«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ληστεία συνεχίζεται…

Τι βλέπουμε λίγο πριν τον θάνατο Σ

Η  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΟΣΟ  ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΣΙΓΟΥΡΟ !

ΟΤΙ  ΟΙ  ΠΡΟΓΟΝΟΙ  ΜΑΣ 

ΜΑΣ  ΕΔΩΣΑΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ  ΜΙΑ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ  ΝΑ  ΖΗΣΟΥΜΕ  ……..

ΕΜΕΙΣ  ΤΗΝ  ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΕΦΗΜΕΡΟ  ΤΡΟΠΟ  ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ  ……….

ΧΩΡΙΣ  ΙΧΝΟΣ  ΝΤΡΟΠΗΣ  !

ΟΙ  ΑΠΟΓΟΝΟΙ  ΜΑΣ  ΘΑ  ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΕΧΘΡΟΥΣ !

ΞΑΝΑ  ΜΕ   ΙΣΛΑΜ  !  !  !

ΣΕ  ΠΟΙΟΝ  ΝΑ  ΦΩΝΑΞΕΙΣ  ;

ΚΑΙ  ΠΟΥ ΝΑ  ΒΡΕΙΣ  ΤΟ  ΔΙΚΙΟ  ΣΟΥ ;

ΡΑΓΙΑΔΕΣ  ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΜΑΣ  ΤΗΝ   ΠΡΩΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  …………

ΜΕΣ ΄ΤΗΝ  ΑΦΕΝΤΟΣΥΝΗ  ΜΑΣ ……….

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΑ  ΚΑΤΩ  ΑΠΟ  ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜ  ΤΗΝ  ΠΑΤΟΥΣΑ  ……… ΚΑΙ ‘Οι  άνθρωποι  επιδιώκουν  να  βολευτούν .

Μόνο  όμως  όσο  είναι  ξεβολεμένοι  υπάρχει  ελπίδα  γι΄  αυτούς’

( Ralph  Waldo  Emerson ) .

Όσο  για  τις  δικαιολογίες  πως  δεν  υπάρχει  κανένας  αξιόλογος  ‘Σχεδιασμός’

για  να  ακολουθήσει  κανείς ,  δεν  είναι  αυτό  το  ‘πρωτεύον’ . . .

Ακόμη  κι  αν  υπήρχε ,  ιδού  τι  έλεγε  ένας  Αρχιστράτηγος   ( Von  Moltke )  περί  τούτου :

‘‘Ένα  σχέδιο  μάχης  έχει  διάρκεια  ζωής  όσο  τα  πρώτα  λεπτά  της  μάχης . . . ’’

Πράγμα  που  σημαίνει :

Τόσο  πριν  όσο  και  μετά  το  << Σημείο  0  της  Σύγκρουσης >>  είναι  θέμα  ‘‘ Ψυχής ’’ ,

Αποφασιστικότητας ,  προετοιμασίας ,  ικανότητας  προσαρμογής . . .

Όσο  όμως  οι  ‘‘ Βολεμένοι  ’’  είναι  ‘‘ απίστευτα  πολλοί ’’ ,  ‘‘ ισχυροί ’’  και  ‘‘ αδίστακτοι ’’

και  όσο  η  Φτωχολογιά  είναι  ένα  τσούρμο  ‘‘ ΔΕΙΛΟΙ ’’ ,

κανένα  Φονικό  Καθεστώς  δεν  κινδυνεύει . . .    κι  αυτό  το  ‘‘ ΞΕΡΟΥΝ ’’ . . . ’’

http://aegeanhawk.blogspot.gr/

Η ληστεία συνεχίζεται…

Η κατάσχεση της πατρίδας

Το σχέδιο ήταν ξεκάθαρο και οι μεθοδεύσεις είχαν γίνει αντιληπτές από την πρώτη κιόλας μέρα του Μνημονίου. Οι περιουσίες των Ελλήνων κι η Ελλάδα ολόκληρη βρίσκονται στο στόχαστρο των δανειστών. Οι απανωτές δανειακές συμβάσεις και ο κυκεώνας των ασήμαντων λεπτομερειών και υποκεφαλαίων του δράματος απλώς αποτελούσαν προπετάσματα καπνού.

Οι Γερμανοί, οι ουραγοί τους και η συμμορία των κερδοσκοπικών κεφαλαίων που συνήργησαν στη διάπραξη του εγκλήματος τα θέλουν όλα και τα λαμβάνουν. Οι Ελληνες έφτασαν στο σημείο να αποποιούνται περιουσίες για τις οποίες εργάστηκαν γενεές επί γενεών, επειδή δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα φορολογικά βάρη που προκύπτουν από την αποδοχή οποιασδήποτε κληρονομιάς.

Η «δημοκρατία» έγραψε σχετικά: «Ραγδαία αύξηση στις αποποιήσεις κληρονομιών την τριετία 2013-2015 δείχνουν τα στοιχεία όλων των Ειρηνοδικείων της χώρας. Τα φορολογικά βάρη και τα χρέη φαίνεται ότι καθιστούν ασύμφορη την αποδοχή κληρονομιάς για δεκάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι επιλέγουν να μην κάνουν αποδοχή κληρονομιών, προκειμένου να μην κληρονομήσουν χρέη των συγγενών τους, αλλά και επειδή δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας, την οποία δεν μπορούν και να πουλήσουν εύκολα».

Τα στατιστικά στοιχεία που περιλαμβάνονταν στο άρθρο της εφημερίδας μας ήταν συγκλονιστικά: «Στο μεγαλύτερο Ειρηνοδικείο της χώρας, το Ειρηνοδικείο Αθηνών, οι αποποιήσεις κληρονομιάς το 2015 ανήλθαν σε 9.566 από 6.079 που ήταν το 2013. Οι αποποιήσεις κληρονομιών, με βάση τα στοιχεία από τα Ειρηνοδικεία της χώρας, ανήλθαν το 2015 σε συνολικά 45.627 από 29.200 που ήταν το 2013 και 41.386 που ήταν το 2014».

Κι όταν μια οικογένεια δεν επιθυμεί να κάνει αποδοχή κληρονομιάς, η περιουσία περνάει στο κράτος, που τη βγάζει στο σφυρί και τα έσοδα περνούν πρώτα στο κατοχικό υπερταμείο, για να καταλήξουν στις τράπεζες και τις τσέπες των επικυρίαρχων.

Επίσης, τα κερδοσκοπικά funds μπορούν να αγοράζουν μαζικά τα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί και να τα υποθηκεύουν σε ξένες τράπεζες, για να παίρνουν «ζεστά» μετρητά υπό τη μορφή δανείων.

Η ληστεία συνεχίζεται…

14.10.2016

http://www.dimokratianews.gr/content/67671/i-katashesi-tis-patridas

Φόρτωσαν τους Έλληνες με φόρους και τώρα τους αρπάζουν τα σπίτια, τους μισθούς και τις συντάξεις <http://attikanea.blogspot.gr/2017/02/blog-post_385.html>

ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ….. 

ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ……….

ΠΑΤΡΙΔΑ  ΤΕΛΟΣ  !

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ;;;;   

ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ…………………

Παλαιστίνη

Η Βρετανία κατέστησε μια Υπηρεσία για την διευθέτηση των θεμάτων που αφορούν τις κτηματικές περιουσίες και είχε σαν σκοπό την εξακρίβωση της ιδιοκτησίας για να μπορέσουν να τα αποκτήσουν πιο εύκολα.

Κατόπιν αυτού, έσπευσαν οι Εβραίοι να αγοράσουν γη σε απίθανες τιμές.

Προτίμησαν στην αρχή τους Άραβες γαιοκτήμονες που ζούσαν στο εξωτερικό και έπειτα στράφηκαν προς τους μεγάλους Παλαιστίνιους γαιοκτήμονες που ζούσαν στις πόλεις. Συγχρόνως, η Βρετανία έσφιγγε τα λουριά γύρο από το λαιμό των αγροτών που δούλευαν τη γη τους και δεν την πουλούσαν, επιβάλλοντας απάνθρωπους φόρους, αναγκάζοντας έτσι τον φτωχό αγρότη να ζητήσει δανεικά από τους Εβραίους τοκογλύφους βάζοντας ενέχυρο τη γη τους. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη γη τους αφού αδυνατούσαν να πληρώσουν το χρέος τους.

http://nakba-of-palestine.blogspot.gr/

ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ :

ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣ΄ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ …….

ΕΤΟΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠ΄ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΣΩΝ ΗΡΩΩΝ !

ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …………

ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !

ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ !

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ …….

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ …………..

ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ  ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΚΑΙ  ΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ………

ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ 

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>