«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτός είναι…Που τα πρόστυχα και ανθελληνικά γκάλοπ, λένε ότι θα κυβερνήσει την Ελλάδα!!!

ΤΟΣΟ ΝΑ 1

Εθνική Μειοδοσία:

Ο Μητσοτάκης είπε σε Τούρκους, Βαλκάνιους και ΗΠΑ ότι «δεν είμαστε δύναμη σταθερότητας» (βίντεο)

«Δεν είναι όμως μόνο η Τουρκία το πρόβλημα σήμερα.

Έχουμε τα Βαλκάνια τα οποία είναι στη μεγαλύτερη αστάθεια που έχουμε δει τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Ελλάδα δεν αισθάνομαι ότι είναι σήμερα παρούσα στα Βαλκάνια, όπως ήταν παρούσα στο παρελθόν.

[Η Ελλάδα] Δεν είναι μια δύναμη σταθερότητας που θα μπορεί με κάποιον τρόπο να εκτονώσει εντάσεις σε μια ταραγμένη περιοχή».

Την πρωτοφανή δήλωση αμφισβήτησης του γεωπολιτικού ρόλου της χώρας και της στρατιωτικής της ισχύος έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στο πλατό του ALPHA και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Μια δήλωση που επιχειρεί να μαχαιρώσει πισώπλατα το έθνος και την εξωτερική μας πολιτική στον ευρύτερο ζωτικό μας χώρο (Δούναβης-Ευφράτης), όταν το υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη με ανακοίνωσή του δηλώσει ότι:

«Η Ελλάδα που διαχρονικά και σταθερά υποστηρίζει την αρχή της μη παρέμβασης στα εσωτερικά γειτονικών χωρών, είναι διατεθειμένη όποτε της ζητηθεί να συμβάλει στην αποκλιμάκωση της κρίσης στη βάση των αρχών του διεθνούς δικαίου και του σεβασμού της ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της πΓΔΜ».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλαδή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ως άλλος «εφιάλτης», υποστήριξε ότι η χώρα μας «δεν είναι μια δύναμη σταθερότητας».

Και δυστυχώς το μήνυμά του αποστέλλεται προς όλες τις κατευθύνσεις, δηλαδή τόσο προς Ουάσιγκτον όσο και Άγκυρα, αλλά και προς τους κλεφτοκοτάδες των Βαλκανίων (βλέπε Έντι Ράμα).

Ο εντελώς ανόητος αυτός άνθρωπος είπε σε φίλους και εχθρούς, με αυτή του δήλωση, να μην μας εμπιστεύονται (οι σύμμαχοι) και να μην μας φοβούνται (οι εχθροί).

Η εθνική μειοδοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που Βαλκάνια, Τουρκία και Μέση Ανατολή «βράζουν» δεν ξαφνιάζει.

Την ώρα που η χώρα μας διεκδικεί ξανά τον γεωπολιτικό της ηγετικό ρόλο στην περιοχή ως μια δύναμη σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας, ως μια χώρα προμαχώνας της Δύσης και των αξιών του δυτικού πολιτισμού απέναντι στη βαρβαρότητα, στον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία, ο Μητσοτάκης επιχειρεί πισώπλατο μαχαίρωμα.

Δεν περίμενε κανείς να ακούσει κάτι άλλο από το στόμα ενός Μητσοτάκη. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα προσωπικά του μειωμένα εθνικά αντανακλαστικά και την κοτζαμπάσικη εθελόδουλη νοοτροπία, της μικρής «Ελλαδίτσας», με την οποία διαπαιδαγωγήθηκε, όφειλε να γνωρίζει αυτός ο εντελώς νεοφιλελεύθερος, ότι στα εθνικά μας θέματα κρατάμε κοινή γραμμή ή σιωπούμε.

Και το σημαντικότερο, δεν μαχαιρώνουμε πισώπλατα την πατρίδα μας λέγοντας δημόσια ότι «είμαστε ένα τίποτα, μην μας υπολογίζετε».

Αυτός ο νεοφιλελεύθερος είναι στην ευθύνη του πατριωτικού κόσμου της Δεξιάς τι θα τον κάνει. Μπορεί να τον ανέχεται ως Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί όμως και να τον αμφισβητήσει.

Επιτέλους. Εάν αυτός ο άνθρωπος είναι εκείνος που η Νέα Δημοκρατία επέλεξε ως ηγέτη της, να γνωρίζουν ότι αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη επιλογή για τα εθνικά μας θέματα.

Δεν υπάρχει εξάλλου Έλληνας, ας το ομολογήσουμε, που να μην ανησυχεί πραγματικά με έναν Μητσοτάκη πρωθυπουργό σε μια στιγμή εθνικής κρίσης.

Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το νεοφιλελεύθερο εκσυγχρονιστικό «επιτελείο» του μπορεί να παρουσιάζονται ως «μάγοι» της οικονομίας, αν και η κυβερνητική τους θητεία στο παρελθόν απέδειξε ότι είναι ανίδεοι και ελιτίστες απάνθρωποι, όταν όμως καλούνται να τοποθετηθούν στα εθνικά μας θέματα, όπως κακή μας ώρα στο δελτίο του Σρόιτερ, τότε αποκαλύπτονται πόσο τραγικά επικίνδυνοι είναι για το έθνος.

Ευτυχώς η Ελλάδα σήμερα έχει εκείνη την πολιτική ηγεσία που είναι αποφασισμένη στα εθνικά μας θέματα να μην κάνει ούτε χιλιοστό πίσω. Ευτυχώς δεν έχουμε έναν Μητσοτάκη για πρωθυπουργό.

Το εάν η Ελλάδα είναι παρούσα στα Βαλκάνια (αλλά κι αλλού) κι εάν η πατρίδα μας είναι δύναμη σταθερότητας από τον Δούναβη μέχρι τον Ευφράτη, το έχουν κάνει ξεκάθαρο ΤσίπραςΚοτζιάς και Καμμένος και φαίνεται από τα αποτελέσματα, που ο ανόητος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει ή να αντιληφθεί, γιατί στις προτεραιότητές του είναι να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες με τις συμμαθήτριες της κόρης του.

Εάν ο Κούλης διάβαζε περισσότερο TRIBUNE, αντί τις νεοφιλελεύθερες φυλλάδες των συμβούλων του, κάτι θα είχε υποψιαστεί.

Αλλά αυτός ο άνθρωπος το μόνο που γνωρίζει να κάνει είναι να καλλιεργεί τη μιζέρια και την ηττοπάθεια, έτσι πολιτεύονται οι κοτζαμπάσηδες αιώνες τώρα.

Ο εθνικά επικίνδυνος νεοφιλελεύθερος, που ο λαός μας αποκαλεί «Κούλη», δυστυχώς βρίσκεται σε μια ηλικία που ο πατέρας του δεν μπορεί να βγάλει το ζωνάρι και να τον περιλάβει όπως του αρμόζει.

Μόνο η βαθιά μας περιφρόνηση αρμόζει σε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο, που ούτε οι ΗΠΑ καταδέχονται να ασχοληθούν μαζί του, ούτε οι Γερμανοί φίλοι του πλέον, αφού όλοι έχουν καταλάβει ότι το παιδί δεν μπορεί, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν το βοηθά το μυαλό και η ψυχή του.

Η θλιβερή μάλιστα κατάστασή του επιδεινώνεται από την εκσυγχρονιστική νεοφιλελεύθερη ανεθνική παρέα που έχει μαζέψει για να τον συμβουλεύει.

Διότι ούτε έναν πατριώτη δεν κράτησε κοντά του, πώς να αντέξει τους πατριώτες αυτός ο Κούλης, αυτός ο τραπεζοϋπάλληλος που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα.

Σημείωση: Το άρθρο είναι ενυπόγραφο Κούλη για να με σημειώσεις στη λίστα σου…

Δείτε τη δήλωση του Μητσοτάκη στο 18.12 του βίντεο και οι πραγματικοί δεξιοί αποφασίστε εάν αυτός ο άνθρωπος σας εκφράζει επιτέλους:

http://www.tribune.gr/politics/news/article/356168/ethniki-miodosia-o-mitsotakis-ipe-se-tourkous-valkanious-ke-ipa-oti-den-imaste-dynami-statherotitas-vinteo.html

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>