«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ανθρωπότητα γονατισμένη από τα κελεύσματα του καταναλωτισμού, βρίσκετε σε κατακόρυφη πτώση, με οριζόντια σήψη!

Το μόνο που μπορεί να την σώσει, είναι η αληθινή γνώση της Ελληνικής γραμματείας!

ΣΥΜΠΑΝ Δ

Η αληθινή Ελληνική γραμματεία διδάσκει το εμείς, τη συνάντηση του πνεύματος με την ψυχή, όταν το κάνεις κτήμα σου, τα κόμματα, οι ιδεολογίες και όλων των ειδών οι δογματισμοί θα πέσουν σε στιγματισμό, αποξένωση και στο τέλος τους!

Τι σημαίνει Ελληνική Γραμματεία;;;

Σημαίνει πνευματική και εμπειρική ολοκλήρωση της γνώσης!

Σημαίνει συμπυκνωμένη και κωδικοποιημένη η γνώση του παρελθόντος και του μέλλοντος!

Αυτό προσπαθούν αιώνες να μολύνουν τα συμπαντικά βδελύγματα, για να καρπωθούν την υπέρτατη δύναμη του σύμπαντος!

Όσο ο άνθρωπος κατακτά την αληθινή γνώση, τόσο θα απομακρύνετε από τα ανούσια και ψεύτικα, άχρηστα και δολοφονικά καταναλωτικά αγαθά, που προσφέρονται για να σε απασχολούν και να σε αποπροσανατολίζουν από την αληθινή αποστολή σου μέσα στο σύμπαν!

Βασική τους προσπάθεια για να μην αποκτήσεις την γνώση, είναι να δουλεύεις, να δουλεύεις, να δουλεύεις, νύχτα και ημέρα – να σου προσφέρουν με πρόστυχο τρόπο, οτιδήποτε κάλπικη και νοθευμένη ευχαρίστηση!

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ Σ

Ναι την θέλουμε την Ελληνική γραμματεία, αλλά αποψιλωμένη και ελεγχόμενη σε ότι βολεύει τους άνομους σκοπούς μας, δεν μπορούμε να επιβιώσουμε, να υπάρχουμε, να βρούμε εναλλακτική λύσει, σε αντικατάσταση της Ελληνικής γραμματείας – και για αυτό λιθοβολούμε τα κομμάτια της που μας επιβάλει να γίνουμε γνώστες της αληθινής γνώσης για  την καταγωγής μας και την αποστολής μας μέσα στο σύμπαν!

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, είχαν καταφέρει, να εναρμονιστούν με τις απαραβίαστες εντολές του σύμπαντος, γνώριζαν την λειτουργία του, δυστυχώς η μεγαλοσύνη τους έθρεψε, ανέχτηκε τα θρησκευτικά βδελύγματα να κυριαρχήσουν, με αποτέλεσμα να τιμωρηθούμε, από τη Νέμεση του σύμπαντος, που δεν συχώρα τίποτα που θα το υπομονέψει ή αμφισβητήσει!

Νέοι και νέες πάντα η ευθύνη θα πέφτει στις νέες γενιές, το αν θα νικήσετε, θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα κάνετε κτήμα σας τις γνώσεις των προγόνων σας, που μέσα από τα λάθει και τις δοκιμασίες, σας έχουν ετοιμάσει τις εμπειρίες τους, για να συνεχίσετε!

Ουδείς θα μπορούσε να καυχηθεί ότι είναι γνώστης, εάν δεν έχει κάνει λάθει, μέσα από τα λάθει γεννιέται η απόλυτη γνώση!

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Δ

Το τι, το γιατί και το πώς, δημιουργεί τη γνώση!

Όλοι αυτοί οι μακελάρηδες, δείχνει η ιστορία, θα ξυπνήσουν όταν οι ψευδαισθήσεις τους θα γίνουν εφιάλτες τους, όταν, σύντομα, οι δυνάμεις της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού απαλλαγμένες από εξουσιαστικές ιδεολογίες και μύθους περί ‘πολιτικών συστημάτων’ και θρησκευτικών δογματισμών και θα μπαίνουν, πνευματικά, πολιτικά και οργανωτικά χειραφετημένες, δυναμικά και μαζικά στο προσκήνιο της ιστορίας για να χτίσουν ένα κοινωνικό σύστημα, με την κορύφωση του ανθρώπου σαν ανώτερο ον μέσα στο σύμπαν.

Οι δυνάμεις του κακού εξαντλούν ταχύτατα τις δυνάμεις τους, κάτω από τον φόβο της αναγέννησης – και θα αυτοκαταστραφούν!

 Αυτό θα προέρθει από την επιστήμη και την αληθινή Ελληνική γραμματεία που έκαναν το λάθος να παραδώσουν τις δυνάμεις τους σε ψεύτικα θρησκευτικά και πολιτικά καλέσματα!

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ Φ

 Ανέβα νοερά, κλείνοντας τα μάτια σου, σε ένα διαστημόπλοιο φανταστικό – και άρχισε να ταξιδεύεις στο αχανές και ατελείωτο σύμπαν, για να δεις πόσο ανούσια, ψεύτικα και άχρηστα είναι όλα αυτά που σου προσφέρουν τα επίγεια βδελύγματα!

Τότε χωρίς  να το καταλάβεις θα νιώσεις έναν εκστασιασμό – θα αναρωτηθείς με έκπληξη, γιατί σκοτωνόμαστε στην τόσο όμορφη και υπέροχη γη μας;;;;

Θα δεις πόσο ψεύτικο και εγκληματικό είναι το εγώ, μπροστά στο  υπέροχο εμείς!

Όταν εκστασιάζεσαι μέσα από την γνώση, θα δεις όλα όσα σου ανήκουν και στα στερούνε!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Σ

Όταν αποκτήσεις την αληθινή γνώση, θα καταλάβεις ότι πολιτικές, ιδεολογίες, και θρησκείες συνωμοτούν να σκοτώσουν το πνεύμα σου, μέσα από τον φόβο και την άγνοια, μέσα από κατάρες και απειλές περί παράδεισου και κόλασης σε αποτρέπουν να δεις την αλήθεια, ότι όλα αυτά που γίνονται σήμερα στον πλανήτη γη, είναι ψεύτικα, άχρηστα, ανούσια, χωρίς καμία χρησιμότητα για την αληθινή σου αποστολή, που είναι η υπέρτατη γνώση και του ρόλου σου μέσα στο σύμπαν!

ΕΠΟΚΟΥΡΟΣ Δ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ανθρωπότητα γονατισμένη από τα κελεύσματα του καταναλωτισμού, βρίσκετε σε κατακόρυφη πτώση, με οριζόντια σήψη!

  • .
    .
    ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
    .
    .

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
    .
    .
    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ
    .
    .
    .
    .

    Η ανθρωπότητα γονατισμένη από τα κελεύσματα του καταναλωτισμού, βρίσκετε σε κατακόρυφη πτώση, με οριζόντια σήψη!
    .
    Το μόνο που μπορεί να την σώσει, είναι η αληθινή γνώση της Ελληνικής γραμματείας!

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Τα επτά επίπεδα της Δημιουργίας, η ανθρώπινη αθανασία και η σύγχρονη φυσική
    Εάν μελετήσει κανείς τα κείμενα αρχαίων πολιτισμών, φιλοσοφικών συστημάτων και θρησκειών όπως αυτών της Αρχαίας Ελλάδας, της Αρχαίας Αιγύπτου, της Βαβυλώνας αλλά και αυτών της Ινδίας και της Κίνας, θα δει κανείς ότι όλα ανεξαιρέτως αναφέρονται στην ύπαρξη επτά επιπέδων στα οποία χωρίζεται ολόκληρη η δημιουργία.
    Στον Χριστιανισμό τα επτά αυτά επίπεδα αναφέρονται ως επτά ουρανοί ή επτά σύμπαντα, τα οποία κατοικούνται από όντα όπως οι άγγελοι, ενώ το ανθρώπινο γένος δημιουργήθηκε και βρίσκεται στο πρώτο.Τα επίπεδα (σύμπαντα) περιέχονται το ένα μέσα στο άλλο και τα όντα που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο, θεωρώντας ως ανώτερο το έβδομο, έχουν μεγαλύτερη αντίληψη της ύπαρξης και της δημιουργίας, εν σχέσει με αυτά που βρίσκονται στα κατώτερα επίπεδα.

    Το ανθρώπινο γένος επειδή βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο έχει την λιγότερη δυνατή επίγνωση της δημιουργίας, ενώ όντα ανώτερης τάξης όπως π.χ οι αρχάγγελοι ή άλλα έχουν απείρως ανώτερη.Τα επτά επίπεδα αναφέρονται και στα πανάρχαια κείμενα τουΕρμή του Τρισμέγιστου, όπως επίσης και από τον ίδιο τον Πυθαγόρα ο οποίος έχοντας πρόσβαση σε αρχαία κείμενα (αφού υπήρξε αρχιέρεας στην Αίγυπτο), παρουσίασε τη μαθηματική δομή των επιπέδων στο περίφημο σχέδιο του της Μουσικής Αρμονίας των Επτά Ουρανίων Σφαιρών (Συμπάντων).

    Η διδασκαλία βέβαια του Πυθαγόρα ήταν μυστική και μόνο οι μυημένοι στη σχολή του στον Κρότωνα της Ιταλίας (Ομακοείον), είχαν πρόσβαση σε αυτήν και ώς εκ τούτου μόνο ψήγματα αυτής έφτασαν ως εμάς. Ο Πυθαγόρας αναφέρει ωστόσο την ύπαρξη δομών που ο ίδιος ονομάζει”σφαιρικούς μηνίσκους”, οι οποίοι ενώνουν και δίνουν πρόσβαση στα όντα από το ένα επίπεδο στο άλλο και σύγχρονοι πυθαγόρειοι μελετητές όπως ο Ιπποκράτης Δάκογλου, τις παρομοίωσαν με τις μελανές οπές της σύγχρονης φυσικής. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εν λόγω ερευνητής, απέδειξε τον πρότινος εμπειρικό νόμο του Μπόντε που δίνει τις αναλογίες των αποστάσεων μεταξύ των τροχιών των πλανητών γύρω από τον ήλιο, βάσει των πυθαγόρειων ακολουθιών που στηρίζονται στοναριθμό Φ (χρυσή τομή).

    Ακόμα, όπως προκύπτει από το σχέδιο της μουσικής αρμονίας των ουρανίων σφαιρών (συμπάντων), στο σημείο ένωσης δύο από αυτών των εμπεριεχομένων συμπάντων, εμφανίζεται μια γεωμετρική δομή μεταξύ άλλων, η οποία ονομάστηκε από τον Πυθαγόρα, Τετρακτύς.

    Μετέπειτα ο Πλάτων, αλλά και ο Αριστοτέλης, έχοντας μελετήσει και οι δύο τα πυθαγόρεια κείμενα, παραδέχονταν και αυτοί την ύπαρξη των επτά επιπέδων και θεωρούσαν ότι κατοικούνταν από διάφορα όντα που οι παλαιοί ονόμαζαν θεούς αλλά και αγγέλους και δαίμονες.

    Ο Πλάτων αναλύει πολλά εξ αυτών, στο έργο του “Τίμαιος”, ενώ ο Αριστοτέλης ονομάζει τα όντα αυτά υπό την γενική ονομασία Νόες των Σφαιρών. Την ύπαρξη θεών, αγγέλων και δαιμόνων, καλών ή κακών, ανέφεραν οι περισσότεροι των Προσωκρατικών, όπως π.χ. ο Δημόκριτος και ο Θαλής.

    Σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, το ανθρώπινο γένος δημιουργήθηκε στο πρώτο και κατώτερο εκ των επτά επιπέδων, έχοντας εντολή να αυξηθεί σε αριθμό (ανθρώπινη αναπαραγωγή), αλλά και να αυξήσει τις ικανότητες του. Ωστόσο η πορεία αυτή ανετράπη με το γεγονός της “πτώσης” των ανθρώπων, από την “παραδείσια” κατάσταση και χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων και ικανοτήτων τους.

    Το σημαντικότερο ωστόσο ήταν ότι έγιναν θνητοί, ενώ στην προγενέστερη κατάσταση τους ήταν αθάνατοι.Το γεγονός της πτώσης, περιγράφεται και στον Ησίοδο, ο οποίος αναφέρει ότι ενώ στην αρχή υπήρχε το χρυσούν γένος και οι άνθρωποι ήταν αθάνατοι, στη συνέχεια κατέληξαν στο σιδηρούν, όπου έχασαν την αθανασία τους και τις δυνάμεις τους.

    Η πτώση από την “παραδείσια” κατάσταση, περιγράφεται και από πλήθος άλλων αρχαίων θρησκειών και φιλοσοφιών. Η επιστροφή των ανθρώπων στην αρχική τους κατάσταση κατά την Δευτέρα Παρουσία είναι υπόσχεση του Χριστιανισμού.

    Ας προσπαθήσουμε να περιγράψουμε την ύπαρξη και την δημιουργία των επτά επιπέδων, τά όντα που κατοικούν σε αυτά αλλά και την αθανασία του ανθρωπίνου σώματος, με βάσει τα δεδομένα της σύγχρονης φυσικής.
    Τα επτά επίπεδα (σύμπαντα) της Δημιουργίας, που εμπεριέχουν το ένα το άλλο, μπορούν να περιγραφούν ως χώροι περισσοτέρων των τριών γνωστών μας διαστάσεων που μπορούν να περιέχουν και παραπάνω από μία χρονικές διαστάσεις.

    Στους χώρους αυτούς μπορούν να υπάρξουν δομές και σχήματα παραπάνω των τριών διαστάσεων, όπως π.χ. ένας υπερκύβος, που είναι ένας κύβος τεσσάρων διαστάσεων. Ο τετραδιάστατος αυτός κύβος, αλλά και οι υπόλοιπες τετραδιάστατες δομές ή σχήματα, δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές από όντα όπως οι άνθρωποι, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται και βιώνουν ένα σύμπαν τριών διαστάσεων που έχει μία χρονική διάσταση ως τέταρτη.

    Το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν χώροι που εκτός από παραπάνω από τρεις διαστάσεις έχουν και παραπάνω από μία χρονικές, σημαίνει ότι στους χώρους αυτούς, μία χρονική γραμμή που ορίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, δεν είναι αρκετή για να περιγράψει τις χρονικές στιγμές των γεγονότων στους χώρους αυτούς.

    Τα χωροχρονικά αυτά συνεχή μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αιτιακή δομή γεγονότων, που σίγουρα θα διαφέρει από αυτήν που αντιλαμβάνονται τα όντα που βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο όπως οι άνθρωποι.

    Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που η πληροφορία διαδίδεται από ένα σημείο του χωροχρονικού συνεχούς σε ένα άλλο και ορίζει την αιτιότητα (ο τρόπος που μία αιτία οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα), μπορεί να διαφέρει εντελώς από αυτόν που ισχύει στο δικό μας χωροχρονικό συνεχές που περιγράφεται από τονχωρόχρονο Μinkowski ή από τον Λωρεντζιανό χωρόχρονο, όταν ο χωρόχρονος Minkowski καμπυλώνεται παρουσία μάζας και δεν περιγράφεται πλέον απο την Ευκλείδια Γεωμετρία αλλά από την Γεωμετρία Riemann και έτσι η ύλη και ενέργεια μπορεί να προσδώσει διαφορετικών ειδών γεωμετρίες στα διάφορα σύμπαντα.
    Φυσικά, δεν γνωρίζουμε επακριβώς, ούτε καν την αιτιακή δομή του δικού μας χωροχρονικού συνεχούς, αφού δεν έχουμε καταφέρει να αποδώσουμε με αυτοσυνεπή μαθηματικό τρόπο, κβαντικά χαρακτηριστικά στον ίδιο τον χωρόχρονο που μας περιβάλλει και να έχουμε μια ενοποιημένη θεωρία κβαντικού πεδίου.

    Πολλοί ερευνητές στη προσπάθειά τους αυτή, έχουν προτείνει διάφορα μοντέλα σε κάποια από τα οποία θεωρούν ότι ο χωρόχρονος δεν είναι συνεχής αλλά αποτελείται από στοιχειώδη διακριτά χωροχρονικά τμήματα που μπορούν να έχουν διάφορα σχήματα, όπως χωροχρονικά τμήματα και τα οποία μπορούν να συνδιάζονται αναμεταξύ τους με διάφορους τρόπους, δημιουργώντας έτσι χωροχρονικές περιοχές που έχουν διαφορετική γεωμετρική αλλά και αιτιακή δομή.

    Πέραν των διαφορετικών γεωμετριών που μπορούν να έχουν οι χώροι αυτοί, μπορούν οι χωροχρονικές τους διαστάσεις να έχουν κάθε πιθανή τοπολογία (τοπολογική δομή).

    Μπορούν να σχηματίζουν κλειστούς χωροχρονικούς βρόγχους, να εκτείνονται στο άπειρο ή να συνδυάζονται αναμεταξύ τους σχηματίζοντας πλήθος δυνατών τοπολογικών δομών.
    Ειδική περίπτωση είναι η τοπολογία των χωροχρονικών διαστάσεων να έχουν δομή fractal ή ακόμα σε κάποιους χώρους είναι δυνατόν σε κάθε σημείο τους να είναι συμπτηγμένες άλλες διαστάσεις. Τα μαθηματικά αυτά τοπία είναι άπειρα.

    Είναι αντιληπτό ότι στα ανώτερα αυτά χωροχρονικά συνεχή τα όντα που τα κατοικούν έχουν πολλή μεγαλύτερη αντίληψη της ύπαρξης και της δημιουργίας.

    Ένα ερώτημα είναι ποιά ακριβώς είναι η φύση της υπόστασης των όντων των κατοικούντων τα επτά σύμπαντα.
    Οι διάφορες γραφές ανά τον κόσμο, περιγράφουν όντα, άλλα ασώματα και άλλα έχοντα κάποιου είδους ενεργειακό σώμα.

    Η αλήθεια είναι ότι ασώματος, δηλαδή μη έχων κανέναν υλοενεργειακό χωροχρονικό προσδιορισμό (εντοπισμό) είναι μόνο ο Θεός ( Ο ΩΝ), ο οποίος είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, η ύπαρξη δηλαδή του Θεού κατά τις γραφές εκτείνεται σε κάθε σημείο και χρόνο των επτά επιπέδων (συμπάντων) και παραπέρα…

    Τα υπόλοιπα όντα όπως π.χ οι άγγελοι που θεωρούνται ασώματοι έχουν κάποιου είδους σώμα ή όπως λέγεται η ουσία τους παρουσιάζει μία κάποια πάχυνση.

    Για να γίνει κατανοητή η φύση του σώματος και του πνεύματος κατά την σύγχρονη φυσική επιστήμη, βιολογία και πληροφορική, αυτό που ονομάζουμε ψυχή-πνεύμα-νους, θεωρείται ότι είναι το πληροφοριακό πρόγραμμα που συνιστά την ουσία των όντων και είναι κάτι που μοιάζει με το Αριστοτελικό Είδος (Μορφή).

    Το πληροφοριακό αυτό πρόγραμμα στην περίπτωση των λεγόμενων βιολογικών όντων έχει ως φορέα έκφρασης το βιολογικό σώμα και περιλαμβάνει ένα σύνολο φυσικοχημικών, ηλεκτρικών και ηλεκτρομαγνητικών διεργασιών.

    Η πληροφορία που συνιστά το πρόγραμμα μπορεί να θεωρηθεί κατά πρώτον κλασσική, στη συνέχεια όμως πρέπει να θεωρηθεί και κβαντική.

    Η ροή, αποθήκευση και επεξεργασία της πληροφορίας στο ανθρώπινο σώμα σε πρώτο επίπεδο είναι κλασσική, σε ένα όμως βαθύτερο επίπεδο (μικροσκοπικό-κβαντικό επίπεδο) έχει κβαντική φύση. Δεν είναι λίγες οι μελέτες και έρευνες από μεγάλους θεωρητικούς και πειραματικούς φυσικούς, όπως ο sir Roger Penrose, ο Paul Davies και άλλοι οι οποίοι υποστηρίζουν την ροή, αποθήκευση και επεξεργασία κβαντικής πληροφορίας στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα (νευρώνες), την κβαντική φύση του εγκεφάλου αλλά και την κβαντική πληροφορία που είναι αποθηκευμένη στο DNA και εκφράζεται στον ανθρώπινο οργανισμό, μέσω της ρύθμισης της γονιδιακής έκφρασης.

    Είναι γεγονός ότι πλέον οι επιστήμονες υποστηρίζουν την πιθανότητα να υπάρχουν μορφές ζωής, σε αυτό ή σε κάποιο άλλο ανώτερο επίπεδο ύπαρξης, το πληροφοριακό πρόγραμμα των οποίων δεν εκφράζεται σε κάποιο βιολογικό σώμα αλλά έχει κάποιον άλλο υλοενεργειακό φορέα έκφρασης.

    Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για μορφές ζωής και νοημοσύνης που βασίζονται στο πλάσμα ή στις ταλαντώσεις ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου ή ακόμα και σε κάποιο φωτονικό αέριο (αέριο φωτονίων).

    Μπορεί δηλαδή να υπάρχουν όντα που ως σώμα έχουν μια ποσότητα αερίου ηλεκτρονίων και ποζιτρονίων, τα οποία αλληλεπιδρούν μεταξύ τους κβαντικά και μπορούν συνεχώς να δημιουργούνται και να καταστρέφονται ανά ζεύγη.
    Γενικά οι επιστήμονες, μέσω της επιστήμης των δυναμικών συστημάτων, της θεωρίας της πληροφορίας, της θεωρίας ελέγχου, της κυβερνητικής αλλά και μέσω της μελέτης της κβαντικής φυσικής με στόχο την ανάπτυξη κβαντικών υπολογιστών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πληροφοριακό περιεχόμενο-πρόγραμμα, που απαιτείται για την ανάπτυξη ζωής και νοημοσύνης είναι δυνατόν να εκφραστεί κλασσικά αλλά και σε κβαντικό επίπεδο σε διάφορους υλοενεργειακούς φορείς.

    Ως εκ τούτου, η φύση των διαφόρων όντων που περιγράφονται στις διάφορες γραφές ανά τον κόσμο, μπορεί να προσεγγιστεί με αυτόν τον τρόπο.

    Ειδικά μάλιστα μέσω της έννοιας του κβαντικού κενού, που ουσιαστικά υποστηρίζει την ύπαρξη μιας άπειρης κβαντικής φύσεως ενέργειας, η οποία περιβάλλει όλον τον συμπαντικό χώρο και δίνεται απλόχερα από τον Δημιουργό, αυτές οι μορφές όντων μπορούν να τροφοδοτούν το σώμα τους με ύλη και ενέργεια που απαιτείται για τη συντήρηση του σώματός τους, κατά τον ίδιο τρόπο που και τα βιολογικά όντα χρειάζονται υλική τροφή για να συντηρούν και να ανανεώνουν το σώμα τους.
    Ακόμα μπορούν να αντλούν ενέργεια από το κβαντικό κενό, να την κατευθύνουν και να την χειραγωγούν για οποιονδήποτε σκοπό.

    Την ενέργεια αυτή αλλά και το ίδιο το υλοενεργειακό τους σώμα, μπορούν να την μεταφέρουν από ένα σημείο του χώρου σε ένα άλλο, μέσω χωρικής κίνησης είτε ακαριαία.

    Οι τρόποι ακαριαίας μεταφοράς ενέργειας, μπορεί να είναι είτε η κβαντική τηλεμεταφορά, είτε ημεταφορά μέσω στρέβλωσης του χωροχρονικού συνεχούς.

    Το φαινόμενο της κβαντικής τηλεμεταφοράς στηρίζεται στη μη τοπικότητα της κβαντικής φυσικής, που θεωρεί ότι η κβαντική πληροφορία ενός κβαντικού συστήματος μεταφέρεται σε ένα άλλο σημείο ακόμα κι αν αυτό είναι χιλιόμετρα μακρυά με ακαριαίο μη τοπικό τρόπο.
    Από την άλλη, οι δυνατές χωροχρονικές στρεβλώσεις περιλαμβάνουν την ύπαρξηχωροχρονικών σηράγγων (Einstein-Rosen) που ενώνουν δύο σημεία του χωροχρόνου.
    Μάλιστα, στο πλαίσιο ενός κβαντικού χωρόχρονου σε κάθε σημείο του χώρου, δημιουργούνται και καταστρέφονται μικροσκοπικές κβαντικές χωροχρονικές σήραγγες.

    Με βάσει τα ανωτέρω μπορούμε να προσεγγίσουμε την δομή των επτά επιπέδων (συμπάντων) της Δημιουργίας, αλλά και την φύση και τις δυνάμεις των όντων που μπορεί να τα κατοικούν.

    Όσον αφορά τον άνθρωπο αλλά και τα υπόλοιπα βιολογικά όντα που τον συντροφεύουν, στην μορφή που βρίσκονται τώρα, το βιολογικό τους σώμα είναι θνητό.
    Ωστόσο βάσει των αρχαίων γραφών ανά τον κόσμο, το ανθρώπινο σώμα ήταν κάποτε αθάνατο και το ανθρώπινο γένος είχε φοβερές δυνάμεις.

    Η επάνοδος του ανθρωπίνου γένους στην προγενέστερη του κατάσταση, κατά την Χριστιανική διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί κατά την Δευτέρα Παρουσία ή αλλοιώς κατά την λεγόμενη Συμπαντική Αναγγένηση και Ανακαίνηση του Σύμπαντος Κόσμου.
    Αυτό προαπαιτεί την αθανασία της ανθρώπινης ψυχής μετά τον θάνατο και τη φθορά του βιολογικού σώματος και την παραμονή της σε στάση (ύπνο), σε κάποιο συμπαντικό επίπεδο έως ότου πραγματοποιηθεί η ανάσταση του ανθρωπίνου σώματος.
    Η ύπαρξη Παραδείσου (χώρος δικαίων) και Κόλασης (χώρος αδίκων και τιμωρία αυτών) περιγράφεται υπό μία μορφή και στην αρχαία Ελλάδα, όπου οι δίκαιοι, γενναίοι και αγαθοί προορίζονταν για τα Ηλύσια Πεδία ενώ οι υπόλοιποι κατοικούσαν στον Άδη.
    Η αθανασία της ανθρώπινης ψυχής μπορεί να θεωρηθεί ως μία διαδικασία μεταγραφής του πληροφοριακου περιεχομένου – προγράμματος του ανθρώπου από το ανθρώπινο βιολογικό σώμα σε κάποιο άλλο υλοενεργειακό φορέα.

    Είναι γεγονός ότι η πληροφορία (κλασσική ή κβαντική) που περιέχεται και εκφράζεται στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει σε ένα πρώτο επίπεδο σε ηλεκτροφυσικοχημική μορφή στο DNA στα ανθρώπινα κύτταρα και στους νευρώνες, όμως σε ένα βαθύτερο επίπεδο υφίσταται και υπάρχει στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται και διέπει το ανθρώπινο βιολογικό σώμα και το οποίο μέσω φαινομένων ανάδρασης καθορίζει τη λειτουργία του σε ηλεκτροφυσικοχημικό επίπεδο.

    Η πληροφορία κατά τον θάνατο μεταγράφεται έτσι από το βιολογικό στο ηλεκτρομαγνητικό σώμα (αύρα-ενεργειακό σώμα) και αργότερα μπορεί να πάρει και τη μορφή πλάσματος (αέριο ηλεκτρονίων και ποζιτρονίων). Οι άνθρωποι στην φυσική τους κατάσταση (όχι σε αυτήν που βρίσκονται τώρα) , έχοντας πρόσβαση στο ηλεκτρομαγνητικό (ενεργειακό) τους Σώμα , μπορούν να το μετατρέπουν και να παίρνουν όποια μορφή θέλουν , καθώς και να αντλούν και να χειραγωγούν την ενέργεια που τους περιβάλλει (Ελεύθερη Ενέργεια).

    Το ανθρώπινο γένος δημιουργήθηκε με σκοπό να εξουσιάζει το πρώτο επίπεδο της Δημιουργίας, να αυξάνεται σε αριθμό και να κατακυριεύσει το Υλικό Σύμπαν.
    Η πορεία αυτή μπορεί να ανακόπηκε προσωρινά ωστόσο ο προορισμός του ανθρώπου είναι η επαναφορά του στη Φωτεινή Πατρίδα και η ψυχοσωματική τελείωση του.
    .

    Andreas Apollon EL

    ΠΗΓΗ

    Το διαβάσαμε από το: Τα επτά επίπεδα της Δημιουργίας, η ανθρώπινη αθανασία και η σύγχρονη φυσική http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/blog-post_95.html#ixzz4fkwfSaGR
    .
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΗΓΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ……………..
    .
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ .
    .
    ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΥ Ή ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ………………
    .
    ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ,
    .
    ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ………………………
    .
    ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=CKBieJ1Px_c
    .
    .
    Μήνυμα
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=xzoX5erFSl4
    .
    .
    H ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ.
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=XWgvM1o0WDU
    .
    .
    Το απίστευτο μήνυμα της ”Οδύσσειας”
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=aSGJRC-XjP4
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
    Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015
    .
    .

    .

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ
    .
    Βρισκόμαστε άπαντες στο κατώφλι μιας κβαντικής εξελικτικής εκρήξεως όπου τα πρώτα της σημάδια έχουν εμφανιστεί εδώ και μερικές δεκαετίες, ειδικά από το 1987 μέχρι σήμερα.Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται σε όσους βλέπουν τους εαυτούς τους ως μέρος αυτής της εξέλιξης.

    .

    Το ορυκτό, φυτικό και ζωικό βασίλειο είναι ήδη ευθυγραμμισμένα με αυτή την μετάβαση και η μέγιστη πρόκληση βρίσκεται στον Ανθρώπινο παράγοντα, ο οποίος εξ αιτίας της υψηλής του νόησης βρίσκεται μαζικά χειραγωγούμενος να αντιστέκεται εν αγνοία του ακολουθώντας πρότυπα σκέψεων και πράξεων που δε συμβαδίζουν διόλου με τη φυσική του ανώτερη πορεία.

    .

    Οι λόγοι για τους οποίους ο Φυσικός Ανθρώπινος Άγγελος έχει συστηματικά χειραγωγηθεί από παρασιτικά όντα που βρίσκονται σε Υπηρεσία στον Εαυτό τους, είναι γνωστοί στους περισσότερους που διαβάζουν αυτές τις γραμμές και έχουν προαναφερθεί σε πολλές προηγούμενες ενημερωτικές κοινοποιήσεις μέσα από αυτό το μπλόγκ καθώς και από αμέτρητα άλλα παγκοσμίως. (Ψάξτε για τους Άρχοντες και την ομάδα Χίμαιρα).

    .
    Ένα κύμα Ανθρώπων συμπαρασύρει με τη συνειδητοποιημένη συμπεριφορά του όλο και περισσότερους από εμάς καθημερινά οικειοθελώς δημιουργώντας ένα τσουνάμι Αφυπνισμένων Συνειδητοποιημένων Φυσικών Αγγέλων, οι οποίοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αναλόγως τι επιτάσει η ψυχική τους ωριμότητα, ψάχνουν νέους τρόπους να απεγκλωβιστούν αρχικά, και να δημιουργήσουν κατόπιν, το Χρυσό Μέλλον που αναλογεί σε αυτή τη Σφαίρα και τα βασίλειά της.

    .

    Στο παρακάτω κείμενο γίνεται μια απλή περιληπτική αναφορά για το πως μπορούμε σε πρακτικό επίπεδο να σπάσουμε τις ορατές και αόρατες αλυσίδες μας και να απο-προγραμματίσουμε τον εαυτό μας ώστε να είμαστε άπαντες κυρίαρχοι και ηγέτες σε αυτή τη Νέα Γαλαξιακή Κοινωνία που επίκειται, συνυπεύθυνοι για το συνδημιούργημά μας χωρίς να παραδίδουμε τα ηνία της υπάρξεώς μας σε κάποιους άλλους αρνητικούς παράγοντες οι οποίοι μας εξουσιάζουν και μας εκμεταλλεύονται εδώ και χιλιάδες Γήινα χρόνια.

    .
    Όποιος θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο πρέπει να ταρακουνήσει τον εαυτό του πρώτα, όπως έλεγε ο Σωκράτης, δηλαδή, αν θέλεις να αλλάξει ο κόσμος χρειάζεται να αλλάξεις ο ίδιος, όπως είπε κι ο Μαχάτμα Γκάντι.
    .
    Θα συμπληρώσω κλείνωντας την εισαγωγή με το παρακάτω:

    .
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ
    .
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    .
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ

    .

    ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

    .
    Η κοινωνία έχει υποστεί μια μαζική πλύση εγκεφάλου και είναι καιρός για μας να αποπρογραμματίσουμε τους εαυτούς μας, προκειμένου να εμβαπτιστούμε πλήρως στην εξέλιξη της συνείδησης.
    .

    .
    1. ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    .
    Αν ένα UFO ήταν να προσγειωθεί στο κατώφλι σας απόψε, σας υπόσχομαι πως οι Εξωγήινοι δεν θα δέχονταν από εσάς δύο πράγματα: μια Βίβλο ή χρήματα. Η θρησκεία ήταν η μακρύτερη μορφή λειτουργίας νοητικού ελέγχου στον Πλανήτη και έχει υπηρετήσει όχι μόνο για να μας κρατήσει χωριστά, αλλά και για να εξολοθρεύσει τον κόσμο μέσω των πολυάριθμων πολέμων, την Ιερά Εξέταση και τις Σταυροφορίες στο όνομα του «Θεού».

    .

    Αυτό που η θρησκεία δεν μας διδάσκει είναι ότι είμαστε ισχυρά, πνευματικά όντα χωρίς αυτή.

    .

    Στους επόμενους λίγους μήνες ή χρόνια, μπορούμε να προσβλέπουμε στην επόμενη μορφή θρησκευτικού ελέγχου του νου, όπου θα παραδέχονται την ύπαρξη των εξωγήινων όντων. Αυτό, βέβαια, δεν θα συμπίπτει με το χρονοδιάγραμμα της Αγίας Γραφής, εκτός αν προσπαθήσουν να πείσουν τους οπαδούς τους ότι οι Εξωγήινοι έχουν επίσης υπάρξει τριγύρω μόνο για τα τελευταία 6.000 χρόνια. Αν αυτό ήταν αλήθεια, τότε γιατί είναι τόσο πολύ πιο προηγμένοι από ό,τι είμαστε εμείς αν είναι σε θέση να ταξιδέψουν έτη φωτός για να μας επισκεφθούν;

    .

    Η πραγματική αλήθεια είναι ότι η Βίβλος είναι απλά μια ιστορία για να σας κρατήσει να ζείτε κάτω από τη δουλοπρέπεια, τον έλεγχο και τη συμμόρφωση, το ίδιο πρότυπο ακριβώς όπως κάθε κυβέρνηση.

    .

    Λύση: Ρωτήστε πολλές ερωτήσεις και να περάσετε μέσα σας για απαντήσεις. Είναι καιρός να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας αντί να δίνετε την ενέργεια και τη δύναμή σας μακριά σε άλλους.

    .
    .
    2. ΧΡΗΜΑΤΑ
    .
    Όταν συναντάτε τη θρησκεία, βρίσκετε τα χρήματα, καθώς αυτά τα δύο δόγματα στη ζωή είναι παντρεμένα το ένα με το άλλο. Μέσα σε αυτές τις δύο οντότητες, θα βρείτε επίσης το νόθο θετό τέκνο τους, την κυβέρνηση, καθώς αυτά τα τρία είναι συνεχώς δεμένα μεταξύ τους.

    .

    Συχνά ρωτώ τους ανθρώπους, «Αν δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως τα χρήματα, τότε τι θα κάνατε στη ζωή σας;» Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το ποιός ο σκοπός της ζωής σας θα έπρεπε να είναι, αν δεν είχατε επηρεαστεί από το πανίσχυρο χρήμα.

    .

    Ενώ τα χρήματα μπορούν απλά να θεωρηθούν ως μια άλλη μορφή ενέργειας, ούτε θετική ή αρνητική, επίσης μας κρατούν μακριά από την αλήθεια, τους φυσικούς εαυτούς μας, μαζί με ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μας.

    .

    Είμαστε όλοι οικονομικοί σκλάβοι του συστήματος. Πόσοι από εμάς δεν εργάζονται 40 και επιπλέον ώρες την εβδομάδα μόνο και μόνο για να βρούμε τον εαυτό μας τόσο στραγγισμένο στο τέλος της ημέρας που δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να χαλαρώσουμε και να παρακολουθήσουμε τηλεόραση;

    .
    Αυτό σημαίνει ότι εργάζεστε 40+ ώρες, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας για το Σαββατοκύριακο. Στην ουσία, είστε ένας οικονομικός σκλάβος των επιχειρήσεων για 5 ημέρες σε αντάλλαγμα για 2 ημέρες για τον εαυτό σας. Μήπως αυτό ακούγεται δίκαιο; Και πώς ξοδεύετε αυτές τις δύο ημέρες; Σας βοηθούν να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος ή μπορείτε απλά να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να μπορείτε να πάτε πίσω για να είστε ένας σκλάβος σε αυτές τις εταιρείες που αρχικά στράγγισαν τις μπαταρίες σας;

    .

    Λύση: Ζούμε σε μια κοινωνία που στηρίζεται στα χρήματα για την ύπαρξη. Μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να απεγκλωβιστούν από το δίκτυο εντελώς, αλλά είναι λίγοι και μακριά μεταξύ τους. Βρείτε ό,τι είναι αυτό που πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους, και στη συνέχεια να βρείτε τρόπους για να κερδίζετε τα προς το ζην κάνοντας αυτό. Μπορεί να υπάρξει μια περίοδος που θα πρέπει να δουλέψετε την τρέχουσα εργασία σας, ενώ οικοδομείτε μια νέα καριέρα, αλλά στο τέλος, θα διαπιστώσετε ότι εργάζεστε για τον εαυτό σας που είναι πολύ πιο ευχάριστο από το να δουλεύετε σε κάποια εργασία που μισείτε και για ένα αφεντικό που είναι ένας μλκς. (a*hole)

    .

    Επίσης, να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε αυτές τις εταιρείες που μας κρατούν δέσμιους να ζούμε ως οικονομικοί σκλάβοι. Κάντε τοπικές αγορές.

    .
    .
    3. ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
    .
    Ό,τι έχει κάνει ο άνθρωπος συνέβαλε στην υποβάθμιση της φύσης, καθώς έχουμε μολυσμένο φαγητό, εναέριο χώρο και ύδρευση. Η φύση θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς εμάς.
    .

    Παρά τους τρόπους μας, η φύση παρέχει μια διέξοδο και μια ευκαιρία για να συνδεθείτε με αυτό που είναι σημαντικό στη ζωή, γιατί χωρίς φύση, δεν υπάρχουμε, τελεία και παύλα.

    .
    Λύση: Πάρτε το χρόνο για να συνδεθείτε με τη φύση. Βγείτε έξω για μια μεγάλη βόλτα στο δάσος ή στην παραλία. Ακούστε. Ατενίστε τα άστρα. Βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη που παρέχει η φύση. Αυτό είναι πολύ πιο γόνιμο από το να σπαταλάτε το χρόνο σας βλέποντας τηλεόραση.

    .
    .
    4. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    .
    Μαζί με τη θρησκεία, αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους χώρους ελέγχου του νου εκεί έξω. Πόσες φορές έχετε νιώσει ποτέ καλά αφού παρακολουθήσατε τις ειδήσεις; Αν εντοπίσετε ποιός κατέχει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως (τηλεόραση, εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά, κλπ.), θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν μόνο 6 άνθρωποι στην κορυφή της αλυσίδας και όλοι έχουν Σιωνιστικούς δεσμούς μεταξύ τους, έτσι ώστε ποιές είναι οι πιθανότητες οι ειδήσεις σας να είναι “δίκαιες και αμερόληπτες”;

    .

    Σας αρέσει να έχετε (κυριολεκτικά) προγραμματιστεί στο τι θα πρέπει να τρώτε, να φοράτε, να πίνετε, κλπ. μέσα από τις διαφημίσεις;

    Αυτός είναι ο λόγος ποτέ δεν βλέπουμε ένα εσωστρεφόμενο άτομο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, γιατί περνάει το λάθος μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην εξουσία, καθώς αποθαρρύνει τους ανθρώπους από το να κάνουν την αναζήτηση μέσα τους. Κάθε διαφήμιση δείχνει κάποιον εξωστρεφή με την ομάδα ή τους φίλους του/της που ζουν την πλασματική ζωή που θα πρέπει να ζείτε (μέσα από τα μάτια τους). Και αυτοί οι άνθρωποι έχουν άνω του μέσου όρου εμφάνιση και απεικονίσουν την επιτυχία, οι οποίοι υποσυνείδητα μας λένε ότι δεν είναι αρκετά καλός ο τρόπος που είμαστε και αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι, όμορφοι και να έχουμε φίλους σαν κι αυτούς, τότε θα πρέπει να αγοράσουμε ό,τι προϊόν μας πωλούν. Μήπως αυτό ακούγεται γελοίο; Είναι, όμως πολλοί άνθρωποι πιάνονται κορόϊδα με αυτό το τέχνασμα, διαφορετικά η διαφήμιση δεν θα υπήρχε.

    .

    Λύση: Σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε να καταγράφετε τα εκπαιδευτικά προγράμματα και να παρακάμπτετε τις διαφημίσεις.

    .
    .
    5. ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
    .
    Η μεγαλύτερη δικαιολογία που οι άνθρωποι λένε όταν ρωτούνται γιατί δε διαλογίζονται είναι, «δεν έχω το χρόνο», όμως οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι θα σπαταλήσουν ώρες παρακολουθώντας τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές.

    Μια άλλη δικαιολογία είναι, «δεν μπορώ να καθαρίσω το μυαλό μου.»

    .

    Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές διαλογισμού και με τον καιρό, θα είστε σε θέση να διαλογίζεστε σε μια πολυσύχναστη παραλία ή πισίνα, αν πραγματικά το θέλετε.

    .
    Υπάρχουν πολλά φυσιολογικά, ψυχολογικά και πνευματικά οφέλη για να κάνετε διαλογισμό.

    .

    Ο διαλογισμός, σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας, ενώ σας δίνει τη σαφήνεια, τη διορατικότητα για την κατεύθυνση και το σκοπό σας όσον αφορά την παρουσία σας εδώ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αισθήσεις μας υπερδιεγείρονται με ό,τι άλλο … για να μας κρατήσουν πάρα πολύ απασχολημένους για να συνδεθούμε με τον Ανώτερο Εαυτό μας.
    .

    Λύση: Βρείτε το χρόνο να διαλογιστείτε, ακόμα κι αν είναι μόνο για 5-10 λεπτά την ημέρα. Πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές διαλογισμού.
    .
    .
    [Εδώ είναι μία.]

    .
    .

    6. ΤΟΞΙΝΩΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ
    .
    Στο πλαίσιο του προγραμματισμού, στα σώματά μας έχουν εισαχθεί πολλές ξένες ουσίες, όπως με τα εμβόλια, τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα (GMO), το φθοριωμένο νερό, τους αεροψεκασμούς (chemtrails), τα σφραγίσματα υδραργύρου στα δόντια, κλπ.

    .

    Υπάρχει λόγος για τον οποίο 55 χώρες έχουν απαγορεύσει τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα (GMO) και γιατί υπάρχει ένας νόμος προστασίας της Monsanto στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, παρακαλώ να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σχετικά με τους κινδύνους των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.

    .

    Κάθε μία από αυτές τις ουσίες και τα στοιχεία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κρατήσουν τις δυνάμεις μας σε χαμηλά επίπεδα ενώ ρυπαίνουν το σώμα μας, μαζί με τον αέρα, το νερό και τις προμήθειες τροφίμων.

    Επιπλέον, κάθε ένα από αυτά τα εισαχθέντα στοιχεία είναι ξένα προς το σώμα μας και δεν μπορεί να είναι καλά για μας.
    .

    Οι άνθρωποι θα πουν, «Λοιπόν, έχω φάει γενετικά τροποποιημένα για χρόνια και νιώθω υπέροχα!»

    .
    Όταν σε 10 χρόνια από τώρα, θα είναι σε αιμοκάθαρση από νεφρική ανεπάρκεια ή θα χρειάζονται μαζική αφαίρεση καρκινικών όγκων, θα μπορούν να λένε το ίδιο πράγμα;

    .

    Λύση: Κάντε τοπικές αγορές. Οργανικά προϊόντα. Σταματήστε να αγοράζετε από αλυσίδες καταστημάτων. Φιλτράρετε το νερό σας, χρησιμοποιήστε την αντίστροφη όσμωση ή αγοράστε καθαρό πόσιμο νερό. Φυτέψτε βιολογικούς πατροπαράδοτους σπόρους φυτών. Αντικαταστήστε τα σφραγίσματα υδραργύρου. Αρνηθείτε τους εμβολιασμούς. Κάντε έρευνα για ολιστικούς γιατρούς και μεθόδους για να θεραπευθείτε ολιστικά.
    .

    .

    7. ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    .
    Το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι μια πλήρης αποτυχία, δεδομένου ότι προτρέπει και οδηγεί ουσιαστικά τα παιδιά μας να γίνουν οικονομικοί σκλάβοι των εταιρειών, ενώ τους αποθαρρύνει να κάνουν ερωτήσεις και να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο.

    .

    Σε γενικές γραμμές, υπήρξε μια «αποχαύνωση» στα εκπαιδευτικά μας συστήματα, διότι δεν είναι προς το συμφέρον των ελεγκτών να έχουν ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να αναρωτιέται, γιατί τα πράγματα είναι όπως είναι, ούτε είναι προς το συμφέρον τους εμείς να καταλήξουμε σε καλύτερες λύσεις.

    .

    Λύση: Εκπαιδεύστε στο σπίτι τα παιδιά σας χωρίς την χορηγία της κρατικής προπαγάνδα. Διδάξτε τους σε νεαρή ηλικία να έχουν χρόνο για να διαλογιστούν. Ενθαρρύνετε τις μεταφυσικές ικανότητες στο εσωτερικό τους (ή στον εαυτό σας!).

    .
    .
    .

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    .
    Πολλοί άνθρωποι, δεν θα δουν ή θα αναγνωρίσουν την πλύση εγκεφάλου και τον προγραμματισμό που έχει εμφανιστεί σε όλη τη διάρκεια των δεκαετιών και αιώνων μέχρι να είναι πολύ αργά. Πολλοί θα ζήσουν τη ζωή τους, ως οικονομικοί σκλάβοι σε ένα διαλυμένο σύστημα.
    .

    Υπάρχουν επιλογές και λύσεις. Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο, Σχέδιο Παγκόσμιας Ενότητας : Αυτό που ο κόσμος χρειάζεται τώρα.

    .

    Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η πορεία που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή δεν είναι βιώσιμη και αναπόφευκτα θα αυτοκαταστραφούμε, καθώς το έχει ήδη κάνει με το ίδιο της το βάρος. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι λύσεις και απαντήσεις, αλλά πρώτα, πρέπει να ξυπνήσουμε από το συλλογικό προγραμματισμό που δεχόμαστε και να εργαστούμε μαζί για να παρέχουμε λύσεις με γνώμονα το συμφέρον της Ανθρωπότητας.

    .
    .

    .
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ

    .
    .
    .

    ΠΗΓΗ: http://in5d.com/how-to-deprogram-yourself/
    ΠΗΓΗ
    .
    /

    Το διαβάσαμε από το: ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/blog-post_2608.html#ixzz4fXItsHiW
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΕΛΛΑΣ – Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=YAEpwwfAkTE
    .
    .
    .
    Ανέβηκε στις 3 Οκτ 2009
    .
    Αναδιφώντας την ιστορία της ανθρωπότητας διακρίνουμε ότι πολλοί λαοί που η κυριαρχία τους επικράτησε για κάποια μικρή ή μεγάλη περίοδος διεκδίκησαν το προνόμιο της πολιτισμικής υπεροχής και πρωτοπορίας της ανθρωπότητας.
    .
    .
    Δυστυχώς για τους απογόνους αυτών των λαών, αυτή η προσπάθεια των προγόνων τους
    .
    αποδείχθηκε μάταιη αφού όσο και αν έγινε προσπάθεια για να καλυφθεί η αλήθεια, οι ιστορικές μαρτυρίες και τα αρχαιολογικά ευρήματα κατέληγαν και καταλήγουν συνεχώς στη αδιαμφισβητούμενη πραγματικότητα.
    .
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    .
    .
    Οι Έλληνες μπορούμε να καυχώμαστε για την εθνική αυτή κληρονομιά μας και με υπερηφάνεια να επαναλαμβάνουμε εκείνο που είπε ο πρώτος φιλόσοφος Θαλής
    .
    .
    «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ»
    .
    .
    αλλά ταυτόχρονα να μην αφήσουμε κανένα να καπιλευτεί πλέον το μεγαλείο της πατρίδας μας.
    *
    .
    .
    *
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=hJy5lPxoGrw
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλ 2012
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΣ
    .
    .
    ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ
    .
    .
    ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΤΕΡΟΝ
    .
    .
    .
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    .
    .
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>