«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρακολουθούμε το παγκόσμιο θεατρο φρίκης!

ΤΟ ΧΑΟΣ 11

Έχω γράψει αρκετές φορές ότι το έργο το έχουμε ξανά δει, τα μεγάλα εγκληματικά καθάρματα, με όποια ονομασία και αν τους δώσεις, νέα τάξη, παγκοσμιοποίηση, παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΟΚ,  μετά από το μοίρασμα στον Β παγκόσμιο, δεν ξανά κάνουν το λάθος να διακινδυνέψουν αυτά που απέκτησαν σε βάρος των αθώων λαών!

Επίσης πριν από την εκλογή του Τραμπ είπα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα!

Σήμερα επιβεβαιώνομαι, όχι ότι έκανα και καμιά σπουδαία εκτίμηση, οι πάντες το γνωρίζουμε και κάνουμε ότι κάνει, η γριά με τα μεγάλα στήθια όταν κρεμάνε, τα ρίχνει πίσω να μην τα βλέπει!

 Και έχει και συνέχεια η φρίκη για τους λαούς που θέλουν την ελευθερία τους, την ανεξαρτησία τους!

Ο παγκόσμιος κανόνας των επικυρίαρχων, είναι, ή θα είσαι με μένα ή με τον άλλο, ουδετερότητες δεν χωράνε, διάλεξε, σε ποιον θα ανήκεις!

Ένας καλός αναλυτής θα έπρεπε να κάνει την σωστή ερώτηση πρώτα στον εαυτό του;;;

Αν ήταν στην θέσει να είναι ο πλανητάρχης, ή να διεκδικεί την ηγεσία του πλανητάρχη, με παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, γονείς, θα έκανε ότι του υπαγόρευε η συνείδηση του, αν είχε συνείδηση;;;;;;;;;;

Ένα τέτοιο άτομο είναι ευάλωτο πριν εκλεγεί, έχει πάρει το οκ, αφού έχει υπογράψει μέχρι που μπορεί να φτάσω, σε διαφορετική περίπτωση – και ο ίδιος και τα συγγενικά του πρόσωπα διατρέχουν άμεσο κίνδυνο, σε ατυχήματα, αρρώστιες και χιλιάδες άλλους τρόπους να τον συνετίσουν!

Μόνο άμα βυζαίνεις το δάχτυλό σου θα πίστευες ότι ο Τραμπ παίρνει  δικές του αποφάσεις!

Και με την Ρωσία δεν διαφέρει η διαδικασία, απλά είναι άλλο πολιτικό σύστημα με το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά κάτω από το τραπέζι, συμφωνούν σε όλα οι δυο υπερδυνάμεις!

Απλά για να μας δουλεύουν, για να μας έχουν δεμένους στο άρμα τους, παίζουν κοκορομαχίες, αλλά πίσω από την πλάτη των λαών, με τον Προδοτικό ΟΗΕ, λένε εσύ θα πας στην Πολωνία που ήταν δική μου – και εγώ θα πάω στην μέση ανατολή που ήταν δική σου, δεν έχουν καμία σημασία τα ονόματα που αναφέρω, περιληπτικά τα αναφέρω!

Μπαμ εσύ, μπαμ εγώ, θα δουλεύουν τα εργοστάσια πολέμου στο φουλ, τα κορόιδα θα είναι ευχαριστημένα, διότι επαναστάτησαν και ελευθερώθηκαν από μένα και σκλαβώθηκαν από εσένα!

Σήμερα είναι σίγουρο, στρακα στρουκα να σκάσει, ξέρουν μέσο δορυφόρων, ακαριαία από πού έφυγε και που πάει ή έπεσε!!!

Δυστυχώς οι παγκόσμιοι  άριστοι, οι επιστήμονες, οι πατριώτες, επέτρεψαν τα έθνη να γίνουν κρότοι, εταιρίες, γιατί έθνος σημαίνει γηγενείς πληθυσμός, με όλα τα επακόλουθα, αξίες, ηθικές, ήθη και έθιμα, κουλτούρα και άλλα.

Έφτιαξαν λοιπόν κρότοι από το πουθενά, κράτη εταιρίες, κράτη δούρειους ίππους – δίχασαν την ανθρωπότητα!

Δυστυχώς δεν αισθάνομαι και ευτυχής που γνωρίζω το ρόλο των παγκόσμιων δολοφόνων, αφού η φρίκη μου γίνετε χειρότερη, και η φρίκη είναι στο ζενίθ διότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να ανατραπεί με μικρές απόλυες, για να μην πω, ότι τώρα οι επιστήμονες έχουν παραδώσει την τεχνολογική φρίκη στα χέρια των παγκόσμιων δολοφόνων – και αυτό δεν διορθώνεται, παρά μόνο με το χάος!

Οι δούλοι θα είναι δούλοι, με ελεύθερη επιλογή να διαλέγουν το αφεντικό τους και δολοφόνο τους!

Και σε ότι μας αφορά λόγο του προδοτικού πολιτικού συστήματος.

Έχουμε χάσει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, που θα λέγαμε, εντάξει κάνετε τι κάνετε, δεν θέλετε μια χώρα  με λιακάδες με ωραίες παραλίες, με μεσογειακή διατροφή, με παγκόσμια αγωνίσματα όλων των ειδών, με παγκόσμια συνέδρια όλων των θεμάτων που υπάρχουν στις σύγχρονες κοινωνίες, οπότε εγγυηθείτε την ασφάλεια μας, όπως έχετε κάνει με την Ελβετία και αλλού!

Αλλά δυστυχώς οι ηγεσίες μας δεν είναι μόνο προδοτικές αλλά και ανεγκέφαλοι, είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, είναι μικροπρεπή ερπετοειδή, με βίτσια ενός κακομαθημένου πιτσιρικά 5 ετών!

Ακόμα χειρότερος είναι ο λαός που σκοτώθηκε και θα σκοτωθεί να διαλέξει πάλι ανάμεσα σε πολιτικά σκατά.

Και όλα πάνε καλά όπως τα έχουν σχεδιάσει οι επικυρίαρχοι νταβατσήδες μας!

 Οι μισοί θα είναι ρατσιστές, οι άλλοι μισοί αντιρατσιστικές, οι μεν ολυμπιακοί, οι δεν παναθηναϊκοί,  η μεν μεσαία τάξη θα καλοπερνά πατώντας στα πτώματα των από κάτω, η διχόνοια και ο εμφύλιος θα είναι σαν δαμόκλειο σπάθη επάνω από τα κεφάλια των κορόιδων, έξυπνων και χαζών, διότι δεν μπορούμε ρε αδελφέ, να πούμε πρώτα έχει η πατρίδα και όλα τα άλλα στις δύσκολες θα τα μοιραζόμαστε.

Έχουμε όλα τα εχέγγυα να καταφέρουμε να βγούμε αλώβητοι από την παγκόσμια φρίκη – και την κλοτσάμε!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Παρακολουθούμε το παγκόσμιο θεατρο φρίκης!

  • .

    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    .
    .
    ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΜΜΑ Ή ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    .
    .
    ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
    .
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    .
    .

    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΜΕΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=LUK6l8hapzw
    .
    .
    Ανέβηκε στις 22 Σεπ 2011

    .
    Η σύγχρονη εκπαίδευση των σκύλων έχει 3 στάδια:
    .
    1. Εκπαίδευση Συμπεριφοράς
    .
    2. Εκπαίδευση Υπακοής
    .
    3. Εκπαίδευση σε Δραστηριότητες
    .
    Η εκπαίδευση συμπεριφοράς γίνεται στο σχολείο, ονομάζεται “παιδεία” και μεταλλάσσεται με την πάροδο των χρόνων σε life-style . Το επόμενο στάδιο είναι αυτό της υπακοής. Απαραίτητο εργαλείο τα ΜΜΕ, τα οποία διαμορφώνουν την “αλήθεια” και την γνώμη του υποκειμένου μετατρέποντάς την σε “κοινή”. Το τελευταίο στάδιο είναι η εκπαίδευση σε δραστηριότητες, γήπεδο, ναρκωτικά, αλκοόλ, πορνογραφία, κατανάλωση αγαθών και γενικά ότι έχει κατασταλτική δράση για τον ψυχισμό και την ελεύθερη σκέψη του υποκειμένου που πλέον έχει μετατραπεί σε αντικείμενο.
    .
    Ο τρόπος εκπαίδευσης είναι το positive training και στα 3 στάδια της εκπαίδευσης. Όταν το υποκείμενο γίνει αντικείμενο πρέπει να παραμείνει έτσι. Σε περίπτωση ανάπτυξης κριτικής ικανότητος, στο αντικείμενο εφαρμόζεται άμεσα η διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς και σαν πρώτη επιλογή τρόπου εκπαίδευσης είναι η βία (ψυχολογική ή σωματική) προκαλώντας στο αντικείμενο άγχος και φόβο με συνέπεια να παραμένει αντικείμενο μέχρι τον βιολογικό του θάνατο.
    .
    Οι άρχοντες της παγκόσμιας διακυβέρνησης προσφέρουν την καλύτερη δυνατή σκυλίσια ζωή στο αντικείμενο.
    .
    ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;;Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=l9LXiFEpoa0
    .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 1 Απρ 2017
    .
    .
    Διαστροφές των ανθρώπων σημάδια του τέλους των καιρών

    .
    ΑΠΟ BALANTHS BEROIA
    .
    .

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .

  • .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – We will change the world
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=mfEDAguYijQ
    .
    .
    Ανέβηκε στις 26 Φεβ 2010
    .
    .
    Εσένα τη Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
    .
    μέσω της οποίας αποκαλύπτονται
    .
    οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
    .
    την αιώνια, την αξιοσέβαστη,
    .
    με την απεριόριστη όραση,
    .
    εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο…
    .
    .
    ΕΣΣΕΤΑΙ -)(- ΗΜΑΡ
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    .
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………
    .
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ
    .
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
    .
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    .
    .
    « ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΟΣ
    .
    ΕΙΝΑΙ Ε .Λ .Ε .Υ .Θ .Ε .Ρ .Ο .Σ
    .
    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ , ΓΙΑΤΙ
    .
    Η Ε .Λ .Ε .Υ .Θ .Ε .Ρ .Ι .Α ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
    .
    Α .Ν .Ε .Ξ .Α .Ρ .Τ .Η .Τ .Η .Σ Δ .Ρ .Α .Σ .Η .Σ
    .
    .
    ΕΝΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ
    .
    ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ »
    .
    .
    Ζ Η Ν Ω Ν
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ
    .
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Α .Γ .Ω .Ν .Ι .Σ .Τ .Ε .Ι .Τ .Ε
    .
    ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>