ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Είναι και η «Στρατηγική τής Παράδοσης»: «I Surrender»

20/2/17
Με τον Λάζαρο Μαύρο
Με τον Λάζαρο Μαύρο
Τ Ο ΠΡΟΦΑΝΕΣ στη βδομάδα που πέρασε είναι ότι οι «διακοινοτικές» συνομιλίες των κ.κ. Αναστασιάδη – Ακιντζί μετατράπηκαν σε… καραγκιοζιλίκια. Προφανώς το επιδίωξε και το πέτυχε ο δεύτερος. Με αμιγώς και ακραιφνώς καραγκιόζικες προφάσεις. Για να εκθέσει τον πρώτο, αλλά και το σύνολο τού πολιτικού συστήματος, Βουλή, κόμματα κ.ο.κ.. Απαιτώντας τους να γονατίσουν ως «καλοί ραγιάδες» και κατ’ εντολήν των Τούρκων Κατακτητών, προς ικανοποίηση των Τούρκων, να φτύσουν και να καταστήσουν κατάπτυστη ακόμα και την ιστορία τους. Περιλαμβανομένης και τής… άπαξ του έτους… σχολικής αναφοράς στο Ενωτικό Δημοψήφισμα της 15ης Ιανουαρίου 1950…

Π Ρ Ι Ν ΑΠΟ ΕΠΤΑ ημέρες, 12η Φεβρουαρίου, συμπληρώθηκαν σαράντα ακριβώς χρόνια των έκτοτε διεξαγομένων, λεγόμενων «διακοινοτικών» συνομιλιών. Με έναρξη τη 12η Φεβρουαρίου 1977 τής συνάντησης, τότε, του ΠτΔ Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ με τον επικεφαλής τού τουρκικού κατοχικού καθεστώτος Ραούφ Ντενκτάς και των «4 Κατευθυντηρίων Γραμμών» «δικοινοτικής – διπεριφερειακής [μετέπειτα διζωνικής] ομοσπονδίας», υπό την αιγίδα τού τότε Γ. Γρ. των Ηνωμένων Εθνών Κουρτ Βάλτχαϊμ…
Α Π Ο Τ Ι Μ Η Σ Η τής 40χρονης διάρκειας τής συγκεκριμένης διαδικασίας – καθώς απέτυχε ο Ελληνισμός να έχει έκτοτε οποιαδήποτε άλλη Στρατηγική ή οιονδήποτε Εναλλακτικό Σχέδιο – είναι τα απανωτά και συγκεκριμένα κέρδη τής τουρκικής Στρατηγικής: Επί 40 χρόνια, ανενόχλητη κι ατιμώρητη η Τουρκία Εισβολέας – Κατακτητής, με τους εντεταλμένους της Τουρκοκυπρίους, εδραιώνει και μονιμοποιεί την κατοχική διχοτόμηση τής Κύπρου. Και, ακόμη πιο σημαντικό κέρδος, εμπεδώνει ως αναπόφευκτα αποδεκτό και στα Ηττημένα Μυαλά των ελληνοκυπριακών ηγεσιών το «παράγωγο δίκαιο» των απαιτήσεών της, «φέτα-φέτα», για επιβολή και νομιμοποίηση τής Τουρκικής Συγκυριαρχίας εφ’ όλης τής Κύπρου.
Ω Σ Τ Ο Σ Ο , η αδιάπτωτη επί 40 χρόνια Αντιστασιακή Βούληση τού λαού, δεν επέτρεψε σε κανένα Ελληνοκύπριο ηγέτη και σε καμιά συμμαχία ενδοτικών κομματικών ηγεσιών, να συνομολογήσει την παράδοση τής κρατικής υπόστασης τής Κύπρου στην Ισότιμη Τουρκική Συγκυριαρχία.
– Η ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ κατά 76% πλειοψηφία τού λαού στο Δημοψήφισμα επί τής «λύσης Ανάν» το 2004, όλοι το γνωρίζουν και το μετράνε ότι, αυξήθηκε εμφανώς: Και εν όψει «λύσης» Χριστόφια – Ταλάτ 2008 – 2013 και εν όψει «λύσης» Αναστασιάδη – Έρογλου – Ακιντζί 2014 – 2017. Οι περιβόητες «συγκλίσεις» κι όλα τα παρεμφερή που διαφημίζονται στις αλλεπάλληλες «συναστρίες» τού έχοντος υπό την αιγίδα του τις «διακοινοτικές», εκπροσώπου τού Γ.Γρ. του ΟΗΕ, απλώς αυξάνουν και τα ποσοστά και ενδυναμώνουν τα επιχειρήματα απέχθειας των Απορριπτικών και, εν τέλει, τη συνειδητοποίηση ότι:
– ΟΧΙ ΜΟΝΟ αποδείχθηκε άχρηστη, αλλά και διαχρονικά βλαπτική, πολύ βλαπτική, η μονόδρομη προσκόλληση των εκάστοτε ηγεσιών στη «μία και μόνη και ουδεμία άλλη» διαδικασία των «διακοινοτικών» συνομιλιών. Μόνο κέρδος σε όλη αυτή την 40χρονη περίοδο, η διάσωση τής κρατικής υπόστασης τής Κυπριακής Δημοκρατίας εις χείρας των Ελλήνων Κυπρίων…
Η Τ Α Ν ΕΠΙΣΗΣ, τη βδομάδα που πέρασε, και η συνεδρίαση τού Εθνικού Συμβουλίου, μετά που ο πρόεδρος του και ΠτΔ κ. Αναστασιάδης καμώθηκε ότι ήθελε τάχαμου από τις κομματικές ηγεσίες που διαφωνούν και επικρίνουν την πολιτική του, να τού καταθέσουν γραπτώς τις εισηγήσεις τους για «μια άλλη Στρατηγική». Την προηγούμενη φορά που το έπραξαν, οι εισηγήσεις τους πήγαν στον… κάλαθο των αχρήστων τού Προεδρικού. Τα κόμματα έπεσαν ξανά στην… παγίδα τής «επίπλωσης των μιντιακών αναγκών» τού κ. Αναστασιάδη, με… 20σέλιδα κι άλλα κείμενα, ενώ αρκούσε μόνο μία πρόταση πάνω σε μια κόλλα χαρτί με ΟΛΩΝ των διαφωνούντων την υπογραφή: «Παραιτήσου κύριε για ν’ αναδείξει ο λαός ικανότερο Πρόεδρο»… Διότι, περί αυτού πρόκειται:
– ΗΓΕΤΗΣ του ΝΑΙ στο απορριφθέν από τον λαό το 2004 Σχέδιο Ανάν, ο κ. Αναστασιάδης ούτε είχε ούτε έχει, ούτε δύναται αίφνης ν’ αποκτήσει, τα προσόντα για οποιαδήποτε άλλη Στρατηγική. Και το γνωρίζουν, προφανώς μετανοιωμένοι, εκείνοι που του έδωσαν τις νικητήριες ψήφους στις προεδρικές εκλογές τού Φεβρουαρίου 2013 κι έκαναν το λάθος να τον εκλέξουν ΠτΔ.
Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν και αισθάνονται οι περισσότεροι ότι μόνο «μία Στρατηγική» ακολουθείται όλ’ αυτά τα χρόνια: Η «Στρατηγική της Παράδοσης». Εκείνη που εκθεμελιώνει κι εξουδετερώνει συστηματικά έναν προς έναν όλους τους Συντελεστές Εθνικής Ισχύος, εσωτερικούς και εξωτερικούς, ώστε να πείσει τον λαό ότι, «αφού δεν έχουμε τις αναγκαίες δυνάμεις, δεν μας μένει παρά να παραδοθούμε» στο έλεος των Τουρκικών Στρατηγικών Συμφερόντων.
– ΑΛΛ’ Ο ΛΑΟΣ δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Δεν είναι πλέον λαός αδαής και πρόθυμος να ξεγελιέται και να παραπλανιέται με τα εκάστοτε δημαγωγικά «Νενικήκαμεν», για να θυμηθούμε και τη σημερινή 58η επέτειο των πρωταίτιων για τα δεινά τής Κύπρου, Συμφωνιών Ζυρίχης και Λονδίνου, στο Λάγκαστερ Χάουζ τής βρετανικής πρωτεύουσας τής 19ης Φεβρουαρίου 1959.
ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ
Σημερινή

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/02/i-surrender.html#more

http://arxaiaithomi.gr/