«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Τώρα θα μάθουν οι μαθητές ανάποδα τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί έτσι το αποφάσισε ο ΟΗΕ και Η ΟΥΝΕΣΚΟ!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΣ

ΑΡΩΤ ΑΘ ΝΥΟΘΑΜ ΙΟ ΣΕΤΗΘΑΜ ΑΔΟΠΑΝΑ ΑΤ ΑΝΙΠΩΡΘΝΑ ΑΤΑΜΩΙΑΚΙΔ  

Αν αυτή η πρόταση παραπάνω δεν είναι εγκεφαλική ανωμαλία, τι είναι!

Όμως το θέμα ει ναι πολύ ποιο σοβαρό, ας το πασαλείβουν με καραγκιοζηλίκια, σε μια κοινωνία είδει διχασμένη, διαλυμένη, και διαχρονικά στερημένη από την αληθινή παιδεία!

Πως μπορούν να υπερηφανεύονται για τον εκσυγχρονισμό μια κοινωνίας, που ένα από τα κρατικά ΜΜΕ που το πληρώνουν όλοι οι πολίτες, λειτουργεί με την ποιο βρόμικη φασιστική διδακτορία, με όχημα τον Γκέμπελ της χειρότερης φασιστικής χιτλερικής δικτατορίας και προπαγάνδας;

Μπορείς να είσαι (κίναιδος), (ανώμαλος), (λεσβία), (σαδιστής), (κτηνοβάτης) τώρα ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν και την παιδεραστία, και όλα αυτά είναι νομοθετημένα σαν ανθρώπινα δικαιώματα,  και λέτε αυτό έχουμε διαταχτεί να το διδάξουμε στα νέα ελληνόπουλα,  σας αρέσει δεν σας αρέσει, αυτό σημαίνει διάλογος, ο δικός μας μονόλογος!

Αυτή είναι η ανώμαλη δημοκρατία σας!

Αλήθεια πια η διαφορά, από το αποφασίζουμε και διατάσουμε του Παπαδόπουλου;;;

  Αγαπητοί Εγκάθετοι στην ΕΡΤ που την πληρώνει ο Ελληνικός Λάος για να είναι η ενημέρωσή του αντικειμενική, με γνώμονα τον διάλογο – και όχι τον στημένο μονόλογο;;;

Θα ήταν τίμιο κύριοι εργαζόμενοι δούλοι στην ΕΡΤ να δηλώσετε ότι για να  επιβιώσετε πουλάτε την Μάνα σας, θα γλίτωνε η  πατρίδα σας!

Υπάρχουν κάτι κλαψωπό@νες στην ψυχή, που όταν έκλισε ο Σαμαράς την ΕΡΤ, επικαλούνταν τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού, κριμένες πίσω από την βρόμικη ψυχή τους, που έκρυβαν επιμελώς, συγχαρητήρια, τα καταφέρατε και κοροϊδέψατε τον πολιτισμένο λαό που αγάπαγε την ποιοτική ΕΡΤ, την δική του ΕΡΤ, εσείς όμως θα παραμείνετε βρόμικες ψυχές, παραδομένες στην μαύρη άβυσσο, που οι ρίζες σας κρατούν από τον γνωστό ΕΓΙΑΛΤΗ!!!!

Να διευκρινίσω, ότι και ο Σαμαράς δεν έκλεισε την ΕΡΤ για την δημοκρατική και αντικειμενική ενημέρωση του λαού, αλλά για τα δικά του άνομα συμφέροντα, εκτελώντας εντολές των αφεντικών του – και εσείς το ίδιο και χειρότερο κάνετε, απλά έχετε άλλα αφεντικά!

 

Έμφυλες ταυτότητες & Υπερήφανη ΕΡΤ

Αν η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είχε εξοργιστεί με τον τρόπο που ο Α. Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ το 2013, είναι ώρα να αναζητήσουμε όλοι τον λόγο για τον οποίο ο Α. Τσίπρας την ξανάνοιξε. Γνωρίζουμε ότι η ΕΡΤ είναι χορηγός επικοινωνίας του Athens Pride; Ότι τα χρήματα της υποχρεωτικής εισφοράς υπέρ ΕΡΤ διαφημίζουν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ως ανεστραμμένο -πλέον- σύμβολο αυτού που στον τότε πολιτισμό χαρακτηριζόταν «κιναιδισμός»; Ντροπή=Καμάρι, Υπερηφάνεια. Έληξε η χρησιμότητα της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας. Ακούμε πλέον για την έκφυλη Αθήνα του 5ου π.Χ. αιώνα. Γιατί οι απόγονοι των νεωτεριστών του 19ου αιώνα κατεδαφίζουν το δόγμα τους «η Ελλάδα του 1833 στηρίχθηκε στο αρχαιοελληνικό πνεύμα ελευθερίας-δημοκρατίας επειδή στο ίδιο στηρίχθηκε προηγουμένως η δυτική διανόηση;»

Η συνέχεια στον σύνδεσμο

https://karavaki.wordpress.com/2017/06/10/gender-identity_proud-ert/

2 comments to Τώρα θα μάθουν οι μαθητές ανάποδα τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί έτσι το αποφάσισε ο ΟΗΕ και Η ΟΥΝΕΣΚΟ!!!

 • .
  .
  .
  .
  .
  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαιώνει ομόφωνα ότι δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στο «γάμο» ατόμων του ιδίου φύλου στη Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  .
  .
  .
  http://tideon.org/images/OIKOGENEIA_NEOI/axies_toy_gamoy_kai_ths_oikogeneias/mama_mpampas_kai_paidia_01.png
  .
  .
  .

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ»
  .
  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαιώνει ομόφωνα:
  .
  δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στο «γάμο» ατόμων του ιδίου φύλου στη Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
  .
  Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016,
  .
  Η Οργανωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών «Μαμά, μπαμπάς & παιδιά» χαιρετίζει την σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) στην περίπτωση Chapin και Charpentier κατά Γαλλίας (Αίτηση αρ. 40183/07), στην οποία αποσαφηνίζεται ότι βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο όρος «γάμος» δεν έχει καμία άλλη έννοια εκτός από αυτήν της ένωσης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.
  .
  Η υπόθεση αφορούσε τον λεγόμενο «γάμο» ατόμων ιδίου φύλου που καταχωρήθηκε από το Δήμαρχο κάποιου γαλλικού δήμου το 2004 παρά το γεγονός ότι την εποχή εκείνη (δηλαδή, πριν από την αμφιλεγόμενη νομοθεσία Taubira, που εγκρίθηκε το 2013) η γαλλική έννομη τάξη δεν παρείχε καμία νομική βάση για μια τέτοιους «γάμους». Κατά συνέπεια, ο εσφαλμένος γάμος κρίθηκε άκυρος από το Δικαστήριο του Μπορντώ κατόπιν αιτήματος του γραφείου του δημόσιου κατήγορου.
  .
  Με αίτησή τους ενώπιον του ΕΔΔΑ, οι δύο αιτούντες ισχυρίστηκαν ότι η απόφαση του Δικαστηρίου να κηρύξει άκυρο το «γάμο» τους παραβιάζει το δικαίωμά τους να παντρεύονται και να δημιουργούν οικογένεια δυνάμει του άρθρου 12, καθώς και το δικαίωμα σεβασμού της οικογενειακής ζωής τους δυνάμει του άρθρου 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αλλά με σημερινή του απόφαση το ΕΔΔΑ επιβεβαίωσε ότι ο όρος «γάμος» στο άρθρο 12 έχει μια σαφή και ξεκάθαρη έννοια: μια ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Αυτό ήταν έτσι, όταν υιοθετήθηκε η Σύμβαση το 1950, και παραμένει έτσι και σήμερα.
  .
  Η Πρόεδρος της Επιτροπής πολιτών «Μαμά μπαμπά & παιδιά», Έντιτ Φριβάλντσκυ, δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη ικανοποίηση να βλέπει κανείς ότι το Δικαστήριο επιβεβαιώνει και ενισχύει τη θέση που προωθεί η Πρωτοβουλία μας: ο γάμος είναι κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο. Ένας από τους σκοπούς του γάμου είναι να παρέχει ένα χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να μεγαλώσουν με ευτυχία, και είναι προς το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού να μεγαλώσει μέσα στην αγάπη και την ενότητα της μητέρας του και του πατέρα του. Η Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν παρέχει απολύτως καμία νομική βάση για να πιέσει τους εθνικούς νομοθέτες ώστε να επανακαθορίσουν το γάμο. Αν σε ορισμένους κύκλους, οι ισχυρισμοί ότι ο «γάμος» ατόμων του ιδίου φύλου είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα, αυτοί οι ισχυρισμοί είναι λανθασμένοι, χωρίς βάση, και αντίθετοι στην καλή πίστη».
  .
  Η Γενική Γραμματέας της Επιτροπής, Μαρία Χίλντινγσον, πρόσθεσε: «το άρθρο 12 της συμβάσεως τοποθετεί την οικογένεια σε μια άμεση συνάφεια με το γάμο. Είναι επομένως σαφές, ότι η σημερινή δικαστική απόφαση έχει επιπτώσεις στον τρόπο με τον οποίο νοείται ο όρος «οικογένεια»: βασίζεται στον γάμο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και στους απογόνους.»
  .
  http://www.mumdadandkids.eu/el
  .
  http://tideon.org/index.php/2012-01-20-17-55-40/2012-05-07-21-01-51/2012-02-16-20-47-49/8196-2016-06-15-18-44-12
  .
  .
  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  .
  Ο ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς δεν ισχύει για το Athens Pride;
  .
  Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
  .
  .
  https://4.bp.blogspot.com/-HVWl0xhlgxA/WT01bUBv99I/AAAAAAAA-kk/7AvKRIrUkZApBzXo0HMmi59c0m3wi3qOgCLcB/s400/2017-06-11_151931.png
  .
  .

  .
  Η πλατεία Συντάγματος ήταν φέτος το επίκεντρο του Athens Pride για πρώτη φορά στα 13 χρόνια ιστορίας του Athens Pride που έλαβε μέρος στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας
  .
  .
  .
  https://i0.wp.com/nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2017/06/vangelis_karpathakis_athens_pride_2017-6.jpg?resize=410%2C221
  .
  .
  .

  Ανάμεσα στα περίπτερα ξεχώρισε αυτό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο έδωσε το παρών ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. Παρούσα για άλλη μια χρονιά σε Gay Pride ήταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
  .
  Με το πανό της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ παρέλασε και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Στην πορεία και ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης.
  Εξάλλου το φετινό κεντρικό σύνθημα ήταν “Είναι Θέμα Παιδείας”.
  Το φετινό Athens Pride στήριξαν οι: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΕΚ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία και… το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, Ελλάδας με συνθήματα κατά του Τραμπ. Έλεος!
  .
  .
  .
  https://i1.wp.com/nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2017/06/vangelis_karpathakis_athens_pride_2017-33.jpg?resize=630%2C420
  .
  .
  .

  .
  .
  .
  “Θέμα Παιδείας”, λοιπόν, είναι η καταπάτηση του ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς με τις ευλογίες των αξιωματούχων της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, τη συμμετοχή ομάδας αστυνομικών (όπου κάποια σημειώθηκε ένταση όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την παρουσία τους με μήνυμα κατά των διακρίσεων, ενώ λίγο αργότερα οι διαδηλωτές έδιωξαν και το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ) και κομμάτων αντιπολίτευσης.
  .
  Εκτός κι αν αυτές οι εικόνες δεν προσβάλλουν την δημόσια αιδώ:
  .
  .
  .
  https://i2.wp.com/nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2017/06/1-1.jpg

  .
  .
  .
  Για το κεντρικό μήνυμα «Θέμα Παιδείας» οι διοργανωτές να λένε ότι με αυτό τονίζεται ότι «η επαφή με το βίωμα του κάθε ατόμου μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για την επαναξιολόγηση των αρχών μας, την αμφισβήτηση των κοινωνικά κατασκευασμένων εννοιών και στερεοτύπων και τη σταδιακή ηθική πρόοδο της κοινωνίας μας». Επιδιώκεται «μια κοινωνία στην οποία αξίες, όπως η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη θα ιεραρχούνται ευνοϊκότερα. Μια κοινωνία που θα έχει μάθει να αποδέχεται και να σέβεται όλες τις σεξουαλικότητες, τα φύλα και τα σώματα, είναι μια κοινωνία με παιδεία».
  Όλες; Και την παιδεραστία και την κτηνοβασία; Μήπως και όλες τις θρησκείες, μη δε εξαιρουμένου και του σατανισμού; Αλλιώς γιατί πάντα .σ’ αυτές τις παρελάσεις εμφανίζονται προκλητικά και ουδείς ενοχλείται;
  .
  .

  https://i2.wp.com/nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2017/06/vangelis_karpathakis_athens_pride_2017.jpg?resize=712%2C393
  .
  .
  .

  Ανάποδος σταυρός στο μέτωπο, εκεί που γίνεται το σύμβολο του σταυρού από τους ιερείς, γιατί είναι το κέντρο (τσάκρα) του Χριστού
  Το ερώτημα που γεννάται εύλογα απ’ όλη αυτή την παρέλαση “υπερηφάνειας” είναι γιατί δεν ισχύει ο νόμος περί προσβολής δημοσίας αιδούς που θα ίσχυε για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που κάποιος βγαίνει γυμνός, ημίγυμνος, με προκλητικά και χυδαία πανό, και προκλητική συμπεριφορά;
  .
  .
  .
  https://i0.wp.com/nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2017/06/vangelis_karpathakis_athens_pride_2017-28.jpg

  .
  .
  .
  Νόμος περί προσβολής της δημοσίας αιδούς
  .
  .
  .
  Ν.3064/2002 – ΦΕΚ 248/Α/15-10-2002
  .
  .
  .
  Άρθρο 10
  .
  Η παράγραφος 2 του άρθρου 353 του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:
  .
  “2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή. Αν η πράξη του προηγούμενου εδαφίου ενεργείται ενώπιον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών τιμωρείται με φυλάκιση. Για την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση.”
  .
  Συμπεριλαμβάνεται στον Νόμο για: Καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, των εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας, της πορνογραφίας ανηλίκων και γενικότερα της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής και αρωγή στα θύματα των πράξεων αυτών.
  .
  Αναλυτικά:
  .
  Αιδώς: Ο σεβασμός στα αρχαία ελληνικά/η ντροπή στα νέα ελληνικά
  αιδώς η [eδós] Ο γεν. αιδούς, αιτ. αιδώ (χωρίς πληθ.) : (λόγ.)
  .
  1α. το συναίσθημα της ντροπής που προέρχεται ιδίως από καταπάτηση των ηθικών ή κοινωνικών κανόνων: H νεολαία συχνά κατηγορείται για έλλειψη σεμνότητας και αιδούς. ~, Aργείοι, (ως επίπληξη για τους Έλληνες) ντροπή σας!
  .
  β. (νομ.) Προσβολή της αιδούς κάποιου / της δημοσίας αιδούς, για εκτέλεση άσεμνης ή ακόλαστης πράξης.
  .
  2. τα απόκρυφα μέρη του ανθρώπινου σώματος: Mε ένα απλό κομμάτι ύφασμα αντί για ρούχο γύρω από την αιδώ.

  .
  .
  Ακολασία:
  .
  1. Η τέλεση ακόλαστων πράξεων
  .
  2. Η έλλειψη ηθικού φραγμού και η παράδοση στις ηδονές, ιδιαίτερα τις γενετήσιες
  ακολασία η [akolasía]: τρόπος ζωής χωρίς ηθικούς φραγμούς, συνήθ. σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική συμπεριφορά, ακόλαστη ζωή: Άντρο ακολασίας, τόπος όπου γίνονται όργια. || (πληθ.) πράξεις ανήθικες: H ζωή του είναι γεμάτη ακολασίες.
  ακόλαστος 1 -η -ο [akólastos]: α.που ζει μια ζωή γεμάτη ηδονές, χυδαίες απολαύσεις: Ένας ~ γέρος. β. που χαρακτηρίζει έναν ακόλαστο άνθρωπο, που ταιριάζει σε αυτόν: Aκόλαστη ζωή. Aκόλαστες επιθυμίες.
  .
  .

  Ηδονή:
  .
  1. Η ευχαρίστηση που αισθανόμαστε, όταν ικανοποιούνται οι φυσικές-βιολογικές επιθυμίες, ανάγκες ή ορμές μας, ειδικότερα η έντονη σωματική ευχαρίστηση που αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια της ικανοποίησης της γενετήσιας ορμής μας
  ηδονή η [iδoní]: 1. εξαιρετικά έντονη αισθησιακή απόλαυση που δημιουργείται από την ικανοποίηση ενστίκτων και ορμών: Είναι έκδοτος στις ηδονές. Ρίγη ηδονής. Θέλει να δοκιμάσει κάθε είδους ηδονές. Επιδίωξη της ηδονής. Επιρρεπής στις ηδονές. || Tι ~ ένα καλό γεύμα! ΦΡ σκεύος* ηδονής.
  .
  2. ψυχική, ηθική ή πνευματική απόλαυση: H ~ της εκδίκησης.
  .
  .
  Χυδαίος:
  .
  Ο πρόστυχος, μη ευπρεπής, συχνά προσβλητικός
  χυδαίος -α -ο [xiδéos]: που τον χαρακτηρίζει η έλλειψη ηθικής και ευπρέπειας: ~ άνθρωπος.
  .
  Xυδαία συμπεριφορά. Έχει κάτι το χυδαίο επά νω του. Xυδαίες λέξεις / εκφράσεις / χειρονομίες, κυρίως αυτές που αναφέρονται στο σεξουαλικό τομέα. Xυδαία γλώσσα, μειωτικός χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί της καθαρεύουσας για τη δημοτική γλώσσα. || ~ υλισμός, απλοποίηση της θεωρίας του υλισμού.
  .
  .
  Ηθική είναι κλάδος της φιλοσοφίας που ασχολείται κυρίως με το ερώτημα ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές, και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες

  .
  .
  Ηθική:
  .
  Το σύνολο των θεσμοθετημένων κανόνων μιας κοινωνίας που καθορίζουν τη συμπεριφορά των ατόμων με βάση το κοινωνικά αποδεκτό, το καλό και το κακό
  .
  Το να γνωρίζει κανείς την σημασία νόμων και λέξεων, είναι Θέμα Παιδείας! Και ξαναρωτάμε:
  .
  .
  .
  Ο ν. περί προσβολής της δημοσίας αιδούς δεν ισχύει για το Athens Pride;
  .
  .
  nea.allnewz.gr

  .
  .
  Δείτε επίσης:
  .
  .
  .
  .
  Η Ελληνική μας σημαία δεν επιτρέπεται ούτε να καίγεται, ούτε να βεβηλώνεται, ούτε να χλευάζεται, ούτε να λοιδορείται με πολύχρωμα σχέδια … (upd)
  .
  .
  .
  .
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/06/athens-pride_11.html#ixzz4jjySwTZ3
  .
  .
  .
  .
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
  .
  .
  .
  .