«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σταμάτα να ανέχεσαι την καταπάτηση του συντάγματος, της ελευθερίας σου, της αξιοπρέπειας σου, αγωνίσου, αντέδρασε σήμερα, όχι αύριο, χωρίς αγώνα κανείς δεν κέρδισε τίποτα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ανθρωπος παει πισω στα πρωτογονα χρονια

Δεν είναι σωστή η παιδεία που δίνουμε στα παιδιά μας, το διαπιστώνουμε από τα αποτελέσματα. Δυστυχώς, όμως, το θέμα της παιδείας είναι διαχρονικό και φταίνε πολλές κυβερνήσεις.

Τώρα όμως της δίνουμε τη χαριστική βολή με την αριστερή ιδεοληψία που διακατέχει την κυβέρνηση.

Δυστυχώς, το γενικό επίπεδο της μόρφωσης των παιδιών μας έχει πέσει τόσο χαμηλά που μας είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε.

Γι’ αυτό και πρέπει αντί να τους κανακεύουμε αποδίδοντάς τους ιδιότητες και αξίες που δεν έχουν, να τους νουθετούμε προκειμένου να αντιληφθούν τις καταστροφικές συνέπειες που επιφέρει η αμορφωσιά.

Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει τόση έλλειψη στοιχειώδους γνώσης ή παιδείας στη νεολαία μας.

Κάτι σάπιο υπάρχει στην Ελληνική Κοινωνία.

Υπάρχουν  ρητά τα οποία κυκλοφορούν, για να κάμψουν την ηθική  και τον αγώνα κάθε ελεύθερου ανθρώπου και με βρίσκει αντίθετο.

Όταν βρίσκεσαι με πιθήκους,  να κάνεις τον πίθηκο!

Μην φέρνεις αντίρρηση, πήγαινε με τα νερά τους!

Αφήσου στον θεό, Έχει ο θεός, θα ρήξη μάνα εξ ουρανού, θα πας στην κόλαση, πίστευε και μη ερεύνα!

Κάνε υπομονή αύριο ίσως είναι μια καλύτερη ημέρα!

Μην σκαλίζεις  θα το φας το κεφάλι σου!

Εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα!

Τι μας το παίζεις πατριώτης, εμείς τι είμαστε προδότες!

Πάντα έτσι είμαστε, πάντα σκλάβοι είμαστε, πάντα είχαμε αφεντικό!

Μην χάνεις την ελπίδα σου και την υπομονή σου, έχει ο θεός!!!

Έλα μωρέ, όπου γη και πατρίδα!

Αυτό διδάσκουμε στην νέα γενιά!!!

Γιαννάκη… δεν σου είπα να μην παίζεις με αυτόν τον βρομιάρη!!!Εσύ είσαι ανωτέρου επιπέδου!

Σήμερα έχουμε πολίτες χωρισμένους  σε κοινωνικά στρατόπεδα, διχασμένους, φοβισμένους, αδιάφορους, αεριτζήδες, χαμηλό ηθικό ανάστημα, Κοινωνικά παντελώς αμόρφωτους, γαλουχημένοι, ο θάνατος σου η ζωή μου, και αυτό συμβαίνει σε όλον τον κοινωνικό ιστό, από τον εργάτη ως τον πρόεδρο της δημοκρατίας, Τον εκφυλισμό και την ανωμαλία την βάφτισαν Δικαίωμα στην ισότητα,  οι ανθρωπιστές, τον δολοφόνο  ακάλεστο αλλοδαπό, δυστυχισμένο μετανάστης, την φιλοξενία και αλληλεγγύη, να βγω εγώ από το σπίτι μου, να μήνη ο ακάλεστος δολοφόνος αλλοδαπός!

Κυκλοφορώ στο πεζοδρόμιο και με κοπανάνε ποδήλατα με γουόκμαν στα αυτιά, πεζοί όλων των φύλων με τα κινητά στα χέρια με βλέμμα απλανές με κοπανάνε και δεν καταλαβαίνουν ότι με κτύπησαν, σκέτα ζόμπι, κατεβαίνουν από το λεωφορείο, και δεν ξέρεις ποιος είναι αγόρι και ποιος κορίτσι, έχουν εγκαταλείψει τους γονείς τους, με αχάριστο τρόπο, που τους συντηρούν, και από πάνω τους χρεώνουν την ευθύνη για όλα τα στραβά , παλιά και νέα!!!

Από αυτή την γενιά περιμένουμε να σωθεί η Ελλάδα, ο Ελληνισμός, η αρχαία κληρονομιά μας, ο πολιτισμός, η ελευθερία, η δημοκρατία;;;;;;;

Η αποστολή κάθε γενιάς είναι η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους, προς το καλύτερο, οι δική μας γενιά μας γυρίζει πίσω ολοταχώς!!!

Πως θα γίνει αυτό στην σημερινή Ελλάδα, που το μάχιμο υλικό τους νέους, τους επήρανε στα ξένα για να μην υπάρχει αντίσταση στα δόλια σχέδιά τους, ντόπιων και ξένων, και έμειναν το 80% των γερόντων  στην Επαρχία μπροστά στην εγκληματική  και προδοτική τηλεόραση για να ενημερώνονται.  Και το  υπόλοιπο 20% να ξεσκίζεται για το ποδόσφαιρο, και όχι για την πατρίδα του;;;;;;

Αυτή η παγκόσμια αχαριστία προς την φύση και τα καλά που μας προσφέρει, δεν θα μείνουν ατιμώρητα!

Η φύση όταν μολυνθεί επικίνδυνα, θα τα κάνει λάβα, χυλό, μίξερ, και θα σε στείλει να τρως χαρούπια σε σπηλιές με τα άλλα ζώα όμοιά σου, βρόμικα και απεχθή, χωρίς αισθήματα, με αισθήματα ζωώδη αυτοσυντήρησης του πιο δυνατού κτήνους!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>