«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΚΥΠΡΟΣ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Κύπρος: Γιατί η Διάσκεψη της Γενεύης οδηγεί σε γκρεμό

Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΠΑΘΙ

Γελοιογραφία Πάνου Μαραγκού

Ιούνιος 22, 2017

ΚΥΠΡΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,

ΑΝΑΓΚΗ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Προς,

κ. Νίκο Αναστασιάδη, Της Κυπριακής Πρόεδρο Δημοκρατίας
κ. Προκόπη Παυλόπουλο, Της Ελληνικής Πρόεδρο Δημοκρατίας
κ. Αλέξη Τσίπρα, Της Ελλάδος Πρωθυπουργό
κ. Νίκο Κοτζιά, Εξωτερικών Της Υπουργό Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Πάνο Καμμένο, Αμύνης Υπουργό
κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, Της Αξιωματικής Αρχηγό Αντιπολίτευσης
Αρχηγούς Πολιτικών Kομμάτων ΚΑΙ Ελλάδος Κύπρου
ΟΛΑ ΤΑ Μέλη Της Βουλής ΤΩΝ Ελλήνων ΚΑΙ ΤΩΝ Κυπρίων
Ηγεσία Της Εκκλησίας Της Κύπρου
Ηγεσία Της Εκκλησίας Της Ελλάδος
Ολους τους Κύπριους Ευρωβουλευτές
Ολους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές
Όλον ΤΟΝ Κυπριακό ΚΑΙ Ελληνικό λαό

Οι απανταχού Έλληνες βρίσκονται για δεύτερη φορά αντιμέτωποι με την ίδια ζοφερή προοπτική διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και τις μη αναστρέψιμες και καταστροφικές επιπτώσεις που αυτή θα έχει στο σύνολο του Ακριτικού Ελληνισμού, από την Κύπρο και τα Δωδεκάνησα μέχρι την Θράκη.

Η ίδια καταστροφική πορεία επιχειρήθηκε με την προηγούμενη διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου όπου τα χειρότερα αποσοβήθηκαν κυρίως λόγω του αχαλίνωτου επεκτατισμού της Τουρκίας σε συνδυασμό με την μεγαλομανία του Πρόεδρου της κ. Ταγίπ Ερντογάν και του ενεργούμενού του στα κατεχόμενα Μουσταφά Ακκιντζί, οι οποίοι δεν θέλησαν να προσφέρουν ούτε καν ένα υποτυπώδες φύλλο συκής στους συνομιλητές τους για να διευκολύνουν τις υποχωρήσεις τους.

Ο δεύτερος βασικός παράγοντας αποτροπής ήταν η σθεναρή στάση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά.

Ο κ. Κοτζιάς, εκπροσωπώντας το σύνολο του Ελληνισμού, έθεσε επίμονα το θέμα της κατάργησης του αποικιακού καθεστώτος εγγυήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και την εξαρχής αποχώρηση του συνόλου του Τουρκικού στρατού κατοχής.

Δυστυχώς, με πρωτοβουλία του καταφανέστατα Τουρκόφιλου διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Espen Barth Eide και με την ακατανόητη ανυπομονησία του προέδρου της Κύπρου κ. Νίκου Αναστασιάδη, το θέμα της σύγκλησης «Πενταμερούς Διάσκεψης» για το Κυπριακό επανήλθε με τους ίδιους και ίσως χειρότερους όρους για την 28η Ιουνίου στη Γενεύη.

Η Πενταμερής Διάσκεψη συγκαλείται και πάλι με την ίδια απαράδεκτη σύνθεση τριών κρατών: Βρετανία, Τουρκία, Ελλάδα και δύο Προσώπων ως ηγετών της Ελληνοκυπριακής και Τουρκοκυπριακής κοινότητας κκ. Αναστασιάδη και Ακκιντζί. Απουσιάζει καταφανώς η Κυπριακή Δημοκρατία, το κύρος της οποίας έχει ήδη πληγεί με την αποτυχημένη διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου, και η οποία θα θεωρείται πλήρως εκλιπούσα από την επομένη της όποιας συμφωνίας στις 28 Ιουνίου.

Τασος Ισαακ Α

Όμως, ο χειρότερος κίνδυνος που ελλοχεύει από μια τέτοια ενδεχόμενη «λύση» τουρκικών προδιαγραφών είναι η πραξικοπηματική παράκαμψη της θέλησης του συνόλου του Κυπριακού Λαού.

Τα αποτελέσματα της συνδιάσκεψης υπάρχει κίνδυνος να επιβληθούν με τη μορφή συμφωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων μερών, συμφωνία που ακόμα και με τη μορφή μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης θα είναι εφαρμοστέα από την επόμενη κιόλας ημέρα των υπογραφών και η οποία α) θα κινείται προς την κατεύθυνση της κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την αντικατάστασή της από ένα μόρφωμα τύπου Βοσνίας και β) θα επιφέρει την διάλυση του μόνου αμυντικού μέσου της Κύπρου, της «Εθνικής Φρουράς».

Η εκ των υστέρων διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε μία εκλιπούσα πλέον Κυπριακή Δημοκρατία και αφού θα έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές δεν θα έχει πλέον κανένα πρακτικό αντίκρισμα.

Στη διεθνή πρακτική τα δημοψηφίσματα προηγούνται των υπογραφών και όχι το αντίστροφο. Προδήλως παράνομα επιχειρείται η παράκαμψη της θέλησης του Κυπριακού Λαού με την επιβολή μιας λύσης με τα ίδια, ίσως και χειρότερα χαρακτηριστικά από το σχέδιο Ανάν, το οποίο έχει ήδη απορρίψει με ένα συντριπτικό ποσοστό 76%.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Κύπρου, έχετε σταδιακά εγκαταλείψει χάριν ενός προσχηματικού διαλόγου το σύνολο των απαράβατων όρων που έθεσε το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου .

Με την συμμετοχή σας στην πρώτη διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου ως ηγέτης της Ελληνοκυπριακής κοινότητας και χωρίς επίσημη πρόσκληση της Κυπριακής Δημοκρατίας , πλήξατε ανεπανόρθωτα το διεθνές της κύρος.

Η θητεία σας λήγει σε μόλις 6 μήνες και παρόλα αυτά θέλετε να καθορίσετε το μέλλον των Ελληνοκυπρίων και του Ελληνισμού ολόκληρου στό διηνεκές .

Με την συμμετοχή σας στην επερχόμενη συνδιάσκεψη προτίθεστε να παρακάμψετε τη θέληση του Κυπριακού Λαού , συνυπογράφοντας μια λύση-συνθήκη με τα ίδια χαρακτηριστικά με το σχέδιο Ανάν. κ. Πρόεδρε, ήσασταν και παραμένετε θιασώτης λύσης τύπου Ανάν, την οποία όμως ο Κυπριακός Λαός απέρριψε με πλειοψηφία 76%.

Δεν νομιμοποιείστε κ. Πρόεδρε να προκαλέσετε την εξαφάνιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και να οδηγήσετε το σύνολο του Ελληνισμού σε περιπέτειες .
Στηρίζουμε τις πατριωτικές θέσεις που έχει εκφράσει πρόσφατα ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών κ . Ν. Κοτζιάς για κατάργηση του αποικιακού καθεστώτος και αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων και τον καλούμε να παραμείνει ακλόνητος στις θέσεις αυτές , χωρίς προσχηματικές, «μεταβατικές φόρμουλες» για τις οποίες του ασκούνται πιέσεις από ορισμένους κύκλους .

Απαιτούμε την αντικατάσταση του κ. Έιντε από την θέση του διαπραγματευτή του ΟΗΕ για το Κυπριακό , με άλλον πιο αντικειμενικό και ουδέτερο.

Ο κ. Έιντε έχει πολλαπλώς ασκήσει την επιρροή του ώστε να αναγκάσει την Ελληνοκυπριακή πλευρά στην αποδοχή των Τουρκικών θέσεων , ακόμη και αυτών που είναι καταφανώς άδικες, παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και είναι ενίοτε παράλογες. Έφτασε να προωθεί την Τουρκική απαίτηση να έχουν οι Τούρκοι πολίτες όλα τα δικαιώματα ελεύθερης , άνευ ορίων εγκατάστασης των Ευρωπαίων πολιτών στην υπό διαμόρφωση (συν) ομόσπονδη Κύπρο, με την αιτιολογία ότι αυτά τα έχουν οι Έλληνες πολίτες λόγω συμμετοχής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι κρίσιμα απαραίτητη υιοθέτηση από το σύνολο του Ελληνισμού βραχυπρόθεσμων , μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων στόχων για την αλλαγή πορείας στο Εθνικό θέμα της Κύπρου .

Βραχυπρόθεσμος, άμεσος και επείγων στόχος είναι η αποτροπή της επερχόμενης τουρκικών προδιαγραφών διευθέτησης του θέματος στην Γενεύη στις 28 Ιουνίου, που οδηγεί στην κατάργηση – εξαφάνιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνοδευόμενη από τον αφοπλισμό της με ταυτόχρονη παραμονή των Τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και διατήρηση αποικιακών συνθηκών εγγυήσεων.

Άμεσα ο Πρόεδρος της Κύπρου πρέπει να απαιτήσει την ισότιμη συμμετοχή στην συνδιάσκεψη της Κυπριακής Δημοκρατίας με επίσημη πρόσκληση.

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση να καταστρώσουν ενιαίο σχέδιο δράσης που να προβλέπει κατ»ελάχιστο τους ακόλουθους στόχους:

1. Διατήρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας ως έχει μέχρι την διεξαγωγή δημοψηφίσματος και εφαρμογής του εξαγόμενου αποτελέσματος.

Το δημοψήφισμα να έχει αποφασιστική αρμοδιότητα για την αποδοχή ή απόρριψη της προτεινόμενης λύσης.

Πρόβλεψη για την προτεινόμενη λύση να τεθεί σε εφαρμογή αποκλειστικά μετά την θετική αποδοχή της από τις Κοινότητες της Κύπρου.

2. Για την αποδοχή της όποιας λύσης να τεθεί ως απαράβατος όρος η κατάργηση των αποικιακών συνθηκών εγγυήσεων και πλήρης αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων.

3. Το κράτος της Κύπρου που θα προκύψει να έχει όλα τα χαρακτηριστικά Κυρίαρχου Κράτους, όπως αυτά προβλέπονται από τις διεθνείς συμβάσεις και τον ΟΗΕ. Ιδιαίτερα αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμα της άμυνας και της άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας.

4. Η λύση που θα προκύψει να είναι Δημοκρατική και πλήρως σύμφωνη με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Προφανώς, να προβλέπει ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.

Είναι βέβαια αναμενόμενο ότι αν τεθούν οι ανωτέρω δίκαιοι στόχοι και υποστηριχθούν σθεναρά , η επερχόμενη συνδιάσκεψη θα ναυαγήσει, διότι αυτοί που την σχεδίασαν έχουν άλλους σκοπούς και ίσως να έχουν εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις αποδοχής τους από ορισμένους «ηγέτες» των ενδιαφερομένων μερών.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο κάθε αμερόληπτος κριτής θα αναγνωρίσει το δίκαιο και εύλογο των Ελληνικών θέσεων . Το επιχείρημα των χαμένων ευκαιριών και της χειρότερης μελλοντικής λύσης είναι παντελώς έωλο , απλά γιατί η επερχόμενη λύση αποτελεί την τελειωτική καταστροφή και προβλέπει με ακρίβεια την εξαφάνιση του Ελληνισμού από την Κύπρο .

Οι μεσοπρόθεσμοι στόχοι αφορούν ακριβώς την επιδίωξη εγκαθίδρυσης διεθνών συμμαχιών που θα διασφαλίσουν το πλαίσιο εντός του οποίου θα επιδιωχθούν αξιόπιστα οι ανωτέρω βραχυπρόθεσμοι στόχοι στο πλαίσιο της οποιασδήποτε επόμενης διεθνούς συνδιάσκεψης .

Ο αντίλογος, ότι ίσως να μην υπάρξει επόμενη συνδιάσκεψη είναι απλά κοντόφθαλμος , λόγω της επιθυμίας των διεθνών παραγόντων για έλεγχο των υδρογονανθράκων της Κύπρου .

Αυτός ο λόγος είναι που κινητοποιεί και τώρα αυτόν τον διεθνή αναβρασμό για την επείγουσα επίλυση του Κυπριακού .

Υπάρχουν όμως και άλλες ενδιαφερόμενες δυνάμεις οι οποίες πρέπει να εμπλακούν με δική μας πρωτοβουλία , ακριβώς για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ μας.

Εκτός από τους ανωτέρω βραχυπρόθεσμους στόχους, οι οποίοι πρέπει να εμπεδωθούν στο σύνολο τους, βασική επιδίωξη πρέπει να είναι η αλλαγή του πλαισίου και ειδικά της σύστασης της όποιας μελλοντικής συνδιάσκεψης, με συμμετοχή άλλων δυνάμεων.

Δεδομένου ότι τόσο η Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και ο μελλοντικός διάδοχος της είναι και θα είναι μέλη της Ευρωπαϊκής ¨Ένωσης, πρέπει να επιδιωχθεί το αντίστοιχο πλαίσιο.

Συνοψίζοντας:

1. Εμπέδωση και ισχυροποίηση όλων των 4 βραχυπρόθεσμων στόχων.

2. Εγκαθίδρυση Ευρωπαϊκού πλαισίου λύσης, με πλήρη και ισότιμη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην συνδιάσκεψη.

Όσον αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους μας, καλούμε τις κυβερνήσεις Κύπρου και Ελλάδας και τον απανταχού Ελληνισμό σε μια Πανεθνική Συστράτευση με στόχο την άρση των τετελεσμένων της εισβολής και της μεθοδευμένης τουρκοποίησης των κατεχομένων της Κύπρου στα χρόνια που ακολούθησαν.

Προ πάντων όμως συστράτευση για την αποφυγή της μεθοδευόμενης τουρκοποίησης ολόκληρης της Κύπρου.

Η στρατηγική αυτή αποσκοπεί στη εξασφάλιση των δημοκρατικών ελευθεριών στην Κύπρο για όλους τους πολίτες της, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, αλλά και στη διασφάλιση των γενικότερων συμφερόντων του Ελληνισμού · επί πλέον, θωρακίζει την Ευρώπη, αφού Ελλάδα και Κύπρος αποτελούν το ανατολικότερο και πλέον απειλούμενο σύνορο της . Επιδιώκουμε λοιπόν κυρίως:

1. Επαναφορά στην τροχιά λύσης του θέματος της Κύπρου στην κατεύθυνση του ενός , ενιαίου, κυρίαρχου Ευρωπαϊκού κράτους.

Αυτό σημαίνει ότι στοχεύουμε σε ένα Κράτος απόλυτα εναρμονισμένο με το Ευρωπαϊκό δίκαιο και σε πλήρη συμμόρφωση με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο .
2. Διακοπή της πορείας εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού στην κατεύθυνση της «Δι-κοινοτικής, Δι-ζωνικής ομοσπονδίας» και επιδίωξη επίτευξης του στόχου-1, “ενός, ενιαίου, κυρίαρχου και πλήρως Ευρωπαϊκού κράτους”.

Η κατεύθυνση της «Δι-κοινοτικής, Δι-ζωνικής ομοσπονδίας», εξυπηρετεί τα Βρετανικά και Τούρκικα συμφέροντα και όχι αυτά των κατοίκων της Κύπρου .

Επιβλήθηκε στην Ελληνο-Κυπριακή ηγεσία όπως και τόσα άλλα και αποτελεί την πηγή όλης της κακοδαιμονίας .
3. Αποχώρηση του συνόλου των Εποίκων ως αποτέλεσμα εγκλήματος πολέμου , που καταδικάζεται από το διεθνές δίκαιο (άρθρο 49 της συνθήκης της Γενεύης, 1949) και σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ ως μέθοδος Εθνοκάθαρσης.

Βασικό μας επιχείρημα, ότι είναι αδιανόητο η Ευρωπαϊκή Ένωση να απαιτεί από τα υπό ένταξη Κράτη την πλήρη συμμόρφωση με τις Ευρωπαϊκές αρχές πρίν την είσοδο τους και παράλληλα να αποδέχεται αποκλίσεις αποικιακού τύπου για ένα ισότιμο Κράτος μέλος της, την Κύπρο.

Αξιότιμοι Ηγέτες του Ελληνισμού σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αποτρέψτε την καταστροφική πορεία εξαφάνισης της Κυπριακής Δημοκρατίας με την συνεπαγόμενη εμπλοκή του Ακριτικού Ελληνισμού σε περιπέτειες με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Αξιότιμε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, με ευθύνη των προκατόχων σας, αλλά με μέγιστη δική σας υπαιτιότητα διολισθήσατε σε καταστροφικές θέσεις για τον Ελληνισμό της Κύπρου και το Ελληνικό Έθνος στο σύνολο του.

Δείξτε τον πατριωτισμό σας παραμερίζοντας τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και παραχωρήστε την σκυτάλη σε άλλους, λιγώτερο δεσμευμένους ή τουλάχιστον επιβεβαιώστε πρώτα την εμπιστοσύνη του Λαού στις επιλογές σας.

Καλούμε λοιπόν το σύνολο της Πολιτικής και Πνευματικής Ηγεσίας του Ελληνισμού και ιδιαίτερα κάθε Έλληνα απανταχού της Γής να συστρατευθεί σε ένα κοινό στόχο που να διασφαλίζει την επιβίωση και την Ελευθερία του Έθνους.

Υπογραφές

1. Περράκης Στέλιος Καθηγητής Πρέσβης – Μόνιμος Εκπρόσωπος της Ελλάδα στο Συμβούλιο της Ευρώπης Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας και Κατάρτισης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης Έδρα UNESCO «Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Ειρήνη» Πάντειο Πανεπιστήμιο, 136 Συγγρού. Αθήνα 17671, Ελλάδα

2.. Ακρίτας Αλκιβιάδης Γ συνταξιούχος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην Ελλάδα (1999-2016)? πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, (1980-1999) Η.Π.Α.

3. Aroniadou-Anderjaska Βασιλική, Ph.D., Επιστημονικός Συνεργάτης Καθηγητής Νευροεπιστημών, Bethesda, MD, USA

4. Αθανασιάδου Αγλαΐα, Πανεπιστήμιο Πατρών Ιατρική Σχολή, Ομότιμος Καθηγητής, Ελλάδα

5. Bacalis Ν, Ερευνητής, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Ελλάδα

6. Μπαλόγλου Γεωργίου, πρώην αναπληρωτής καθηγητής, SUNY, Oswego, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

7. Μπαλόπουλος Victor, Ph.D. Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Κιμμέρια Πανεπιστημιούπολη, Ξάνθη, 67100, Ελλάδα

8. Μπάρμπας Ιωάννης, Ph.D. Καθηγητής Χημείας Valdosta State University Valdosta, GA 31698, USA

9. Blytas George C., Ph.D. Φυσικής Χημείας, Πανεπιστήμιο του Wisconsin, Συνταξιούχος, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

10. Μπουγάς Ιωάννης Ph.D., Διευθυντής της Στατιστικής Consulting (Ret.), Bell Canada, Μόντρεαλ, Καναδάς

11. Bucher Matthias Ph.D., Αναπληρωτής Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης, Χανιά, Ελλάδα

12. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος Ν, Καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ελλάδα.

13. Χριστοδούλου Νίκη, PhD., Αναπληρωτής Καθηγητής του Προγράμματος Σπουδών και Διδασκαλία
ΤΜΗΜΑ of Advanced Studies ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, COLLEGE OF EDUCATION Augusta University, USA

14. Ντόκος Σωκράτης Ph.D., Αναπληρωτής Καθηγητής, Graduate School of Biomedical Engineering, UNSW, Sydney NSW 2052., Αυστραλία

15. Δασκαλοπούλου Στέλλα Σ, MD, MSc, DIC, PhD Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο McGill, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

16. Στυλιανός Δρακάτος, PhD, PMP Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Florida International University, USA

17. Οικονομίδης Σπύρος, Ομότιμος Καθηγητής, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, East Bay, Ηνωμένες Πολιτείες

18. Ευθυμίου Παύλος Ν, Ομότιμος Καθηγητής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ελλάδα

19. Ευαγγελίου Χρήστος Γ, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Towson University Towson, MD 21252, USA

20. Faller James G, Ph.D., ΡΕ, συνταξιούχος μηχανικός έρευνας, ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ

21. Φανούλα Αργυρού, ερευνήτρια, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

22. Γκατζούλη Νίνα, Καθηγήτρια Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κλασσικών και ιταλικά, Πανεπιστήμιο του New Hampshire, ΗΠΑ

23. Γκατζούλη Βασίλειος, Πρόεδρος, Ελληνική Εταιρεία ΠΑΙΔΕΙΑ του New Hampshire, Συνταξιούχος Ηλεκτρικά-Ο πυρηνικός μηχανικός, Άμυνας των ΗΠΑ Τμήμα, Naval Submarine Div., ΗΠΑ

24. Gialtouridis Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Νέας Αγγλίας της Risk Solutions LLC, Westwood, ΜΑ, USA

25. Halamandaris Παντελής, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μπράντον, Καναδάς

26. Χοϊδάς Σπύρος, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Ελλάδα

27. Χρήστος Ιατρού Χρήστος, Καθηγητής Αναισθησιολογίας Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα

28. Fytrolakis Νικόλαος, Ομότιμος Καθηγητής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ελλάδα

29. Χατζόπουλος Ιωάννης N.MSCE, Διδακτορικό, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ελλάδα πρώην καθηγητής Cal. State University Fresno, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής Πύργους Θερμής, Μυτιλήνη, 81100, Ελλάδα

30. Ιωάννου Πέτρος, Καθηγητής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Συστημάτων, του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, Διευθυντής Κέντρο Προηγμένων Τεχνολογιών Μεταφορών, Αναπληρωτής Διευθυντής Έρευνας METRANS, Διευθυντής Οικονομικών Μηχανικών Masters Πρόγραμμα, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

31. Κακούλη-Duarte Θωμαΐς PhD. Διευθυντής enviroCORE | Λέκτορας Βιοεπιστημών Τμήμα Επιστήμης και Υγείας Institute of Technology, Carlo Kilkenny Road, Carlow Ιρλανδία

32. Καρανικόλας Παύλος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γεωργίας Αθήνα, Ελλάδα

33. Κατσάρκας Αθανάσιος, MD, M.Sc., FRCS (C) Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου McGill του Μόντρεαλ, Κεμπέκ, Καναδάς

34. Katsifis.Spiros Π, Ph.D., FACFE καθηγητής και πρόεδρος της Βιολογίας Μεταπτυχιακών Σπουδών. University of Bridgeport, CT Brisgeport 06604, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

35. Κατσιφαράκη Κώστας, Καθηγητής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ελλάδα

36. Κυρίτσης Θεόδωρος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Αθηνών, Ελλάδα

37. Καφάτος Μηνά Γ Καθηγητής, Fletcher Jones Προικισμένο καθηγητής Υπολογιστικής Φυσικής Chapman Πανεπιστήμιο Orange, Καλιφόρνια ΗΠΑ

38. Κλάδη Μαριάνθη, πρώην επίκουρος καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Ελλάδα

39. Kodogianidis Νικόλαος, Ph.D., ΡΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Fred Wilson & Associates Jacksonville, FL., ΗΠΑ

40. Koukides Νίκος, Γεωπόνος Αθήνα, Ελλάδα

41. Κουμάκης Λεωνίδας, Νομικός, Συγγραφέας, Ελλάδα

42. Κούρος Παύλος, Καθηγητής, Τμήμα Υπολογιστικών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά Εφαρμοσμένων Επιστημών, (ΑΕΙ-TT), Αθήνα, Ελλάδα

43. Κουρούμαλης Ηλίας, Ομότιμος Καθηγητής Γαστρεντερολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Ιατρική Σχολή, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

44. Κουρούμαλης Γιώργος Δικηγόρος Αθηνών, Ελλάδα

45. Κυριακού Γεώργιος, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα

46. ​​Κυριάκου Ανδρέας, PhD. DABR Ιατρικές Φυσικός Σύνθετη Ακτινοφυσικής Inc. 21346 St. Andrews Blvd. # 125 Boca Raton, FL 33433, USA

47. Κούσης Κωνσταντίνος, Δημοσιογράφος Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

48. Λαμπρινός Πάνος, η ΕΤΑ Καθηγητής, Σχολή Μηχανικών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα.

49. Leventouri Θεοδώρα Phd., Καθηγητής Φυσικής Διευθυντής Ιατρικής Φυσικής Πρόγραμμα Διευθυντής, Κέντρο Βιοϊατρικών και Υλικά Φυσικής Πανεπιστήμιο Φλόριντα Ατλάντικ Boca Raton, FL 33431, USA

50. Λιόλιος Αστέριος Rtd Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πολυτεχνική Σχολή, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ξάνθη, Ελλάδα

51. Λυμπέρης Μαρία Τ, MD, κλινικός καθηγητής της ψυχιατρικής, Geffen του UCLA Ιατρική Σχολή, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Ομότιμος 52. Λαμπροπούλου Venetta Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελλάδα

53. Μανιάς Στέφανος Ν, Ph.D., Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

54. Μαρτίνος Παναγιώτης, FoodSciense MSc Αθήνα, Ελλάδα

55. Μαύρος Γιάννης Economist Αθήνα, Ελλάδα

56. Melakopides Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής (ret.), Πανεπιστήμιο Κύπρος, Δημοκρατία της Κύπρος

57. Μαρκέλλα Argretaki, Οικονομολόγος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Διευθυντής Εταιρικής Διεύθυνσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής – Νότια Ελλάδα – Νησιά της Μακεδονίας και της Θράκης (Σήμερα Τράπεζα Πειραιώς), Ελλάδα

58. Μέρμηγκας Λευτέρης Παθολογίας Καθηγητής, SUNYAB, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

59. Μιχόπουλος Αριστοτέλη, Ph.D., Καθηγητής, Ελληνικό Κολλέγιο Brookline, MA., ΗΠΑ

60. Miller Μπάρμπαρα, Ιόππη πόλη, Βαλτιμόρη, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

61. Miller Stephen G., Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ, Ομότιμος Διευθυντής, Νεμέα ανασκαφές, πρώην διευθυντής της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα. Νεμέα, Ελλάδα

62. Μωραΐτης Νικόλαος Λ, Ph.D., Διεθνείς Σχέσεις, Συγκριτική Πολιτική, ΗΠΑ Εξωτερικής Πολιτικής., University of California, Berkeley, ΗΠΑ

63. Μοσχοβάκης AK, MD, Ph.D., Καθηγητής Φυσιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάδα

64. Νάτσιος Δημήτριος, Δάσκαλος, Θεολόγος, Συγγραφέας, Κιλκίς, Ελλάδα

65. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μαρία, πρώην Πρύτανης και Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της πΓΔΜ, Ελλάδα

66. Νούτσης Κωνσταντίνος MD., Παρελθόν Διευθυντής της Δερματολογική Κλινική Νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αθήνα, Ελλάδα

67. Πάνος Νιάρχος (Ret.), Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

68. Okos Antony J., MD, Πανεπιστήμιο της Washington, Seattle, WA, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Οικονομικού Πανεπιστημίου 69. Οrfanoudaki Ιωάννα Οικονομολόγος Αθηνών Τμήμα Μελετών Διαχείρισης Διευθυντή του προϋπολογισμού Dep. Στο Τμήμα Οικονομικών – Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδα, Ελλάδα

70. Παλλάς Ο Δημήτρης S, MD, Ελλάδα

71. Panoskaltsis Βασίλης, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα.

72. Παπαδόπουλος Νικόλαος Θ. MD. Ph.D., Ομότιμος Καθηγητής FEBO, Ιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Μακεδονία, Ελλάδα.

73. Παπαδόπουλος Κυριάκος, Καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Tulane, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ

74. Παπαγιάννης Γρηγόριος, Αναπλ. Καθ για Βυζαντινής Φιλολογίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα

75. Παπακώστας Στέφανος, MBA πρώην καθηγητής της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Southeastern College, το Deree College, Αθήνα, Ελλάδα

76. Παπαμαρινόπουλος Σταύρος Π, Καθηγητής (ε.α.), Πανεπιστήμιο Πατρών, Γεωφυσικής, Πάτρα, Ελλάδα

77. Παπαθανασίου Μαρία Κ, Ομότιμη Καθηγήτρια, Τμήμα Μαθηματικών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

78. Πανταζοπούλου SJ, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο York, Οντάριο, Καναδάς

79. Περπερίδης Παναγιώτης Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ελλάδα

80. Patitsas Τομ Α, Ομότιμος Καθηγητής Φυσικής Laurentian Πανεπιστήμιο, Sudbury, Καναδάς

81. Γεώργιος Π Παύλου, PhD στη Φυσική και Φιλοσοφία Αναπληρωτής Καθηγητής
Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη, Ελλάδα

82. Πελεκάνος Νίκος Καθηγητής. Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάδα

83. Περδικάτσης Βασίλειος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάδα

84. Phufas Ellene Σ, Καθηγητής Αγγλικά / Ανθρωπιστικές Επιστήμες, SUNY ERIE, Buffalo, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

85. Poularikas Αλέξανδρος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Huntsville, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

86. Ραχιώτης Γεώργιος, Επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και υγιεινή της εργασίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Ελλάδα

87. Rivas Αλέξανδρος, Καθηγητής ΔΠΘ ΘΡΑΚΗ, Ελλάδα

88. Ρήγος Ευάγγελος, Δάσκαλος Mariner, Πανεπιστήμιο Pace, BBA, Νέα Υόρκη, Ελλάδα

89. Righos Γιώργος Ν, απόφαση της ΑΧΕΠΑ, του Κυβερνήτη του παρελθόντος, 5ο διαμέρισμα, Wilmington, Delaware, Η.Π.Α.

90. Rhoda Σ Rocha Συνταξιούχος καθηγητής Baltimore County Community College
Βαλτιμόρη, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

91. Ρόζος Δημήτριος Αναπληρωτής Καθηγητής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

92. Σαββάκη Ελένη, MD, Καθηγητής Φυσιολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ελλάδα

93. Shiakolas Πάνος Σ, Καθηγητής, Μηχανολόγων και Αεροδιαστημικής Μηχανικής, Διευθυντής της MARS Lab, του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Arlington, Arlington, TX, 76019, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

94. Σιδέρης Κοσμάς Κ, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα

95. Sigrimis Nick, PhDEE Καθηγητές Πανεπιστημίου Cornell M.IEEE/CS,CSS,RAS/, IFAC, EurAgEng, ASAE CIGR < http://www.cigr.org/ > / τμήμα πληροφορικής [VII], ιδρυτής και τιμή-Πρόεδρος Geomations Α.Ε., Γ.Π.Α. υποπροϊόν της ΕΤΑ & εμπορικά ΜΜΕ, Ιδρυτής και Πρόεδρος http://www.aua.gr/ns , http://www.geomations.com , http://www.hortimed.org

96. Συμεωνίδης Συμεωνίδης Ιωάννης, Οικονομολόγος, Ph.D. Οικονομικών / Marketing, πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημοσίου στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδα, πρώην καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης, Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένων Επιστημών, ΑΕΙ / ΤΕΙ, Ελλάδα

97. Σίνης Μάρθα, εθελόντρια στο Μουσείο Walters Art και μέλος της Επιτροπής για τη δημιουργία του Μουσείου Ελληνικής Κληρονομιάς και Αρχεία του Μέριλαντ, Owings Mills, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

98. Sigrmis Nick, Ομότιμος Καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

99. Σπαθόπουλος Ing. Θεόδωρος, Ph.D., πρώην Διευθυντής, Μηχανική, Έρευνα & Ανάπτυξη, Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελλάδα

100. Σπυριδάκης Στυλιανός Β, Καθηγητής Ιστορίας, Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Davis, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

101. Stamboliadis Ηλίας, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης, Ελλάδα

102. Στυλιανούδη Maltsinioti Μαριάννα πρώην γραμματέας των Ελληνικών Ναυπηγείων CO Βραζιλία

103. Sygkliti-Henrietta Pelidou, MD, PhD, Επίκουρος Καθηγητής Νευρολογίας Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Ελλάδα

104. Τριανταφύλλου Γεωργία, Ph.D., καθηγητής Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Temple, 1805 N Broad Street, Philadelphia, PA 19122, USA

105. Τσατσανίφος Χρήστος Ph.D., Κατάρ Rail, Κατάρ

106. Τσολάκη Μάγδα MD, Ph.D., Καθηγητής Νευρολογίας, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer, Ελλάδα

1O7. Tsopanas Δημήτριος δημοσιογράφος Αθήνα, Ελλάδα

108. Tzamouzakis Φραγκίσκος π., Οικονομική Ερευνήτρια ΚΕΠΕ (ΚΕΠΕ), Ελλάδα

109. Βαλλιανάτος Ευάγγελος, Ph.D., Συντελεστής, Huffington Post. ΗΠΑ

110. Vardulakis. AI, Ομότιμος Καθηγητής, Τμήμα Μαθηματικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

111. Βασιλειάδης Δαμιανός, Δάσκαλος, Συγγραφέας, Αθήνα, Ελλάδα

112. Velgakis Μιχαήλ, Καθηγητής (ret.), Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελλάδα.

113. Βογιατζής Αλέξανδρος Β PhD., Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Greecet

114. Voudrias Ευάγγελος, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα

115. Yiacoumettis Ανδρέας, Καθηγητής, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ESPRAS), Ελλάδα

116. Υφαντής Ευάγγελος Α, Ph.D. Ο καθηγητής της επιστήμης των υπολογιστών και Αεροδυναμική Πανεπιστήμιο Nevad, Λας Βέγκας, NV. 89154, USA

117. Zagris Νικόλας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελλάδα

PS Κάθε ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη στην παρούσα επιστολή εκφράζει την προσωπική του άποψη.

ΠΗΓΗ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

815 Avenue Naudain, Claymont, Delaware 19703, USA
http://www.Professors-Phds.com  – IHAHellas@gmail.com

 Leonidas Koumakis koumakis@analyst.gr