«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΔΙΚΑΣΤΕΙ”, ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ!!!!!!!!! (Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και εστάλει προς όλα τα Δημοκρατικά κόμματα και λαούς της Ευρώπης, τις κυβερνήσεις τους και τα Μ.Μ.Ε των χωρών τους, επίσης και προς τις ΗΠΑ).

ΛΙΝΤΣ Σ

Αδέλφια πολίτες της Ε.Ε., αν δεν θέλουμε ως κάτοικοι αυτής της Ηπείρου να ζήσουμε ως πένητες και ανελεύθεροι,
το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι,  ν’ αλλάξουμε τις ισορροπίες στην Ευρώπη!

     Ενιαία Ευρώπη δυνατή και Δημοκρατική για Ελεύθερους πολίτες, με σεβασμό προς τις αξίες και αρχές της Δημοκρατίας, με τους Γερμανούς να έχουν επιστρέψει από το πρόσφατο παρελθόν ως Νεοναζί και Φασίστες και επικυρίαρχοι επί των άλλων λαών,
όπως όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε δεν μπορεί να υπάρξει!!!
  
Αναρωτηθείτε, αν με τα σημερινά μεγέθη της η όποια κυβέρνηση της Γερμανίας και ο λαός της, μπορούν να δεχτούν την αρχή της ισότητας μεταξύ των μελών – κρατών της Ένωσης και τις αρχές της Δημοκρατίας. Και φυσικά μιλάμε για αρχές στοιχειώδεις που αναφέρονται στο μανιφέστο της ίδρυσης της Ε.Ε.!  

  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!  
  


Γι’ αυτό πρέπει να φτάσουν γυμνοί, αποστεωμένοι κι ανήμποροι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ!

     ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,  Η Ε.Ε. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!  Χρεοκόπησαν κράτη και λαούς μαζεύοντας όλα τα κεφάλαια της Ευρώπης μαζί με τα πιο αξιόλογα και φωτεινά μυαλά της, βάζοντας τα θεμέλια να κάνουν ό,τι έκαναν και στον Β’ Π.Π. όταν διέθεταν τους καλύτερους επιστήμονες  προσπαθώντας να πετύχουν τους στόχους τους να γίνουν τελικά οι επικυρίαρχοι της Ευρώπης!

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ!!!

    
     Ποιοι λαοί μπορούν σήμερα να τους εμπιστευτούν; Με μια Αμερική πλέον “ανεξαρτητοποιημένη” και την Αγγλία εκτός Ε.Ε., με το ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ ευρισκόμενα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με τα κράτη της Ευρώπης να έχουν μεγάλα οικονομικά και κοινωνικοπολιτικά προβλήματα και σε έξαρση το φαινόμενο του εθνικισμού, με τις βαλκανικές χώρες έτοιμες να εκραγούν και τη γείτονα Τουρκία να διακηρύττει ο δικτάτορας και παρανοϊκός ηγέτης τους ότι θέλει να Οθωμανοποιήσει όλη την Ευρώπη και στον αντίποδα να υπάρχει μια Ε.Ε. παραπαίουσα και ανήμπορη μην μπορώντας καν να υπερασπιστεί τα σύνορα της και την οικονομία της βοηθώντας τα κράτη μέλη της και έρμαιο των ορέξεων και των αποικιοκρατικών σχεδίων της πανίσχυρης πλέον Γερμανίας, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ;

Πολίτες της Ε.Ε., ο θανάσιμος ιός και κίνδυνος για όλη την Ευρώπη είναι εδώ και ονομάζεται Γερμανία, όντως έτοιμος να σπείρει τον θάνατο και την καταστροφή!!!
     Χρόνια τώρα προειδοποιώ για τον Αρμαγεδδώνα που θα ‘ρθει και που θα φέρει τον μανδύα της σβάστικας, γι’ αυτό πριν φωτίσει γι’ αυτούς και σκοτεινιάσει για όλη την υπόλοιπη Ευρώπη για τρίτη φορά, ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ!!!

     Τέλος, και προς ολοκλήρωση του άρθρου, μια κι αυτό θα φτάσει στο επιτελείο του πρόεδρου των ΗΠΑ και  επειδή εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουμε πλέον όλοι “την ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη που τρέφει ο νέος πρόεδρος προς τους Γερμανούς”, ας τον ενημερώσουν οι επιτελείς του μήπως και δεν το γνωρίζει ότι, τα LIDL επιχειρούν απόβαση στην Αμερική και ότι ιδιοκτήτης τους είναι ο γιος και κληρονόμος του αρχιεγκληματία δεξιού χεριού του Χίτλερ εμπνευστή και ιδρυτή του σώματος των Ναζί Γιόζεφ Γκέμπελς , ιδιοκτήτης επίσης της BMW και πολλών άλλων παγκοσμίων κολοσσών φέρων σήμερα το όνομα “Χάραλντ Κουάντ”!  
Κληρονόμος, αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος που φρόντισε να μην γυρίσουν πίσω τα παιδιά των Αμερικανών όπως και τα δικά μας και των άλλων συμμάχων και που βασάνισε και έσφαξε εκατομμύρια αθώους και γυναικόπαιδα διαπράττοντας τα φρικτότερα εγκλήματα στη σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας!!!             

Αυτά για να μην ξεχνάμε και την ιστορία!

ΟΚ  Ντόναλντ, καλώς να τους δεχτείς λοιπόν, καθώς όπως φαίνεται, τώρα  μετά την Ευρώπη ετοιμάζονται να αποικήσουν και την Αμερική, περίμενε τους κι έρχονται!!!
Ταυτόχρονα, για καλό και για κακό, στείλε και ένα αεροπλανοφόρο μόνιμα στο Αιγαίο να στρέψει τα κανόνια του προς την Τουρκία  και πιο βόρεια, γιατί ο Σουλτάνος πήρε φόρα  και κατά τις δηλώσεις του δεν σας βλέπω καθόλου καλά!!!
Και Ντόναλντ μην ξεχάσεις, επειδή ξέρω πως χάρηκες με τα νέα μου, θα περιμένω ως είθισται και κατά το πρωτόκολλο τις ευχαριστίες σου!

     Ολοκληρώνοντας επίτρεψε μου να σου υπενθυμίσω, ότι κάθε χώρα σ’ αυτόν τον πλανήτη και ιδιαίτερα η Αμερική ως νέο κράτος,χρωστάει πολλά στην Ελλάδα. Αρχίστε να μετράτε από το πολίτευμα της Δημοκρατίας και φτάστε στη σοφία, στη γνώση και στον πολιτισμό που αντλήσατε από τη χώρα μας, για να βρεθείτε τελικά σήμερα υπερδύναμη διαφεντεύοντας τις τύχες των λαών! Κι αυτό είναι ένα χρέος αέναο για σας και κάθε κράτος απέναντι στην πατρίδα μας και που δεν θα υπάρξει ποτέ αντίτιμο γι’ αυτό!!!!!!            
    

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ; ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η 21-11-2016! ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ!

ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

     ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!
     ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

      Από το 2013 προειδοποιούμε για τα κόκκινα δάνεια και τον ΕΝΦΙΑ τι θα συμβεί στη χώρα μας, αλλά κανείς δεν ακούει. Όχι μόνο οι πολιτικοί – δοσίλογοι του τόπου, αλλά και ο λαός, ο οποίος κατ’ ουσία δυστυχώς παρέμεινε αμέτοχος ως θεατής, στο εξελισσόμενο δράμα του. Δείτε τη συνέχεια του άρθρου.
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Πόσο δύσκολο σας είναι να καταλάβετε ότι με την οικονομική σας πολιτική θα διαλύσετε την Ε.Ε; Πώς είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεστε ότι δια της πολιτικής σας δημιουργείτε μια νέα τάξη πραγμάτων, που οδηγεί ευθέως πλέον λαούς και Έθνη σε μια παγκόσμια πολυεθνική τρομοκρατική δύναμη Τζιχαντιστών;

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;
Πότε θα αντιληφθείτε επιτέλους ότι οι ανοχές των λαών έφτασαν στο τέλος τους;
Δείτε τη συνέχεια του άρθρου

Αγαπητοί μου φίλοι, ήρθε η στιγμή της κρίσης για όλους! Δυστυχώς κάθε μέρα που περνά, μας φέρνει πιο κοντά σ’ αυτά που έχουμε επανειλημμένως περιγράψει τα τελευταία χρόνια και που είναι σαφές πλέον ότι δεν θα αποφευχθούν!
Η Γερμανία όντως δεν έπαψε ποτέ να είναι η υπεύθυνη και εστία κινδύνου με τον έναν ή άλλο τρόπο για το επόμενο μακελειό που θα συμβεί στην Ευρώπη – και όχι μόνο – και που θα φέρει τη δική της αιματοβαμμένη σφραγίδα, όπως συνέβη άλλωστε και στους δυο προηγούμενους Π.Π.
Αυτή είναι η πάγια θέση μας και μην πιστέψει κανείς ούτε στιγμή ότι μπορεί ν’ αλλάξει κάτι πάνω σ’ αυτό, έστω κι αν η Μέρκελ σήμερα προσπαθεί να παρουσιάσει τάχα ένα διαφορετικό προφίλ, καθώς ο σκληρός πυρήνας του νεοναζιστικού της κράτους παραμένει στα αλυτρωτικά του σχέδια και στους στόχους του!
Θα ήταν τουλάχιστον αφελής ο οποιοσδήποτε πολίτης πάνω στη γη, να πιστέψει ότι, οι Γερμανοί άλλαξαν ή θα αλλάξουν στο επόμενο διάστημα κουλτούρα και στόχους. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΙΜΠΛΕ!!!
Ας το ξεχάσουμε λοιπόν αυτό όλοι και ας περιμένουμε σύντομα να έρθουν τα χειρότερα!


Γι’ αυτό, παρακαλώ πολύ επιτρέψτε μου να επιμείνω να διαβάσετε τα κάτωθι άρθρα, καθώς αποτελούν όχι μόνο τη βάση των θέσεων μας, αλλά αναδεικνύουν και τις επόμενες στιγμές και εξελίξεις της Ε.Ε.!


Α)ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΡΩΠΗ & Ε.Ε. ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ‘Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ;

Προς όλους τους πολιτικούς μας νυν και επόμενους,στοχεύοντας στο θαύμα! 

(Το άρθρο στα Αγγλικά)


 
 Β) Plan B’ – H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!

   GERMANY OUTSIDE THE EUROPEAN UNION!!!


Γ) ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ Π.Π.!

 GERMANY: THE CANCER OF EUROPE AT THE HELM FOR THE 3rd WORLD WAR!!!
Φίλοι μου, παρακαλώ πολύ πλέον των ως άνω, επίσης να διαβάσετε και το κάτωθι σημαντικό άρθρο:

“Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”!

Τέλος προσπαθήστε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας και διαβάστε το κεφάλαιο ”Η ΑΡΧΗ”. Είναι οι δικές μας θέσεις που θα πρέπει με τους αγώνες όλων μας να αποτελέσουν στο άμεσο μέλλον τις βάσεις που θα στηρίξουν τις ελπίδες του Λαού μας, για ένα νέο δίκαιο και άφθαρτο κοινωνικοπολιτικό σύστημα, ικανό να βοηθήσει τον λαό και να καθαρίσει τον τόπο από την κόπρο του Αυγεία!

Β. Αναγνώστου  ΕΛΛΑΔΑ 
Συγγραφέας- αρθρογράφος             

www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. Πάντα στη διάθεση κάθε παγκόσμιου πολίτη και Μ.Μ.Ε της Ε.Ε και των ΗΠΑ!

http://www.manifesto.com.gr/

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>