«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αν στο πηγαιμό για την Ιθάκη… με αγελάδα διασταυρωθείς, στείλε την στο διάολο και μπροστά σου να μην ξανά βρεθεί, Γιατί από την Ευρώπη, μεγάλο κακό θα σε βρει!!!

Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο αφελληνισμού!!!

ΤΡΕΛΑ

Οι αγρότες όντως λαός του μόχθου, δεν ήξεραν να διαβάζουν τα ψιλά γραμματάκια, τα ήξεραν οι μεσάζοντες και οι συνδηκαλοαγροτοπατέρες και το απέκρυψαν από τους αγρότες!

Δεν τους είπαν όταν τους έδιναν λεφτά ψίχουλα, να ξεριζώσουν και να αφανίσουν την κληρονομιά των προγόνων τους, των πατεράδων τους, και δεν τους είπαν, τι γίνεται μετά.

Έχω ακούσει να λένε να σταματήσουν τις επιδοτήσεις στους αγρότες, και εγώ κάποτε το είπα για άλλους λόγους, αλλά ειναι λάθος, να απαιτούν να τους δίνουν επιδοτήσεις μόνιμα, αφού τους αφαίρεσαν το εργαλείο διαβιώσεις!

Και αναφέρομε μόνο σε αυτά τα λίγα διότι οι αγρότες θα κατέβουν σε απεργία, θα τους πω μην κατεβείτε σε απεργία αν πρώτα δεν πετάξετε τα κομματικά σκατά τους αγροτοπατέρες από όλο τον αγροτικό κόσμο. Αυτά τα ρεμάλια θα σας βγάλουν στο κρύο, στους δρόμους να σκοτωθείτε,  για να δείξουν την πολιτική τους ισχύει και μετά θα σας στείλουν στα σπίτια σας, με ότι και αν σας έχει συμβεί!

Μας απαγορεύουν με πείνες και ποσοστώσεις παραγωγής γάλατος! Δείτε τον κατάλογο γιατί και πόσο το πληρώνουμε εμείς το γάλα!

Θα σας πω ένα παράδειγμα που το εζησα, ο πατέρας μου είχε ένα κτήμα κάπου 17 στρέμματα με ελαιόδεντρα και συκιές, σε ευθεία γραμμή, ένα ελιόδεντρο, μια συκιά, ένα φανταστικό κτήμα! Επιδότησαν το ξερίζωμα στις συκιές με ψίχουλα, τα λεφτά χάθηκαν δεν έφταναν για να κάνεις τίποτα, το κτήμα έγινε μπουρδέλο, κακές τιμές στο λάδι και άπυρες ζημιές!

Αυτό το κτήμα έδινε παραγωγή και ζωή, χειμώνα καλοκαίρι, το χειμώνα με το λάδι, το καλοκαίρι με τα σύκα!

Αυτό το κτήμα από τα καλύτερα κατάντησε να ειναι ένα ρημάδι με μόνο ζημιές!

Χιλιάδες αγρότες έπεσαν σε αυτήν την παγίδα και έπαθαν αυτήν την καταστροφή, το ίδιο και χειρότερο έγινε με τα αμπέλια, σταφίδα και κρασί!

Μεγάλη η ευθύνη των αγροτών, έχουμε πει, η άγνοια σκοτώνει!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΩς ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΟΤΑΝ Η Ε.Ε. ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Ένα έγγραφο από το μακρινό 1996 το οποίο είχε φέρει στο φως η εφημερίδα «Μακεδονία» μας δείχνει πως το ελληνικό κράτος απαγόρευε σε κτηνοτρόφους να… παράγουν!

Συγκεκριμένα επιβλήθηκε πρόστιμο 5 δισ. δραχμών επειδή οι κτηνοτρόφοι ξεπέρασαν την ποσόστωση παραγωγής αγελαδινού γάλακτος κατά 60.000 περίπου τόνους.

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί.

Την προηγούμενη χρονία είχαμε πάλι υπέρβαση του ορίου ποσόστωσης αυτή τη φορά κατά 14.000 τόνους με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να πληρώσουν πρόστιμο 1,2 δισ. δραχμών. Όλα αυτά για υπερπαραγωγή!

Τέλος το άρθρο αναφέρει ότι το όριο παραγωγής αγελαδινού γάλακτος ανερχόταν αυστηρά στους 625.000 τόνους και σε περίπτωση υπέρβασης επιβάλλονταν πρόστιμα.

Μια προδοτική τακτική η οποία μας στέρησε πολύτιμα έσοδα τα οποία τόσο πολύ χρειάζοταν η Ελλάδα όπως αποδείχθηκε… .

πηγή <http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/29547-vomva-etsi-katestrepsan-tin-ellada.html>   http://www.voicenews.gr/index.php/ellada/29547-vomva-etsi-katestrepsan-tin-ellada.html

Σχόλιο MELISSOCOSMOU

Οι ποσοστώσεις αυτές ισχύουν μέχρι σήμερα.

Αν ένας νέος άνεργος θελήσει να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία και την παραγωγή αγελαδινού γάλακτος δεν μπορεί γιατί αυτό απαγορεύεται και καμία εταιρεία δεν θα δεχτεί να αγοράσει το γάλα του βάση νόμου.

Μόνο όσοι ασχολούνται ήδη μπορούν κι όταν θα γεράσουν και θα τα παρατήσουν τότε τέλος το Ελληνικό γάλα.

Αυτό το κάνουν για να εισάγουμε από Γερμανία και Γαλλία γάλα σε μορφή παγοκολώνας.

Παρόμοια απαγόρευση υπάρχει και στα κρασιά και στα σταφύλια.

Στα καλαμπόκια στο σκληρό σιτάρι, το βαμβάκι, τις ιχθυοκαλλιέργειες και σε πολλά προϊόντα ακόμα.

Για να μην επαναστατήσουμε μας λαδώνουν με μερικές επιδοτήσεις που όλο και μειώνονται κάθε χρόνο που περνάει κατά 10%.

Μόνο που έτσι η ανεργία δεν καταπολεμιέται και μεγαλώνει.

Αυτή είναι η Ε.Ε και το νόμισμα της το Ευρώ.

Πορευόμαστε προς το Ζάλογγο χορεύοντας σαν σύγχρονες σουλιώτισσες!!!

http://www.melissocosmos.com/2017/01/blog-post_771.html#more

 

https://2.bp.blogspot.com/-t7G1YfqqTuU/VaZ2NYUI8AI/AAAAAAAANOU/W86cdQ-Hw2A/s640/-.jpg

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΓΙΑ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>