«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οοοοο Αθλιότης, αυτό παρακάτω ανάγετε στα ανθρώπινα δικαιώματα!!!

Απαγορεύεται σε ανήλικους!

Ο κομουνισμός και καπιταλισμός κατάφεραν να αναδείξουν τα ανθρώπινα δικαιώματα!!!

Απολαύστε!!!

Οι ακόμα οι έχοντες σώα τα  ψυχικά φρένα τους, οι φυσιολογικοί απάνθρωποι που υποφέρουν, πρέπει επειγόντως να ανακαλύψουν προφυλακτικά για τα μάτια!!!

 ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετική εικόνα

Έτσι …”απλά”, άς δούμε ΠΟΙΟΙ είναι οι ΧΟΡΗΓΟΙ, του ‘Gay Pride’. Kαί η Αμερικανική Πρεσβεία ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…

ΚΙΝΑΙΔΟΙ

Μόλις πρό διημέρου, σας είχαμε ενημερώσει για το πόσο πολύ …”κόβονται” 29 χώρες και οι πρεσβείες τους εδώ, για την ‘ξεφωνημένη’ παρέλαση της πρωτευούσης…
(Δεν είχαν άλλες απασχολήσεις φαίνεται…)…
Ιδού το ‘λίνκ’ κατωτέρω, άν θέλετε να ενημερωθείτε καλύτερα…
https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/06/29.html
Πολλοί ΟΜΩΣ ερωτούν (ευλόγως), ποιοί να είναι τάχα οι υπόλοιποι ΥΠΕΡ-ΠΡΟΘΥΜΟΙ ‘σπόνσορες’;;;

ΕΙΚΟΝΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΘΙΑΣ ΟΔΥΝΗΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ
ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ… ΔΕΙΤΕ
ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΑ 3 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ “ΘΕΑΜΑ”… Φ Ρ Ι Κ Η !
Η απάντηση στο ερώτημα έρχεται από την ιστοσελίδα προωθήσεως της παρελάσεως των λεγόμενων “gay”, athenspride.eu/sponsors.

Ιδού όλοι οι… “ευγενείς” χορηγοί:
– Vodafone
– Μπύρα ‘Mythos’
– Το νερό Evian
– Τα αναψυκτικά ‘Frutop’
– Η κρατική τηλεόραση (‘ΕΡΤ’)
– Το Πρώτο Πρόγραμμα
– Ο Δήμος Αθηναίων (Καμίνης), ο ραδιοφωνικός του σταθμός 9.84 (Καμίνης) και το προωθητικό για την πρωτεύουσα δίκτυο ‘City of Athens’ (και πάλι Καμίνης)
– Το κανάλι ‘MAD’
– Το περιοδικό δρόμου ‘ΣΧΕΔΙΑ’
– Η φυλλάδα των Ιών(‘Εφημ.των Συντακτών’)
– ΟΑΣΑ (Οι αστικές συγκοινωνίες)
– ‘toradiofono.gr’
– Ίδρυμα Μποδοσάκη
– Ίδρυμα Ωνάση (Θά τρίζουν τα κόκκαλά του!)
– Mercedes
– Πρεσβεία των ΗΠΑ
– ‘Aegean airlines’

– Ξενοδ.’Hilton’

https://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/06/gay-pride-k.html

ΠΑΡΑΚΑΛΩ μορφομενοι και αμορφοτοι, μην ουρλιαξετε και τρομαξετε τα ανομαλα ξοανα!!!

Τσακαλώτος, Καρανίκας, Φίλης και Κωνσταντοπούλου στην παρέλαση gay pride (Photos)

Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμου

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παρέλαση του Athens Pride στο κέντρο της Αθήνας με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων. Νωρίτερα, από τη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, οργανώσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και εκπρόσωποι φορέων χαιρέτησαν την εκδήλωση και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στις διεκδικήσεις των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Το σημερινό «Pride», είναι αφιερωμένο στην ΛΟΑΤΚΙ αγωνίστρια Ευαγγελία Βλάμη.

Η ομάδα του «Πολύχρωμου Σχολείου», τόνισε την ανάγκη ενημέρωσης των εκπαιδευτικών για τα ζητήματα της ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, ενώ η ΟΛΚΕ επισήμανε, πως «εμείς οι ίδιοι μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους γύρω μας, να μη φοβόμαστε για το ποιοι είμαστε». Η Color Youth ανέφερε, πως πρέπει «να παλέψουμε ενάντια στην πατριαρχία, τον εθνικισμό και την ομοφοβία», ενώ εκτίμησε, ως «προβληματική» την παρουσία αστυνομικών στο Athens Pride, καθώς, όπως είπαν «είναι πλήθος τα περιστατικά, όπου η αστυνομία ακόμα καταστέλλει ΛΟΑΤΚΙ άτομα, πρόσφυγες, εργάτριες του σεξ, καταλήψεις, ενώ παράλληλα, προστατεύει ρατσιστικές συγκεντρώσεις».

Οι «Υπερήφανοι Γονείς», γονείς ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, δήλωσαν πως αγαπούν τα παιδιά τους και είναι περήφανοι για τις επιλογές τους. Εκπρόσωποι των ΛΟΑΤΚΙ ΑΜΕΑ περιέγραψαν, πως παλεύουν ενάντια σε δύο ρατσισμούς, της αναπηρίας και του να είσαι ΛΟΑΤΚΙ. Παρόμοια, η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ Εργασιακής Υποστήριξης, υπογράμμισε, ότι αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα ανεργίας από τον υπόλοιπο κόσμο, είτε γιατί οι εργοδότες δεν ανέχονται τους ΛΟΑΤΚΙ, είτε γιατί πρέπει οι ίδιοι να κρύβουν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, είτε γιατί αναγκάζονται να κάνουν συγκεκριμένες δουλειές, όπως τα τρανς άτομα, που μπορούν να δουλέψουν μόνο ως εργάτριες ή εργάτες του σεξ. ΛΟΑΤΚΙ πρόσφυγες εξέφρασαν το παράπονό τους, ότι «ούτε οι οργανώσεις, ούτε οι ΜΚΟ τους στηρίζουν και πολλοί παραμένουν άστεγοι».

«Αλληλεγγύη προς όλους» ήταν το μήνυμα που έστειλαν σε κοινό τους μήνυμα οι 29 πρεσβείες, που στηρίζουν το Athens Pride. Οι αντιδήμαρχοι Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά, Λευτέρης Παπαγιαννάκης και Μαρία Στρατηγάκη τόνισαν πως «ο δήμος στηρίζει τις δράσεις του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος και είναι υπέρ ο πολιτικός γάμος να επεκταθεί και στα ομόφυλα ζευγάρια». Η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη υποστήριξε, πως στόχος είναι η πλήρης ισότητα μεταξύ των ανθρώπων. Εκ μέρους του προέδρου της Βουλής και του Κοινοβουλίου, χαιρέτησε η βουλευτής Αννέτα Καββαδία, ξεκαθαρίζοντας, πως ποτέ δεν πρέπει να χωρίζουμε τους ανθρώπους με βάση το φύλο, τη θρησκεία, ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: topontiki.gr

http://patrastimes.gr/ελλάδα/τσακαλώτος-καρανίκας-φίλης-και-κωνστ/

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΣΝΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ GAY PRIDE

Ο Αριστοφάνης δήλωσε ότι το έργο του «Λυσιστράτη» μετά τo Gay Pride που έγινε,  είτε θα πρέπει να το ανασκευάσει βάζοντας και τους Λαθρομετανάστες ή θα το παρουσιάζουν με τα … περήφανα γηρατειά.

Το Υπουργείο Πολιτισμού θα καταργήσει τις Αρχαίες Τραγωδίες και θα επιδοτήσει τις καινούργιες.

Έρως ανίκατε μάχαν,

Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις,

ός εν μαλακαίς παρειαίς

νεάνιδος εννυχεύεις,

φοιτάς δ’ υπερπόντιος

εν τ’ αγρονόμοις αυλαίς·

καί σ’ ούτ’ αθανάτων φύξιμος ουδείς

ούθ’ αμερίων σέ γ’ ανθρώπων.

Ο δ’ έχων μέμηνεν.

Σύ καί δικαίων αδίκους

φρένας παρασπάς επί λώβα,

σύ καί τόδε νείκος ανδρών

ξύναιμον έχεις ταράξας·

νικά δ’ εναργής βλεφάρων

ίμερος ευλέκτρου νύμφας,

τών μεγάλων πάρεδρος

εν αρχαίς θεσμών.

‘Αμαχος γάρ εμπαίζει Θεός, Αφροδίτα.

Νυν δ’ ήδη ‘γώ κ’αυτός θεσμών

έξω φέρομαι τάδ’ ορών ίσχειν δ’

ουκέτι πηγάς δύναμαι δάκρυ

τόν παγκοίτην όθ’ ορώ θάλαμον

τήνδ’ Αντιγόνην ανύτουσαν.

και σε μετάφραση…

Έρωτα, ανίκητε σε κάθε μάχη,

συ που κυριαρχείς όπου κι αν πατήσεις,

συ που ξενυχτάς τα κορίτσια

με τα τρυφερά μάγουλα,

που δρασκελάς πάν’ από θάλασσες

και τρυπώνεις στους κήπους,

κανείς δε γλυτώνει από ‘σε,

μήτε Θεός μήτε θνητός.

Όποιον αγγίξεις, τονε παλαβώνεις.

Συ, άνθρωπο φρόνιμον εξωθείς

στ’ αδικο και στο χαμό,

συ π’ άναβεις ταραχή κι αμάχη

ανάμεσα σε γιο και πατέρα,

νικά πόθος και λαχταρα για τη γλυκομάτα νύφη, κόντρα σ’ όλους τους μεγάλους νόμους.

Σαν ατάραχος Θεός τους περγελάς, ω Αφροδίτη.

Ήδη τώρα κι εγώ παρανομώ

που δε μπορώ να κρατήσω τα δάκρυα,

βλέποντας τη δύστυχη Αντιγόνη

να τη σέρνουν άκαιρα στον τάφο

που μέσα του μια μέρα όλοι θα μπούμε.

Οι Ρομά πάντως που  αποτελούν ένα ανερχόμενο κόμμα χρηματοδοτούμενο από τον Soros δήλωσαν ότι η κοινωνία χάλασε…. .

Ενώ η Επιστημονική κοινότητα αποδίδει την αύξηση  της ομοφυλοφιλίας στην διατροφική αλυσίδα που επιδρά ορμονικώς στις εγκύους και στην διαφθορά της κοινωνίας

Την ψυχοπνευματική συγκέντρωση των Gay στήριξαν ο φίλος του Πρωθυπουργού [που πρόσφατα απέκτησε σαν «μητέρα» παιδί), οι Παιδόφιλοι, Αιμομίκτες, κτηνοβάτες, Bisexual, Transexual, νεκρόφιλοι, εφαπτομανείς, από όλα τα μέρη του κόσμου, ενώ το υπουργείο παιδείας είπε ότι η μετά την επιτυχή παρέλαση πείσαμε τους δανειστές και θα πάρουμε τη δόση.

Εκπρόσωπος της ομάδος των “Gay” δήλωσε ότι οι Ισλαμιστές είναι «apolitic» και ενώ εμείς πρωτοστατούμε υπέρ της λαθρομετανάστευσης, αυτοί μας απειλούν ότι όταν θα έλθουν στα πράγματα θα μας θυσιάσουν στο όνομα του Αλλάχ.

Εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων ερωτηθείς αν η αύξηση της ομοφυλοφιλίας θα έχει επίπτωση στη μαχητική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) είπε:

  • Μέρος των Ανωτάτων Αξιωματικών πιστεύει στο νέο δόγμα που εγκαινίασε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος συνεπικουρούμενος από τον κ. Πάγκαλο, ότι δηλαδή η Άμυνα της Χώρας θα διασφαλισθεί από την Εξωτερική Πολιτική που θα ακολουθήσει η Ελλάδα. Και δόξα τον Θεό η διπλωματία μας είναι δυναμική, δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά.

  • Οι ομοφυλόφιλοι αν ντυθούν όλοι γυναίκες μπορούν να καταστείλουν δραστικά τις εσωτερικές Ισλαμικές εξεγέρσεις

  • Πολλοί συνάδελφοι μετά την υποβάθμιση της ΣΣΕ και την εμπειρία που αποκτούν στα Hot Spots σκέπτονται να παραιτηθούν και να δημιουργήσουν ΜΚΟs παρέχοντας υπηρεσίες θεραπαινίδας.

Μήτσος

stergios esmu42@otenet.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οοοοο Αθλιότης, αυτό παρακάτω ανάγετε στα ανθρώπινα δικαιώματα!!!

  • .
    .
    .
    .
    .
    Μεγάλη νίκη!!! Η πρωτοβουλία 1.000.000 πολιτών «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» οδεύει επιτυχώς προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο! Πανευρωπαϊκό χαστούκι στους υποστηρικτές γάμων των ομοφυλοφίλων και ταυτότητας του κοινωνικού φύλου…
    .
    .
    .
    http://tideon.org/images/OIKOGENEIA_NEOI/axies_toy_gamoy_kai_ths_oikogeneias/mom_dad_and_kids_04.png
    .
    .
    .

    .
    Μεγάλη νίκη των λαών της Ευρώπης επιτεύχθηκε, ώστε να οδεύσει προς συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η έννοια της Οικογένειας, που σημαίνει μόνο τον φυσικό δεσμό ΑΝΔΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ και ΠΑΙΔΙΩΝ.
    .
    Όχι συμβιώσεις του ιδίου φύλου ή άλλου είδους !
    .
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου της 8.6.2017 από την Οργανωτική Επιτροπή της Πανευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας “MumDudKids” έχουν συγκεντρωθεί άνω του 1.000.000 εγκύρων υπογραφών. Επίσης εκπληρώνονται και όλα τα υπόλοιπα κριτήρια για να εισαχθεί το ζήτημα του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
    .
    Η ξεκάθαρη αυτή στάση των λαών της Ευρώπης από 14 Χώρες έρχεται σε συνέχεια της πολύ σημαντικής αποφάσεως του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C 443/15 /24.11.2016, ότι ο ορισμός του γάμου ως ένωση ανάμεσα σε ένα άνδρα και μια γυναίκα δεν αποτελεί διάκριση και ότι τα Κράτη-Μέλη δεν υποχρεούνται να υιοθετήσουν ίδιου φύλου “γάμο” ή “αστική/πολιτική σχέση.
    .
    Από τα παραπάνω αποκαλύπτεται η παραπλάνηση που γίνεται ως συστηματική πλύση εγκεφάλου στην ελληνική κοινή γνώμη από μεγάλα ΜΜΕ , Πολιτικά Κόμματα, ΜΚΟ, Χορηγούς παρελάσεων τύπου Pride και άλλους φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού, ότι η υποτιθέμενη επέκταση του πολιτικού γάμου και της υιοθεσίας στους ομοφυλοφίλους αποτελεί δήθεν πρόοδο των δικαιωμάτων τους. Δεν είναι πρόοδος αλλά ανατροπή της φυσικής τάξης , αντίθετη με τη συνείδηση των λαών.
    .
    Επίσης η νίκη αυτής των πρωτοβουλίας αποδομεί και την προσπάθεια επιβολής των εμφύλων ταυτοτήτων και την θεωρία του δήθεν κοινωνικού φύλου (gender). Η φυσική οικογένεια απαιτεί διακριτούς ρόλους, σύμφωνα με τις ικανότητες και τα χαρίσματα του φυσικού φύλου του κάθε συζύγου που συμμετέχει σ΄ αυτήν. Αυτοί που κραυγάζουν για δικαιώματα και δημοκρατία, ας γνωρίζουν ότι οι λαοί δεν θέλουν τη διαστροφή καλυμμένη πίσω από διεκδικήσεις δικαιωμάτων .
    .
    Οι λαοί αντιστέκονται στην μεθοδευμένο διασυρμό της αληθινής οικογένειας.
    .
    Αναλυτικά το πρωτότυπο Δελτίο τύπου :
    .
    Press Release
    Brussels, 8 June 2017
    More than one million signatures for Mum, Dad & Kids:
    The European citizens’ initiative on marriage and family has won the challenge!
    For months now Mum, Dad & Kids has already fulfilled the first of two conditions that are requested for an initiative to be examined by the European Commission. Whilst at least 7 Member States must have reached the minimum threshold of signatures set out by the Commission for each country, 14 Member States have surpassed their threshold: Germany, Croatia, Finland, France, Poland, Romania, Slovakia…
    The citizen movement Mum, Dad & Kids is glad to announce that it has also met the second condition:
    Mum, Dad & Kids has collected more than one million signatures!
    Following the twelve months during which signatures were gathered and counted online and in paper format, it now falls to the European Commission to examine the initiative made by hundreds of thousands of inhabitants of the European Union :
    The incorporation into the European legislation of the following definitions of marriage and family: “Marriage means a legal union between one man and one woman” and “family is based on marriage and/or descent”.
    These definitions correspond to the set of principles common to all the Member States of the European Union. Their adoption would reinforce the European unity and would ensure the respect of article 9 of the Charter of fundamental rights of the European Union.
    Mum, Dad & Kids warmly thanks all those who supported this European citizens’ initiative, all the volunteers and all the organisations that contributed to its success.
    .
    Πηγή: MumDadAndKids.eu
    .
    Σχετικά άρθρα:
    .
    1. «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά», Μαζί ας στηρίξουμε τον γάμο και την οικογένεια !
    .
    2. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαιώνει ομόφωνα ότι δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στο «γάμο» ατόμων του ιδίου φύλου στη Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
    .
    Μεγάλη νίκη των λαών της Ευρώπης επιτεύχθηκε, ώστε να οδεύσει προς συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η έννοια της Οικογένειας, που σημαίνει μόνο τον φυσικό δεσμό ΑΝΔΡΑ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ και ΠΑΙΔΙΩΝ.
    .
    Όχι συμβιώσεις του ιδίου φύλου ή άλλου είδους !
    .
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση τύπου της 8.6.2017 από την Οργανωτική Επιτροπή της Πανευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας “MumDudKids” έχουν συγκεντρωθεί άνω του 1.000.000 εγκύρων υπογραφών. Επίσης εκπληρώνονται και όλα τα υπόλοιπα κριτήρια για να εισαχθεί το ζήτημα του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
    .
    Η ξεκάθαρη αυτή στάση των λαών της Ευρώπης από 14 Χώρες έρχεται σε συνέχεια της πολύ σημαντικής αποφάσεως του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C 443/15 /24.11.2016, ότι ο ορισμός του γάμου ως ένωση ανάμεσα σε ένα άνδρα και μια γυναίκα δεν αποτελεί διάκριση και ότι τα Κράτη-Μέλη δεν υποχρεούνται να υιοθετήσουν ίδιου φύλου “γάμο” ή “αστική/πολιτική σχέση.
    .
    Από τα παραπάνω αποκαλύπτεται η παραπλάνηση που γίνεται ως συστηματική πλύση εγκεφάλου στην ελληνική κοινή γνώμη από μεγάλα ΜΜΕ , Πολιτικά Κόμματα, ΜΚΟ, Χορηγούς παρελάσεων τύπου Pride και άλλους φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού, ότι η υποτιθέμενη επέκταση του πολιτικού γάμου και της υιοθεσίας στους ομοφυλοφίλους αποτελεί δήθεν πρόοδο των δικαιωμάτων τους. Δεν είναι πρόοδος αλλά ανατροπή της φυσικής τάξης , αντίθετη με τη συνείδηση των λαών.
    Επίσης η νίκη αυτής των πρωτοβουλίας αποδομεί και την προσπάθεια επιβολής των εμφύλων ταυτοτήτων και την θεωρία του δήθεν κοινωνικού φύλου (gender). Η φυσική οικογένεια απαιτεί διακριτούς ρόλους, σύμφωνα με τις ικανότητες και τα χαρίσματα του φυσικού φύλου του κάθε συζύγου που συμμετέχει σ΄ αυτήν. Αυτοί που κραυγάζουν για δικαιώματα και δημοκρατία, ας γνωρίζουν ότι οι λαοί δεν θέλουν τη διαστροφή καλυμμένη πίσω από διεκδικήσεις δικαιωμάτων .
    .
    Οι λαοί αντιστέκονται στην μεθοδευμένο διασυρμό της αληθινής οικογένειας.

    .
    Αναλυτικά το πρωτότυπο Δελτίο τύπου :
    .
    Press Release
    Brussels, 8 June 2017

    More than one million signatures for Mum, Dad & Kids:
    The European citizens’ initiative on marriage and family has won the challenge!

    For months now Mum, Dad & Kids has already fulfilled the first of two conditions that are requested for an initiative to be examined by the European Commission. Whilst at least 7 Member States must have reached the minimum threshold of signatures set out by the Commission for each country, 14 Member States have surpassed their threshold: Germany, Croatia, Finland, France, Poland, Romania, Slovakia…
    The citizen movement Mum, Dad & Kids is glad to announce that it has also met the second condition:
    Mum, Dad & Kids has collected more than one million signatures!
    Following the twelve months during which signatures were gathered and counted online and in paper format, it now falls to the European Commission to examine the initiative made by hundreds of thousands of inhabitants of the European Union :
    The incorporation into the European legislation of the following definitions of marriage and family: “Marriage means a legal union between one man and one woman” and “family is based on marriage and/or descent”.
    These definitions correspond to the set of principles common to all the Member States of the European Union. Their adoption would reinforce the European unity and would ensure the respect of article 9 of the Charter of fundamental rights of the European Union.
    Mum, Dad & Kids warmly thanks all those who supported this European citizens’ initiative, all the volunteers and all the organisations that contributed to its success.
    .
    ΠΗΓΗ : http://www.mumdadandkids.eu/news/mum-dad-kids-has-collected-more-than-one-million-signatures
    .
    .
    http://tideon.org/index.php/2012-01-20-15-27-29/2012-02-28-20-52-17/10481-1-000-000
    .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    Η Ελληνική μας σημαία δεν επιτρέπεται ούτε να καίγεται, ούτε να βεβηλώνεται, ούτε να χλευάζεται, ούτε να λοιδορείται με πολύχρωμα σχέδια … (upd)
    .
    .
    Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
    .
    .
    .
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-xKWUehR7MH0/WT0ZkL0VQdI/AAAAAAAA-hs/RAcnwGcUf0AY8RKutx24NEIKY5lujxVawCLcB/s400/2017-06-11_132041.png
    .
    .
    .
    .
    Η ελληνική σημαία συμβολίζει τους ιστορικούς αγώνες της φυλής μας, συμπυκνώνει την ταυτότητά μας, τη μνήμη των παππούδων μας, το αίμα των ηρώων μας και σκεπάζει τους νεκρούς μας.
    .
    .
    .
    Δεν επιτρέπεται ούτε να καίγεται, ούτε να βεβηλώνεται, ούτε να χλευάζεται, ούτε να λοιδορείται με πολύχρωμα σχέδια απεικονίζοντα τη χυδαιότητα και τον αρρωστημένο τρόπο συνεύρεσης φρικτών μειοψηφιών,
    .
    .
    .
    .
    οι οποίες ανάγουν σε νόημα και σκοπό της δυστυχισμένης τους ζωής τον διεστραμμένο ηδονισμό,
    .
    .
    .
    .
    την οικτρή αυτοϊκανοποίηση και την πρόστυχη μεταχείριση του ιερού ανθρωπίνου προσώπου σαν χασάπικο.
    .
    .
    .
    Pentapostagma

    .
    .
    .

    Σχόλιο από The Secret Real Truth:

    .
    .
    .
    .
    Η προσβολή εθνικού συμβόλου ειναι ποινικά κολάσιμη πράξη σύμφωνα με το νόμο και διώκεται.Που είναι ο Eισαγγελέας;;;

    .
    .
    .
    .
    (upd)
    .
    .
    .
    .

    Ας δούμε λοιπόν τι λέει το Άρθρο 188 περί προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας http://www.dsa.gr/e-%..
    .
    .
    .
    .

    1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου,
    .
    .
    τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.
    .
    .
    .
    .

    2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού
    .
    σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

    .
    .
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/blog-post_844.html#ixzz4jjwRb8XE
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>