«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος είναι ο Θεός;

ΦΡΙΚΗ

Είμαι αλληγορικά ο άπιστος Θωμάς????

Και αυτό κάνω βάζω τα δάκτυλά μου επί των ήλων, καμία ανταπόκριση, η μόνη ανταπόκριση είναι η τιμωρία μου, από τους εκπροσώπου του επί της γης, συμφωνεί με τις ενέργειες τους;;;;

Και αν δεν συμφωνεί, γιατί τους κρατά στην δούλεψή του;;;

Οι πρόγονοι μου, αρχαίοι ημών Έλληνες επιστήμονες και φιλόσοφοι ήταν οι μόνοι που ανέδειξαν την αλήθεια με την επιστήμη, για αυτό τους διαμέλισαν, τους συκοφάντησαν, τους σκότωσαν, αυτό κάνω και εγώ, αναζητώ την αλήθεια μέσω της πρακτικής επιστήμης!!!

Είναι πολλά τα συμφέροντα για να επιτραπεί η αλήθεια και πολύ επικίνδυνη για τους διαχρονικά δολοφόνους της ανθρωπότητας!!!

«Ας μη καυχάται ο σοφός στη σοφία του, και ας μη καυχάται ο δυνατός στη δύναμή του, ας μη καυχάται ο πλούσιος στον πλούτο του. Αλλ’ εκείνος που καυχάται, ας καυχάται σε τούτο: Ότι εννοεί και γνωρίζει εμένα, ότι εγώ είμαι Ο Κύριος, που κάνω έλεος, κρίση και δικαιοσύνη επάνω στη γη. Επειδή, σ’ αυτά ευαρεστούμαι, λέει ο Κύριος.» (Ιερεμίας 9:23,24)

«Ο Θεός είναι κοντά σε όλους όσους Τον επικαλούνται, σε όλους εκείνους που Τον επικαλούνται αληθινά.» (Ψαλμός 145:18)

Αλήθεια, πότε και ποιος είδε την δικαιοσύνη του θεού στα δις θύματα των εγκληματιών χιλιάδες χρόνια, που ζουν και βασιλεύουν, πίνοντας το αίμα των αθώων;

«Ο Κύριος μας είναι μέγας, και η δύναμή Του μεγάλη. Η σύνεσή Του αμέτρητη.» (ψαλμός 147:5)

«…από πού θα ‘ρθει η βοήθειά μου; Η βοήθειά μου έρχεται από τον Κύριο, ο οποίος δημιούργησε τον ουρανό και τη γη.» (Ψαλμός 121:2)

Αλήθεια, είναι ο δημιουργός των πάντων, έφτιαξε με ένα κλικ τον άνθρωπο – και δεν μπορεί με ένα κλικ να τον προστατέψει από την άδικη δολοφονία του;;;;; Και τότε τι τον χρειάζεται ο άνθρωπος;;;;;;

«Και η δικαιοσύνη αυτή του Θεού, που σαν βάση της έχει την πίστη στον Ιησού Χριστό, προσφέρεται σε όλους τους ανθρώπους αι εφαρμόζεται πάνω σε όλους εκείνους που πιστεύουν, χωρίς καμιά διάκριση…Έτσι, η δικαίωσή τους γίνεται δωρεάν με τη δική Του χάρη, μέσω του απολυτρωτικού έργου του Ιησού Χριστού (Ρωμαίους 3:22 , 25)

Ποιος γνώρισε την δικαιοσύνη του θεού, πότε και με ποιο τρόπω, η μόνη δικαιοσύνη που βλέπει ο άνθρωπος, είναι η μακροζωία η καλοζωία  των δολοφόνων του!!!

«Η φανέρωση των λόγων σου φωτίζει. Συνετίζει τους απλούς. Λύχνος στα πόδια μου είναι ο λόγος σου, και φως στα μονοπάτια μου.» (Ψαλμός 119:130, 105)

Ο καλοκάγαθος και πιστός άνθρωπος μέσα στους αιώνες, τον έχει επικαλεσθεί , ποτέ δεν αποκρίθηκε ο υποτιθέμενος θεός;;;

«Όλοι εκείνοι που σε προσμένουν δεν θα ντροπιαστούν» (Ψαλμός 25:3)

Για πότε μιλά;;; Εδώ χιλιάδες χρόνια κατακρεουργούνται δις ανθρώπων – και ο θεός κάπου εγκλωβίστηκε με τον συνωστισμό και δεν ήρθε ποτές!!!

Ο δικος μας  Θεος θεαται τα παντα με ενα βλεμμα Του. 
Τα παντα. Σαν Παντεποπτης και σαν Παντογνωστης.
Βλεπει τα παντα ΑΜΕΣΩΣ. Στο μυριοστο του δευτερολεπτου της στγμης. Παροντα, παρελθοντα, μελλοντα. Ορατα, αορατα.
Σε τελειο βαθμο.
Una a spectum.

Α!!!!!!!!!! Έφτιαξε τον άνθρωπο – και τώρα κάθετε και απολαμβάνει το έργο του; Έχει τέτοια δύναμη και απολαμβάνει την αδικία, χωρίς να κάνει ένα θεϊκό κλικ, να τιμωρήσει τους δολοφόνους των δημιουργημάτων του!!!!

Με τον γενικό όρο Θεός (πληθ. θεοί) εννοείται η θεότητα ή υπέρτατη οντότητα που φέρεται κυρίως στις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες ως Δημιουργός του Κόσμου. Στην αρχαιότητα στην βοιωτική διάλεκτο σύμφωνα με το λεξικό Liddell-Scott η λέξη απαντάτο ως θιός ή σιός, στην Λακωνική σιός, στη Δωρική θεύς, στη μετάφραση των Εβδομήκοντα και στην Καινή Διαθήκη, ως θεός. Η έκταση της δικαιοδοσίας της έννοιας του θεού ή των Θεών στην Ελληνική Μυθολογία ήτοι στη Κοσμογονία ποικίλλει από μυθολογία σε μυθολογία. Ως θέαινα ή θεά απαντάται η θηλυκή θεότητα, παρούσα κυρίως στις πολυθεϊστικές θρησκείες.

Ο καθένας από τους παραπάνω λέει ότι ο δικός του θεός είναι ο αληθινός – και διαφορετικός!!! Και κάτω από το βλέμμα του – και κατά εντολή του σφάζουν άδικα τα δημιουργήματα του!!!

Δηλαδή πας στο παζάρι και ανάλογα ποιος σου αρέσει τον παίρνεις!!!

Ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος αναφέρει σχετικά με την θρησκευτικότητα των αρχαιότερων κατ’ αυτόν φύλων: «Η συγκριτική θεολογία απέδειξεν ότι αι θρησκευτικαί δοξασίαι των Σημιτών και των Αρίων, εν αρχή απεκορυφούντο εις θεόν έναν. Ο θεός ούτος ήτο εις κατ’ ουσίαν, αλλά αι πολλαπλαί αυτού ενέργειαι, αντί να υποτάσσωνται αείποτε εις την υπερτάτην αυτού βούλησιν, έλαβον βαθμηδόν την τάξιν και το αξίωμα ιδίας βουλήσεως. … Εκάστη αυτού δύναμις και έκαστον προσόν έλαβε κατά μικρόν ιδίαν υπόστασιν. Εν μόνον των εθνών εκείνων», το έθνος Ισραήλ, «σαφέστερον αντιληφθέν της του Υπερτάτου Όντος εννοίας, διέσωσε την ενότητα της θείας δυνάμεως. … Ενώ όμως βραδύτερον αι ελληνικαί πόλεις έβριθον ναών και αγαλμάτων αυτού, πολλά είναι τα τεκμήρια ότι κατά χρόνους παναρχαίους ούτος», ο Ζευς, «ελατρεύετο ως θεός ανείδεος επί της κορυφής των ορέων, όπως και ο Θεός τού Ισραήλ»

  Α ρε Παπαρρηγόπουλε ο καθένας έχει το θεό του, όπως τις κονκάρδες τον ποδοσφαιρικών ομάδων, η των εγκληματικών λαβάρων που έχουν σήμα κατατεθέν τον θεό τους ως μοναδικό και τους υπόλοιπους τους σφάζουν!!!!

Η δύναμη του Θεού είναι απεριόριστη. Μπορεί να κάνει οτιδήποτε δεν είναι ασυμβίβαστο με τη φύση, τον χαρακτήρα, και τους στόχους Του, “Εγώ είμαι ο Παντοδύναμος Θεός…” [Γεν. 17:1] – “Υπάρχει κάτι που να είναι πολύ δύσκολο για το Θεό;” [Γεν. 18:14]. Οι μόνοι περιορισμοί στη δύναμη του Θεού έχουν προσδιοριστεί από τον ίδιο. Η λέξη “αδύνατο” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό Του. Ο Θεός δημιουργεί και συντηρεί όλα τα πράγματα. Όμως ποτέ δεν κουράζεται, “Δε γνώρισες; Δεν άκουσες; Ο Κύριος είναι ο αιώνιος Θεός, αυτός που δημιούργησε τα πέρατα της γης. Ποτέ όμως δε θα κουραστεί, ούτε θα πεινάσει και κανείς δε μπορεί να γνωρίσει τη σκέψη Του.” [Ησα. 40:28].

Όταν αναφερόμαστε επίσης στη δικαιοσύνη του Θεού, αναφερόμαστε στη διαχείριση της δικαιοσύνης από το Θεό. Συμπεριφέρεται με αμεροληψία και δικαιοσύνη σε όσους έχουν υποστεί βία και τιμωρεί αυτούς που είναι ανυπάκουοι, “Αυτός είναι ο Βράχος, τα έργα Αυτού είναι τέλεια, διότι όλοι οι δρόμοι Του είναι δίκαιοι. Θεός πιστός, και δεν υπάρχει αδικία σ’ Αυτόν, δίκαιος και ευθύς είναι Αυτός.” [Δευτ.32:4]

Αλήθεια που συνάντησε ο άνθρωπος την δικαιοσύνη του;;; Δικαιοσύνη είναι να επικροτούνται οι δολοφόνοι και άδικοι κοσμοκράτορες, απολαμβάνοντας τα εγκλήματα τους που τρέφονται πίνοντας αίμα αθώων;;;;

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την ανυπαρξία του τουλάχιστον από όσα μπορούμε να γνωρίζουμε, αφού τα κρύβουν ή τα παραποιούν με όποιο τρόπο μπορούν,  2.500 χρόνια  σε γενοκτονίες και φρικιαστικά εγκλήματα των δήθεν εκπροσώπων του, αυτή είναι η μοναδική επιστημονική  και ιστορική αλήθεια!

https://klara970.wordpress.com/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ποιος είναι ο Θεός;

  • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Ποιοs ειναι ο “Κυριοs”;
    Ο Ιησουs (Jesus) στα εβρα’ι’κα λεγεται Jeschua/Yeshuah και σημαινει οτι ο Γιαχωβαs ειναι η Σωτηρια.
    Εχουν οι μαρτυρεs του Γιαχωβα δικαιο; Επειδη οι εβραιογενειs θρησκειεs, οπωs η χριστιανικη, δεν ανεχονται ‘η απαγορευουν την χρησιμοποιηση του ονοματοσ “Γιαχωβαs”, πλην τηs ιουδα’ι”κηs θρησκειαs (Jawes = Γιαχβεs), εισηγαγαν το “Κυριοs” Αυτο και μονο δειχνει ποσο υποκριτικεs και προβατοαρμεγουσεs ειναι οι εβραιογενειs θρησκειεs!

    Ακομη και το περιφημο “Αλληλουγια!” στιs χρισιανικεs εκκλησιεs σημαινει στα εβρα’ι’κα, “Δοξα στον Γιαχωβα”!

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    • Τον κύριο τον ψάχνω εκ μέρους των φίλων μου αναγνωστών, μου λένε ότι έχουν ακούσει ότι είναι σε πολλά μέρει, αλλά δεν μπορουν να τον βρουν! Τους λέω ότι είναι σαν το παραμυθάκι με την κοκκινοσκουφίτσα, αλλά λένε ότι τους αρέσουν τα παραμύθια!
      Είναι σαν να έρθει κάποιος σε εσένα και να σου πει, κοίτα θαύμα αυτό το μαζούτ μας το δίνει ο θεός. Τι θα πάθεις όταν τους εξηγήσεις σαν ιδικός ότι αυτό είναι ένα φυσικό γεγονός της φύσης, που το ετοίμαζε χιλιάδες χρόνια στα σπλάχνα της η γη, αν όχι εκατομμύρια χρόνια! Αυτή είναι η δυσκολία να διδάξεις την αλήθεια στα ζόμπι, όσο κάνουν διάλογο τα ζόμπι, άλλο τόσο κάνουν και οι σκόπιμα στερημένοι την γνώση Ρωμιοί.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>