«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παπαδημητρίου στον Σόιμπλε: Να εξηγήσει στον γερμανικό λαό πώς διεγράφησαν γερμανικά χρέη

«Περισσότερο από αναγκαία είναι η αλλαγή πλεύσης στο θέμα των ελαφρύνσεων του ελληνικού χρέους» είπε o Aντον Χοφράιτερ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Πρασίνων (Die Gruenen) στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).

 Aντον Χοφράιτερ

Η καθυστέρηση των ελαφρύνσεων τις οποίες ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δημιουργεί «μια ρωγμή κατά μήκος της ενωμένης Ευρώπης, την ενότητα της οποίας χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε».

Ο Σόιμπλε θα συμπεριφερθεί «σχιζοφρενικά», εάν θέλει να παραμείνει το ΔΝΤ, αλλά απορρίπτει τη μείωση του βάρους του ελληνικού χρέους, πρόσθεσε ο Πράσινος πολιτικός ενόψει τους σημερινού Eurogroup.

Σφοδρή επίθεση Παπαδημητρίου στον Σόιμπλε: Να εξηγήσει στον γερμανικό λαό πώς διεγράφησαν γερμανικά χρέη
15 Ιουνίου 2017

Σφοδρή επίθεση Παπαδημητρίου στον Σόιμπλε: Να εξηγήσει στον γερμανικό λαό πώς διεγράφησαν γερμανικά χρέη

«Κακόπιστη» χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Όπως υποστηρίζει ο Έλληνας υπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Die Welt» ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ εμποδίζει τη συμφωνία με την Ελλάδα λόγω των γερμανικών εκλογών.

«Η Ελλάδα γίνεται εξιλαστήριο θύμα. Η κατανόησή μου για το γεγονός ότι θα γίνουν εκλογές στην Γερμανία, αγγίζει τα όριά της» αναφέρει.

Προσθέτει ακόμη ότι ο κ. Σόιμπλε πρέπει να πει στους ψηφοφόρους του ότι η Ελλάδα πρέπει να αναπτυχθεί και «μπορεί κατόπιν να τους εξηγήσει ότι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο διεγράφησαν χρέη της (Γερμανίας)».

……………………………..

Η γερμανική Αριστερά (Die Linke) στο πλευρό του ελληνικού λαού απέναντι στον Σόιμπλε

Την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό και τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και την ελληνική κυβέρνηση στην προσπάθεια τους για ελάφρυνση του χρέους, εκφράζει το γερμανικό κόμμα της Αριστεράς, Die Linke, με ψήφισμά του.

«Υποστηρίζουμε τo αδελφό μας κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την ελληνική κυβέρνηση στην προσπάθειά τους να πετύχουν ελάφρυνση χρέους με σκοπό να μειώσουν το μη βιώσιμο ελληνικό δημόσιο χρέος και να δώσουν στον λαό της Ελλάδας και της ΕΕ μια νέα αναπτυξιακή προοπτική, που θα αναγνωρίζει τα κοινωνικά δικαιώματα και την οικονομική πρόοδο» αναφέρεται στο ψήφισμα, πουσυνέταξε το ανώτατο συνέδριο του κόμματος στην προεκλογική σύνοδό του στο Ανόβερο (9-11 Ιουνίου).

Το Die Linke ζητά από τη γερμανική κυβέρνηση να ξεκινήσει αμέσως διαπραγματεύσεις για τη μείωση του ελληνικού χρέους και δηλώνει ότι «στηρίζει την αντίσταση της Ελλάδας στο μνημόνιο».

Απορρίπτει παράλληλα «όλες τις απαιτήσεις για ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας, περαιτέρω περικοπές στις ελληνικές συντάξεις, περιορισμό του δικαιώματος συλλογικών συμβάσεων και άλλων δικαιωμάτων των εργαζομένων, καθώς και περαιτέρω μειώσεις στο ελληνικό σύστημα Υγείας» μέτρα που, όπως αναφέρει, είναι «προϊόν εκβιασμού» προς την ελληνική κυβέρνηση.

http://www.tribune.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>