«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος ο ρόλος της αριστεράς διαχρονικά στο ξέπλυμα των προδοσιών και σκανδάλων, προς όφελος τη δεξιάς;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ενομενη η δεξια με τους κομμουνιστες

Ποιοι είναι αυτοί οι δικαστές που αποδίδουν αθωωτικές αποφάσεις σε προδότες και κερδοσκόπους απατεώνες,  πολιτικούς και ιδιωτικά συμφέροντα;;;

Ποιοι αθωώνουν και καλύπτουν την ΣΥΜΕΝΣ, τον Πατέρα Μητσοτάκη, τον Προδότη Σημίτη, τον προδότη Καραμανλή, τον προδότη Παπανδρέου, τον προδότη Παπαδήμο, τον προδότη Σαμαρά, τον Προδότη, Τσίπρα, τον επερχόμενο προδότη υιό Μητσοτάκη, ασφαλώς τα νόμιμα όργανα της εγκάθετης κοινοβουλευτικής δικτατορίας  τα 20 τελευταία χρόνια, οι  Εβραίοι και γερμανοτσολιάδες στην Βουλή – και η διεφθαρμένη δικαιοσύνη, δηλαδή, αυτά τα κρατικά όργανα που είναι ορκισμένα να διαφυλάττουν το σύνταγμα!!!

Για να κατανοήσουμε των προδοτικό ρόλο των Αριστερών , θα πρέπει να πάμε λίγο πίσω και να δούμε σε δύσκολες στιγμές του Ελληνισμού, τι έπραξαν;;;

Μικρασιατική καταστροφή, δηλώσαν προδοτικά και χωρίς ενδοιασμούς, ότι σαμποτάρισαν των ελληνικό αγώνα, άκουσον άκουσον, για να μην γίνει η Ελλάδα μεγάλη, ενώ με την Ελλάδα ντροπιασμένη και αποδεκατισμένη θα μπορούν να επιβάλουν την κομουνιστική ιδεολογία!!!

Η προδοτική συμπεριφορά τους στο θέμα της γέννησης του μορφώματος  Σκόπια από τον Τίτο – και εδώ η προδοτική τους συμπεριφορά ήταν 100% κατά των Ελλήνων και του ελληνικού αγώνα για να δημιουργηθεί το μόρφωμα Σκόπια και υπέρ του εχθρού!

Η προδοτικές ενέργειες από του Εβραίου κομουνιστή αρχηγού του ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη, πριν το Β παγκόσμιο πόλεμο και μετά!

Η παράδοση των όπλων από έναν ενωμένο Ελληνικό λαό, που δεν ήταν κομουνιστές, αλλά λαϊκή αντίσταση στις βλέψεις των ξένων και ντόπιων προδοτών.

Τον εμφύλιο που συνέδραμαν του δεξιού φασισμού με τις κλιματικές ενέργειες τους, δίνοντας αφορμές και δικαιολογίες στο δεξιό φασισμό, να συντρίψει οτιδήποτε καθαρό επαναστατικό στοιχείο θα γεννιόταν!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο καραμανλης νομιμοποιησε το ΚΚΕ

Το δεκανίκι της δεξιάς πάντα υπήρξε το ΚΚΕ!

Τον Καραμανλή δίκαια τον λένε οι δεξιοί εθνάρχη, δεν  διακατέχονταν από ιδεολογικές και ηθικές αξίες, αλλά με βάση σχεδίου νομιμοποίησε το ΚΚΕ για να μπορεί να περνά η δεξιά διαχρονικά όλα τα μορφώματα κοινοβουλευτικής δικτατορίας, με συνεργασία του ΚΚΕ δημιουργώντας χάος με τους τραμπούκους του.

Το ΚΚΕ είναι ότι χειρότερο μπορεί να επιδίδει η Ελληνική ιστορία, ο δούρειος ίππος είναι το ιδεολογικό τους έργο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο καραμανλης νομιμοποιησε το ΚΚΕ

Δεν μας ενδιαφέρει η Εξουσία δηλώνουν, μας ενδιαφέρει ο εμβολισμός οτιδήποτε δημοκρατικής επανάστασης γεννιέται, να την σαμποτάρουμε εν τι γέννησή της!

Το 1985 μέχρι και πρόσφατα, το πολιτικό τους στίγμα και σλόγκαν ήταν, ότι ποιο  προδοτικό και τρελό έχω ακούσει, ( σαμποτάρουμε το Πασοκ, διότι αν πάει καλά και μείνει ο λαός ικανοποιημένος, εμείς δεν έχουμε ρόλο υπάρξεις)!!!

Και το αποκορύφωμα δια στόματος Παπαρήγα, σε ερώτηση αν έρθουν στην εξουσία και δεν μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα τους, τι θα κάνουν;;;

Και απάντησε άμα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, θα σφάξουμε τους μισούς Έλληνες που αντιδρούν!!!

Σήμερα ζούμε όλα τα έργα και σχέδια των δυο συνεταιρικών φασιστικών πολιτικών άκρων, εγκλωβίζοντας ανάμεσα τους, οτιδήποτε καθαρό πολικό πάει να σηκώσει κεφάλι.

Απλά αν Υπάρχει αδικία, σκάνδαλα, φτώχια, διχόνοια, διαμελισμός, κερδοσκοπία, φασισμός.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο καραμανλης νομιμοποιησε το ΚΚΕ

Τότε μπορούν να επιβιώνουν τα δυο φασιστικά άκρα, Η δεξιά και ο κομουνισμός!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>