«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η υπόθεσις του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, άκρως αμαρτωλή και εγκληματικά παράνομη.

Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ

Αναφορικά με την υπόθεση του τεμένους σχετικά με το Αστικό και Διοικητικό θέμα της ασχολείται η κυρία Αικατερίνη Παντελίδου, με δέ το Ποινικό οι κύριοι Γεώργιος Χορτάτος και Λάμπρος Σταθόπουλος.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ α 1

Βοτανικός, Ιερά Οδός αρ. 114!

Η υπόθεσις του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, άκρως αμαρτωλή και εγκληματικά παράνομη.

Κατ’ αρχήν έχουν παραβιασθεί από τους ίδιους τους Κρατικούς Λειτουργούς όλες οι Συνταγματικές διατάξεις εις βάρος του Ελληνικού Λαού, των Άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 17, 21, 22, 24, 28, 43§2, 106, 120§2, οι διατάξεις του Αντιρατσιστικού Νόμου, η Νομολογία του  ΣτΕ, οι διατάξεις των Άρθρων 6 και 7 του Χάρτου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το Άρθρον 9§2 της ΕΣΔΑ, η Νομολογία της ΕΔΑΔ και καθ’  ολοκληρίαν η ισχύουσα Πολεοδομική Νομοθεσία της περιοχής του Ελαιώνος (ΠΔ1049/1995, ΠΔ580Δ/1999, 3463/2006, Νο67/2012, 4269/2014, ΠΔ’/230/1993, ΠΔ 350/1996 κ.ά.) και τέλος καταλύονται οι επίμαχες διατάξεις της Συνθήκης της Λωζάνης.

Οι Κρατικοί Λειτουργοί παρανόμως καί σε συνεννόηση με τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν δήθεν υπέρ των ετεροδόξων ότι θα έχουν τόπο να προσεύχονται κι’ έτσι εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό ενώ οι σκοπιμότητες προφανώς είναι άλλες.

Από αρχής της διαδικασίας των δήθεν διαγωνισμών έχομε προσβάλει νομίμως ενώπιον των Διοικητικών Αρχών, του Διοικητικού Πρωτοδικείου, Εφετείου και ΣτΕ την κάθε φάσιν της διαδικασίας ακόμη και την άδεια δομήσεως η οποία είναι κι αυτή παράνομη, αλλά και ενώπιον της Ποινικής Δικαιοσύνης κατά των κρατικών λειτουργών και δημοσίων υπαλλήλων.

Είναι αδύνατον να εκτεθεί έστω και περιληπτικά το πλήθος των διαδικαστικών ενεργειών που έχουν γίνει και εκκρεμούν, ακόμη ενώπιον των ανωτέρω Δικαστηρίων επί σειράν ετών.

Εντελώς επιγραμματικά και προς ενημέρωσιν και μόνον του λαού που αγνοεί την αλήθεια, αναφέρω τα κάτωθι:

  1. Δεν υπέβαλε κανένας μουσουλμάνος σχετική αίτηση να γίνει τέμενος.

  2. Το κράτος μας το πράττει αυτοβούλως όπως το ομολογεί στην αιτιολογική έκθεση του Νόμου περί ιδρύσεώς του. Οποιοσδήποτε Ναός πρόκειται να ανεγερθή οποιασδήποτε θρησκείας πρέπει να υπάρχει αίτημα ενδιαφερομένου, ενώ εν προκειμένω δεν υπάρχει.

  3. Ο χώρος του επίδοξου τεμένους έχει επιλεγεί από την ίδια την Πολιτεία εκεί που ακυρώθηκε το γήπεδο του Παναθηναϊκού και είναι κοινόχρηστος χώρος πρασίνου. Κοινόχρηστος, όμως, χώρος πρασίνου είναι και ο παρακείμενος καταυλισμός (HotSpot) των παρανόμων μεταναστών, ή εποίκων όπως είμαι βεβαία ότι είναι, αριθμούντος 2.200 άτομα με επίσημη βεβαίωση του κ. Καμίνη. Ο καταυλισμός αυτός ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015 με 800 άτομα αρχικά και διά ολιγόμηνη παραμονή και σήμερα αριθμεί τον ανωτέρω αριθμό η δε παραμονή παρατείνεται ακόμη και θα μονιμοποιηθεί, αυτό είναι βέβαιον. Ο μοναδικός, λοιπόν, πνεύμονας αυτός της περιοχής που αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κι ανάγκη επιβιώσεως των Ελλήνων, έχει διατεθεί στους αγαπητούς μουσουλμάνους, που αποτελούν προ των πυλών των Αθηνών ήδη μία πόλη μουσουλμανική με το τέμενός της.

Είναι κατάλυσις της Συνθήκης της Λωζάνης; Ή όχι; Επισημαίνεται ότι στην περιοχή προ της λήψεως της αποφάσεως δια την ίδρυσιν του τεμένους δεν κατοικούσε ούτε ένας μουσουλμάνος. Πάει περίπατο λοιπόν το κοινόχρηστο πράσινο των Ελλήνων. Οι μουσουλμάνοι θα έχουν στον κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, παράνομες θέσεις υπαίθριες γκαράζ (ο Νόμος επιτρέπει μόνον υπόγειες), παιδική χαρά κλπ.

Οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν αποχέτευση ούτε παιδική χαρά.

  1. Ο επίδικος χώρος βρίσκεται ανάμεσα σε κτήρια του Πολεμικού Ναυτικού, σ’ απηγορευμένη περιοχή λόγω υψίστης σημασίας διά την άμυνα της χώρας, και επελέγη παρά την αρχική ομόφωνα απαγορευτική απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Εντός του ίδιου χώρου προϋπάρχει ο Ναός του Π.Ν. του Αγίου Χριστοφόρου και έχει κατασκευασθεί κι από τους Έλληνες Εφέδρους Πολίτες – Οπλίτες προσφάτως τον Ιούλιο του 2016 και ο Ναός της Αγίας Τριάδος-Παναγίας Ελευθερώτριας.

  2. Ο επιλεγείς χώρος είναι αρχαιολογικός χώρος και εντός ευρυτάτης αρχαιολογικής περιοχής.

Ιερά Οδός –  Κεραμεικός –  Δημόσιο Σήμα –  απέναντι ακριβώς έχουν ευρεθή και στεγάζονται αρχαία ευρήματα – δίπλα ακριβώς στον Σταθμό του Ελαιώνος επίσης –  στην Ιερά Οδό αρ. 91 έκειτο η Εληά του Πλάτωνος και πλήθος άλλων. Δίπλα και ολόγυρα πλήθος χριστιανικών ναών, ο Άγιος Σάββας, δομημένος με αρχαία δομικά υλικά, ο Άγιος Πολύκαρπος, η Αγία Άννα, η Αγία Τριάδα κ.ά. Εκεί λοιπόν εκτείνεται η πολιτιστική και θρησκευτική μας συνοχή και συνέχεια ως Έθνος.

Η ανέγερσις όμως από την ίδια την πολιτεία ισλαμικού τεμένους διακόπτει βίαια την συνοχή αυτή και συνέχεια. Γιατί;

Μας εξηγεί η Πολιτεία στην αιτιολογική έκθεση τών νόμων περί ιδρύσεως του τεμένους: « ότι 57 Φίλα αραβικά κράτη το επιθυμούν (προφορικά) και ότι το οφείλομε σ’αυτά γιατί είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει τέμενος και για να εκφραστή το πλήθος των μουσουλμάνων της Αττικής».

Σας αφήνω να εκτιμήσετε μόνοι Σας την αξιοπιστία των ανωτέρω, συνυπολογίζοντας ότι υπάρχει στο Μοσχάτο ισλαμικό τέμενος χωρητικότητας 2.000 ατόμων. Όπως λέει δέ η ίδια η Πολιτεία στην αιτιολογική της έκθεση γι’ όλα τα επιμέρους τζαμιά πλέον δίνονται άδειες ώστε να μην υπάρχουν παράνομα. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα πώς καί πού θα προσεύχωνται. Το πρόβλημα είναι φενάκη καί εμπαιγμός των Ελλήνων.

  1. Η όλη διαδικασία των διαγωνισμών της δημοπράτησης από την αρχή της μέχρι την ανάθεση του έργου είναι μεθοδευμένη και παράνομος κι έχει προσβληθή στα Διοικητικά Όργανα και στα ποινικά Δικαστήρια.

  2. Το κτίσμα του Τεμένους είναι Πολεοδομικά παράνομο. Δεν είναι δυνατόν πολεοδομικά να υπάρξει κτίσμα στον χώρο, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει καν κόκκινο περίγραμμα κτηρίου σύμφωνα με την πολεοδομική νομοθεσία κατά την οποία τα υπάρχοντα εντός του κοινοχρήστου χώρου κτήρια πρέπει να προϋφίστανται του έτους 1955. Τα κτήρια που υπάρχουν εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου έχουν ηλικία μετά το έτος 1960 και έχει χρησιμοποιηθή δι΄ αυτά ο αμίαντος ως υλικό, δηλαδή υλικό που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα μετά το 1960. Η Πολιτεία γνωρίζουσα ότι δεν υπάρχουν κτήρια προγενέστερα του έτους 1955 και συνεπώς δεν μπορεί να κτισθή εκεί οιοδήποτε κτίσμα και για να καλύψει το κενό αυτό εκδίδει ψευδείς βεβαιώσεις ότι δήθεν τα υπάρχοντα κτήρια χρονολογούνται τα έτη 1947-1948. Επιμελώς όμως αρνείται να δεχθεί πραγματογνωμοσύνη, που θα αποδείκνυε αδιάσειστα την πραγματική ηλικία των κτηρίων, δηλαδή μετά το 1960. Στην άρνησή της να δεχθή πραγματογνωμοσύνη επιβοηθείται δυστυχώς κι από την Δικαιοσύνη και παρά το γεγονός ότι την ηλικία των κτηρίων αποδείξαμε από τις προσκομισθείσες αεροφωτογραφίες του ΓΥΣ και του Κτηματολογίου Αθηνών.

Δεν μπορεί λοιπόν να κτισθεί εκεί κανένα κτίσμα γιατί είναι παράνομο, κι αν το έπραττε οιοσδήποτε απλός πολίτης θα το γκρέμιζε η Πολιτεία.

Υπάρχουν πλείστες άλλες παρανομίες κι αυθαιρεσίες, όπως παραδείγματος χάριν οι περιβάλλοντες το κτήριο δρόμοι που είναι αδιάνοικτοι και χωρίς υψομετρική μελέτη.

Αυτό τό τελευταίο έχουν καταγγείλει αρμοδίως και παρόδιοι ιδιοκτήτες.

  1. Πάντα τ’ ανωτέρω εκτός του γεγονότος ότι εκκρεμούν αρμοδίως ενώπιον των Αρχών της Διοικήσεως και των Δικαστηρίων, έχουν επισήμως γνωστοποιηθεί και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου, αλλά οι πάντες κωφεύουν προκειμένου να επιβάλλουν την ανέγερσιν του παρανόμου αυτού κτίσματος και να δημιουργήσουν μία de facto κατάστασιν.

  2. Έχουν προς τούτο υποβληθεί μηνύσεις εναντίον των οργάνων κι υπαλλήλων διά απιστία παράβασιν καθήκοντος διά προσβολή του αντιρατσιστικού Νόμου τόσον από πολίτες όσον και από εμέ ως δικηγόρου.

  3. Κατά την εκσκαφή και την διενέργειαν των οικοδομικών εργασιών έκλεισαν ερμητικά τον χώρον 17 στρεμμάτων, δεν υπάρχουν ενδείξεις σχετικές με το έργο ως ώφειλαν ανηρτημένες. Εδόθηκαν δε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών ψευδείς βεβαιώσεις περί του βάθους των εκσκαφών που αποδεικνύονται από φωτογραφίες των θεμελίων που κατάφεραν Έλληνες πατριώτες να πάρουν έντεχνα και από συγκεκριμένα σημεία. Κατά συνέπειαν κρυφά και κεκλεισμένων των θυρών έσκαψαν σε βάθος μεγαλύτερο από αυτό, που βεβαιώνεται ψευδώς στις βεβαιώσεις της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας γεγονός που πρέπει να συνδυασθεί με περίεργες κινήσεις από «βανάκια» τα χαράματα στο χώρο όπως κατήγγειλαν καί εμήνυσαν αυτόπτες μάρτυρες. Γι’ αυτό και έχει υποβληθεί μήνυσις κατά της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών διά παραβίασιν καθήκοντος, έκδοσιν ψευδών βεβαιώσεων κλπ.

  4. Βλέπομε λοιπόν ότι η κρατική μηχανή επιμένει να φτιάξει ένα παράνομο κτίσμα σε μία τέτοια υψίστης σημασίας περιοχή σε βάρος του Ελληνικού Λαού, που σημαίνει ότι πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχουν σκοτεινές σκοπιμότητες που επισύρουν βαρειές ποινικές ευθύνες. Θα επιδιώξωμε να διαφωτισθεί και λάμψει η αλήθεια.

Αικατερίνη Κ. Παντελίδου

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to Η υπόθεσις του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, άκρως αμαρτωλή και εγκληματικά παράνομη.

  • .
    .
    .
    Συμπερασματικά, είναι προφανές ότι αργά και σταθερά τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργείται ένα εσωτερικό φιλοτουρκικό λόμπι εγχώριων φιλοοθωμανών και μουσουλμάνων μεταναστών στηριζόμενο στα αραβικά χρήματα, το οποίο θα αποβεί μοιραίο για τη χώρα την κρίσιμη στιγμή, όταν σύντομα θα κριθεί το μέλλον του Ελληνισμού για τα επόμενα 100 χρόνια.
    .
    Ο δούρειος ίππος του Ισλάμ (στην Ελλάδα), το Κατάρ
    .
    20.11.2016
    .
    .
    Η σκόνη του εμιράτου σκεπάζει Ιερουσαλήμ και Βοτανικό και πώς συνδέονται η προσπάθεια της UNESCO να σβήσει τα ίχνη του Ισραήλ από τις βιβλικές περιοχές με τις «ονειρώξεις» του Ταγίπ Ερντογάν
    «Για τους Ρωμιούς της Πόλης οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα ακαθόριστο… ένα πράγμα σα να λέμε… χολέρα, πλημμύρα, σεισμός… ένα τέτοιο πράγμα, οι Τούρκοι γενικά».
    Μαρία Ιορδανίδου.
    Γράφει
    Ειδικός συνεργάτης
    .
    .
    Προσφάτως η UNESCO αποφάσισε να σβήσει τα ιστορικά ίχνη του λαού του Ισραήλ από τις βιβλικές περιοχές του διαγράφοντας από την ιστορία τον Τύμβο της Ραχήλ και το Σπήλαιο του Πατριάρχη, τα οποία χαρακτήρισε τζαμιά με τις ονομασίες Bilal ibn Rabah και Ιbrahimi Moscue. Ταυτόχρονα από τον Αύγουστο του 2015 η UNESCO προσπαθεί εναγωνίως να επιβάλει ισλαμικές ονομασίες για το Τείχος των Δακρύων και το Ορος των Ελαιών, παρά το γεγονός ότι το Ισλάμ εμφανίστηκε στον χώρο της Μέσης Ανατολής περίπου 3.000 χρόνια μετά την παράδοση των Δέκα Εντολών στον Μωυσή και 700 χρόνια μετά την Ανάσταση του Κυρίου.
    .
    Την ίδια χρονική περίοδο ο πρόεδρος της Τουρκίας, συντονιζόμενος στο ίδιο μήκος κύματος με την UNESCO, άκουγε τον αντίλαλο της «φωνής της καρδιάς του» να έρχεται από τα ελληνικά νησιά, τη Μακεδονία και το τζαμί(ά) του Βοτανικού, παραβλέποντας και αυτός με τη σειρά του το γεγονός ότι οι κυνηγημένες από τον Δία Νύμφες έτρεχαν χαριεντιζόμενες στον Ελαιώνα του Βοτανικού, στα όρη, στα δάση και τα ποτάμια της Ελλάδας, της νοτίου Ιταλίας και της Ιωνίας 3.000 χρόνια πριν από την εμφάνιση των τουρανικών φυλών στην περιοχή.
    Από τον Κάιζερ
    .
    Τα διάφορα συμβάντα που αφορούν την επιθετική επανεμφάνιση του Ισλάμ στην Ευρώπη δεν είναι ασύνδετα μεταξύ τους. Καταρχάς, τα σχετικά γεγονότα θα πρέπει να εξεταστούν και να αναλυθούν κάτω από τον μεγεθυντικό φακό των προσπαθειών της τευτονικής αναθεώρησης της Ιστορίας, κορυφούμενης με τον ασπασμό του Ισλάμ από τον Γερμανό Κάιζερ στις αρχές του περασμένου αιώνα.
    .
    Από τότε ο δυτικός άνθρωπος θα παρουσιάζεται από τη γερμανική διανόηση ως μια διεφθαρμένη οντότητα από τον ιουδαιοχριστιανικό και τον ελληνικό κόσμο. Οι Γερμανοί τις παραμονές του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου θα αποποιηθούν το ελληνορωμαϊκό παρελθόν με το οποίο τους εξοικείωσε ο Ντρόιζεν και στο οποίο ήταν εκστατικά προσηλωμένοι, και έκτοτε θα αφοσιωθούν στη μελέτη και στον θαυμασμό του Ισλάμ. Μέσα σε αυτό το ιδεολογικό πλαίσιο θα εδραιωθεί η φιλία του Χίτλερ με τον μεγάλο μουφτή της Ιερουσαλήμ Αμίν αλ Χουσεϊνί, φανατικό αντισημίτη, ο οποίος οργάνωσε μαζί με τον Χίμλερ τα μουσουλμανικά παλαιστινιακά τάγματα στην Ελλάδα, που κατακρεούργησαν τον πληθυσμό στο Δίστομο.


    Ο απόηχος εκείνων των γεγονότων θα φτάσει ως την εποχή μας, ένθα ο γερμανικός φιλοϊσλαμισμός θα κληρονομηθεί από τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών και τη γερμανική ηγεσία, που θα ανακοινώνει θριαμβευτικά μετά τη μαζική εισβολή 1.000.000 μουσουλμάνων μεταναστών στη Γερμανία «το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία». Ετσι, η νέα δυτική τάξη πραγμάτων μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, συνεπικουρούμενη από τη διεθνιστική Αριστερά, θα συμμαχήσει ιδεολογικά και στρατιωτικά με το Ισλάμ αφενός για να υλοποιήσει το παλιό γερμανικό όνειρο της εξαφάνισης με την ισχύ των όπλων του ιουδαιοχριστιανικού κόσμου από την περιοχή της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων και αφετέρου για να προβάλει την ηθική, πολιτισμική και κοινωνική «υπεροχή» του Ισλάμ με τα όπλα της Δύσης και τα δολάρια της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.
    Το τελευταίο αφενός διατηρεί στενές θρησκευτικές, πολιτισμικές και οικονομικές σχέσεις με την Τουρκία και αφετέρου φιλοδοξεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της φυσικής και ιδεολογικής επίθεσης του Ισλάμ στη Δύση. Ετσι, εκτός από τη χρηματοδότηση του ISIS, την καταστροφή της Συρίας, του Ιράκ και την προώθηση των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη, τα ισλαμικά χρήματα του Κατάρ «επενδύονται» μαζικά στα Βαλκάνια.

    Μέσα σε αυτό το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο η επιθετική διείσδυση του ισλαμικού κεφαλαίου στην καθημαγμένη και αιμορραγούσα χώρα δεν θα ήταν καθόλου δύσκολη.
    Εκμεταλλευόμενο τα ανύπαρκτα εθνικά ανακλαστικά της διεθνιστικής πολιτικής τάξης, την απουσία εθνικής συνείδησης από τη μεγαλοαστική τάξη και την απάθεια μιας απονευρωμένης και νεκρής κοινωνίας, δεν θα αργούσε να αντιληφθεί ότι θα μπορούσε να κατακτήσει ολοκληρωτικά τη χώρα με το πρόσχημα των επενδύσεων, αποκτώντας σχεδόν 200 χρόνια μετά την εκδίωξη των μουσουλμάνων από την Ελλάδα νησιά, κατά παράβαση του Συντάγματος, καθώς και μεγάλες εκτάσεις της ελληνικής γης ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, αντί ευτελών χρηματικών ποσών, ώστε να εδραιώσει το φυσικό και ιδεολογικό προκεχωρημένο φυλάκιο του Ισλάμ στην Ευρώπη πριν από την τελική έφοδο.

    Η «κυριακάτικη δημοκρατία» στις 6 Νοεμβρίου 2016 στο κύριο άρθρο της παρουσίασε ένα ληστρικό πολιτικό σύστημα, που απαιτεί ως και το 86% των κερδών των ελληνικών εταιριών. Κάτω από αυτό το φορολογικό τοπίο η εθνική καταστροφή είναι αναπόφευκτη και συνεπώς η χωροθέτησή του αποτελεί μια συνειδητή πολιτική απόφαση. Την ίδια στιγμή της καταστροφής των ελληνικών επιχειρήσεων το πολιτικό σύστημα ενθαρρύνει την εγκατάσταση στην Ελλάδα του αραβικού και του τουρκικού κεφαλαίου, τα οποία στο μέλλον θα καταλύσουν κάθε ψήγμα ελληνικής κυριαρχίας επί του ελληνικού χώρου.
    Σε πρωτοσέλιδο

    Την ίδια μέρα μια άλλη εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο άρθρο της παρουσίαζε όχι μόνο τα «επενδυτικά σχέδια» των ισλαμιστών, «διαρρηγνύοντας τις σελίδες της» από ιερή αγανάκτηση λόγω της γραφειοκρατικής καθυστέρησης των «επενδυτικών σχεδίων», αλλά ήταν φανερό ότι έσειε και αυτή μαζί με τους εμίρηδες του Κατάρ το δάκτυλο στον ελληνικό λαό τον οποίο απείλησε ότι «αν δεν προχωρήσει η ισλαμική “επένδυση” στη δυτική Ελλάδα, τότε θα εκδιωχθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις από το Κατάρ», παραβλέποντας το γεγονός ότι οι αμετροεπείς και αφύσικες επενδύσεις θα καταστρέψουν το μοναδικό κεφάλαιο του ελληνικού χώρου, που είναι το φυσικό κάλλος του, εκτός βεβαίως της παράβλεψης των εθνικών κινδύνων.

    Αντίστοιχα, οι επενδύσεις του Κατάρ στην Τουρκία μετατρέπονται σε πολεμικά εργοστάσια, όπλα, θέσεις εργασίας και απόκτηση πολεμικής τεχνογνωσίας, που την κατάλληλη στιγμή θα στραφούν εναντίον της Ελλάδας. Τα εύλογα ερωτήματα από τη δημοσίευση αυτού του άρθρου στον Τύπο καθώς και άλλων ομοίων σε άλλες εφημερίδες δεν άπτονται των πιθανών συμφερόντων που θα μπορούσαν να αγγίξουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, καθώς και του γεγονότος ότι το Κατάρ ουσιαστικά αποτελεί μια επιπλέον επαρχία της Τουρκίας.

    Ομως, οι συντάκτες των άρθρων με την «προοδευτική και δημοκρατική» ευαισθησία τους θα έπρεπε να διερωτηθούν «τι θα συνέβαινε εάν οι Αραβες απειλούσαν μέσω μιας ευρωπαϊκής εφημερίδας με αντίποινα τους πολίτες κάποιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας». Η απάντηση στο εύλογο αυτό ερώτημα είναι ότι μάλλον θα έπρεπε να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα χαρακτηριζόμενοι ως persona e non grata.

    Οι στενές και συμμαχικές σχέσεις του Κατάρ με την Τουρκία και η επιθετική προώθηση των ισλαμικών συμφερόντων στην Ευρώπη και τη χώρα μας θα έπρεπε να είχαν προβληματίσει τις πολιτικές ηγεσίες από καιρό, όπως θα έπρεπε να προβληματίσει τη στρατιωτική ηγεσία ο ρόλος που θα μπορούσαν να παίξουν οι εγκαταστάσεις των Καταρινών στα Ιόνια νησιά σε μια μελλοντική ελληνοτουρκική στρατιωτική σύγκρουση, που σύντομα έρχεται. Τα τουρκικά υποβρύχια, ελλιμενιζόμενα στη ναυτική βάση του Δυρραχίου της Αλβανίας, θα μπορούσαν όχι μόνο να έχουν τον πλήρη επιχειρησιακό έλεγχο της Αδριατικής και του Ιονίου Πελάγους μέσω της δορυφορικής ανταλλαγής πληροφοριών από τα νησιά του Κατάρ στο Ιόνιο, αλλά δυνάμει θα μπορούσαν να σχεδιάζουν και να εκτελούν στρατηγικές επιχειρήσεις δολιοφθοράς με αποβάσεις ειδικών δυνάμεων στη δυτική Ελλάδα, μετά το τέλος των οποίων οι Τούρκοι επιδρομείς θα βρίσκουν ασφαλές καταφύγιο στις εγκαταστάσεις των «επενδυτών».

    Συμπερασματικά, είναι προφανές ότι αργά και σταθερά τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργείται ένα εσωτερικό φιλοτουρκικό λόμπι εγχώριων φιλοοθωμανών και μουσουλμάνων μεταναστών στηριζόμενο στα αραβικά χρήματα, το οποίο θα αποβεί μοιραίο για τη χώρα την κρίσιμη στιγμή, όταν σύντομα θα κριθεί το μέλλον του Ελληνισμού για τα επόμενα 100 χρόνια.

    .
    .
    http://www.dimokratianews.gr/content/69031/o-doyreios-ippos-toy-islam-stin-ellada-katar

  • .
    .
    Τζαμιά στην Αθήνα: Ανικανότητα και ιδεοληψίες υποθηκεύουν επικίνδυνα το μέλλον της Ελλάδος
    .
    .
    Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016
    .
    http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/05/islam-630×400.jpg
    .
    .
    Την σημερινή Ελλάδα της μεγάλης οικονομικής κρίσης εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες νέοι επιστήμονες και φωτεινά μυαλά, την ίδια ώρα που διορίζονται σαν υπουργοί όχι μόνο σοβαροί ή αξιόλογοι επιστήμονες αλλά και κάποιοι που αποτελούν ένα παράξενο μείγμα ανιστόρητου και αμόρφωτου το οποίο συνήθως εμπλουτίζεται με πλούσια δόση ιδεοληψίας, ανικανότητας, ασχετοσύνης, θρασύτητας και έλλειψης οποιασδήποτε ευαισθησίας που δεν συμπορεύεται με ιδεοληπτικές παρωπίδες. Οι περιπτώσεις αυτές βέβαια, έχουν ένα εικονικό αλλά πανίσχυρο «μεταπτυχιακό τίτλο»: Υψηλές επιδόσεις σε «μαθητικούς αγώνες» του παρελθόντος!

    Έτσι ακούμε κάτι ιδιόρρυθμες απόψεις («H αριστεία παραβιάζει την αρχή της ισότητας»), ή «αναβαθμίζουμε» την παιδεία «κόβοντας» πέντε ώρες μαθημάτων ημερησίως σε κάθε τάξη ή υλοποιούμε παλαιότερες και ανενεργές αποφάσεις δημιουργίας τζαμιών στην Αθήνα για την εξυπηρέτηση των λαθρομεταναστών από το Πακιστάν, το Ιράν, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, την Αφρική, το Αφγανιστάν και λιγοστούς πρόσφυγες από την Συρία – όλους τους στέλνει μεθοδικά εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες η «φίλη» μας Τουρκία θησαυρίζοντας, ενώ με αφόρητη, διαχρονική επιμονή μας ζητάει να «εκσυγχρονιστούμε» δημιουργώντας «στρατώνες για τους στρατιώτες της», δηλαδή τζαμιά μέσα στην Αθήνα!

    «Η δημοκρατία είναι μόνο το όχημα στο οποίο ανεβήκαμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Τα τεμένη είναι οι στρατώνες μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας, οι θόλοι των τεμενών τα κράνη μας και οι πιστοί μουσουλμάνοι οι στρατιώτες μας». Αυτά έλεγε το 1998 ο σημερινός ψευτο-σουλτάνος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν και μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς τις επιδιώξεις του όταν επιμένει ενοχλητικά και φορτικά να «ανεγερθούν τζαμιά» στην Αθήνα. Βιάζεται να εφαρμόσει τις ίδιες ακριβώς μεθοδεύσεις που υλοποιούνται στην περιοχή της Θράκης με τους ψευτο-μουφτήδες οι οποίοι χρυσοπληρώνονται και διορίζονται απ΄ ευθείας από τα σκοτεινά παρασκήνια της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Τουρκίας, «καμουφλάρονται» μάλιστα με οργανωμένες «εκλογές» μέσα σε ξένες χώρες!

    Και ενώ η σημερινή Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετατρέπει, ψυχρά και μεθοδικά σε τζαμί την Αγία Σοφία, τον Ναό της Ύπατης Σοφίας του Ένσαρκου Λόγου του Θεού που ανεγέρθηκε το 537 μ.Χ., κρατάει πεισματικά φιμωμένη επί ολόκληρες δεκαετίες την Θεολογική Σχολή της Χάλκης με πλήθος ψεύτικων δικαιολογιών και κάνει κυριολεκτικό πλιάτσικο σε χριστιανικές εκκλησίες, εμείς εδώ οι «πολιτισμένοι», αποφασίζουμε να δημιουργήσουμε με σοβαρό οικονομικό κόστος, τζαμιά στην Αθήνα την ίδια στιγμή κατά την οποία η Γαλλία υποχρεώνεται να κλείσει (για αρχή) είκοσι τζαμιά, επειδή χρησιμοποιούνται σαν το πιο αποτελεσματικό όπλο του ισλαμικού φονταμενταλισμού!

    Και άντε η Γαλλία, η Αγγλία ή οποιαδήποτε άλλη αποικιοκρατική δύναμη που εκμεταλλεύτηκε πολλούς λαούς του πλανήτη επί αιώνες, έχει άλλο πληθυσμιακό μέγεθος, άλλα δεδομένα και άλλες υποχρεώσεις.

    Η Ελλάδα όμως; Μια μικρή χώρα με την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χριστιανούς ορθόδοξους, ποια υποχρέωση έχει να χτίζει τζαμιά μέσα στην πρωτεύουσα της για το τσουνάμι των λαθρομεταναστών που μας στέλνει συστηματικά η Τουρκία, για τουλάχιστον δύο συνεχόμενες δεκαετίες;

    Γιατί πρέπει να επιβάλλουμε τους σουνίτες σαν μοναδική έκφραση του μουσουλμανισμού στην Ελλάδα “αποκλείοντας” Σιιίτες, Αλεβίδες, Σουφιστές, Ισμαηλίτες, Αλαουίτες, κ.ο.κ.ε; Μήπως για να ελέγχει καλύτερα η Άγκυρα «τους στρατώνες»; Αυτοί που παίρνουν έτσι εύκολα τις αποφάσεις ανέγερσης τζαμιών στην Αθήνα, μήπως δεν γνωρίζουν ότι ο ψευτο-σουλτάνος για χρόνια γυρνούσε σε χώρες της Αφρικής προσφέροντας σε νέους της Αφρικής αεροπορικά εισιτήρια προς την Κωνσταντινούπολη με 50 Ευρώ, ώστε να είναι εύκολη η «αποστολή» τους στην Ελλάδα και η «αξιοποίηση» τους την κατάλληλη στιγμή μέσα από τους «στρατώνες», δηλαδή τα τζαμιά;

    Αυτοί που αποφάσισαν την ανέγερση μεγάλου τεμένους από το υστέρημα των Ελλήνων που γονατίζουν κάτω από τα ασήκωτα οικονομικά βάρη, σε ποιους μουσουλμάνους θα το δώσουν; Αν το δώσουν σε όλους, είναι ζήτημα χρόνου να εκδηλωθούν και σε Ελληνικό έδαφος οι αιματηρές αντιθέσεις των διαφορετικών μουσουλμανικών αιρέσεων, αφού οι σουνίτες διεξάγουν σε όλο τον κόσμο ιερό πόλεμο εναντίον των διαφόρων «αποστατών» του Ισλάμ. Αν το δώσουν μόνο σε Σουνίτες (όπως επιβάλλει η Τουρκία) θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά «ανεπίσημα» τζαμιά σε διαμερίσματα, σε υπόγεια και σε αποθήκες για Σιιίτες, Αλεβίδες, Σουφιστές, Ισμαηλίτες, Αλαουίτες κ.α. με ανοιχτή λίστα μελών, ΑΦΜ και όλα τα απαραίτητα «νομιμοποιητικά» έγγραφα!

    Μα πόσο αδαής μπορεί να είναι όσοι πιστεύουν πως η ύπαρξη «επίσημου» τεμένους στην Αθήνα θα μειώσει τον κίνδυνο τρομοκρατικής ενέργειας; Δεν καταλαβαίνουν ότι μέσα σε λίγα χρόνια το τέμενος θα έχει μετατραπεί σε δυναμικό πυρήνα ισλαμικού φονταμενταλισμού μέσα στην καρδιά της Ελλάδος; Δεν αντιλαμβάνονται ότι όταν οι ίδιοι θα έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, η Ελλάδα θα υποφέρει από τις ενέργειες τους; Εδώ μέσα στην Γαλλία με «προηγμένα» συστήματα ελέγχου και επιτήρησης, αναπτύσσονται πυρήνες ισλαμικού φονταμενταλισμού μέσα στα τζαμιά, με αποτέλεσμα να υποχρεώνονται να τα κλείσουν, δεν θα συμβεί το ίδιο στην Αθήνα των ποικίλων παχύδερμων και των «ωχ αδερφέ»;

    Γιατί «οι άλλοι» ψήφισαν νομοθετικό πλαίσιο εδώ και δέκα χρόνια και «πάγωσαν» την εφαρμογή του μπροστά την καλπάζουσα επιθετικότητα της νέο-οθωμανικής Τουρκίας και οι σημερινοί «αριστεροί ανθρωπιστές» σπεύδουν να την κάνουν πράξη σέρνοντας και τους «άλλους» στον ίδιο δρόμο – με μοναδικές αντίθετες φωνές τους (συγκυβερνώντες) Ανεξάρτητους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή; Μήπως αισθάνονται καμιά ηθική υποχρέωση για την «ανοιχτή πρόσκληση» που απεύθυναν σε λαθρομετανάστες και πραγματικούς πρόσφυγες με την αλλήθωρη ιδεοληψία της Κυρίας Τασίας μόλις ανέλαβαν την εξουσία;

    Σε κάθε περίπτωση οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ελλάδος βρίσκονται εδώ επειδή μπήκαν στην χώρα παράνομα, δεν επεστράφησαν στις χώρες προέλευσης τους και παραμένουν εδώ με δική τους θέληση. Το συντριπτικό ποσοστό όσων είναι πραγματικοί πρόσφυγες, βρίσκονται στην Ελλάδα προσωρινά, επιδιώκοντας την μετάβαση τους σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, οι οποίες στο κάτω-κάτω, προκάλεσαν με τις πολιτικές τους το χάος που τους μετέτρεψε σε πρόσφυγες.

    Όσοι παραμένουν με την θέληση τους στην Ελλάδα, είναι υποχρεωμένοι να αποδεχθούν τα πολιτικά, κοινωνικά και θρησκευτικά έθιμα της χώρας που τους φιλοξενεί. Αν δεν τους είναι αρεστά, μπορούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και μάλιστα με χρηματική ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α: Τον Μάρτιο του 2015 περισσότερες από ογδόντα πέντε πνευματικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έστειλαν στην νέα πολιτική εξουσία της Ελλάδος αναλυτικό υπόμνημα για τον τεράστιο κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης, άσχετα αν επιμένουμε ακόμα και σήμερα να βαφτίζουμε παραπλανητικά την επικίνδυνη λαθρομετανάστευση σαν «προσφυγικό πρόβλημα».

    Στην Ελλάδα του 2016 λειτουργούν περισσότερα από 320 μουσουλμανικά τεμένη* και αποτελούν αστειότητες τα «επιχειρήματα» κάποιων ανίδεων καλοθελητών πως τάχα «είμαστε η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει χώρους λατρείας για τους μουσουλμάνους».

    Δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα αποφασίζουν άνθρωποι, εκλεγμένοι με δημοκρατικές διαδικασίες, οι οποίοι όμως είναι κολλημένοι σε ιδεοληψίες που βάζουν σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας αλλά και της ίδιας της χώρας μας. Αντί να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής, την υποβαθμισμένη ασφάλεια και την μίζερη καθημερινότητα των Ελλήνων (όπως ακριβώς υπόσχονταν σε όλους τους τόνους στις προεκλογικές περιόδους) συνεχίζουν όχι μόνο να «εμπλουτίζουν» υποχρεωτικά την Ελλάδα με χιλιάδες δυστυχισμένους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε, δεν μπορούν να εργαστούν, δεν μπορούν να στεγαστούν με στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής, αλλά δημιουργούν και επί πλέον τεμένη από την δυσβάστακτη φορολογία των Ελλήνων, ώστε να «ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα»! Τέτοια ευαισθησία ορισμένων «δεδηλωμένων» άθεων για τα «θρησκευτικά καθήκοντα» μουσουλμάνων που μπαίνουν παράνομα στην χώρα μας, είναι πραγματικά ανεξήγητη!

    ____________________________________________________
    *Ανακοίνωση Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών 8ης Ιουνίου 2016

    Λεωνίδας Κουμάκης

    greeksurnames.blogspot.gr

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/blog-post_2522.html#ixzz4HmUPd9dg

  • .
    .
    ΤΕΜΕΝΟΣ-ΤΖΑΜΙ ΟΡΙΣΜΟΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ
    .
    .
    Τι λέγει η Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών.
    .
    (Η Δράση ανεξαρτήτων Πολιτών είναι μία κίνηση στην οποία συμμετέχουν Επιτροπές Κατοίκων από όλη την Ελλάδα, Ενώσεις, Σύλλογοι, διάφοροι Φορείς και Οργανώσεις. Τα κόμματα, ακόμη και εξωκοινοβουλευτικά, δεν γίνονται δεκτά, για να μην καταλήξουν αρωγοί του συστήματος ή ακόμη και μέσον ψηφοθηρίας…Ξεκίνησαν ως συμπαραστάτες στον αγώνα των κατοίκων του Βοτανικού, αλλά δεν μένουν εκεί. Κινητοποιούνται και οργανώνουν Πολίτες σε κάθε άκρη της Ελλάδος, γιατί ΜΟΝΟ αν συσπειρωθούν στον κοινό αγώνα και κερδίσουν την μάχη αυτή θα μπορέσουν να επιφέρουν πλήγμα στο καθεστώς και στον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδος από εντεταλμένους ισλαμιστές!
    .
    Καθημερινά γίνονται επαφές, συζητήσεις, ενημερώσεις και συσπειρώσεις και πολλοί Πολίτες σε όλη την Ελλάδα αποφασίζουν να εναντιωθούν στα σχέδια της κατοχικής κυβέρνησης που θέλει να νομιμοποιήσει τους παράνομους εισβολείς και να γεμίσει την Επικράτεια με τζαμιά που θα χρησιμεύουν ως άσυλο για τους ισλαμιστές! Αυτά που γίνονται στην Δύση (Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Σουηδία, ΗΠΑ κ.ά.) ΔΕΝ είναι μακριά μας… ΣΥΝΤΟΜΑ θα τα δουν στην πόρτα τους, ακόμη και αυτοί που δεν έχουν αντιληφθεί ότι ήδη έχουν ξεκινήσει να συμβαίνουν!)
    .
    Στην ανακοίνωση τους στο διαδίκτυο γράφουν:
    .
    Οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
    .
    1. Στην περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος εντός Επικρατείας και πέραν των ορίων της Θράκης (μόνο στην Θράκη έχει ορισθεί μουσουλμανική μειονότητα), σημαίνει την αυθωρί αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. Θα μιλάμε δηλαδή για ΝΟΜΙΜΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ μουσουλμανική μειονότητα στην Αττική ή όπου αλλού.
    .
    2. Αυτομάτως και υποχρεωτικά η Πολιτεία αναγνωρίζει ως ΝΟΜΙΜΟΥΣ όλους τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, παρά την θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, διαμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ καθώς στερούνται ΟΛΟΙ ταξιδιωτικών ή άλλων εγγράφων.
    .
    3. Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί και ιδιοκτησία τους, βάσει κορανίου. Δηλαδή θα έχουμε ιδιοκτησία Ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!
    .
    4. Εκ των πραγμάτων η περιοχή του τεμένους (ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου) αποτελεί χώρο ασύλου για όλες τις παράνομες πράξεις. Πρόκειται δηλαδή για καταφύγιο τρομοκρατών ισλαμιστών! Με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την Εθνική ασφάλεια και την καθημερινότητα των Ελλήνων!
    .
    5. Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική θα ανοίξει ο δρόμος (ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) για δημιουργία τζαμιών και τεμενών και σε άλλες περιοχές. Θα μιλάμε για μουσουλμανικές μειονότητες σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!
    .
    6. Το σημαντικότερο είναι πως το ζήτημα δεν αγγίζει μόνο την περιοχή του Βοτανικού. Έχει Εθνικές διαστάσεις και απασχολεί ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες Πολίτες. Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδος από τους ισλαμιστές και εγκαθιδρύουμε το μουσουλμανικό τόξο στην Ελλάδα.
    .
    7. Όσοι ζητούν να μην γίνει το τέμενος ΜΟΝΟ στον Βοτανικό επειδή έχουν έννομο συμφέρον ή επειδή θίγονται άμεσα ή έμμεσα, ανοίγουν τον δρόμο στους εγκάθετους να εγείρουν θέμα κατασκευής του σε άλλη (αραιοκατοικημένη ή μη κατοικούμενη) περιοχή, όπως στο Σχιστό ή στην Παιανία. Θέμα πολύ επικίνδυνο και ιδιαίτερης σημασίας παγίδα. Ήδη αρκετοί πολιτικοί και κόμματα συμπαρίστανται στους κατοίκους του Βοτανικού και μιλούν για τέμενος σε «άλλη» περιοχή, λες και η «άλλη» περιοχή ΔΕΝ είναι Ελλάδα…
    .
    8. Όσοι αναφέρονται στο ζήτημα του κόστους και το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα, υποπίπτουν σε μεγάλο σφάλμα. Σαφώς και ορίζεται στην Συνθήκη της Λωζάννης πως πρέπει η μειονότητα να μεριμνήσει με ίδια έξοδα για την κατασκευή λατρευτικού χώρου και επ’ ουδενί δεν πρέπει ο Ελληνικός λαός να χρεωθεί τα έξοδα αυτά, αλλά αν επικεντρωθούμε σε αυτό θα ανοίξουμε τον δρόμο στην εύκολη λύση. Ήτοι, να έρθει ένα κονδύλι από μία οποιαδήποτε μουσουλμανική χώρα (βλέπε Σαουδική Αραβία) και να λήξει εκεί το όλο ζήτημα. Σαφώς και το κόστος θα είναι πολύ μεγάλο για έναν Ελληνικό λαό που δεν μπορεί να επιβιώσει και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι όσο μας το παρουσιάζουν… Μιλούν για λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ… Αλήθεια, ποιους κοροϊδεύουν;;; Είναι δυνατόν να κοστίσει κάτω από 10 εκατομμύρια; Μας μιλούν για 946.000 ευρώ για να μας παραπλανήσουν και να θεωρήσουμε πως δεν είναι μεγάλο το ποσό… Μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια! Ούτε η περίφραξη δεν θα κοστίσει 1.000.000 ευρώ!

    .
    9. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην παγίδα του «ας αποφασίσει ο Ελληνικός λαός για το αν θέλει τέμενος ή όχι», όπερ έστι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Πέραν του ότι είναι παράτυπο ζήτημα για να τεθεί σε δημοψήφισμα υπάρχουν σημαντικά θέματα που άπτονται επ’ αυτού:
    .
    α. Αφ’ ης στιγμής τίθεται το ερώτημα «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο τέμενος», οι συμμετέχοντες νομιμοποιούν και την επιλογή του «ΝΑΙ», ακόμη και αν την καταψηφίσουν. Δηλαδή, με την συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα δέχονται ότι θα συναινέσουν στην κατασκευή του, αν αυτό βγει ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας… Η συμμετοχή σε δημοψήφισμα σημαίνει συνενοχή!!!
    .
    β. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ΔΕΝ το βγάζουν όσοι συμμετέχουν σε αυτήν, αλλά αυτοί που καταμετρούν τις ψήφους! Ήτοι, η ιδιωτική εταιρεία που θα ορίσει το καθεστώς με ό,τι συνεπάγεται αυτό…
    .
    γ. Ποιοι θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία; Προφανώς όσοι έχουν πολιτικά δικαιώματα. Δηλαδή, όλες οι «ανθρωπιστικές» και διεθνιστικές δυνάμεις που ΠΑΝΤΑ συσπειρώνονται και οργανώνονται, οπότε και θα προσέλθουν σύσσωμες στις κάλπες.
    .
    Μαζί με αυτούς θα προσέλθουν και ΟΛΟΙ οι ελληνοποιημένοι μετανάστες (με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και πάντα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ), είτε γιατί είναι μουσουλμάνοι, είτε γιατί έχουν πελατειακή σχέση με το καθεστώς! Διόλου απίθανο, σε περίπτωση δημοψηφίσματος, να γίνουν και «εκτάκτως» μερικές δεκάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις, εν μία νυκτί…
    .
    Το δημοψήφισμα είναι απαγορευτικό για κάτι το οποίο δεν έχει υπόσταση, δεν το δέχεται ο Ελληνικός λαός και που καταπατά θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος!
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
    .
    Μην ακούτε αυτούς που εν αγνοία τους ή εσκεμμένα το ζητούν… ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!
    Καλούνται ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολίτες να αφυπνιστούν και να κινητοποιηθούν ενάντια στην μεθοδευμένη και οργανωμένη αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από εντεταλμένους ισλαμιστές εποίκους που θέλουν να καταλάβουν την Ελλάδα.
    Καλούμαστε να ενημερωθούμε και να συστρατευθούμε σε κοινό σχέδιο δράσης, με όλα τα νόμιμα μέσα, ώστε να ενημερώσουμε τους συνανθρώπους μας για τους κινδύνους που διατρέχουμε άμεσα και να καταστήσουμε σαφές παντού πως η κατασκευή τεμένους δεν είναι ένα τοπικό ζήτημα που αφορά μόνο τους κατοίκους του Βοτανικού, αλλά ένα ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ που αφορά όλους τους Έλληνες Πολίτες!
    .
    .
    Το ζήτημα του τεμένους είναι ένα πολύ σημαντικό μέσον για να επιφέρουμε ένα καίριο και ζωτικής σημασίας πλήγμα στα σχέδια του καθεστώτος που επιβουλεύεται την Εθνική μας Ανεξαρτησία!
    .
    Ενημερωθείτε και δραστηριοποιηθείτε!
    Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στην μνήμη των παππούδων μας!
    Αυτήν την μάχη θα την κερδίσουμε ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ!
    ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    Επικοινωνία- ενημέρωση:
    Τηλ.: 6936 040 531
    e-mail: HYPERLINK “mailto:tzamistop@gmail.com”tzamistop@gmail.com
    .
    .
    7.Τι λέγει ο Σύλλογος Αθηνά. (Δραστηριοποιείται στην περιοχή του Βοτανικού).
    Ο Σύλλογος Αθηνά με ανακοινώσεις του προσκαλεί τους κρατικούς, δημοτικούς και τοπικούς φορείς σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να αντισταθούν στο έγκλημα που θέλουν να κάνουν στο κέντρο της Αθήνας. Λένε Όχι στο μουσουλμανικό τέμενος στον Βοτανικό. Όχι στη νέα ισλαμική κατοχή. Θεωρούν ότι γίνεται προδοσία, υποδουλώνεται ο τόπος, η κατασκευή του τεμένους είναι και αντισυνταγματική και παράνομη. Το έθνος, η γή,
    .
    Η ιστορία ανήκει σε έλληνες και όχι στους μουσουλμάνους.
    .
    8. Απόσπασμα άρθρου του Μάνου Ηλιάδη για το τέμενος για το μυστικό σχέδιο των Μουσουλμάνων “Project”. (1/05/2013, Επίκαιρα)
    Μεταξύ άλλων γράφει τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι στην Αθήνα υπάρχει ήδη από το 2007 λατρευτικός χώρος χωρητικότητας περίπου 3.000 ατόμων (!), πολλαπλής δηλαδή χωρητικότητας από το σχεδιαζόμενο τέμενος στον Βοτανικό, σύμφωνα με δήλωση της κυρίας Χάλα Ακάρι, εκπρόσωπος του Ελληνο-Αραβικού Μορφωτικού και Πολιτιστικού Κέντρου, μέσα στον χώρο που στεγάζει το ίδιο το Κέντρο.
    .
    Το συγκεκριμένο Κέντρο, που λειτουργεί νόμιμα από το 2001, μετεγκαταστάθηκε -το 2007- από τους Αμπελοκήπους σε κτήριο στο Μοσχάτο, το οποίο αγοράσθηκε, ανακαινίσθηκε και τροποποιήθηκε αναλόγως από Σαουδάραβα -τι άλλο;- επιχειρηματία έναντι 2,5 εκατ. ευρώ!
    .
    Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η απουσία από την παραπάνω εκπομπή του Αιγυπτίου ΝαϊμΕλγαντούρ, προέδρου της Μουσουλμανικής Ενώσεως Ελλάδος, ο οποίος έχασε μια μοναδική ευκαιρία προβολής του θέματος από τηλεοράσεως (Σ.Σ: μήπως βρισκόταν πάλι στην Κωνσταντινούπολη για να προσκυνήσει τους τάφους των εννέα Τούρκων ακτιβιστών της γνωστής για τη διασύνδεσή της με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα τουρκικής οργανώσεως ΙΗΗ, του «Μαβί Μαρμαρά»;).
    .
    Σύμφωνα με άρθρο του Ανδρέα Μπανούτσου που κάνει διατριβή στο Πανεπιστήμιο Μπάκινγχαμ με θέμα «Το Ισλάμ στην Ελλάδα και η Ισλαμική απειλή»,
    .
    ο Ελγαντούρ είναι άμεσα συνδεδεμένος με το τέμενος, την πραγματοποίηση του οποίου θέλει να παρουσιάσει ως προσωπική του επιτυχία για τους δικούς του ενδο-μουσουλμανικούς λόγους.
    .
    Κατά τον ίδιο, ο Ελγαντούρ ακολουθεί την πολιτική που εδώ και δεκαετίες ακολουθεί η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Ευρώπη, προσεκτικές δηλαδή κινήσεις με γνώμονα τη βαθμιαία προώθηση της ισλαμικής πολιτικής ατζέντας η οποία έχει ως τελικό της στόχο την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
    .
    Το μυστικό σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έχει διαρρεύσει από το 2001 και είναι γνωστό στους κύκλους των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών ως «The Project».
    .
    Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα στο RIMSE, ο Ελγαντούρ έχει σχέσεις τόσο με την ισλαμική οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων όσο και με την τουρκική ισλαμιστική μη κυβερνητική οργάνωση ΙΗH η οποία οργάνωσε την αποστολή «Στόλος της Ελευθερίας» στη Γάζα τον Μάιο του 2010, η οποία είχε σκοπό την ενίσχυση της Χαμάς που αποτελεί παρακλάδι της μη τρομοκρατικής αλλά εξτρεμιστικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
    .
    Εξ αυτού, καθώς και λόγω των επαφών του με τους ψευδομουφτήδες της Θράκης ίσως να δικαιολογείται το γεγονός ότι ο ίδιος αποτελεί, κατά πληροφορίες αντικείμενο ενδιαφέροντος της ΕΥΠ εδώ και αρκετό χρόνο.
    .
    .
    Περιέργως δε, η ελληνική κυβέρνηση διεξάγει συνομιλίες με το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο αντιμετωπίζεται ως οιονεί επίσημος συνομιλητής της στο θέμα της ανεγέρσεως του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.
    .
    .
    Εξ ου και η παρατήρηση στην αρχή του παρόντος ότι η απόφαση για το τέμενος αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα λήψεως κυβερνητικής αποφάσεως χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι πληροφορίες των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών.
    .
    .
    Η επάνοδος στην επικαιρότητα της επικείμενης ανεγέρσεως ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, καθώς το θέμα αυτό εισέρχεται πλέον στην τελική, όπως φαίνεται, φάση του, αποτελεί μια ακόμη περίπτωση κυβερνητικής αποφάσεως που λαμβάνεται χωρίς… να ληφθούν υπ’ όψιν ζωτικής σημασίας πληροφορίες που υπάρχουν από τις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες ως προς τις επιπτώσεις του γεγονότος αυτού από απόψεως εθνικής ασφαλείας.
    .
    .
    Το φαινόμενο διαχρονικό, βέβαια, όπως και η λήψη σοβαρών αποφάσεων από άσχετα -όπως υποψιαζόμαστε για τη συγκεκριμένη περίπτωση- άτομα, γιατί είμαστε σίγουροι ότι αν κάποιος έθετε υπ΄ όψιν του πρωθυπουργού τις πληροφορίες που υπάρχουν για το θέμα, η απόφαση αυτή δεν θα λαμβανόταν ποτέ.»
    .
    .
    9. Σταστικά στοιχεία Ισλαμιστών φυλακισμένων σε σχέση με το ποσοστό πληθυσμού σε χώρες της Ευρώπης.

    .Ισπανία: Muslims make up 70% of the prison population, but are only 2.3% of the country
    .
    Γαλλία: 66% of the prisons, but only 7.5% of the country
    .
    Ελβετία: 58% of the prisons, but only 5.7% country
    .
    Νορβηγία: 30% of the prisons, but only 3% country
    ..
    Ολλανδία: 26% of the prisons, but only 5.5% country
    .
    Βέλγιο: 20% of the prison, but only 6% country
    .
    Ιταλία: 18% of the prisons, but only 2.6% country
    .
    ΗνωμένοΒασίλειο: 12.6% of the prisons, but only 4.6% country.
    .
    (ΕΠΙΚΑΙΡΑ 25/04 – 01/05/2013 – ΜΑΝΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ)
    .
    .
    10. ενδεικτικός πίνακας με ισλαμιστικές Οργανώσεις-Συλλόγους που διαθέτουν τζαμιά στην Ελλάδα.
    .
    Όπως στον συνημμένο πίνακα

    .
    11. Επισημάνσεις από τον γράφοντα.
    Μετά τα παραπάνω, θεωρώ ότι επιβάλλεται η ακύρωση κατασκευής του τεμένους στην Αττική για τους λόγους που αναφέρθηκαν και επιπλέον οφείλω να επισημάνω και τα εξής:
    .
    -Το ήδη υπάρχον στο Μοσχάτο δεν είναι αρκετό?, καλύπτει 2.000 τ.μ. και εξυπηρετεί θαυμάσια τις ανάγκες των Μουσουλμάνων στην Αττική, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν.
    .
    -Το τέμενος που θα κατασκευασθεί θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ποιού κλάδου του Ισλάμ? Των Σαλαφιστών, των Ουαχαμπιστών, των αδελφών Μουσουλμάνων κλπ (Σουνιτικές θρησκευτικές ομάδες που όλες έχουν διαφορές θρησκευτικές και πολιτικές μεταξύ τους) ή τις ομάδες Σιϊτών (Ιρακινοί, Κούρδοι, Πέρσες, Σύριοι κλπ) και πώς θα συνυπάρχουν σε ένα τέμενος οι Σουνίτες με τους Σιίτες?
    .
    -Τι γίνεται με τους Γκιουλενιστές της Τουρκίας και τους Μουσουλμάνους τούρκους του ΣεϊχηΣαίντΝουρσί? Θα έχουν και αυτοί το δικό τους τέμενος? Να σημειώσουμε ότι στην Θράκη η αναλογία τζαμιού ανά κάτοικο είναι 1/400 όταν στην Τουρκία είναι 1/876!! Αυτό δεν είναι αρκετό και θα πρέπει να έχουμε και άλλα? Μετά το τέμενος θα ακολουθήσουν αναγκαστικά και τα ισλαμικά νεκροταφεία! οι μικτοί γάμοι και η ορθόδοξη Ελλάς θα μεταβάλλεται σταδιακά σε χώρα Μουσουλμάνων !! Μήπως το σχέδιο «Project» προβλέπει και άλλα τεμένη στην Ελληνική επικράτεια με σκοπό τον εξισλαμισμό των Ελλήνων ?
    .
    -Το επιχείρημα ότι με το τέμενος στην Αθήνα θα ελέγχουμε τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους δεν ευσταθεί. Χώρες όπως η Μ. Βρετανία (αποκεφαλισμός στρατιωτικού από ισλαμιστή Νιγηριανό) δεν κατόρθωσε να τους ελέγξει, στην Αμερική το ίδιο (γεγονότα της Βοστώνης) ,κλπ , να σημειώσουμε επίσης ότι η είσοδος της Αστυνομίας σε επίσημο τέμενος απαγορεύεται! Πώς λοιπόν θα τους ελέγξει η πολιτεία?
    .
    -Είναι δε γνωστό ότι πολλά από τα ισλαμικά κέντρα σε όλον τον κόσμο συνδέονται με την τρομοκρατία και τον ιερό πόλεμο των ισλαμιστών εναντίον των απίστων (τζιχάντ) και εναντίον των προδοτών του Ισλάμ (Τακφίρ).
    .
    -Τελευταία παρακολουθούμε στο διαδίκτυο με φρίκη τις σκηνές αποκεφαλισμού Ορθοδόξων ιερέων στην Συρία, μετά από το δικαστήριο «Σαρία» που προβλέπεται από το Κοράνι και εφαρμόζεται από τους τζιχαντιστές! Επίσης την ανθρωποφαγία από ισλαμιστές που προβλέπεται από την ισλαμική παράδοση και εκτελείται από τους ισλαμιστές.
    .
    .
    Όλα τα παραπάνω εκτελούνται με σκοπό πάντοτε την επιβολή του Ισλάμ και του Κορανίου παγκοσμίως. Μήπως με το τέμενος ή τα τεμένη στην ελληνική επικράτεια υπάρχει, άραγε, σοβαρή πιθανότητα να αντιμετωπίσουμε την φρίκη από αλλόφρονες ισλαμιστές που θα κραδαίνουν σπαθιά και θα αποκεφαλίζουν Έλληνες πολίτες στους δρόμους των πόλεων της πατρίδας μας χάριν της τζιχάντ ή του Τακφίρ;
    .
    -’Εχουν σχεδιασθεί κάποια μέτρα για την αντιμετώπιση της πιθανότατης “έκρηξης” των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν ξεπεράσει ήδη τα 2 εκατομμύρια σύμφωνα με δήλωση του φερόμενους ως Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά;
    .
    – Οι Έλληνες πολιτικοί που εψήφισαν για την κατασκευή του τεμένους αναλαμβάνουν την πλήρη ποινική ευθύνη- πως δεν πρόκειται να υπάρξει στην Ελλάδα κάποια «ισλαμική επανάσταση»;
    .
    – Μήπως θα εξαναγκαστούμε να δώσουμε μάχη υπέρ εστιών και βωμών, υπέρ των οικογενειών μας και υπέρ της επιβίωσής μας, επειδή οι υποτιθέμενοι κυβερνώντες την Ελλάδα παρέδωσαν γη και ύδωρ στο όνομα της προσωπικής τους διάσωσης και της παραμονής τους στους (ήδη αιματοβαμμένους) θώκους της εξουσίας;
    Κλείνοντας ευελπιστώ ότι οι Έλληνες γρηγορούν και έχουν γνώση οι φύλακες διότι φρονώ ότι το Τέτοβο, Κόσοβο και η Συρία είναι πολύ κοντά μας. Αντί για την κατασκευή του τεμένους να επιβάλλουμε την κατασκευή του Τάματος του έθνους μας που εκκρεμεί από το 1821 μέχρι σήμερα!
    «Έως θανάτου αγωνισαι υπέρ της Αληθείας και Κύριος ο Θεός πολεμήσει υπέρ σου» σοφία σειράχ.κεφ. 4,28 παλαιά διαθήκη.

    http://dynati-ellada.gr/index.php/epikairotita/item/7749-temenos-tzami-orismos-apopseis-kai-ena-vinteo
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .
    Πολύκαρπος Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015
    .
    Ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό

    Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό.
    Σύμφωνα με αναφορές του καθεστωτικού τύπου, ο φάκελος ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους βρίσκεται στις υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος για να πάρει την τελική άδεια.
    Η ειρωνεία αλλά και το προκλητικό της υποθέσεως είναι ότι πριν λίγο μόλις καιρό οι συριζαίοι σταμάτησαν τα σχέδια για την προαναγγελθείσα επί Καραμανλή ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναικού στον ίδιο χώρο, με πρόσχημα τους…………κορμοράνους !!

    Δέν θα έχουν πρόβλημα «σύντροφοι», οι κορμοράνοι τώρα που θα χτιστεί ολόκληρο τέμενος στην ίδια ακριβώς περιοχή ? Μόνο με το γήπεδο είχαν πρόβλημα οι κορμοράνοι? Με το τέμενος όχι ?
    Τι εχει να πεί το κατακλυσμένο απο συριζαίους υπουργείο Περιβάλλοντος τώρα που οι κορμοράνοι θα γίνουν βορά των λαθρομεταναστών??

    Η κυβέρνηση σχεδιάζει την δημιουργία ενός ισλαμικού γκέτο στην περιοχή του Ελαιώνα και του Βοτανικού.
    Μια απαρχή της ισλαμοποίησης των Αθηνών και όλης της Ελλάδος !
    Συνένοχο όλο το συνταγματικό – μνημονιακό τόξο.

    Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι οι «κομμουνισταί» του Σύριζα προχωρούν στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό , και ότι οι «πατριώται» της ΝΔ ειναι αντίθετοι.
    Προς απόρριψη αυτού του λογικού σφάλματος έρχεται το ιστορικό της ανέγερσης του τεμένους, που θα αποτελέσει εστία εγκληματικότητας, στρατολόγησης τζιχαντιστών και αποσταθεροποίησης μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας της χώρας.!!

    Υστερα απο άκαρπες προσπάθειες αρκετών ελληνικών κυβερνήσεων, το 2006 νόμος της τότε υπουργού Παιδείας της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, Μαριέττας Γιαννάκου, όρισε Διαχειριστική Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους, ενω στην συνέχεια αποφασίστηκε η δημιουργία του στο Ναυτικό Οχυρό του Βοτανικού, κάτι που το υπουργείο Αμυνας αποδέχθηκε το 2010, επι υπουργίας του Ευάγγελου Βενιζέλου.

    Το Τέμενος χωροθετήθηκε επίσημα στην περιοχή με το νόμο του υπουργείου Περιβάλλοντος το 2011. Ακολούθως, το πρώην υπουργείο Υποδομών προχώρησε στις μελέτες …..και στην συνέχεια προκήρυξε πέντε διαγωνισμούς.

    Τελικώς η τελική νομική επικύρωση του έργου έγινε στα μέσα Μαίου με τις θετικές ψήφους όλου του «συνταγματικού τόξου’»…δηλ…ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΚΚΕ.
    http://www.pentapostagma.gr/2013/10/panos-kammenos-tzami.html

    Ετυχε, δηλαδή, μεγαλύτερης αποδοχής και απο το αριστερό, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο παρατάξεις κομμάτων.
    ………… Αυτοί που……… επι 10ετίες βούτηξαν τα δάχτυλα στο μέλι – ανθέλληνες του μνημονιακού τόξου και τους Εθνικιστές πρώην φυλακισμένους.

    «Κατόπιν τούτου, ‘Ολα Αυτά, μας θυμίζουν και την τροπή των εξελίξεων, λόγω αδιαφορίας και επιλογών απο τους φορείς της πολιτείας, εδω και μια 10ετία και που οδήγησαν στη πλήρη απαξίωση – υποβάθμιση του Πεδίου του Αρεως των Αθηνών».
    .

  • .
    .
    ΠΕΡΙ ΤΕΜΕΝΟΥΣ
    .
    .
    Δύο [2] γυναίκες, μόνον
    .
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .
    ikonsgr 7 Απριλίου 2017 – 10:41 π.μ.
    .
    Αυτή είναι η επιλεκτική διαστροφή και παραλογισμός
    .
    Της – “αριστεράς” – και του νεοφιλελε – “προοδευτισμού”…..
    .
    ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,
    .
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 400+ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
    .
    ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ,
    .
    ΠΛΗΡΗ ΑΜΝΗΣΙΑ!
    .
    .
    http://panusis.blogspot.gr/2017/04/2.html
    .
    ,
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>