«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν η δύναμη του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος είναι στα χέρια βαριά νοσούντων με σχιζοφρένεια, το μέλλον της ανθρωπότητας τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο!

ΔΡΑΧΜΗ Ν

Όταν διαβάσεις που έχει ανακατωθεί το ΔΝΤ, θα δεις μόνο φρίκη, δυστυχία, πόνο, καταστροφή.

Το θέμα και η απορία μου,  δεν είναι σε αυτό το πορνείο του ΔΝΤ με διεθνούς καριέρας πόρνες, αρσενικές και θηλυκές!

Αλλά στα δικά μας πουλημένα και προδοτικά πολιτικά καθάρματα!

Διαβάζοντας την τελευταία παράγραφο του διεθνές πορνείου του ΔΝΤ, έμμηνα άφωνος, με την ψυχρή απανθρωπιά που βλέπουν στο σύνολο τους αυτές οι πόρνες του Διεθνούς πορνείου του ΔΝΤ, έναν ολόκληρο λαό!

Διαβάστε τι λέει κατά γράμμα!!!!!!!!!

Έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί η κρίση αφετέρου παραδέχεται το ΔΝΤ ότι η περίπτωση της Ελλάδας ήταν μοναδική και περίπλοκη, σε μια μάλλον χλιαρή ομολογία ότι τα μοντέλα που εφαρμόστηκαν δεν ήταν τα πλέον κατάλληλα.

Δηλαδή ομολογούν ότι είμαστε πειραματόζωα, αναλώσιμα στις δοκιμές τους! Είμαστε η εμπροσθοφυλακή στον πόλεμο, για να σκοτωθούμε πρώτοι και μετά επάνω από τα θύματα θα κάνουν ανακωχή και ειρήνη!

Του ασθενή του κάναμε ένα πειραματικο εμβόλιο και έμεινε παράλυτος! Ε… Να τον βοηθήσουμε να ζήση με το πρόβλημα του δημιουργήσατε. ΟΧΙ διοτι η επιβίωσή τους είναι πολυέξοδοι, συμφέρει καλύτερα να πεθάνει, δοκιμάζοντας και άλλα εμβόλια!!!

 Και θα ξανά φωνάξουν ψεύτικα και υποκριτικά, οι Έλληνες είναι ήρωες!!!

Και εμείς σαν μαλάκες θα συνεχίζουμε να πεθαίνουμε ηρωικά για τους δολοφόνους μας!!!

Και ομολογούν οι διεθνείς δολοφόνοι του ΔΝΤ,  ότι έκαναν ότι καλύτερο, όχι για την Ελλάδα, αλλά για την Ευρώπη, δηλαδή να σώσουν τους κολλητούς τους σε τράπεζες και κράτη, Γερμανία Γαλλία και άλλες!

Δηλαδή αμολούν ξεδιάντροπα ότι η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν το χαλάκι στην είσοδο, για να καθαρίζουν τις λάσπες από τα παπούτσια τους οι Ευρωπαίοι!!!

Έχουν ξεδιάντροπα επανειλημμένος παραδεχτεί ότι έκαναν λάθος σε διάφορες εφαρμογές και προγράμματα για την Ελλάδα, αλλά προκλητικά δεν έκαναν τίποτα ούτε να το διορθώσουν, ούτε να βοηθήσουν με σκεπτικό μεταμέλειας για τα λάθει τους.

Αδιάλλακτοι, με δολοφονικά ένστικτα, συνεχίζουν να δίνουν εντολές να εκτελεστούν και οι υπόλοιποι Έλληνες στα πρότυπα των Ινδιάνων, με προγράμματα λανθασμένα, που οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί!

Το ζουμί το είπαν στα μουλωχτά, όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει, δεν γίνεται να σωθεί η Ελλάδα δεν υπάρχει σε κανένα σχέδιο των δολοφόνων, η σωτηρία της Ελλάδος, αλλά ο βασανιστικός και παραδειγματικός θάνατος της, προς συμμόρφωση εκείνων που θα τολμούσαν να σηκώσουν κεφάλι – και όχι γιατί οι Έλληνες είναι ψεύτες, τεμπέληδες, διεφθαρμένοι, απατεώνες και χίλιες άλλες βρομιές που μας δυσφημίζουν, αλλά γιατί θα τινάξουν την πάγκα στις τράπεζες των Ευρωπαϊκών γερακιών και κρατών! Και κυρίως το ντόμινο που θα ξεκινήσει, ανοίγοντας την όρεξη σε εκατομμύρια καταπεσμένων λαών!

Η Ελλάδα είναι  επίσημα το πλυντήριο της Ευρώπης, ξεπλένοντας όλα τα σκατά της και όλα τα επικίνδυνα απόβλητα της!

Διαβάζοντας τα ιστορικά κείμενα για την εποχή των 400 χρόνων σκλαβιάς – και πόσοι λεγόμενοι Έλληνες??????? Τα έκαναν πλακάκια με τους πασάδες σε βάρος των ομοεθνών τους.

Βλέπω με πόνο αυτό να συμβαίνει πάλι σήμερα, καλά είμαστε στο ευρώ!!! Πόσοι είναι καλά στο Ευρώ και ποιοι;;; Αυτό κρύβεται επιμελώς από τα προδοτικά και πουλημένα ΜΜΕ!!!

Η Ελλάδα για να σωθεί θέλει εθνική κυβέρνηση, από μη πολιτικά πρόσωπα και την συμμετοχή του στρατού και του λαού με πολιτοφυλακή, Το πως και γιατί το έχω αναπτύξει περιληπτικά, αρκετές φορές, μένει να τινάξει ξανά και ενωμένος ο λαός την ξένη και ντόπια τυραννία, κατοχή!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εσωτερική έκθεση του ΔΝΤ ανάβει «φωτιές» -Περιπλέκει τις διαπραγματεύσεις

25|03|2017 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Ραντεβού τον… Ιούνιο δίνει εσωτερικό έγγραφο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Το έγγραφο αυτό αφορά στην εφαρμογή των συστάσεων που περιελάμβανε η πολυσυζητημένη και λίαν αποκαλυπτική απολογιστική έκθεση για τα πεπραγμένα του στα προγράμματα της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και -κυρίως- της Ελλάδας

Σύμφωνα με τη νέα Έκθεση, που δημοσιοποιήθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ταμείου εξέτασε τις πέντε συστάσεις του Ανεξάρτητου Γραφείου του ΔΝΤ- κάτι σαν υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων- προκειμένου να διορθώσει ό,τι πήγε στραβά και αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις, είναι η σύσταση υπ’ αριθμόν 3, η οποία αφορά στο σχεδιασμό προγραμμάτων για χώρες που συμμετέχουν σε νομισματικές ενώσεις, όπως δηλαδή συμβαίνει με την περίπτωση της Ελλάδας.

Η σύσταση που είχε απευθύνει το Ανεξάρτητο Γραφείο στη Διοίκηση του Ταμείου, αφορούσε στην παροχή συγκεκριμένων διευκρινίσεων και οδηγιών για το πώς πρέπει να σχεδιάζονται προγράμματα που εφαρμόζονται σε μέλη νομισματικών ενώσεων, καθώς η εμπειρία της συμμετοχής του Ταμείου στα προγράμματα των τριών χωρών της Ευρωζώνης, έδειξε ότι τα μοντέλα του ΔΝΤ ή δεν ήταν τα πλέον κατάλληλα ή υπήρξαν πολιτικές επιπλοκές με τα ευρωπαϊκά όργανα, οι οποίες «αλλοίωσαν» τον τεχνοκρατικό χαρακτήρα αυτών των προγραμμάτων.

Ποια ήταν η απάντηση του Διευθυντηρίου του Ταμείου σε αυτήν τη σύσταση; Συμφώνησαν με την ανάγκη τέτοιων διευκρινίσεων, οι οποίες θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν αφενός την ανάγκη για προγράμματα που θα είναι δίκαια αφετέρου την ανομοιογένεια των χωρών- μελών. Οι Διευθυντές του Ταμείου είχαν διαφορετικές απόψεις για το πώς πρέπει να ορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις τέτοιων προγραμμάτων σε επίπεδο ευρωπαϊκών θεσμών, ενώ κάποιοι σημείωσαν ότι η δίκαιη εποπτεία αυτών των προγραμμάτων θα βοηθήσει στο να διαλυθεί η εντύπωση ότι οι χώρες της Ευρωζώνης αντιμετωπίζονται διαφορετικά από το ΔΝΤ.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Αφήνοντας κανείς στην άκρη την ουσία όλων των παραπάνω, που ούτως ή άλλως μπορεί να κρύβουν παγίδες στην εφαρμογή τους, το Διευθυντήριο απαντά ότι θα ολοκληρώσει τη σχετική Έκθεση για το σχεδιασμό προγραμμάτων που θα εφαρμόζονται σε μέλη νομισματικών ενώσεων, τον Ιούνιο!

Η προ μηνών δημοσίευση της Έκθεσης του Ανεξάρτητου Γραφείου του ΔΝΤ είχε προκαλέσει πάταγο, καθώς αφενός αναγνώριζε ότι τα εκείνα τα προγράμματα- το ελληνικό ήταν το πρώτο απ’ όλα- είχαν ως κύριο στόχο να δώσουν χρόνο στους Ευρωπαίους προκειμένου να φτιάξουν «τείχη» έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί η κρίση αφετέρου παραδεχόταν ότι η περίπτωση της Ελλάδας ήταν μοναδική και περίπλοκη, σε μια μάλλον χλιαρή ομολογία ότι τα μοντέλα που εφαρμόστηκαν δεν ήταν τα πλέον κατάλληλα.

Η εσωτερική Εκθεση του ΔΝΤ που ανάβει «φωτιές»

Εσωτερική έκθεση του ΔΝΤ ανάβει «φωτιές»

Διαβάστε και αυτό;;;;;

Όλα στον αέρα! Ο Τραμπ `μπλοκάρει` ΔΝΤ και… αξιολόγηση!

Πρώτη δημοσίευση: 25.03.2017 | 20:21

– “Πάγο” στη συμμετοχή στο ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα βάζει ο Ντόναλντ Τραμπ
– Η σκληρή στάση της αμερικανικής κυβέρνησης προς το Ταμείο μπορεί να καθυστερήσει την αξιολόγηση ως τον Ιούλιο!
– Δεν αποκλείεται ο Τραμπ να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως “χαρτί” για να πιέσει την Ευρώπη
– Τα δυο πρόσωπα που δεν θέλουν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα
– Η εσωτερική έκθεση του Ταμείου που ανατρέπει τα πάντα
Μπορεί κατά την εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου να αποθέωσε την Ελλάδα και να υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει την επίλυση των προβλημάτων, αλλά φαίνεται πως η κυβέρνηση Τραμπ βάζει εμπόδια στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα και παρατείνει την αγωνία, ίσως και μέχρι τον Ιούλιο.

«Έχουμε μία χώρα που αντιμετωπίζει συγκεκριμένες δυσκολίες και προβλήματα. Θα τα λύσουμε αυτά τα προβλήματα και θα λύσουμε γρήγορα αυτές τις δυσκολίες. Απλά προσέξτε» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, αναφερόμενος στην Ελλάδα. Αναλυτές, πάντως, εκτιμούν πως η στάση του δεν θα είναι τόσο υποστηρικτική.

Click4more: Μέσα στον Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου: Οι γκριμάτσες του “πονεμένου” Τραμπ [pics, vids]
Και δεν θα είναι γιατί, σύμφωνα με την Καθημερινή, η κυβέρνηση Τραμπ θα βάλει “πάγο” στο ΔΝΤ και αυτό θα επηρεάσει τη συμμετοχή και το μέλλον του ελληνική προγράμματος. Αναλυτές εκτιμούν ότι ο Λευκός Οίκος δεν αποκλείεται να σκληρύνει τη στάση του έναντι της συμμετοχής του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα. Και αυτό, μοιραία, θα συμβάλει στην καθυστέρηση της αξιολόγησης μέχρι την ύστατη ώρα, όταν δηλαδή τον Ιούλιο η χώρα μας θα κληθεί να αποπληρώσει ομόλογα που λήγουν.

Όταν άλλωστε ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ για τη στάση της κυβέρνησης Τραμπ στο θέμα της συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, παρέπεμψε στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, Κι εκεί έχουν τοποθετηθεί δυο πρόσωπα που μόνο “φιλικά” προς το ΔΝΤ δεν είναι, ο Ντέιβιντ Μάλπας και ο Ανταμ Λέρικ.

Ο ερευνητής του American Enterprise Institute Ντέσμοντ Λάχμαν μιλώντας στην Καθημερινή εκτίμησε πως ο υφυπουργός (Μάλπας) και ο βοηθός του (Λέρικ) «είναι γνωστοί για τις πολύ επικριτικές θέσεις τους έναντι του ΔΝΤ, τον ρόλο του οποίου θα ήθελαν να περιορίσουν. Επιπλέον, δεν θα ήθελαν να δουν να τίθενται σε κίνδυνο χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων μέσω νέων δανείων του ΔΝΤ στην Ελλάδα».

Όλα αυτά, σύμφωνα με τον Λάχμαν, κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το ενδεχόμενο να συμμετάσχει το Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα, αφού δεν θα έχει την υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης. Παράλληλα, εκτίμησε ότι το ΔΝΤ θα επιμείνει στις απαιτήσεις για μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους από τους Ευρωπαίους.

Από την πλευρά του, o Τζέικομπ Κίρκεγκααρντ, επίσης ερευνητής στο Peterson, εκτιμά ότι η επιλογή Λέρικ σηματοδοτεί μία πιθανή αλλαγή, και συγκεκριμένα μια πιο σκληρή στάση της διακυβέρνησης Τραμπ έναντι του ΔΝΤ. Επίσης, δεν θεωρεί ότι η ελληνική κατάσταση έχει σημασία για την κυβέρνηση Τραμπ, γι’ αυτό και εκτιμά ότι «πιθανώς να εξελιχθεί σε διαπραγματευτικό χαρτί στην ευρύτερη διατλαντική σχέση ΗΠΑ-Ε.Ε. Για παράδειγμα, αν οι άνθρωποι του Τραμπ θέλουν να ασκήσουν πίεση στη γερμανική κυβέρνηση για το εμπορικό της πλεόνασμα, θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. Ή αν θέλουν να στείλουν ένα συμβιβαστικό μήνυμα στην Ε.Ε., ένας τρόπος να το κάνουν είναι να μη σταθούν εμπόδιο στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα κινδυνεύει ξανά να γίνει πιόνι σε ένα ευρύτερο παιχνίδι».

Και οι δύο αναλυτές, πάντως, συμφωνούν ότι οι συνθήκες συνηγορούν ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία παρά την τελευταία στιγμή. «Πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια λύση και η Ελλάδα θα πληρώσει τις υποχρεώσεις του Ιουλίου. Δεν είναι προς το συμφέρον της Μέρκελ να υπάρξει ένα ελληνικό ατύχημα πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου στη χώρα», εκτιμά ο κ. Λάχμαν. Όσο για τον Κίρκεγκααρντ, επίσης θεωρεί ότι θα υπάρξει συμφωνία, αλλά όπως προσθέτει, «αμφιβάλλω ότι θα έρθει πολύ πριν από την προθεσμία του Ιουλίου».

Η εσωτερική έκθεση του ΔΝΤ
Όλα αυτά την ώρα που βλέπει το φως μια εσωτερική έκθεση του ΔΝΤ για την πορεία εφαρμογής των προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει το Ταμείο. Η έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου του ΔΝΤ ανατρέπει την τακτική του Ταμείου σε χώρες που μετέχουν σε νομισματική ένωση, όπως η Ελλάδα.

Η έκθεση προαναγγέλλει «αλλαγή αρχιτεκτονικής» των μνημονίων και προβλέπει πως οι αποφάσεις να ληφθούν τον Ιούνιο! Που σημαίνει πως μπαίνει νέο εμπόδιο στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων Ελλάδας – δανειστών, όχι απλά έως τις 7 Απριλίου που είναι η νέα ημερομηνία ορόσημο αλλά ως το καλοκαίρι!

Όπως αναφέρει η έκθεση, το ΔΣ και η διοίκηση του ΔΝΤ πρέπει να ελαχιστοποιήσουν τις πολιτικές παρεμβάσεις στην τεχνική ανάλυση του Ταμείου, ώστε αυτή να παραμείνει ανεξάρτητη. Επί της ουσίας, η έκθεση εκτιμά ότι το Ταμείο πρέπει να λαμβάνει ειδικές εγγυήσεις για περιορισμό των πολιτικών παρεμβάσεων από χώρες ή φορείς, όπως η Κομισιόν, η ΕΚΤ και κράτη όπως η Γερμανία.

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Όταν η δύναμη του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος είναι στα χέρια βαριά νοσούντων με σχιζοφρένεια, το μέλλον της ανθρωπότητας τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο!

  • .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    .
    ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ
    .
    ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ
    .
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ………………..
    .
    ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ …………
    .
    ΚΑΚΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ
    .
    ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ .
    .
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
    .
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ! ! !
    .
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ,
    .
    ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ …….
    .
    ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,
    .
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ,
    .
    ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ TOY KEIMENOY ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ,
    .
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
    .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ! ! ! ! !
    .
    Η ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
    .
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΕΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ
    .
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ .
    .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ
    .
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΟΟΟΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ,
    .
    ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,

    ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
    .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΟΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ .
    .
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ …………………. ! ! !
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………………………….
    .

    • .
      Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
      .
      ΟΜΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
      ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ
      .
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
      .
      ΒΙΝΤΕΟ
      .
      Ο Καραισκάκης απαντά (HD)
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8
      .
      Ανέβηκε στις 21 Μαρ 2011
      .

      Άκου ρε γιε της καλογριάς
      ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς
      ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς
      και το δεξί σου χέρι
      και εκείνος που καλύτερα απ’ ολουνούς σε ξέρει

      λένε πως παίζεις με χανουμάκια
      με τουρκοπούλες και καλογριές
      και σ΄αραδιάζουνε βρισιές
      πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες
      με δερβισάδες στήνεις χορό
      και με ρωτάν τι να τους πω;

      Λένε πως έχεις αλισβερίσι
      με αλι πασάδες κάνεις χωριό
      και σε ρωτάω τι να τους πω;
      και σε ρωτάω τι να τους πω;

      Πες τους ρε φίλε Πανουργιά
      έχω εις τον πούτσον μου βιολιά
      ορέ έχω εις τον πούτσον μου βιολιά
      έχω και τουμπερλέκια
      κι όπως γουστάρω τα βαρώ
      και σπάω τα ζεμπερέκια

      όταν γυρίσω θα τους γαμήσω
      και αν αργήσω δως τους κι αυτό
      είναι τ’ αρχίδια μου τα δυο

      Όπως τα λέω να τους τα γράψεις
      Όπως τα λέγω να τους τα πεις
      Καραϊσκάκης σεβνταλής

      Όπως τα λέγω να τους τα γράψεις
      οπως τα λέγω να τους τα πεις
      Καραϊσκάκης σεβνταλής
      Καραϊσκάκης μπεσαλής

      Καραϊσκάκης, γεια χαρά
      Γεια σου ρε Γέρο του Μοριά
      γεια σου ρε Γέρο του Μοριά
      και γεια ‘που σ’ αγαπάνε
      κι αυτούς που δεν λυγίζουνε
      και που δεν προσκυνάνε

      Λένε για μένα τα καρακόλια
      άκου τι λένε να μη γαμη…
      Μίλα και συ ρε Θοδωρή

      Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις
      όπως τα λέμε να τους τα πεις
      Καραϊσκάκης ,Θοδωρής
      Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις
      όπως τα λέμε να τους τα πεις
      Κολοκοτρώνης και Γιωργής
      Καραϊσκάκης , Θοδωρής

      Γεια σου ρε Ανδρούτσο ,γεια χαρά
      Γεια σας παιδιά μου αητόπουλα
      γεια σας παιδιά μου αητόπουλα
      που έχετε αητό πατέρα
      κι οποίος δεν εκατάλαβε
      τότε ας μας κάνει αέρα

      Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις
      όπως τα λέμε να τους τα πεις
      Ανδρούτσος ,Γιώργης ,Θοδωρής

      Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω
      Έτσι μου είπαν λόγω τιμής
      Ανδρούτσος ,Γιώργης ,Θοδωρής
      Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω
      έτσι μου είπαν λόγω τιμής
      Μαζί τους είμαστε κι εμείς
      Μαζί σας είμαστε κι εμείς

      Άπο το soundtrack της ταινίας του Νίκου Καλογερόπουλου “Οι ιππείς της Πύλου”
      Τιτλος τραγουδιου : ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ
      Στίχοι- μουσική :Νίκος Καλογερόπουλος
      Ερμηνεία :Βασίλης Παπακωνσταντίνου
      .
      .
      ΒΙΝΤΕΟ
      .
      ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΘΟΣ – Κολοκοτρώνης προς Ιμπραήμ
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=hqld7uLvktY
      .
      Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιουλ 2013
      .
      1827.
      .
      Το μένος του Ιμπραήμ κατά των Μωραϊτών είναι απύθμενο.
      .
      Τα χωριά καίγονται, οι ραγιάδες που προσκύνησαν σώζονται, οι άλλοι, οι πιο ζόρικοι και ατίθασοι πρέπει να καμφθούν.
      .
      Πέτρα στην πέτρα δεν αφήνει, ισοπεδώνει τά πάντα, δενδροκοπεί τη γή που ζουν οι Έλληνες.
      .
      Η Επανάσταση, σβήνει…
      .
      Όμως, την στιγμή εκείνη ο Κολοκοτρώνης, ο Γέρος του Μωριά, αποφασισμένος να σώσει την Επανάσταση του Γένους, με όλες του τις δυνάμεις εμψυχώνει τους Έλληνες για να αντισταθούν και να διώξουν τους Αιγύπτιους, αλλά και τους δείχνει με τη “φωτιά και το τσεκούρι” πως το Έθνος δε μπορείνα ανεχθεί άλλους προσκυνημένους και ο δρόμος είναι ένας.
      .
      Στον Ιμπραήμ απέστειλε ένα γράμμα, “μνημείο λόγου και στρατιωτικού ήθους” (Σαράντος Καργάκος, “Νεώτερη Ελληνική Ιστορία” τ.Β1, σελ 198, εκδόσεις Γεωργιάδη), απόσπασμα του οποίου παραθέτουμε εδώ, στο οποίο αποτυπώνεται το μέγεθος του ανδρός και το ηθικό του μεγαλείο.
      .
      Είναι Αυτός τον οποίο προσφάτως κάποιοι πολιτικοί και τηλεοπτικά κανάλια, ειρωνεύτηκαν και χλεύασαν σκαιότατα.

      .
      Συγχώρα μας, Γέρο, που δε φανήκαμε αντάξιοί σου,,,,
      Συγχώρα μας, που δεν αφήσαμε την ψυχή μας να πετάξει δίπλα στη δική σου.
      .
      .
      ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
      .
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………
      Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
      .
      ΚΑΙ
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
      .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>