«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ι, ΙΙ ΚΑΙ ΙΙΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝ «ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ»;

PD Dr.-Ing Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

               09.03.2017

 ΑΝΑΜΝΗ-ΗΚ 2

Προλογος:

«Ο αρθρογραφος του παροντος πονηματος ποιανει με τα χερια του παλι καυτο σιδερο!

Το παρων αρθρο πρεπει να γινη, με αποψεις και στοιχεια αλλων αρθρογραφων, το θεμελιο στο οποιο θα στηριζεται μια επισημη «ΑΝΑΦΟΡΑ» της Ελλαδος εναντιον της ψευδολογιας για την δηθεν σωτηριας της με τα

Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της Ε.Ε., που διαχρονικα εκτοξευεται και θα συνεχιζει να εκτοξευεται τοσο απο την πολιτικη ελιτ της Ε.Ε. οσο και απο τα γνωστα και διαβρωμενα απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο γερμανικα γραπτα και ηλεκτρονικα μεσα μαζικης αποβλακωσης των ευρωπαιων, προς δημιουργια μισους στους λαους της Ευρωπης κατα της Ελλαδος ως δηθεν υπαιτιας για την επερχομενη καταρρευση της Ευρωζωνης και της ιδιας της Ε.Ε. μονο και μονο για να καλυφθουν οι πραγματικοι υπαιτιοι.της ως ανω εξελιξης που δεν ειναι αλλοι απο τους Γερμανους.

Δεν υπαρχει ομως καμια εκβιαστικη πιεση της καταστροφης οπως στην αρχαιοελληνικη τραγωδια.

Ο στοχευμενος ελεγχος των στατιστικων βασικων στοιχειων ισολογισμου της αποδοσης της ελληνικης οικονομιας προσφερει σε ολους τους συμμετεχοντες μια λυση.

Για τον λογον αυτον ενας λεπτομερης λογιστικος ελεγχος της ροης των δισσεκατομμυριων ευρω για την δηθεν σωτηρια της Ελλαδος με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, δηλαδη της ετσι ονομασθεισης «Τρο’ι’κας», θα αποδειξει την ψευδολογια της πολιτικης ελιτ της Ε.Ε. και των διαβρωμενων και κατακοπων γερμανικων μεσων μαζικης ενημερωσης.

Η «ΑΝΑΦΟΡΑ» αυτη περαν της δημοσιευσης της στο διαδυκτιο και σε εφημεριδες και περιοδικα των χωρων της Ε.Ε.υπο μορφη ενος μικρου εγχειριδιου σε εκατομμυρια αντιτυπα με τον ενδεικτικο τιτλο «η εν ψυχρω δολοφονια της Ελλαδος», θα μπορουσεν ως πληροφορια να μοιρασθη σε αγγλικη γλωσα στους πολιτες των χωρων μελη της Ε.Ε. για να κατανοησουν ποιοι ειναι αυτοι που υπουλα και απο το παρασκηνιο εργαζονται για δυσφημιση του θυματος τους, δηλαδη της Ελλαδος και αυτο προτου ληφθουν οι καταστροφικες αποφασεις «κουρεματος του δημοσιου χρεους» της Ελλαδος, που στοχο εχει την λεηλασια των πολιτων των χωρων μελων της Ε.Ε. και οχι την σωτηρια της Ελλαδος.

Δεν ζει ο ελληνικος λαος σε βαρος των λοιπων λαων της Ε.Ε.

Οι λαοι αυτοι χωρις να το καταλαβαινουν ζουν απο την λεηλασια της περιουσιας του ελληνικου κρατους και των πολιτων της,  με τα κερδοσκοπικα δανεια που υποκριτικα ονομαζονται δανεια αλληλεγγυης, σε βαρος του ελληνικου λαου.

Αυτοι που ωφελουνται ψυχρα και εγκληματικα απο την ως ανω ψευδολογια, ειναι οι ευρωπα’ι’κες τραπεζες, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Ο αρθογραφος κανει εκληση προς τους ακομη Ελληνας πατριωτες και οχι στους κοιμισμενους Ρωμιους, να συμμετασχουν με συμπληρωματικες πληροφοριες και εργασιες στην εκδοση του προτινομενου μικρου εγχειριδιου που θα σταματισει και τις συνεχεις εκλιπαρησεις των κυβερνησεων των Ρωμιοορθοδοξων ζητιανων πασης κομματικης αποχρωσης προς τους ετσι ονομασθεντες «θεσμους» για τις δανειακες δοσεις…».

Τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της Ε.Ε. για την δηθεν σωτηρια της Ελλαδος, δεν βασιζονται πανω σε αρετες, αξιες, αρχες, ιδανικα, εντιμοτητα και αλληλεγγυη οπως ψευδεβλαβως προσπαθει να πειση τους λαους μελη της Ε.Ε.η πολιτικη ελιτ αυτης.

Το δυναμικο βαρειας καταστροφικης αποτελεσματικοτητας  εκβιασμων προς αρνηση και αυτοτυφλωση, γινεται κατανοητο με τα συνωνυμα υποκριτικοτητα, δολιοτητα, κακοτητα, διπλοπρωσοπικοτητα, ευτελοτητα,, χαιρεκακοτητα,, ψευδολογικοτητα ‘η εγκληματικοτητα.

Η Ελλας ως χωρα πεισματικα υπερηφανη  και ευρωπα’ι’κης πρωτοελευσης επιλεγει ως σημειο αναφορας, δηλαδη ως θυμα επιβαρυνσης της καταστροφης των λαων της Ε.Ε. απο την Γερμανια.

Αυτος ηταν απο την αρχη και ο λογος εισοδου της Ελλαδος στην Ευρωζωνη παρ’ ολο που η οικονομικης της κατασταση ομιλουσε αλλη γλωσσα.

Η Ελλας συνεπως απο την αρχη της εισοδο της πρωτα στην Ε.Ε. και μετα στην Ευρωζωνη επιλεγει ως χωρα αυτοκτονικη – τρομοκρατικη με ζωνη εκρηκτικων για να ανατιναξη στον αερα την Ευρωπη των Πατριδων.

Η ωρολογικη βομβα βρισκεται ακομη σε αναμονη!

Οι λαοι της Ευρωπης, δια της παρανομα εγκληματικης υπερχρεωσης της Ελλαδος κατ’ εντολην των Μεγιστανων του χρηματος, εξαπατηθηκαν απο την Γερμανια.

Στην πραγματικοτητα η σωτηρια της Ελλαδος με σωσιβια σωτηριας απο μολυβδο και το γνωστο θεατρο μεταξυ της Γερμανιας και του ΔΝΤ για το «κουρεμα του δημοσιου χρεους» ειναι το στρατηγικο σχεδιο των Μεγιστανων του χρηματος για την λεηλασια της Ελλαδος και των υπολοιπων λαων της Ε.Ε.

Ολα τα προγραμματα προσαρμογης του ΔΝΤ στην Ελλαδα αυτο τον σκοπο επεδιωκαν και σε καμμια περιπτωση την σωτηρια της Ελλαδος.

Ενα τετοιο εγχειρημα ομως εχει επιτυχεια μονο με την συνεργασια εγχωριων προδοτων που δεν ειναι αλλοι απο τους πολιτικους πασης κομματικης αποχρωσης και απο την μονοφθαλμη πορνη που μας το παιζει «τυφλη Θεα». Συνοπτικα:

Η ετσι ονομασθεισα σωτηρια της Ελλαδος ηταν και ειναι ακομη μια γιγαντιαια μανουβρα απατης σε βαρος των φορολογημενων πολιτων των λαων της Ευρωπης απο την σημερινη πολιτικη ελιτ της Γερμανιας.

Η πολιτικη της «Τρο’ι’κα» υπηρξε απο την αρχη σκοπημα λανθασμενη βασισμενη σε λανθασμενα στατιστικα στοιχεια.

Τα σκληρα προγραμματα προσαρμογης του ΔΝΤ που απο το 2010 καταπιεστικα επιβαρειναν την ελληνικη οικονομια ηταν εργο ηλιθιων ‘η απατεωνων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ!

Διευκρινισεις:

  1. Ενεργειες του αιωνιου αντιπαλου της Ελλαδος και της Ευρωπης των Πατριδων.

Ο στοχος του αιωνιου αντιπαλου της Ελλαδος ειναι η δημιουργια του μισους των χωρων μελων της Ε.Ε. κατα της Ελλαδος για να την επιβαρυνουν με την ευθυνη της καταρρευσης οχι μονο της Ευρωζωνης αλλα και της Ε.Ε. Ετσι δημιουργειται καποιος αιτιος ‘η καποιο θυμα κατα τις συστασεις του ετους  19 1974 του τεως υπουργου εξωτερικων των ΗΠΑ Henry Kissinger:

      «Ο ελληνικος λαος ειναι αναρχος και δυσκολα κυβερναται.

      Για τον λογο αυτο πρεπει να χτυπησουμε βαθεια στις πολιτιστικες του

      ριζες. Ισως θα μπορεσουμε μετα να τον εκβιασουμε για ομοιομορφια.

      Θεωρω βεβαιως χτυπημα στην γλωσσα του, στην θρησκεια του, στον

      πολιτισμο του και στα ιστορικα του αποθεματα, για να μονωσουμε τις

      ικανοτητες του για εξελιξη και να τον προβληματησουμε για να

      διακρινη εαν θα υπαρχει οπως εμεις θελουμε ‘η οτι αποτελει εμποδειο

      στα σπουδαια στρατηγικα μας σχεδια στα Βαλκανια, στην Μεσογειο και

      στην Εγγυς Ανατολη και γι’αυτο πρεπει να απομακρυνθη»

Ο Ραββινος Marcus Eli Ravace, ο αποκλειστικος βιογραφος της τραπεζικης οικογενειας Rothschils, δημοσιευσε στο The Century Magazin των ΗΠΑ τον Ιανουαριο και Φεβρουαριο του 1928 δυο αρθρα με τις κατωθι χαρακτηριστικες του διατυπωσεις κατα της Ελλαδος:

       «…πριν δεκαεννεα αιωνες ησασταν μια αγνη και αδιαφορη φυλη…Ποιος

        γνωριζει ποια ενδοξη και εντιμη μοιρα θα ειχατε, εαν δεν σας

        ενοχλουσαμε. Σας ενοχλησαμε ομως. Σας πηραμε απο το χερι και

        καταστρεψαμε το ομορφο και ευγαινικο σας σπιτι που ειχατε κτυσει

        και αλλαξαμε ολη την ροη της ιστοριας σας …Θα συνεχισουμε να

        κυριαρχουμε επανω σας….για πολυ ακομα καιρο».

 

Οι Βαρβαροι αυτοι και δηθεν εκ της ευγεννους ρατσας εκ χαριτος πνευματος

θελουν να διαγρψουν απο την μνημη των λαων της Ευρωπης των Πατριδων τον

«Ευρυβιαδην», τον υιον της Σπαρτης, τον ναυαρχον 271 τριηρων, που επεβαλε

μετα την ναυμαχια της Σαλαμινος το 480 π.Χ. στον Θεμιστοκλη την γνωμη του

με το περιφημο «Ου μενεειν εν τη Ευρωπη» (Ηροδοτος, Ιστορια, Η, 108) να αφησουν τον Ξερξη και τον Ιουδαιο Μαρδονιο να φυγουν απο την Ευρωπη διοτι αλλως θα της κανουν μεγαλο κακο.

Οπως απεδειχθει ο Ευρυβιαδης υπηρξε προσωπικοτητα ευρωπα’ι’κη που ειδε την πραγματικοτητα της εποχης του.

Συνεπως ηταν ασφαλως απο τους  πρωτους Ελληνες, που ωμιλησαν για την  σωτηρια της Ευρωπης.

Οι ετσι ονομασθεντες Ευρωπαιοι της σημερινης Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ ειναι αχαριστοι ανθρωποι. Αντι να καθιερωσουν προς τιμην του το ευρωπα’ι’κο βραβειο «Ευρυβιαδης» καθιερωσαν το βραβειο του μασονου Richard Coudenhove-Kalergi και το βραβειο του αγραμματου Καρολου του Μεγα, της πολης του Ααχεν.

Εκ των ως ανω φαινεται και η ποιοτικη διαφορα μεταξυ του Ευρυβιαδη και της νυν Καγκελαριου της Γερμανιας Angela Merkels με το γνωστο της  «Καλωσορισατε» στους Ασιατες προσφυγες και με τον στιγματισμο των Ελληνων ως «Τεμπεληδων» κατ’ εντολη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, με εναν δηλαδη στιγματισμο που ειχε αρνητικο αντικτυπο στην πιστοληπτικη ικανοτητα της Ελλαδος στις ετσι ονομασθεισες «Αγορες», με αποτελεσμα να λαμβανουν αυτες και οι γερμανικες τραπεζες σχεδον ατοκα χρηματα απο την ΕΚΤ και να τα δανειζουν υψηλοτοκα και με πανωτοκια στην Ελλαδα.

Το τραγικο στην ολη υποθεση ειναι, οτι οι διαβρωμενες ελληνικες κυβερνησεις πασης κομματικης αποχρωσης επιβαρυναν τους κρατικους προ’υ’πολογισμους συνολικα με 233 δισεκατομμυρια ευρω για να σωσουν τις τραπεζες, δηλαδη για ενα εργο που δεν ηταν δικο τους αλλα της ΕΚΤ. Εκ των ως ανω φανεται περαν της ηλιθιοτητας των ηγεσιων των ελληνικων κομματων και η ανικανοτητα της Γερμανιδος Καγκελαριου να κατανοηση τους κινδυνους που διατρεχουν οι κοινωνιες των λαων της Ε.Ε. απο τους προσφυγες απο την Ασια και Αφρικη.

Ευτυχως ομως που τα τεραστια προσφυγικα ρευματα ταρακουνησαν και κοινωνικες δυναμεις με δυνατοτητες ανατροπης συντομα των διαβρωμενων κυβερνησεων πολλων κρατων μελων της Ε.Ε.

  1. Τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της Ε.Ε. για την δηθεν σωτηρια της Ελλαδος.

Το γεγονος και μονο, οτι αυτα ισχυουν αποκλειστικα μονο με αγγλικο δικαιο και οτι ψηφιστηκαν απο τους ηλιθιους Βουλευτες της Ελληνικης Βουλης χωρις να διαβαστουν και να αναλυθουν λεπτομερως δειχνει, τι ενοει η σημερινη πολιτικη ηγεσια της Ε.Ε. με «Δημοκρατια» και «Αλληλεγγυη».

Για τον λογο αυτο το ελληνικο δημοσιο χρεος ειναι στο μεγαλυτερο μερος του παρανομο και ειδεχθες και δεν πρεπει ποτε να ξεπληρωθη χωρις εναν αναλυτικο λογιστικο ελεγχο και χωρις αποφασεις ουδετερων και διεθνων δικαστηριων.

Θεμελιωση:

  1. a. H υπαγωγη της Ελλαδος απο την 10.05.2010 στο Μνημονιο Ι ηταν στην

    πραγματικοτητα το αλλοθεν για την σωτηρια του Ευρω και των τραπεζων της

    Γαλλιας και Γερμανιας που κατειχαν ελληνικα Ομολογα αξιας υψους 110

    διεκατομμυρια. Ευρω. Τα προγραμματα σωτηριας και η δηθεν

    μεταρρυθμισεις υπηρετουσαν την αποδομηση του κοινωνικου κρατους και

    την λεηλασια του απο την οικονομικη ελιτ της Ε.Ε. Η σωτηρια της Ελλαδος

    εσωσε το θανασιμα αρρωστο χρηματοπιστωτικο συστημα.

β. Το Μνημονιο ΙΙ ηταν συνδεδεμενο με τα περιφημα PSI  ‘η με αλλα λογια

    ηταν «η μεγαλυτερη μπλοφα 130 δισεκατομμυριων Ευρω για την

    σωτηρια της Ελλαδος απο την παγιδα του χρεους της

     αποπληθωριστικης σπιραλ».

γ. Τα Μνημονια Ι και ΙΙ βαφτισθηκαν ως βοηθεια χρηματοδοτισης της

    ελληνικης οικονομιας, χωρις καποιος να σκεφθη το πως ειναι δυνατο παρ’ολη

    την ροη 110 + 130 = 240 δισεκατομμυριων στην ελληνικη οικονομια, το

    ΑΕΠ αυτης αντι να αυξανεται,      μειωνεται καταστροφικα. Προς τα που

    ερευσαν τα 240 δισεκατομμυρια Ευρω αφου αυτα δεν κατεληξαν στην

    ελληνικης οικονομια για την σωτηρια της; Στην πραγματικοτητα  

    κατεληξαν στην ελληνικη οικονομια περιπου 4,5 % ‘η 9,7 δισεκατομμυρια

    Ευρω και τα υπολοιπα 95,5 % για πληρωμες και αποσβεση παλαιων χρεων

    και κεφαλαιοποιηση των τραπεζων. Οι τραπεζες ομως ειχαν ηδη

    κεφαλαιοποιηθει προ των Μνημονιων Ι και ΙΙ με Bail-Out, δηλαδη με

    χρηματα υψους 240 δισεκατομμυριων ευρω απο τον κρατικο

    προ’υ’πολογισμο, δηλαδη με χρηματα των φορολογουμενων Ελληνων, οπως

    δημοσιευθηκεν στην εφημεριδα της κυβερνησεως, ενω η κεφαλαιοποιηση

    αυτη ηταν υποχρεωση της ΕΚΤ και οχι των ελληνικων κυβερνησεων:

  1.   09.12.2008                    23 δις. Ευρω

  2. 06.05.2010                    15 δις. Ευρω

  3. 21.07.2010                     10 δις. Ευρω

  4.   03.09.2010                     25 δις. Ευρω

  5. 18.05.2011                     30 δις. Ευρω

  6. 09.12.2011                      60 δις Ευρω

  7. 12.03.2012                      30 δις.Ευρω

  8. 19.09.2012                      40 δις.Ευρω

                                  Συνολο                               233 δις. Ευρω

γ.  Προς το παρων υπο εφαρμογην ειναι το Μνημονιο ΙΙΙ υψους 86 δις. Ευρω.

Συμπερασμα:

Η Ελλας δια των Μνημονιων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ μεταβληθηκε σε εναν νεκρο αποταμιευθη για να λεηλατηθ ευκολα και βρισκεται σημερα οικονομικα μεσα στα ερειπια της.

Η επισημη πτωχευση της χωρας σκοπημα αναβαλλεται απο την πολιτικη ελιτ της Ε.Ε. Για τους ως ανω λογους ο καιρος οριμασε για ενα στρατιωτικο πραξικοπημα και αυστηρα τιμωρια των υπευθυνων απο ολες  τις κομματικες αποχρωσεις.

  1. Η χρονικη περιοδος προ των Μνημονιων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της Ε.Ε.

Το ελληνικο δημοσιο ειναι σημερα με περιπου 185 % του ΑΕΠ του (περιπου 350 δις. Ευρω) χρεωμενο..

Το συνολικο χρεος της Ελλαδος μαζι με το ιδιωτικο ξεπερνα τα 550 δις. Ευρω.

Το ΑΕΠ, δηλαδη το Ακαθαριστο Εσωτερικο Προ’ι’ον διατυπωνεται ως εξης: ΑΕΠ = Καταναλωση + Επενδυσεις + (Εξαγωγες – Εισαγωγες). Κατα την εισοδο της Ελλαδος στην Ευρωζωνη το 2002 το δημοσιο ελληνικο χρεος ηταν περιπου 104 % του ΑΕΠ.

Το χρεος αυτο αυξηθηκε κατακορυφα οταν μετα την εκρηξη της παγκοσμιας οικονομικης κρισης το 2007, οι κερδοσκοποι του ληστρικου καπιταλιστικου συστηματος  εντος μονων τριων μηνων αυξησαν τα χρεη της Ελλαδος παρανομα κατα 500 % με τα στοιχηματων τους.

Τα καθαρματα αυτα της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου με τα δανειακα στοιχηματα (CDS = Credit Defaul Swaps) αντεδρασαν και αυξησαν κατα βουληση, τελειως παρανομα και οπως ηθελαν, το ελληνικο δημοσιο χρεος και οδηγησαν την Ελλαδα προς την ολικη καταστροφη.

Γιατι ομως δεν ειναι βιωσιμο το δημοσιο ελληνικο χρεος και πως φθασαμε στην τραγικη αυτη κατασταση;

Η Ελλας ως μελος της Ε.Ε. και της Ευρωζωνης χωρις δικο της νομισμα δεν μπορει με την ιδιωτικοποιημενη        κεντρικη της τραπεζα να τυπωση η ιδια χρημα απο το τιποτε για να πληρωση τα χρεη της μαζι με τους τοκους και τα πανωτοκια και ταυτοχρονα να καλυψη και τις δικες της αναγκες.

Εδω βρισκεται το κυριο προβλημα της Ελλαδος θαμενο!

Η Ελλας οφειλει αμεσως να εγκαταλειψη την Ευρωζωνη, να εθνικοποιηση κατα 100 % την κεντρικη της τραπεζα και να επαναφερει την δραχμη για να γινη παλι ανταγωνιστικη.

Η θεραπεια της σημερινης ασθενειας δια της οποιας πεθαινουν καθημερινα 104 Ελληνες (πεθαναν ηδη με αυτοκτονιες πανω απο 10.000 Ελληνες) δεν επιτυγχανεται χωρις θυσιες και αποτελει τον μοναδικο δρομο για να γλυωση η Ελλας απο τον βεβαιο θανατο της.

Η χωρα μας πρεπει να ξαναβασισθη στον εμπορικο της στολο, ο οποιος απο το 1970 μεχρι σημερα ειναι ο αποδτικωτερος του κοσμου και ταυτοχρονα να επανακτησει την θεση που ειχε καποτε παγκοσμια στον τομεα του τορισμου.

Δεν πρεπει να λησμονειται οτι η Ελλας μεταξυ 1999 και 2008 ειχε τις μεγαλυτερες εξαγωγες, οι οποιες με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της Ε.Ε. θαφτηκαν σωτηρια.

Καμμια αλλη χωρα με εξαιρεση την Νορβηγια ειχε μεταξυ 1999 και 2008 την ποσοστιαια αυξηση των εξαγωγων οπως η Ελλας. Εως το 2008 ειχε η Ελλαδα πλεονασματα ποσοστιαια στην οικονομικη της αποδοση μεγαλυτερα και απο αυτα της Γερμανιας.

Πως συνεπως επεσε η Ελλας στην σημερινη τραγικη οικονομικη κατασταση της;

Για πολλα χρονια προ της εισοδο της στην Ευρωζωνη τα ελληνικα Ομολογα απεδιδαν κερδη μεταξυ 3 και

5 % ενω τα γερμανικα μονο 1 %. Εως το 2008 οι τραπεζες της Ε.Ε. κερδιζαν με τα ελληνικα ομολογα πολλα χρηματα, διοτι μεταξυ 1999 και 2008 η Ελλαδα ποτε δεν ειχε ελλεμματα.

Το κερδος ομως του ενος ειναι η ζημια του αλλου.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα εδω αποτελει ο εκβιασμος της Ελλαδος (θυμα των τραπεζων) και η σωτηρια της Τραπεζας Γερμανιας (Deutsche Bank) οταν προεδρος αυτης ηταν ο γνωστος Josef Ackermann και η σκοπιμη προπαγανδα των γερμανικων μεσων μαζικης αποβλακωσης των πολιτων οργιαζεν και οδηγησαν την Ελλαδα σε οικονομικο και συκοφαντικο κεκλιμενο επιπεδο.

Με την ιδια μεθοδο σε λιγο η Ελλας θα γινει και υπευθυνη γιατι δεν κατοικειται ακομη η Σεληνη και γιατι δεν αλλαξε και δεν ρυθμιστηκε η ενταση των τεσσαρων δυναμεων της φυσεως!

Προκειται δηλαδη για τελειως γελεια πραγματα σε μια στιγμη που η Ε.Ε. πνιγεται μεσα στην ανηθικοτητα και στην διαφθορα και δια της πολιτικης της ελιτ συνεχιζει να συκοφαντη εγκληματικα την Ελλαδα και την οδηγει σε τρομερες καταστασεις της οικονομιας της με το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδη με της λεηλασια αυτης απο καθαρματα πασης προελευσης.

Προ της εκρηξης της παγκοσμιας οικονομικης κρισης με δημοσιο χρεος 125 % του ΑΕΠ της, η Ελλας οδηγηθηκε σε δυσκολιες πληρωμης των εισαγωγων της και ιδιαιτερα για εισαγωγες απο την Γερμανια.

Για τον λογο οι εισαγωγες χρηματοδοτουνταν με δανεια κυριως απο την Deutsche Bank, δηλαδη απο την τραπεζα η οποια σωθηκε με την λεηλασια του δημοσιου ελληνικου πλουτου, οταν ενεργοποιηθηκαν ολα τα γερμανικα γραπτα και ηλεκτρινκα ΜΜΕ κατα της Ελλαδος και οταν η γερμανιδα Καγκελαριος χαρακτηρησε τους Ελληνες ως «Τεμπεληδες» και τους κατηγορουσε για την στασιμοτητα αναπτυξης της γερμανικης οικονομιας.

Οποια υποκριτικοτητα και ψευδεβλαβεια της ετσι ονομασθεισης ηγεμονιας της Ε.Ε.!

Αυτου του ειδους ηγενονες οδηγησαν στο παρελθον την Ευρωπη των Πατριδων παντοτε στην καταστροφη!

Με τα παιδια και εγγονια των γερμανοτσολιαδων και δωσιλογων της γερμανικης κατοχης που ασκουν εδω και δεκαετιες εξουσια στην Ελλαδα οδηγηθηκε η πατριδα μας στην σημερινη της τραγωδια.

Ενα υπερηφανο εθνος με ιστορια ανω των 3.000 χρονων ανεχεται να εξουσιαζεται απο τετοια καθαρματα.

Το καζανι κοχλαζει και θα εκραγει και σιγουρα θα τους παρασυρει και θα τους μεταφερει στον αγυριστο!

Εκ των ως ανω επιβαλλεται να ανοιξη η Ελλας τους κατωθι φακελους και να ενεργοποιηση διεθνη ανεξαρτητα δικαστηρια με προσφυγες της:

  1. Ανοιγμα του Φακελου «Ολυμπιακοι Αγωνες 2004»

  1. Ανοιγμα του Φακελου «Προμηθειες για δημοσιες Διακηρυξεις»

  2. Ανοιγμα του Φακελου «Swaps, Derivate, Hedgefonts, Private Equity»

  3. Ανοιγμα του Φακελου «Δανεια για Εφοπλιστες, Κατασκευαστικες

                                           Εταιριες και Πολιτικα Κομματα»

  1. Ανοιγμα του Φακελου «Siemens και των υπολοιπων γερμανικων εταιριων

                                          που εξηγαγαν προ’ι’οντα πασης μορφης μετα απο

                                           παραγγελια του ελληνικου δημοσιου»

  1. Μηνυσεις κατα των Βουλευτων της ελληνικης Βουλης που ψηφισαν τα

     Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της Ε.Ε. χωρις καν να τα διαβασουν και να τα

     αναλυσουν.

Χωρις μια ριζοσπαστικη ανατροπη της επικρατουσης καταστασης τιποτε δεν μπορει να αλλαξη προς το καλλυτερο.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>