«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η καλή και κακή προπαγάνδα.

 προπαγανδα

Θα κάνω μια σύντομη εισαγωγή για το θέμα που θα αναπτύξω μετά την εισαγωγή.

Για το τεράστιο θέμα (Προπαγάνδα ) μπορείτε να διαβάσετε στον πολύ καλό αναλυτή Ιφικράτη Αμυρά στον σύνδεσμο   http://www.iphicratisamyras.com/ .

Η καλή προπαγάνδα μπορεί να είναι καλή, στα κατάλληλα χέρια, μόνο για στρατιωτικούς λόγους και εξωτερική πολιτική, για την προετοιμασία  μιας επίθεσης στρατιωτικής, κατά την επίθεση – και μετά την επίθεση!

Απορρίπτω την λογική της καλής προπαγάνδας στην κοινωνία, με οποιοδήποτε τρόπο και δικαιολογία!

Η κοινωνία θέλει σταθερές επικοινωνιακές πράξεις απέναντι των πολιτών,  θέλει καθαρές κοινωνικές απόψεις, η κοινωνία δεν θέλει προπαγάνδα,  αλλά ξάστερες απόψεις σαν διαμάντια, Θέλει αγώνες και διεκδικήσεις χωρίς προπαγάνδα,  θέλει ανόθευτη και άμεμπτη δικαιοσύνη, θέλει ένα σύνταγμα που θα είναι σκληρό με τους προδότες και άνομους και φιλικό και προστατευτικό με τους νομοταγείς πολίτες!

Εδώ κλείνω την εισαγωγή μου, για να έρθω στο θέμα που με εξόργισε και εξοργίζει καθημερινά.

Την προδοτική και ανθελληνική προπαγάνδα!

Ξέρετε αντέχω στην σκληρή κριτική, και στον διάλογο, με προϋπόθεση την αλήθεια – κα όχι την νοθεία η διαστρέβλωση της αλήθεια – και όχι λέγοντας μερικά ψέματα και κρύψιμο της αλήθεια για το ίδιο θέμα!

ΜΜΕ ξένα και ντόπια, περιοδικά, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, βιβλία, εγκυκλοπαίδειες, συναγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, ποιος θα είναι ποιο καλύτερος συκοφάντης κατά της Ελλάδος και του Ελληνισμού – και κυρίως κατά του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού!

Εδώ η προπαγάνδα πριν από από κάθε μεθοδευμένη επίθεση, έχει τη μορφή Τσουνάμι!

Έγκυρα ΜΜΕ και περιοδικά συναγωνίζονται με την ποιο προδοτική μέθοδο και μανια κατά των προγόνων μας Αρχαίων Ελλήνων – και των σημερινών Ελλήνων, αλλά και των ηρώων μας!

Με βαρύγδουπους τίτλους, από Επιστήμονες κορυφές που χρηματοδοτούνται από τον εβραιοχριστινισμό, που δεν θα τους διάβαζε ούτε η μάνα τους, σε φοβερά και τρομερά περιοδικά, που δεν αξίζουν ούτε όσο ένα λερωμένο κωλόχαρτο!

Και ακούς και διαβάζεις???? Οι  Αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, αποκρύπτοντας τους νόμους που είχαν θεσπίσει, που ισοδυναμούσε με θάνατο σε όσους τους παρέβαιναν!

Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν δούλους, αποκρύπτοντας, τι λέγων δούλους, πια η σημασία τους, και με τι νόμους προστατεύονταν, που ήταν ισότιμοι με τους άλλους πολίτες, αποκρύπτοντας, ότι δούλοι επί το πλείστον,  ήταν οι εργάτες, αυτοί που δούλεψαν έναντι αμοιβής, δηλαδή δούλος, δουλεία, Δουλειά,

Ναι αλλά ξέρετε πόσοι φιλόσοφοι εδιώχθησαν από τις διάφορες πολιτικές στην αρχαία εποχή, ξεχνάνε επιμελώς  να αναφέρουν για τους διωγμούς με υπόγειους τρόπους από την θρησκεία, ξεχνούν η δεν το αναφέρουν καθόλου,  σε πόσο χρονικό διάστημα συνέβησαν τα παραπάνω;;;

Πως διορθώθηκαν αποκτώντας την τελική εμπορεία της αληθινής δημοκρατίας μέσα από την τριβή και τα λάθει, μέσα από τριβές και σκαμπανεβάσματα, παρέδωσαν μια τέλεια δημοκρατία, που την κατακρεούργησαν και κατασυκοφάντησαν, μέχρι σήμερα οι Εβραιοχριστιανοί – και μια μερίδα προδότες.

Αυτοί που κατηγορούνται και συκοφαντούνται αχάριστα, βρόμικα και προδοτικά, ήταν αυτοί που έβγαλαν τον άνθρωπο από τον λάκκο του γουρουνιού και  τα σκατά της  γουρουνίσια λάσπης, τον έμαθαν να περπατά στα δυο πόδια, να μην μουγκρίζει σαν το γουρούνι, και τους έδωσαν και την Ελληνική γραμματεία να φτιάξει όλα αυτά τα επιστημονικά μεγαλεία μέχρι σήμερα!

Αυτό κάνει η προπαγάνδα, κρύβει την αλήθεια και πετά λάσπη στον ανεμιστήρα!

Πολιτική και θρησκευτική προπαγάνδα, δυο  δίδυμες πόρνες αδελφές, κατά του Ελληνικού πολιτισμού, κατά της Ελληνικής Γραμματείας, 2.500 χρόνια βυσσοδομούν επάνω στα ιερά των αρχαίων ελλήνων.

Σπάσανε όλα τα αγάλματα και μνημεία, όσα δεν μπορούσαν να τα σπάσουν τα έθαψαν, ή έφτιαξαν επάνω μολυσματικούς  ναούς και ιδρύματα, έκαψαν βιβλιοθήκες, γκρέμισαν βιβλιοθήκες, κράτησαν ότι τους συνέφερε και το μετάφρασαν και επανέγγραψαν με όσα πρέσβευαν και είχαν σχεδιάσει, έσφαξαν, έκαψαν, τιμώρησαν, βασάνισαν, ξεκλήρισαν, διέλυσαν χιλιάδες πόλεις και οικισμούς ελλήνων, ότι βγάζει η γη στην επιφάνεια τα αρπάζουν αυτόματα και τα εξαφανίζουν, ή τα θάβουν, είναι τέτοιο το μίσος τους, που πλέον τα κάνουν φανερά, δεν κρύβονται, άντε να πειράξεις ένα δικό τους ναό, τους ναούς και τα ιερά των ελλήνων τα θάβουν κάτω από τόνους μπάζα και μόλυβδο, τα τσιμεντάρουν, αυτήν την παγκόσμια  αχαριστία και υποκρισία δεν την βλέπει, καμιά ΟΥΝΕΣΚΟ, και κανένας ΟΗΕ των εθνών – και μιλούν και κατηγορούν  για ρατσισμό,  τους φιλόξενους και πολιτισμένους Έλληνες!

Αλήθεια οι ανθέλληνες Επιστήμονες Αμερικανοί και οι Έλληνες αρχαιολόγοι προδότες, θα απαντήσουν, για το τελευταίο σκάνδαλο κατά των αρχαίων και σημερινών ελλήνων, τι έγιναν οι 220 ταριχευμένοι κροκόδειλοι, που βρέθηκαν στην έρημο και ήταν γενάτοι με πάπυρους στα ελληνικά;;; Τους επήραν οι αμερικανοί είπαν για να τους προστατέψουν????? Πάνε πάνω από δέκα χρόνια και δεν ξέρουμε την τύχη τους!

Η προδοσία καλά κρατεί, έθαψαν τον βωμό των ελλήνων με την δικαιολογία του Μετρό,  στο Θησείο και χτίζου τέμενος στα ιερά χώματα της ιερά οδού! Γιατί δεν γκρεμίζουν τα εκκλησάκια στην Ερμού, στην Μητροπόλεως και σε διάφορα σημεία των εθνικών οδών να ανοίξουν οι δρόμοι;;; Αυτά είναι ιερά, των ελλήνων είναι ειδωλολατρικά, υπάρχει επάνω στην γη μεγαλύτερος θρησκευτικός φασιστικός διωγμός και υποκρισία κατά των Ελλήνων;

Αυτούς τους προδότες πολιτικούς στηρίζουμε, αυτήν την προδοτική βουλή στηρίζουμε, αυτά τα πολιτικά και θρησκευτικά εβραϊκά καθάρματα ανεβάσαμε ως ηγέτες μας!!!

Κρύβουν την αλήθεια και μας λένε ότι μας έκαναν Χάρι που μας επέτρεψαν να είμαστε έθνος των Ελλήνων!

ΗΡΑΚΛΗΣ- Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ

Θέλετε αλήθειες στον σύνδεσμο για τον Ηρακλή!

https://diktyoellinwn.wordpress.com/2014/10/29/ηρακλησ-ο-μεγιστοσ-των-ελληνων-ηρωων-κ/

Κρύβουν ότι πριν από 10 έως 5.000 χρόνια Ο Ηρακλής  δοξάστηκε σαν θεός στα βάθη του Αμαζονίου, της Αμερικής, της Ασίας και της σημερινής Ευρώπης, τους δίδαξε τέχνες και επιστήμες και πολλά άλλα! Βρίσκουν επιγραφές και αγάλματα του Ηρακλή σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης – τα κάνουν γαργάρα! Έχουν βρει μαρμάρινες επιγραφές με σχέδια που δείχνουν ότι οι Έλληνες ταξίδευαν στο διάστημα όπως πας  Αιγάλεω Περιστέρι.

Προπαγανδίζουν νυχθημερόν και συκοφαντούν τους ήρωες μας, όσοι δεν πέθαναν με το ντουφέκι στο καραούλι, πέθαναν σαν αλήτες άστεγοι στα πεζοδρόμια της Αθήνας! Τους είπαν κλέφτες, κατσαπλιάδες, εκβιαστές, ποιοι, οι κοτζαμπάσηδες, προεστοί εβραιοχριστινοί, μας λένε ξέρεται πόσοι βασανίστηκαν ή εκτελέστηκαν παπάδες;;; Ναι μέσα από τους εκατοντάδες χιλιάδες παπάδες,  400 χρόνια βρέθηκαν και 10 πατριώτες, που ήταν παπάδες, σαν την μύγα μες στο γάλα!

Η ξένη και ντόπια προπαγάνδα, οι ανθέλληνες με τους προδότες εν χορό, λένε τους τεμπέληδες έλληνες που τους δανείζουν, βοηθάνε οι φιλάνθρωποι ευρωπαίοι, τους έλληνες που είναι απατεώνες, διεφθαρμένοι – και δεν αναφέρουν πόσες φορές έχουμε πληρώσει τα δάνεια που δεν πήραμε ποτέ, αφού εκβιαστικά μας εξανάγκαζαν σε πόλεμο ή σε αβάσταχτους εξοπλισμούς  να αδειάζουν τις τεράστιες αποθήκες τους από πολεμικούς εξοπλισμούς,  να συντηρούμε τα πολεμικά τους εργοστάσια, αφού σχεδίαζαν δήθεν εχθρικές πράξεις να μας εξαναγκάσουν να μπούμε σε πόλεμο μέσα από μια λυσσώδη προπαγάνδα, αλλά το ποιο προδοτικό και ανθελληνικό, είναι να πάρεις όπλα με δανεικά υποτίθεται για να κάνεις τον δικό τους πόλεμο και μετά να σου πουν να φύγεις από τα δικά σου εδάφη που ελευθέρωσες – και να αποζημιώσεις τον εχθρό και να τους πληρώνεις 200 χρόνια δάνεια που δεν πείρε ο ελληνικός λαός, να πληρώνει τόκους και διπλά πανωτόκια – και ξανά δάνεια να πληρώνεις τα πανωτόκια από τους  τόκους των τόκων!

Αυτό είναι το Χρέος των Ελλήνων απέναντι στους δυνάστες δανειστές , φίλους συμμάχους μας!

Και έχεις σήμερα κάτι ξεπλύματα να σου λένε για έξω πλανήτες και 50 χρόνια φωτός απόσταση και τρίχες κατσαρές!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα διαστημοπλοια των αρχαιων ελληνων

Αυτά τι ειναι;;;

Η αρχαία Ελληνική γραμματεία μας λέει, ότι  η Ήρα η κόρη του Κρόνου, πήγε βιαστικά να ετοιμάσει τα χρυσοστέφανα άλογα, και η Ήβη έβαλε γρήγορα από τις δυο πλευρές του οχήματος του στρογγυλούς τροχούς τους χάλκινους, με τις ΟΚΤΩ ΑΚΤΙΝΕΣ, στις δυο άκρες του άξονα. Ο χρυσός γύρος τους ήταν ακατάλυτος και από πάνω ήταν προσαρμοσμένα χάλκινα στεφάνια, θαύμα να τα βλέπει κανείς. Τα κεφαλάρια είναι από άργυρο(= ασήμι), ολοστρόγγυλα στις δυο άκρες. Το κάτω μέρος της ομάδας, είναι πλεγμένο με χρυσά και ασημένια λουριά και διπλά σύρματα (καλώδια) είναι γύρω-γύρω τεντωμένα. Το τιμόνι του ήταν ασημένιο και στην άκρη του έδεσε χρυσό ωραίο ζυγό και από αυτόν πέρασε ωραία χρυσά λουριά.

Βλέπουμε τον θειοφόρο Όμηρο να ομιλεί για δυο τροχούς, όπου ο καθένας είχε οκτώ ακτίνες ( ας φέρουμε στην μνήμη μας το 16ακτινο αστέρι της Βεργίνας).

Επίσης μας λέει για σύρματα(=καλώδια).

Η ανώτερη περιγραφή του Ομήρου αφορά ένα Ιπτάμενο όχημα, μιλά για χρίση ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις που σε συνδυασμό με το μαγνητισμό της γης έδιναν ώθηση στο όχημα! Και αυτοί μας λένε για πυραύλους και εξ πλανήτες!

Τι λέτε ρε  σιωνιστικά ανθελληνικά καθάρματα, γιατί δεν λέτε την αλήθεια, που την ξέρετε και τα κρύβετε – και τα ξεφουρνίζετε λίγα λίγα στα ζώα όπως έχετε καταντήσει των  κατε επίφαση Έλληνα Ρωμιό, ότι όλα αυτά τα διαβάσατε και τα βρήκατε σε πάπυρους και κώδικες της ελληνικής γραμματείας, ότι οι έλληνες πήγαιναν στους έξω πλανήτες όπως λέτε για καφέ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα διαστημοπλοια των αρχαιων ελληνων

ΑΡΓΩ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ

Όλο το χαφιεδότσουρμο των εβραιοχριστιανοαρχαιολόγων με το παραδομένο υπουργείο παιδείας στον εβραιοχριστινισμό και το σύνολο του πολιτικού συστήματος,  κάνουν τους μεταπράτες των πάντων στους εχθρούς!

Με εργαλείο το ψέμα και την προπαγάνδα, οι νόμιμοι αρχαιοκάπηλοι αρχαιολόγοι, ότι βγάζει η γη, η ότι βρίσκουν το κρύβουν όταν μπορούν, διαφορετικά το διαστρεβλώνουν, σε αποπροσανατολίζουν με διάφορα απαγορεύεται και θα κάνουμε ανακοινώσεις όταν θα…………….. Έχουμε τις έρευνες μας!!!!

Σκόπιμα μιλούν και γράφουν , για τους Έλληνες, ότι φανερώθηκαν , σε πρωτόγονοι μορφή πριν 3.000 χρόνια.

Κρύβοντας όλα τα στοιχεία που μιλούν για πολιτισμένους και επιστημονικά χιλιάδες φορές ανώτεροι από τα σημερινά επιστημονικά επιτεύγματα, που επάνω σε αυτά δουλεύουν.

Παράδειγμα, στην ερημονησιδα των βορείων Σποράδων (20 μίλια πλησίον της Αλοννήσου) και στο Σπήλαιον του Κύκλωπος, ανασκάφηκαν κεραμικά θραύσματα (όστρακα) γραπτών εγκύων, στην επιφάνεια τον οποίων έχουν χαραχτεί σύμβολα πανομοιότυπα με γράμματα του κλασικού ελληνικού αλφάβητου. Τα όστρακα αυτά χρονολογούνται μεταξύ του 6.000-5.500π.χ.

Πέραν αυτών, βλέπουμε στην «ΙΛΙΑΔΑ» τον Όμηρο να μας πληροφορεί τα εξής.

Ο Σίσυφος χάραξε στις οπλές των βοδιών τη φράση, Ο Αυτόλυκος με κλέβει!

Το διαβάζουμε στην ραψωδία Ζ του Ομήρου «ΙΛΙΑΣ»

Έχουμε λοιπόν ακόμη μια περίτρανη απόδειξη, ότι την γραφή την γνώριζαν πολλά χρόνια πριν την εποχή του Οδυσσέως, ακόμη και οι βοσκοί, αφού είχαν την δυνατότητα να διαβάσουν την παραπάνω φράση. Το Ιωνικό αλφάβητο, υποστηρίζουν κάποιοι, που γνωρίζουν τα Ελληνικά Μυστήρια, προϋπήρχε αρκετές Χιλιετίες της Ατλαντίδος. Επί πλέον, τα «Λυγρα Σηματα» , που επινόησε ο Βελλεροφόντης, τα μετέφερε ΕΝ ΠΙΝΑΚΙ ΠΤΥΚΤΩ (σε πίνακα που δίπλωνε), Όπως επίσης η Γραμμική Γραφή Α και Β, ήσαν κατά πολύ αρχαιότερα από την Δ’ χιλιετία π.χ.

Αυτά τα κρύβουν όλοι οι προδότες αρχαιολόγοι και υπουργεία από την εκπαίδευση!

Αυτά κάνει η προπαγάνδα, το ψέμα αλήθεια – και την αλήθεια ψέμα!

Το ζήσαμε πρόσφατα στην Αμφίπολη!

Την προπαγάνδα την έκανε θρησκεία ο καλύτερος προπαγανδιστής, ο Έγκελς, πες, πες  κάτι θα μείνει, παραπαίδι και καθοδηγητής του Εβραιοχριστιανισμού, ψυχή και σώμα!

Κανένας Έλληνας, ελληνίδα, ελληνόπουλο, δεν ξεσκίζονται τα σωθικά τους από πόνο για την πατρίδα τους, να πουν με μια φωνή, φτάνει αποβράσματα, ανθέλληνες και προδότες να κρύβεστε πίσω από την πολιτισμένη και φιλειρηνική φιλόξενη συμπροφορά μας.

Να πουν ποιος είναι ο Σόιμπλε, η Λαγκάρτ, η Μέρκελ, ο Νταισεμπλουτ,  Ριγκλιτ, ο Μπαρόζο, ο Γιουγκερ, ο κάθε φασίστας αυστριακός, ολλανδός, που έκαναν τσατσάρες, μπανέλες και καλλυντικά, τις καραβιές από τα ιερά κόκαλα τον Μικρασιάτων σε συνεργασία τούρκων, Γάλλων, γερμανών  – και αμερικανών!

Αν ήξεραν οι έλληνες την αλήθεια θα τους έτρωγαν ζωντανούς, όλους τους προδότες και ανθέλληνες!

Πατριώτες απομακρυνθείτε από τις τηλεοράσεις και τις κίτρινοφυλλάδες, ψαχτείτε, ερευνήστε, διασταυρώστε, ότι σας σερβίρουν, μόνο έτσι θα ενωθούμε στον όνομα της πατρίδος και μόνο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>