«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρέπει να σκοτώσουμε αυτό το προδοτικό και εγκληματικό πολιτικό – θρησκευτικό σύστημα των 300+1!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ

Είναι ιστορική στιγμή για την πατρίδα μας, για τον Ελληνισμό, να δούμε με προσοχή, τι μας υποσχέθηκε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και τι μας έδωσε, τώρα που αιμορραγεί και ξεψυχά – και θέλει να μας πάρει μαζί του!

Είναι μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες να δούναι γυμνούς, χωρίς κάλυψη τους διαχρονικούς δολοφόνους του!

Δυο από τις διαχρονικές ιδεολογίες, καπιταλισμός – κομουνισμός,  γεννούν εκτρώματα – και τα σκορπούν παντού για να εδραιώσουν την εγκληματική τους εξουσία!

Συμπαραστάτες έχουν τις θρησκείες, που είναι κλώνοποιημένα αδέλφια ο Χριστιανισμός, ο καθολικισμός, ο ισλαμισμός, εναλλάξ εργάζονται με την πολιτική εξουσία, διότι έχουν, την ίδια αφετηρία – και τον ίδιο στόχο, τον έλεγχο του ανθρώπου, το πολιτικό σύστημα το σώμα του – και η θρησκεία την ψυχή του!

Δεν θα ήταν αυτήν την στιγμή χρήσιμο, να αναφερθώ σε όλο το παγκόσμιο εγκληματικό πολιτικοθρησκευτικό σύστημα, θα περιοριστώ σε ότι μας αφορά εμάς τους Έλληνες που είμαστε μέσα στους αιώνες στην αιχμή του δόρατος των παγκόσμιων δολοφόνων!

Πριν συνεχίσω θα πρέπει να διευκρινίσω, ότι δεν είμαι άθεος, αλλά άθρησκος!

Οι πολιτικές και οι θρησκείες είναι δυο δίδυμες πόρνες αδελφές, γεννήθηκαν μαζί , από τον ίδιο πατέρα και μητέρα – και έχουν μοναδικό σκοπό το κακό του ανθρώπου, θέλουν να έχουν υπό τον έλεγχό τους την νόηση, την γνώση, την ψυχή σου – και το σώμα σου!

Γνωρίζοντας πολύ καλά αυτά που λέω, θα προσπαθώ να σας τα μεταφέρω την γνώση μου και την εμπειρία μου, διότι εγώ αγαπώ τον ελεύθερο άνθρωπο. Τον νοήμον άνθρωπο, τον άνθρωπο που έχει κατακτήσει την γνώση – και την χρησιμοποιεί με γνώμονα το (μέτρο) για το καλό του ελεύθερου πνευματικά ανθρώπου!

Το υπάρχων πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα, σε θέλει και μορφωμένο για να προχωρεί και να καρπώνεται τις ανακαλύψεις σου – και αμόρφωτο για να έχει εργάτες – και καταναλωτές, δυο σε ένα!!

Το πολιτικό σύστημα χρησιμοποιεί την προπαγάνδα , πες πες κάτι θα μήνη– και το θρησκευτικό σύστημα την ύπνωση,, τον έλεγχο δια του φόβου της ψυχής, μην νοιάζεστε εσύ για τα προβλήματα θα τα λύσει ο Θεός!

Δυο εξίσου εγκληματικά εργαλεία στα χέρια των δολοφονών του ανθρώπου!

Θα μπορεί κάποιος να μου πει καλοπροαίρετα…  και εσύ το ίδιο δεν κάνεις, πες πες κάτι θα μήνη;;;

Ναι με μια διαφορά, εγώ δεν έχω απενεργοποιημένα τα σχόλια – και είμαι επώνυμος – και μπορείς να μου πεις ότι είμαι ψεύτης, λαοπλάνος με στοιχεία!

Αυτό φαίνεται και από ένα άλλο σημείο, ότι δεν δέχομαι να κάνω διάλογο με ανώνυμους, για να τους φορτώνω τις δικές μου βρωμιές!

Τα πουλημένα μέσα σήμερα πασχίζουν να πουν ότι μπορείς να σχολιάσεις κα να πεις ελεύθερα την γνώμη σου????????????????? Μόνο που σου ζητάνε της μάνα σου το γάλα, για να ανεβάσουν το ελεγχόμενο σχόλιο σου, αν το ανεβάσουν, ακόμα βρίσκονται στην επεξεργασία, να σου ζητήσουν και κοινωνικών φρονημάτων!!!

Δηλαδή ναι μεν αλλά?????? Εμείς, κάνουμε προπαγάνδα ρε… ηλίθιε, παίζουμε σε διπλό ταμπλό – και διαφθείρουμε – και οικονομάμε!

Η αρχή και το τέλος ενός λαού, ενός ιστορικού έθνους, που για τους Έλληνες είναι ιερά υποχρέωση, ξεκινά και τελειώνει με την παιδεία!

Η παιδεία του σήμερα, για να επανέρθει στα πρότυπα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες συνθήκες,  θέλει σταθερούς νόμους και επίπονες προσπάθειες, τουλάχιστον τρις γενιές!

Θέλει το 15% του ακαθάριστου προϋπολογισμού.

Θέλει μια επιτροπή τουλάχιστον 50 ιδικών αρίστων, τιμίων και ακομμάτιστων με κλήρωση διαλεγμένους, από όλα τα επαγγέλματα και επιστήμες, για την διοίκηση του υπουργείου παιδείας – και ΟΧΙ εγκάθετους κομματικούς υπουργούς, δεν θέλει υπουργούς, αλλά μια διαλεκτή και ιδική γερουσία!

Να γιατί μιλάμε για λαϊκή επανάσταση, σε διαφορετική περίπτωση, είναι ουτοπία και να το σκεφτούμε.

Λαϊκή επανάσταση που θα ξεπλύνει και θα αφανίσει, μέσα σε 24 ώρες 10.000 προδότες, αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα, θα υπάρξουν και αθώα θύματα, που το αθώο αίμα τους θα σώσει την πατρίδα τους, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους!

Λαϊκή επανάσταση σημαίνει την επανάληψη, της ιστορικής αναφοράς του Ηρακλή, που καθάρισε τους στύλους του Αυγεία!

Χρειάζεται ποτάμια λαού, να πνίξουν τους προδότες, όχι επανάσταση τύπου Γαλλίας, που έφεραν μια άλλη φαύλη ΕΛΙΤ στην εξουσία!

Η Ελλάδα είναι μια παγκόσμια μοναδικότητα – και λόγο γεωλογικής θέσης – και λόγο της ιστορικής της καταβολής!

Η Ελλάδα θέλει εδώ και τώρα,  μια λαϊκή επανάσταση, όχι για να ασχοληθεί με τις διάφορες και άδικες κοινωνικές συνθήκες που διαμόρφωσαν οι προδότες διαχρονικά, αλλά για μια λαϊκή επανάσταση που θα έχει μοναδικό στόχο και σημαία της την Παιδεία!

Αναζητούνται πατριώτες, άριστοι, να γίνουν μπροστάρηδες για να πεθάνουν σαν ήρωες!!!

Μια αληθινή λαϊκή επανάσταση θέλει θυσίες στον βωμό των ηρώων, για να ξεπλυθεί η προδοτική μόλυνση αιώνων!

Εγώ δηλώνω πρώτος σε μια αληθινή λαϊκή επανάσταση – και ας είμαι το πρώτο θύμα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>