί μόνον από τον κυρίαρχο λαό να αποφασισθεί και να συνταχθεί και να είναι προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες της εποχής του.

Στη Γερμανία, υπάρχει ακόμα ένα Σύνταγμα, όμως πολύ «σκονισμένο» από το χρόνο, σε ισχύ όμως, μετά το 2ΠΠ, υπάρχει ο Βασικός Νόμος, λόγω του καθεστώτος κατοχής που της έχει έκτοτε επιβληθεί, ο οποίος όμως μετά το 1990, δεν έχει καμία απολύτως  εγκυρότητα. 

Χαρακτηριστικό είναι το προοίμιο της Ε.Ε. που έχει προστεθεί, αναφέροντας βέβαια ότι οι συμμαχικές δυνάμεις είχαν τότε ανοίξει το δρόμο για τη σύνταξη Συντάγματος, όμως τελικά εμποδίστηκε η υλοποίησή του.

Έτσι συνειδητοποιημένοι γερμανοί πολίτες, μετά από βαθειά σκέψη και ενδελεχή μελέτη, αποφάσισαν την ίδρυση της Συντακτικής Συνέλευσης, με στόχο την ολοκλήρωση αυτού που εμποδίστηκε το 1990.

Βλέπε εδώ:    http://www.verfassunggebende-versammlung.com

                       

Και Ελληνικά!


Όταν ένας λαός, προχωρήσει στη Σύνταξη Καταστατικού του Χάρτη = Συντάγματος, αυτό είναι μια νομικά απόλυτα έγκυρη πράξη, σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαών. 

Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ενός  λαού, είναι  το ανώτατο νομικό δίκαιο που υπάρχει= το Δίκαιο των Λαών.

Αυτό λοιπόν το απόλυτα κατοχυρωμένο δικαίωμα του γερμανικού λαού, τώρα και με την  τωρινή του υπερψήφιση από τα 7.000.000 πολίτες, δεν μπορεί κανείς να το θέσει ούτε εκτός λειτουργίας, αλλά ούτε και να το καταργήσει.

« Μια Συντακτική Συνέλευση»  βρίσκεται σε ανώτερη θέση , από οποιοδήποτε Σύνταγμα ψηφισθεί από εκλεγμένους  εκπροσώπους = βουλευτές. Είναι δηλ. κάτοχος της εξουσίας, που απορρέει από τις αποφάσεις της Συντακτικής Συνέλευσης ενός Έθνους, σύμφωνα με τον ανάλογο όρο που επικράτησε μετά τη Γαλλική Επανάσταση: pouvoir  constituent.   

Με αυτά τα δεδομένα δεν είναι ανεκτός πλέον, κανένας έξωθεν περιορισμός….

Η ανεξαρτησία  που δίδεται για την εκπλήρωση της εντολής , βασίζεται όχι μόνον ως προς την απόφαση για το περιεχόμενο του μελλοντικού Συντάγματος, αλλά επί πλέον και ως προς τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα επεξεργασθεί αυτό το Σύνταγμα.

Βλέπε εδώ: 

https://ddbnews.wordpress.com/2015/12/09/was-ist-eine  verfassunggebende versammlung/                                                  


Αυτή λοιπόν η Συντακτική Συνέλευση, είναι το σύνολο των γερμανών με αποδεδειγμένη καταγωγή, που τους εξασφαλίζει κυριαρχικά δικαιώματα στη  χώρα τους, εργάζεται δε αποκλειστικά και μόνο για την πατρίδα Γερμανία, ώστε εμείς οι άνθρωποί της,  να ελευθερωθούμε και να ζήσουμε πλέον παίρνοντας αποφάσεις μόνοι μας και ανεξάρτητα από εμπλεκόμενες ξένες δυνάμεις, με τις δικές μας οικονομικές δυνάμεις, για εμάς τους ίδιους, φυσικά πάντοτε με φιλικές σχέσεις και συνεργασία με όλους τους λαούς της γης.

Βλέπε εδώ:

https://ddbnews.wordpress.com/2017/07/03/einzelne-koennen-scheitern-doch-ein-volk-nie/

Καταλήγοντας, να προσθέσω εγώ, ότι βλέπουμε να μπαίνουμε πλέον μετά από αυτό το γεγονός, σε πολύ ιστορικές εποχές, που μπορεί επιτέλους να μας να δώσουν Φως και Ελπίδα!   

Που επηρεάζουν απόλυτα τη ζωή μας, και που όμως προϋποθέτουν συσπείρωση όλων, ανοιχτό μυαλό, θάρρος και αυτοπεποίθηση, απαλλαγή από αυτά που μας έχουν εμφυτεύσει  στον εγκέφαλο, υπέρβαση, πολλή προσοχή στις κινήσεις και τις δράσεις μας, αλλά  και  απελευθέρωση από παλιές προκαταλήψεις και προπαντός από την ευρέως διαδεδομένη, φονική κίτρινη προπαγάνδα

Η βαθειά κατανόηση αυτού του μεγάλου γεγονότος στη Γερμανία, θα ανοίξει όπως μου γράφουν με αγωνία οι εκεί φίλοι το δρόμο και για τη δική μας κατάσταση. 

Αλλά  βέβαια είναι και χαρά για τους ίδιους,  όχι μόνο γιατί αυτό σημαίνει  την απελευθέρωση της ίδιας τους της Πατρίδας  από την κατοχή, και τον εγκληματικότατο  ρόλο που  της έχουν επιβάλλει  να παίζει, ως ατμομηχανής της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – πρώην Κρατών, δηλ. της Ε.Ε., και ως εκτελεστικού οργάνου της, που με κάθε είδους ωμότητα και βία, ωθεί όλους τους λαούς, στην εξόντωση και την επιβολή, πραγμάτωση  και ολοκλήρωση  της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, που διατάσσει  η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και πρώην Κρατών των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. 

Πιστεύουν λοιπόν, ότι τώρα πλέον θα ανοίξει ο δρόμος και για τη δική μας απελευθέρωση από:

         την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, τις Η.Π.Α.,τη Μαφία της Ε.Ε. !

Ας έχουμε λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και ας δώσουμε τα χέρια στην ειλικρινή συνεργασία με τέτοιες προσπάθειες.

Από τη μεριά μας, ένα μεγάλο Μπράβο για αυτή τους την προσπάθεια και από καρδιάς ευχές για τα επόμενα δύσκολα που τους – και μας – περιμένουν – και που με αγωνία στο εξής θα παρακολουθούμε. 

Με τη γνώση, την επιμονή και το θάρρος τους, φαίνεται ότι άνοιξαν επιτέλους το δρόμο της Ελπίδας για όλους/όλες μας!

Βενετία Κάντζια

Αθήνα, 8. Ιουλίου 2017

*Η Συντακτική Βουλή ή Συντακτική Εθνοσυνέλευση είναι η Συνέλευση  που καλείται να δημιουργήσει νέο Σύνταγμα εκ του μηδενός. Η Συντακτική Συνέλευση δημιουργεί ένα νέο πολίτευμα.

http://attikanea.blogspot.gr/2017/07/blog-post_300.html

…………………………..

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΥΧΟΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τη  Δευτέρα 7.4.2014, κατέθεσα στην Εισαγγελέα του

Αρείου Πάγου  Κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη, καθώς και

σε όλους τους 17 Αντεισαγγελείς  ονομαστικά, αναφορά – καταγγελία, το κείμενο της οποίας παρατίθεται πιο κάτω.

Σε όποιον συμφωνεί με το περιεχόμενο , δίδεται η

δυνατότητα  να εκτυπώσει το κείμενο και ατελώς με

την ταυτότητά του να το πάει στο πλησιέστερο

Αστυνομικό Τμήμα , να το υπογράψει και αυτό θα

σταλεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, να

συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Εξαιρετικά, λόγω της ΄΄νέας΄΄ άφιξης της προϊσταμένης…της Ε.Π.Ε, με το γνωστό σε όλους μας όνομα « ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ » αφιερώνω αυτή μου την αναφορά – ως ελάχιστη προσφορά –  και σε αυτή την τόσο

« υψηλή » μας επισκέπτρια – που δε χάνουμε ευκαιρία να την

τιμούμε και αναγνωρίζουμε ως αρχηγό κυρίαρχου κράτους –που δεν υπάρχει στην περίπτωσή της – και όχι ως Καγκελάριο -διαχειρίστρια της εταιρείας της… που είναι απόλυτα υπαρκτή

κατάσταση….

Αλλά την αφιερώνω  και σε όλους και όλες, τους  εντός των δικών μας τειχών, που ετοιμάζονται με αγωνία και λαχτάρα,  να την υποδεχθούν….να της στρώσουν το κόκκινο χαλί….να βρουν την ευκαιρία να επιδείξουν το καινούριό τους μοντελάκι… να πάρουν  λίγη από τη δύναμη και γοητεία που αυτή νομίζουμε ότι εκπέμπει… αυτή … η πιο ….επικίνδυνη γυναίκα  της Ευρώπης επί των ημερών μας … χαμογελώντας μαζί της χαζά, για την οικογενειακή φωτογραφία….που θα κυκλοφορήσει σε όλη την υφήλιο….

Αλλά  η αφιέρωσή μου αυτή απευθύνεται και στο τιμητικό

άγημα, που θα παρουσιάσει όπλα προς τιμή της…αλλά και σε    όλες τις δυνάμεις που θα κληθούν να περιφρουρήσουν τους χώρους όπου θα κινηθεί…για να της αποδείξουμε με  περισσή επιμέλεια,  πόσο καλά  μπορούμε να τιμήσουμε …και  να

προστατέψουμε ….μια τόσο υψηλή προσωπικότητα και ευεργέτιδα της Ελλάδος…με σύγχρονα πάντα μέσα … κάγκελα και χημικά …και αύρες…από αυτόν τον αγνώμονα … λαουτζίκο,  που η καϋμένη τόσο προσπαθεί να  σώσει και επιτέλους να εξευρωπαίσει…κι αυτός;…κι αυτός; Αγνώμων λοιπόν… άκαρδος…τεμπέλης… άπονος και χαραμοφάης, που δεν θέλει να της αναγνωρίσει και τιμήσει τους τόσους κόπους και θυσίες της  για τη δική μας σωτηρία…..

Ανώτατες τιμές λοιπόν και  λαμπρές δεξιώσεις …και ελληνική

φιλοξενία  στην επικυρίαρχο της προσφιλούς της αποικίας, που

τόσο θέλει να την  κάνει ακόμα πιο κατά- δική της …Και που

κάποιες τελευταίες υπογραφές ….τόσες  θυσίες βλέπεις για τις

έρημες τις εκλογές που έρχονται….

Και αλήθεια, πόσες και ποιες θα είναι αυτές οι υπογραφές,  που

θα εκβιασθούν να πέσουν, από τους δικούς μας προδότες, πίσω

από τις πλάτες μας;;….

Κάποιοι άλλοι όμως, με βεβαιότητα θα αναφωνήσουν ότι η

κυρία αυτή είναι εχθρικό και ανεπιθύμητο πρόσωπο στην

Πατρίδα μας και που προς το συμφέρον όλων,  καλό θα ήταν να

της δίναμε όλοι μαζί δυναμικά και ειρηνικά να καταλάβει ότι θα

πρέπει να πάρει την κουστωδία της και να εξαφανισθεί,  μια για

πάντα από εδώ  και να ασχοληθεί καλύτερα με τα του οίκου της,

που δεν είναι και ότι καλύτερο…αν δεν έχει βέβαια τίποτα άλλο για   να διασκεδάσει την πλήξη της και εάν βέβαια οι «υπάλληλοι» της εταιρείας της δεν έχουν….αντίρρηση….που μάλλον όπως φαίνεται, έχουν αρχίσει να έχουν….

Η δικιά μας όμως αλήθεια η υπερηφάνεια,  που να έχει

κρυφτεί;…

Βενετία Κάντζια

Αθήνα, 9. Απριλίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ        

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α   Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν

                                     Προς την

              Κυρία  ΕΥΤΕΡΠΗ  ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ

            

                  Εισαγγελέα ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

          Και τους Αντεισαγγελείς  ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

                             Κυρίους  Κυρίους

  1. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ

  2. ΑΝΔΡΕΙΩΤΕΛΛΗ   ΜΙΧΑΛΗ

  3. ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  4. ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

  5.  ΜΠΟΜΠΟΛΗ   ΓΕΩΡΓΙΟ

  6. ΚΑΤΣΙΡΩΔΗ   ΑΘΑΝΑΣΙΟ

  7. ΠΑΝΤΕΛΗ   ΝΙΚΟΛΑΟ

  8. ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑ  ΓΕΩΡΓΙΟ

  9. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΝΗ

  10. ΔΑΣΟΥΛΑ   ΔΗΜΗΤΡΙΟ

  11. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

  12. ΠΛΙΩΤΑ   ΒΑΣΙΛΕΙΟ

  13. ΑΚΡΙΤΙΔΗ   ΑΘΑΝΑΣΙΟ

  14. ΒΑΒΕΤΣΗ   ΓΡΗΓΟΡΙΟ

  15. ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ   ΓΕΩΡΓΙΟ

  16. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

  17. ΣΑΚΕΛΛΑΔΟ   ΙΩΑΝΝΗ

                      

                          ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

                ΛΕΩΦΟΡΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 121

                            ΑΘΗΝΑ – 11510

 ΚΑΤΑΘΕΣΗ  ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Από  Βενετία   Κάντζια

                                     

               ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

                 ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

                                          

                     Αριθμ. Πρωτ. :    2416       

                          Ημερομηνία:      7.4.2014       

                           Τμήμα:               ΔΚΟ                 

   Αθήνα,  7. Απριλίου 2014

                    ( Τετράδιο 1ο )

                    ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με σεβασμό στο Σύνταγμα της Πατρίδας μας και ΄΄ τους

νόμους που συμφωνούν με αυτό ΄΄ και πιστεύοντας ότι η

αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν

θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων

– όπως το ακροτελεύτιο άρθρο αρ. 120, παρ.2, με απόλυτη

σαφήνεια ορίζει, άρα υποχρέωση και εμού της ίδιας,

σας καταθέτω με την παρούσα αναφορά μου, υλικό , το οποίο έχει υποπέσει στην αντίληψη και γνώση μου, σχετικό

με δύο πολύ σοβαρά και σημαντικά θέματα, που είναι η

πραγματική νομική υπόσταση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας [Ο. Δ. Γ.], όπως επίσης και αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και που θεώρησα Συνταγματική μου υποχρέωση, προς όφελος της Πατρίδας

μας και του Δημοσίου συμφέροντος με την παρούσα να σας γνωστοποιήσω.

                                                                                                                                     Σύμφωνα με την έρευνά μου για την Ο. Δ. Γ., σας παραθέτω

σχετική μου μελέτη, με τίτλο : « Ομοσπονδιακή Δημοκρατία

της Γερμανίας, Κράτος ή Εταιρεία; »την οποία σας έχω ήδη

καταθέσει προς ενημέρωση την:

           

                     10.2.2012, αρ. πρ. 1220/Δ/ΚΟ,

Καθώς και διάφορα σχετικά άρθρα που κατά καιρούς έχω γράψει και έχουν όλα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

                                  ( Τετράδιο 2ο )

Σχετικά με την Ε.Ε., σας καταθέτω μελέτη του DrMatthias

Rath και της ερευνητικής του ομάδας με τίτλο :

                                                                                              

   « Οι Ναζιστικές Καταβολές της Ε.Ε. των Βρυξελλών»,

                              (  Τετράδιο 3ο,   αλλά και:

            http://www.youtube.com/watch?v=xMAQ5y6IfH4 )     

      από την ημερίδα που είχε διοργανωθεί στην Αθήνα την

                                                                                               

Άνοιξη του 2012 ) και η οποία αποτελεί τη βάση μηνυτήριας αναφοράς που έχει κατατεθεί από τον ίδιο τον DrMatthias Rath στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης στις 14. Ιουνίου του 2003, στο όνομα όλων των ανθρώπων της Οικουμένης.

Επίσης και μερικά σταχυολογημένα άρθρα-δείγματα, σχετικά με τα θέματα που θίγω.

            ( Τετράδιο 4ο, Τετράδιο 5ο, Τετράδιο 6ο )

Παρακαλώ λοιπόν, όπως το Σεβαστό Δικαστήριο ερευνήσει

βάσει των ανωτέρω στοιχείων, αν τεκμηριώνονται ποινικές

ευθύνες κατά :

  1. Αντωνίου Σαμαρά

  2. Ευάγγελου Βενιζέλου

  3. Φώτιου Κουβέλη

  4. Ιωάννη Στουρνάρα

  5. Κάρολου Παπούλια

  6. Απάντων των Αρχηγών των Κομμάτων του Ελληνικού

Κοινοβουλίου

  1. Απάντων των Ελλήνων Βουλευτών                   

  2. Παντός άλλου υπευθύνου, όπως πρώην Προέδρων  της

        Ελληνικής Δημοκρατίας, πρώην Πρωθυπουργών, πρώην                                                                                                                        

        Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και

        υπουργών, αρχηγών κομμάτων, βουλευτών του

        Ελληνικού και Ευρώ-Κοινοβουλίου κλπ. προσώπων

        σε υπεύθυνες και αρμόδιες θέσεις,

  1. Όλων των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

        του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των προεδρευόντων

        σε θεσμούς της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης,

  1. Τους φερόμενους ως: « Πρόεδρο », « Καγκελάριο »,

        «Υπουργό Οικονομικών » και λοιπούς εκπροσώπους

         και διαχειριστές της:

                  

        « Ε.Π.Ε.- ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ

                                    ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ »,

                                                                                                 

  1. Όλων των εκπροσώπων της ΤΡΌΪΚΑ, τους

         απεσταλμένους  με ειδική αποστολή την υφαρπαγή

         των Ο.Τ.Α. και όλου του πλούτου των,  εκπροσώπων

         του Βερολίνου και των αναφερόμενων καρτέλ και

         συγκροτημάτων, φίλων των αρχόντων της Γερμανίας.

  1. Κάθε Ιερατικής Αρχής, που δραστηριοποιείται εντός

         των ορίων του Ελληνικού Κράτους και τέλος

  1. και κατά παντός υπευθύνου , συνεργού και

         εμπλεκόμενου, εντός και  εκτός της Ελληνικής

         Επικράτειας, για π.χ. πράξεις άδικες, άνομες,

         εγκληματικά  προσχεδιασμένες και συσωρευτικά

         συντονισμένες και εφαρμοζόμενες, εναντίον των

         συμφερόντων  της Πατρίδος μας και ολοκλήρου του

         Ελληνικού Λαού , του Ελληνικού  Έθνους και του

         Ελληνικού Κράτους, όπως:

α. παράβαση καθήκοντος, κατά το άρθρο 259 του ΠΚ       

                                                                       

β. έσχατη προδοσία, κατά το άρθρο 134 παρ.2 εδ. α΄ σε

    συνδυασμό με το άρθρο 134 Α του ΠΚ                               

                                                                                                       

γ. κακουργηματική απιστία κατά το άρθρο 256 εδ. γ΄                                   

    περ.2 του ΠΚ,                                     

δ. ΄΄σφετερισμό με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής

        κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από   

        αυτή΄΄,  όπως αυτό σαφώς ορίζεται στο ακροτελεύτιο

        άρθρο αρ.120, παρ. 2 του Συντάγματος της Ελλάδος,         

                     

ε. εξαπάτηση και παραπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, 

    ημών των εκλογέων, απόκρυψη αλήθειας,  με ή χωρίς

    δόλο, ή λόγω ασυγχώρητης άγνοιας ή  αμέλειας,

    στοιχείων γεγονότων που διαχρονικά και σε πλήρη

    άγνοια του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού οδήγησαν σε                                                                                                 

    σύναψη π.χ. Ευρωπαϊκών ή Διεθνών Συμβάσεων ή

    Συνθηκών , μεταξύ ΄΄κυρίαρχων΄΄ κρατών,

         συμπεριλαμβανομένης και της Ομοσπονδιακής

    Δημοκρατίας της Γερμανίας / Ε.Π.Ε., η οποία όπως

    όμως αποδεικνύεται από το  παρατιθέμενο υλικό, δεν

    δικαιούται λόγω της νομικής της υπόστασης, να

   συνάπτει τέτοιες, με αποτέλεσμα και  γι αυτό ακριβώς

   το λόγο, να πρέπει να αμφισβητείται η εγκυρότητά  τους

   αφού σε μία πρόσθεση ομοειδών, ( εδώ τα ομοειδή είναι                                    

        κράτη ),αν ένα από τα συμβαλλόμενα μέλη δεν  είναι

        κυρίαρχο κράτος ( όπως στην περίπτωσή μας η                                               

        Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, δεν είναι

        όπως αποδείξαμε ), αυτός είναι  σοβαρότατος λόγος 

        ακυρότητας του όλου οικοδομήματος της Ε.Ε., λόγω

        αυτού του αταίριαστου στο σύνολο των ομοειδών,

        μέλους.

        Με επί  πλέον λόγο βέβαια αμφισβήτησης και

        καταγγελίας της εγκυρότητας των Συμβάσεων και

        Συνθηκών με την  Ε.Ε., τα  τραγικά  στοιχεία  που έχει

        καταθέσει DrRath στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

        Μια  τέτοια φυσικά αμφισβήτηση, αλλά και ακύρωσή

        τους, είναι συνεπής προς τα δίκαια και τα απόλυτα                                                                                                

        συμφέροντα του Έθνους μας, που θα μας οδηγούσαν

        στην επανάκτηση και της εδαφικής μας κυριαρχίας                                           

        που άρχισε να χάνεται, π.χ. με τη Συνθήκη του

        Μάαστριχτ . Τη Συνθήκη, που έφερε την απελευθέρωση

        της αγοράς ακινήτων (ακόμα και σε παραμεθόριες

        περιοχές, όπως η Κρήτη ) και έδωσε τη δυνατότητα σε

        πολίτες της Ε.Ε. να αγοράζουν ακίνητα σε όλη την

        επικράτεια, με τα τραγικά αποτελέσματα που σήμερα

        βιώνουμε.

                                                                                               

       ( βλ. Χρυσανθάκης, Χρύσανθος, επιμέλεια:                

Παραμεθόρια  Ακίνητα και Αλλοδαποί.

                Αθήνα – Κομοτηνή:  Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα

                1999, Σειρά: Διοίκηση και Πολιτεία, Μελέτες, 22). 

          στ. εγκηματική προώθηση, ως εκ των ανωτέρω,    

    εχθρικών και λίαν επικίνδυνων για την Πατρίδα και   

    το Ελληνικό Έθνος/Κράτος καταστάσεων, με την προς

τούτο πιθανή σύσταση εγκληματικής συμμορίας, προς όφελος άνομων, σκοτεινών  και μαφιόζικων συμφερόντων – και ελληνικών, αλλά και ξένων- με στόχο  την οριστική διάλυση, τεμαχισμό  και εξαφάνιση της Πατρίδος μας. Αλλά και το ολοκαύτωμα και τη γενοκτονία των Ελλήνων πολιτών.

Γιατί, τι διαφορετικό μπορεί να σημαίνουν οι τουλάχιστον 5000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας από έσχατη απελπισία, η απόγνωση εκατομμυρίων από εμάς σε όλα τα επίπεδα…Τα χιλιάδες παιδιά μας που πεινάνε και στερούνται στοιχειωδών αγαθών…Οι χιλιάδες των άστεγων…των περήφανων     γηρατειών που ψάχνουν τους κάδους απορριμμάτων για κάτι φαγώσιμο, αλλά και η στέρηση των λίγων ευρώ για συνταγογράφιση  απαραίτητων φαρμάκων…Οι δεκάδες χιλιάδες στα συσσίτια των ενοριών…Το ενάμισι εκατομμύριο (επισήμως) των ανέργων…Οι χιλιάδες απελπισμένοι νέοι και νέες μας που εκβιάζονται να πάρουν το δρόμο της μετανάστευσης…Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας.. Των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών… Των αγαθών κοινής ωφελείας…Η  καταλήστευση όλης της ιδιωτικής ιδιοκτησίας…με όλων των ειδών τους περίεργους και φανταστικούς φόρους που αυθαίρετα επιβάλλουν, με στόχο την       απόλυτη εξόντωση των ιδιοκτητών ακινήτων…των

μικρομεσαίων… του εμπορίου …της δημιουργίας…

Η κατάργηση στην ουσία της παραγωγής αγαθών και δη

καθαρής τροφής, με την σταδιακή επιβολή των μεταλλαγμένων και την εξάρτησή μας από διεθνή μονοπώλια κατοχής και διανομής αυτών των σπόρων και των αντίστοιχων δηλητηρίων…Ο έλεγχος του κλίματος και των φυσικών φαινομένων που οι κυβερνήσεις μας επιτρέπουν, π.χ. με τους γνωστούς

αεροψεκασμούς ( = chemtrails) και τα HAARP …

Τη διάλυση και παράδοση του συστήματος υγείας και

παιδείας, εθνικής άμυνας και ασφάλειας σε ιδιωτικά συμφέροντα…Τη φίμωση της Φωνής του Ελληνισμού

στα πέρατα της οικουμένης, με το αιφνίδιο και απροσδόκητο κλείσιμο της ΕΡΤ και την παράδοσή της σε περίεργη κατοχή…Με το ανεκτίμητο αρχείο της να μην γνωρίζουμε την τύχη που θα έχει όσο διαρκεί η κατοχή αυτή…Τον επικοισμό και την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, στα πλαίσια του σχεδίου ισλαμοποίησης ολόκληρης της Ευρώπης. Την αναγκαστική ή και εκβιαστική πλέον υπογεννητικότητα  κλπ. εγκλήματα                                           

που απροκάλυπτα πλέον συντελούνται και  τα βιώνουμε καθημερινά. Εγκλήματα  βαριά κατά της ανθρωπότητας και όλων ανεξαιρέτως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων                                          

που είχαν μέχρι προ τινος, με αγώνες, θυσίες και αίμα

κατακτηθεί και που θεωρητικά ακόμα προστατεύονται από τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την Ε.Ε.

Τέλος, παρακαλώ όπως επίσης ερευνήσετε τους λόγους

για τους οποίους  η ελληνική κυβέρνηση, δεν προβαίνει:

  1. σε άρνηση περαιτέρω εξυπηρέτησης των ΄΄δανείων΄΄,

    μια και βέβαια, έχει τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο η

    επιβίωση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, του                                                                                                                                                                   

   ΄Εθνους και του Κράτους: η διοίκηση, η υγεία, η

    οικονομική ζωή, η εσωτερική και εξωτερική

    ασφάλεια της χώρας, η κοινωνική ηρεμία και

    ενότητα, βασικά επιχειρήματα πάνω στα οποία                                                                                         βασίστηκε και το τότε Διεθνές Δικαστήριο, όταν

    δικαίωσε σε ανάλογη περίπτωση την κυβέρνηση του

    Ι. Μεταξά και την αδυναμία αποπληρωμής δανείου 

    προς τη Βελγική Τράπεζα Societé Commerciale de

    Belgique, επιβεβαιώνοντας την ορθότητα της

    απόφασης του Μεταξά, ότι «δεν θα μπορούσε να 

προβεί σε άλλη ε πιλογή», αλλά και ότι και «όποια 

κυβέρνηση και αν ήταν στη θέση της, θα έκανε το ίδιο» 

( Yearbook of the International Law Commission, 

1980, τόμ.ΙΙ, μέρος Α., σελ.25,26 ).

  Γιατί βέβαια, θα πρέπει να είναι « Παγκόσμια 

Πατέντα » να πουλάς ( ή να χαρίζεις ) την 

Πατρίδα σου, λες και είναι προσωπική σου 

περιουσία, για χρέη , ( λογιστικά;;; ),χωρίς 

προηγούμενο λογιστικό έλεγχο, χωρίς καν μια 

στοιχειώδη ενημέρωση του κυρίαρχου λαού, που 

σου έχει εμπιστευθεί τα ηνία της διακυβέρνησης 

του τόπου. Και έτσι να μπαίνει ύπουλα σε αιματηρό 

κίνδυνο αυτή η μοναδική Πατρίδα, αυτός ο 

θαυμάσιος λαός, – με όλα του τα κουσούρια! – αυτός, 

που από γενιά σε γενιά δίνει το αίμα του για αυτήν, 

για να την έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΙΚΗ ΤΟΥ!

   

  1. στον αναγκαίο λογιστικό έλεγχο των δανείων, ως

             βασική και απαιτούμενη προϋπόθεση της – εν  τω

             μεταξύ εκβιαστικής – συνέχισης της χωρίς

             προοπτική τέλους αιμορραγίας του Ελληνικού Λαού.

             Πως, χωρίς αυτόν τον λογιστικό έλεγχο των δανείων,                                            

             συνεχίζουν να εκβιάζουν, να δημεύουν περιουσίες και

             να στέλνουν οικογένειες στο δρόμο, την αυτοκτονία,                                                                                     

             την πείνα και την ασιτία, ιδιαίτερα όταν συνεχή

             άρθρα και μελέτες στον ελληνικό και ξένο τύπο,

             μιλούν για οικονομικό  πόλεμο, για ΄΄λάθη΄΄ στις

             εκτιμήσεις και τα ΄΄διορθωτικά΄΄τους προγράμματα…

             την εγκληματική ασυδοσία τραπεζών, ΜΜΕ,

             καρτελ..

                                                                                                       

  1. σε αξιοποίηση των τρισεκατομμυρίων που  

δικαιωματικά μας ανήκουν από το παγκόσμιο καταπίστευμα, όπως και τους λόγους για τους οποίους

η χώρα μας δεν έχει κάνει ποτέ της, χρήση αυτών των

χρημάτων, ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη τελευταία                                     

κρίση, προτιμώντας να θέση την επιβίωση της                                                                                                                          

Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού σε έσχατο κίνδυνο,                                   

παραδίνοντας μας στα χέρια γνωστών, αδίστακτων                                    

και εγκληματικών τοκογλύφων.

  1. σε άμεση απαίτηση από το Βερολίνο:

             α. επιστροφής του κατοχικού δανείου

             β. επιστροφής όλων ανεξαιρέτως των αρχαιολογικών

                 και πολιτιστικών θησαυρών, των κλαπέντων από

                 τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις και

             γ. τις αποζημιώσεις στα θύματα της ναζιστικής

                 θηριωδίας.

  1.  σε αποδοχή της δωρεάς  των 600 δις. Ευρώ  του

    κυρίου Αρτέμη Σώρρα, που είναι κατατεθειμένα

    σε ειδικό λογαριασμό, υπέρ της Ελληνικής

    Δημοκρατίας. Δωρεά που αν πράγματι ισχύει, θα

    απέτρεπε, αφ’ ενός την υποδούλωση του Έθνους μας

    στα διεθνή τρωκτικά  και  τα καρτέλ όλων των

    τύπων,  του ανύπαρκτου κράτους της Ομοσπονδιακής

    Δημοκρατίας της Γερμανίας / Ε.Π.Ε., αλλά και αυτά

    τα επίσης διεθνή μαφιόζικα που αποτελούν την Ε.Ε.                                                                                          

    όπως τόσο εμπεριστατωμένα αποδεικνύει ο Dr.

    Matthias Rath, με τη σχετική του μελέτη και

    προσφυγή στη Χάγη.

Ιδιαίτερα αυτή τη φετινή χρονιά, των πολλαπλών εκλογών,

που βάσει όλων των ανωτέρω, φαίνεται να αποτελούν μια                                               

ιδιαίτερα επικίνδυνη και πολλαπλή παγίδα για την περαιτέρω

επιβίωσή μας, είναι απόλυτα  ΕΠΕΙΓΟΝ, να επιληφθεί το        

                                                                                                     8

                                                                                                                                        

σεβαστό σας Δικαστήριο της αναφοράς μου. Διότι διαβλέπω                                                

ότι με τις ΄΄ δημοκρατικές διαδικασίες ΄΄ [ που πλέον                                            

δυστυχώς μόνον κατ’ επίφαση υπάρχουν για να μας ρίχνουν                                                 

στάχτη στα μάτια! ) επιδιώκεται,  με  πλήρη άγνοια του Ελληνικού – Κυρίαρχου Λαού, η υφαρπαγή της συγκατάθεσής                                                                                                                                                        

του στην ολοκλήρωση του καθολικά εγκληματικού και καλά οργανωμένου σχεδίου κατάργησής του και απόλυτης και                                                     

οριστικής υφαρπαγής της Πατρίδας του και την οριστική

πλέον εδραίωση της δικτατορίας των καρτέλ των Βρυξελλών.

Διότι:

  1. Με τις Δημοτικές εκλογές, θα έχουμε εδραίωση της εγκατάστασης της  εταιρείας  ARVATO μέσα στους                                          

    Δήμους, με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα έχουμε μετατροπή                        

    των Δήμων σε Εταιρείες, τη διαχείριση όλης της   

    Δημοτικής/Δημόσιας Περιουσίας από αυτή την ξένη                                             

    Εταιρεία, στην οποία μάλλον θα περάσει και η                      

    διαχείριση των ΕΣΠΑ, ίσως και τα καταπιστεύματα,   

    αλλά και  ιδρύματα,  ακτές ,δάση,  πρωτοβάθμια,

    δευτεροβάθμια και τεχνική  παιδεία, ιαματικές

     πηγές ,  στερεά και υγρά απόβλητα, τα νερά,  κλπ.

αρμοδιότητες που προβλέπει ο Καλλικράτης. Με τις Περιφέρειες και τους Δήμους, να ενεργούν πλέον ως ημι-ανεξάρτητα κρατίδια, να γίνονται πλέον και αυτές εταιρείες και  σίγουρα  κάτω από ξένη διαχείριση –επικυριαρχία, όπως αυτή της ΑRVATO.                                                                                    

Αλλά και με το Νόμο Ραγκούση να έχει κριθεί αντισυνταγματικός από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ( αρ. απόφ. 460/2013) που  κρίνει ως  άκυρες τις προηγούμενες εκλογές, δημιουργούνται πλέον βάσιμες αμφιβολίες, εάν και κατά πόσον όλες οι επερχόμενες εκλογές θα είναι και γι αυτό το λόγο έγκυρες και θα μπορούν να διεξαχθούν αδιάβλητα, αφού:

                                                                                                                             

α. θα έπρεπε  να εκδοθεί καινούριος νόμος,

β. θα έπρεπε  να διορθωθούν οι εκλογικοί κατάλογοι

    ( από ποιόν ; και πότε; και ποιός θα ελέγξει τυχόν

                   ΄΄βιαστικές΄΄ διαδικασίες…)                                                                                                                                                                                         

γ. θα έπρεπε κανονικά, να αμφισβητηθεί  και επίσημα η

    εγκυρότητα της Συνθήκης του Μάαστριχτ, [αλλά και                                        

             όλων των υπολοίπων] που άνοιξαν το δρόμο στο

    δικαίωμα στους Ευρωπαίους πολίτες, κρατών – 

    μελών της Ε.Ε. που ελεύθερα πλέον εγκαθίστανται σε

    κάποια άλλη χώρα εκτός της πατρίδας τους, να έχουν

    το δυνατότητα  του εκλέγειν και εκλέγεσθαι  στις  εκεί

    δημοτικές και ευρω – εκλογές, δηλ.  να εκλέγονται     

    και στα τοπικά όργανα, αλλά και να εκπροσωπούν την

    Ελλάδα,  ως Ευρω-βουλευτές.

    Εφόσον  όμως ίσως ήλθε πλέον το πλήρωμα του  

    χρόνου που θα πρέπει  να  αμφισβητηθεί η Ε.Ε., αλλά                                                                            

    και η Ομοσπονδιακή  Δημοκρατία της Γερμανίας,  ως

    Ε.Π.Ε., με τους  πολίτες της  όπως αποδείξαμε στη

    μελέτη μας να κατέχουν, αντί ταυτότητας,

    ταυτοποίησης προσώπου όπως έχουμε εμείς, ένα μόνο

    ένα απλό ΄πάσσο ΄΄στην Εταιρεία με το όνομα: Ο.Δ. Γ.

    λοιπόν,  πως είναι δυνατόν, εμείς  να προχωρήσουμε

    υπό αυτές τις συνθήκες σε εκλογές; Όταν επί πλέον

    υπάρχουν και΄΄φήμες για το πολύ χρήμα που θα

    χρησιμοποιηθεί για την΄΄ευόδωση ΄ ΄ του                                                                                      

    πολυπόθητου  για κάποιους  στόχου…. της άλωσης

    και μετατροπής  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε

    εταιρεία…και με  ξένη,  διαχείριση και βέβαια με

    υποψήφιους που θα έχουν προωθηθεί επί  τούτου….

  1. Με τις επερχόμενες Ευρω-εκλογές που έχουν για φέτος

προγραμματίσει, έχοντας βέβαια ως προϋπόθεση την                                    

σχεδιαζόμενη με κάθε μέσον, το ΄΄ καλό ΄΄ γι αυτούς

                                                                                         10

αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, θα                                       

επιδιώξουν να πάρουν και την  ΄΄ τελευταία                                       

δημοκρατική ΄΄ μας συναίνεση,  αναγκαία για την

εδραίωση της στυγνής δικτατορίας των Βρυξελλών που                                                                                        

προωθούν. Που όμως στην ουσία, δεν θα είναι παρά η                                                                                  

απόλυτη και εγκληματική υποκλοπή αυτής της συναίνεσης, απαραίτητη για το δικό τους άλλοθι, για να έχουν πλέον τη δική μας συνενοχή , συμμετοχή και συναυτουργία  στο προαποφασισμένο έγκλημα της μετατροπής της Ευρώπης σε ολοκληρωτικό και στυγνό καθεστώς σκλαβιάς, εκ των άνω, αφού δεν υπάρχει καμία  ουσιαστική νομική νομιμοποίηση του,  από τους Ευρωπαίους πολίτες, που σε κανένα στάδιο δεν τους έχει επιτραπεί να δώσουν ελεύθερη γνώμη ή τη συγκατάθεσή τους, π.χ. με πλήρη ενημέρωση, αλλά και δημοψηφίσματα ή εθνοσυνελεύσεις… Γιατί :

(1)  η Ευρώπη, αποδεδειγμένα πια, ολοκληρώνεται,

       σύμφωνα με την Ευρώπη, του  Χίτλερ,

(2)  η Ε.Ε. έχει σχεδιαστεί από τις Η.Π.Α.  και

                 Ευρωπαίους φασίστες,

          (3)  με την Ε.Ε.,  διαλύονται τα ανεξάρτητα, κυρίαρχα

        Κράτη, για να δημιουργηθούν οι Ηνωμένες

        Πολιτείες της Ευρώπης, η Ευρώπη των

        Περιφερειών  και όχι πλέον των κρατών,

(4)   η Ε.Ε. είναι όπως φαίνεται, ένα παράνομο

        κατασκεύασμα με εγκληματικό μονοπώλιο                                                                                        

        εξάσκησης  ολιγαρχικής εξουσίας και βίας. Ένα

        κατασκεύασμα που ιδρύθηκε με βάση την ύψιστη

        προδοσία όλων των Ευρωπαίων  πολιτικών, από μη

        εκλεγμένα από τους λαούς πρόσωπα. Γιατί οι λαοί

        με βεβαιότητα και εάν προηγουμένως γνώριζαν, θα

        είχαν ψηφίσει ενάντια στη δημιουργία της, ή θα

        είχαν απαιτήσει δημοψήφισμα και εθνοσυνελεύσεις.

        Αυτή η προδοσία προς τους λαούς, δεν θα είχε

                                                                                       11

        επιτραπεί. Δεν θα  είχε επιτραπεί, από μη

        εκλεγμένους επιτρόπους, να λαμβάνονται

        δραματικές για τους λαούς αποφάσεις και πάντα εν

        κρυπτώ και στα πίσω  κρυφά δωμάτια…που

        βέβαια στην ουσία είναι κατευθυνόμενοι από την                                                                                                                                                  

       ΄΄αφρόκρεμα ΄΄ των  καρτέλ των Η.Π.Α. και της

        Γερμανίας.           

                                                                         

  (5)  η Ε.Ε, με κάθε μέρα που περνάει, αποκαλύπτεται

         ως μια στυγνή δικτατορία: με πολιτική

         αδίστακτων  μονοπωλίων,  καταστολή και

         καταπίεση. Με Ευρω-χωροφυλακή…

         Ευρω-στρατό… ανταλλαγή στρατών σε δύσκολες  

         περιπτώσεις… στενότατη – επιθετική

         συνεργασία με το ΝΑΤΟ (τον ιδιωτικό της πλέον…

         στρατό)…την  καλά κρυμμένη στη Συνθήκη της

         Λισσαβόνας θανατική ποινή,  ιδιαίτερα σε  

         περιπτώσεις  στάσης ή ανταρσίας…ενάντια στις

         πολιτικές της….

         Μαζική και καθολική παρακολούθηση των

         πολιτών και συγκέντρωση και κατάχρηση καθαρά

         προσωπικών δεδομένων… Λογοκρισία και

         φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής και έκφρασης….

         Αλλά  και με στρατόπεδα αναμόρφωσης των

         διαφωνούντων που έχουν προβλεφθεί…..

  (6). η Ε.Ε. με τις συνεχείς Οδηγίες και Νόμους,

         περιορίζει ασφυκτικά τις  ελεύθερες κινήσεις και

         την ποιότητα ζωής των πολιτών, επιβάλλει τα                                                                                                                                                             

         μεταλλαγμένα στην τροφή μας, αλλά και την

         τροφή των ζώων, το μονοπώλιο των σπόρων…

         της διατροφής μας…του νερού… Με τους αερο-

         ψεκασμούς ( chemtrails ) αλλά και το σύστημα

         HAARP, να θέλει να αντικαταστήσει το 

         Δημιουργό….να καταστρέφει χλωρίδα…

         πανίδα…τη μέλισσα.. την  υγεία όλων μας…τον

                                                                                          12

         πλανήτη ΓΗ, το σπίτι όλων μας… να θέλει να

         προκαλεί επικίνδυνα φαινόμενα και την

         ίδια τη ζωή στον πλανήτη Γή, που είναι το σπίτι

         όλων  μας….                                                                                       

  (7). η Ε.Ε. να θέλει να επιβάλλει την ισχύ των                                                                                                            

         μονοπωλίων – και των πάσης φύσεως καρτέλ –

         των Τραπεζών, των ΜΜΕ, που θα πρέπει να

         αντικαταστήσουν τις επίσημες Κυβερνήσεις, που

         τις θέλουν πλέον  σε ρόλο διαχειριστή,                                          

         προστάτη και αστυφύλακα των συμφερόντων τους,

         σε βάρος όλων των πολιτών. Με αποτέλεσμα: τη

         μαζική ανεργία και φτώχια, τη συγκέντρωση

                  όλου του πλούτου και του μόχθου, στα χέρια

                  κάποιων λίγων , την  ήδη προγραμματισμένη

                  ένταση, την  εξέγερση, τον πόλεμο, τη θυσία

                  γενεών  και γενεών, των παιδιών μας, το χαμένο

                  παρόν και μέλλον τους, προς χάριν των λίγων

                  κάποιων… Που γι αυτούς  τους κάποιους,

                  Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ειρήνη, Δημοκρατία,

                  απλά, δεν υπάρχουν. Μετράει μόνον το υλικό τους

                  συμφέρον. Και αυτό, πρέπει όλοι εμείς, οι λαοί, να

                  το συνειδητοποιήσουμε και να πράξουμε ανάλογα

                  και  ειρηνικά, προς το συμφέρον αυτής της ίδιας

                  της ζωής.

           (9). Η Ε.Ε. να προωθεί την Ευρώπη των Περιφερειών,

                  των Οικονομικών Ζωνών , πολεμώντας και

                  καταργώντας αδυσώπητα τα ελεύθερα,

                  ανεξάρτητα και κυρίαρχα κράτη, με το έτσι θέλω…                                                                                                                                                                                                              

          (10). Η Ε.Ε. λοιπόν, με αυτές τις προϋποθέσεις,  να

                  απειλεί πλέον σοβαρά την ΕΙΡΗΝΗ σε ΟΛΗ την                                   

                  ΕΥΡΩΠΗ, αλλά και τον ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

                  θα πρέπει να μας κάνει όλους να αναλογισθούμε

                  σοβαρά, το που αφήνουμε  να μας πηγαίνουν και

                  εμάς… Να συνεχίζουμε να απουσιάζουμε…να μην

                  θέλουμε να καταλαβαίνουμε…την ουσία…αυτό

                                                                                                   13

                  το απίστευτο κατασκεύασμα που μας έχουν…

                  εμπεδώσει.

                                 

  1. Τελευταίες, μας έρχονται και οι  Βουλευτικές εκλογές και πάλι με την πλήρη άγνοια του Ελληνικού Λαού, που σχεδόν στο σύνολό του δεν γνωρίζει τον επίσης επικίνδυνο στόχο, που θα είναι η εκλογή της καινούριας επιθυμητής στα καρτέλ των Βρυξελλών, διαχειριστικής  εξουσίας, χωρίς βέβαια την απαραίτητη καθαίρεση προηγουμένως όλων των υπεύθυνων [ και είναι πάρα    πολλοί αυτοί ! ] που έχουν φέρει  την Πατρίδα μας σε  αυτή την απελπιστική κατάσταση, αλλά και την  απονομή δικαιοσύνης που θα πρέπει να ακολουθήσει.

  2.  Για να οδηγηθούμε μετά  σε αναθεώρηση, δηλ. κατάργηση του Εθνικού μας  Συντάγματος,  επιβαλλόμενη προϋπόθεση στη συνέχιση της  συμμετοχής μας στην Ε.Ε. των καρτέλ  που προαναφέραμε και όχι την Ε.Ε. των κυρίαρχων – ελεύθερων – ανεξάρτητων κρατών που έχουν πείσει πολλούς από εμάς   ότι είναι.

Ως Ελληνίδα πολίτης, προσφεύγω με εμπιστοσύνη στο Σεβαστό σας Δικαστήριο, μια και ο τρίτος πυλώνας του Πολιτεύματός μας είναι η Δικαιοσύνη.

Με τα δικαστήρια και τις αποφάσεις τους να λαμβάνονται  στο  όνομα του κυρίαρχου, αλλά  και εργοδότη Ελληνικού Λαού, μέρος του οποίου είμαι και εγώ.   

                                                                                           

 Για το λόγο αυτό, σας παρακαλώ όπως, στα πλαίσια                                                                                        

 των καθηκόντων σας, υψώστε το ανάστημά σας και

 δικαιώστε τις προσδοκίες και την τελευταία Ελπίδα

 του ακόμη κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, που τελείως                                               

 απογοητευμένος, εξαντλημένος, εξαπατημένος,

 προδομένος, εγκαταλειμμένος από την ιερατική αρχή, τον

 πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, με χαμένο και

                                                                                                 14

 μπλεγμένο τον προσανατολισμό του και από τη νομοθετική   

 και από την εκτελεστική εξουσία στις οποίες με εμπιστοσύνη

 αναθέτει πάντοτε τα συμφέροντα  της Πατρίδας, των   

 παιδιών και τα  δικά του,  προσβλέπει ως μόνη Ελπίδα πλέον

 Εσάς, τη Δικαιοσύνη. Αυτή τη  Δικαιοσύνη, που σαν μια

 γροθιά, σαν Πολυζωίδης και Τερτσέτης, περιμένουμε να

 σπάσει  επιτέλους το δηλητηριώδες απόστημα του πλήρους

 ενδοτισμού , της σιωπής και  της προδοσίας που μας έχουν                                                                                                                                                                                                         

 φέρει σε αυτή την  τραγική κατάσταση. Είναι χρέος όλων

 μας, να επιστρέψει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στο σπίτι της. Και είμαι                                                

 απόλυτα  βέβαιη ότι αν αυτό γίνει, ο κυρίαρχος Ελληνικός   

 Λαός, αλλά και η Ιστορία θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα και θα

 σας τιμήσει ανάλογα, όπως έκανε και ακόμα κάνει και για τις                                                     

 πολύ μεγάλες φυσιογνωμίες των Τερτσέτη και Πολυζωίδη.

                                          

Ιδιαίτερα αυτή τη δεδομένη στιγμή, που τα κινήματα των πολιτών σε όλη την Ευρώπη, ακόμη και στη Γερμανία, αρχίζουν να συνειδητοποιούν και να διαισθάνονται το ποιόν αυτής της Ε.Ε. που περιγράψαμε και τον κίνδυνο που

Αποτελεί για όλους  και επιπροσθέτως, την τραγωδία που επέβαλαν στην Πατρίδα μας ως ΄΄άμορφου και άβουλου ΄΄ πειραματόζωου, τον κίνδυνο Παγκοσμίου Πολέμου,

δημιουργείται η ευθύνη όλων μας, να τα αφουγκραστούμε

και προς χάριν της Πατρίδας  μας και των παιδιών μας, να

δώσουμε όλοι μαζί τα χέρια και να διεκδικήσουμε την

Συνθήκη ΕΙΡΗΝΗΣ με τη  Γερμανία ! ΕΙΡΗΝΗ στην

ΕΥΡΩΠΗ και όλο τον ΚΟΣΜΟ! Ακύρωση όλων των                                                                                                                                                                                          

Συμφωνιών και Συνθηκών, που μας παίρνουν την Πατρίδα

και τη ζωή μας. Σεισάχθεια επιτέλους και καινούριο δημιουργικό ξεκίνημα!

Προσφεύγω λοιπόν,  με εμπιστοσύνη σε Εσάς, την Ελληνική Δικαιοσύνη και ελπίζοντας, όπως:

                                                                                                 15

     –  βοηθήσετε δυναμικά, ως καθ’ ύλην  αρμόδιοι, στην

    άμεση και καθολική ενεργοποίηση του ακροτελεύτιου

    άρθρου 120 του Συντάγματος που επιτάσσει μια τέτοια

    κινητοποίηση

     –  τεθείτε μπροστά, στον αγώνα του Ελληνικού Λαού, από

         τον οποίο και εσείς προέρχεσθε, αλλά και στο όνομα του

         οποίου κατά το άρθρο 26, παρ. 3, του Συντάγματος,

         εκτελείτε τις αποφάσεις σας,

–         αξιολογώντας, όλα τα ανωτέρω, κάνετε δυναμική και

ολοκληρωμένη χρήση του άρθρου 87, παρ. 2, του                                                                                    

Συντάγματος, όπου ρητά αναφέρεται ότι;

                                                                                    

      « οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους

υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και

σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά

κατάλυση του Συντάγματος » , αλλά και του άρθρου

93, παρ. 4, όπου επίσης ρητά αναφέρεται ότι:

« τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν

νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το

Σύνταγμα ».

 Γιατί  βέβαια, ανατρέχοντας στο κείμενο του Ελληνικού  

 Συντάγματος, ακόμα και ο πιο απλός Έλληνας πολίτης,

 συνειδητοποιεί απόλυτα, ότι είναι  δυστυχώς αμέτρητα τα

 άρθρα τα οποία συστηματικά και απροκάλυπτα πλέον

 παραβιάζονται από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, σε βάρος                                                                                                 

 του Ελληνικού Λαού, του Έθνους, του Ελληνικού Κράτους,                                                                                             

 που ανημέρωτο, χωρίς τη συγκατάθεσή του και τελείως 

 απροστάτευτο,  οδηγείται προς τον όλεθρο. Αυτός ο 

 Ελληνικός Λαός, με το Σύνταγμα που υποτίθεται ότι θα  

 έπρεπε συνεχώς να ενεργοποιείται για να τον – ως όφειλε – 

 προστατεύει…

                                                                                                16

 Σε εσάς λοιπόν, Σεβαστοί Δικαστές, εναπόκειται ο  

 Συνταγματικός ρόλος της προστασίας μας, αφού οι υπόλοιπες

 κατά το Σύνταγμα εξουσίες, δηλ. η νομοθετική, αλλά και η

 εκτελεστική, έχουν αποτύχει στο Συνταγματικό τους ρόλο,

 πλήρως αγνοώντας και κατάφορα παραβιάζοντας κάθε

 άρθρο και κάθε υποχρέωση προς τον εντολοδόχο, αλλά και

 εργοδότη του, που είναι ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, τον  

 οποίο συστηματικά εξαπατούν και προδίδουν. Ένα δικό σας

΄΄κτύπημα΄΄ στην καρδιά των προβλημάτων μας, θα ήταν

 ότι καλύτερο μπορούμε να περιμένουμε, για το παρόν και το  

 μέλλον της Πατρίδος μας, των παιδιών μας, το δικό μας,

 αλλά και το δικό σας.

                                                                                                                                                                                        

Αλλά  παρακαλώ ακόμη, όπως ερευνήσετε και  την

νομιμότητα όλων των επερχόμενων εκλογών, για τους                                                                                                  

λόγους που εκθέσαμε πιο πάνω, καθώς και αν συντρέχει

βάσιμος νομικός και συνταγματικός λόγος, για λήψη ασφαλιστικών μέτρων  εναντίον της διεξαγωγής τους, προς                                                                                              

διασφάλιση της προστασίας των δικαίων της Πατρίδος μας.

                                                                                              

Επίσης, παρακαλώ όπως διερευνήσετε τη δυνατότητα να

συνταχθούμε – με επικεφαλής τη Δικαιοσύνη – στην  πιο

πάνω αναφερόμενη μήνυση του DrMatthias Rath προς

το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ενάντια στην Ε.Ε. των

καρτέλ. Και τέλος τις ενέργειες που θα μπορούσε να αναλάβει

η Ελληνική Δικαιοσύνη, για την προώθηση εκ μέρους της

Ελλάδος, της υπογραφής Συνθήκης Ειρήνης με τη Γερμανία.

Ένα τέτοιο βήμα,  θα άνοιγε ίσως πιο θετικά και αποτελεσματικά, το δρόμο της διεκδίκησης του κατοχικού δανείου, των αποζημιώσεων των Θυμάτων της Κατοχής, αλλά και της επιστροφής των αρχαιολογικών θησαυρών, αφού θα δημιουργείτο  επιτέλους νόμιμος διάδοχος εξουσία στη  χώρα αυτή, αναγκαία για να αναλάβει αυτή την τόσο σοβαρή ευθύνη.

                                                                                               

Τέτοιες συντονισμένες ενέργειες, θα οδηγούσαν ακόμη και στην ακύρωση  μια για πάντα, όλων των Συμφωνιών και Συνθηκών, που έχουμε αναγκασθεί να υπογράφουμε με την Ε.Ε. με όλα τα αρνητικά αποτελέσματα που αυτό μας έχει δημιουργήσει , πριν η κατάσταση κλιμακωθεί  ακόμα προς

το χειρότερο. Να προχωρήσουμε στη διεκδίκηση όλων των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, που μας έχουν τόσο

ύπουλα  αφαιρέσει στα πλαίσια αυτής μας της συμμετοχής στην  Ε.Ε. των καρτέλ.

Οι κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει στην Ευρώπη – και

όχι μόνο – ιδιαίτερα στη Γερμανία, με διεκδικήσεις για

Συνθήκη Ειρήνης, αποκατάσταση της νομιμότητας  στη

χώρα αυτή, έξοδο από την Ε.Ε. των καρτέλ και το καταστρεπτικό κοινό νόμισμα, έξοδο από το επιθετικό ΝΑΤΟ

και τις πολεμικές συρράξεις που προωθεί μεταξύ των λαών,

και εδραίωση μιας Ευρώπης ελεύθερων – ανεξάρτητων και                                                                                      

κυρίαρχων κρατών, με δικό τους εθνικό νόμισμα, στο

πρότυπο της Ελβετίας αλλά  και στο πρότυπο  της αρχαίας Ελληνικής Αμφικτιονίας, μας δίνουν μια βάσιμη ελπίδα

για το αύριο. Ας το εκμεταλλευθούμε, προς το καλό μας.

Πάντα με την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα, που

Απαιτούνται σε τόσο σοβαρά εθνικά μας θέματα.

Αλλά, είναι καιρός πλέον, να αποκατασταθεί το κύρος της δικαιοσύνης στα μάτια όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, ιδιαίτερα εκείνων  που έχουν διαβάσει τα γραφέντα από την                                                                                              

κυρία  Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη  σε άρθρο της που

δημοσιεύτηκε στη:

                                                                                                                                   « Διεθνή Επιθεώρηση »  περίοδος β΄. τεύχος 23 Ιανουάριος-Φεβρουάριος 1995, σελ.16, και περιλαμβάνεται στην πολύ διαφωτιστική μελέτη του ιστορικού και νομικού,  Κυρίου Αναστασίου Π. Ζολώτα:  

   ΄΄Αντισυνταγματικαί   Διατάξεις του Συντάγματος,΄Εκδόσεις Ερωδιός, Θεσσαλονίκη, 2006, σελ. 45-46, και όπου εκφράζει την γνώμη ότι :

 « δέν μπορεί η υπόδειξη της ηγεσίας της Δικαιοσύνης να είναι ανεξάρτητη από την πολιτική (!!!).

Δέν είναι σε κανένα μέρος του κόσμου (!)και δέν μπορεί να είναι διότι είναι μιά εξουσία που και αυτή αντλεί τη δύναμή της από τον λαό και επομένως από κάπου πρέπει να ελέγχεται.

΄Αν δέν ελέγχεται από πουθενά, φθάνουμε στο΄΄κράτος των δικαστών΄΄, που είναι κάτι ανεξέλεγκτο και ανεπιθύμητο(!!!).

Επομένως, η υπόδειξη των δικαστών στο ανώτατο επίπεδο,το ηγετικό, από την εκάστοτε κρατούσα εξουσία, για μένα είναι φυσιολογικό(!).

Θεωρώ, λοιπόν, φυσιολογικό μιά πολιτική εξουσία να επιλέξη την κορυφή της Δικαιοσύνης ανάλογα με την ιδεολογία και τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Μιά σοσιαλιστική κυβέρνηση θα αναζητήση μεταξύ των δικαστών πρόσωπα που εμφορούνται κατά κάποιον τρόπο από την σοσιαλιστική ιδεολογία, μιά φιλελεύθερη από την φιλελεύθερη κλπ.

Αυτό είναι αυτονόητο ότι θα γίνη».

Καιρός λοιπόν, να  διαψευσθεί!

Καιρός όλοι μαζί, να βάλουμε ένα τέλος στην ολοκλήρωση

της Κατοχής της Πατρίδας μας από ύπουλα συμφέροντα

και να την πάρουμε πίσω! Και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται

για πραγματική ΚΑΤΟΧΗ, με διαφορετικά, όπως είναι

προφανές, μέσα. Οι στόχοι είναι πανομοιότυποι, με αυτούς της εισβολής των Γερμανών, στον 2ο Π. Π.

( βλ. :

 Αννίβα Βελλίδη, Πρέσβυ ε.τ.: ΚΑΤΟΧΗ, Γερμανική

 Πολιτική Διοίκηση στην Κατεχόμενη Ελλάδα, 1941 – 1944,

                       Αθήνα: Εκδόσεις Ενάλιος, 2η Έκδοση Μάρτιος 2009,                                                                                                                                                                                       

 ISBN 978 – 960 – 536 – 375 – 8,

 Ιδιαίτερα το κεφάλαιο: Οικονομική Λεηλασία, σελ.: 71-76).  

                                                                                  

Τέλος,  ας  θυμηθούμε και ας πάρουμε έμπνευση από το Ψήφισμα του Δήμου των Αθηναίων, επί Άρχοντος Δημοφάντο  – 510 π.Χ. για την προστασία της Δημοκρατίας και την τιμωρία των τυράννων.

( βλ. http://www.katohika.gr/2012/09/n-510.html )

Συναισθανόμενη τη μεγάλη μου ευθύνη προς όλες τις

Ελληνίδες, τους Έλληνες και τα παιδιά μας και προς χάριν

και της δικής τους ενημέρωσης αυτής μου της ενέργειας και

προς χάριν  πιθανής ανάλογης δραστηριοποίησής τους, θα προχωρήσω στην δημοσιοποίηση αυτής της αναφοράς μου,

μέσω του  διαδικτύου, ή και άλλων ΜΜΕ.

                                                                                               

Τελειώνοντας, επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω ότι

τίθεμαι στη διάθεση του Δικαστηρίου σας, για τυχόν

συμπληρωματικά στοιχεία και δηλώνω την επιθυμία

μου να παραστώ ως πολιτική αγωγή, στη συζήτηση που

θα θελήσετε να προωθήσετε. Παρακαλώ δε, όπως η

αναφορά – καταγγελία μου αυτή, συνδυαστεί  και

αξιολογηθεί, μαζί με άλλες παρόμοιες καταγγελίες ή

μηνύσεις και κατά επείγουσα προτεραιότητα.

Δηλώνω επίσης ότι η ανωτέρω αναφορά μου, είναι στη διάθεση της καθεμιάς και του καθενός, που θα ήθελαν να την υπογράψουν  στο ακέραιο και να την καταθέσουν και αυτοί στην Εισαγγελία σας, ή ίσως και στο πλησιέστερο  Αστυνομικό Τμήμα και ατελώς.                                                                                                           

Με τιμή

Βενετία Κάντζια            

                                                  

Αθήνα, 7. Απριλίου  2014        

Συνειμμένα:

  1. 1οΤΕΤΡΑΔΙΟ:

      Το κείμενο της Αναφοράς – Καταγγελίας μου.

  1. 2οΤΕΤΡΑΔΙΟ:

     α. Η μελέτη  μου, με τίτλο :

         ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ²

         ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ : ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

     β. ( 10 ) συνολικά σχετικά κείμενα μου, που κυκλοφορούν

          στο διαδίκτυο.

   

  1. 3οΤΕΤΡΑΔΙΟ:

     Η Μελέτη του DrMatthias Rath και της ερευνητικής

     του ομάδας , σε ελληνική μετάφραση με τίτλο :

    « Οι Ναζιστικές Καταβολές της Ε.Ε. των Βρυξελλών »,   

     α. σε περίληψη και  

     β. στην ολόκληρη μορφή της.

  Ακολουθούν διάφορα άρθρα, μικρό δείγμα του πλήθους

  των σοβαρών κειμένων, των σχετικών με τα αναφερόμενα

  σε αυτή μου την αναφορά θέματα, χωρισμένα σε

  κατηγορίες στα τετράδια  που επισυνάπτονται. Κάποια

  κείμενα, είναι σε αγγλική ή γερμανική γλώσσα, για

  περισσότερη ενημέρωση .

  1. 4οΤΕΤΡΑΔΙΟ:

     α.  Χρέος – Μνημόνια – Δάνεια – Πολυνομοσχέδιο

          Σύνολο : άρθρα 18.

     β.  Συνθήκες Κατοχής – Επιβολή Κυρώσεων

          Σύνολο: άρθρα 4.

     γ.  Κυριαρχικά Δικαιώματα, π.χ. με Συνθήκη του

          Μάαστριχτ , πολιτών Ε.Ε., με δεύτερη κατοικία

          την Ελλάδα:

                                                                                      21

          ( 1 ).  Εδαφική Κυριαρχία                                         

          ( 2 ).  Εκλογικά Δικαιώματα.                                  

                   Σύνολο: άρθρα 5.

        δ.  Ο.Τ.Α. :

           ( 1 ). Πόθεν Έσχες Δημάρχων

                   Σύνολο : άρθρο 1.                                                                                 

            ( 2 ) Ελληνο – γερμανική Συνεργασία –

                   Παραχώρηση Περιφερειών και Δήμων

                   στην Εταιρεία ARVATO , θυγατρική του

                   συγκροτήματος BERTELSMANN με έδρα την

                   πόλη GÜTERSLOH της Γερμανίας.

                   Σύνολο : άρθρα 9.

           

  1. 5ο ΤΕΤΡΑΔΙΟ:

                α.  Γερμανία

                     Σύνολο: άρθρα 9.

                β.  Ε.Ε.

                     Σύνολο 14.

                γ.  Ε.Ε. και Παγκοσμιοποίηση

                     Σύνολο: άρθρα 4.

                δ.  Κινήματα και πληροφορίες σχετικά με βασικά

                     θέματα που συζητούνται  στη Γερμανία αυτή  

                     την εποχή και για μερικές από τις   

                     κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα εκεί.

                     Σύνολο: άρθρα 6.

  1. 6ο ΤΕΤΡΑΔΙΟ :

             Μερικά  Ενδεικτικά Άρθρα, σχετικά με Ανθρώπινα

             Δικαιώματα, τα οποία μέχρι σήμερα είναι

             κατοχυρωμένα και προστατεύονται από τα Εθνικά

             Συντάγματα,  την Οικουμενική Διακήρυξη του

             Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, το Συμβούλιο

             της Ευρώπης….και που πλέον παραβιάζονται και

             καταπατώνται, ανοικτά και απροκάλυπτα από την

             καινούρια τάξη  πραγμάτων που προσπαθεί, με κάθε

                                                                                            22                                                                                    

             βίαιο τρόπο να επιβάλλει στους λαούς, ενάντια στη 

             θέλησή τους:

                                                                                                  

             α. Γενικά

                 Σύνολο: άρθρα 3.                                                                                        

             β. Υγεία

                 Σύνολο: άρθρα 11.

             γ. Εξισλαμισμός – Πολιτιστική Ταυτότητα –

                 Εποικισμός – Πολυπολιτισμός – Εθνοκτονία –                                                                                      

                Γενοκτονία του Ελληνισμού – Υπογεννητικότητα –

                Ελληνισμός ή Βαρβαρότητα

                Σύνολο: άρθρα 8.

            δ. Γενοκτονία Λαών – ΄΄Ανταλλαγή  – Καταδίωξη

                Γηγενών  Ευρωπαϊκών Πληθυσμών , ακόμη ένα

                παράδειγμα, από τη Γερμανία.

                Σύνολο: άρθρα 2.

            ε. Επιβολή Ελέγχου διατροφής – Mεταλλαγμένων

                Codex Alimentarius

                Σύνολο: άρθρα 2.

          στ. Νερό

                Σύνολο: άρθρο 1 και

                http://alterthess.gr/content/ohi-stin-idiotikopoiisi-toy-neroy-eipan-oi-thessalonikeis-sti-katamesti-aithoysa-toy

            ζ.  Αεροψεκασμοί – HAARP

                Σύνολο: άρθρα 3 και

                http://psekasmata.blogspot.gr/2014/04/skyguards-

                haarp.html

            η. ΕΡΤ – δικαίωμα στην ελεύθερη πληροφόρηση.

                Σύνολο: άρθρο 1.

            θ. Ατομική Ιδιοκτησία – Πλειστηριασμοί

                Σύνολο : άρθρα 3.

http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2552.html

Μοιραστείτε το!

2 comments to Με τα παρακάτω άρθρα μπορούμε να σχηματίσουμε μια ιδέα τι σημαίνει λαός ενός έθνους – και μάλιστα που κοκορεύεται ότι οι πρόγονοί του δίδαξαν τον κόσμο την Δημοκρατία!

  • .
    .
    .
    .
    .
    Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ !
    .
    .
    .
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ…….
    .
    .
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ; ; ;
    .
    .
    ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ …………
    .
    .
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΩΝ ! ! !
    .
    .
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ……
    .
    .
    .
    .
    .
    Το ΣΥΣΤΗΜΑ Επιτέλους ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ… Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ που Προκάλεσε το Μεγάλο Σύγχρονο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ…
    .
    .
    Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017
    .
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-6AEqEsoviYk/WWCvfKrtcnI/AAAAAAABC4A/rwL9zeGN6D0Y0uHneZpgAyvYrkd1zp3oQCLcBGAs/s400/2017-07-08_130939.png

    .
    .
    .
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ
    .
    .
    Κάποτε ο Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς που είχε για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία δημιουργήσει ένα καταπληκτικό καθεστώς παραπληροφόρησης και πλύσεως εγκεφάλου, γνωστό σαν προπαγάνδα, είχε πει το έξης καταπληκτικό : «Make the lie big, Make it simple, Keep saying it, And ebentually they will believe it»,
    .
    .
    δηλαδή, «Κάντε το μεγάλο ψέμα, Κάντε το απλό, Συνεχίστε να το λέτε και Τελικά θα το πιστέψουν»!
    .
    .
    Το μεγαλύτερο ψέμα που προκάλεσε το μεγάλο σύγχρονο ελληνικό δράμα είναι το ελληνικό χρέος και ότι οι Έλληνες τρώνε τα λεφτά των άλλων Ευρωπαίων και ιδίως των Γερμανών φορολογούμενων.
    .
    .
    Το μεγαλύτερο χρέος σήμερα στον κόσμο είναι αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών.
    .
    .
    Σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου του Αμερικανού Θησαυροφυλακίου, η Αμερική έχει χρέος που φτάνει στα 18 τρισεκατομμύρια δολάρια, αλλά 6 τρισεκατομμύρια εκτός ισολογισμού και άλλα 100 τρισεκατομμύρια από μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις στην κοινωνική ασφάλεια και στο σύστημα υγείας.
    .
    .
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να δημιουργούν τεράστια δημοσιονομικά ελλείμματα τρεχουσών συναλλαγών.
    .
    .
    Στην ουσία είναι ένα εδώ και καιρό πτωχυμένο έθνος, αλλά αυτό δεν φαίνεται για ευνόητους λόγους.
    .
    .
    Όπως αναφέρει σε μια ενδεικτική της ανάλυση το αμερικανικό δίχτυο, King World News, σήμερα το διεθνής οικονομικό σύστημα με πρωτοβουλία της γεμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει συγκεντρώσει τα πυρά του προς την Ελλάδα.
    .
    .
    Στην πραγματικότητα όμως όλη η Δύση είναι σε καθεστώς πτώχευσης, συμπεριλαμβανόμενου και της Ιαπωνίας.
    .
    .
    Το χρέος των σκόπιμα ψευδώς ονομαζόμενων υπεραναπτυγμένων χώρων όπως Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετάνια, είναι ασύλληπτο και πέραν κάθε δυνατής κατανόησης και κάνεις δεν γνωρίζει πως θα αντιμετωπιστεί.
    .
    .
    .
    .
    Και όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα, εξ’ αιτίας της μεγάλης άπατης, δήθεν ανάπτυξης του οικονομικού συστήματος της Δύσης, που βασίστηκε σε πλαστά δεδομένα τα οποία εξυπηρετούσαν κάποιους τοκογλυφικούς κύκλους της παγκόσμιας ελίτ.
    .
    .
    .
    .
    Η Ελλάδα επιλέχτηκε από αυτό το σάπιο σύστημα σαν κομβικό σημείο αυτή της κρίσης γιατί έχει τεράστιο συμβολισμό για την Ευρώπη και για την παγκόσμια κοινότητα.
    .
    .
    .
    .
    Αυτό διευκολύνθηκε από μια εσωτερική δασολογική και προδοτική πολίτικη ελίτ, που το μονό που της ενδιέφερε είναι το πώς θα λεηλατεί επί δεκαετίες την χώρα για τα ιδιοτελή της συμφέροντα.
    .
    .
    .
    .
    Κάποτε όμως τα ψέματα τελειώνουν και ο ίδιος ο πρόγονος των Μέρκελ- Σόιμπλε, ο Χίτλερ, θα το είχε συνειδητοποιήσει αυτό όταν θα έβλεπε τα ρωσικά και τα συμμαχικά στρατεύματα να κατευθύνονται προς το Βερολίνο.
    .
    .
    Το πρόβλημα και φυσικά δε είναι η Ελλάδα και η μικρή ελληνική οικονομία.
    .
    .
    Το πρόβλημα είναι τα τεράστια χρέη των ανεπτυγμένων χωρών που προβάλλονται σκόπιμα σαν οικονομικοί γίγαντες με γυάλινα όμως πόδια.
    .
    .
    Το προπέτασμα και το ξεγέλασμα είναι η οικονομική κρίση της Ελλάδας.
    .
    .
    .
    .
    .
    Ποιος όμως θα μπορέσει να ξυπνήσει ένα λαό που επί δεκαετίες τον έχουν αποκοιμίσει με τα ΜΜΕ καλλιέργειας της αποταύτιτσης του,
    .
    .
    της αδρανοποίησης του εγκέφαλου του και της αποκτήνωσης της καθημερινότητας του.
    .
    .
    .
    .
    .
    Η Ορθόδοξη ελληνική εκκλησία θα μπορούσε να προβάλλει αναχώματα αντίστασης στην καταστροφική πλύση εγκέφαλου του ελληνικού λαού παίζοντας τον ιστορικό της σωτήριο ρόλο, αλλά… δυστυχώς είναι ένα τεράστιο μηδέν!
    .
    .
    .
    .
    Όσοι θέλουν να «ξυπνήσουν» ας ψάξουν παραπέρα, πιο πέρα από την ελληνική σκοτεινή παραπληροφόρηση.
    .
    .
    .
    .
    Ευτυχώς υπάρχουν στην Ευρώπη και πολύ περισσότερο και στην Αμερική,
    .
    .
    .
    .
    Άνθρωποι μα άλφα κεφαλαίο, που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να ενημερώνουν τους λαούς
    .
    .
    .
    .
    για την μεγάλη άπατη και την μεγάλη παγίδα που τους έχει στήσει η μαύρη ελίτ της παγκόσμιας καταστροφής.
    .
    .
    .
    .
    .
    Το μεγάλο θύμα σήμερα είναι η πατρίδα μας, αύριο όμως ;
    .
    .
    .
    Στο χέρι μας είναι να ξυπνήσουμε!
    .
    .
    .
    .
    .
    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
    .
    nikosxeiladakis.gr
    .
    hellasforce.com

    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/07/blog-post_902.html#ixzz4mH8dOTiz
    .
    .
    .

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – Ε .Λ .Ε .Ο .Σ – ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    .
    .
    .
    .
    .
    Ξ .Υ .Π .Ν .Η .Σ .Τ .Ε ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    .

    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    .
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-IHYTg4TYGb4/WOeprh1dgAI/AAAAAAAEBmw/8LrR4ZCIfmQCTlyXD7Vyq71jsGrS6-imACLcB/s640/2017-04-06_204526.png
    .
    .
    .

    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=ycXisdR0i3Y
    .
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017

    .
    ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!!!!
    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ……
    .
    .
    .
    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ :
    .
    Ε .Λ .Ε .Υ .Θ .Ε .Ρ .Ι .Α . Ή . Θ .Α Ν .Α .Τ .Ο .Σ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    .
    .
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>