«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πως πατρίδα μου να κρατηθείς όρθια με τόσες προδοσίες;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Στ.  Κούλογλου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Μακεδονία»

Κανένας δεν θα θυμίσει σε αυτό το προδοτικό ρεμάλι, την απάντηση του Λεωνίδα στους Πέρσες;;; Του Αθανασίου Διάκου στους Τούρκους. Του Παλικαρίδη στους Άγγλους Του Αυξεντίου, του Νικηταρά, του Καραΐσκάκη!

Κανένας δεν θα πει σε αυτό ρεμάλι, ότι οι ήττες ενός λαού είναι στο πεδίο των μαχών – και όχι στα διπλωματικά σαλόνια, όπου χάνονται μάχες με την βοήθεια προδοτών σαν του λόγου του, που λέει ξεδιάντροπα να συμβιβαστούμε στο έκτρωμα που έφτιαξε Ο Τίτο με την βοήθεια του Προδοτικού ΚΚΕ!

Δηλαδή ρε προδότη , αύριο άμα τα συμφέροντα που εκπροσωπής μας πουν ότι η Πελοπόννησο είναι φράγκικη,  η Θράκη Τούρκικη, η Κρήτη  γερμανική και δεν ξέρω τι άλλο θα απαιτήσουν, θα πρέπει να συμβιβαστούμε, γιατί το θέλει ο εχθρός, όπως έκανε ο πολύς πατριώτης Καμένος στην Λήμνο, με εκβιασμό του ΝΑΤΟ που το χρηματοδοτούμε με αίμα για να κάνει τα χατίρια της Τουρκίας;;;

Στ. Κούλογλου: Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να πει μόνη της «όχι» στη CETA!

Στ. Κούλογλου στον ΣΚΑΪ: «Δεν κατοχυρώνεται η ελληνική φέτα”

Στ. Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά!

Για την ανάγκη στήριξης των νησιών μέσα από δράσεις όπως το «Ευρωπαϊκό Νησί Πολιτισμού», μίλησε ο Στέλιος Κούλογλου!

«Η Αριστερά δεν κόβει συντάξεις ούτε το αφορολόγητο των φτωχών. Ούτε είναι κολλημένη στην εξουσία», δήλωσε , ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Παραπολιτικά 90,1 και στο Γιώργο Τράγκα.

Επιστρέφοντας στα του εν λόγω συκοφαντικού δημοσιεύματος (μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ), εμείς θα σταθούμε απλώς σε κάποια ενδεικτικά σημεία που βγάζουν “μάτι” στους γνωρίζοντες… Κύριο θέμα της “ανάλυσης” είναι η δράση της Χρυσής Αυγής στο νησί μας, μία δράση που όπως ομολογούν και οι ίδιοι τους έχει ενοχλήσει αφάνταστα! Τιμή μας!

Με τα γνωστά του ύπουλα προπαγανδιστικά τρικ (δύναμη εικόνας, “χτυπητοί”, προκλητικοί τίτλοι κλπ.) ο κρατικοδίαιτος Κούλογλου (πρόσφατα απ’ ότι μάθαμε επέστρεψε στην ΕΡΤ και μάλιστα ως μέλος του Δ.Σ.!!!), παραβλέποντας το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί νόμιμο πολιτικό κόμμα, προσπαθεί να εμπλέξει τον Πυρήνα μας με πράξεις και με ομάδες που καμία σχέση δεν έχουν με τον πολιτικό μας αγώνα.

Όπως εξήγησε ο Κούλογλου, οι πρόσφυγες έχουν πλέον αναπτύξει ένα σύστημα επικοινωνίας με δικούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη, το οποίο τους επιτρέπει να γνωρίζουν ότι ακόμη κι αν διασχίσουν το Αιγαίο και φτάσουν στην Ελλάδα, θα παραμείνουν μπλοκαρισμένοι εκεί, καθώς τα βόρεια σύνορα της χώρας μας είναι κλειστά.

Ωραία ομολογία για το μέλλον της Ελλάδος!

Κουλογλου: Όχι, δεν είναι πρωταπριλιά. Η αφεντιά μου και οι άλλοι 3 αποτελούμε τη κλίκα των τεσσάρων που έχει μάλιστα υψηλούς σκοπούς, σύμφωνα με ανάρτηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο:  «Φίλης, Χρυσόγονος, Κούλογλου και μια γυναίκα-έκπληξη ετοιμάζονται να ΡΙΞΟΥΝ τον Τσίπρα!»

Σκεφτείτε από ποιους κρέμεται η Ελλάδα;;;

«ΤΑ ΝΕΑ», 15 Μαΐου 1992

«Φάκελος λογοκλοπή»

Υπόθεση Κούλογλου

«ΟΛΑ άρχισαν από το πολιτικό περιοδικό μικρής κυκλοφορίας «Σχολιαστής» και αναπτύχθηκαν στην «Ελευθεροτυπία». Στο φύλλο της 22/2/1989 ο τότε κριτικός της Δημοσθένης Κούρτοβικ κατήγγειλε, αντιστρέφοντας ειρωνικά τους ρόλους, τον δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου ότι το βιβλίο του «Έγκλημα στο προεδρικό μέγαρο» (ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ) αποτελεί «πιστή αντιγραφή, κεφάλαιο προς κεφάλαιο, σκηνή προς σκηνή» του βιβλίου «Φόνος στην Κεντρική Επιτροπή» του διάσημου Ισπανού συγγραφέα Μανουέλ Μονταλμπάν, το οποίο είχε γραφτεί πριν επτά χρόνια και είχε κυκλοφορήσει στα ελληνικά (ΜΕΔΟΥΣΑ), μόλις ενάμιση χρόνο πριν (1987).

Ελάτε τώρα… Ένας δημοσιογράφος αυτής της κλάσης????????? Να κάνει τέτοιες απατεωνιές!!!!

Η δημοσιογράφοι σαν του λόγου σου και οι πολιτικοί που σας δέχονται στο κοινοβούλιο, θέλετε κρέμασμα με συνοπτικές διαδικασίες στο σύνταγμα!

Δεν θα γυρίσει ο τροχός, να σας κρεμάσει ο φτωχός λαός;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στ. Κούλογλου: «Mακεδονία» η ΠΓΔΜ – «γελοία η διαμάχη που δημιούργησε ο Σαμαράς»

Νέο μέτωπο μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει, αυτή τη φορά με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο  Στέλιος Κούλογλου σε μέσο ενημέρωσης της ΠΓΔΜ. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Μακεδονία» και χαρακτηρίζει το θέμα της ονομασίας «γελοία διαμάχη την οποία δημιούργησε ο Αντώνης Σαμαράς».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο telegraf.mk, η οποία αναπαράγεται από άλλα μέσα ενημέρωσης της ΠΓΔΜ (όπως εδώ στα αγγλικά από το independent.mk), ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου δηλώνει:

«Αυτή η εξωφρενική διαμάχη δημιουργήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά. Στη δεκαετία του ’90, ήμουν από τους λίγους δημοσιογράφους που ανέφεραν ότι το πρόβλημα σήμαινε πολιτική και εθνική αυτοκτονία. Δυστυχώς, αυτό έγινε πραγματικότητα, καθώς η Ελλάδα έχει ηττηθεί σε ό,τι αφορά το θέμα. Εχω μιλήσει για αυτό το πρόβλημα πολλές φορές σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα Σκόπια, καθώς και για τις δυνατότητες επίτευξης μιας ειρηνικής και αποδεκτής λύσης. Όμως, σήμερα, πληρώνουμε το τίμημα της πολιτικής Σαμαρά».

Ο Στ. Κούλογλου σημειώνει ακόμη: «Αποκαλώ την Μακεδονία με το όνομά της: Μακεδονία, όπως ο υπόλοιπος κόσμος».

Ο ίδιος σημειώνει ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να σώσει την τιμή της. Δεν νωρίζω σε ποια λύση θα πρέπει να φτάσουμε, ωστόσο από τη δική μου οπτική, αυτό το πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν. Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει σημαντικότερες προκλήσεις σήμερα».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου αντέδρασε άμεσα: «Οι θέσεις που θα εκπροσωπήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή αναδεικνύονται συνεχώς από τους υποψήφιούς του. Και δυστυχώς είναι αντίθετες με τα εθνικά μας συμφέροντα».

Απαντώντας στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ο Στέλιος Κούλογλου αναφέρει: «Αυτό που πραγματικά δήλωσα στο δημοσιογράφο από τα Σκόπια είναι ότι το θέμα της ονομασίας διογκώθηκε, ενώ θα έπρεπε από την αρχή να είχε λυθεί με έναν αμοιβαίο συμβιβασμό. Δήλωσα επίσης ότι υπεύθυνος για την διόγκωση του θέματος της ονομασίας είναι ο κ. Σαμαράς ο οποίος θέλησε να κάνει πολιτική καριέρα εκμεταλλευόμενος εθνικά ζητήματα. Η στάση αυτή του κ. Σαμαρά οδήγησε στη μεγαλύτερη διπλωματική ήττα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Η ΝΔ δεν πρέπει να ανακινεί το Μακεδονικό γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

http://www.tanea.gr/

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Πως πατρίδα μου να κρατηθείς όρθια με τόσες προδοσίες;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>