«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, Η ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ 4ου ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΡΑ’Ι’Χ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

               21.06.2017

ΜΙΚΡΟ Α Β

Οι ανθρωποι είναι το μοναδικα οντα στον πλανητη Γη που για να ζησουν σε αυτόν πληρωνουν στα ειδωλα του Μαμμωνα, παρ’ ολου που ο αγαπητος Διας και η Γη για ολες τις υλες και τις δυναμεις που οι ανθρωποι αντλουν από το γηινο πριβαλλον δεν απαιτουν τιποτε.

Ολες οι υλες και οι δυναμεις διατιθενται στους ανθρωπους αφιλοκερδως.

Το εδαφος και τα οικοπεδα, τα στοιχεια της φυσης όπως και όλα τα υπαρχοντα στον πλανητη αποθεματα πρωτων υλων και ενεργειας είναι κοινοχρηστα ηδη και αφεθησαν στους ανθρωπους για χρηση με μεγαλη προσοχη.

Για τον λογο αυτό δεν επιτρεπεται να απαιτη ο ανθρωπος από τον συνανθρωπο του κατι για το ιδιο πραγμα.

Όταν οι ανθρωποι επιθυμουν να εκμεταλλευτουν προς οφελος τους τις υλες   και τις δυναμεις της φυσης και να τις χρησιμοποιησουν προς καλυψη των αναγκων τους, μεταβαλλουν με αναγκαιες ζωντανες ανθρωπινες χειρονακτικες εργασιες και του εγκεφαλου τους ενεργειες την μορφη της τοπικοτητας της φυσης.

Αυτές και μονο μπορουν να απαιτησουν κατά την ανταλλαγη προ’ι’οντων από τους συνανθρωπους τους.

Τα ειδωλα του Μαμμωνα όμως κερδιζουν με διαδικασιες απατης μεγαλης ολκης στις κεντρικες τραπεζες και μη, στα χρηματιστηρια κ.α. τεραστια χρηματικα ποσα σε βαρος ολοκληρων εθνοτητων.

Η κατασταση αυτή βασιζεται στο γεγονος ότι η ολοτητα ή καλυτερα η πλειονοτητα των ανθρωπων ποτε δεν υπηρξεν διατεθεμενη και ακομη δεν είναι για να εισαγη στις συναλλαγες της καποιους αντικειμενικους, ηθικους και τυποποιημενους κανονες χωρις να τους ποδοπατει κατά διαστηματα όπως συνηθως συμβαινει και είναι γνωστο.

Ετσι δεν πρεπει να απορουν οι ανθρωποι ότι σε ολες τις εποχες τοσο στον τομεα της απεξεργαστης φυσης όπως και στον τομεα του χωρις ουσιαστικης αξιας μεσου ανταλλαγης προ’ι’οντων (χρημα, δηλαδη Κεφαλαιο) απαιτουν ολο και περισσοτερο χρημα, δηλαδη ανθρωπινη εργασιακη αποδοση υπο την μορφην τιμων αγορας οικοπεδων, για δικαιωματα ερευνητικων και εργασιων εκμεταλλευσης, για μισθωτηρια στην Γεωργια, στην Αλιεια, για τοκους δανειζομενων χρηματων και για αλλαπολλα.

Περιπου το 50 % του ΑΕΠ κάθε χωρας του εκαστοτε καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος (παλαιου- και νεοφιλελευθερου) κλεβεται με τους ληστρικους τοκους.

Περισσοτερο από το 50 % των τιμων για όλα τα προ’ι’οντα είναι επιβαρυνσεις τοκων ως φορων υποτελειας υπερ των ειδωλων του Μαμμωνα και περιεχονται στις τιμες των προφερομενων προ’ι’οντων.

Οι ανθρωποι  φαινεται συνηθησαν στις αφυσικες αυτές πρακτικες, δηλαδη στις εμφανιζομενες ηθικες παραμορφωσεις στον οικονομικο τομεα και δη σε τετοιο βαθμο ώστε αυτοι που ασκουν κριτικη να θεωρουνται ότι ηρθαν στην Γη από έναν άλλο πλανητη.

Παρ’ όλα αυτά καταστρεφουν τον δρομον που οδηγει στην κατανοηση εκεινου του μηχανισμου που οδηγει τα ειδωλα του Μαμμωνα με εφαρμογη δικτατορικων μεθοδων στην παγκοσμια κυριαρχια.

Αυτή θα επιτευχθει εάν προηγουμενως δεν απομονοθουν…..Μια λυση του φαινομενου της πεινας…

(πανω από 1 δισεκατομμυριο ανθρωποι του πλανητη μας κοιμουνται κάθε βραδυ πεινασμενοι!)…

αυτο δινει το σχεδιο «Agrihood» στο Detroit (Michigan) των ΗΠΑ.

Δημιουργηθηκε εντος της πολης το πρωτο «Τετραγωνο γεωργικης παραγωγης της πολιτειας» από το οποιο τρεφονται χωρις να πληρωνουν τιποτε 2.000 οικογενειες.

Το πειραμα αυτό αποδεικνυει οτι καλλιστα και χωρις προβληματα κατανομης μπορει ο πλανητης μας να θρεψη πανω από 10 δισεκατομμυρια ανθρωπους.

Καποτε δεν θα κοιμουνται πεινασμενοι κάθε βραδυ, πανω από 1 δισεκατομμυριο ανθρωποι.

Η αυταπατη μιας ενωμενης Ευρωπης εδώ και πολύ καιρο εχασε την λαμψη της και αυτή εγινε η Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ υπο την κηδεμονια των ειδωλων του Μαμμωνα.

Για τον λογον αυτόν και η συμβαση του Μααστριχτ του 1992 είναι ένα υποκριτικο εγγραφο.

Η συμβαση αυτή δεν είναι κατι το νέο και περιεχει οικονομικους και πολιτικους κανονισμους που μονο τα ειδωλα του Μαμμωνα εξυπηρετουν (Η αγυρτεια με τα κριτηρια του Μααστριχτ και της συγκλισης, δηλαδη της σταθεροτητας για μεγαλα χρονικα διαστηματα ολων των χρηματικων σχεσεων, ως μεγεθη πληθωρισμου, τοκοι, χρεη και συναλλαγματικες τιμες μεταξυ των κρατων-μελων) ενώ θαφτηκαν για παντα όλα τα εκπολιτιστικα οραματα της Ευρωπης των Πατριδων.

Στην Ε.Ε. με την Ευρωζωνη της, μπορουν να επιζησουν μονο κρατη-μελη με συγκρισημες οικονομιες.

Οι μικρες οικονομιες οπως αυτές των χωρων της νοτιας και ανατολικης ευρωπης είναι καταδικασμενες να πεθανουν.

Η πολιτικη «Austerität» δολοφονει!

Συνεπως στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ αποτελουν κορο’ι’δια τα περι ενισχυσης της αλληλεγγυης μεταξυ των λαων της Ευρωπης, τα περι οικονομικης και κοινωνικης προοδου και τα περι ενισχυσης της ταυτοτητας και ανεξαρτησιας της Ευρωπης.

Εδώ προκειται για «Ηγεμονοποιηση» του 4ου Γερμανικου Ρα’ι’χ υπο τον ελεγχο των ειδωλων του Μαμμωνα.

Το Brexit είναι απορροια της ως ανω καταστασης.

Παραβλεπεται όμως, ότι η Γερμανια σε ολη την μεχρι σημερα ιστορια της, ποτε δεν εδειξε πολιτικη ικανοτητα και παλι μετα το Brexit δεν θα είναι σε θεση να δειξη και να κατανοηση τα διαφορετικα ενδιαφεορντα ολων των χωρων της Ευρωπης.

Μια τετοια ικανοτητα προ’υ’ποθετει μια ευρεια και πολυπλοκη πολιτικη και κοινωνικη αντιπαραθεση για την οποια η γερμανικη πολιτικη ελιτ και σημερα είναι ακαταλληλη.

Η αυτοκαταστροφη της Ελλαδος αρχισε με την εγκαταλλειψη του νομισματος της «Δραχμη», δηλαδη με την εισοδο της στην Ευρωζωνη.

Στην Ευρωζωνη βρισκεται θαμενο το κυριο μερος της σημερινης ελληνικης τραγωδιας. Επιπλεον συνεβαλλαν οι εγκληματιες των ετσι ονομασθεντων «Αγορων» και της Wall-Street της Νεας Υορκης (τσιρακια των ειδωλων του Μαμμωνα) οι οποιοι εντος μονο τεσσαρων μηνων αυξησαν τα ποσα δανειων της Ελλαδος κατά 500 % με τα ασφαλιστρα CDS (Credit Default Swap) τα οποια δηλωνουν την μεταβιβαση του ρισκου ενός δανειου απο τον κατοχο του ελληνικου ομολογου σε καποιο τριτο νομικο προσωπο.

Επιπλεον ακολουθησαν τα τελειως αχρηστα προγραμματα (Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ) του ετσι ονομασθεντος ευρωπα’ι’κου μηχανισμου στηριξης.

Από το 2009 και ακομη σημερα οι περισσοτερς χωρες-μελη της Ευρωζωνης ηταν και είναι ακομη ελλειμματικες και τα χρεη τους αυξανουν δραματικα.

Για ποιο λογο συνεπως επιλεγει η Ελλας ως πρωτη χωρα;

Εδώ πρεπει να δωθη από τους υπευθυνους της Ε.Ε. μια απολυτα τεκμηριωμενη απαντιση.

Τα Μνημονια φαινεται να στοχευουν στην ολικη λεηλασια της Ελλαδος για να μετατραπη αυτή πολύ ευκολα σε προτεκτορατο του 4ου Γερμανικου Ρα’ι’χ.

Το μεγαλυτερος μερος του δημοσιου ελληνικου χρεος είναι απεχθες.

Το χρεος αυτό αποτελειται κυριως από στοιχηματα απατεωνων τα οποια ακομη συνεχιζονται.

Η Ελλας οδηγηθηκε από τα ξενα και εγχωρια τσιρακια των ειδωλων του Μαμμωνα σε μια παγιδα μεσα στην οποια επεσε.

Το σχεδιο προεβλεπε αμεσως μετα την λεηλασια της DDR και την λεηλασια της Ελλαδος που από το 2009 μεχρι σημερα λαμβανει ακομη χωρα.

Η Ελλαδα υπο μια στρατιωτικη κυβερνηση θα μπορουσε να σωθη μονη της, εάν τολμουσε να λαβη τα κατωθι μετρα:

1 Ελεγχομενη σταση πληρωμων των δανειων εντος της ευρωζωνης, η μονομερης σταση πληρωμων είναι θεθνως αναγνωρισμενη, τα ομολογα εντασσονται στην κατηγορια χρηματοοικονικων εργαλειων.

2 Εκουσια εξοδος της Ελλαδος από την Ευρωζωνη με ταυτοχρονη δηλωση της πτωχευσης της.

Με τα Capitals Controls ετσι και αλλως βρισκεται με το ένα ποδι εκτος ευρωζωνης….

3 Από την αρχη και με την δραχμη ολοι μαζι οι Ελληνες θα εργασθουν σκληρα για την ανορθωση της ελληνικης οικονομιας.

4 Με κάθε τροπο η Ελλας οφειλει να απορριψη το σχεδιασθεν τεταρτο Μνημονιο.

Τα σχεδια των τσιρακιων των ειδωλων του Μαμμωνα προβλεπουν:

  1. Πεταμα της Ελλαδος από την ευρωζωνη

  2. Μη ελεγχομενη πτωχευσης της και καταρρευση ότι ακομη υπαρχει υγιες στην οικονομια της. Η Ελλας οφειλει να γινη το παραδειγμα για εκφοβισμο ολων των χωρων-μελων της νοτιας και ανατολικης Ευρωπης, που επισης προβλεπεται μετα να εχουν την ιδια τυχη.

  1. Τοποθετηση από το 4ο Γερμανικο Ρα’ι’χ στο προτεκτορατο του Ελλας μιας κατοχικης κυβερνησης.

  2. Το προτεκτορατο αυτό είναι ετσι και αλλως γεματο από Γερμανοτσολιαδες κάθε κομματικης αποχρωσης.

  3. Τα καθαρματα αυτά κατ’ εντολην του 4ου Γερμανικου Ρα’ι’χ αρχισαν ηδη να καταγραφουν τα περιουσιακα στοιχεια των Ελληνων εντος και εκτος Ελλαδος, ακομη και εκεινων που διαμενουν μονιμα στο εξωτερικο.

  4. Γνωριζουν, ότι οι Ελληνες πολιτες κατεχουν μεχρι σημερα το μεγαλυτερο ποσοστο ιδιοκατοικησης στον κοσμο.

  5. Και αυτην επιδιωκουν τωρα να ληστεψουν.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα Γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                          Bleibergweg 114

                                                                                  D-40885 Ratingen

                                                                  Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                             E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                              19.06.2017

DAS ENDE DER EUROPÄISCHEN ILLUSION, DER AUFBAU DES VIERTEN DEUTSCHEN REICHES UND DIE ERMORDUNG HELLAS.

Dr. Georg Chaziteodorou

Die Menschen sind die einzige Spezies auf dem Planeten Erde, die an die Götzen Mammons bezahlen müssen , um zu leben, wobei weder der lieber Zeus noch die Gaia für alle Kräfte und Stoffe, die die Menschen aus der außermenschlichen Umwelt an sich ziehen, irgendein Entgeld verlangt. Alle Kräfte und Stoffe werden von Zeus und Gaia den Menschen umsonst gegeben. Grund und Boden als Bestandteil der Natur sowie alle auf Erden verfügbare Ressourcen sind Gemeingut und den Menschen zur achtsamen Nutzung überlassen. Eine ganzheilige, nachhaltige, Umwelt- und naturverträgliche Nutzung ist von höchster Wichtigkeit. Deshalb darf auch der Mensch von anderen Menschen nichts dafür etwas verlangen. Wollen nun

die Menschen die Kräfte und Stoffe der Natur so in ihre Verfügungsgewalt bringen, dass sie geeignet werden, ihre Bedürfnisse zu decken, bedarf es dazu nur der Orts- und Gestaltungsveränderung d.h. der Aufwand der lebendigen menschlichen Arbeit, der Hand- und Kopfarbeit.

Diese und nur diese können die Menschen beim Tausch von anderen Menschen verlangen. Die Götzen Mammons aber streichen durch betrügerische Operationen großen Stils im Bankgeschäft, an der Börse und vor allem mittels der Zentralbanken auf Kosten ganzer Nationen  jährlich unvorstellbar große Gewinne ein.

Es liegt daran dass die Menschen in ihrer Gesamtheit bzw. überwiegenden Mehrheit niemals gesonnen waren und noch leider sind, irgendwelche objektive sittliche Normen ohne wenigstens gelegentliche oder zeitweise Übertretungen zu befolgen, ist nur so gut bekannt, und so darf es uns nicht wundern, dass zu allen Zeiten sowohl für die unbearbeitete Natur als auch für das bloße in und an sich wertlose Tauschmittel (Geld bzw.

Kapital) dennoch weiteres Geld, also menschliche Arbeitsleistung gefordert wurde, in Gestalt von Kaufpreisen für Grundstücke, Schürf- und Erschließungsgebühren für Bodenschätze, Pachtgebühren für Landwirtschaft, Jagd und Fischerei, Zinsen für ausgeliehenes Geld u.a. Rund 50 % gesamten Bruttosozialprodukts der jeweiligen kapitalistischen Wirtschaftssysteme wird von Zins aufgefressen. Mehr als die Hälfte der Preisen aller Waren sind

Zinslasten, die in den Warenpreisen als Zinstribute für die Götzen von Mammon enthalten sind. Man hat sich bis heute so sehr an die vermeintliche Fraglosigkeit und Rechtmäßigkeit all dieser naturrechtswidrigen Praktiken und somit sittlichen Entartungserscheinungen auf wirtschaftlichem Gebiet gewöhnt, dass man Kritiker der kapitalistischen Marktwirtschaft, denen man selten genug begegnet, nur noch mit großen verwunderten Augen anstarrt, als kämen sie aus einem anderem Planet. Desungeachtet verbaut man sich vollständig den Weg zur Erkenntnis jenes Mechanismus, der die Götzen Mammons von heute dem Weg zur diktatorischen, ja gnadenlos tyrannischen Weltbeherrschung geebnet haben, solange man

sich nicht dem Mut hat, sie zu isolieren…..Eine Lösung für das Rätsel des Welthungers findet das «Agrihood-Projekt» in

Detroit (Michigan), USA. Das erstes «Städtisches-Landwirtschafts-Viertel» ernährt kostenlos 2.000 Haushalte.

In der Tat kann genug Nahrung auf der ganzen Welt produziert werden um mehr als 10 Mrd. Menschen kostenlos ohne Verteilungsprobleme zu ernähren. Deshalb brauchen nicht mehr als 1 Mrd.

Menschen jeden Abend hungrig ins Bett zu gehen.

Die Vision eines vereinten Europa hat seit Jahren  ihren Glanz verloren und ist zu einer von den Götzen Mammons  kontrollierten EU der Töchter und Söhne Abrahams umgewandelt worden. Deshalb stellt der Vertrag von Maastricht (1992) ein durch und durch heuchlerisches Dokument dar. Dieser Vertrag ist keine Neuerfindung, beinhaltet nur profane wirtschaftliche oder politische

Gesichtspunkten, wie sie die Götzen Mammons wünschen (dem Schwindel mit den Maastricht-Kriterien und den Konvergenz

d.h. den über längere Zeit im Gleichschritt stehende monetäre

Verhältnisse, wie Inflationsraten, Zinsen, Schulden und Wechselkurse zwischen den Ländern der Währungsunion)  und hat die grundlegende weltanschauliche kulturelle Aspekte Europas für immer begraben. Damit ist die EU mit der Eurozone ohne großes Risiko nur zwischen Ländern möglich, in denen ähnliche monetäre Verhältnisse herrschen. Es empfiehlt sich, dass alle übrigen europäischen Länder sowohl die EU als auch die Eurozone vermeiden.

Die Austeritätspolitik tötet! Denn bei der EU der Töchter und Söhne Abrahams geht es weder um eine Stärkung der Solidarität zwischen den Völker Europas noch um deren wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt und schon gar nicht um die Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europas. Es geht um die «Hegemonie» des 4ten Deutschen

Reiches unter der Kontrolle der Götzen Mammons. Der Brexit

ist die Folge davon! Deutschland aber in seiner Geschichte hat nie ein großes politisches Geschick gezeigt und wird es auch nach dem Brexit nicht in der Lage sein, die unterschiedlichen Interessen von Nord- und Süd-, West- und Osteuropäern zusammenzuführen. Diese Aufgabe umfasst eine ausgiebige

und vielfältige politische und gesellschaftliche

Auseinandersetzung, für die, die deutsche politische Führung auch heute ungeeignet ist.         Die Selbstvernichtung Hellas begann mit der Zerstörung ihre Währung (Drachme)  d.h. mit dem Eintritt in der Eurozone.

In der Eurozone liegt der Hauptteil der heutigen Tragödie Hellas begraben.

Dazu kam, dass die Verbrecher der so genannten Märkte und des Wall-Street-Instituts von New York (Vasallen der Götzen Mammons) die ursprüngliche Kreditsummen Hellas innerhalb von 4 Monate um 500 % durch Wettfälligkeit der Kredit-Wetten d.h. der Credit Default Schwaps (CDS) erhöhten und das Land zum wirtschaftlichen Schieflage brachten, die noch andauert.

Dazu folgten die Ausplünderungsmemoranden I, II und III, wobei der IV noch in Vorbereitung ist, mit der Anwendung neoliberale Finanzpolitik (Entstaatlichung, Minderung der Löhne und Lohnnebenkosten, Minderung der

Pensionen und Unterstützung der Inlands und Auslands Spekulanten). Diese Memoranden haben das Ziel, Hellas total auszuplündern um sie zu einer Kolonie umzuwandeln.  Zusammenfassend: Die Schulden Hellas sind zum großen Teil betrügerische Wetten, die immer wieder von vorn

beginnen. Hellas ist von den Vasallen der Götzen Mammons in eine Finanzfalle gelockt und reingefallen. Sie müsste nach der

DDR total ausgeplündert werden, was auch seit 2009 bis heute auch geschieht. Hellas kann nur selbstgerettet, durch folgende Maßnahmen, werden:

  1. Kontrollierte Beendigung der Ratenrückzahlungen für die

 sogenannten Schulden innerhalb der Eurozone und

 Ausrufung der Staatsinsolvenz mit gleichzeitiger

 Aufnahme von Verhandlungen zur Rückzahlung der echten Schulden.

  1. Freiwilliger Austritt aus der Eurozone, denn durch die

 Kontrolle des Kapitals bei den Banken ist sie bereits mit einem Bein aus der Eurozone herausgeworfen.

  1. Lebensfähige Entwicklung der hellenischen Wirtschaft Es soll unbedingt das Memorandum IV verhindert werden. Denn die Planung der Vasallen der Götzen Mammons sieht vor

  1. Rauswurf Hellas aus der Eurozone

  2. Unkontrollierte Staatsinsolvenz und Zusammenbruch  der noch vorhandenen hellenischen Wirtschaft. Hellas  soll als abschreckendes Beispiel für die anderen  Südeuropäischen Ländern, die Blind die tötende  Austerität folgen müssen, dienen.

  1. Installierung vom 4ten Deutschen Reich einer  Besatzungsregierung in das Protektorat Hellas. Es gibt  ja genug Kollaborateure von allen parteipolitischen  Gebilde, die Ministerposten hatten bzw. noch haben. Die  haben bereits auftragsmäßig angefangen das Vermögen  der Hellenen in Inland und Ausland und sogar, der in  Ausland ständig Lebenden Hellenen, zu registrieren.

Dr. Georg Chaziteodorou

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, ή απόσπασμα του άρθρου, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ, ή του κυρίου  Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>