«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ισλάμ!η θρησκεία που δημιουργήθηκε μόνο για ένα σκοπό που δεν έχετε ξάνα ακούσει!«Σκοτώστε τους «άπιστους» παντού όπου τους βρίσκετε…»!!

ΜΑΤΙΑ

Η «υπερασπιστική απολογητική» αυτού του τύπου κατά βάση περικλείεται στο εξής μοτίβο: «…δυστυχώς η ερμηνεία της θρησκείας (γραπτών λόγων των εκάστοτε ιδρυτών μιας θρησκείας) γίνεται από ανθρώπους και γίνονται και λάθη ενίοτε – από υπερβάλλοντα ζήλο»…(δηλαδή, κύριοι καθηγητάδες και κληρικοί, πως αλλιώς να ερμηνεύσεις αυτό το «σκοτώστε»; Σκοτώστε σημαίνει «ΣΚΟΤΩΣΤΕ», ΣΩΣΤΑ; Την «αγάπη» του Ισλάμ που την βρήκατε και τους στηρίζετε με τόσο πάθος;)

Κάτι που ως «κοινωνιολογικό επιχείρημα», σε μεγάλο βαθμό χτίστηκε πάνω στην ιστορική κριτική της Ιεράς Εξέτασης που ποιοι την έκαναν?Ιησουίτες, θρησκευτικό καθολικό τάγμα του Εβραίου Ιγνάτιο Λογιόλα, που έγινε η αιτία αισχών και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Μερικά μονο απο το Κοράνι: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο – Η ΑΓΕΛΑΔΑ « Ω! πιστοί! ….. ακούτε. Οι άπιστοι (δηλ. όλοι οι μη ισλαμιστές) είναι προορισμένοι για ένα φοβερό βασανιστήριο».

Βεβαίως, αφήνει και πλέρια περιθώρια στον εκάστοτε τζιχαντιστή/εμίρη να βγάλει «ερμηνευτική εγκύκλιο» και αντίστοιχο φετφά/εντολή θανάτου των εχθρών του (βλ. απίστων/μη μουσουλμάνων)… .

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο – Η ΑΓΕΛΑΔΑ

  1. «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν.

  2. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο».(Πόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ μπορεί να γίνει από το ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ;) .

189« Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί η Θεία Λατρεία (δηλ. το Ισλάμ).

Κάθε εχθρότητα να καταπαύσει εναντίον εκείνων που θα εγκαταλείψουν τα είδωλα (δκαις Λατρείες ή Θρησκείες).

Το μίσος σας θα πρέπει να ανάβει μόνον εναντίον των διεστραμμένων και δηλ. των άπιστων)».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3Ο – Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΡΑΝ – ΜΕΚΚΑ 3. « Εκείνοι που θα αρνηθούν τη θεία διδασκαλία (δηλ. τον Ισλαμισμό), μόνον τα βασανιστήρια θα πρέπει να περιμένουν»… 144« Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στην καρδιά των απίστων»… .

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8Ο – ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ – ΜΕΔΙΝΑ

40 « Πολεμήστε τους ώσπου να μην υπάρχει πια σχίσμα κι ώσπου να θριαμβεύσει παγκόσμια η ιερή θρησκεία (το Ισλάμ). Αν ασπασθούν την πίστη μας, ο Αλλάχ θα είναι μάρτυρας της πράξης τους».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9Ο – Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΜΕΔΙΝΑ

« Ο Αλλάχ και ο απεσταλμένος του δηλώνουν πως δεν υπάρχει πια συγγνώμη για τους άπιστους. Πρέπει να μεταστραφείτε.

Αν επιμείνετε στη απιστία, να θυμάστε πως δεν θα μπορέσετε να αποτρέψετε τη θεϊκή εκδίκηση.

Ανάγγειλε στους άπιστους οδυνηρά μαρτύρια».

« Όταν περάσουν οι ιεροί μήνες, θανατώστε τους άπιστους, παντού όπου τους συναντήσετε.

Αιχμαλωτίστε τους.

Πολιορκείστε τις πολιτείες τους.

Στήστε τους παντού παγίδες.

Αν μεταστραφούν, αν εκτελέσουν την προσευχή, αν πληρώσουν τον ιερό φόρο, αφήστε τους ήσυχους.

« Χτυπήστε τους (τους άπιστους). Ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τα χέρια σας.

« Να πολεμάτε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα, που δεν απαγορεύουν εκείνα που έχουν απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο προφήτης του και που δεν κηρύττουν την αληθινή θρησκεία (δηλ. το Ισλάμ). Να τους χτυπάτε ώσπου να πληρώσουν το φόρο με τα ίδια τους τα χέρια και να υποταχτούν».

ΜΙΣΟΣ

Τι διάφορα υπάρχει σε όλους αυτούς? όλοι τα ίδια λένε με άλλες ονομασίες!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΡΑΤΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΆΘΕΤΕ!

Σκότωσε τους απίστους!

Ισλαμιστές, όλη η θρησκεία τους δημιουργήθηκε μονο για ενα σκοπό:

Σκοτώστε τους μη Μουσουλμάνους της Ευρώπης!

είχαμε τις πρώτες ισλαμικές εισβολές στην Ευρώπη της ινδοευρωπαϊκής φυλής που έφτανε έως τις Ινδίες γιαυτό και αυτο το όνομα (ινδο-ευρωπαϊκής) μύθος θεωρίες λένε υποκριτικά παίρνοντας γραμμή απο το ✡wikipedia✡!

ξέρετε πως ηταν αυτη η φυλή που άνηκαν οι πραγματικοί Έλληνες???.

ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Πρωτη ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη σχετικός χάρτης!! (δεν τα εχουν αποκρύψει καλα τα στοιχειά!) Ιησουίτες και στην συνεχεία και στον χριστιανισμό μάζεψαν τους απόγονους των εισβολέων :σφαχτέ τσακίστε τους ειδωλολάτρες αιρετικούς! ειδωλολάτρες έλεγαν και τους “Έλληνες” εκείνη την εποχή Κέλτες κτλ ηταν γενική ονομασία, τοτε αρχισαν να χωρίζουν την Ευρώπη σε χώρες.

Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε!,ποτάμια αίμα σε όλη την Ευρώπη,και ταυτόχρονα έσφαζαν με βασανίστρια οσες ειχαν ανώτερες ψυχικές δυνάμεις, και πνευματικές!!η λεγομένη ιερά εξέταση!

όλη η Ευρώπη βυθίστηκε στο λεγόμενο μεσαίωνα και στο σκοταδισμό, σφαγές γενοκτονίες ,και οποιος τολμούσε να μιλήσει για επιστήμη στην πυρά! τώρα έχουμε το “ναζι φασίστες” σε εξέλιξη!

Οι μουσουλμάνοι και οι κομμουνιστες εκτός απο ίδια δογματική και βάρβαρη φυλή, ειναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος!

Τι δεν κατάλαβες?

http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/05/islam-h-thriskeia-tou-misous.html

Μηδενισμού τερατογενέσεις

Η εξάπλωση του Ισλάμ στον σημερινό κόσμο είναι έκπληξη, μαζί και αίνιγμα. Εκπληξη, για τη δυναμική της εξάπλωσης, την ταχύτητα και τις γεωγραφικές της διαστάσεις, την ικμάδα που εμφανίζει αυτή η θρησκεία στα πλαίσια ενός παγκοσμιοποιημένου πολιτισμού ριζικά αντιμεταφυσικού.

Αίνιγμα, γιατί η θρησκεία η ισλαμική, χωρίς να το επιδιώξει, έχει φτάσει να λειτουργεί σαν πόλος συσπείρωσης σε μια διεθνή στράτευση ενάντια στη Δύση χρησιμοποιώντας τους τρόπους και τις πρακτικές της Δύσης.

Το σκάνδαλο οξύνεται από τον αριθμό των θαυμαστών που αποκτά το Ισλάμ στους κόλπους των ίδιων των κοινωνιών της Δύσης:

Γηγενείς Δυτικοί γοητεύονται από την ισλαμική θρησκεία, σπεύδουν να προσχωρήσουν σε αυτήν, να παραδοθούν με ολοκληρωτική αφοσίωση στον φανατισμένο αντίπαλο.

Ο Βρετανός μασκοφόρος, που αποκεφαλίζει μπροστά στην κάμερα «απίστους» με την άνεση που θα έλιωνε πατώντας την μια κατσαρίδα, είναι φανερό ότι μισεί με πάθος τον πολιτισμό των πατέρων του, την πίστη της μάνας του. Παιδιά, αγόρια – κορίτσια από τις πιο αναπτυγμένες κοινωνίες της Δύσης, μηχανεύονται χίλια-δυο τεχνάσματα για να δραπετεύσουν από τους καταναλωτικούς «παραδείσους» και να φτάσουν στο κράτος των Τζιχαντιστών στο Ιράκ: να θυσιαστούν στον «ιερό πόλεμο» ενάντια στη Δύση.

Ποια κίνητρα έχουν, τι τα συνεπαίρνει σε αυτή τη μέθη; .

Δεν πρόκειται για μια μεταφυσική πίστη που μάχεται ένα αντιμεταφυσικό «παράδειγμα», όχι.

Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία χωρίς μεταφυσική, δεν φιλοδόξησε ποτέ να κομίσει απαντήσεις σε ερωτήματα υπαρξιακά: ερωτήματα για την αιτία και τον σκοπό (το «νόημα») της ζωής, του κόσμου, της Ιστορίας, να μας πει: γιατί το κάλλος, γιατί η ετερότητα, γιατί ο έρωτας, να δώσει μια εξήγηση στο σκάνδαλο της φθοράς και του θανάτου, του «κακού» που κυριαρχεί στον κόσμο.

Το ιερό βιβλίο του Ισλάμ είναι ένα εγχείριδιο κανόνων συμπεριφοράς για την πρακτική της καθημερινότητας, μαζί και μια ψυχολογική εμμονή σε «αυτονόητα» στερεότυπα για αμοιβή των πιστών και εξολοθρεμό των απίστων.

Η προσδοκία των ευσεβών μουσουλμάνων είναι μια ατέρμονη παράταση της ύπαρξης μετά τον θάνατο, με απολαύσεις υλικές, σαν αυτές που ονειρεύεται επί γης κάθε στερημένος.

Το κίνητρο που μπορεί να υποθέσει κανείς ότι ωθεί νέους ανθρώπους σήμερα να αποδράσουν από τους καταναλωτικούς παραδείσους της Δύσης και να στρατευθούν στο μαχόμενο τη Δύση Ισλάμ, είναι ίσως ο τρόμος του κενού, παράγωγο του θεωρητικού και έμπρακτου μηδενισμού, κυρίαρχου στις δυτικές κοινωνίες.

Το παγκοσμιοποιημένο δυτικό «παράδειγμα» έχει μεταβάλει τον πλανήτη σε πεδίο, όπου κυρίαρχος είναι ο νόμος της ζούγκλας:

Ενας ολοκληρωτικά επιβαλλόμενος αμοραλισμός, η ηθική της δύναμης του ισχυροτέρου, η αδυσώπητη, στυγνή απολυταρχία των «αγορών».

Τηρούνται όλα τα προσχήματα των «φιλελεύθερων», δημοκρατικών ιδεωδών της Δύσης:

Γίνονται εκλογές, λειτουργούν κοινοβούλια, θεσμοί Δικαιοσύνης, αυτονομημένα από το κράτος ΜΜΕ. Και πίσω από την παντομίμα, η αόρατη αλλά παντοδύναμη εξουσία των οικονομικών συμφερόντων καθορίζει τα πάντα:

Σε ποιον θα δοθούν τα απαιτούμενα κεφάλαια προεκλογικών δαπανών, ώστε να είναι νομοτελειακά δεδομένη η εκλογή του (στην προεδρία των ΗΠΑ ή… στην Β΄ Αθηνών!) – αφού το χρήμα εξασφαλίζει τη διαφημιστική πλύση εγκεφάλου των μαζών, δηλαδή τη νομιμοποίηση της απόλυτης εξουσιαστικής αυθαιρεσίας.

Το 4% του γήινου πληθυσμού απολαμβάνει, χάρη στην εξαπάτηση ή στον εξανδραποδισμό του υπόλοιπου 96%, παραδείσους χλιδής, ηδονής και δύναμης, που καμιά αφελής θρησκευτική επαγγελία δεν θα μπορούσε ποτέ να φαντασιωθεί. Ιδιωτικοί «οίκοι» αξιολογούν κρατικές οικονομίες, αποφασίζουν (πέρα από κάθε πολιτικό έλεγχο) ποια κοινωνία θα λιμοκτονήσει και ποια θα δανειοδοτηθεί.

Πολεμικές βιομηχανίες και ο υπόκοσμος της λαθρεμπορίας των όπλων επιλέγουν ποια χώρα θα μακελευτεί και με ποιο πρόσχημα.

Και πάει λέγοντας.

Απέναντι σε αυτόν τον εφιάλτη του κυρίαρχου στο δυτικό «παράδειγμα» μηδενισμού (μηδενισμού κάθε «νοήματος» της ανθρώπινης ύπαρξης και συνύπαρξης – του κάλλους, της ετερότητας και μοναδικότητας, των σχέσεων κοινωνίας), κάποιοι Δυτικοί ζητάνε να αρπαχτούν από μια συνεπέστερη «πίστη».

Και όσο μεγαλύτερος ο πανικός από τον εφιάλτη, τόσο πιο τυφλή η πίστη που τους ντοπάρει.

Ο Βρετανός που αποκεφαλίζει ανθρώπους επιδεικτικά μπροστά στην κάμερα, «πιστεύει», ίσως, ότι έτσι αντιστέκεται στις πετρελαϊκές εταιρείες που βάσισαν στην παραπληροφόρηση την εισβολή στο Ιράκ (πιθανόν και τον αφανισμό τριών χιλιάδων ανθρώπων στους Δίδυμους Πύργους).

Ο μηδενισμός γεννάει τόσο το τυφλό συμφέρον όσο και την τυφλή «πίστη».

Το 1887 ο Νίτσε έγραφε για τον ευρωπαϊκό μηδενισμό: «Αυτό που σας αφηγούμαι, είναι η ιστορία των επόμενων δύο αιώνων.

Περιγράφω αυτό που έρχεται, αυτό που δεν μπορεί πια να μη συμβεί: την ανάδυση του μηδενισμού».

Απίστευτα ευθύβολη πρόβλεψη.

Που τη συνόδευε και η απερίφραστη αιτιολόγησή της: «Ο μηδενισμός, ο πιο ανησυχητικός από τους επισκέπτες, στέκεται στο κατώφλι της πόρτας», επειδή «ο Θεός πέθανε και τον σκοτώσαμε εμείς – εσείς και εγώ!

Εμείς όλοι είμαστε οι φονιάδες του!.. Τι άλλο είναι πια αυτές οι εκκλησίες, παρά οι τάφοι και τα μνήματα του Θεού;».

Η νοησιαρχία, που μεταβάλλει το άθλημα της πίστης – εμπιστοσύνης σε πακέτο ιδεολογικών «πεποιθήσεων», ο νομικισμός και ο ηθικισμός, που έχουν αλλοτριώσει το εκκλησιαστικό γεγονός σε ιδρυματική κατοχύρωση της «ενάρετης» εγωπάθειας και της ναρκισσιστικής αυτασφάλισης, η ασφυκτικά ατομοκεντρική «σωτηρία», εξαγορασμένη δικαιωματικά με αξιόμισθες πράξεις για την αιώνια επιβίωση του εγώ – αυτά όλα είναι ο «θάνατος του Θεού», η αποθέωση του μηδενισμού.

Και δεν συμβαίνουν κάπου στην «παραστρατημένη» Δύση όλα αυτά, Δύση είμαστε πια όλοι μας.

Ακούστε τα κηρύγματα των ελλαδιτών επισκόπων, αναζητήστε εξήγηση: γιατί χειροτονούνται επίσκοποι, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα, μόνο όσοι εκφέρουν πεθαμένο λόγο για μια ιδεοληψία Θεού, γιατί η ανθρώπινη ποιότητα, μέσα στην Εκκλησία, είναι εν διωγμώ.

Παρακολουθήστε στο διαδίκτυο να ενθρονίζονται σε μητροπολιτικούς θρόνους παιδάρια τέτοιων δεξιοτήτων «διαπλοκής», ώστε να έχουν θεατές του «θριάμβου» τους τον πρωθυπουργό με το μισό υπουργικό του συμβούλιο και περίπου όλους τους ανώτατους κρατικούς αξιωματούχους.

Οταν πεθαμένοι άνθρωποι διαχειρίζονται τη μαρτυρία για τη ζωή που νικάει τον θάνατο, το επόμενο (λογικά) πλάνο είναι ο τζιχαντιστής Βρετανός, που κηρύττει κόβοντας κεφάλια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ

16.11.2014

http://www.kathimerini.gr/792267/opinion/epikairothta/politikh/mhdenismoy-teratogeneseis


ΑΚΟΥΣΤΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ  ΛΕΕΙ  ΑΚΡΙΒΩΣ  ΟΠΩΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΠΩΘΟΥΝ .

ΒΙΝΤΕΟ

Γ. Κοντογιώργης – 19.5.2017

https://www.youtube.com/watch?v=0bqTm8lajuQ

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐ 2017

Ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης στην εκπομπή του Kontra Channel “Επί του Πιεστηρίου” της 19.5.2017 και στον Σπύρο Γκουτζάνη.

ΠΑΤΡΙΔΑ  ΜΟΥ   ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ισλάμ!η θρησκεία που δημιουργήθηκε μόνο για ένα σκοπό που δεν έχετε ξάνα ακούσει!«Σκοτώστε τους «άπιστους» παντού όπου τους βρίσκετε…»!!

  • .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Το Σπήλαιο
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=nsuwZoPrfec
    .
    .
    .
    Ανέβηκε στις 4 Μαΐ 2009
    .
    .
    Ο μύθος του σπηλαίου βρίσκεται στο 7ο κεφάλαιο της «Πολιτείας» του Πλάτωνα.
    .
    Σύμφωνα με τον αλληγορικό μύθο οι άνθρωποι ζούμε σαν φυλακισμένοι μέσα στις παραισθήσεις και τις αυταπάτες
    .
    και δεν μπορούμε να γνωρίσουμε την αλήθεια γιατί μας εμποδίζουν τα δεσμά των αισθήσεων αλλά και τα δεσμά των εξουσιαστών, που χειραγωγούν τις αισθήσεις μας
    .
    ώστε ν αντιλαμβανόμαστε μόνο την πραγματικότητα όπως την καθορίζουν εκείνοι.
    .
    .
    Κάποια στιγμή μερικοί δεσμώτες απαλλάσσονται επιτέλους
    .
    απ την επιρροή των δογμάτων, χάρη στην παιδεία και τον ορθό λόγο και επιτέλους με καθαρή σκέψη
    .
    μπορούν να γνωρίσουν την αλήθεια βασιζόμενοι σε αποδείξεις.
    .
    .
    .
    Ενεργοποίηση υπότιτλων: Αν δεν εμφανίζονται υπότιτλοι, πατάτε το άσπρο τρίγωνο κάτω δεξιά ενώ παίζει το βίντεο και στην στήλη που εμφανίζεται ενεργοποιείτε τους υπότιτλους πατώντας το κουμπί CC.
    .
    .
    Το αρχικό βίντεο:
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=d2afuT..
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>