«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χα…Χαα…Χααα Σκεφτείτε ότι αυτός ο λαός ανακάλυψε τον πολιτισμό!!!

300 βολευτές, εβραίικα ερπετοειδη εκτέλεσαν, με συνοπτικές διαδικασίες τον Ελληνικό πολιτισμό!

(Οι γιατροί θα πιστοποιούν αν θα ζήσης ή θα πεθάνεις!!! Πολιτισμένα, λέγετε προσδόκιμο ζωής)!!!!

Ποιο ερπετοειδή έφτιαξε, νομοθέτησε αυτό το έκτρωμα;;;

????????????????????????????????????

Πρώτα έβαλαν των άνθρωπο σε μια ζυγαριά της ντροπής και του έκαναν  διατίμηση, πόσο χρονών είναι, τόσο αξίζει, τον έβαλαν στην ζυγαριά και αποτίμησαν την ζωή σε χρήμα και του έκανα συμβόλαιο θανάτου!!!

Πόσο άνθρωπος μπορεί να είναι αυτός που σκέφτηκε αυτό το έκτρωμα, ( Βεβαίωση θανάτου και αποκλεισμό από τα φάρμακα, για να πεθάνει)  (Το βάφτισαν πολιτισμένα, προσδόκιμο ζωής)!!!!

300 ερπετοειδη μέσα στην βουλή κάνουν την κορόιδα σε αυτό το έκτρωμα, το μόνο που τους απασχολεί είναι η καρέκλα και ο τραπεζικός λογαριασμός, μόνο για αυτό τσακώνονται, αυτούς τους εκλέξαμε να μας επιβάλουν τον θάνατο όποτε τους γουστάρει, και έχουν και το θράσος να μας ζητούν να τους ξανά ψηφίσουμε!!!

Σε ποιον θα πούμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη γη, σε ποιον  θα φωνάξουμε… Ρε… εμείς είμαστε Έλληνες… Ο ποιο πολιτισμένος λαός… Εμείς ανακαλύψαμε τον πολιτισμό, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη!!!!

Αυτή την στιγμή αν είχαμε λίγη ανθρώπινη αξιοπρέπεια, έπρεπε να τους είχαμε κυνηγήσει μέχρι να τους ρίξουμε στην θάλασσα, και για να μην μολύνουμε την θάλασσα, σε βαθιά φαράγγια να μην μπορούν να μολυνθούν ούτε τα ζώα!

Όμως οι ανθρωπιστές προδότες καλά κρατούν!!!

Ενδιαφέρονται να καλοπερνά ο ακάλεστος εχθρός αλλοδαπός, με μισθό, χωρίς να δουλεύει, με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με σύνταξη,  με δωρεάν σπίτια και φαγητό, και του Έλληνα του επιβάλουμε (προσδόκιμο ζωής),  του λέμε απάνθρωπα, εσύ πλέον είσαι άχρηστος και πρέπει να πεθάνεις, γιατί να χαλάμε τα φάρμακα!!!

Είναι βαριά άρρωστος;;;  

Πετάτε τον σε μια σπηλιά να πεθάνει, είσαι ένα παράσιτο για την Ελληνική πολιτισμένη κοινωνία!!!

Με τα λεφτά που θα γλυτώσουμε, θα πληρώσουμε τους νταβατζήδες, δολοφόνους, δανειστές μας!!!

Και να σκεφτείτε ότι χουμε και δικαιοσύνη, και σύνταγμα υπέρ του λαού!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με το αιτιολογικό ότι η θεραπεία είναι ακριβή… Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες της εξωφρενικής υπόθεσης
Σοκάρει η καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) σύμφωνα με την οποία η Επιτροπή Έγκρισης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους του ΕΟΠΥΥ ζητεί την πιστοποίηση του προσδόκιμου επιβίωσης ενός καρκινοπαθούς από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» για τη θεραπεία του με ακριβό ογκολογικό φάρμακο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο ΙΣΑ, σε συνταγές σκευασμάτων τα οποία συνταγογραφούν συγκεκριμένες ιατρικές ειδικότητες πχ ογκολόγοι, για σοβαρές παθήσεις, πχ κακοήθειες, απαιτείται η αναγραφή του προσδόκιμου χρόνου επιβίωσης του ασθενή προκειμένου να ολοκληρωθεί η συνταγογράφηση.

ΙΣΑ: Εκτός λογικής και ηθικής αυτή η λεπτομέρεια της συνταγογράφησης
Με ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ ζητεί από τον ΕΟΠΥΥ την άμεση διευθέτηση του πρωτοφανούς όπως το χαρακτηρίζει ζητήματος.

«Στην περίπτωση που πρόκειται για οδηγία η οποία υποχρεώνει τους γιατρούς να αναγράφουν τον προσδόκιμο χρόνο επιβίωσης του ασθενή τους, ζητούμε να αποσυρθεί άμεσα, καθώς μόνο ως απαράδεκτη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η αναγραφή τούτη στην συνταγή του ασθενή», υπογραμμίζει ο ΙΣΑ σε σχετική ανακοίνωση και καταλήγει λέγοντας ότι «είναι πραγματικά έξω από τα πλαίσια της λογικής και της ηθικής την στιγμή που ο ασθενής παραλαμβάνει την συνταγή για την χορήγηση του φαρμάκου του, να αναγράφεται σε αυτήν ότι του “απομένει”ελάχιστος χρόνος ζωής».

ΕΟΠΥΥ: Πρόκειται για διαδικασία βασισμένη σε διεθνή πρότυπα
Παραδέχεται η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ότι απέρριψε το αίτημα καρκινοπαθούς να του χορηγηθεί θεραπεία σύμφωνα με την καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ).

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, ο Οργανισμός επιχειρεί να δικαιολογήσει τη στάση της αρμόδιας Επιτροπής Έγκρισης
Καταγγελία του ΙΣΑ
Αδιανόητο: Ο ΕΟΠΥΥ ρωτά πόσο θα ζήσει καρκινοπαθής για να του εγκρίνει τα φάρμακα!

Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και Φαρμάκων Εξωτερικού η οποία δεν ενέκρινε τη χορήγηση ογκολογικού φαρμάκου σε ασθενή, αποδίδοντας την απόφαση σε ελλείψεις στον φάκελο που υπέβαλε ο ασθενής.

«Η αίτηση χορήγησης φαρμακευτικών σκευασμάτων εξετάζεται από την αρμόδια Επιτροπή Έγκρισης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους και Φαρμάκων Εξωτερικού, η οποία απαρτίζεται από ειδικούς επιστήμονες, ιατρούς του ΕΣΥ. Η αξιολόγηση κάθε αιτήματος γίνεται με βάση τα ιατρικά δεδομένα του ασθενούς και τις κατευθυντήριες οδηγίες που ισχύουν διεθνώς. Η απόφαση έγκρισης ή απόρριψης μιας αίτησης λαμβάνεται αποκλειστικά με επιστημονικούς όρους» εξηγεί στην ανακοίνωση ο ΕΟΠΥΥ.

Σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο ασθενή αναφέρεται πως «εξετάσθηκαν τα ιατρικά δεδομένα από την Επιτροπή και κατά την αξιολόγηση, διαπιστώθηκαν ελλείψεις στον υποβληθέντα φάκελο. Η Επιτροπή ζήτησε από τον θεράποντα ιατρό να προσκομίσει τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να κατατεθεί εκ νέου ο φάκελος και να επανεξεταστεί το αίτημα χορήγησης του φαρμακευτικού σκευάσματος».

Κατά τον ΕΟΠΥΥ, η Επιτροπή έχει εγκρίνει την χορήγηση του φαρμάκου σε περισσότερους από 35 ασθενείς.

«Πρόκειται για την προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθείται για όλα τα φάρμακα σοβαρών παθήσεων (ογκολογικά κ.α.)» σημειώνει η διοίκηση του Οργανισμού, και καταλήγει πως «σε κάθε περίπτωση ο Οργανισμός αποδέχεται τους κανόνες της Ιατρικής Επιστήμης και προτεραιότητά του παραμένει το όφελος τους ασθενούς».

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>