«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Αλίκος Η Αλίκο στην χώρα των τρασέξουαλ θαυμάτων!!!!

11 ΧΩΡΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!! 

Η συνέχεια στον σύνδεσμο http://dynati-ellada.gr/index.php/epikairotita/item/2589-11-xores-maxontai-stin-ellada-oxi-gia-tin-peina-kai-tin-ftoxeia-alla-gia-tin-yiothesia-paidion-apo-transeksoual

Σχετική εικόνα

Αν ένας σημερινός ιστορικός , που στέκει στα μυαλά του, θελήσει να γράψει τα 20 τελευταία χρόνια. Και ιδικά τα 6 τελευταία, δεν θα βρίσκει λέξεις να την περιγράψει!

Τα Σόδομα και Γόμορρα της Εβραίο χριστιανικής εφεύρεσης, θα είναι φτωχά, μπροστά σε αυτό που ζούμε!

Άγγλοι, γάλλοι,  γερμανοί, πορτογάλοι, ισπανοί, αυστριακοί, αμερικανοί, άραβες, μουσουλμάνοι, Ισλάμ, καθολικοί, ορθόδοξοι, παιδόφιλοι, δολοφόνοι, ανώμαλοι, εκβιαστές, έμποροι λευκής σαρκός, ανθρωπίνων οργάνων, όποιου, μισθοφόροι, κατάσκοποι, αλλοδαποί όλων των φυλών, αρχαιοκάπηλοι, επιστήμονες με μαϊμού πτυχία, καταναλωτικά αγαθά και διατροφής μαϊμού, Σύμμαχοι εχθροί, μαυραγορίτες, κερδοσκόποι, ποδοπατούν και αποπατούν το Ελληνικό ΕΘΝΟΣ!

Γιατί αυτό; Ποιος το επιτρέπει;

Θα προσπαθήσω να περιγράψω, τον πολιτικό κοινωνικό ιστό όπως φαίνεται σήμερα, γυμνό χωρίς φτασίδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για φτασίδια

 Ποιοι διαμορφώνουν και καθοδηγούν μια κοινωνία; Οι γονείς, οι καθηγητές, η πολιτεία.

Γονείς καθηγητές και πολιτεία, βρίσκονται στην Ελλάδα του 2017 , αλλά γεννούν, διδάσκουν, προστατεύουν και καθοδηγούν, από σπηλιές και κατακόμβες το 5,000 Π.Χ!

Αυτό δεν μπορείς να το ονομάσεις οπισθοδρόμηση, αυτό μπορείς να το ονομάσεις διαχρονικό άλμα στο κενό της μαύρης τρύπας!

Βλέποντας σχιζοφρενείς χιτλερικούς  συμμάχους με ψυχικούς κόσμους τρασέξουαλ, να δίνουν αποφάσεις να εκτελέσουν, ανώμαλοι, σχιζοφρενείς πολιτικοί ηγέτες,  επάνω σε ανθρώπους, αφανίζοντας έναν ιστορικό λαό, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όχι από τον φανερό και κρυφό εχθρό, αλλά από αυτούς που εσύ επέλεξες να σε αντικαταστήσουν και να προστατεύσουν την πατρίδα σου και τα συμφέροντά σου.

ΧΙΤΛΕΡ Γ12Όμως ο εχθρός κάνει τη δουλειά του, και για να μπορέσει να την κάνει, πρέπει να βρει ή να φτιάξει πρόσφορο έδαφος! Η κάποιος ή κάποιοι εφιάλτες να του προσφέρουν τα κλειδιά της κερκόπορτας!

Για να δούμε τι σόι άνθρωποι φιλούν την Κερκόπορτα;;;

Ο κάθε λογικός θα πει ότι την φιλούν οι Άριστοι!

Ποιοι είναι σήμερα οι άριστοι;;;

Σχιζοφρενείς, ανώμαλοι, τρασέξουαλ, συμφεροντολόγοι!!!

Τι προσφέρουν σήμερα οι άριστοι;;;

Προσφέρουν μελέτες, δοκίμιο, βιβλία, ομιλίες,  μίσος, κακία, διχόνοια,  δακρύβρεχτες, πατριωτικές ομιλίες, φτάνοντας μέχρι τα στούντιο καναλιών, στα βιβλιοπωλεία, μαζεύοντας πνευματικά δικαιώματα σαν τους επαίτες, και κατακρίνοντας τον λαό που αυτοί διαμόρφωσαν!!!

Οι άριστοι που μάθαμε για τους προγονούς μας, δίδασκαν δικαιοσύνη, πολιτισμό, ειρήνη, τέχνες, επιστήμες, για να το επιτύχουν αυτό, ήταν οι ίδιοι το ζωντανό παράδειγμα, σε δύσκολους καιρούς πρόσφεραν τα πλούτοι τους, τον εαυτό τους, τιμωρούσαν παραδειγματικά τον εαυτό τους, τιμωρούσαν την ανωμαλία και την απανθρωπιά, ήταν μπροστάρηδες σε κάθε κίνδυνο της πατρίδος τους και της φυλής τους, θυσιάζοντας την ζωή τους και τα υπάρχοντα τους!!!

Υπάρχουν σήμερα τέτοιοι άριστοι;;;

ΟΧΙ και αν υπάρχουν είναι  ελάχιστοι και μετρημένοι στα δάκτυλα των χεριών!

Πως διαμορφώθηκαν τέτοιοι άριστοι;

Αυτό άρχισε από την γέννησή τους!

Από γονείς, αμόρφωτους, κακούς, απάνθρωπους, φοβικούς, ακαλλιέργητους, αντικοινωνικούς, εγωπαθείς, ψυχασθενείς, θρησκευτικά δογματικούς!

8ι

Θανασάκη, Μαρούλα, μην κάνετε παρέα με αυτούς τους βρομιάρηδες φτωχούς, στις γειτονιές!

Μετά στο δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο, κοίτα να δεις παιδί μου, εσύ δεν έχεις καμία σχέση με αυτούς τους λιγδιάρηδες, εσύ είσαι ανώτερος άνθρωπος, από ανώτερη πάστα!

Και να η ανισότητα στο δημόσιο σχολείο, πληγώνοντας ψυχικά τους τίμιους γονείς και τα παιδιά τους!

Σε αυτήν την ανισότητα έφταιξαν και οι καθηγητές που έβαζαν ψεύτικους βαθμούς σε ντουβάρια, γιατί ο μπαμπάς πλήρωνε ιδιαίτερα, και αν δεν έβλεπε καλούς βαθμούς δεν θα έκανε και του χρόνου ιδιαίτερα στο ντουβάρι.

θα με ρωτήσει κάποιος, δηλαδή μιλάς για ισότητα,  να μην υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί;;;

Όχι αυτό δεν γίνετε, αυτό το ρυθμίζει η φύση και το κάθε ανθρώπινο ον τι του αρέσει.

Μιλώ για την ισοπολιτεία στο δημόσιο σχολείο, αν θέλει ο κάθε γονιός να το πάει σε ιδιωτικό σχολείο, ειναι δικός του λογαριασμός, στο δημόσιο σχολείο όμως πρέπει να ειναι ίσοι όλοι οι μαθητές, και να απαγορεύετε να κάνουν ιδιαίτερα!

Μετά στον στρατό, κοίτα κύριε βουλευτά το δικό μου παιδί δεν μπορεί να καταστρέφετε η καριέρα του και να ζει σε τέτοιες άγριες συνθήκες, αυτό έχει μεγαλώσει μέσα σε παλάτι, δεν μπορεί να υπηρετεί με τον λαουτζίκο, να το φέρεις κοντά στο σπίτι του και σε υπηρεσία γραφείου!

Μετά στο μετερίζι της ζωής, είχε διαμόρφωση χαρακτήρα, τι θέλει, και πως θα το αποκτήσει!

Έχει μάθει πλέον το ρητό της απανθρωπιάς, ο θάνατός σου η ζωή μου!!!

Αυτοί οι άνθρωποι, στο πρώτο στραβοπάτημα της ζωής, έκαναν τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα, τα πάντα!

Την ηθική, την αξιοπρέπεια, την ισότητα, την δικαιοσύνη, τον πολιτισμό, την παιδία, την δίδαξαν και την διαμόρφωσαν στα δικά τους πρότυπα και γούστα!

Αυτοί είναι σήμερα οι άριστοι!

Θα ήταν άσκοπο να συνεχίσω να ζωγραφίζω τους σημερινούς άριστους, είναι φανερό σε όλα τα κλιμάκια της κοινωνίας!

Τι ζούμε και απολαμβάνουμε σήμερα το τέλος ενός ζοφερού κοινωνικού απόπατου, και μιας νέας αρχής, ή το τέλος της ένδοξης και ιερής φυλής των Ελλήνων;;;

Έχουμε ανώμαλους πολιτικούς, απάνθρωπους πολιτικούς, δειλούς πολιτικούς, άσχετους πολιτικούς, σχιζοφρενείς πολιτικούς, προδότες πολιτικούς, θρησκόληπτους δογματικά πολιτικούς, και μια εβραϊκή θρησκεία χριστιανών, ορκισμένων για την εξόντωση των Ελλήνων! Έχουμε αναγάγει των πολιτισμό μας σε σεξ με δονητή, σε ανθρωπιά για τον εχθρό, αδιαφορώντας για το αίμα μας! Έχουμε ονομάσει την προδοσία σε εμπορικές  και οικονομικές συναλλαγές!

Έχουμε αναγάγει την γειτονιά σε φυλακές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας!

Δεν εμπιστευόμαστε ούτε τα έντερά μας, μιμούμαστε τις ύαινες τα τρωκτικά και τα όρνια, ξεσκίζοντας τις σάρκες ακόμα και του παιδιού μας, αφού το παραδίδουμε για σφαγή!

Πως σταματάς ένα τέτοιο κακό;;; Φωνάζοντας έναν σύγχρονο Ηρακλή να καθαρίσει την κόπρο του Αιγέα!

Αυτός ο σύγχρονος Ηρακλής είναι ο Στρατός, που πρέπει να τον καλέσεις εσύ λαέ, να πορευτείς μαζί του με πίστη και όχι όταν κάνεις την δουλειά σου να τον κηλιδώσεις και να τον δείχνει σαν χουντικό μίασμα!

Πρέπει να τον καλέσεις μαζικά βγαίνοντας έξω στον δρόμο σε όλη την επικράτεια, και έξω από τα στρατόπεδα, στο όνομα και μόνο της πατρίδος!

Δεν μιλώ για σφαγές και εμφυλίους, αλλά για δικαιοσύνη αληθινή, μόνο με τον στρατό μπορούμε να φέρουμε το φως!

 10.000 προδότες δοσίλογοι, τοκογλύφοι, δολοφόνοι, και οι παραφυάδες τους, θα συλληφθούν, θα δικαστούν σε μεικτά στρατοδικεία λαού και στρατού και θα οδηγηθούν σε καταναγκαστικά έργα, να ξεπληρώσουν στο λαό αυτά που του έκλεψαν! Και επειδή είσαι αθώος μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή σου, όταν τους βάλεις σε καταναγκαστικά έργα, ανάλογα με την ποινή τους, αν κάποιος έχει πέσει θύμα ρουφιανιάς και μίσους, θα μπορεί να το αποδείξει και να αποκατασταθεί, αφού θα είναι ζωντανός! Έτσι μόνο δεν θα ύπαρξη εμφύλιος, και όποιος πάει να την κοπανήσει, θα εκτελείτε επιτόπου με συνοπτικές διαδικασίες!

Ευελπιστώ στην φυλή αυτή, ότι θα πράξη το πατριωτικό της καθήκον!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>