«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθειες από πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και όχι μόνο, δείτε και τα δυο βίντεο!

Εν συντομία, Ο Πάπας δεν παραιτήθηκε των παραίτησαν, εδώ δεν ήρθε ο νέος Πάπας για τα προσφυγόπουλα, αλλά για τον Τσίπρα και γενικά όλο το πολιτικό σύστημα!  

Η  κάνετε μόκο, ή τα βγάζουμε όλα στην φόρα.

Το Πουλημένο τομάρι ο Τσίπρας, έχει απλώσει το χέρι του στην ζητιανιά και ότι πάρει για να επιβιώσει λίγο ακόμα πολιτικά, ανεξάρτητα πόσοι θα πεθάνουν, η πουληθεί συθέμελα η Ελλάδα!

Το τραπεζικό σύστημα πλέον ελέγχει την ανθρωπότητα, τα αφεντικά είναι αλλού, τα λεφτά σε χρυσό αλλού, το κουμάντο το κάνει το ένα μύλη του Λονδίνου, εκεί είναι το αρχηγείο με των πρόεδρο,  ο Πάπας είναι ο αντιπρόεδρος, μην σας ξεγελά το οτι βγήκε η Αγγλία από το Ευρώ, δεν το έκανε ο λαός της Αγγλίας αλλά τα πουλημένα ΜΜΕ με τους προδότες πολιτικούς.

Ψάξτε το και σίγουρα θα μάθετε ανατριχιαστικά πράγματα!

Στο δια ταύτα σε ότι μας αφορά, μέσα σε αυτήν την φρικιαστική  συγκύρια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εκτός από ένα, να πιέσουμε, να απειλήσουμε το πουλημένο Εβραϊκό εγκάθετο κοινοβούλιο να παρατηθεί και να αντικατασταθεί από εθνική επιτροπή ακομμάτιστη και με την βοήθεια του στρατού, αυτού που έχουμε ακόμα, να δηλώσουν, ότι και να συμβεί γύρω μας, ουδετερότητα από όπου και αν  έρθουν τα καλέσματα πολέμου.

Είναι ο μόνος δρόμος που έχει κάποια ελπίδα σωτηρίας. Μέχρι τα δολοφονικά κτήνη διευθετήσουν τα μεταξύ τους συμφέροντα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ


Bόμβα από πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας
vasoula2908

21 Ιαν 2017

ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

 ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ;

Η Κάρεν Χιουντς, επί 20ετία εξέχον στέλεχος της παγκόσμιας τράπεζας εξηγεί πως μια αλητεία τραπεζιτών με έλγχο όλων των μυστικών υπηρεσιών από μία κεντρική στο Βατικανό εξουσιάζουν τον πλανήτη με την βοήθεια διεφθαρμένων και κατευθυνόμενων πολιτικών-ηθοποιών στην ουσία.
Εξηγεί επίσης ότι δυνάμεις παγκόσμια, αφανείς στον πολύ κόσμο παλεύουν μαζί της για να εξουδετερώσουν τους μεταμφιεσμένους συμμορίτες. Και μας διαβεβαιώνει ότι οι δυνάμεις του δικαίου που αγαπάνε τον άνθρωπο και την ανθρωπότητα θα νικήσουν.
ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΑ???….(ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ)……κάνω την ερώτηση και όποιος την διαβάζει του ερχεται στο νου μόνο ένας λαός.

Αυτός παρακάτω είναι ο λαός που επιδίωκε και επιδιώκει τον θάνατο των Ελλήνων.

Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821
Η κήρυξη της Επαναστάσεως Του 1821 αποδεικνύει πλέον και στον πιο κακοπροαίρετο και δύσπιστο, την στάσι των Εβραίων έναντι των Ελλήνων. Τώρα πια οι Εβραίοι δεν είναι κατάσκοποι, φοροεισπράκτορες, προδότες, δολοφόνοι, όπως ήταν πριν.

Τώρα δρουν ομαδικά σαν Εβραίοι και σφάζουν τους Έλληνες.

Για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφτήκανε βιβλία.

Ότι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821.

Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι.

Για τα εγκλήματα των Εβραίων δεν τους λέγουν τίποτε.

Παραδείγματος χάριν, από τα απομνημονεύματα του Λ. Κουτσονίκα {«Απομν. αγωνιστών 1821» τόμος 6ος, σελ. 91} μαθαίνουμε για την είσβολή των εβραίων στη Νάουσα: « …oi δέ θρασύδειλοι εχθροί του Χριστιανισμού Ιουδαίοι της Θεσσαλονίκης τρέχοντες, αυθορμήτως έγένοντο δήμοι, σφύζοντες ως ζώα τους ανθρώπους.

Φρίκη κατελάμβανε πάσαν ψυχήν ζώσαν διά τάς τρομερωτάτας άνοσιουργίας αυτών, και έν τούτοις ουδεμία των βαρβάρων εκείνων ψυχών ελάμβανε το ελάχιστον αίσθημα οίκτου ».
Επί του αυτού θέματος διαβάζομεν αλλού {Χ. Στασινοπούλου: «Λεξικό Ελληνικής Επαναστάσεως 1821» τόμος Β, σελ. 65, λ. «Εβραίοι»} ότι: « Κατά την καταστροφή της Νάουσας, τον Απρίλιο του 1822, από τον Αβδούλ Αμπούδ, εξακόσιοι Εβραίοι, που ακολουθούσαν το ασκέρι του αιμοβόρου Τούρκου πασά, άποτελέσανε πραγματικό σώμα δημίων και βασανιστών. Απερίγραπτα είναι τα όσα έκαναν στον άμαχο πληθυσμό της μαρτυρικής αυτής πόλεως ».
Μιά περιοχή της Ελλάδος που είχε επισύρει το έξαλλο μίσος των εβραίων ήταν η ηρωϊκή Χίος.

Είναι ιστορικός βέβαιον, ότι οι Ιουδαίοι προκαλέσανε την καταστροφή της από τους Τούρκους για να λεηλατήσουν τον πλούτο των πολυαρίθμων Χιακών εργαστηρίων.

Επί πλέον συμμετείχαν και οι ίδιοι με τον φρικτότερο τρόπο στίς σφαγές.

Ο αγωνιστής του 1821, γραμματεύς του Κανάρη και μετέπειτα βουλευτής Σύρου Ανδρέας Μάμουκας {1801 – 1884} έχει περιγράψει σαν αυτόπτης μάρτυς τα αίμοσταγή Εβραϊκά εγκλήματα.

Η μανία των Εβραίων κατά των Ελλήνων βεβαιώνει « ήτο απερίγραπτος » παρακάτω λέγει, ότι δεν μπορεί να εκφράσει τον τρόπο με τον όποιο οι Ιουδαίοι μετεχειρίζονται τα νεκρά σώματα των Ελλήνων.

Αξιοσημείωτον είναι ότι αποκαλεί τους Εβραίους
« μεμισημένον γένος εις όλον τον κόσμον » και κατόπιν αναφέρει ότι οι Εβραίοι δεν συνεκινούντο πρό των γυμνών κρεμασμένων Ελλήνων, αλλά τους κατεκομμάτιαζαν « ως κρέας έν μακέλλω » {σφαγείον}.

Η περιγραφή είναι πραγματικά ανατριχιαστική και μπορείτε να την διαβάσετε στο « Χιακόν Αρχείον » που έπεμελήθη ο Ίω. Βλαχογιάννης {τόμος 1ος, έκδ. «Αρχείων της Νεωτέρας Ελληνικής Ιστορίας» Αθήναι 1924, σελ. 314-315}.
Σας παραθέτω μέρος του κειμένου: « Τών Εβραίων των πρό χρόνων ευρισκομένων επάνω εις τήν Χίον η μανία ήτον απερίγραπτος.

Η επιθυμία ήν είχον άκούοντες και βλέποντες τάς καθ” ήμέραν σφαγάς των Χριστιανών ήτον αχόρταστος, και ηύχοντο να μην ήθελε διασωθή κανείς, όταν έβλεπον μερικούς Χριστιανούς βαλμένους εις την σκοτεινήν φυλακήν, από την οποίαν ήλπίζετο να γλυτώσουν η κατά των ενεχύρων της χώρας οργή των ούτε διά στόματος είνε δυνατόν να έκφρασθή, ούτε διά γράμματος να έξηγηθή, και μάλιστα κατά του Ίερού Μητροπολίτου ηύχοντο να τοις παραδοθή από την διοίκησιν ζωντανός, διά να τον μεταχειρισθούν καθώς ήθελον εκείνοι, ως ουχί μίαν η δύο φοραίς, αλλά καθ” ήμέραν τους άκουα να λέγουν.

Η φαντασία σου λοιπόν άς κρίνη με ποίον τρόπον έμεταχειρίσθησαν τα των αθώων εκείνων νεκρά σώματα, όταν τοις έσυγχωρήθη από την διοίκησιν να τα κατεβάσουν από την άγχόνην, άλλα την ιδίαν έκείνην ήμέραν και άλλα την έρχομένην.

Ούτ” εγώ ο ίδιος όπου έγινα αυτόπτης να σ” εκφρασθώ κατ’άξίαν {δεν} δύνομαι.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to Αλήθειες από πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και όχι μόνο, δείτε και τα δυο βίντεο!

  • .
    .
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
    .
    θέλει να καταπολεμήσει τις ψευδείς ειδήσεις μέσα από την εκπαίδευση
    ..
    ..
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
    .
    .
    .
    Για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Εβραίους το 1821 δυστυχώς δεν γραφτήκανε βιβλία.
    .
    Ότι γνωρίζουμε το ξέρουμε από τα αξιόπιστα Απομνημονεύματα των Αγωνιστών Του 1821.
    .
    Τα παιδιά μας στο σχολείο μαθαίνουν για τις σφαγές, που διέπραξαν οι Τούρκοι.
    .
    Για τα εγκλήματα των Εβραίων δεν τους λέγουν τίποτε.
    .
    .
    .
    .
    .
    Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει να καταπολεμήσει τις ψευδείς ειδήσεις μέσα από την εκπαίδευση
    .
    Κυριακή, 9 Απριλίου 2017
    .
    http://www.zougla.gr/assets/images/2180008.jpg
    .

    Οι ψευδείς πληροφορίες πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποτελούν τη βασική πηγή πληροφόρησης των νέων. Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό, οι ευρωβουλευτές αναζητούν λύσεις μέσα στην εκπαίδευση και όχι μέσα από τον έλεγχο των τεχνολογιών.
    .
    Ο Πάπας Φραγκίσκος υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους Αμερικανούς μουσουλμάνους να ψηφίσουν τη Χίλαρι Κλίντον, αυτή η τελευταία χρηματοδοτεί δίκτυο παιδεραστών από το αρχηγείο της μέσα σε μια πιτσαρία στην Ουάσινγκτον: κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ, τα “fake news” κατέκλυσαν τα social media και γρήγορα βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης.
    .
    Οι ευρωβουλευτές συγκεντρώθηκαν στην ολομέλεια στις 5 Απριλίου για την εξεύρεση μιας λύσης στη ρητορική μίσους και στην παραπληροφόρηση, που εξαπλώνονται ανεξέλεγκτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
    .
    Σε μια εποχή κατά την οποία εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες στο Διαδίκτυο, το χάσμα βαθαίνει μεταξύ των σοβαρών μέσων ενημέρωσης που τηρούν μια αυστηρή δεοντολογία και των ανθρώπων που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ή ακόμα και τη ρητορική του μίσους.
    .
    Στην ετήσια έκθεσή της, η Διεθνής Αμνηστία εκτιμά ότι το 2016 ήταν η χρονιά της ρητορικής του μίσους και της δαιμονοποίησης. Σύμφωνα με τη μκο, τα στερεότυπα που ενθαρρύνουν διακρίσεις με βάση τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, την απόρριψη του άλλου και των μειονοτήτων είναι πλέον κοινός τόπος.
    .
    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι ευρωβουλευτές συμφώνησαν σε ένα πράγμα: η λύση είναι περισσότερη εκπαίδευση. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει η κύρια πηγή πληροφόρησης για τους νέους. Οι ευρωβουλευτές θεωρούν ότι είναι αναγκαίο οι νέοι να μαθαίνουν να εντοπίζουν τις ψευδείς ειδήσεις και στο σχολικό πρόγραμμα να περιλαμβάνεται η ανάλυση των μέσων ενημέρωσης σχετικά με αυτές.
    .
    Η ροή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο είναι συνεχής και οι πλατφόρμες δεν έχουν τον χρόνο να ελέγξουν την ακρίβεια των πληροφοριών. Αυτό έχει ως συνέπεια οι χρήστες συχνά να εντυπωσιάζονται από μια είδηση, την οποία σπεύδουν να αναπαράξουν, χωρίς πλαίσιο και χωρίς ανάλυση. Ωστόσο η λογοκρισία δεν είναι εναλλακτική λύση, τονίζουν οι ευρωβουλευτές.
    .
    Στη συζήτηση στην Ολομέλεια μίλησε ο Επίτροπος αρμόδιος για την Ψηφιακή Οικονομία Άντρους ‘Άνσιπ, ο οποίος δήλωσε ότι θεωρεί απαραίτητη τη βελτίωση της εκπαίδευσης σε σχέση με τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική σκέψη. “Είναι καλύτερη η επικοινωνία με βάση τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου, την προστασία των μειονοτήτων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, τόνισε.
    .
    Η Επιτροπή θα συνεχίσει να ενεργεί έτσι ώστε το κοινοτικό δίκαιο να είναι σεβαστό, πρόσθεσε ο ‘Ανσιπ ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της μελέτης του για το θέμα στις 10 Μαΐου στο πλαίσιο της αναθεώρησης μεσοπρόθεσμα της ενιαίας ψηφιακής αγοράς.
    .
    .
    Πηγή: ΑΠΕ/ EURACTIV.fr
    .
    http://www.zougla.gr/kosmos/article/to-evropaiko-kinovoulio-8eli-na-katapolemisi-tis-psevdis-idisis-mesa-apo-tin-ekpedefsi

    .
    .
    .
    ΕΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    .
    .
    ΕΝΑΣ ……………..
    .
    .

  • .
    .
    .

    ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 4 Απρ 2017
    .
    .
    .
    .
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ
    .
    .

    .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ
    .
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ
    .
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    .
    ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ……………
    .
    ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ….
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Βασίλης Βιλιάρδος: Το Παγκόσμιο χρέος και η στάση της Ελλάδας
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=wUB3ul9YDl8
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 4 Απρ 2017
    .
    Για τις εκρηκτικές διαστάσεις που λαμβάνει πλέον το παγκόσμιο χρέος σε σχέση με το παγκόσμιο ΑΕΠ , φτάνοντας στο 325% το παγκόσμιο -ιδιωτικό και δημόσιο- χρέος το 2016,
    .
    μίλησε στον 9.84 ο οικονομικός αναλυτής και υπεύθυνος του site analyst.gr Βασίλης Βιλιάρδος στον 9.84 .
    .
    Μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στις ανεπτυγμένες χώρες, όπου αντιστοιχεί ένα ποσό που ανέρχεται σε 160 τρις δολάρια, δηλαδή η μερίδα του λέοντος του παγκόσμιου χρέους, που έφθασε σε ύψος σχεδόν τετραπλάσιο (390%) του ΑΕΠ τους συνδυαστικά.

    .
    Κατά τον Β.Βιλιάρδο η Ελλάδα έχει μόνο μία επιλογή, ή θα ανοίξει τώρα το θέμα αναδιάρθρωσης του χρέους της ακόμη και με ρήξεις
    .
    ή θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα τα μνημόνια,
    .
    γνωρίζοντας ότι θα βυθιστεί σε έναν αργό θάνατο της οικονομίας της, όπως συμβαίνει εδώ και 7 χρόνια.
    .
    .
    .
    .
    Ευρώ, το νόμισμα των απόλυτων σκλάβων | Blog: “ΕlaTora”
    .
    Σκανδαλώδεις ιδιωτικοποιήσεις – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    Το σκάνδαλο των σκανδάλων – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    Τα ερωτηματικά της δραχμής – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    Επιστροφή στα εθνικά κράτη – Page 2 of 3 – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    Το σύστημα του χρέους – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    Οι εκβιασμοί της ΕΚΤ – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    Η πολιτική της φτωχοποίησης του γείτονα – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    Σκανδαλώδεις ιδιωτικοποιήσεις – Page 2 of 2 – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    Το σύστημα του χρέους – Page 2 of 2 – Analyst.gr – Οικονομικές ειδήσεις, Γεωοικονομικές αναλύσεις, Πολιτική, Αγορές
    .
    .
    .
    Βασίλης Βιλιάρδος: Επιτήρηση στο διηνεκές – YouTube
    .
    .
    .
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΥΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..
    .
    .
    ,
    .
    .

  • .
    .
    .
    18 Απριλίου 1941: Ο πρωθυπουργός αυτοκτόνησε για να μην παραδώσει την Ελλάδα στους Γερμανούς
    .
    Απρίλιος 18, 2017
    .
    .
    http://hellas-now.com/wp-content/uploads/2017/04/18-%CE%B1%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-1941-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83-696×398.jpg
    .
    .

    Η αυτοκτονία του πρωθυπουργού Αλ. Κορυζή, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
    .
    Παρασκευή, 18 Απριλίου του 1941. Ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξανδρος Κορυζής αυτοκτονεί, προκειμένου να μη βρεθεί στη θέση να παραδώσει τη χώρα στους Γερμανούς, που βρίσκονταν κυριολεκτικά έξω από την Αθήνα και την οποία κατέλαβαν μερικές μέρες αργότερα. Προηγουμένως, στις 6 Απριλίου, ο Κορυζής είχε αρνηθεί την παράδοση της χώρας στις δυνάμεις του Χίτλερ.
    .
    Εκείνη τη Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου 1941 συγκλήθηκε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (όπου ήταν η προσωρινή έδρα της ελληνικής κυβέρνησης) για να εκτιμηθεί η κατάσταση. Στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο μονάρχης Γεώργιος. Ο Κορυζής προσφέρθηκε να παραιτηθεί παρά να παραδώσει τη χώρα και είχε μια έντονη συζήτηση με τον Γεώργιο. Ξαφνικά σηκώθηκε και αποχώρησε από τη σύσκεψη, αφού πρώτα φίλησε το χέρι του μονάρχη. Κατευθύνθηκε στο σπίτι του, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, και κλείστηκε στο γραφείο του.
    .
    Λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε στο σπίτι του ο διάδοχος Παύλος με εντολή του πατέρα του, ο οποίος είχε αντιληφθεί την παράξενη συμπεριφορά του. Δεν πρόλαβε να χαιρετίσει τη σύζυγό του στο κατώφλι του σπιτιού του και ακούστηκε ο πυροβολισμός του τέλους.
    .
    .
    Ο Αλέξανδρος Κορυζής είχε αυτοκτονήσει με δύο σφαίρες στην καρδιά, σε ηλικία 56 ετών.
    .
    .
    http://www.candianews.gr/wp-content/uploads/2015/04/koryzis-2.jpg
    .
    .

    Σημειώνεται ότι μερικές μέρες αργότερα μια μεγάλη μορφή των ελληνικών γραμμάτων επέλεξε επίσης την αυτοκτονία για να μη δει τη χώρα παραδομένη στους Γερμανούς. Ήταν η Πηνελόπη Δέλτα, που πήρε δηλητήριο στις 27 Απριλίου 1941, ημέρα που έμπαιναν οι Γερμανοί στην Αθήνα, και πέθανε στις 2 Μαΐου.
    .
    Παρουσιάζουμε σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ακρόπολις», την επομένη της αυτοκτονίας του Κορυζή, αλλά και μια φωτογραφία από την κηδεία του, στις 19 Απριλίου, που είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «Πρωία», στις 20 Απριλίου. Φυσικά εκείνες τις ημέρες οι εφημερίδες δεν έγραψαν ούτε τον τρόπο, ούτε το λόγο του θανάτου του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Έκαναν απλώς λόγο για «αιφνίδιο θάνατο».
    .
    .
    http://www.candianews.gr/wp-content/uploads/2015/04/koryzis-kideia.jpg
    .
    .

    .
    http://hellas-now.com/18-%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%bf%cf%85-1941-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%83/
    .
    .
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>