Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

9 1

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ…

Δεν διαπραγματεύονται για τον λαό, για αυτόν έχουν προ πολλού υπογράψει το θάνατό του! Διαπραγματεύονται για την τσέπη τους και την καρέκλα τους!!! 

Αυτήν την πολιτική ΛΕΠΡΑ, πρέπει σήμερα να την εξαλείψουμε, τους χολεριάριδες τους έκλειναν μέσα σε απόκρημνες σπηλιές για να μην μολυνθούν- και εμείς τους κάνουμε εθνοπατέρες!!!!

Eπίκαιρη ερώτηση σχετικά με την προκλητική μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για πολιτικά πρόσωπα

001

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017 – 16:19
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Προκλητική μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για πολιτικά πρόσωπα»
Εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης και με την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών να αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, η κυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει τα ποσά της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που οφείλουν να πληρώνουν τα πολιτικά πρόσωπα. Ταυτόχρονα με τις ρυθμίσεις που προέβλεπαν περικοπές συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια», μείωση των αφορολόγητων ορίων και αύξηση φορολογικών συντελεστών για μισθωτούς και συνταξιούχους, οι κυβερνητικοί βουλευτές ψήφισαν μια διάταξη, η οποία προβλέπει τη μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα κατά 1.049 έως και 1.999 ευρώ το χρόνο.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Προτίθεται να καταργήσει την εν λόγω άδικη και σκανδαλώδη διάταξη;
Προτίθεται να καταργήσει τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνουν οι βουλευτές και τα κόμματα εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης, ήτοι: μειωμένη φορολόγηση βουλευτών, προκλητικά υψηλή βουλευτική αποζημίωση, προκλητικά υψηλή χρηματοδότηση κομμάτων κλπ.;
Αθήνα, 07/03/2017
Ο ερωτών Βουλευτής
Ηλίας Κασιδιάρης
Βουλευτής Αττικής
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

www.xryshaygh.com/koinovoulio/view/epikairh-erwthsh-schetika-me-thn-proklhtikh-meiwsh-ths-eidikhs-eisforas-all#ixzz4aeuwaulw

Related posts:

3 comments to ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!