«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ιστορικά ερωτήματα –  και ειδικά με τον Στρατηγό Κολοκοτρώνη;;;

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΑ 1Α

Οι ιστορικοί απεδείχθησαν κατώτεροι των ιστορικών τους ευθυνών!

Αφού δεν έχουν μια κοινή συνισταμένη σε ότι αφορά ιστορικά και πατριωτικά θέματα του έθνους διαχρονικά! Άλλα τα παραποίησαν, άλλα τα διέγραψαν, και μας μετέφεραν αποσπάσματα φτιαγμένα από τους προδότες!

Με αποτέλεσμα να αφήνουν διάφορα σκουλήκια ανθελληνικά και προδοτικά γενιτσάρων να οργιάζουν με ψευτιές και προπαγανδιστικές απόψεις! Βάζοντας ήρωες και προδότες στο ίδιο σακί!

Μας κατηγορούν ότι δεν είμαστε Έλληνες, αλλά Βαλκάνιοι, Αφρικανοί και άλλες μαλακίες!

Να μην πιάσω πολύ πίσω ιστορικά, ας αρχίσω από τα 400 χρόνια σκλαβιά, ποιοι σκλαβώθηκαν, δεν ήταν Έλληνες;;; Εδώ μας λένε ότι πέθαναν όλοι οι Έλληνες, γιατί έτσι τους βολεύει, όμως εγώ έχω ένα υπέροχο βιβλίο, που αναφέρει συμβόλαια και ιδιοκτησίες Ελλήνων, που περνούσαν στα παιδιά τους, άλλα τα παραχωρούσαν εκβιαστικά στον σουλτάνο – και άλλα με πολύ καλή προετοιμασία με το Τούρκικο καθεστώς περνούσαν στην Εκκλησία, ακούστε όμως για να τα φυλάξει και να τα παραδώσει στους Έλληνες κληρονόμους, ή στο Έθνος όταν θα ελευθερωνόμαστε!!!! Τώρα αν ρωτήσετε τι έγιναν οι περιουσίες των Ελλήνων, θα σας πω ότι έγιναν χρυσόβουλα για την εκκλησία!!!  Εδώ δίπλα μου έχω ακόμα άνω των χιλίων στρεμμάτων το καθένα χωράφι, που είναι με χρυσόβουλα!!!

Διαβάζοντας το βιβλίο του κυρίου Δημήτρη Σιάτρα θα καταλάβει τον προδοτικό ρόλο της Εκκλησίας προεστών κ.α.

 Σε αυτό το βιβλίο αποδεικνύεται η συνέχεια των Ελλήνων, χωρίς διακοπή στον πατρογονικό τους τόπο!

Σταματώ εδώ, αυτά θα τα γράψω σε άλλο άρθρο μου.

Δεν θα τους ακολουθήσω σε αυτόν τον προδοτικό κατήφορο, διότι δεν έχουμε αληθινά και συνεχόμενα δεδομένα και στοιχεία, θα αρκεστώ σε βασικά ερωτήματα και απορίες;

Γιατί ο Κολοκοτρώνης άφησε ημιτελή την Επανάσταση;

Γιατί δεν απέτισε σε οποιαδήποτε κυβέρνηση βάζοντας δικλίδες ασφαλείας με τους αληθινούς ήρωες οπλαρχηγούς δίπλα του, να εξασφαλίσει την  την συνέχεια της ελευθερίας της επανάστασης, να είναι ο Αρχηγός του στρατού και υπουργός άμυνας, μέχρι το θάνατο του, βρίσκοντας τον κατάλληλο να τον διαδεχτεί – και Οππιανού του άρεσε, μέχρι να εδραιωθεί το ελευθερωμένο νεοσύστατο έθνος των Ελλήνων;

Γιατί ενώ ήξερε ποιοι από τους ήρωες ήταν προδότες – και το έπαιζαν επαναστάτες, για ίδιο όφελος,  δεν τους κρέμασε – και μας τους άφησε αμανάτι, με τα συγκεκριμένα σημερινά αποτελέσματα – και το χειρότερο σε μερικούς έχουμε και αγάλματα!

Γιατί δεν προστάτεψε τους αληθινούς ήρωες – και μπήκε και ο ίδιος φυλακή;;;

Γιατί δεν ζήτησε από απλούς γραμματισμένους ανθρώπους να κάνουν κυβέρνηση, ακόμα και από την ομογένεια – και παρέδωσε στους γερμανούς βασιλιάδες το ελεύθερο ελληνικό έθνος, τι σώοι ελευθερία αποκτήσαμε, φεύγοντας από την σκλαβιά των Τούρκων και πηγαίνοντας στην σκλαβιά των γερμανών κ.α;;;

Τα ερωτήματα αυτά έχουν βάση, αφού τα απόνερα τα βλέπουμε μέχρι σήμερα!

Οι προδότες του 1821 έκαναν παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και μας έπνιξαν!

Παραδίδοντας ο Κολοκοτρώνης το στράτευμα στους κρυφούς προδότες, έκανε το ολέθριο λάθος!

Οι κληρικοί, οι προεστοί και άλλοι προδότες, ήταν έμμισθοι προδότες των Τούρκων, για αυτό διαβάλανε την Επανάσταση, διότι κινδύνευαν για κρέμασμα!

Ποιος ηλίθιος σήμερα πιστεύει ότι το μεγαλύτερο ψέμα και προδοσία, το κρυφό σχολείο δεν το γνώριζε ο Τούρκος, έξυπνος ο Τούρκος άφησε να υπάρχουν τα δήθεν κρυφά σχολεία, για να τους έχει φακελωμένους και υπό έλεγχο;;;

Οι σκλαβωμένοι ακόμα Έλληνες, οφείλουν να ψάχνουν, για την αλήθεια, μέσα από την αληθινή γνώση θα ελευθερωθούν!

Βιβλιογραφία:

Οι αγοραπωλησίες ακινήτων στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, του Δημήτρη Θ . Σιάτρα

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>