«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Ελληνικό χρέος, διαχρονικό, ανθελληνικό και προδοτικό έγκλημα διαρκείας! Όχι διαπραγμάτευση, μόνο καταγγελία του, στα διεθνή δικαστήρια!

ΚΑΣΗΜΑΤΗΣ Μ Α

Το χρέος  από τόκους και χρεολύσια και πανωτόκια των τόκων, με υποχρεωτικό δανεισμό,  με υποχρεωτική κατεύθυνση των δανικών, όχι στο λαό, για την διαβίωση του, αλλά για να πληρώσει τόκους των τόκων, των πανωτοκιών, που οι εκβιαστές μας επιβάλουν 200 χρόνια – και τα εξογκώνουν με τα σχεδιασμένα ομόλογα στα στημένα χρηματιστήρια, που τζογάρουν στον θάνατο της Ελλάδος!

Τα εικονικά δανικά δεν δίνονται,  για να αγοράσει ο Ελληνικός λαός αγαθά για την επιβίωση του ποτέ, αλλά για όπλα και επαίσχυντα πανωτόκια – και  να δουλεύουν τα εργοστάσια τους, και να σε έχουν μόνιμα  με εικονικά χρέη, που με μαεστρία με συνεργάτη τους την Τουρκία, μας αναγκάζουν να αγοράζουμε οπλικά συστήματα κάθε φορά που βήχει η Τουρκία που την βάζουν έντεχνα, αφού έχει βλέψεις στην Ελλάδα – και το ποιο γελοίο και προδοτικό, μας δίνουν ότι έχουν για πέταμα από τους πολέμους τους – και αιμορραγούμε να τα συντηρούμε με το αζημίωτο προς τους δωρητές μας – και μας στοιχίζουν τριπλάσια από το να τα αγοράζαμε!

Και το παράδοξο της μεγαλύτερης αχαριστίας που δέχεται το Ελληνικό έθνος και ο Ελληνικός λαός, είναι ότι μας  πολεμά με μίσος ένας λαός, που έχει ωφεληθεί ποικιλοτρόπως από τον Ελληνικό λαό!

Όταν η Γερμανία πέθαινε και ο Ελληνικός  ΛΑΟΣ δυστυχούσε οικονομικά, ήταν αυτός που δεν έβλεπε την δική του δυστυχία και υπόγραψε χωρίς σκέψη να διαγράψουνε το χρέος της Γερμανίας!

Όμως αυτός ο αχάριστος και δολοφονικός λαός το ξέχασε!!!!!!!!!!

Και το αποκορύφωμα της δολοφονικής αχαριστίας  του Γερμανικού λαού είναι ότι, αυτήν την μικρή χώρα που δεν την πείραξε,  την σαμποτάριζε από πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο, την σκότωσε, την έκλεψε, την λεηλάτησε, της επήρε δανεικά με το ζόρι, αφού την είχε σκλαβώσει, της έκλεψε τον χρυσό,  τα αρχαία της κειμήλια  και τώρα για το ευχαριστώ όχι μόνο δεν μας αποζημιώνει όπως έκανε με όλες τις χώρες, αλλά επιδιώκει και τον θάνατό μας!

Τα τελευταία 40 χρόνια μια προδοτική βουλή δεν τόλμησε να είναι Ελληνική βουλή, με Έλληνες Εκπροσώπους του Ελληνικού λαού και να πει κύριοι στοπ, φτιάχνουμε έναν φάκελο που μέσα θα έχει το χρέος προς την Ελλάδα από τους δολοφόνους Γερμανούς  και έναν φάκελο με το βρόμικο και επαίσχυντο εικονικό χρέος της Ελλάδος!

Και τους καταθέτουμε ταυτόχρονα ως μια υπόθεση, που εκδικάζετε την ίδια στιγμή και οι δυο υποθέσεις,  με το αίτημα το Ελληνικό χρέος θα πληρωθεί από το Γερμανικό χρέος όταν μας το καταβάλουν  και με την υποσημείωση, ότι όσο καθυστερούν να πάρουν απόφαση τα διεθνή δικαστήρια, και το χρέος αυξάνετε, την ίδια αύξηση θα ακολουθεί και το Γερμανικό χρέος προς την Ελλάδα!

Αυτό παραπάνω είναι μια κίνηση που δεν έγινε?????????? Αλήθεια πολύ μυστήριο που δεν έγινε από καμία προδοτική και εγκάθετη βουλή!!!

Και η άλλη κίνηση είναι να μην διαπραγματευτούμε κάτι που είναι παράνομο, επαίσχυντο, εικονικό σαν δήθεν χρέος της Ελλάδος, υπάρχουν χιλιάδες στοιχεία να το διαγράψεις στα διεθνή δικαστήρια, με μοναδικό αίτημα ότι με αυτό το πρόστυχο εικονικό χρέος, από τους εγκληματίες , εκβιαστές δανειστές μας, γίνετε με την καθολική απαίτηση τον θάνατο του Ελληνικού λαού, το οποίο ο ΟΗΕ το απαγορεύει με αρκετά και ξεκάθαρα ψηφίσματα!

Οι προδότες και τα πρόβατα που έχουν καταντήσει τον Ελληνικό λαό, με πλύση εγκεφάλου, με υποτιθέμενο  ένα φιλοδώρημα μυώσεις τους χρέους, που σε ένα μήνα δεν θα υφίσταστε, νομοθετούν κατά εντολή των δολοφόνων μας να μονιμοποιήσουν και ασφαλίσουν ως αληθινό και αναγνωρισμένο από τον Ελληνικό λαό, αλυσοδένοντας, όχι μόνο το σήμερα, αλλά τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τα δισέγγονα μας, αλλά και τα τρισέγγονα μας, για 200 χρόνια!

Άρα οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, σημαίνει αναγνώριση του επαίσχυντου και ψεύτικου δολοφονικού χρέους!

Από εδώ και πέρα ο Ελληνικός λαός πρέπει να απαιτεί από όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα, ολοκληρωτική διαγραφεί του επαίσχυντου χρέους!

Η χειρότερη και προδοτική διαπραγμάτευση για το χρέος είναι να το αναγνωρίσουμε, χάνοντας το δικαίωμα, να προβούμε σε καταγγελία του στα διεθνή δικαστήρια, άλλωστε για αυτό οι προδότες κατ επανάληψη, δεν παρουσιάστηκαν στον ΟΗΕ, όταν κουβεντιαζόταν και έγινε ψήφισμα για το χρέος, κανένα κόμμα, μυστήριο??????? Δεν έθιξε το θέμα, λες και αφορούσε άλλο λαό!

Δεν τα διαπραγματεύεσαι τέτοια χρέη, την μόνη λέξη που δικαιούσαι να εκφράζεις σαν Ελληνικό έθνος, είναι μια… ΔΙΑΓΡΑΦΗ!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το Ελληνικό χρέος, διαχρονικό, ανθελληνικό και προδοτικό έγκλημα διαρκείας! Όχι διαπραγμάτευση, μόνο καταγγελία του, στα διεθνή δικαστήρια!

  • .
    .
    .
    Η ΑΨΟΓΗ !
    .
    Η ΤΕΛΕΙΑ !
    .
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ !
    .
    Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !
    .
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ! ! !
    .
    .
    Η ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΟΟΟΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ………..
    .
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ …………
    .
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΓΚΑ …………..
    .
    ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ………..
    .
    ΤΖΙΖ ……….. ΦΤΟΥ …………. Κ@Κ@………………
    .
    ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ……………
    .
    ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ ………….
    .
    ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ , ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ,
    .
    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ …………….
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>