«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ‘Η ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ;

 ΜΑΣΤΡΙΧ 22

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail: chaziteo@t-online.de

  20.05.2017

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ολες οι ενδειξεις οδηγουν στο συμπερασμα οτι η ηγεσια της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ αποτελειται απο πολιτικους χωρις οραματα και εξηγουν γιατι το κυριο προβλημα της παραμενει αμεταβλητο και η υπαρξη της βραχυβια.

Οι κυριωτεροι σταθμοι εξελιξης της ως ανω ενωσης υπηρξαν ο Ενιαιος Ευρωπα’ι’κος Φακελος (1987), η Συνθηκη του Μααστριχτ (1992)….

συμπληρωμενη με την Συμφωνια του Αμστελοδαμου (1997), η μεταβαση στην Ενιαια Νομισματικη Ενωση την 01.01.1999 μαζι με την καθιερωση του Ευρω ως Ενιαιο Νομισμα και την επεκταση της Ε.Ε. προς Ανατολας την 01.04.2004 (με εισοδο στην Ε.Ε. ακομη δεκα χωρων).

Η ψευδοδημοκρατικη ομως αυτη  Ε.Ε. δεν ειναι η Ε.Ε. των ευρωπα’ι΄κων πατριδων!

Για τον λογον αυτον χρειαζεται μια καινουργια αρχη.

ΜΑΑΣΤΡΙΧ

Τα δημοκρατικα ελλειμματα της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ εχουν αιτια υποδομων.

Οι πολιτες της νεας Ε.Ε. θα παψουν να συρονται πανω στα τραπεζια για να ξαναποκτησουν την χαμενη πιστη τους, αυτη την φορα προς τους γνησιους πολιτικους ηγετες και οραματιστες που δεν λαμβανουν τις αποφασεις τους περιφρονωντας τους πολιτες και στα ανεξαρτητα και περιορισμενης εκτασης οργανα της νεας Ε.Ε.

Θα τιθενται στην διαθεση των πολιτων ολα τα αρχεια της Επιτροπης, του Ευρωπα’ι’κου Κοινοβουλιου και της Κομισιον χωρις τα γνωστα σημερινα εμποδια.

ΜΑΣΤΡΙΧ

Αυτά τα ρεμάλια υπέγραψαν για το Μάαστριχ 

Ο βαλτος, ο αποτελουμενος απο τις εγκαταστασεις των Λομπυ στις Βρυξελλαις, απο τους λαδωμενους Ευρωβουλευτες που πουλουν την ανεξαρτησια τους, απο τον Νεποτισμο, απο ενα κομματιασμενο, αντιδημοκρατικα εκλεγμενο  και υπερφουσκωμενο Ευρωκοινοβουλιο, απο ενα μη ελεγχομενο συστημα οικονομικων παρεκτροπων και νεποτισμου, απο χυδαια ψευδη για την ενισχυση της αλληλεγγυης μεταξυ των λαων της Ευρωπης και οικονομικη και κοινωνικη προοδο αυτων και απο πολλα αλλα, οφειλει χωρις εξαιρεσεισ να ξηραθη.

Διοτι οι λειτουργοι του τριγωνου ισχυος απο πολιτικη, γραφειοκρατια και οικονομια λογω κοινων και αλληλοσυνδετικων συμφεροντων δημιουργησαν ενα εγκληματικο καρτελ συμφεροντων σε αντιθεση με την τελειως αδυναμη θεση των πολιτων καθε μελους κρατους της Ε.Ε.

Με την Ε.Ε. των θυγατερων και υιων των Ευρωπα’ι’κων Πατριδων νοειται μια Ε.Ε. μαζι με τις Ευρωπα’ι’κες Κολληγιες και την κοινη εξωτερικη πολιτικη και ασφαλεια και την συνεργασια στους τομεις αστυνομευσης και δικαιοσυνης.

Στην νεα αυτη Ε.Ε. η δημοκρατια δεν θα περιορισθη μονο στον τομεα των εκλλογων διοτι αυτη προ’υ’ποθετει νορισμενα δεδομενα ως π.χ. ενα συμφυτο συναισθημα οτι ολοι οι Ευρωπαιοι ανηκουν στην ιδια οικογενεια και μια καθωρισμενη κοινη ευρωπα’ι’κη ταυτοτητα που θα αντικατατροπιζεται σε ολα τα ευρωπα’ι’κα κομματα και στην ευρωπα’ι’κη κοινη γνωμη και θα επισβραγιζεται με το ευρωπα’ι’κο συναισθημα του «Εμεις».

ΜΑΣΤΡΙΧ 1

Κατι τετοιο στην σημερινη Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ ειναι ακατανοητο και απαγορευεται η υπαρξη του.

Πρεπει με καθε μεσο να αποφευχθη μια κοινη ευρωπα’ι’κη ταυτοτητα.

Αυτη ομως αποτελει την προ’υ’ποθεση για τις δημοκρατικες και πλειοψηφικες αποφασεις.

Στην σημερινη Ε.Ε, των θυγατερων και υιων του Αβρααμ λειπουν ολες οι προ’υ’ποθεσεις για την λειτουργια της γνησιας δημοκρατιας.

Το κυριο λαθος της Ελλαδος, για το οποιο σημερα πληρωνει τα σπασμενα, ηταν να γινη μελος μιας τετοιας Ε.Ε.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                                                     Bleibergweg 114

                                                                                                                         D-40885 Ratingen

                                                                                                          Tel.+Fax: 0049 2102 32513

                                                                                                       E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                                                    20.05.2017

BESTEHT DIE FÜHRUNG DER EU DER TÖCHTER UND SÖHNE ABRAHAMS AUS VISIONSLOSEN POLITIKERN ODER AUS WAHREN STAATSMÄNNERN?

Dr. Georg Chaziteodorou

Alle Hinweise deuten leider auf die visionslose Politikern und erklären auch warum das Zentralproblem dieses Gebildes unverändert bleibt und die langzeitige Existenz in Gefahr bringt. Die wichtigsten Stationen des Funktionszuwachses der EU der Töchter und Söhne Abrahams sind die Einheitliche Europäische Akte (1987), der Vertrag von Maastricht (1992), ergänzt durch den Vertrag von Amsterdam (1997), der Übergang zur Währungsunion zum 1. Januar 1999 samt Einführung des Euro als gemeinschaftlicher Währung und die Osterweiterung am 1. April 2004 (Beitritt von zehn weiteren Ländern). Diese pseudodemokratische EU ist aber nicht die EU der europäischen Vaterländer! Deshalb ist ein                                                                                                                                                  neuer Anlauf dringend notwendig. Das Demokratiedefizit der EU der Töchter und Söhne Abrahams hat strukturelle Ursachen. Die Bürger der neuen EU sollen nicht mehr über den Tisch gezogen werden und sollen den Glauben an die wahren Staatsmänner, die nicht über ihre Köpfe hinweg entscheiden und an die Unvoreingenommenheit der leider überdimensionierten EU-Organe, wieder gewinnen. Der Zugang eines jeden Unionsbürgers

zu den Dokumenten des Rats wie auch des Europäischen Parlaments und der Kommission soll nicht mehr mit sehr umständlichen Verfahren erschwert werden.

Der alte Sumpf aus Lobbyeinrichtungen in Brüssel, aus geschmierten Abgeordneten die ihre Unabhängigkeit verkaufen, aus Betrug und Korruption, aus Nepotismus, aus einem zersplitterten, undemokratisch gewählten und aufgeblähten europäischen scheindemokratischen Parlament, aus ein kontrolldefizitäres System finanzieller Exzesse und Vetternwirtschaft, aus unverschämten Lügen über die Stärkung der Solidarität zwischen der Völker Europas und deren wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt und vieles anderes mehr, soll ohne Rücksicht beseitigt werden. Denn die Funktionäre des Machtdreiecks aus Politik, Bürokratie und Wirtschaft sind eine Interessensymbiose auf Gegenseitigkeit eingegangen und verketten sich immer mehr zu einem eingebunkerten verbrecherischen Machtkartell. Kehrseite ihrer demokratiefeindlichen Dominanz ist die völlige Machtlosigkeit der Bürger.

Unter der EU der Vaterländer der Töchter und Söhne Europas, versteht man die Europäische Union einschließlich der Europäischen Gemeinschaften, der Gemeinsamen Außen- und Sicherheitspolitik und der polizeilichen und juristischen  Zusammenarbeit in Strafsachen.

Bei der EU der Vaterländer der Töchter und Söhne Europas, wird die Demokratie sich nicht in Wahlen erschöpfen, sondern setzt bestimmte weitere Gegebenheiten voraus wie z.B. ein

Zusammengehörigkeitsgefühl und eine gewisse europäische Identität, die sich etwa in europäischen Parteien und einer europäischen öffentlichen Meinung  widerspiegelt und sich als ein gewisses europäisches «Wir-Gefühl» bezeichnet läst. Davon kann bei der EU der Töchter und Söhne Abrahams keine Rede sein, weil keine wirklich belastbare kollektive politische Identität der Europäer als Europäer geben darf. Eine gemeinsame europäische Identität aber ist und bleibt ungeschriebene Voraussetzung für demokratische

Mehrheitsentscheidungen. Bei der EU der Töchter und Söhne Abrahams fehlen also alle Voraussetzungen der Demokratie. Der Hauptfehler Hellas war, dass sie überhaupt Mitglied dieses scheinheiligen und wertlosen Bündnis geworden ist.

Dr. Georg Chaziteodorou

 ………………….

Μαύρη επέτειος σήμερα, καθώς συμπληρώνεται ένα τέταρτο του αιώνα από την αποφράδα εκείνη ημέρα όταν οι δώδεκα –ακόμη– ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης συμφώνησαν στις βασικές αρχές της Συνθήκης του Μάαστριχτ, που με τη σειρά της άνοιξε τον δρόμο για την υιοθέτηση του κοινού νομίσματος, δέκα χρόνια αργότερα.

Και μόνο το γεγονός ότι την Ελλάδα εκπροσώπησε ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ίσως ο πιο διακεκριμένος πολιτικός γκαντεμόσαυρος της νεότερης ελληνικής ιστορίας, θα έπρεπε να μας είχε προϊδεάσει για τις μελλοντικές συνέπειες της συγκεκριμένης συμφωνίας, που μας έβαλε στο χρυσό κλουβί του ευρώ και έβαλε τα θεμέλια για τη σημερινή μας εθνική τραγωδία.

Τότε, όμως, κανείς σχεδόν –με εξαίρεση μια χούφτα λαμπρούς οικονομολόγους, προφήτες κακών- δεν καταλάβαινε το βάρος της συγκεκριμένης υπογραφής για τις επόμενες γενιές, τόσο στις πιο αδύναμες χώρες, όσο και μεταξύ των φτωχότερων στρωμάτων στις πλουσιότερες. Ολοι, βλέπετε, κοιτούσαν το τυρί, το δέντρο με τα πεντακοσάευρα και κανείς δεν είδε τη φάκα.

Η αλήθεια είναι πως, στα λόγια τουλάχιστον, το «κομπρεμί» του Μάαστριχτ φάνταζε ειδυλλιακό.

Εχοντας να αντιμετωπίσει ένα εντελώς διαφορετικό, μεταψυχροπολεμικό πλέον παγκόσμιο σκηνικό, με το Ανατολικό Μπλοκ και την ίδια την ΕΣΣΔ να καταρρέουν και τις ΗΠΑ να αναλαμβάνουν πρόθυμα τον ρόλο του παγκόσμιου «σερίφη» ως μόνη υπερδύναμη, ξεκινώντας το θεάρεστο αυτό έργο τους με μια περιποιημένη εισβολή στο Κουβέιτ και το Ιράκ, το «βενζινάδικο του πλανήτη», η Ευρώπη ήταν υποχρεωμένη να «επανεφεύρει» τον εαυτό της και να σταθεί, υποτίθεται, στα πόδια της ως ανεξάρτητη δύναμη.

Ο κινητήριος μοχλός της τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οι ιστορικοί ηγέτες του «γαλλογερμανικού άξονα», Φρανσουά Μιτεράν και Χέλμουτ Κολ, είδαν την κρίση σαν ευκαιρία: γιατί να μη μετατρέψουμε την Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα σε κάτι πολύ ριζοσπαστικότερο –μιαν Οικονομική και Νομισματική Ενωση;

Και τι μας εμποδίζει, τώρα που οι ψυχροπολεμικοί επικυρίαρχοι σιγά σιγά τα μαζεύουν και φεύγουν γι’ αλλού, να μετατραπούμε σταδιακά σε μια πολιτική Ενωση, με κοινή μεταναστευτική πολιτική (αυτό που αργότερα εξελίχθηκε στη Ζώνη Σένγκεν), κοινή εξωτερική πολιτική, κοινή αστυνομία, ακόμη και ευρω-στρατό; Γιατί να μη θάψουμε μια και καλή το τσεκούρι των δύο Παγκοσμίων και να φτιάξουμε παρέα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης -ένα ειρηνικό περιβάλλον κοινής ανάπτυξης και ευημερίας;

Σήμερα ξέρουμε πως όλα αυτά ήταν παραμύθια της -Ολλανδέζας– Χαλιμάς. Η κρίση του 2008 γκρέμισε όλα τα χαρτονένια σκηνικά της ευρωπαϊκής Τσινετσιτά και μείναμε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα ενός αδυσώπητου οικονομικού πολέμου.

Στην ευρωπαϊκή Φάρμα των Ζώων, που με κόπο όλοι μας κατασκευάσαμε, βλέπετε, είμαστε όλοι ίσοι, αλλά κάποια ζωάκια είναι πιο ίσα από τα άλλα –για την ακρίβεια, κάποια τρώνε τον αγλέουρα και κάποια έχουν χάσει τις δουλειές, τις συντάξεις και τα σπίτια τους και κοιμούνται κάθε βράδυ πεινασμένα.

Φυσικά, το πρόβλημα παραμένει πρωτίστως ταξικό και δευτερευόντως εθνικό: είναι λάθος να προσωποποιούμε τα όσα τρομακτικά συμβαίνουν στη χώρα και την ήπειρό μας σε έναν άνθρωπο (Σόιμπλε) ή έναν λαό, τον γερμανικό, λες και οι υπόλοιπες ελίτ είναι άμοιρες ευθυνών.

Και μάλιστα τη στιγμή που και οι λεγόμενες ισχυρές χώρες, οι κλειδοκράτορες του ευρώ σαν τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, έχουν σήμερα πολύ περισσότερους φτωχούς απ’ ό,τι το 1991, καθώς και οι δικές τους κοινωνίες πληρώνουν το κατά Στίγκλιτς «Τίμημα της Ανισότητας».

Η ηγεμονική της δύναμη, η Γερμανία της Ανγκελα και του Σόιμπλε, έκανε επισήμως πριν από ένα μήνα ρεκόρ στους ανθρώπους που (ψευτο-)ζουν από τα βοηθήματα της πρόνοιας…

Γιατί όμως να τα λέω εγώ; Παραχωρώ ταπεινά το «μικρόφωνο» της στήλης σε έναν πραγματικό ειδικό, τον νομπελίστα Αμερικανό οικονομολόγο Τζόζεφ Στίγκλιτς, που προέβλεψε έγκαιρα όσα σήμερα συμβαίνουν, πολύ πριν συμβούν.

Αυτές τις μέρες διαβάζω με πάθος το τελευταίο του βιβλίο (με τον εύγλωττο τίτλο «ΕΥΡΩ: Πώς ένα κοινό νόμισμα απειλεί το μέλλον της Ευρώπης», που κυκλοφορεί εδώ και δύο εβδομάδες και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος), όπου ξεμπροστιάζει για πολλοστή φορά τη νεοφιλελεύθερη πολιτική:

«Σαν φλεβοτόμοι του Μεσαίωνα, η Γερμανία και οι συνεργοί της στην ευρωζώνη υποστηρίζουν ότι πρέπει να διατηρηθεί η ίδια πορεία. Αυτό που χρειάζεται, λένε, είναι περισσότερη λιτότητα και περισσότερες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Με αυτή την πορεία απλώς θα συνεχιστεί η σημερινή ταλαιπωρία.

»Ισως τα πράγματα να βελτιωθούν κάπως. Αλλά με βάση οποιοδήποτε κριτήριο –εξαιρουμένης της σύγκρισης με τον πυθμένα της ύφεσης– η επίδοση της Ευρώπης είναι θλιβερή, και δεν πρόκειται να αλλάξει.

»Στις χώρες της κρίσης πολλοί έχουν επιβιώσει μόνο και μόνο τρώγοντας τις αποταμιεύσεις τους, κάποιοι πουλώντας τα ασημικά της οικογένειας, άλλοι πουλώντας το σπίτι τους. Ομως πρόκειται για στρατηγική απλής επιβίωσης, χωρίς ελπίδα»…

Και συνεχίζει, αναφερόμενος στα βάσανα του λαού μας:

«Οπως η Ελλάδα έχει γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν για τα μέλη της ευρωζώνης σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά της, έτσι και το ελληνικό πρόγραμμα έχει γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν σε ό,τι αφορά τα λάθη της τρόικας.

»Οι κανόνες της ευρωζώνης δεν υπαγόρευαν ότι η Ελλάδα έπρεπε να διαταχτεί να περάσει από ένα τεράστιο δημοσιονομικό έλλειμμα σε ένα εξωφρενικά υψηλό πλεόνασμα 4,5% μέσα σε ελάχιστα χρόνια.

»Ούτε υπαγόρευαν τις σκληρές πολιτικές κατασχέσεων, που βύθισαν όλο και μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στη φτώχεια. Το ίδιο ισχύει για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

»Ως εναλλακτική λύση στις επιφανειακές, παρελκυστικές και αντιπαραγωγικές μεταρρυθμίσεις που προωθούσε η τρόικα, υπήρχαν κάποιες ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που θα μπορούσαν να έχουν βάλει την Ελλάδα σε πορεία κοινής ευημερίας.

»Η χώρα δεν θα γινόταν ποτέ τόσο πλούσια όσο η Γερμανία, αλλά δεν θα αντιμετώπιζε και την απόλυτη φτώχεια και την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα».

(…)

«Διαβάζοντας τα διαδοχικά μνημόνια συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και τρόικας, μένει κανείς άφωνος: οι προβλέψεις τους ήταν σταθερά εσφαλμένες, αλλά διατυπώνονταν με απόλυτη βεβαιότητα. (…) Επρόκειτο, άραγε, για παράλογη αισιοδοξία, μια πίστη ότι η κατάσταση πράγματι θα εξελισσόταν έτσι;

»Ή επρόκειτο για υποκρισία των γραφειοκρατών –που ήξεραν τι έπρεπε να πουν και ελάχιστα ενδιαφέρονταν για την ανακολουθία μεταξύ της πραγματικότητας και των λόγων τους; Πείτε το γνωστική ασυμφωνία σε γενναίες δόσεις, ή ανεντιμότητα, αν προτιμάτε».

Εμένα προσωπικά η ανεντιμότητα, μεγάλε δάσκαλε και αληθινέ προφήτη Τζόζεφ, μου κάνει καλύτερα. Και η αχόρταγη λαιμαργία των αφεντικών.

Και το απύθμενο θράσος «πολιτικών» σαν τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον μοναδικό από τους συνυπογράψαντες τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, ως νεαρός τότε υπουργός Οικονομικών (και μετέπειτα πρωθυπουργός για…18 χρόνια) του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού πλυντηρίου βρόμικου χρήματος, του Λουξεμβούργου, που παραμένει και σήμερα στα πράγματα και τολμά να μιλά ακόμη για ευρωπαϊκή ιδέα και άλλα κουραφέξαλα, την ώρα που οι λαοί της Ευρώπης ακούνε πια «Βρυξέλλες» και το βάζουν στα πόδια, με τον ευρωσκεπτικισμό να χτυπάει ταβάνι!

 http://www.efsyn.gr/arthro/maastriht-kai-oi-flevotomoi-toy-mesaiona

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ‘Η ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΑ;

  • .
    .
    .
    Σάββατο, 20 Μαΐου 2017
    .
    .
    Ὥρα μας νὰ συνειδητοποιήσουμε ἐπακριβῶς τὸ ποῦ χρωστᾶμε τὴν γενοκτονία μας!!!
    .
    .
    .

    .
    .
    Οἱ Τοῦρκοι, πολεμικός, νομαδικὸς καὶ ἄγριος λαός, ἦλθαν ἀπὸ τὶς στέπες τῆς Ἀσίας στὰ παράλια τῆς Μεσογείου. Φθάνοντας στὰ μέρη μας, λίγο λίγο, μὲ μίαν μεγάλην ἐκστρατεία κάθε χρόνο, ἐπέτυχαν νὰ καταλάβουν ὅλες αὐτὲς τὶς περιοχές, ποὺ μετέπειτα ἀπετέλεσαν ἐδάφη τῆς ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας. Ἡ σοβαρή, ἴσως καὶ σημαντικοτέρα λεπτομέρεια αὐτῆς τῆς ἐξαπλώσεως, ἐμπεριέχει ἕνα σημεῖον «κλειδί», ποὺ δὲν μᾶς τὸ εἶπαν: τὰ τρία τρίτα.
    .
    .
    Οἱ Τοῦρκοι συνήθιζαν, μετὰ ἀπὸ κάθε νίκη τους, νὰ σφάζουν τὸ ἕνα τρίτο τῶν ἡττημένων, νὰ διακινοῦν στὰ σκλαβοπάζαρά τους τὸ δεύτερον τρίτον καί, τὸ τρίτο τρίτον, νὰ τὸ ἀφομοιώνουν (μεταγενέστερα νὰ τὸ ἐξισλαμίζουν). Στὴν πραγματικότητα, αὐτὲς οἱ μόλις δύο χιλιάδες οἰκογένειες νομάδων σήμερα κατέληξαν νὰ εἶναι σχεδὸν ὀγδόντα ἑκατομμύρια, διότι ἁπλῶς ἀφεμοίωναν τὸ ἕνα τρίτον τῶν κατεκτημένων λαῶν.
    .
    .
    Ἕνα ἀκόμη σημεῖον κλειδὶ εἶναι πὼς οἱ Τοῦρκοι εἶχαν σουλτάνους ἀπὸ τὸ ἕνα καὶ μοναδικὸ ἐκεῖνο γενεαλογικὸ δένδρο, ποὺ οὐδέποτε ἄλλαξε ἢ ἠλλοιώθη. Ὅμως, ἂν καὶ οἱ σουλτάνοι τους ἦσαν ἀπόγονοι τοῦ ἰδίου προπάτορος, ἐν τούτοις ἀπὸ τὸν 16ο αἰῶνα καὶ μετὰ ὄχι μόνον δὲν ἤλεγχαν τὴν αὐτοκρατορία τους, ἀλλὰ ὁ ἀπόλυτος ἔλεγχος αὐτῆς εἶχε περάση στὰ χέρια τῆς …«περιουσίου» οἰκογενείας τοῦ Ἰωσῆφ Νάσι, ποὺ προήρχετο ἀπὸ τοὺς Σερφαραδῆτες τραπεζῖτες ἑβραίους τῆς Ἰσπανίας καὶ τῆς Κεντρικῆς Εὑρώπης. Τὸ δὲ δίκτυον ποὺ ἔστησαν γιὰ νὰ προωθήσουν (ναί, ἀπὸ τότε ἀκόμη) πρὸς τὸ Ἰσραὴλ τελικῶς, μὲ ἐνδιαμέσους σταθμοὺς τὰ ἐδάφη τῆς ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας, ἰδίως τὴν Κύπρο, περιγράφεται θαυμάσια ἀπὸ τοὺς ἱστορικούς. Μία γεύσις περιληπτικά:
    .
    .
    Εἴπαμε λοιπὸν πὼς ἡ Gracia Mendes Nasi καὶ ὁ Francisco Mendes …«ἔτυχε» νὰ ἀνήκουν στὴν αὐτὴν οἰκογένεια τῶν Benveniste. («Ἔτυχε» λέμε. Μὴν πάῃ ὁ νοῦς σας στὸ κακό!!!) Οἱ Μέντεζ (Μπενβενίστε) κατάφεραν νὰ ἐλέγχουν τοὺς κυριοτέρους δρόμους τῶν μπαχαρικῶν, στήνοντας ἕνα περίπλοκο δίκτυο ἐμπορικῶν ἐπιχειρήσεων καὶ …κατασκοπίας. Ἐπίσης εἰσῆλθαν στὸ …ἀσῆμι καὶ τὰ πολύτιμα μέταλλα καὶ ξεκίνησαν, ὡς μεγαλοτραπεζῖτες φυσικά, νὰ δανείζουν κράτη καὶ βασιλεῖς.
    .
    .
    Ἐὰν ἐξαιρέσουμε τὸν Ἰωσὴφ Νάσι, ποὺ γιὰ λίγα χρόνια τὸν βλέπουμε κυρίως στὸν ἑλλαδικὸ χῶρο, καθὼς καὶ κάτι ἀοριστολογίες περὶ τῶν ἑβραίων ποὺ ἐγκατεστάθησαν στὴν Θεσσαλονίκη, γιὰ τοὺς ὁποίους δὲν γνωρίζουμε πολλὰ πολλὰ γύρω, ἀπὸ τὰ ὀνόματά τους, συναντοῦμε ἕνα ἀκόμη γνωστό μας ὄνομα, τὴν περίοδο ποὺ ὁ Ὄθων ἐμφανίζεται ἐδῶ.
    .
    Ὁ Μὰξ ντὲ Ῥόθτσιλντ.
    .
    .
    Πίσω ἀπὸ κάθε σταγόνα Ἑλληνικοῦ αἵματος, ἕνας Rothschild!!!
    .
    .
    Τὸ πρῶτο σιωνιστικὸ κίνημα καὶ ἡ καταστροφὴ τῆς Κύπρου.
    .
    .
    Τὸ δεύτερο σιωνιστικὸ κίνημα καὶ ἡ καταστροφὴ τῆς Κύπρου. (α)
    .
    .
    Τὸ δεύτερο σιωνιστικὸ κίνημα καὶ ἡ καταστροφὴ τῆς Κύπρου. (β)
    .
    .
    Μία οἰκογένεια (ΜΟΝΟΝ) ἐλέγχει τά πάντα στόν πλανήτη;
    .
    .
    Οἱ σουλτάνοι, ποὺ εἶχαν ἤδη ἐκπέση, δὲν εἶχαν καὶ μεγάλο πρόβλημα νὰ ἀφήσουν τὴν οἰκονομία τῆς αὐτοκρατορίας τους σὲ …ἔμπιστα χέρια, ποὺ πλήρωναν καλὰ γιὰ νὰ διατηροῦν ἰδιαίτερα προνόμια. Ὅταν ἔφθασε ἡ στιγμὴ ἀνατροπῆς τῶν σουλτάνων, πάλι τὸ κύκλωμα τῶν (ἂς ποῦμε) ἐξισλαμισθέντων ἑβραίων, οἱ ντονμέ, ἔστησαν τὸ κίνημα τῶν Νεοτούρκων. Οἱ σουλτάνοι μᾶς ἐτελείωσαν καὶ τὴν σκυτάλη ἀνέλαβε ὁ πολλὰ τιμώμενος ἐκ τοῦ Βενιζέλου ἀρχι-ντονμὲ ἑβραῖος Κεμᾶλ Ἀτατοῦρκ.
    .
    .

    Ἡ ἑβραϊκὴ καταγωγὴ τοῦ Κεμάλ.
    .
    Ἡ γενοκτονία δὲ τῶν χριστιανικῶν πληθυσμῶν τῆς Μικρᾶς Ἀσίας, δὲν ἔτυχε ἀλλὰ ἐπέτυχε, ἐφ΄ ὅσον, γιὰ ἀρχή, τὰ συμφέροντα τῶν ἀπογόνων Νάσι, Ῥότσιλντ καὶ Νόμπελ, ποὺ καλό-ἔβλεπαν τὰ πετρέλαια τοῦ Μπακοῦ (καὶ τῆς Μοσούλης ἀκολούθως), ἐπέβαλαν τὶς γενικὲς ἐκκαθαρίσεις τῶν Ἀρμενίων (καθὼς καὶ τῶν λοιπων πληθυσμῶν στὴν συνέχεια), σὲ τέτοιον βαθμό, ποὺ ἡ ἀλήθεια ἐπεσκιάσθη ἀπολύτως καὶ μὲ συνοπτικὲς διαδικασίες. Κι ἔτσι, ἀκόμη καὶ σήμερα, συζητᾶμε γιὰ τὴν γενοκτόνια ἀπὸ Τούρκους κι ὄχι ἀπὸ Σερφαραδῆτες ἐβραίους καὶ ντονμὲ (πάλι ἐβραίους), ἀπογόνους τῶν Νάσι καὶ τῆς συμμορίας τους, μὲ ὅπλο τοὺς Τσέτες (Κούρδους) ποὺ πάντα ἦσαν ἰδιαιτέρως πρόθυμοι γιὰ ἐκκαθαρίσεις, ἀλλὰ καὶ ἐμφανιζόμενον ὡς ἐγκέφαλον τοὺς …Τούρκους, .
    .
    .
    Ὄχι φυσικὰ πὼς οἱ Τοῦρκοι ἦσαν ἀθῶοι, ἐφ΄ ὅσον δὲν ἀνέκοψαν τὸ ἔγκλημα, ἀλλὰ δὲν ἦσαν καὶ οἱ ἐμπνευστὲς αὐτῶν τῶν ἐγκλημάτων, παρὰ μόνον τὰ ἐκτελεστικὰ ὄργανα, πού, στὸ μεγαλύτερον τμῆμα τῆς γενοκτονίας, ἐκτελοῦσαν ἐντολές.
    .
    Καί, φυσικά, ἐπίσης συνεργάτες τῶν ἐγκλημάτων αὐτῶν, ἀλλὰ καὶ σύμβουλοι καὶ καθοδηγητὲς καὶ πλιατσικολόγοι κατὰ περίπτωσιν, ἦσαν διαρκῶς καὶ οἱ Γερμανοί.

    .
    .

    Ὁ …«περιούσιος» Κεμάλ
    .
    .
    Τὸ καλὰ κρυμένο μυστικὸ τῆς καταγωγῆς τοῦ Κεμᾶλ!
    .
    .
    Πίσω ΚΑΙ ἀπὸ τὸν Κεμὰλ ἡ μαφία τῶν …«περιουσίων»!!!
    .
    .
    Ἡ οἰκογενειακὴ καταγωγὴ τοῦ Ἐλευθερίου Βενιζέλου.
    .
    .
    Οἱ «φίλοι» μας οἱ Ῥῶσσοι!
    .
    .
    Ὁ στόχος τους ἦταν νὰ δημιουργηθῇ στὸ μαλακὸ ὑπογάστριον τῆς Ῥωσσίας ἕνα κράτος πολυπολιτισμικό, ἀντίστοιχο τῆς σοβιετικῆς ἀντιλήψεως, ἀλλὰ πιὸ …κοσμοπολίτικο, ποὺ κύριο κέντρο του δὲν θὰ εἶχε τὸ κόμμα, ἀλλὰ τὴν θρησκεία. Ὁ καταλληλότερος δὲ γιὰ νὰ ἐφαρμόσῃ αὐτὸ τὸ ἔγκλημα, ἦταν ὁ ντονμὲ-ἑβραῖος Κεμάλ.
    .
    .

    Τὸ κράτος αὐτὸ λειτούργησε, ἀπὸ ἀρχῆς ὑπάρξεώς του, ὡς ὁ κύριος μοχλὸς ἀσκήσεως πιέσεων κι ἐλέγχου στὴν περιοχὴ αὐτὴν τῆς Μεσογείου, πρὸ κειμένου, κατὰ περίπτωσιν, μὰ πάντα βάσει ῥόλων ποὺ τοὺ ὑπεδείκνυαν, νὰ παίζῃ τὸν …ἀστάθμητο παράγοντα.
    .
    Πρὸς τοῦτον καὶ δὲν εἴδαμε τοὺς Ἄγγλους νὰ ἐνοχλοῦνται μετὰ τὴν κατάληψιν τῆς Κύπρου, ἀπὸ τοὺς Τούρκους, ἐφ΄ ὅσον ἡ Τουρκία ἦταν τοῦ χεριοῦ τους καὶ τοῦ ἀπολύτου ἐλέγχου τους.
    .
    Πρὸς τοῦτον πάντα ἦταν τὸ ἀγαπημένο παιδὶ τῶν …«συμμάχων» μας.
    Πρὸς τοῦτον, ἂν καὶ οἱ Τοῦρκοι ἀκόμη σήμερα, παρὰ τὴν τεραστία ἀνάπτυξιν τῆς χώρας τους, παραμένουν στὴν πλειοψηφία τους πάμπτωχοι.
    .
    .
    Ποιοί κρύβονται πίσω ἀπό τήν γενοκτονία τῶν λαῶν τῆς Μικρᾶς Ἀσίας;
    .
    .
    Βραβεῖον Εἰρήνης ἤ Πολέμου;
    .
    .
    Πρὸ περίπου δέκα ἐτῶν ἐδημοσιεύθη μία ἔρευνα, ποὺ ἔλαβε χώρα στὸ Πανεπιστήμιο τῆς Ἀγκύρας, διαρκείας τριάντα ἐτῶν, ποὺ «ἐχαρτογράφησε», μεταξὺ ἄλλων, τὸ DNA τῶν Τούρκων. Τὰ ἀποτελέσματα τῆς ἐρεύνης αὐτῆς ἀνέφεραν πὼς ὑπῆρχαν μέσα στὴν Τουρκία περὶ τὰ 22.000.000 ἑλληνογενεῖς(!!!), πέραν τῶν Κούρδων καὶ τῶν λοιπῶν φυλῶν. Ἀνέφερε ἐπίσης αὐτὴ ἡ ἔρευνα πὼς τὸ μεγαλύτερο τμῆμα τῶν ἑλληνογενῶν ἦσαν ἐπὶ πλέον, ἀργὰ ἀλλὰ σταθερά, στρεφόμενοι πρὸς τὴν ἑλληνικὴ γλῶσσα, τὶς παραδόσεις καὶ τὶς ἀξίες. Τὰ δὲ ἀρχαία ἑλληνικὰ τὰ προτιμοῦν πολλοὶ ἐξ αὐτῶν γιὰ τὶς σπουδές τους.
    (Ἡ ἐν λόγῳ ἔρευνα εὑρίσκεται στὰ χέρια γνωστῆς μου, συγγενοῦς τοῦ ἐπὶ κεφαλῆς καθηγητοῦ. Δὲν κρατῶ ἀντίγραφο, ἀλλὰ ἔχω τὸ ἐλεύθερον νὰ δημοσιεύσω κάποια ἀπὸ τὰ στοιχεῖα της. Τὰ στοιχεῖα τῆς ἐρεύνης ἔχουν παρουσιασθεῖ ἤδη σὲ ἀρκετὰ συνέδρια καὶ εἶναι γνωστὰ στὸν πανεπιστημιακὸ κόσμο.)
    ,
    Βάσει λοιπὸν τῶν γνωστῶν ἱστορικῶν στοιχείων, ἀλλὰ καὶ τῶν ἀποτελεσμάτων τῆς προαναφερομένης ἐρεύνης, οἱ Τοῦρκοι δὲν εἶναι καὶ τόσο …Τοῦρκοι, ἀλλὰ ὑποκρίνονται πὼς εἶναι Τοῦρκοι, διότι ἔτσι τοὺς ἐκπαίδευσαν νὰ κάνουν. Καὶ εἶναι οἱ ἴδοι ἀπόγονοι ἐκείνων ποὺ συνυπέγραφαν ἢ ἐπέβλεπαν τὴν γενοκτονία τῶν συγγενῶν μας καὶ τῶν λοιπῶν λαῶν τῆς Μικρᾶς Ἀσίας, ἀλλὰ ὄχι οἱ ἐγκέφαλοι αὐτῶν τῶν ἐκκαθαρίσεων…
    Δοῦλοι γὰρ κι αὐτοί, τῆς ἰδίας συμμορίας…
    .
    Παρ’ ὅλα αὐτὰ ποὺ δὲν γνωρίζουμε γιὰ τὴν ἱστορία μας, κάπου μέσα μας ἀντιλαμβανόμεθα πὼς οἱ λαοὶ οὐδέποτε ἀποφασίζουν μόνοι τους γιὰ πολέμους καὶ γενοκτονίες. Ἄγονται, φανατίζονται, ἐλέγχονται ἀπὸ τὶς κεφαλές τους, τὰ ἱερατεία τους καί, τώρα πιά, ἀπὸ τὰ μέσα μαζικῆς ἐξαπατήσεως, γιὰ νὰ ἀγαποῦν ἢ νὰ μισοῦν κάποιον, μὰ οὐδέποτε γιὰ νὰ βλέπουν αὐτὸν ποὺ τοὺς φανατίζει. Οἱ Τοῦρκοι μᾶς μισοῦν κι ἐμεῖς τοὺς μισοῦμε, ἀλλὰ δὲν μποροῦμε νὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς κι αὐτοὶ εἶναι ἐξ ἴσου μὲ ἐμᾶς θύματα τῶν ἰδίων πολιτικῶν καὶ τῶν ἰδίων τοκογλύφων.
    Τόσο ἁπλᾶ.
    .
    Δὲν συμπαθῶ τὸ εἶδος τῶν φυλῶν ποὺ εὔκολα σφάζουν ἀγνώστους κι ἀθώους, γιὰ μερικὰ δολλάρια. Δὲν συμπαθῶ τοὺς φανατικούς. Δὲν συμπαθῶ ὅλους αὐτοὺς (Ἀλβανούς, Τούρκους, Κούρδους) ποὺ στὴν διάρκεια τῆς ἱστορίας ἔγιναν μισθοφόροι, πλιατσικολόγοι, γενοκτόνοι μὲ κάποια μικρὴ ἀμοιβή.
    .
    Ἀπὸ τὸ νὰ μὴν συμπαθῶ ὅμως κάποιον ἐπεὶ δὴ ἱστορικῶς ἦταν κτῆνος, ἔως τοῦ νὰ τὸν θεωρῶ ὑπεύθυνο γιὰ τὶς δικές μου συμφορές, ὑπάρχει ἀπόστασις μεγάλη. Κι ἐὰν δὲν τὴν δυανύσουμε αὐτὴν τὴν ἀπόστασιν, τότε, πολὺ φοβᾶμαι πώς, γιὰ μίαν ἀκόμη φορά, θὰ παραδοθοῦμε σὰν σφάγια σὲ κάποιες πυρές, θυσία στὴν ἀνεμελιὰ καὶ στὴν βλακεία μας κι ὄχι στὴν δειλία μας ἢ τὶς προδοσίες.
    .
    Ὅταν λέμε πὼς ὁ ἐχθρὸς εἶναι ἐντὸς τῶν πυλῶν, καλὸ εἶναι νὰ κυττάξουμε, συνδυαστικά, ὅλο τὸ σύστημα ἐπιμορφώσεώς μας, ποὺ μᾶς μετατρέπει σταθερὰ καὶ μεθοδικὰ σὲ ἀμνήμονες καὶ ἐλεγχόμενες μάζες, ἀπὸ τὴν κορυφή του ἔως τὶς βάσεις του. Καὶ τότε θὰ διακρίνουμε (ὤ!!! σύμπτωσις!!!) πὼς οἱ ἴδιοι ποὺ γενοκτόνησαν τοὺς παπποῦδες μας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ, δὲν στοχοποιοῦνται, δὲν ἐπιτρέπουν σὲ ἐμᾶς νὰ ἀντιληφθοῦμε τὸ εἶδος τους καὶ παραμένουν, ἀνᾲ πάσᾳ στιγμή, πανέτοιμοι νὰ ἐπαναλάβουν τὰ ἐγκλήματά τους, δείχνοντάς μας ὅμως ὡς ὑπαίτειο καὶ ἐγκληματία τὸν πραιτωριανό τους καὶ τὸν μισθοφόρο τους.

    .
    Φιλονόη
    .
    .

    filonoi.gr
    .
    .

    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_6219.html#ixzz4hk8GSZEN
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>