«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χρέος, μνημόνια και Γερμανικές αποζημιώσεις.

Μια μικρή εισαγωγή:

Ο ελληνικός λαός έχει τα όπλα να πιέσει το εγκάθετο καθεστώς, να πράξει το αυτονόητο, τι περιμένει;;; Υπάρχουν εκδικασμένες υποθέσεις, το λεγόμενο προηγούμενο σαν παραδειγμα , διεθνώς, υπάρχει το ψήφισμα του ΟΗΕ, γιατί το προδοτικό εγκάθετο πολιτικό σύστημα δεν καταφεύγει στα νόμιμα για την δικαίωση της Ελλάδος;;;

Αν η Ελλάδα κάνει καταγγελία στα διεθνή δικαστήρια των δανειακών συμβάσεων, την ίδια ημέρα κάνει και στάση πληρωμών!!!

Εκεί να δεις τα ποντίκια τους δανειστές πως θα θέλουν κουβεντούλες!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΣΗΜΑΤΗΣ Μ Α

Στο Bad Dürkheim της Γερμανίας συναντάται, μια φορά τον μήνα (πάντα Πέμπτη), μια κλειστή παρέα δικαστών, (Συνταγματικό Δικαστήριο) και διευθυντών (BASF, ΒΑYER και SAP) με επώνυμους, πάντα εναλλασσόμενους προσκεκλημένους από τον χώρο της αγοράς, της πολιτικής και των media.

Ο «μυστικός δείπνος με διανυκτέρευση», που οργανώνεται από την δεκαετία του ’60 σε ξενοδοχείο της πόλης, κάπου στο πάρκο, μεταξύ του Δημαρχείου και «an der Salinen»,είναι το «φύλλο της συκής», που εγγυάται στους συνδαιτυμόνες ότι, οι συζητήσεις, λύσεις, αναλύσεις, απόψεις και προτάσεις τους, που αναπτύσσονται επί θεμάτων, που ενδιαφέρουν και προβληματίζουν τις Γερμανικές ελίτ, δεν θα βγουν εκτός των τεσσάρων τοίχων του εστιατορίου.

Η Ελλάδα, το χρέος της, τα μνημόνια και οι Γερμανικές επανορθώσεις από το Β’ Π.Π. υπήρξαν πολλάκις θέμα συζητήσεων στο πριβέ thinktank του Bad Dürkheim με αποτέλεσμα, να παγιωθεί τελικά μια νομική άποψη που διατυπώνεται πλέον από χείλη ανωτάτων δικαστών που υποστηρίζουν, ότι:

  1. Στην περίπτωση που η Ελλάς καταγγείλει τις δανειακές συμβάσεις της με την Τρόικα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου ή (και) ενώπιον των Συνταγματικών Δικαστηρίων, στις χώρες των δανειστών, είναι βέβαιο ότι αυτές, βάση του ισχύοντος διεθνούς και εθνικού δικαίου, θα κριθούν παράνομες και καταχρηστικές, με τη συνέπεια, να μηδενιστεί το χρέος και θα ακυρωθούν οι μνημονικοί νόμοι μαζί με τις εφαρμογές τους.

2.Τα ίδια δικαστήρια θα διαπιστώσουν επίσης ότι στην Ελλάδα διαπράττονται, επ’ ονόματι των δανειακών συμβάσεων, εγκλήματα πολέμου, που χρήζουν ειδικής δικαστικής έρευνας και δίωξης.

  1. Η Γερμανική κυβέρνηση αρνείται να διαπραγματευτεί με την Ελλάδα σχετικά με την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων που οφείλει ή να συναινέσει, δια της υπογραφής της, να αποφασίσει το δικαστήριο της Χάγης επί του θέματος αυτού, με την δικαιολογία ότι οι δύο χώρες δεν ευρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

  2. Η Ελλάδα θα μπορούσε να καταγγείλει το«σύμφωνο μη επίθεσης» (1953) που διέπει τις σχέσεις της με την «φίλη» και «σύμμαχο» της, Γερμανία δίνοντάς της ταυτόχρονα και την δυνατότητα να αποφασίσει δημόσια αν αξίζει να διατηρηθεί το «εμπόλεμο» με την Ελλάδα ή αν θα έπρεπε να αντικατασταθεί, εντός 30 ημερών, από ένα σύμφωνο «ειρήνης».

  3. Το διεθνές δίκαιο προβλέπει, σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι υποχρεούται η Γερμανία να καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα εντός 30 ημερών μετά την υπογραφή του συμφώνου ειρήνης.

Αυτές τις δυνατότητες και ακόμη πολλές περισσότερες παρέχει το Διεθνές και το Εθνικό δίκαιο σε κάθε Ελληνική κυβέρνηση που θα ήθελε  να υπερασπιστεί έμπρακτα τα θεμελιώδη δικαιώματα του λαού της.

Οι κυβερνήσεις της τελευταίας 7-ετίας «έκριναν» όμως ως σωστό, να ακολουθήσουν τον δρόμο της υποτέλειας, που χάραξαν Γερμανοί, Ν.Τ.Π. και Έλληνες ολιγάρχες από κοινού, υπηρετώντας έτσι μόνο τα συμφέροντα τους.

Ως εκ τούτου κάθε συζήτηση γίνεται για το θεαθήναι, είτε προκειμένου να περιοριστεί η δημόσια κριτική που ασκείται στα μνημόνια είτε για να προταθούν λύσεις αφελείς και αβάσιμες που προβλέπουν μονομερείς διαγραφές, επιμηκύνσεις αποπληρωμής και κουρέματα ενός χρέους που, νομικά, δεν υφίσταται ή επειδή υποχρεώνουν τον «καθένα» να απολογηθεί πριν «διεκδικήσει» την αποπληρωμή του Γερμανικού χρέους.

Γελούν οι Γερμανοί μαζί μας και μας ειρωνεύονται εξ αιτίας των ψευδαισθήσεων που τρέφουμε για το Ευρωπαϊκό αλληλέγγυο και τον πολιτισμό τους.

Η ρήξη με τη Γερμανία, η αναθέρμανση παλαιών δεσμών και η δημιουργία νέων συμμαχιών, επί ίσοις όροις, θα φέρουν τελικά την λύση στην κρίση μαζί με την ελπίδα για το αύριο που θα ξημερώσει στην χώρα.

Ένα αύριο που θα επιτρέψει στην πατρίδα να σταθεί στα πόδια της, να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει στηριζόμενη αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις και όχι στα δανεικά και στις ελεημοσύνες των ξένων.

Το δίκαιο και μόνο αυτό εμπιστευόμαστε και πάνω του κτίζουμε το όραμα, στηρίζουμε το πρόγραμμα και υλοποιούμε με τόλμη τα πολιτικά «πιστεύω» μας.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Νέα Φιλική Εταιρεία

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2017/05/blog-post_11.html

Μοιραστείτε το!

5 comments to Χρέος, μνημόνια και Γερμανικές αποζημιώσεις.

  • .
    .
    .
    Μας εξαπατούν και μας ληστεύουν με το χρέος
    .
    10/05/2017
    .
    .
    https://greekattack.files.wordpress.com/2017/05/dimosio_hreos.jpg?w=584&h=363
    .
    .
    Στο video που ακολουθεί – πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε – μια «καθηγήτρια» από τον Καναδά εξηγεί πως με το Δημόσιο Χρέος, κυβερνήσεις και τραπεζίτες εξαπατούν και ληστεύουν τους πολίτες. Εξηγεί ότι οι φόροι αυξάνονται και oι δαπάνες (μισθοί και συντάξεις) μειώνονται για να πληρώνονται οι τόκοι του χρέους.
    .
    Από την κατεχόμενη Ελλάδα μέχρι τον πλούσιο Καναδά η μέθοδος είναι πάντα η ίδια. Το χρέος είναι ένα εργαλείο που παράγει αμύθητα κέρδη σ’ αυτούς που το εκδίδουν, το κατέχουν και το διαχειρίζονται.
    .
    Η λύση που προτείνεται στο τέλος του video μπορεί όμως να εφαρμοστεί στον Καναδά, που έχει το δικό του εθνικό νόμισμα (καναδικό δολάριο), αλλά όχι στην Ελλάδα που έχει ένα ξένο νόμισμα, το ευρώ. Ο Καναδάς μπορεί να εκδώσει δολάρια αλλά η χώρα μας δεν μπορεί να εκδώσει ευρώ.
    .
    Γι’ αυτό το πρώτο βήμα για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι η εισαγωγή του εθνικού νομίσματός της, της Νέας Δραχμής. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν, από πολύ ισχυρότερη θέση που συνοψίζεται σε δύο λέξεις: «εθνική κυριαρχία».
    .
    Μη τολμήσει κανείς, από τους εγχώριους ευρωλάγνους οικονομολόγους, να πει ότι η «καθηγήτρια» από τον Καναδά δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, γιατί όπως η ίδια λέει: «Λίγοι άνθρωποι μπορούν ν’ αλλάξουν τον κόσμο».
    .
    Αξίζει να δείτε αυτό το video. Είναι «όλα τα λεφτά»
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Ακόμα και ένα 12χρονο κοριτσάκι ξέρει την αλήθεια
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=Be3hWquy15E
    .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουν 2012
    .
    Αφού ρε φίλε φιλοευρωπαϊστή που κάνεις και τον πατριώτη,
    .
    και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις αυτό που καταλαβαίνει και μπορεί να σου εξηγήσει και ένα 12χρονο κοριτσάκι,
    .
    σου βρήκα ένα (πραγματικό πατριώτη) να σου τα πει απλά και σταράτα.

    Νίκος Ιγγλέσης
    .
    .
    https://greekattack.wordpress.com/2017/05/10/%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%87/
    .
    ,
    ,
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Η Εξήγηση του Δημοσίου Χρέους (σε λίγα λεπτά) – Greek Subs

    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=NxUrngOQicI
    .
    .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουν 2012
    .
    Μας λένε συχνά ότι το Δημόσιο (ή Κρατικό) Χρέος προκαλείται από κακοδιαχείριση των δημοσίων εξόδων, ή από την έλλειψη ανταγωνιστικότητας.
    .
    Και ότι η μόνη λύση είναι η ιδιωτικοποίηση της οικονομίας, ή η εφαρμογή προγραμμάτων λιτότητας.
    .
    Αυτό, σύμφωνα με τον δημιουργό του βίντεο (www.mrquelquesminutes.fr) δεν είναι σωστό.
    .
    Είναι μαθηματικά αδύνατο να επιλυθεί το ζήτημα του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους
    προτού αντιμετωπιστεί το θέμα με τη δημιουργία χρήματος μέσω χρέους (με τόκους, μάλιστα), διότι ακριβώς αυτά είναι οι ίδιες οι αιτίες αυτών των χρεών!
    .
    Αν θέλουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του χρέους, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουμε τη χρήση της δημιουργίας χρήματος μέσω δανείων από τα κλασματικά αποθέματα των ιδιωτικών τραπεζών και να επιστρέψουμε στη δημιουργία χρήματος αποκλειστικά μέσω των Κεντρικών (δημόσιων) Τραπεζών.
    .
    Με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι οι κυβερνήσεις δεν θα τυπώνουν υπερβολικό -πληθωριστικό- χρήμα για ψηφοθηρικούς λόγους.
    .
    Σήμερα βρισκόμαστε στο άλλο άκρο, σε ένα φαύλο κύκλο,
    .
    όπου η δημιουργία χρήματος κυρίως μέσω των δανείων που χορηγούν οι ιδιωτικές τράπεζες (μαζί με τον τόκο),
    .
    έχει ως αποτέλεσμα ένα συνεχώς διογκούμενο και αυτοτροφοδοτούμενο χρέος που απαιτεί τη λήψη περισσότερων δανείων για να αποπληρωθούν τα παλαιά.

    .
    Το αυθεντικό βίντεο από το χρήστη MrQuelquesMinutes (http://www.youtube.com/user/MrQuelque…) εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=ZE8xBz
    Comprendre la dette publique (en quelques minutes)
    .
    Η αγγλική βέρσιον εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=P8fDLy
    Government debt explained (in a few minutes)
    .
    Η ιστοσελίδα του Γάλλου δημιουργού εδώ: http://www.mrquelquesminutes.fr
    .
    .
    .
    ΜΑΖΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
    .
    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
    .
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ……………………
    .
    .
    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ,
    .
    ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΟΙ
    .
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    .
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ
    .
    ΕΝΑΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ( ΛΑΟΣ )
    .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ …………………….

    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………………….
    .
    .
    .
    .

    • Ένα τέτοιο είδους χρέος, που είναι παράνομο, αντισυνταγματικό και πολλαπλασιάζεται με νόμους τζόγου δεν μπορεί να διαχειριστεί, αλλά και ούτε πρέπει. ένα τέτοιο χρέος που έχει να κάνει με τόκους στους τόκους και τζογαδόρικα πανωτόκια, μόνο καταγγέλλεται! Είναι σαν να λέμε να διαχειριστής την απάτη!!!

      • .
        .
        ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ …………
        .
        ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ……….
        .
        ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ……………….
        .
        ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ……..
        .
        .
        ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ……………..
        .
        .
        ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ……………
        .
        .
        ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
        .
        .

  • ,
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    .
    Ο ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=KMCGzgazJD4
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοε 2015
    .
    “Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ ,
    .
    ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ,
    .
    ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ.
    .
    ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ,

    .
    ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ,
    .
    ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ,
    .
    ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,
    .
    ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ,
    .
    ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.”
    .
    .
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

    .
    .
    – “Επαναλαμβανόμενη σύμπτωσις, παύει να είναι σύμπτωσις”.
    .
    Ό,τι τότε και τώρα.
    .
    Ζούμε την ίδια ακριβώς ιστορία, με τον ίδιο ακριβώς εχθρό, καλά κρυμμένο πίσω από τις μαριονέτες του..
    .
    Ταξινομήστε τη σκέψη σας, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και την ιστορία μας και θα αντιληφθείτε ΠΟΙΟΣ ευθύνεται για τα δεινά του κόσμου..

    .
    Και να θυμάστε :
    .
    “Το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαβόλου είναι ότι έπεισε την ανθρωπότητα πως δεν υπάρχει”….
    http://hellenicfalanx.blogspot.gr/201

    .
    .
    – Όσον αφορά τις Ελληνικές “θεότητες” μας, ποτέ δεν υπήρξε 12θεο αφού ο Ησίοδος (και όχι μόνο) στα “Άπαντα” (θεογονία) περιγράφει χιλιάδες “θεότητες”.
    .
    .
    Ωστόσο, αυτές οι ανθρωπόμορφες, ουράνιες δημιουργίες ήταν εκείνες που πολέμησαν τους έκπτωτους στην Αρχαιότητα, προστατεύοντας τον κόσμο (ουσιαστικά πήραν την εξουσία στα χέρια τους).
    .
    Βλέπε Γιγαντομαχία-Τιτανομαχία. Ουδείς τέλειος, σίγουρα έγιναν λάθος χειρισμοί αλλά τιμούμε τις Ολύμπιες αυτές οντότητες, ως αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής ιστορία μας.
    .
    Είναι λάθος κάποιοι να τις βλέπουν εχθρικά, εναντίον του μονοθεϊσμού, κατά πως θέλει ο..εχθρός, διαστρεβλώνοντας για άλλη μια φορά την ιστορία και εξαπατώντας τον κόσμο, μπερδεύοντας τον..
    .
    Μαθηματικά, ουδέν προκύπτει από το μηδέν ή το 12. Τα πάντα προκύπτουν από το ΕΝ(α)…. Πατρίς εκ του ΠΑΤΡΟΣ….

    .
    Αριστοτέλης, Σωκράτης, Πλάτων, Θαλής, Πυθαγόρας, Πλούταρχος, Αναξίμανδρος, Φιλόλαος, Τίμαιος, Παρμενίδης, Ηράκλειτος, Εμπεδοκλής, Δημόκριτος, Αναξαγόρας, Ευριπίδης, Ερμής ο Τρισμέγιστος, Ορφέας κλπ..
    .
    Όλοι μονοθεϊστές και γνώστες της αλήθειας..
    .

    Γι’ αυτό και πολλοί απ’ αυτούς διώχτηκαν, εξορίστηκαν ή θανατώθηκαν από τα προαναφερόμενα “ιερατεία”,
    .
    προκειμένου να διασώσουν την κυριαρχία τους στον κόσμο και να συνεχίσουν την εξαπάτηση τους..
    .
    .
    *ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ GREEKLISH
    .
    .
    .
    ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ …………
    .
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    .
    ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=HFPWH4oV5vI
    .
    .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιαν 2015
    .
    Η ψυχή του Έλληνα δεν αντέχει άλλη σκλαβιά και πόνο!
    .
    Ξυπνάει από το λήθαργο και αφού πια η πρόκληση έφτασε στο αποκορύφωμα της,
    .
    ο Έλληνας μεταμορφώνεται ξανά σε πολεμιστή
    .
    και γίνεται το ίδιο επικίνδυνος όπως και ΤΟΤΕ…
    .
    Όπως ΠΑΝΤΟΤΕ!!!
    .
    http://hellenicfalanx.blogspot.gr/201
    .
    *ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ GREEKLISH
    .
    .
    .
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
    .
    ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ !
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>