«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ……

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102  E-Mail: chaziteo@t-online.de

   22.05.2017

ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η σημερινη πολιτικη αρχιτεκτονικη της Ε.Ε. υπο την γερμανικη καθοδηγηση θυμιζει κατα εκπληκτικο τροπο το αμφιβολο και μειωμενης συνεκτικοτητας συνταγμα της ιερας ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας γερμανικης εθνοτητας, το οποιο επισης βασιζονταν  σε τοπιστικα ενδιαφεροντα της γερμανικης πολιτικης ελιτ(;).

Για τον λογο αυτο οι σημερινοι πολιτες της Ε.Ε. δεν εχουν πρακτικα καμμια δυνατοτητα να εντοπισουν, να αναγκασουν για λογοδοτηση και να τιμωρησουν με σκληρα μετρα τους  «υπευθυνους-ανευθυνους» της ευρωπα’ι’κης πολιτικης που δεν ειναι αλλοι απο τις κορες και υιους του Αβρααμ που καθε αλλο παρα δημοκρατικα συμπεριφερονται.

Η σημερινη Ε.Ε. τρεμει κυριολεκτικα απο την αμεση δημοκρατια.

Εδω παραβλεπεται οτι το ολο το εβρα’ι’κο δημιουργημα με το ονομα Ε.Ε. χωρις τους ευρωπαιους πολιτες δεν κατεχει καμμια νομιμοποιηση υπαρξης του και οτι η τεραστια αποσταση που χωριζει την πολιτικη ταξη απο τους πολιτες που δηθεν αντιπροσωπευει εγινε ξεκαθαρα εμφανης με το δημοψηφιασματα στην Γαλλια και Ολανδια την 29. Μα’ι’ου και 1. Ιουνιου 2005 για το συνταγμα της Ε.Ε. που ενεκριναν το Φθινοπωρο το 2004 στην Ρωμη οι τουε 25 Πρωθυπουργοι των μελων κρατων.

Αυτο που αναγκασε τους πολιτες της Γαλλιας και Ολανδιας να αποφασησουν αρνητικα δεν ηταν αυτο που περιειχε το συνταγμα, οσο αυτο που δεν περιειχε και τους απομονωσε να κρινουν, δηλαδη αυτα που ειχαν ηδη αποφασισει οι κυβερνησεις και τα κοινοβουλια των μελων κρατων σχετικα με την επεκταση της Ε.Ε. προς ανατολας με τα 10 νεα κρατη μελη χωρις προηγουμενων να ενημερωθουν οι πολιτες αν και υπηρχαν σοβαρες αμφιβολιες σχετικα με την προετοιμασια και ικανοτητα για την εισοδο στην Ε.Ε. των χωρων αυτων.

Εδω και σε συσχετιση με την μπασταρδοποιηση της Ευρωπης απο τους καλοδεχουμενους Ασιατες και Αφρικανους βασει σχεδιου, βρισκεται θαμενη η δυσμενεια και η απωλεια εμπιστοσυνης προς την πολιτικη κλαση απο τους  πολιτες της σημερινης Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ!

Το παντοτε ετσι, χωρις καθαρους στοχους και χωρις καθαρα ορια, με αποφασεις ετσι θελω χωρις να υπολογιζονται οι πολιτες, χωρις να λαμβανονται υπ\ οψη οι επιθυμιες, οι προβληματισμοι και οι φοβοι αυτων ανεβαζουν συνεχως το θερμομετρο δυσμενειας των πολιτων.

Ετσι η πλειοψηφια αυτων δεν κατανοει την συμπεριφορα της εξουσιαζουσας πολιτικης ελιτ της Ε.Ε. και απομακρυνονται απ’ αυτην.

Επιπλεον η ως ανω ελιτ εχει μεγαλα ελλειμματα οραματων. Ετσι με απύθμενο θρασσος πολιτικοι π.χ. σαν τον νυν προεδρο της Κομισιον της Ε.Ε.Jean-Claude Junker που ως πρωτα υπουργος Οικονομικων και μετα Πρωθυπουργος για 18 χρονια του Λουξεμβουργου, του μεγαλυτερου παγκοπσμιου πλυντηριου μαυρου χρηματος, δεν ειναι δυνατον να εχουν οραματα και αυτα που διατυπωνουν για την πορεια της Ε.Ε. δεν μπορει να ειναι τιποτε αλλο απο παραμυθια της γιαγιας. Στις αρχες η Ευρωπη στεκονταν για ειρηνη και ευημερια.

Η ειρηνη σταθεροποιηθηκε φαινομενικα με την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης.

Οποιος ομως ομιλει ακομη για ευημερια ειναι τυφλος και ως εκτουτου ανικανος να δη την μαζικη ανεργια, την οικονομικη υφεση, την αρνητικη οικονομικη αναπτυξη, την εγκληματικη λεηλασια, την αυξηση των αυτοκτονιων, τον φοβο για την απωλεια των συνταξεων και την αυξηση των χρεων με κατακορυφη μειωση του ΑΕΠ των νοτιοευρωπα’ι’κων χωρων μελων της Ε.Ε.

Οι λαοι των χωρων αυτων οταν ακουνε «Βρυξελλαις» ‘η Βερολινο ξερνουν και το βαζουν στα ποδια, με τον «ευρωσκεπτικισμο» και «γερμανοσκεπτικισμο» να χτυπαει τον ουρανο!

Και να καταρουν την ημερα κατα την οποιαν εγιναν μελη της Ε.Ε.

Με την τραγικη οικονομικη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα, με την εγκληματικη λεηλασια της χωρας αυτης απο την Γερμανια και με τα εγκληματικα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ εσπασε επιτελους το Ταμπου.

Οι λαοι της Ευρωπης πρεπει οι ιδιοι να κρινουν τα δηθεν πλεονεκτηματα εντος της Ε.Ε. αλλα και εκτος αυτης, οπως θα κανει σε λιγο και ο λαος της Μεγαλης Βρεταννιας.

Οι αυταπατες δεν αρκουν πλεον.

Οι πολιτες θα λαμβανονται ισχυροποιημενα και αναγκαστικα υπ’ οψην.

Η εξουσιαζουσα ταξη των θυγατερων και υιων του Αβρααμ στην Ε.Ε. απετυχεαν παταγωδως και οφειλουν τελεσιδηκα να απομακρυνθουν.

Γεωργιος Θ. Χατζηθεοδωρου

Και στα Γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                    Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               21.05.2017

DER FRUST DER BÜRGER EUROPAS GEGEN DIE ORGANISIERTE UNVERANTWORTLICHKEIT DER «E.U.-FÜHRUNG» DER TÖCHTER UND SÖHNE ABRAHAMS UND DIE EVENTUELLE RETTENDE ENTLADUNG….

Dr. Georg Chaziteodorou

Die heutige EU-Architektur unter Deutsche Führung erinnert in verblüffender Weise an die fragile, wenig kohärente Verfassung des Heiligen Römischen Reiches Deutscher Nation, die ebenfalls durch starke eigensüchtige Partikularinteressen der Deutschen politischen Elite (?) geprägt war. Deshalb

haben die Bürger Europas bisher praktisch keine Möglichkeit, die für die so genannte europäische Politik Verantwortlichen Töchter und Söhne Abrahams präzise auszumachen, zur Verantwortung zu ziehen und abzuwählen, d.h. die

«harten» Sanktionen zu verhängen, die gerade das Wesentliche

funktionierender Demokratien ausmachen. Die EU der Töchter und Söhne Abrahams ist alles anderes als funktionierende Demokratie. Diese EU zittert gerade von der direkten Demokratie. Dabei wird übersehen, dass das ganze

hebräische Projekt Europa ohne die EU-Bürger keine Legitimation besitzt und dass die riesige Diskrepanz zwischen der politischen Klasse und den Bürgern, die sie zu repräsentieren vorgibt, erst durch die Abstimmung in Frankreich und Niederlande über die EU-Verfassung am 29. Mai und am 1. Juni 2005 deutlich geworden und ins allgemeine politische Bewusstsein getreten war. Diese Abstimmungen stellten den nötigen Indikator dar. Was die Bürger Frankreichs und Niederlandes erzürnte, war weniger der Inhalt der Verfassung die im Herbst 2004 von den 25 Regierungschefs in Rom unterzeichnete, als vielmehr das, was nicht in der Verfassung stand, worüber abzustimmen ihnen vorenthalten wurde, was Regierungen und Parlamente also längst beschlossen oder – scheinbar unumkehrbar – eingeleitet hatten, nämlich die Osterweiterung. Der große Beitrittsschlag war noch kaum richtig verarbeitet, da war bereits die Eingliederung von Bulgarien und Rumänien im Jahre 2007 oder spätestens 2008 beschlossene Sache, obwohl große Zweifel bestanden, ob sie bis dahin wirklich aufnahmefähig waren.

Hier und in Zusammenhang mit der geplanten Bastardisierung Europas, liegt der Frust und der Verlust des Vertrauens der EU-Bürger in die politische Klasse der

EU der Töchter und Söhne Abrahams, begraben! Das Immer -weiter- so, ohne

klares Ziel und ohne klare Grenzen, das Einschlagen fester Pflöcke ohne Rücksicht auf die Befindlichkeit der Bürger, ohne Eingehen auf ihre Wünsche,

Sorgen und Ängste lässt den Frustrationsdruck in der europäischen Bevölkerung immer mehr ansteigen. Große Teile der EU-Bevölkerung verstehen die politische Führungselite der heutigen EU nicht mehr und betrachten dieser EU nicht mehr als ihre Angelegenheit. Es fehlt zudem an jeglicher Vision. Der heutige Kommissionspräsident z.B. als frühere Wirtschaftsminister und danach für 18 Jahre Ministerpräsident der größten Wascheinrichtung von schwarzem Geld Europas (Luxemburg), kann aus der Natur der Sache keine Visionen haben. Was er über die Entwicklung Europas sagt, kann nur dummes Zeug sein. Ursprünglich stand Europa für Frieden und Wohlstand. Der Frieden schien nach dem Zusammenbruch der Sowjetunion fälschlich als gesichert. Von Wohlstandsmehrung zu sprechen, muss – angesichts der Massenarbeitslosigkeit, des ausbleibenden Wachstums, der brutale Ausplünderung, der steigenden Selbstmordraten, der Angst um die Altersversorgung und der anschwellenden Staatsverschuldung der südeuropäischen Mitgliedsländern – geradezu zynisch anmuten. Viele dieser Länder, nicht zum Unrecht, verfluchen den Tag an dem sie Mitglieder der EU geworden sind.

Mit der tragischen Situation in Hellas, mit der Ausplünderung dieses Landes durch die verbrecherischen Memoranden I, II und III ist das Tabu endlich gebrochen. Nun muss nicht nur über die angeblichen Vorteile der EU, sondern auch über ihre Kehrseiten offen diskutiert werden. Illusionen reichen nicht mehr.

Nun müssen die Bürger mitgenommen werden. Hier hat die Politik der führenden politischen Klasse der EU der Töchter und Söhne Abrahams bisher

kläglich versagt.

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>