«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χρόνια φρίκης , πόλεμοι, εμφύλιοι, απανθρωπιά. αχαριστία, ίντριγκες, προδοσίες, εκφυλισμός της οικογένειας, της αγάπης, της φιλίας, εξαφάνιση της δικαιοσύνης, του πολιτισμού, της ελευθερίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ

 Όλα τα παραπάνω συνέβησαν και συμβαίνουν σε όλο το κόσμο.

 Χρόνια  δυστυχίας  και πόνου  εκατομμύρια  θύματα από πυρηνικά . εκατομμύρια πειραματόζωα  στις φτωχές  χώρες, ένας  κόσμος  αγνώριστος  που έχει  επικρατήσει  ο θάνατος  σου η ζωή μου.

Η Ελλάδα μέσα σε αυτό το παγκόσμιο κουρνιαχτό φρίκης και  ανυποληψίας και απανθρωπιάς, προσπάθησε να αντισταθεί γιατί βρίσκεται  γραμμένο στο πετσί του Έλληνα και να θέλει να ξεχάσει ποιος είναι δεν τον αφήνουν τα πολλά ηρωικά κατορθώματά του, η πατρογονική κληρονομιά αιώνων!

 Όπου και να κοιτάξεις θα διαπιστώσεις με φρίκη τι έκαναν – και κάνουν ακόμα και σήμερα οι μαύρες ρόμπες της ορθοδοξίας, που είναι γέννημα των μονίμων εχθρών του Ελληνισμού, των Εβραίων!

 Ότι  φονικό ολοκαύτωμα το δοκίμασαν επάνω στους Έλληνες και των Ελληνισμό, όλοι φέρονται δολοφονικά ρατσιστές και ανθέλληνες κατά των Ελλήνων, εδώ έχουμε διαστρεβλώσει την ηθική έννοια του δικαίου και της ανθρωπιάς, όλοι φτύνουν, προσβάλουν, σκοτώνουν τους Έλληνες και ονομάζονται όλα αυτά τα κατακάθια, δεινοπαθούντες ή προστάτες μας!

Όταν ο Έλληνας προσπαθήσει να αμυνθεί, είναι ρατσιστής!!!!

 Έκαναν το παν να εξαφανίσουν κάθε άγαλμα κάθε γραπτό κάθε ανακάλυψη,  η γη ξερνά συνέχεια τα επιτεύγματα των Ελλήνων στα μούτρα τους –  και όχι μόνο –  και σήμερα μια χούφτα Έλληνες έχουν κατακλύσει την γη  με επιστημονικά επιτεύγματα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ 5

 Πώς να ξεχάσει την μύρα του το προκαθορισμένο πεπρωμένο του ο Έλληνας;;;

Βέβαια υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία, με μοναδικό σκοπό τους, να πεθάνει η Ελληνική γραμματεία!

Και εδώ βρίσκεται όλο το πραγματικό ολοκαύτωμα, η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει να αφανιστεί, οπωσδήποτε να διαμελιστή και κάθε κομμάτι της να βρίσκεται  στα νύχια του κάθε αρπαχτικού για να μην μπορεί να ξανά σηκώσει κεφάλι.

Αλλά κυρίως να φυλακίσουν και διαστρεβλώνουν ότι υπάρχει, ή ότι φανερώνεται που έχει σχέση με την μοναδική Ελληνική γραμματεία, καθημερινά βγαίνουν καινούργια στοιχεία που τους εκθέτη, που δεν μπορούν να τα ελέγξουν, για αυτό διαμελίζουν τους Έλληνες και την ιερή τους χώρα!

Για την παγκόσμια σιωνιστική συνομωσία, η Ελληνική γραμματεία, είναι σαν το κουτί της Πανδώρας, αν το ανοίξουμε και ελευθερώσουμε την Ελληνική γραμματεία, θα τους εξαφανίσει!

Γιατί όμως επιλέχτηκε η Ελλάδα  από τη νέα τάξη να εφαρμόσει τα σχεδία της;

Αρκετοί  οι λόγοι εμείς θα αναφέρουμε μερικούς βασικούς λόγους, πρώτων το ότι δεν αποδέχονται  οι Έλληνες  εύκολα το απαγορεύετε.

 Έχουν αναβαθμισμένο το αίσθημα του πατριωτισμού και της γηγενής φυλής τους!

Μιλούν για ελευθερίες, ισότητες και ισονομίες!

Η Ελλάδα είναι μόνιμα περικυκλωμένη από πολλούς εχθρούς με διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία, έχει την ποιο παλιότερη  ιστορία της ανάδειξης του ανθρώπινου ον, από τα τέσσερα πόδια του στα δυο!

Την παγκόσμια σιωνιστική συνομωσία την ενοχλεί, την σκοτώνει ο πολιτισμός!

Αυτό είναι που σταμάτησαν με την δολοφονία του Μέγα Αλέξανδρου, που ακόμα και σήμερα το όνομά του τους προκαλεί τρόμο!

Τι έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος;;;

Μοίραζε πολιτισμό στους βαρβάρους!

Αφού διδάχτηκε πολιτισμό από τους μεγαλύτερους Έλληνες φιλοσόφους!

 Η Ελλάδα έχει  τον ποιο μεγάλο  σε ορυκτό πλούτο, και το κυριότερο είναι σίγουροι ότι αν καταφέρουν να υποδουλώσουν  τους Έλληνες έχουν  πετύχει  την επικράτηση τους παγκοσμίως.

Γιατί ο Ελληνισμός και η Ελληνική γραμματεία, ξεφεύγει από τα πολιτικό θρησκευτικά, παγκόσμια  δεδομένα, δεν μπορούν να την συλλάβουν και να την φυλακίσουν,, είναι η ίδια η ζωή, το σύμπαν,  το χθες και το αύριο, είναι το όχημα που σε ταξιδεύει παντού χωρίς πυραύλους και αυτοκίνητα, είναι ρευστή σαν λαβα για τους εχθρούς – και αρμονία για όσους την κατέχουν κληρονομικά, για όσους την νιώθουν μέσα από την ψυχή τους!

Αυτό το επιδίωξαν με τα 400 χρόνια σκλαβιά – και με την πλήρη στήριξη από την σιωνιστική ορθοδοξία του Τούρκικου επεκτατισμού, σε οτιδήποτε Ελληνικό, που είχε να κάνει με το ντύσιμο, με την ποίηση, με την Γλώσσα, με την ιστορία, με οποιοδήποτε κινητό και ακίνητο αντικείμενο!

 Και είμαστε ο ομφάλιος λώρος που ενώνει την Ευρώπη  με τα βαλκάνια  και την Ασία, διαφορετικά συμφέροντα διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικές  κουλτούρες.

Εδώ είναι η μεγάλη φρυκτή απορία,  πως υπάρχουν σήμερα τόσοι προδότες  και μάλιστα εκεί που δεν θα το περίμενε κανείς, σε τμήματα του λαού που είναι μορφωμένοι και ξέρουν την ιστορία της Ελλάδος;

Και όμως αυτοί οι μορφωμένοι όλων των επιστημών παραδόξως συμπράττουν σε σημείο προδοσίας με αυτούς που λένε φανερά με λόγια  και με πράξεις,  ότι θα τεμαχίσουμε την πατρίδα σας και  θα εξαφανίσουμε κάθε ελληνικό στοιχείο.

Αυτό είναι από τα απόνερα των 400 χρόνων σκλαβιάς, είναι η μη τιμωρία των προδοτών, είναι η μεθόδευση των ηγεσιών με προδότες, που άρπαξαν την εξουσία από τους αληθινούς ήρωες της επανάστασης του 1821!

Το κατόρθωμα τους το πέτυχαν  γιατί κατάφεραν να μοιράσουν, διχάσουν  τον λαό σε διαφορετικές οικονομικές  βαθμίδες, με τέτοια ανισότητα η μια από την άλλη ώστε η μια με την άλλη να μην μπορεί να ενωθεί  σε κοινές αποφάσεις.

Αλά κυρίως νόθευσαν και μοίρασαν ψεύτικες, κάλπικες ιδεολογίες ανύπαρκτου προστατευτισμού με δογματικές θρησκευτικές ψευτιές, σκλαβώνοντας και πολιτικά και θρησκευτικά το μυαλό και την ψυχή!

Την δολιοφθορά την διαπιστώνομε σήμερα περίτρανα και στην καθημερινότητα,  όταν ένας Επαγγελματικός κλάδος  διαμαρτύρεται ο άλλος κλάδος τον κατηγορεί και αντίστροφα, εδώ επεμβαίνουν με μαεστρία οι πουλημένοι πολιτικοί και δεν τους αφήνουν να βρουν κοινό παρανομαστή, με τους εγκάθετους εργατοπατέρες, που προδίδουν όλους τους εργατικούς  και πολιτικούς αγώνες!!!

 δεν έχουν κοινά σημεία στους αγώνες τους οι διάφοροι κλάδοι επαγγελμάτων, εδώ είναι και το τραγελαφικό,  αγώνες που μέσα τους περικλείουν  και την ακεραιότητα της πατρίδος μας, εντάσσονται στα διαφορετικά συμφέροντα του οικονομικού συμφέροντος του καθενός.

Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε σταδιακή  εξαθλίωση  μιας μερίδας του  λαού  με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δει η καλοβαλμένη  μερίδα του λαού ότι έρχεται και η σειρά της –  και να μην αντιδρά στο κάλεσμα για Βοήθεια  της είδη  εξαθλιωμένης  μερίδας του λαού, ο κίνδυνος είναι μεγάλος γιατί είναι το μοναδικό συστατικό για την γέννηση εμφύλιου.

 Η διχόνοια έχει γίνει ένα φρικιαστικό κατεστημένο καθημερινότητας, θρησκευτικά και πολιτικά!

Τι θέλει ένας εμφύλιος;;;

Διχασμένη κοινωνία πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, ιστορικά, οικογενειακά, ήθη και έθιμα, ανασφάλεια και φόβο, υποβάθμιση του πατριωτισμού και της πατρίδος.

Καθοδηγούμενο θρησκευτικό φρόνιμα!!!

Όλα αυτά σήμερα τα έχουν επιτύχει, τα ζούμε!

Όλα αυτά ο Έλληνας μπορεί να τα ανατρέψει, το έχει στο αίμα του, σήμερα λέγεται ουτοπία σε όποιον το ξεστομίζει, είναι ο πολιτισμένη σκέψη της ελληνικής φυλής!

Ο Έλληνας μπορεί να κερδίσει, χωρίς αιματοχυσίες και διχαστικούς εμφύλιους, με πολιτισμένο τρόπο…

Εθνική Πολιτική λευκή απεργία διαρκείας!

Το αργότερο σε μια εβδομάδα, όλα τα τρωκτικά θα έχουν εξαφανιστεί κάτω από τον φόβο της τιμωρίας τους, σε αυτήν την λευκή απεργία, σε κάθε νομό θα εκλέγουν επιτροπές, που θα συμμετέχουν στην προσωρινή διακυβέρνηση της χώρας, μέχρι να συνταχθεί το νέο σύνταγμα από πανελλήνια εθνική  διάσκεψη!

Οτιδήποτε άλλο, θα είναι εκφυλισμένο, νοθευμένο, παγιδευμένο – και θα οδηγήσει τις επόμενες γενιές των Ελλήνων και του Ελληνισμού στον αφανισμό!

 Και κυρίως σε τέτοιους αγώνες, τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός, πρέπει να κρατηθούν μακριά – και μόνο στο σπίτι του ο καθένας θα εκδηλώνει τα θρησκευτικά του πιστεύω!

Και αυτό διότι οι θρησκευτικές ηγεσίες, χρησιμοποιούν τους πιστούς σαν πρόβατα για σφαγή!

Τιιιιιιιιι;;;;;; Μακριά,  δεν είσαι χριστιανός;;;

Μα είμαι Έλληνας!

Τιιιιιιιι;;;;; Δεν είσαι Παλαιοημερολογίτης;;;;

Μα είμαι Έλληνας!

Τιιιιιιι;;;;; Δεν είσαι ιεχωβάς;;;;

Αν δεν είσαι  το ένα ή το άλλο είσαι αμαρτωλός, είσαι άθεος;;;;

Όχι  ρε ζώα, είμαι Έλληνας τους λες!

Όχι Άπιστε, πρώτα πρέπει να είσαι ορθόδοξος  που σε κατατάσσει στην ψυχική δουλεία – και μετά Έλληνας!

Αν συνεχίσουμε έτσι, θα είμαστε ορθόδοξη δούλοι, χωρίς χώρα και διαβατήριο που θα αναφέρει ότι είσαι ορθόδοξος και καλός δούλος για τις διεθνείς φάμπρικες!

Πατριώτες, ο εβραιοσιωνισμός σου προσφέρει απλόχερα τα εργαλεία της δουλείας σου!

Τα ένα είναι το ποδόσφαιρο, που ιδιάζει και εκτονώνει το σόμα σου!

Το άλλο η είναι η εκκλησία, που ιδιάζει και σκλαβώνει το μυαλό σου και την ψυχή σου!

Και το άλλο είναι τα ΜΜΕ που σου προσφέρουν την αποχαύνωση!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>