«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πάνος Καμμένος αποκάλυψε την εγκληματική συμμορία!

Καβγάς Βορίδη-Καμμένου: « Είστε απολογούμενος, όχι κατήγορος» -«Να καταθέσετε πρόταση μομφής

Πάνος Καμμένος-Τρακόσες χιλιάδες παιδιά ρε πεθαίνουν από την πρέζα και εσείς νομίζετε ότι με ενδιαφέρει πως λέγεται ο πρεζέμπορας, η όποιος άλλος, ο ΔΟΛ ή οτιδήποτε άλλο; “Υποθεση που θα σκότωνε 300.000 παιδιά με την σύριγγα στο χέρι δεν θα την επέτρεπα”

Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Κάμμενος από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα είχε και κόντρα επί του προσωπικού με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη. Για όλα τα ζητήματα που τον κατηγορεί η ΝΔ, για τις πτήσεις με τα εναέρια μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη για την υπόθεση του Noor 1, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα είπε πως «οτιδήποτε συμβεί σε μένα και την οικογένειά μου θα είστε ηθικοί αυτουργοί. Δεν περίμενα ποτέ να το πει ο Μητσοτάκης που έχει θύμα τρομοκρατίας στην οικογένειά του».

Σημεία της ομιλίας Καμμένου

  • Κατέρρευσε η προσπάθεια ΝΔ να στηριχθεί στην καταστροφή και να έρθουν ως σωτήρες.

  • Η Ελλάδα μια ανάσα πριν τις αγορές.

  • Η μπάλα στην εξέδρα από τον Μητσοτακη.

  • Απέφυγα μέχρι τώρα να απαντήσω στις προκλήσεις Γεωργιάδη.

  • Βαριά μομφή ότι δεν σέβομαι και προσβάλλω το στράτευμα.

  • Πετώ στη θέση του συγκυβερνήτη γιατί το επιτρέπουν οι κανονισμοί.

  • Πέταξαν όλοι οι πρώην υπουργοί Άμυνας. Ακόμα και ο Μητσοτάκης μέσω Μπεκίρη ζήτησε να του κλείσουμε πτήση με πολεμικό αεροσκάφος.

  • Χρησιμοποιούμε τα μέσα πτήσης γιατί θέλουμε να είμαστε κοντά στους φαντάρους. Πάμε στο στράτευμα, μένουμε εκεί και τα βράδια. Είναι υποχρέωσή μου να βρίσκομαι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση.

  • Μου έκανε εντύπωση που ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο παιδί μου. Μέχρι τώρα το έκανε ο Βορίδης.

  • Η εφημερίδα «Γαύρος» είπε ότι εγώ και η οικογένειά μου θα αρχίσει να ζει τον εφιάλτη της. Οτιδήποτε συμβεί σε μένα και την οικογένειά μου θα είστε ηθικοί αυτουργοί. Δεν περίμενα ποτέ να το πει ο Μητσοτάκης που έχει θύμα τρομοκρατίας στην οικογένειά του.

  • Για Γιαννουσάκη: θα σας πω τι έλεγα 21 λεπτά . Επιβεβαίωσε και επανέλαβε σε όσα αναφέρετε ο ίδιος στις 23/7/16 στον ανακριτικό υπάλληλο σε σχέση με εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση Noor 1.

  • Τον κατηγορεί για εμπλοκή και για γνώση στο Noor 1.

  • Εγώ τον υποχρέωσα τον Ιούλιο του 2015 να τα πει αυτά; Υπήρχε θέμα πώλησης του ΔΟΛ το 2015; Οι καταθέσεις είναι από τον Ιούλιο του 2015, αυτές μου επανέλαβε και μου ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης.

  • Δεν ξέρω την εισαγγελέα, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου, δεν της έχω μιλήσει ποτέ.

  • Έδωσε στοιχεία του λογαριασμού στα Εμιράτα και τις κινήσεις του. Αποδεικνύεται ότι του έβαζαν χρήματα συνεργάτες του Μαρινάκη.

Καβγάς με Βορίδη

Βορίδης: Είμαι περήφανος για τη δουλειά μου. Δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος του Μαρινάκη. Του Κουρτάκη ναι. Να μη συγχέετε τα πρόσωπα μεταξύ τους.

Όταν ένας υπουργός μιλά με ισοβίτη για 21 λεπτά για υπόθεση ναρκωτικών και στη συνέχεια του στέλνει μήνυμα που του λέει αργεί, θα έρθει και μετά εμφανίζεται εισαγγελέας για να πάρει κατάθεση και όταν μετά δημοσιεύονται συνομιλίες ανακριτικού υπαλλήλου που λέει στον ισοβίτη ότι πρέπει να καταδικαστεί ο Μαρινάκης για να μείνει ο Τσίπρας 10 χρόνια στην εξουσία, να μας πει αν γνωρίζει ο Καμμένος τον ανακριτικό υπάλληλο. Είστε απολογούμενος, κ. Καμμένο, και όχι κατήγορος.

Καμμένος: Καταθέστε τώρα πρότασης μομφής ή προανακριτική. Εάν έχετε τα άντερα, καταθέστε την τώρα.

 iefimerida.gr

Τι είπαν Τσίπρας, Μητσοτάκης, Καμμένος για δικαιοσύνη και Noor 1
03/07/2017
Η συνομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1 βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και την κατηγόρησε για πιέσεις στη δικαιοσύνη. Για τον Πάνο Καμμένο, ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό:

Προφανώς ταυτίζεστε μαζί του και στην ασχήμια της δημόσιας εικόνας που εκπέμπει είπε και όπως κατήγγειλε ο πρωθυπουργός ταυτίζεται μαζί του. Τόνισε πως η συστηματική παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο τη δικαιοσύνης αποτελεί θεσμική εκτροπή. Σας είχε ενημερώσει ο Π. Καμμένος για την επαφή του με τον ισοβίτη; ρώτησε τον πρωθυπουργό. Έχετε αποκτήσει ανοσία σε βαθιά αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, τόνισε.

Ο αρχηγός της ΝΔ έκανε λόγο για πιέσεις στη δικαιοσύνη, δημόσια με πρωταγωνιστή τον Π. Πολάκη.

Είναι θεσμικά χυδαίος.

Είναι πολιτική σας απόφαση να καλύψετε τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, είπε.

Οι αναρτήσεις του είναι τόσο γραφικές που θα μπορούσαν να αποδοθούν στον καύσωνα αλλά οι επιθέσεις στη δικαιοσύνη είναι πολύ σοβαρές.

«Οι θεσμοί είναι πάνω από πρόσωπα».

Θεσμική χυδαιότητα δεν είναι όταν κάποιος κάνει κριτική ακόμη και σε σεβαστές αποφάσεις – όσον αφορά την εφαρμογή τους- της Δικαιοσύνης.
Θεσμική αθλιότητα είναι οι φορολογική ασυλία, τα θαλασσοδάνεια που έπαιρναν πολιτικά κόμματα και εκδότες, οι μίζες της Siemens, το Ερρίκος Ντυνάν, το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής, απάντησε σε έντονο ύφος ο πρωθυπουργός κατά τη δευτερολογία του.

«Αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου θα είστε ηθικοί αυτοργοί», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος στη ΝΔ.

Ειδικότερα, για την υπόθεση Γιαννουσάκη ο Π. Καμμένος τόνισε:

«Θα σας πω τι έλεγα 21 λεπτά . Επιβεβαίωσε και επανέλαβε σε όσα αναφέρετε ο ίδιος στις 23/7/16 στον ανακριτικό υπάλληλο σε σχέση με εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση Noor 1. Τον κατηγορεί για εμπλοκή και για γνώση στο Noor 1. Εγώ τον υποχρέωσα τον Ιουλίου του 2015 να τα πει αυτά; Yπήρχε θέμα πώλησης του ΔΟΛ το 2015;
Οι καταθέσεις είναι από τον Ιουλίου του 15 αυτές μου επανέλαβε και μου ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού δικαιοσύνης. Δεν ξέρω την εισαγγελέα δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου δεν της έχω μιλήσει ποτέ. Έδωσε στοιχεία του λογαριασμού στα εμιράτα και τις κινήσεις του. Αποδεικνύεται ότι του έβαζαν χρήματα συνεργάτες του Μαρινάκη» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος είχε έναν έντονο διάλογο με τον Μάκη Βορίδη, το οποίο κάλεσε να καταθέσει πρόταση μομφής η προανακριτική σε βάρος του.

Ο διάλογος Καμμένου – Βορίδη:

Βορίδης : Είμαι περήφανος για τη δουλειά μου. Δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος του Μαρινάκη. Του Κουρτακη ναι. Να μην συγχέετε τα πρόσωπα μεταξύ τους.
Όταν ένας υπουργός μιλά με ισοβίτη για 21 λεπτά για υπόθεση ναρκωτικών και στη συνέχεια του στέλνει μήνυμα που του λέει αργεί θα έρθει και μετά εμφανίζεται εισαγγελέας για να πάρει κατάθεση και όταν μετά δημοσιεύονται συνομιλίες ανακριτικού υπαλλήλου που λέει στον ισοβίτη ότι πρέπει να καταδικαστεί ο Μαρινάκης για να μείνει ο Τσίπρας 10 χρόνια στην εξουσία . Να μας πει αν γνωρίζει ο Καμμένος τον ανακριτικό υπάλληλο. Είστε απολογούμενος κ. Καμμένο και όχι κατήγορος.

http://www.bankwars.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>