«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το κόστος της συνδικαλιστικής λαίλαπας αγγίζει το χρέος της Ελλάδος.

Έχω ξανά αναφέρει, ότι με τον φιλελευθερισμό με χωρίζει άβυσσος, αλλά τα στοιχεία αυτά που έστειλε ο αγαπητός συνάδελφος είναι πράγματι συγκλονιστικά!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΕΡΓΩ

Αντιστέκεται σθεναρά η κυβέρνηση στις πιέσεις της Τρόικας να αλλάξει ο συνδικαλιστικός νόμος. Ο λόγος είναι προφανής. Το νομικό πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων της μεταπολίτευσης εξυπηρέτησε ιδεολογικά την Αριστερά έως την ανάληψη της εξουσίας από αυτήν.  Οι δανειστές σωστά θεωρούν ότι η ελληνική Δημοκρατία έχει μετατραπεί σ’ένα κορπορατικό (συντεχνιακό) κράτος που οι ελεγχόμενες κομματικά καπελωμένες (κυρίως από την Αριστερά) επαγγελματικές ομάδες , διεκδικούν πρόσοδα τα οποία κανένας δεν έχει να δώσει.

Η μεταπολιτευτική επαναστατική τακτική της Αριστεράς (δυστυχώς για αυτήν) έχει και κόστος. Και το κόστος είναι μετρήσιμο. –Μα, όλες οι απεργίες έχουν κόστος!- Διατείνονται τα κομματικά ανθρωπάκια. Δεν μας είπαν όμως ποιος το πληρώνει. Απαντώ. Ο Έλληνας πολίτης.

Το 2010  μια  έκθεση του ΟΟΣΑ αναφέρει ότι για τα  χρόνια 1980-2010 πραγματοποιήθηκαν 5.280 γενικές και κλαδικές απεργίες.

Το 96% αυτών, αφορούσε το Δημόσιο Τομέα.

Χαμένες εργάσιμες ημέρες 1385 ή 45 εργάσιμες κάθε χρόνο, δηλ. πάνω από 2 μήνες το χρόνο το Δημόσιο δεν λειτουργούσε. Σε 30 χρόνια το Δημόσιο δεν λειτούργησε για 5 χρόνια. Τραγικό!!!

Το κόστος από τις απεργίες αυτές ανέρχεται στα 135 δις ευρώ. (Χωρίς σχόλιο).

Το κακό δε σταματά εδώ. Οι συμφωνίες που απέφεραν, εφόσον πληρώθηκαν τις μέρες που απείργησαν,  για προνόμια ή επιδόματα, ανέρχεται σε άλλα 140 δις ευρώ. (Χωρίς σχόλιο).

Επίσης το κόστος από τους αγώνες των συνδικαλιστών να οχυρώσουν νομικά κάθε επαγγελματικό κλάδο στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια φοβική  οικονομία με κλειστά επαγγέλματα , ανέρχεται σε άλλα 120 δις. (Πάλι χωρίς σχόλιο)

ΑΠΕΡΓΩ Α

Πρόσφατα ένα δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ  καταγράφει ότι από το 2011 – 2015 , στα χρόνια του μνημονίου,  οι διαδηλώσεις έφτασαν στις 27.103  και 106 γενικές απεργίες, το κόστος των οποίων εκτιμάται σε περισσότερα από 60 δις ευρώ. (Επίσης χωρίς σχόλιο)

Συνολικό κόστος της απεργιοκρατίας : 455 δις ευρώ

Ως εδώ! Και τώρα αρχίζουν τα σχόλια.

  1. Οι αποφάσεις για απεργίες να λαμβάνονται με καθολική μυστική ψηφοφορία των εργαζομένων. (50% +1)

  2. Οι Γενικές Συνελεύσεις να γίνονται εκτός ωραρίου εργασίας.

  3. Η αποφασισμένη απεργία ενός κλάδου θα σέβεται την εργασία των άλλων κλάδων που δεν απεργούν. (πχ απαγόρευση της παρακώλυσης συγκοινωνίας, ή αποκλεισμών δρόμων και κτηρίων)

  4. Το δικαίωμα στην απεργία να είναι το ίδιο σεβαστό με το δικαίωμα στην εργασία. (Εάν κάποιος θέλει να εργαστεί δε μπορεί να του το απαγορεύσει κανείς)

  5. Τέλος στην χρηματοδότηση των συνδικάτων από χρήματα των φορολογουμένων (βλέπε ΔΕΗ).

  6. Οι συνδικαλιστές να γυρίσουν στην εργασία τους και να πληρώνονται από το παραγόμενο προϊόν που προσφέρουν.

  7. Οι συνδικαλιστές μπορούν να απολύονται όπως ο κάθε εργαζόμενος που δεν κάνει καλά τη δουλειά του.

  8. Η συμμετοχή των συνδικαλιστών στα πειθαρχικά συμβούλια να είναι ασυμβίβαστη.( Για να μην κουκουλώνονται παρατυπίες των μελών τους)

  9. Να μπουν οροί και προϋποθέσεις στους συνδικαλιστές που επιθυμούν να διεκδικήσουν βουλευτική έδρα. π.χ. συμμετοχή σε εκλογές μετά από 4 χρόνια από την τελευταία του θητεία ως συνδικαλιστής.

  10. Κατάργηση του άρθρου 22 του νόμου 1264/1982,  που απαγορεύει την ανταπεργία της εργοδοσίας.

Επιτέλους ας μπει ένα φρένο στην ασυδοσία των συνδικαλιστικών πρακτικών και να κλείσει μια πληγή που αιμορραγεί για χρόνια. Μόνο η απελευθέρωση της οικονομίας και η μεταρρύθμιση του κανονιστικού πλαισίου θα βάλει φραγμό στις ακρίδες των κομματικών στρατών.

Αντώνης Κρούστης
Fileleftheros1966.blogspot.com

(Στη διάθεση σας για οποιοδήποτε σχόλιο)

antonis kroustis kroustan1966@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>