Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

CLIMATE EXIT! O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ TRUMP ΚΑΙ Η CLEXIT-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΣΕΧΟΣΛΑΒΑΚΙΑΣ VACLASV KLAUS, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Beibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

        28.05.2017

ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η κληματικη μεταβολη στον πλανητη Γη είναι ένα αναμφισβητητο γεγονος.

Μονο που αυτή θα γινονταν ακομη και εάν δεν υπηρχαν οι ανθρωποι στον πλανητη και αυτή – όπως τοσες άλλες στο γεωλογικο παρελθον του πλανητη – οφειλεται κατά κυριο λογο σε ιδιαιτερες  πυρηνικες δραστηριοτητες συντηξης εντος του Ηλιου μας.

Η εγκληματικη πλανη των λαων του πλανητη μας. ότι η κληματικη αλλαγη οφειλεται δηθεν στις ανθρωπινες δραστηριοτητες, στοχο εχει να λεηλατιση τις χωρες που ηγουνται από ανθρωπους με χαμηλο νοητικο επιπεδο ‘η από εφιαλτες.

Εδώ παιζονται ετησιως γιγαντιαια χρηματικα ποσα τα οποια οφελουνται, ως συνηθως, οι Μεγαλοαπατεωνες.

Το εμποριο με τιτλους αξιοχαρτων CO2 των τραπεζων, ως της για τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους περιφημης «Goldman Sachs» ‘η της διαχειριστριας περιουσιων «Black Rock» οργιαζει.

Και οι δυο ως ανω τραπεζες ανηκουν στον τραπεζικο ομιλο Rothschilds. H παγκοσμια επιτροπη κληματοσ «IPCC» του ΟΗΕ είναι μια οργανωση λομπυ του Fund (ΡΒF) των Rockefeller.

Οι ως ανω δυο Χαζαροι Μεγαλοτραπεζιτες ‘η Μεγαλοαπατεωνες ιουδα’ι’κου 2 – θρησκευματος, είναι οι κυριοι παικτες της δηθεν από αθρωπινες δραστηριοτητες κληματικης αλλαγης.

Είναι αξιοθαυμαστος η ομοφωνη προσφατη θεσης της ηγεσιας της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, πανω στο θεμα αυτό, που προμηνυει τον κινδυνο, για την ελευθερια και ευημερια των λαων της ως ανω ενωσης.

Σημειωση για τα σημερινα και δηθεν προοδευτικα βοδια του Πυθαγορα που ασκουν στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εξουσια και αναγκαζουν τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους Ρωμιους να πληρωνουν μαζι με τους λογαριασμους της ΔΕΗ και κεφαλικους φορους «Βερλικ» για ρυπους που συμβαλλουν δηθεν στην κληματικη αλλαγη!

Όταν ο Ελληνας «Πυθαγορας» ανεκαλυψεν και διετυπωσε το «θεωρημα» του και την «δημιουργικη αρχην» και την αιτια των ολων, δηλαδη την γνωση της δημιουργικης «τετρακτυος», προσεφερεν σαν «θυσια ευχαριστιας» στους θεους της ελληνικης αρχαιοτητας, μια εκατακομβη Βοδιων.

Από τοτε τρεμουν όλα τα Βοδια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης που ασκουν εξιυσια, όταν μια «παλαια Αληθεια» αναδυεται από τον ταφο της και βλεπει το φως της ημερας, σαν μια «νεα Αληθεια»!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/