Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ρωτάμε τον ΟΗΕ και τους (αντιρατσιστες, ρατσιστές κατά των γηγενών Ελλήνων)… Αυτήν την Ελλάδα θέλετε;;;Συμφωνία με τον Διάβολο;;;

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ

Εμείς οι γηγενείς Έλληνες ρατσιστές, εθνικιστές, όπως μας κατηγορείται δεν την θέλουμε την πατρίδα μας, φωλιά των αλλόφυλων, δολοφόνων, πρακτόρων, κατασκόπων, μισθοφόρων!!!

Μς ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ

Η Ελλάδα κάνει το χρέος της για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Γιατί δεν το κάνουν και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι, γιατί ο Δολοφόνος των λαών ΟΗΕ, βλέπει μόνο την Ελλάδα;;;
Η Ευρώπη όχι απλά γνωρίζει αλλά βολεύεται κιόλας, γι’ αυτό είναι χρέος της κοινωνίας των Ελληνων πολιτών να την ξεβολέψουμε!

Την Ελλάδα που πεθαίνουν κατά χιλιάδες από την πείνα, δυστυχία και οικονομική τιμωρία…
ΟΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΗΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ!!!

ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!

ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ

Η ανθρωπογεωγραφία – Για πρώτη φορά από Κολομβία και Βολιβία ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΖΙΧΑΝΤΑ Α

Οι Σύριοι, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία του λιμεναρχείου Χίου, εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση των αφίξεων, με ποσοστό 50,1% για όλο το 2017, ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά των προσφυγικών – μεταναστευτικών ροών στη Χίο καταγράφονται αφίξεις από Βολιβία και Κολομβία!
Στο τελευταίο οκταήμερο και συγκεκριμένα από το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 (58 άτομα), η ανθρωπογεωγραφία των αφίξεων στη Χίο έχει ως ακολούθως: Συρία 161, ασαφούς εθνικότητας 26, Παλαιστίνη 18, Ιράκ 16, Αίγυπτος 10, Αλγερία 8, Δομινικανή Δημοκρατία 5, Καμερούν 5, Κολομβία 2, Υεμένη 2 και από ένας Αιθιοπία, Βολιβία, Γκαμπόν, Γουινέα, Ιορδανία, Κονγκό, Μαρόκο και Νιγηρία, ήτοι σύνολο 261 άτομα.

Δύο περιστατικά διάσωσης προσφύγων και μεταναστών, με τον κατ΄ αρχήν και κατ΄εκτίμηση αριθμό τους να ανέρχεται σε 126 άτομα, σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, 17 Μαρτίου 217, στις περιοχές Νενήτων και Αγίας Ελένης της Χίου.
Η Ελλάδα κάνει το χρέος της για τους πρόσφυγες!

Γιατί δεν το κάνουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, γιατί ο Δολοφόνος των λαών ΟΗΕ, βλέπει μόνο την Ελλάδα;;;

Η Ελλάδα, παρά την τεράστια κρίση που διέρχεται σε ό,τι αφορά το προσφυγικό, πράττει στο ακέραιο το χρέος της, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την συνάντησή του με την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, πρέσβη, Laura Thompson, στο προεδρικό μέγαρο, ενώ παράλληλα ζήτησε την ενεργό συμπαράσταση της ύπατης αρμοστείας για τους πρόσφυγες, του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος, «ζητάμε την συμπαράσταση – οφειλόμενη άλλωστε- και από ορισμένους, ευτυχώς λίγους, εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει ότι είναι Ευρωπαίοι??????????????

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απατεώνες 1

Και ότι το να είσαι Ευρωπαίος είναι μεγάλη τιμή, αλλά συνεπάγεται και σημαντικές υποχρεώσεις. Και μία απ” αυτές είναι η αλληλεγγύη στα μεγάλα αυτά ανθρωπιστικά ζητήματα».
Παράλληλα, ο κ. Παυλόπουλος υπενθύμισε, ότι «είμαστε αμείλικτοι απέναντι στην τρομοκρατία» και πρόσθεσε ότι «ιδίως, η τρομοκρατία, η τζιχαντιστική τρομοκρατία, είναι μια βάρβαρη τρομοκρατία που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

οχι σεξισμο

Ωστόσο, παρατήρησε ότι δεν πρέπει, σε καμιά περίπτωση, να συγχέουμε την τρομοκρατία με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
«Είναι δύο εντελώς διαφορετικά ζητήματα. Και είναι έξω από τον πολιτισμό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και έξω από τον πολιτισμό της Ευρώπης, οποιαδήποτε σύγχυση. Είναι ανεπίτρεπτη τέτοια σύγχυση. Πρέπει, λοιπόν, στους πρόσφυγες και στους μετανάστες να φερόμαστε με βάση τις αρχές και τις αξίες του ΟΗΕ και εμείς, οι Ευρωπαίοι, με βάση τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης», επισήμανε.
Καταλήγοντας, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η δράση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, θα συντελέσει στην αφύπνιση της παγκόσμιας συνείδησης για την κατάσταση στην περιοχή και πρόσθεσε ότι θα είναι ένα μέσο για να μπορέσουν ν΄ αφυπνισθούν και ορισμένοι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου ν΄ αναλογισθούν και τις ευθύνες τους και να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.
Από την πλευρά της, η κα Thompson, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για την συνάντηση, ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει προχωρήσει
πάρα πολύ σε όλα τα θέματα και σήμερα είναι σε καλύτερες συνθήκες, για να αντιμετωπίσει τα θέματα και τους ανθρώπους που έχουν έρθει.
«Νομίζω ότι κάνουμε, όπως είπατε κι εσείς, μια μεγάλη προσπάθεια και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι μόνο με τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και επιπλέον με τα κράτη μέλη, για να αναγνωριστεί αυτή η προσπάθεια από όλους και να υποστηριχθεί από όλους. Και μέσα σ? αυτό το πλαίσιο ήρθα κι εγώ εδώ σήμερα, αυτές τις μέρες, για να συζητήσω με τους αρμόδιους υπουργούς και να δω πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, πώς έχουμε προχωρήσει στην αντιμετώπιση της καταστάσεως και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε λίγο παραπάνω.

ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΣΤΕΣ 6

Είναι μεγάλη τιμή, όπως σας είπα, και μπορείτε οπωσδήποτε να υπολογίζετε στην υποστήριξή μας και για τα επόμενα χρόνια», κατέληξε η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.
http://astraparis.gr/i-ellada-kanei-to-xreos-tis-gia-tous-prosfiges/
Όσο η ΕΕ, με την ανασφάλεια που έχει γύρω από το ζήτημα των μεταναστών και των προσφύγων, χαρακτηρίζει χώρες όπως η Τουρκία ασφαλείς, τόσο καθίσταται η ίδια μη ασφαλής χώρα για τους πρόσφυγες. Και όσο η Ελλάδα εξακολουθεί να εφαρμόζει αυτήν τη συμφωνία και να διατηρεί στο εσωτερικό της τέτοιες διαδικασίες και τέτοιες καταστάσεις γύρω από την αντιμετώπιση των προσφύγων, τότε παραβιάζει κάθε έννοια κράτους δικαίου κατά του γηγενή πληθυσμού. Στην πραγματικότητα στη χώρα μας δεν έχουμε προσφυγική κρίση αλλά κρίση του κράτους δικαίου κατά των Ελλήνων!
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (FIDH), Δημήτρης Χριστόπουλος, επεσήμανε μια σειρά από πολιτικά ζητήματα που εγείρονται, όπως το γεγονός ότι με τη συμφωνία “η ΕΕ αγοράζει χρόνο να περάσει τους κάβους των εκλογών της προσπαθώντας να πουλήσει στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ότι δεν έχουμε πρόσφυγες και μετανάστες, την ίδια στιγμή που η Τουρκία εξαγοράζει την ευρωπαϊκή σιωπή για την ολοκληρωτική στροφή του πολιτεύματος της με τον πιο νοσηρό τρόπο”.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Related posts:

2 comments to Ρωτάμε τον ΟΗΕ και τους (αντιρατσιστες, ρατσιστές κατά των γηγενών Ελλήνων)… Αυτήν την Ελλάδα θέλετε;;;Συμφωνία με τον Διάβολο;;;