«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εγώ πάντως το ανέβασα, όποιος καταλάβει, κατάλαβε! Και ουκ αμαρτια έχω.

 Λυπάμαι φίλε μου, αλλά βλέπεις τους προδότες που θέλεις, τους άλλους του κάνεις πατριώτες, λες μισές αλήθειες!!! Έχεις καλές προτάσεις, αλλά δεν είσαι αντικειμενικος, και αυτές οι μισές αληθειες μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

      ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

    Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.docx

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

ΠΟΡΝΕΣ Δ

Αγαπητε Αντωνη!

Αυτα εκαναν οι Τραπεζες και οι πολιτικοι. Οι Ελλαδικοι τι πρεπει να κανουν για να βγουν απο την Κριση;

Προτασεις ακολοθουν.

   Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ!

   “Μητρος τε και πατρος και των αλλων προγονων απαντων ,τιμιωτερον και αγιωτερον εστιν η Πατρις” (Σωκρατης -Κριτων).

        “Ο μη μετεχων στα Κοινα ειναι αχρηστος στην Δημοκρατια” Θουκυδιδης(Περικλης-Επιταφιος)

        “Ο Σιωπων, δοκει συναινειν”-αρχαιο Ρητο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.docx

Ο μη εργαζομενος, μηδε εσθιετω -Aποστολος Παυλος.

      “Δει χρηματων και ανευ τουτων ουδεν εστι γενεσθαι των δεοντων “Δημοσθενης -Φιλιππικος

      Οσοι ,ενω βλεπουν την πατριδα τους να καταστρεφεται, παραμενουν αδρανεις , ειναι συνυπευθυνοι!

Νικολαος Πλαστηρας

Τσίπρας 1

 Η Ελλαδα εχει χρεοκοπησει .

Το ΑΕΠ συρρικνωθηκε (Google)στα <236δις€ to 2015 με ολικο χρεος >400δις € τον Αυγουστο του 2015 <x-apple-data-detectors://0>  και ετησιο τοκο ~29δις € το2015!!

Tο χρεος αυτο ο καθηγητης Νομικης Γ.Κασιματης τον Ιουνιο του 2015 ,υστερα απο ερευνα ,κατεθεσε στην Επιτροπη της Βουλης για το Χρεος ,οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ ,διοτι τα χρηματα δοθηκαν στις χρεωκοπημενες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Τραπεζες Εθνικη,Αλφα,Euro,Πειραιωςκαι , για να ξεχρεωθουν σε Γερμανικες και Γαλλικες Τραπεζες( Βαρουφακης- The Global Minotaur),οχι στο Ελληνικο Δημοσιο.

Ομως οι προδοτες ελληνες πολιτικοι υπεγραψαν Μνημονια και ψηφιΣαν στην Βουλη να φορτωΣουν το χρεος στον Ελληνικο Λαο,χωρις καν να τα διαβαΣουν(ΧρυΣοχοιδης)και διεπραξαν κακουργημα εναντιον του Εθνους!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

    Για περισσοτερες πληροφοριες πηγαινετε στο YOU TUBE  ” COSTAS WILLS ” για λεπτομερη αναλυση της κολοσσιαιας απατης εις βαρος του Ελληνικου λαου απο τα αντισυνταγματικα ψηφισματα της Ελληνικης Βουλης ,που ο δικηγορος Καπερναρος και Σαρρης αγωνιζονται με αγωγες απο το 2012  να ακυρωσουν και να τιμωρηΣουν τους ενοχους χρειαζομενοι  την συμπαραΣταΣη ολων των πατριωτων Ελληνων!

 Ο Τσιπρας και Βαρουφακης του Συριζα  ,κερδισαν της εκλογες στις 20/1/15 υποσχομενοι καταργηση των Μνημονιων και φορου ΕΝΦΙΑ.Μετα ,δηθεν εδωσαν μαχη στην ΕΕ για την απαλλαγη απο τα Μνημονια με την στρατηγικη της ” Δημιουργικης ΑΣαφειας ,Θεωριας Παιγνιων και Επιθετικης Επαιτειας “του Βαρουφακη ,παραμελησαν τελειως την οικονομια ,δεν δεχτηκαν το κονδυλιο 15 δις € που εδικαιουτο η Ελλαδα απο ΕΚΤ τον Ιαν 2015, επεβαλαν τον Ελεγχο Αναληψεων στις καταθεσεις τονΙουλιο του 2015, καταδικαζοντας σε αςφυξια χιλιαδες ελληνικων επιχειρησεων που μεταφερθηςαν  στην Βουλγαρια  ,οπου προΣελαβαν > 250 χλ εργαζομενους,για να αποφυγουν την εξοντωτικη υπερφορολογηση του Συριζα.

Η Οικονομια επεΣε σε υφεΣη απο αναπτυξη 1.5% τον Δεκ του 2014,χρεοκοπηΣαν την Ελλαδα τον Ιουλ του 2015 λογω ελλειψης 8 δις€ της δοΣης των δανειων και τελικα υπεγραψαν το χειροτερο μνημονιο των ~90 δις € τον Ιουλιο του 2015 !

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ

Οποτε ειναι ανικανοι να κυβερνουν και πρεπει να ξαναγινουν εκλογες.

Πρεπει  να κινηθει η δικαιοσυνη γρηγορα εναντιον των στελεχων του Συριζα για καταφoρη βλαβη του Δημοσιου Συμφεροντος της Ελλαδας  και την καταβαραθρωση της Ελληνικης οικονομιας με τον ελεγχο των Αναληψεων, την υπερφορολογηΣη που επιτεινει την ΥφεΣη,αδιαφορια φορολογηΣης των εγγεγραμμενων φοροφυγαδων στην ΛιΣτα Λαγκαρντ, την επανεισαγωγη στα Δημοσια Πανεπιστημια των “αιωνιων Φοιτητων”, την επαναφορα της αναρχιας στα Πανεπιστημια ,το εθνοκτονο αντιΣυνταγματικο ανοιγμα των συνορων για την εισοδο εκατονταδων χιλιαδων  προςτατευομενων απο τη ΕΕ μωαμεθανων ” προσφυγων” ,δηθεν προς την Γερμανια ,την ιδρυΣη τζαμιου στην Αθηνα χωρις επιΣτροφη της Αγιας Σοφιας στο Πατριαρχειο Κωνςταντινουπολης και την αντισυνταγματικη απονομη Ιθαγενειας σε 5 χρονια σε μωαμεθανους μεταναΣτες και σε παιδια που και οι δυο γονεις ειναι αλλοδαποι ,ενω το συνταγμα απαιτει ο ενας τουλαχιΣτον απο τους γονεις να εχει Ελληνικη Ιθαγενεια.

   Εν τω μεταξυ οι Ελλαδιτες θα πρεπει να εχουν υποψιν τους.

 Για να ορθοποδησει οικονομικα η Ελλαδα χρειαζεται  εσοδα ~1 δις € την ημέρα για να αυξηθει το ΑΕΠ  και να ξεπληρωνεται το Χρεος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

             Οπότε ,ΟΧΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, οχι αποκλειΣμοι οδων,οχι καταληψεις εργοστασιων,οχι αποκλεισμοι Συνταγματος,Ακροπολης , κρουαζεροπλοιων και λιμανιων που ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ το Εμποριο ,την Παραγωγη, τον Τουρισμο και την Αξιοπιστια (credit),τοσο απαραιτητη στην Οικονομια για Επενδυσεις και για θεσεις Εργασιας(ΕΣΤΙΑ 18/9/13)και ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

Δειτε την  Ιρλανδια ,που δανειΣτηκε 92 δις € το 2010 και ,χωρις απεργιες ,οι Ιρλανδοι καταφεραν να δημιουργηΣουν εμπορικο πλεοναΣμα 20δις € ως τον οκτ 2013, βοηθηΣαν τους ~400χιλιαδες ανεργους τους να βρουν εργαΣια στο εξωτερικο και απαλλαχτηκαν  απο το καταπιεΣτικο Μνημονιο τον Οκτωβριο του 2013,ενω η Ελλαδα ειχε ελλειμμα τοτε 18δις€ με ελαττωΣη των Εξαγωγων κατα 20% το2013 ,2014 και 2015 λογω των Απεργιων και των κλειΣτων ΕπιχειρηΣεων!

Ουδεις ΔημοΣιος Υπαλληλος Απεργος να πληρωνεται(ΕΣΤΙΑ 27/11/13)!

Κρατατε τα καταστηματα και ΜουΣεια ανοιχτα τις Κυριακές για  αναγκαια τόνωση του Εμπορίου και του Τουρισμου( Υπ. Αναπ. Χατζηδακης1/11/13 Σκαι)με προΣθετες προσληψεις πωλητων στα καταΣτηματα απο τους καταλογους των Ανεργων!

Να εγγυηθουν οι καταθέσεις ως ~200χιλ€,ωστε να επιστρεψουν καταθεσεις Ελλαδιτων >100δισ€ που φυγαδευτηκαν σε τράπεζες του Εξωτερικού !

Οι ιδιωτικες Τραπεζες οι οποιες χρεοκοπηΣαν και διεΣωθηςαν με  τον εξωτερικο δανειΣμο για να δινουν χαμηλοτοκα δανεια στις ελληνικες επιχειρηΣεις για αναπτυξη της Οικονομιας !

Αυξειστε Εξαγωγες και σε χωρες εκτος ΕΕ, οπως  Tουρκια,HΠΑ ,Ινδια ,Βραζιλια ,Aραβια , ΑυΣτραλια και γεμιζετε τα κινεζικα πλοια στον Πειραια με ελληνικα προ·ιοντα για να μην επιστρεφουν αδεια στην Κινα!

Ελαττωστε Εισαγωγες,προτιματε τα Ελληνικα προ·ιοντα, διοτι η Οικονομια κατα 2/3 στηριζεται στην ΕΣωτερικη ΚαταναλωΣη!

Να απορροφουνται γρηγορα οι ποροι απο ΕΣΠΑ για αναπτυξιακα εργα για να τονωθει η Οικονομια!

ΤοποθετειΣτε ξανα τον ΘαναΣη ΤΣαυταρη διακεκριμενο καθηγητη Βιοτεχνολογιας του ΑΠΘ, σαν μονιμο συμβουλο στο Υπουργειο Γεωργιας για να επιτυχει καθετη αναπτυξη στην Γεωργια(φρουτα, ανθη, αρωματικα φυτα, ελαιολαδο), κτηνοτροφια , τυροκομια και Ιχθυοτροφια !

Αυξειστε τους Τουριστες στα >30εκ τον χρονο με ελαττωση τιμων και του ΦΠΑ στα ξενοδοχεια, διεθνη διαφημιση της πανεμορφης Ελλαδας και αριστη εξυπηρετηση των Τουριστων!

Εκδοστε  Ομολογα με επιτοκιο <3% και διαθεσετε τα στους Ελληνες και Ομογενεις του Εξωτερικου ,για την απαλλαγη απο τις ληστρικες Αγορες που εχουν επιτοκιο >5% ,οπως κανει το μοναχικο Ισραηλ με μεγαλη επιτυχια!

Αναπτυξτε Αρχαιολογια και αποκατασταση Ελληνικων Μνημειων, Ναυτιλια,Αφαλατωση, Εκπαιδευση,Πληροφορικη, Καινοτομια ,Ερευνα, Επιχειρηματικοτητα με φορολογικη ελαφρυνΣη και Πρασινη Ενεργεια (Ελληνικη Εταιρια AirSun), για να υπαρξει Εμπορικο Πλεονασμα και αποθεματικο >20 δις €,αποφυγη νεου Δανεισμου ,ελαττωση της Ανεργιας, επανοδος στην Αναπτυξη και απαλλαγη απο το τριτο εξαθλιωτικο Μνημονιο ,που απαιτει μειωση των μιΣθων και συνταξεων , αυξηση των ασφαλιστρων Υγειας,εκποιηΣη πρωτης κατοικιας για χρεη,φορολογηΣη αγροτων , καταΣχεΣεις κατοικιων για να πληρωνονται οι δοΣεις του Χρεους με το Αγγλικο Δικαιο  των Μνημονιων ,που εχει  βαλει Ενεχυρο ολη την Ελλαδα σε ξενους δανειστες!

Απαιτειστε ,οπως ζητα ο Γλεζος ,με προΣφυγη στην Ευρωβουλη την αποπληρωμη του Γερμανικου Κατοχικου Δανειου και των ~ 341δις €πολεμικων Αποζημιωσεων, που υπεγραψε  το 1952 να πληρωσει στην Ελλαδα μετα την επανενωση της με την Ανατ. Γερμανια το 1989 η κατεστραμμενη απο τον Β’ΠΠ που προκαλεΣε η ιδια η εγκληματικη Γερμανια!

Προωθειστε την χρηση Η/Υ στον ΕΟΠΥΥ και στη συνταγογραφια για βελτιωση παροχης Υγειας ,εξαλειψη της Σπαταλης και εξοικονομηση πολλων Δις € ετησιως!

Καταπολεμηστε καθε Σπαταλη!ΚαταργειΣτε τα φοιτητικα συΣΣιτια και τον κοινωνικο τουριΣμο  ως σπαταλες!

Να ελαττωθει στο 12% η οθωμανικου τυπου ληΣτρικη φορολογια για να παραμεινει Χρημα στην Αγορα ,οπως εκανε ηΚυπρος ,για να υπαρξει Αναπτυξη !

Οχι αλλη μειωση Μισθων και Συνταξεων , που αφαιρει Χρημα απο την Αγορα και εντεινει την Υφεση και εξαθλιωνει τους Ελληνες!

Οι Ανεργοι , οι υγιεις συνταξιουχοι, οι παρακολουθουντες τα Ανοικτα ΠανεπιΣτημια και οι φοιτητες να οργανωθουν στο Διαδικτυο σε ολη την Ελλαδα και να εργαζονται στις θεσεις των Λαθρομεταναστων ,η εθελοντικα σε νοΣοκομεια και ιδιωτικες και Δημοσιες Επιχειρησεις για βελτιωση των Υπηρεσιων και αυξηση της Παραγωγης και Εσοδων,η να απαιτηΣουν εργαΣια στην Γερμανια στις θεΣεις των παρανομων μουΣουλμανων  “προςφυγων “που εχουν ειΣβαλλει εκει ,καθοσον οι Ελληνες σαν Ευρωπαιοι πολιτες εχουν προτεραιοτητα .

Ουδεις Ανεργος Αεργος ,αλλα να συμμετεχει στον ΕθελοντιΣμο για κοινωφελη Εργα που θα δημοΣιευονται στο Διαδικτυο για να ενημερωνονται και να συμμετεχουν ολοι!

Απαιτειστε η Δικαιοσυνη να αποδίδεται σύντομα αναγνωριζοντας ,οτι ,χωρις  Δικαιοσυνη,η Φαυλοκρατια , η Παρανομια , η Διαφθορα και το Εγκλημα ανθουν, η Εκτελεστικη και Νομοθετικη Εξουσια διαφθειρονται,οι επενδυτες φευγουν ,οι Επιχειρησεις κλεινουν και η Οικονομια πεφτει σε Υφεση με εξαθλιωση της Κοινωνιας !

Να παταχθει η αΣυδοΣια των ΣυνδικαλιΣτικων οργανωΣεων ,που με τις απεργιες στραγγαλιζουν την Οικονομια ,με επιΣτρατευΣη των απεργουντων και επιβολη υψηλων προΣτιμων στα συνδικατα , οταν κρινονται οι απεργιες παρανομες !

Να παταχθει  “το Φακελλακι” ,αμοιβοντας χρηματικα ,οσους αποκαλυπτουν Διαφθορα με αυστηρη τιμωρια  και δημευΣη της περιουΣιας των ενοχων και να δοθει ΑμνηΣτια σε οσους επιστρεψουν εθελοντικα στο Κρατος τα κλεμμενα( Καθημερινη 15/2/14)!

O Γιωργος Παπανδρεου ,που ακολουθησε το παραδειγμα του πατερα του Ανδρεα στη Διαφθορα (ο Ανδρεας   Παπανδρεου -του ” Τσοβολα δοστα ολα” και μην ειπραττεις φορους-εκλεψε το 1986 2δις $ απο την υπερτιμηση των 50 Μιραζ απο 18 στα 42 εκ$ το ενα και τα “Πανωτοκια”των ΔΕΚΟ μεσω του Κοσκωτα και μεΣαζοντα τον Λουβαρη (google :” The looting of Greece” στο  “Τime”και Βικιπαιδεια)να δικαστει για προδοσια,διοτι με τη διακηρυξη “Λεφτα Υπαρχουν”,παρεπλανησε τους Ελληνες, εξελεγη Πρωθυπουργος  τον Οκτ 2009 και ,αντι να βελτιωσει την Οικονομια ,oπως επραξε ο Μαρκεζινης το 1954, η Εθνικη ΚυβερνηΣη το 1967 και ο Μητσοτακης το 1990, αυξησε το Ελληνικο Χρεος με παροχες και προΣληψεις ημετερων του,ξεπουλησε τα Κρατικα Ασφαλιστρα Κινδυνου (Credit Default Swaps)σε ομιλο του αδελφου του Ανδρικου για 1.3δις€ με ακολουθη αξια ~23 δις€το 2015, αλλοιωσε προς το χειροτερο τα στατιστικα ευρηματα της  ΕΛΣΤΑΤ, ( το Χρεος απο 109% στο 115% του ΑΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ

συμφωνα με καταγγελια της διευθυντριας της Ζωης Γεωργαντα και του Ν. Λογοθετη  ,που δικαιωθηκαν στο δικαστηριο τον Ιουλιο του 2014), δυσφημισε διεθνως την Ελλαδα καταΣτρεφοντας την ΠΙΣΤΗ (CREDIT )αυτης στις Αγορες,την χρεωκοπησε με τον υπ. Οικ .Παπακωνσταντινου  (Π. Καμμενος) και την οδηγησε σκοπιμως στην Τροικα  και το καταστρεπτικο Μνημονιο το 2010( κυριο αρθρο ΕΣΤΙΑ 27/8 <x-apple-data-detectors://5> /13)με συνεχιζομενες μειωσεις μισθων και συνταξεων ,απολυσεις ,ανεργια > 26% , ξεπουλημα τις Ελλαδας σε Ξενους  με το Αγγλικο Δικαιο και εξαθλιωση των Ελληνων για οικογενειακο του ωφελος!!

Να εξετασθουν οι πλουτισαντες φαυλοκρατες πολιτικοι και Δημοσιοι Υπαλληλοι τα τελευταια 30 χρονια με το ” Ποθεν Εσχες” και να τιμωρηθουν  οι ενοχοι καταχρησης με δημευση της περιουσιας τους ,οπως καταδικαΣτηκε ο διεφθαρμενος Ακης Τζοχατζοπουλος

!Να δικαΣτει και να καταδικαστει  ο ΧρυΣοχοιδης ,που ωμολογηΣε οτι ψηφιΣε “Ναι “στο Μνημονιο χωρις να το διαβαΣει για παραβαΣη Καθηκοντος!Να καταργηθουν οι νομοι Ανευθυνοτητας Υπουργων , Ασυλιας των Βουλευτων και Πανεπιστημιακου Ασυλου που ενθαρρυνουν την Ασυδοσια ,Διαφθορα και Εγκληματικοτητα!Ουδεις ειναι υπερανω του Νομου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

     Διαπραγματευτειτε με τους ΔανειΣτες ,οπως προτεινει το ΔΝΤ , σημαντικη μειωΣη και επιμηκυνΣη του Παρανομου Κρατικου Χρεους με ελαττωση των δοσεων για να γινει βιωσιμο!

  Ολοι να πληρώνουν εισιτήρια μπροστα στον  Οδηγο στα λεωφορεια και να εγκατασταθουν κιγκλιδωματα στο Μετρο για αποκλεισμο των Λαθρέπιβατων.

Οχι αλλα Κρατικα δανεια απο Εξωτερικο με τοκο >3%!Οι διαδηλωτες να μην αποκλειουν ποτε την κυκλοφορια για να μην βλαπτεται το Εμποριο και οι κουκουλοφοροι να συλλαμβανονται για να μην προκαλουν καταστροφες!

(Γ.Κασιματης καθ.Νομ.).

    Οχι απεργιες φοιτητων που απολαμβανουν δωρεαν Παιδεια!

Οχι Εισαγωγές  Ελαιολαδου απο Γερμανια και λεμονιων απο Τουρκια ,ενω υπαρχουν σε Ελληνικες Αποθηκες!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Οχι ταξιδια αναψυχης στο Εξωτερικο!

Καταργηστε τους Ληστρικους Μεσαζοντες στη Γεωργια και Εμποριο με αυξηΣη των Λαικων Αγορων και χρηση του Διαδικτυου ,οπως το εφαρμοζει ο Ηλιας Τσολακιδης στην Κατερινη απο το 2012!

ΑναβιωΣτε το εμποριο με αλλες χωρες με ανταλλαγη προιοντων( clearing) για τονωΣη της Ελληνικης Παραγωγηςκαι καλυψη των Αναγκων!

Χρησιμοποιειτε Γενοσημα φαρμακα ,που ειναι φθηνοτερα ,απο τους ελεγχθεντες προμηθευτες του VETERANS AFFAIRS USA ,που περιθαλπει 27 εκατ απομαχους στις ΗΠΑ και παταξτε την σπαταλη στα νοσοκομεια!Καταργειστε τα κλειστα επαγγελματα για αυξηση των Εργαζομενων και βελτιωση των Υπηρεσιων!

      Αγοραζετε κατα προτιμηΣη ελληνικα προιοντα και Ελληνικα Ομολογα ,ως επένδυση στην Ελλαδα!

Χαραξετε και αξιοποιειστε την ΑΟΖ ,οπως  επραξε η Κυπρος με μεγαλα προΣτιμα σε περιπτωΣη ρυπανΣης  της ΘαλαΣΣας!

Οργανωστε εθελοντικες ομαδες πυροσβεσης Δασων για να εξαλειφθει η μαστιγα των πυρκαγιων!

ΣταματειΣτε την δηλητηριαΣη της Χαλκιδικης με υδροκυανιο για την εξορυξη χρυΣου!

Ενθαρρυνετε >3 παιδια κατα οικογενεια για ευρωστη Ελληνικη Κοινωνια!

Επαναφερετε την θανατική ποινή για  τρομοκρατες και ειδεχθη εγκληματα τυπου ΠαΣΣαρη που εξετελεσε τρεις αΣτυνομικους!

Οι βαρύποινιτες κρατουμενοι να παραμενουν στην απομονωΣη μεχρι το τελος της ποινης τους!

Οχι αδειες εξοδου απο την φυλακη σε εγκληματιες ισοβιτες τυπου Χριστοδουλου Ξηρου  ,που δραπετευουν και εμπαιζουν ετσι τα θυματα τους και καταρρακωνουν την Δικαιοσυνη!

Eνισχυσετε τους >800k Ελληνες στα Σκοπια( Μ. Τριανταφυλλοπουλος ~2007) ,και αυτους στη  Β.Ηπειρο,και Κωνσταντινουπολη ,Ταυριδα, Κατω Ιταλια ,Αιγυπτο ,Συρια και Κυπρο και Ελληνικα νηΣια!

Αποτρεψετε τον εκτουρκισμο των Πομακων( ιππομαχων) στη Θρακη!

Απομακρυνετε το αγαλμα του Μωχαμετ Αλη απο την Καβαλα, του πατερα του Ιμπραημ που κατεσφαζε τους εξεγερμενους Ελληνες ως το 1828 και στειλτε το στην Αιγυπτο που τον ειχε κυβερνητη!

Αποτρεψετε την ανεγερση Τζαμιου στην Αθηνα ,ως αντιμετρο προς την Αγκυρα ,που ακυρωΣε την ανεγερΣη εκει εκκληΣιας το 2013 και μετετρεψε την Αγια Σοφια σε τζαμι!

Ο Καμινης και Μπουταρης που προωθουν την ανεγερΣη του Τζαμιου στην Αθηνα και ΘεΣΣαλονικη να δικαΣτουν για προδοΣια ,εφοΣον επαναφερουν στην Ελλαδα τους εχθρους της!

Απαιτειστε η Τουρκια να επιστρεψει την Αγια Σοφια ,την Παναγια Σουμελα και τη θεολογικη Σχολη της Χαλκης  στους Ελληνες!Απελαστε τους Μωαμεθανους Λαθρομεταναστες στις χωρες τους!

ΑκυρωΣτε την προδοτικη ,παρανομη και εθνοκτονα Συμφωνια της Βαρκελωνης (Barcelona Agreement)του 2001που εγκρινει και ευνοει την εγκαταΣταΣη μωαμεθανων σε ολη την Ευρωπη!

Η ελληνικη Ιθαγενεια να διδεται μονο Σε οΣους εχουν τουλαχιΣτον ενα γονιο ελληνα για προΣταΣια της Ελληνικης Κοινωνιας απο την εξαφανιΣη με μαζικη εγκαταΣταΣη βαρβαρων Μωαμεθανων στην Ελλαδα!

Η Τουρκια,Σ. Αραβια,Ιραν,Εμιρατα, Καταρ,Αλγερια, ΙνδονηΣια ειναι αχανεις πλουΣιες χωρες και μπορουν να δεχθουν τους μωαμεθανους προΣφυγες μεχρι να παυσουν οι εχθροπραξιες στις χωρες τουςκαι να επιΣτρεψουν εκει!

Μη δεχεστε τους βαρβαρους ορθοδοξους Μωαμεθανους μετανάστες ,διοτι για >1400 χρονια εισβαλλουν,διεισδυουν ( Χετζιρα του Μωαμεθ στην  Γιατριμπ- Μεδινα)και υποσκάπτουν καθε πολη και χωρα που βρίσκονται ,οπως απαιτει το Κορανι (=απαγγελια)για να την κυριευΣουν και επιβαλλουν το νομο της βαρβαρης ,τυραννικης, Ισλαμικης Σαρια (=Δρομος)σ’ολο τον Πλανητη!

Οι τζιχαντιΣτες ( ορθοδοξοι ιεροι πολεμιΣτες)εχουν διαπραξει >30 χιλ θανατηφορες τρομοκρατικες ενεργειες στον Πλανητη απο 11/ σεπτ/ 01!

Η Ελλαδα υπέφερε στα ~400χρονια υποδουλωσης στους  αγριους  Μωαμεθανους  Τουρκους απο σφαγές ,εξανδραποδισμους ,λεηλασιες,παιδομάζωμα  κοριτσιών για τα χαρεμια και αγοριών για γενιτσαρους ,κεφαλικο φόρο ,εξευτελισμους , και εξαθλιωση  που εντελλει το Κορανι ( 9:29 <x-apple-data-detectors://7> ) για τους “Απιστους”-Καφρους ,οπως εγραψε ο Ρηγας στον “Θουριο”,η ” Ελληνικη Νομαρχια”, ” ο ορκος της Φιλικης Εταιρειας”και ο Σολωμος στον ” Υμνο στην Ελευθερια”που υπαρχουν για μελετη στο Google.

            Στην ενδεκατη (!) Εξεγερση απο το 1453 για την Ελευθερια απο τον Τουρκικη Σκλαβια το 1821 -1828 η Ελλαδα ειχε >800.000 νεκρους (Καργακος),γιαυτο οι Μωαμεθανοι δεν πρεπει να ξαναμπουν στην Ελλαδα!

Οι Μωαμεθανοι Τουρκοι , συνεχιζοντας την αιμοσταγη ιστορια τους ( μαλλον Ποινικο Μητρωο τους),διεπραξαν την Γενοκτονια των Αρμενιων το 1914,των Ελληνων Ποντιων το 1919 ,τον εμπρησμο και σφαγη της Σμυρνης το 1922,την εκδιωξη των Ελληνων της Πολης και Σμυρνης το 1955 , την ειΣβοληκαι κατοχη της Β. Κυπρου  το 1974 και καθε 29 Μαιου <x-apple-data-detectors://9>  γιορταζουν με λαμπροτητα την κατακτηση της Κωνσταντινουπολης το 1453 απο τους “Απιστους”- Καφρους Ελληνες και την ταπεινωση τους, οπως εντελλει το Κορανι.

  Το Ισλαμ(= Υποταγη) του Μωαμεθ ειναι Αραβικη αιρεση του Ιουδαισμου,βασισμενη στην Βιβλο,που ομως θεωρει στο Κορανι τους Εβραιους και ΧριΣτιανους ως …αιρετικους που δεν τηρουν τις Εντολες του Αλλαχ και πρεπει να τιμωρηθουν με θανατο ,εκτος αν γινουν Μουσουλμανοι η πληρωνουν Κεφαλικο Φορο!!

    Διαβάστε το Κορανι της Μεδινας (>80% του Κορανιου)στο google για να δειτε με τα ματια σας ,οτι ειναι διαΣτρεβλωμενο αντιγραφο της Βιβλου κυριως της Π. Διαθηκης (Δευτερονομιο).

Εκει θα δειτε το μισος που διδασκει το Κορανι εναντιον των “αιρετικων” σημιτων Εβραιων -ενω και οι Αραβες ειναι σημιτες καταγομενοι απο τον ΙΣμαηλ γιο της Αγαρ και του Αβρααμ!-και εναντιον των Χριστιανων και των αλλων Καφρων-“Απιστων” (Κορανι 5:57 <x-apple-data-detectors://10> ), την καταδικη σε θανατο των Αποστατων απο το Ισλαμ και των “Βλασφημων”,τον προορισμο  ΟΛΩΝ των Γυναικων για την ΚολαΣη , την ανακηρυξη τους σε κατωτερες των ανδρων, τον ξυλοδαρμο τους απο τον συζυγο για ανυπακοη και την υποδουλωΣη τους στους ανδρες της Οικογενειας τους!

ΕπιΣης το Κορανι απαιτει συνεχη τζιχαντ για την εξαπλωΣη του ΙΣλαμ σε ολο τον Πλανητη και την επιβολη του νομου της βαρβαρης Σαρια,σεβασμο  για τον ψευδοπροφητη Μωαμεθ παρολο που το Σιρα (βιογραφια του Μωαμεθ)και Χαντιθ (Παραδοση -του Μωαμεθ)περιγραφουν λεπτομερως τις δολοφονιες, σφαγες( αποκεφαλισε τους ~800 ανδρες της εβραικης φυλης των Κοραις που αιχμαλωτισε με ξαφνικη επιθεση,βιασε το ιδιο βραδυ την ωμορφη συζυγο Σαφιγια του αρχηγου τους,πουλησε ως σκλαβους τις γυναικες και τα παιδια τους και κατεσχε τις περιουσιες τους), βιασμους, παιδεραστια(η συζυγος του Αισα ηταν 9 ετων!), επιδρομες, δουλεμποριο , απατες και ληστειες καραβανιων που διεπραξε, κρατωντας το 1/5 ( x-apple-data-detectors://11) των λαφυρων για τον εαυτο του!

Οποτε ο Μωαμεθ αξιζει την αυστηρη καταδικη και αποτροπιασμο μας για τα εγκληματα του και ,οταν αυτα συζητουνται καθημερινα και γινουν ευρεως γνωστα ,τοτε εκατομμυρια μωαμεθανοι, ιδιως οι καταπιεΣμενες μουσουλμανες , θα εγκαταλειψουν το Ισλαμ (Υποταγη) και αυτο θα καταρρευσει, σαν ραγιΣμενος γυαλινος πυργος , οπως η τυρρανικη κομμουνιΣτικη ΕΣΣΔ το 1989!

Εχετε για παράδειγμα τους Ηρωες του Αγωνα του 1821 και τον Καποδίστρια που εργαζόταταν ΑΜΙΣΘΙ ,το 1912 του Βενιζελου, τον Μεταξα με το Επος του 1940 και την Εθνικη ΚυβερνηΣη  1967 -1973 με αναπτυξη στην Ελλαδα ~10% ετηΣιως και υπερτιμηΣη της δραχμης κατα 10%!

Παρετε μαθηματα Εργασιας και Πειθαρχιας απο τους εργαζομενους στις κατεστραμμενες απο πολεμο  Γερμανια, Ιαπωνια και Ν.Κορεα ,που ποτε δεν απηργησαν και τωρα ευημερουν!

Δωστε ψηφο στους Ελληνες της Διασπορας να ενισχυθει η Ελλαδα ,οπως το εφαρμοζει η Ιταλια ,η Αλβανια και η Τουρκια για τους πολιτες τους!

Βαλτε τα εργα των Αρχαιων Ελληνων σε ολες τις δημοΣιες βιβλιοθηκες !

Η παρασταση “Ηχος και Φως ” της Ακροπολης να παρουσιαζεται και στα Ελληνικα για να διδασκονται και οι Νεοελληνες απο τα επιτευγματα των Προγονων μας!

Μελετατε τα εργα των Αρχαιων Ελληνων στο Διαδικτυο !

Αυτα εφεραν την ΑναγεννηΣη στην Ευρωπη , ειναι η βασις του Δυτικου Πολιτισμου και καθοδηγουν και εμπνεουν ολους τους μορφωμενους ανθρωπους της Γης ,οπως αποδεικνυεται απο τα Ελληνοπρεπη Κτηρια Ιδρυματων  σε ολο τον Πλανητη μας!

ΚαλεΣτε Οικουμενικη Ορθοδοξο Συνοδο για να εχουν ΟΛΟΙ οι χριΣτιανοι κοινο ημερολογιο Εορτων για  να ενωθει ο ΧριΣτιανμος σε ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ για νικηφορα αντιμετωπιΣη του βαρβαρου ΙΣλαμ!

ΨηφιοποιειΣτε και αναρτειΣτε στο Διαδικτυο το πολυτιμο αρχειο της ΕΡΤ και των Αρχειων του Κρατους!

Ενθαρρυνετε ανεγερση νεοκλασικων κτηριων ,που ταιριαζουν στην Ελλαδα!

           ΚαλλωπιΣτε το Νεο ΜουΣειο Ακροπολης και το Θεμιδος Μελαθρον με Αρχαιους Κιονες που προτιμουνται για τετοια Ιδρυματα Διεθνως, ποΣο μαλλον στην Ελλαδα!

Επιμεινετε στην επιστροφη των κλεμμενων αγαλματων απο το Βρετανικο Μουσειο ,ώστε να αποκαταςταθει ο Παρθενωνας που ειναι εργο μοναδικης Τεχνης !

ΕξαΣφαλιΣτε τα θαλαΣΣια συνορα απωθωντας πιΣω στην Τουρκια τους ΛαθρομεταναΣτες  που μονοι τους βουλιαζουν τις βαρκες για να ειΣελθουν στηνΕλλαδα ως  …προνομιουχοι ναυαγοι!!

Ενημερωνεστε για Ελλαδα στο Google στους ιστοτοπους:skai.gr http://skai.gr/ ,Nerit,ert.gr http://ert.gr/ ,newsnow.gr http://newsnow.gr/ ,GreekTV,inews.gr http://inews.gr/ ,24grammata,pentapostagma.gr <http://pentapostagma.gr/> ,Palmografos.gr http://palmografos.gr/ ,votegreece.gr http://votegreece.gr/ ,ethnikathemata,Kontratv,startv,livetv.com http://livetv.com/ ,,Antinews,frontpages.gr http://frontpages.gr/ ,psifiako sxoleio,olympia.gr http://olympia.gr  ,ekirikas,ta nea,To vima.gr http://vima.gr/ ,zougla.gr http://zougla.gr/ ,newsbeast.gr http://newsbeast.gr/ ,kathimerini.gr http://kathimerini.gr/ ,to Ethnos.gr http://ethnos.gr/ ,Greekreporter.com http://greekreporter.com/ ,enimerwsi,independent greek net ,hellasontheweb.org http://hellasontheweb.org/ ,iefimerida.gr http://iefimerida.gr/ ,defencenet.gr http://defencenet.gr/ ,newsbomb.gr http://newsbomb.gr/ ,eranistis,hellasfm.us http://hellasfm.us/ ,ndpress@nd.gr,costas wills

YOU TUBE videos,κλπ για πολυπλευρη Ενημερωση ,καθοσον Αθηναιοι δημοσιογραφοι ομολογησαν στον εκδοτη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ ΝΥ την 21/12/13 , οτι η Ελληνικη Κυβερνηση στην οποια ειναι οι περιΣΣοτερες εφημεριδες τους χρεωμενες ,κατευθυνει τα αρθρα τους!

   Ελλαδιτες!

Γινετε Φιλελληνες και με Εργασια ,Αλληλεγγυη και Κοινο Νου ,η Οικονομικη Κριση στην Ελλαδα μπορει να ξεπεραστει σε 10-15 μηνες.

  “Iτε παιδες Ελληνων,νυν υπερ παντων ο Αγων “για το ξεχρεωμα και Οικονομικη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Ελλαδας!Ολοι μαζι μπορουμε!

Menis kparaskevas@yahoo.com

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>