«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΤΣΙΠΡΑΣ & ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΣ

Οι δύο αυτοί Τσίπρας & Ποροσένκο, τυγχάνουν πιόνια και υπηρέτες του Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ή Νέας Εποχής, και Παγκοσμιοποίησης,  προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.

Ο Τσίπρας αποφάσισε- κατόπιν διαταγής ΡΟΤΣΙΛΝΤ- να κάνει διήμερον επίσημο ταξείδι στην Ουκρανία του Σιωνιστή Νεο-Ναζί Ποροσένκο.

Επήγε στην Ουκρανία για να στηρίξει το καθεστώς των Σιωνιστών Νεο-Ναζί του Κιέβου, κατόπιν εντολής ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αδιαφορώντας για την αντίδραση της ΡΩΣΙΑΣ.

Γιαυτό τήρησε μυστικό το ταξείδι στο Παρίσι, και την συνάντηση με τον αδελφό του Παγκόσμιου Ηγεμώνα.

Όμως το έβγαλαν στο φώς της δημοσιότητος στελέχη της Ν.Δ. διότι ο Τσίπρας τους εκτόπισε από την αγάπη του παγκόσμιου Ηγεμώνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Η επίσκεψη ΤΣΙΠΡΑ στην Ουκρανία έγινε με απαίτηση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να εμπεδώσουν το ετοιμόρροπο καθεστώς των Σιωνιστών Νεο-Ναζί του Κιέβου.

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ

Άραγε, τι αντάλλαγμα πήρε ο Τσίπρας για τα Εθνικά μας θέματα, ή και για την κινδυνεύουσα οικονομία μας;;;

Θα περίμενε κανείς για αυτό το ταξείδι, για αυτή τη θυσία της Ελλάδος, μια ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ , εκ μέρους των Σιωνιστών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όμως τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

Αξιολόγηση και πάλι Αξιολόγηση, με κόψιμο συντάξεων, και αφορολόγητο σε επίπεδα ΣΟΪΜΠΛΕ, ζητούν οι δανειστές!!!

Οι Κοσμοκράτορες ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ  πρόσφατα τα έχουν βρεί σκούρα στη Παγκόσμια Κυριαρχία, από το δίδυμο των ηγετών ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ, γιαυτό ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ των Παρισίων, έστειλε τον Τσίπρα στην Ουκρανία……………..

Ο Τσίπρας απλώς εκτελεί και υπογράφει ότι τον διατάζει ο δανειστής των Εθνών ηγεμών ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τώρα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες προσπαθούν να ανατρέψουν το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, επειδή δεν είναι του χεριού τους………………

Μετά τον ΤΡΑΜΠ έρχεται η σειρά του ΠΟΥΤΙΝ…………..

Γιαυτό εάν δεν απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τη Σιωνιστική Κυριαρχία, θα έχει κακό τέλος…………

Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ δημιούργησαν το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος, και χρεοκόπησαν την Ελλάδα, με διεθνή διασυρμό,  και ο Σιωνιστής «αριστερός» Τσίπρας ανέθεσε στη Τράπεζα ΡΟΤΣΙΛΝΤ των Παρισίων, τη διαχείριση του Δημοσίου Χρέους, δηλαδή τον έλεγχο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

ΕΙΔΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Φ

Ο Τσίπρας ανέθεσε στη Τράπεζα ΡΟΤΣΙΛΝΤ  την έξοδο της χώρας στις αγορές του Παγκόσμιου Ηγεμώνα.

Δηλαδή αντί να πάρουμε για την επίσκεψη-στήριξη στο Σιωνιστή Ποροσένκο, δώσαμε στο παμφάγο όν ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Ιδού ο κίνδυνος είπεν ο Σωκράτης όταν είδε τους εμπόρους προγόνους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να αποβιβάζονται στον Πειραιά!!

                                    ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

 http://arxaiaithomi.gr/