Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Η Γερμανία ΚΑΙ η Αγγλία, οι φυσικοί κληρονόμοι των Εβραίων Κελτών, ( λεγόμενοι αγγλοσάξονες), οι διαχρονικοί δήμιοι της Ελλάδος διαχρονικά, με ορντινάντσες όλη την υποτιθέμενη Ευρώπη των εθνών και των λαών!!!

ΣΠΑΡΤΑ 1
Οι εξαιρέσεις των φιλελλήνων, είναι σταγόνα στον Ωκεανό!

Στην συνδιάσκεψη Λατινοαμερικανικής Σκέψης που έγινε στην πόλη Τουκουμάν (Αργεντινή), πολλοί από τους ομιλητές συνέδεσαν την κατάσταση της Λατινικής Αμερικής με το τραγικό μέλλον που απειλεί για μια ακόμη φορά τους Έλληνες, το λαό εκείνον που ούτε λίγο ούτε πολύ η δυτικοευρωπαϊκή παράδοση και οι πιο διακεκριμένοι φιλόσοφοί της αναγνωρίζουν ως κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού.

Ο Jorge Aleman μεταξύ άλλων είπε… «Απίστευτο αυτό που γίνεται με την Ελλάδα.

Οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι έχουν βαλθεί να ξεκάνουν τους Έλληνες, τους σημερινούς που έχουν κληρονομήσει τους παλαιότερους στους οποίους η Δύση οφείλει την καταγωγή της, την τραγωδία, τον Όμηρο, τη φιλοσοφία, την Ιατρική, τις Επιστήμες τον πολιτισμό, την δημοκρατία.

Να αναστηνόταν ο Χάιντεγκερ να τα δει αυτά!

Θα ξαναέπεφτε ξερός στον τάφο!

Τα όσα κάνει η Γερμανία είναι σκέτη τρέλα».

Ο Jorge Aleman δεν είπε μια βασική διαφορά, που ξεχωρίζει τους λαούς, ότι οι Αρχαίοι Έλληνες έκαναν το μεγαλύτερο βήμα στην ανθρωπότητα, την την ανάδειξη του ανθρώπου σαν ανώτερο ον, αυτό το κρύβουν φίλοι και εχθροί, διότι εκεί βρίσκεται η ανωτερότητα των Ελλήνων!
Για να δούμε ποτέ υπήρξε το γερμανικό θαύμα.

Το γερμανικό θαύμα της Γερμανία ήταν και είναι, απλά και μόνο μια απόλυτη αναγκαιότητα για την καπιταλιστική δύση, το εργαλείο, ένας μισθοφόρος των Εβραίων τραπεζιτών!

Αυτό το θαύμα (που χρησίμευσε μεταξύ άλλων για να αποδείξει ότι τα συνεχή προβλήματα των περιφερειακών και υποδεέστερων χωρών οφείλονταν στην πνευματική τους καθυστέρηση ή στο ρατσιστικού τύπου επιχείρημα περί τεμπελιάς των νοτίων και δημιουργικής εργατικότητας των βορείων!
Είναι έργο της αυτοκρατορίας εκείνης που αναδύθηκε πιο ισχυρή κι ενωμένη μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο: των ΗΠΑ.
Το Σχέδιο Μάρσαλ δημιουργείται για τη Γερμανία. Εκεί, στο κέντρο της Ευρώπης, βρίσκεται εκείνο το έθνος που πρέπει να χαίρει ιδιαίτερης προσοχής και προστασίας από τη Δύση.
Έτσι, μετά την πτώση του τείχους, μετά την ενοποίηση, η Γερμανία ισχυροποιεί όλο και περισσότερο την οικονομική της θέση και την ηγεμονία της στην Ευρώπη.
Πρέπει να λασπώσουμε, να συκοφαντήσουμε, να εξαφανίσουμε το αληθινό Θαύμα του Ελληνικού πολιτισμού, για να δουλέψει το σχέδιο Καλλέργη!
Οι Έλληνες ήρωες του 1940 πρέπει εκλείψουν, γιατί επισκιάζουν όλες τις προσπάθειες να επιβληθεί το σχέδιο της νέας τάξης,, αφού μιλούν για δικαιώματα και ελευθερίες!
Και ξεκινούν νέα γενοκτονία των Ελλήνων παρακάμπτοντας τα παλιά αποτυχημένα εργαλεία, σφαγές, διωγμούς, κ. α του σιωνισμού και χριστιανισμού!
Χρησιμοποιούν τα όπλα της επιβίωσις με οικονομικούς παραμέτρους, με συκοφαντίες από όλα τα ανθελληνικά ΜΜΕ, αργά μεν… αλλά σταθερά βήματα προς τον σκοπό τους!
Σήμερα η Φύρερ Μέρκελ έχει ξεπεράσει σε παντοδυναμία τον Φύρερ Χίτλερ.
Αλλά η Φύρερ Μέρκελ είναι πιο πονηρή και πιο διαβασμένη από τον Φύρερ του 1933, συν την εμπορεία των λαθών των προηγούμενων.
Δεν τα έχει βάλει καθόλου με τους εβραίους!!!!!!!!!!
Αντίθετα τους έχει για συμμάχους, πάντα ήταν η τραπεζίτες Εβραίοι το στήριγμα των επεκτατικών σχεδίων των Γερμανών, αφού ισοπεδώνοντας έθνη, οι γερμανοί κατανάλωναν όπλα, δούλευαν τα πολεμικά εργοστάσια, γεννούσε από το χάος καινούργιους καταναλωτές και καινούργιους δανειολήπτες!!!,
Απλά το πρώτα το έκαναν στο παρασκήνιο, σήμερα έχουν πετάξει τις μάσκες.
Δεν τα έχει βάλει ούτε με τους Αμερικανούς. Θα μας έπαιρνε πολύ χρόνο να αναφερθούμε στην μακρά ιστορία της αποκατάστασης της γερμανικής υπερηφάνειας, και αυτά τα δήθεν νάζια με τους Αμερικανούς, είναι σκηνοθετημένα και καλά προσαρμοσμένα στην σημερινή ηλίθια Ευρώπη!!!
Σήμερα οι «κακοί» στο έργο δεν είναι πια οι ναζί, αλλά οι φονταμενταλιστές του Ισλάμ και οι λαθρομετανάστες, πάλιωσε, ξέφτισε το Καπιταλισμός, Κομουνισμός. Και οι οφειλέτες, βέβαια είναι οι ποιο κακοί.
Ακόμα δεν έχουν γυριστεί ταινίες με «κακούς» οφειλέτες, ακόμα δεν είδαμε τους ένδοξους μισθοφόρους στρατιώτες να εισβάλλουν στα σπίτια των οφειλετών, με τα φωτεινά τους κράνη, τα επιβλητικά τους πολυβόλα και τις καραμπίνες τους μάρκας Barrett M82 κατασκευασμένες από την Barett Firearms Company, με γεμάτα τα σακίδια τους με φρίκη.
Αλλά δεν είμαστε μακριά, ο πολιορκητικός κλοιός, πείνα, αρρώστιες από ράντισμα και εμβόλια, ψυχολογικός πόλεμος αισθημάτων για στην προστασία της οικογένειας, υποβιβασμός και κατακρεούργηση του περιβάλλοντος, ολοκληρώνουν το σχέδιο φρίκης που μας έχουν σαν δώρο οι τραπεζίτες μισάνθρωποι!
Προς στιγμή, όπως η Μέρκελ στην Ελλάδα, εισβάλλουν όχι ως πολεμιστές αλλά ως έμποροι, ακολουθώντας την παλιά συμβουλή που έδινε ο Georges Canning για την Λατινική Αμερική.
Κι εδώ ακριβώς βρίσκεται η διαφορά μεταξύ Μέρκελ και Χίτλερ.
Η Σιδηρά Καγγελάριος του Τετάρτου Ράιχ μπαίνει και κατακτά με το ψεύτικο τοκογλυφικό ανύπαρκτο χρήμα – και όχι με τα Ες Ες, ούτε με τους στρατηγούς που ως φοιτητές είχαν ακούσει τις διαλέξεις του Χάιντεγκερ, ούτε με την αεροπορία του Goering, ούτε με εκείνο τον λαό των «εθελοντών δημίων» που έδιναν τη ζωή τους ή έπαιρναν εκείνη των εχθρών τους για τη δόξα του φύρερ τους και τα χίλια χρόνια του Τρίτου Ράιχ.
Τα χρηματοοικονομικά του εβραιοσιωνισμού καπιταλισμού Κομουνισμού, χριστιανισμού κάνουν τον καλύτερο πόλεμο.
Πώς γίνεται και η Γερμανία, το κέντρο της Εσπερίας, να μην σώζει την Ελλάδα, την μακρινή αλλά πάντα παρούσα λαμπρή και ένδοξη καταγωγή της;
Η Ελλάδα είναι το σπίτι, η μεγάλη εστία, το σημείο πνευματικής τιμής που πάντα εκθέτονταν με θαυμασμό. Είμαστε Δυτικοί γιατί πατρίδα μας είναι ο τόπος του Παρμενίδη, του Ηρακλείτου, του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Ομήρου, των μεγάλων τραγικών ποιητών.
Αυτά παραπάνω έλεγε από το 1830 και μέχρι πριν το θάνατό του, ο Χέγκελ, ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Βερολίνου, ως φιλόσοφος του πρωσικού κράτους, κάνει τις ολυμπιακές Παραδόσεις του για την φιλοσοφία της παγκόσμιας ιστορίας.
Στην Ελλάδα σταματά με σεβασμό, και χαράσσει την γραμμή της πολύτιμης καταγωγής της Ευρώπης που ο ίδιος αντιπροσωπεύει: «Με τους Έλληνες αισθανόμαστε όπως με την ίδια μας την πατρίδα, αφού είμαστε στο πεδίο του πνεύματος (…) Η Ελλάδα είναι η μητέρα της φιλοσοφίας (…) Το ευρωπαϊκό πνεύμα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, από κει προέρχεται το ενδιαφέρον κάθε καλλιεργημένου ανθρώπου, αυτό είναι ο ελληνικός κόσμος.
Και οι τραπεζίτες δείχνουν ενδιαφέρον προς την Ελλάδα αλλά, αλλά άλλου είδους ενδιαφέρον, αφού το μόνο που επιθυμούν είναι να την καταστρέψουν, να την διώξουν από το ευρώ που είναι η συγκολλητική ουσία του ευρωπαϊκού παρόντος,, δόγμα των εβραίων, θα σε κάνω δούλο και μετά θα σου δίνω όταν εκλιπαρείς, φιλοδώρημα να παίρνεις κάπου κάπου κανένα κουλούρι και θα επιδεικνύω την ευσπλαχνία μου (Σόιμπλε).
Κανείς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει σήμερα ότι η Ευρώπη ή θα σώσει την Ελλάδα ή θα γκρεμίσει οριστικά την ιστορία και την καταγωγή της.
Μια Ευρώπη δίχως Ελλάδα είναι μια μπασταρδεμένη Ευρώπη, δίχως συγγενικούς δεσμούς, άστεγη και περιπλανώμενη, μια Ευρώπη του σιωνισμού των εβραίων.
Η περιπλάνηση δεν είναι το ίδιον των εβραίων;
Όμως η αρχηγός Μέρκελ ξέρει ότι οι εβραίοι σήμερα έχουν ένα δυνατό δικό τους κράτος που τους γλυτώνει από την θλιβερή περιπλάνηση και τη ζητιανιά από τόπο σε τόπο.
Και οι παλαιστίνιοι επίσης το ξέρουν αυτό αλλά με άλλο τρόπο, μέσα απ” τον πόνο.
Μήπως λοιπόν σήμερα το κράτος που καλύτερα αντιπροσωπεύει το ευρωπαϊκό πνεύμα δεν είναι πια η Ελλάδα αλλά το Ισραήλ;
Μάλλον έτσι είναι, αφού το ευρωπαϊκό πνεύμα έχει μετατραπεί σε πνεύμα του καπιταλισμού και αυτός ο τρόπος χρήσης του χρήματος ως όπλο κατοχής δεν έχει τις ρίζες του ούτε στον Όμηρο ούτε στον Παρμενίδη ούτε στον Πλάτωνα. To ej;efrase kal;a o Gideon Gekko sthn tain;ia Wall Street toy Oliver StoneQ Greed is good (h laimarg;ia e;inai kal;o pr;agma).
Ξέχασε η αρχηγός Μέρκελ τη διάλεξη που έδωσε ο Χάιντεγκερ όταν ανέλαβε (υποστηριζόμενος από τα SA[3] και τον E. Röhm) την πρυτανία του Φριμπούργου; Σε αυτό το δραματικό σταυροδρόμι ο Δάσκαλος της Γερμανίας είπε: «Η αρχή δεν έχει ολοκληρωθεί.
Δεν βρίσκεται πίσω μας ως κάτι τελειωμένο.
Η αρχή είναι το ήμισι του παντός (…) στέκεται εκεί ως μια εντολή που έρχεται από μακριά και μας παρακινεί να ξαναβρούμε το μεγαλείο της».
Η αρχή βρίσκεται στο μέλλον, πέρασε από πάνω μας και απαιτεί να φανούμε σήμερα τόσο μεγάλοι όσο και οι πρόγονοί μας.
Οι κατακτήσεις των στρατιών μας δεν πρέπει να είναι μόνο υλικές, εδαφικές αλλά πριν από όλα πνευματικές (αυτά τα λέει ως εισαγωγή στη μεταφυσική).
Κατά τον Πρύτανη Χάιντεγκερ, οι στρατιές του Χίτλερ, έπρεπε να επιτεθούν στην Ευρώπη για να πάρουν και να φέρουν πίσω στους απωλέσαντες την μνήμη της αρχής, το μεγαλείο του ελληνικού πνεύματος.
Και καταλήγει έτσι: «Όμως την λάμψη και το μεγαλείο αυτής της πορείας θα το καταλάβουμε πλήρως μόνο όταν κάνουμε την μεγάλη και βαθιά σκέψη της παλιάς ελληνικής σοφίας: «τὰ γὰρ δὴ μεγάλα πάντα ἐπισφαλῆ» (alles Grosse steht im Sturm) (Πλάτωνος Πολιτεία, 497, d, 9). Ο Χάιντεγκερ χρησιμοποιεί τον Πλάτωνα για να αφυπνήσει το πολεμικό πνεύμα των φοιτητών του. Επί πλέον μέσα σε αυτό το ακροατήριο νέων που ήδη φορούσαν την παραλλαγή των SA, ο δάσκαλος εισάγει τον όρο Sturm που προδίδει τη γλώσσα του Πλάτωνα όμως εκφράζει καλά το πνεύμα των στρατιωτικών σωμάτων που τον άκουγαν με θαυμασμό: των Sturm Abteinlung (των σωμάτων επίθεσης).
Ο ικανότατος φιλόλογος ήξερε ότι στη γερμανική γλώσσα Sturm σημαίνει τόσο καταιγίδα όσο και επίθεση.
Έτσι λοιπόν, όπως θα γράψει κάποια στιγμή ο καθηγητής Dieter Muller, «ο Χάιντεγκερ έχτιζε εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα ξαφνιασμένα πνεύματά μας, τον άξονα Βερολίνου-Αθήνας» (JPF, La sombra de Heidegger, Planeta, Biblioteca Feinmann, Buenos Aires, 2015, p. 63).
Σήμερα, εκείνος ο άξονας -της μεγάλης αρχής που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εφόσον είναι το μεγαλείο που το χιτλερικό έθνος πρέπει να κατακτήσει- έχει σπάσει.
Η αρχή δεν έχει πια καμία θέση πουθενά.
Το Βερολίνο όχι μόνο απαρνιέται την Ελλάδα αλλά επί πλέον την ταπεινώνει με ένα απεχθές και απάνθρωπο μίσος.
Οι σημερινοί Έλληνες, θα πρέπει να θυμηθούν ότι ένας από αυτούς, ονόματι Ζορμπάς, όταν είδε τα όνειρά τα δικά του και του φίλου του κατεστραμμένα, όταν είδε να διαλύεται και να γίνεται κομμάτια το υδραγωγείο που είχανε σκάψει στην καρδιά του βουνού, ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια, έδειξε στον φίλο του να πώς να χορεύει την πανέμορφη μουσική του Θεοδωράκη, άνοιξε τα χέρια του φαρδιά πλατιά, αγκάλιασε με το βλέμμα του ολόκληρη την καταστροφή, την ήττα, και φώναξε:
«τί ωραία καταστροφή!».
Κι άρχισε πάλι από την αρχή.
Δανείστηκα μερικά αποσπάσματα από την μετάφραση από τα ισπανικά, του Χ. Κόμη.
Από την σκύλα στην Χάρυβδη, Γερμανία, Αγγλία!
Το ζήσαμε εμείς οι Έλληνες στο Β παγκόσμιο πόλεμο.
Υποτίθεται ότι οι παραπάνω ήταν εχθροί, όχι, πολεμούσαν για τον θρόνο, αφού ζουν και υπάρχουν σαν φυλή αγγλοσαξόνων Εβραίων!
Αυτό δεν είναι άποψη δική μου, αλλά αληθινά γεγονότα που σφραγίζουν τα λεγόμενά μου.
Τι είδαμε στο Β παγκόσμιο ΠΟΛΕΜΟ στον Ελλαδικό χώρο;
Αποχωρώντας οι γερμανοί, ότι δεν μπορούσαν να πάρουν, να κάψουν, να καταστρέψουν, να σκοτώσουν, το παρέδωσαν στους Άγγλους, λίρες, όπλα, αρχεία κ.α!
Ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν οι γερμανοί με τους γερμανοτσολιάδες προδότες, το έκαναν οι Άγγλοι με τους ηγέτες του χριστιανισμού κομουνισμού, φασισμού!
Και οι τρεις αυτοί ιδεολογικοθρησκευτικοί σχηματισμοί, είναι τα παιδιά του εβραϊσμού, τα έκφυλα μπάσταρδο των προγόνων τους Κελτών!
Ο θεός τους λέει, ότι, δεν μπορείτε να κρατήσετε με το καλό, θα το κάνετε με το κακό, αδιαφορώντας αν δεν αφήσετε τίποτα ζωντανό, αρκεί να διατηρήσετε την εξουσία!!!
Για πια Ευρωπαϊκή επανάσταση των λαών μιλάμε, αφού αυτοί οι λαοί είναι εκφυλισμένοι, οι άντρες έγιναν γυναίκες – και οι γυναίκες άντρες!!!
Η ευρωπαϊκή σαπίλα δεν διορθώνετε, μόνο καίγεται, η στάχτη της Ευρώπης, με σπόρο την Ελλάδα θα ξεκινήσει μια νέα γενιά πολιτισμού, σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουμε επιστροφή στις σπηλιές!
Οι Έλληνες οφείλουν να ξεβρομίσουν το σπίτι τους, οι Έλληνες των ολυμπιακών αγώνων, του πολιτισμού, της αγάπης, της δημοκρατίας, της φιλοσοφίας, των επιστημών, της ελευθερίας, των ηρώων, οφείλουν να έχουν εθνική συνείδηση, εθνικό νόμισμα την δραχμή, που είναι το αρχαιότερο νόμισμα γέννημα και θρέμμα των Ελλήνων!
Οι Έλληνες είναι ο μοναδικός λαός που εδαφικά μπορεί να παράγει τα πάντα και αν ακόμα μας κλείσουν τα σύνορα, για αυτό θέλουν να μας τεμαχίσουν, αφανίσουν, να πάρουν όλοι από ένα ιερό κομμάτι!
Το λένε ξένοι και έλληνες ποιητές, το λέει περίτρανα η ιστορία, εμείς γιατί το παραβλέπουμε;;;
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί επιμένουμε στην Ευρώπη που μας την έκλεψαν, την βίασαν, την μόλυναν- και αντί να αυτοκτονήσει, όπως έκαναν οι Ελληνίδες στο Κούγκι, στον Ζάλογγο, για να μην μολύνουν την φυλή τους, η Ευρώπη γέμισε τον κόσμο έκφυλα μπάσταρδε, αφού επέλεξε να ζει σαν πόρνη!
Οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν μια για πάντα την Ευρώπη, που διάλεξε τον δρόμο της πόρνης- και όχι τον δρόμο της Υπατίας, που δεν ενέδωσε και την κατακρεούργησαν – και έγινε θρύλος, φώς, έμπνευση για τις επόμενες γενιές!
Οι Έλληνες δεν έχουν κανέναν άλλο λόγο υπάρξεις από την επαναφορά του Ελληνικού πολισμού σε σύγχρονη εφαρμογή!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Related posts: