Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Ας είναι καλά η ασυλία και η ξενόδουλη δικαιοσύνη!

Δημήτρης Καμμένος: Καλύτερα στο κράτος παρά στον εγγονό το 100άρικο του παππού!!!!!!!!!!

ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΞύπνα ελληνικέ λαεεεεεεεεεε μας φτύνουν τώρα και τα πολιτικά σκουλήκια!

Τώρα θα μου πείτε σε ποιον τα λες;;;

Αφού  έχουμε εκλέξει ηγέτες και πολιτικούς προδότες – και όχι οποιουδήποτε προδότες, αλλά από τους ελίτ προδότες, προδότες από κληρονομιά!!!

Έχουμε δικαιοσύνη που δαγκώνει τους ξυπόλητους σαν τα φίδια!!!

Και έχουμε και στρατό από στρατηγούς που μόλις πλύνουν τα πιάτα, γράφουν τα απομνημονέυματα τους και μετά στην τράπεζα να εισπράξουν τα πνευματικά  δικαιώματα!

Αυτό που με εξοργίζει, είναι αν θα υπάρχουν ζωντανοί, να σας σουβλίσουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts:

4 comments to Ας είναι καλά η ασυλία και η ξενόδουλη δικαιοσύνη!

 • .

  .
  .
  Με την παγίδα χρέους στην ευρωζώνη κατακλέβουν τη χώρα μας
  .
  18.4.17
  .
  .
  .
  .

  https://3.bp.blogspot.com/-UnS3HHL1MCU/WPYXh6wMS_I/AAAAAAAAtuI/T5jo5vtSX5YthAq96Leyiw1o28JEHHCVwCLcB/s320/01chappatte-master675-620×450.jpg

  .
  .
  .

  Συνεχίζεται το μεγάλο παραμύθι στη χώρα του «πάση θυσία στο ευρώ» ότι, το χρέος το κληρονομήσαμε από το παρελθόν. ‘Ότι τι είμαστε…
  υπεύθυνοι για εθνικό πλιάτσικο και αφού μαζί τα φάγαμε, μαζί πρέπει να πληρώσουμε τώρα και τον λογαριασμό. Εκτός από τους εντεταλμένους αργυρώνυτους δημοσιογραφούντες και τηλεπερσόνες των συστημικών ΜΜΕ, υπάρχουν ακόμα και απλοί πολίτες που δέχονται ότι εμείς φταίμε για το τεράστιο χρέος που οφείλουμε να πληρώσουμε με αίμα και δάκρυα.
  Πριν προχωρήσουμε στην παράθεση των επίσημων στατιστικών στοιχείων που αποδεικνύουν περίτρανα ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρέους δημιουργήθηκε μέσα στην ευρωζώνη, θέτω δημόσια ένα απλό όσο και καταλυτικό ερώτημα.Πως μας ενέταξαν στην ευρωζώνη όταν η κυριότερη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι μια χώρα να μην έχει υπέρογκο χρέος; Κάποιοι λένε, μα αυτό έγινε γιατί έχουν «μαγειρευτεί» τα στοιχεία. Όμως,ακόμα και αν έγινε κάτι τέτοιο, τότε την ευθύνη έχει η Goldman Sachs η οποία ήταν υπεύθυνη για τη μεθόδευση της ένταξής μας στην ευρωζώνη και ο επίσης δικός τους Γεωργίου του οποίου την αθωότητα υποστηρίζουν φανατικά και ανενδοίαστα οι Βρυξέλες.
  Αν «μαγειρεύτηκαν» λοιπόν τα στοιχεία, τότε αυτό έγινε προφανώς με σχέδιο για να μας εγκλωβίσουν στην παγίδα χρέους και να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Αν δεν «μαγειρεύτηκαν» τα στοιχεία, τότε και πάλι προκύπτει ότι μας έβαλαν στην ευρωζώνη για τον ίδιο σκοπό. Ο αναγνώστης διαλέγει όποια αλήθεια από τις δυο πιστεύει. Η σίγουρη αλήθεια ΄όμως είναι ότι, σήμερα βιώνουμε μια εφιαλτική περίοδο η οποία οδηγεί τη χώρα στον αφανισμό μέσα στην παγίδα χρέους και την πονηρή ιδεοληψία του «πάση θυσία στο ευρώ»
  Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές το μεγαλύτερο μέρος του χρέους δημιουργήθηκε μέσα στην ευρωζώνη
  Αλλά ας έρθουμε και στα επίσημα στατιστικά στοιχεία που προέρχονται από τη Eurostat, τη στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με το ιστόγραμμα που παρατίθεται εδώ, καταρρίπτεται με τη γλώσσα των αριθμών ο τεράστιος μύθος που διακινείται συστηματικά από τα κατοχικά ΜΜΕ και αναπαράγεται από πολλούς ότι, το σημερινό τεράστιο ελληνικό χρέος το κληρονομήσαμε από το παρελθόν και ειδικότερα από τη δεκαετία του 1980.
  Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το ιστόγραμμα το χρέος της χώρας μας σε αναλογία του ΑΕΠ, κατά μέσο όρο στη δεκαετία του 1980, όπως και στη δεκαετία του 1970, ήταν κάτω από το 50%.
  Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 αυξήθηκε στο 60% ,σε 75% μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και σε περίπου 100% ύστερα από τα μέσα της ίδιας δεκαετίας. Όμως, το μεγάλο άλμα του χρέους σε επίπεδα του 180% γίνεται μέσα στην ευρωζώνη ύστερα από το 2008 και σήμερα συνεχώς αυξάνεται.
  Μέσα στον «παράδεισο» της ευρωζώνης, το χρέος συνέχισε να αυξάνεται και θα αυξάνεται. Κι’ αυτό παρ’ όλο το εσωτερικό κούρεμα του PSI το 2012 με υφαρπαγή ομολόγων και καταθέσεων Ελλήνων ιδιωτών,Δήμων, Πανεπιστημίων, δημόσιων φορέων, τον αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών, το ξεπούλημα δημόσιων περιουσιακών στοιχείων, τη βάρβαρη φοροκαταιγίδα, τη συρρίκνωση προνοιακών παροχών, συντάξεων, μισθών, εισοδημάτων.
  Όσα μέτρα λιτότητα και να επιβάλλονται, το χρέος υπερπολλαπλασιάζεται με ανατοκισμούς και διάφορα κλεπτοκρατικά κόλπα των διεθνών αρπακτικών και ο ερχομός της ανάπτυξης μοιάζει με ανέκδοτο.
  Εξέλιξη ελληνικού χρέους 1970-2016 σύμφωνα με την Eurostat
  .
  .
  .
  http://odosdrachmis.gr/wp-content/uploads/2017/04/%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%85%CF%82-Untitled-300×179.jpg
  .
  .
  .
  Το 95% των δανείων έχει επιστρέψει στους δανειστές και μας υποχρεώνουν να καταβάλλουμε το
  Όπως αποδείχτηκε από μελέτη του Ινστιτούτου Διοίκησης και Τεχνολογίας που εδρεύει στο Βερολίνο με αποκαλυπτική έκθεσή του που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο 2016, το 95% των δανείων που μας έχουν χορηγήσει οι «γαλαντόμοι» δανειστές μας, έχει επιστρέψει πίσω στις Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες.
  Σήμερα, το γενικό ισοζύγιο πληρωμών της χώρας μας είναι πλέον οριακά πλεονασματικό λόγω της μεγάλης πτώσης στις τιμές των εισαγόμενων υγρών καυσίμων και των μέτρων απάνθρωπης λιτότητας των μνημονίων. Γι’ αυτό και από την τρέχουσα περίοδο και μετά, το σύνολο των τοκοφόρων δανείων που θα μας χορηγούνται για να πληρώνουμε παλαιότερα δάνεια, θα πηγαίνει ολόκληρο πίσω στους δανειστές. Αλλά οι τελευταίοι δεν αρκούνται στο οριακό πλεόνασμα του προϋπολογισμού γι΄ αυτό και απαιτούν την επιβολή και νέων σκληρών μέτρων. Για τον ίδιο σκοπό, επιμένουν, ο κρατικός προϋπολογισμός να έχει πλεόνασμα της τάξης του 3,5% ( 6,2 δις), το οποίο προφανώς θα καταβάλλεται ολόκληρο στους ίδιους.Στην περίπτωση που αυτό δε συμβεί, που ασφαλώς και δε θα συμβεί, τότε θα επιβληθεί ο επιλεγόμενος «κόφτης», δηλ. θα επιβληθούν και νέα σκληρότερα μέτρα για να αυξηθεί το πλέονασμα που θα εισπραχθεί από τους δανειστές.
  Μας επιβάλλουν να πληρώνουμε 26 δις ετησίων (15% του ΑΕΠ) για τα χρέη !
  Όμως ούτε αυτό είναι αρκετό στις κατοχικές δυνάμεις που για την κατάληψη της χώρας αντί για πολεμικές μηχανές, χρησιμοποίησαν την παγίδα χρέους, διάφορα κλεπτοκρατικά κόλπα, τις τράπεζες και το ευρώ. Όπως έχει αποφασιστεί σε προηγούμενα Eurogroup και αναμένεται να επιβεβαιωθεί και σε αυτό της 5ης Δεκεμβρίου, οι δανειστές απαιτούν να καταβάλλουμε κάθε χρόνο το ιλιγγιώδες ποσό του 15% του ΑΕΠ, δηλ. 26 δις !, (δηλ. επιπλέον 19,8 δις από το υποτιθέμενο πλεόνασμα των 6,2 δις).
  Το κολοσσιαίο αυτό ποσό είναι φυσικά αδύνατο να πληρωθεί όχι μόνο από μια λυμφατική οικονομία όπως η δική μας, αλλά και από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Προφανώς, οι «καλοί» μας δανειστές, προβλέπουν να εισπράξουν τη διαφορά των 19,8 δις από τα έσοδα του Υπερταμείου, από τον αφελληνισμό των Ελληνικών Τραπεζών,καθώς και από τα μελλοντικά έσοδα από την εκμετάλλευση των υδρογοναθράκων.
  Μια καταρημαγμένη χώρα το «λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού», όπως μας αποκάλεσε στο λόγο παρηγοριάς και ο απερχόμενος Πλανητάρχης, καλείται να ξεπουληθεί ολόκληρη για να καταβάλει πλασματικά χρέη που το μεγαλύτερο μέρος τους δημιουργήθηκε με πονηρό τρόπο από τους ίδιους τους δανειστές.
  Και αυτό, όταν στη Γερμανία με τη συμφωνία του Λονδίνου το 1953, χαρίστηκε και με τη συμμετοχή της Ελλάδας, το μεγαλύτερο μέρος των χρεών της που οφειλόταν στο αιματοκύλισμα στη Υφηλίου για δύο φορές μέσα στον ίδιο αιώνα.
  Πάση Θυσία στο ευρώ και για την καρέκλα ρε γαμώτο
  Κι’ έτσι φτάσαμε στο σημείο, η Πρώτη Φορά Αριστερά, εφαρμόζοντας το νεοφιλελεύθερο Θατσερικό δόγμα ΤΙΝΑ (There Is No Alternative-δεν υπάρχει εναλλακτική λύση), να επιβάλλει ανενδοίαστα όλο και περισσότερο σκληρότερα μέτρα, αποκαλούμενα και ισοδύναμα, σε συντάξεις, μισθούς, φοροκαταιγίδα, παράδοση δημόσιας περιουσίας και ελληνικών τραπεζών στους ξένους, οδηγώντας τη χώρα σε απέραντη φτωχοποίηση και απόλυτη καταστροφή. Και όλα αυτά με μια επαίσχυντη αριστερή ρητορεία που υπηρετεί μια ακραία πολιτική ξεπουλήματος της χώρας, με μοναδικό προφανή λόγο τη διατήρηση των κυβερνητικών καρεκλών και του ιερού δόγματος του « πάση θυσία στο ευρώ». Και εναλλακτικά «για την καρέκλα ρε γαμώτο».
  .
  .
  odosdrachmis : http://odosdrachmis.gr/
  .
  .

  Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2017/04/blog-post_95.html#ixzz4ecq18EHK
  .
  .

  ΦΩΤΟ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
  .
  .
  .
  .
  https://4.bp.blogspot.com/-S37aZ6q7rhk/WOtj8pqO8QI/AAAAAAAAto0/UeHeMZvymL0AKygJbF-0nzUqOMtrqmefgCLcB/s640/%25CE%25BF-%25CE%25B8%25CE%25B1%25CC%2581%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2582-%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585-%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B1%25CC%2581%25CE%25BA%25CE%25B1-670×250.jpg
  .
  .
  .

  http://dinatos.blogspot.com/2017/04/blog-post_95.html
  .
  .

 • .
  .
  Συζήτηση του Θ. Κατσανέβα με τον Σπύρο Χαριτάτο για τη δραχμή
  .
  Απρίλιος 15, 2017
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Ο Θεόδωρος Κατσανέβας στον Σπύρο Χαριτάτο και τη Γιάφκα του 27/03/17
  .
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=fIJVGdF4dD4
  .
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρ 2017
  .
  .

  http://odosdrachmis.gr/%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CF%87/
  .
  .
  .

 • .
  .
  Τα ψέματα των «Εταίρων» και των Αγορών για το Ελληνικό χρέος
  .
  16/2/15
  .
  .
  http://2.bp.blogspot.com/-BfbBO-MZDwI/VOIpTLJXeII/AAAAAAAANN0/NCW2iGT6hlM/s320/debt1422921944.jpg
  .
  .

  Η κατανομή του ελληνικού χρέους είναι σήμερα η εξής :
  1) EFSF 141 δις, 2) άμεσος δανεισμός από τα κράτη-μέλη της ΕΕ 53 δις, 3) ΔΝΤ 28 δις, 4) διάφοροι ιδιώτες 50 δις, ΕΚΤ 25 δις, ΕΓΔ 15 Δις και ΤτΕ 5 δις.
  .
  Η δήθεν οφειλή του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού χρέους στα κράτη, δηλαδή στους «φορολογούμενους πολίτες» και τους λαούς της Ευρωζώνης, τους οποίους δήθεν θα εξαπατήσουμε και θα ζημιώσουμε στην περίπτωση αναδιάρθρωσης, διαγραφής, ή κουρέματος (απομείωσης) του χρέους μας είναι μια επικοινωνιακή απάτη που στήθηκε από τους επιτήδειους των αγορών,!!!
  .
  Το ελληνικό χρέος στους «λαούς» της Ευρώπης είναι μόνο τα 53 δις του άμεσου δανεισμού από τα κράτη-μέλη.
  Τα 141 δις των ομολόγων του EFSF δεν συνιστούν διακρατικό χρέος, επειδή ο EFSF δεν είναι κράτος ή κοινωνία κρατών, αλλά ανώνυμη εταιρεία με έδρα στο Λουξεμβούργο.
  .
  Τα κράτη- μέλη, είναι μόνο ΜΕΤΟΧΟΙ του EFSF, στον οποίο έχουν εισφέρει μόνο τα 28,5 εκατομμύρια ευρώ του καταβεβλημένου μετοχικού του κεφαλαίου και, έτσι, δεν είναι άμεσοι δανειστές του ελληνικού δημοσίου.
  (βλ. http://www.efsf.europa.eu/about/index.htm)
  .
  Στην πραγματικότητα, ο EFSF δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επενδυτική τράπεζα η οποία, εκδίδοντας δικά της ομόλογα, εγγυήθηκε και, έτσι, διευκόλυνε στην άντληση από τις ΑΓΟΡΕΣ των δανείων που χορηγήθηκαν στην Ελλάδα.
  .
  Τα 141 δις τα οφείλουμε στις ΑΓΟΡΕΣ, στις οποίες με τη σειρά της τα εγγυάται η ανώνυμη επενδυτική τράπεζα EFSF και, έτσι, η όποια ελληνική επισφάλεια συνεπεία κουρέματος, αναδιάρθρωσης ή ακόμη και μονομερών ενεργειών, όπως η άρνηση πληρωμής, να μεταφράζεται πρωτίστως σε ζημία των ΑΓΟΡΩΝ και δευτερευόντως μόνο σε ζημία της εγγυήτριας επενδυτικής τράπεζας EFSF, η οποία όμως, λειτουργούσα ως ανώνυμη εταιρεία και υπαγόμενη στο δίκαιο του Λουξεμβούργου, διαθέτει περιουσιακή αυτοτέλεια και περιορισμένη ευθύνη μέχρι του ποσού του καταβεβλημένου μετοχικού της κεφαλαίου, ήτοι μέχρι του ποσού των 28,5 εκατομμυρίων ευρώ που κατέβαλαν τα κράτη- μέλη κατά την ίδρυση της.
  .
  Έτσι, η όποια άμεση ζημία των κρατών-μελών και των λαών της Ευρώπης από τα ελληνικά δάνεια του EFSF, δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 28,5 εκατομμύρια ευρώ !!!
  .
  Όμως, οι διακινητές του μύθου του δήθεν χρέους στους Λαούς της Ευρώπης, επιμένουν στην επικοινωνιακή τους αυτή απάτη, ισχυριζόμενοι ότι τελικά, επειδή τα κράτη-μέλη που είναι μέτοχοι της ανώνυμης επενδυτικής τράπεζας EFSF, ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ την αποπληρωμή των συγκεκριμένων ομολόγων του ελληνικού χρέους, καθιστάμενα έτσι στην πράξη πρωτοφειλέτες, θα υποστούν τελικά ως εγγυητές την όποια επισφάλεια του ελληνικού χρέους, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν στη συνέχεια να τη μετακυλήσουν στους φορολογούμενους πολίτες τους.
  .
  Σήμερα λοιπόν καταδαφίζουμε και τον τελευταίο αυτό μύθο, αποκαλύπτοντας το επίσημο έγγραφο του EFSF από το οποίο αποδεικνύεται ότι τα συγκεκριμένα αυτά ομόλογα ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ, αφού καλύπτονται από CDS ειδικού τύπου, τα οποία προβλέπουν όλες τις περιπτώσεις πιστωτικού γεγονότος,
  .
  ήτοι ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ, ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ και ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ !!!
  .
  Έτσι λοιπόν, την όποια ζημία από την οποιασδήποτε μορφής ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ του ελληνικού χρέους, δεν θα την υποστούν οι Λαοί αλλά οι ΑΓΟΡΕΣ, δηλαδή οι ΕΚΔΟΤΕΣ των συγκεκριμένων CDS στα ομόλογα του EFSF, κατά την προβλεπόμενη διαδικασία από τον ISDA !!!
  .
  ΑΥΤΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!
  .
  Πηγή Κυριάκος Τόμπρας http://kinima-ypervasi.blogspot.gr
  .
  .
  http://deltio11.blogspot.gr/2015/02/blog-post_90.html
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .

 • .
  .
  Μήνυση για εσχάτη προδοσία σε Παυλόπουλο-Τσίπρα-Θάνου από το «Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος»
  .
  Τρίτη, 18 Απριλίου 2017
  .
  .
  https://3.bp.blogspot.com/-h6P-e8fAUpc/WPYAgPPzDQI/AAAAAAAA074/OyUjyHgMOHUEwPcMh1UZtdMGLqjrz5DygCLcB/s400/2017-04-18_150129.png

  .
  .
  Μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της Προέδρου του Αρείου Πάγου υπέβαλε προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το νεοσυσταθέν «Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος» (Σ.Ε.Υ.Σ.)!
  .
  Όπως αναφέρεται στη μήνυση που δημοσιεύει το zougla.gr, οι Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας μηνύονται «διότι τέλεσαν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, σύμφωνα με το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα». Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός διότι με την έγκριση του Προέδρου της Δημοκρατίας υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση του Ιουλίου 2015 που αναφέρει ότι: «Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο…».

  Η μήνυσα μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με την ανωτέρω πρόταση, ο Αλέξης Τσίπρας αποστερεί από τη Βουλή των Ελλήνων το δικαίωμα να νομοθετεί και ταυτόχρονα παραδίδει την εθνική κυριαρχία στις διαθέσεις και τα καπρίτσια των δανειστών και της τρόικας, σε αντίθεση με τη βούληση του ελληνικού λαού, ο οποίος με δημοψήφισμα (5ης Ιουλίου 2015) εξέφρασε την αντίθεσή του στους δανειστές, παραβιάζοντας έτσι και το άρθρο 52 του Συντάγματος και νοθεύοντας τη λαϊκή θέληση (…). Είναι αναμφισβήτητο ότι για την ελληνική νομοθεσία τα δημοψηφίσματα είναι δεσμευτικά ως προς το ουσιαστικό τους περιεχόμενο (…). Η παράκαμψη του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος παραβιάζει το άρθρο 44 του Συντάγματος και το κράτος δικαίου. (…). Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας ενεργεί με δόλο κατά του εθνικού συμφέροντος, καταργώντας την επιτροπή για τον έλεγχο του χρέους και τα πορίσματα της».
  .
  Όσον αφορά στη Βασιλική Θάνου: «Η τρίτη των μηνυομένων, Βασιλική Θάνου, με την ιδιότητα της ως Προέδρου του Αρείου Πάγου (…) συγκάλεσε την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου στις 26/1/2017 με σκοπό τη σύνταξη πορίσματος με θέμα τη συνταξιοδότηση των δικαστικών λειτουργών στα 70 έτη και όχι στο 65ο ή 67ο έτος, όπως ορίζει η διάταξη 88 παρ. 5 του Συντάγματος, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό και από τη θέση της την αμφισβήτηση της στο Ελληνικό Σύνταγμα και παρακινώντας με τον τρόπο και άλλους δικαστικούς λειτουργούς να συνυπογράψουν το σχετικό πόρισμα, διαπράττοντας με τον τρόπο αυτό το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της ηθικής αυτουργίας σε εσχάτη προδοσία, δεδομένου ότι με την ιδιότητα της ως Προέδρου του Αρείου Πάγου προκάλεσε την απόφαση σε μέρος του δικαστικού σώματος να διαπράξει εσχάτη προδοσία, το δε πόρισμα όμως καταψηφίσθηκε».
  .
  Διαβάστε το κείμενο της μήνυσης εδω.

  .
  Διαβάστε το καταστατικό του Σωματείου εδώ.

  .
  Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

  .

  Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, 18:40

  .

  Πηγή: greekhellenicaction1

  .
  Το διαβάσαμε από το: Μήνυση για εσχάτη προδοσία σε Παυλόπουλο-Τσίπρα-Θάνου από το «Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_393.html#ixzz4egMtcxlj
  .
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .