Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Οι αριστερές πολιτικές πόρνες της Κύπρου και οι πολιτικές πόρνες της Ελλάδος, θέλουν να επιβάλουν στον Ελληνισμό το οθωμανικό δίκιο!!!

ΔΕΝΝ

Σβήνοντας μονοκοντυλιά την ιερή ιστορία των Ελλήνων, με προδοτικές ιδεολογικές και ανεδαφικές κορόνες περί ανθρωπισμού σε βάρος των άλλων, που οι ίδιοι δεν εφαρμόζουν στην πράξη!

(Ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ), που στηρίζει την κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και το μεγάλο κόμμα της αντιπολίτευσης, το αριστερό ΑΚΕΛ, τοποθετήθηκαν θετικά στο αποτέλεσμα της διάσκεψης της Γενεύης για το Κυπριακό. Τα άλλα ελληνοκυπριακά κόμματα της αντιπολίτευσης, επικρίνουν έντονα τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη για την πολιτική και τους χειρισμούς του.)

Εγώ προσωπικά δεν περίμενα τίποτα άλλο από μειοδοτικές πολιτικές πόρνες, ανθρωπιστές, ξενόδουλους, προδότες, που έχουν σημαία, όπου γης και πατρίδα!

Είναι τα προδοτικά κόμματα που μιλούν για συγκατοίκηση με τον εχθρό, αλλά στου άλλου το σπίτι, όχι στο δικό τους!

Αυτές οι αριστερές πολιτικές πόρνες γέμισαν τις τσέπες τους χρήμα με δεξιές πρακτικές, και λένε στους άλλους με αριστερές ιδεολογίες που δεν εφαρμόζουν οι ίδιοι!

Το κακό που κάνουν είναι ανεπανόρθωτο, διότι εμβολίζουν και εγκλωβίζουν το δημιουργικότερο κομμάτι του έθνους, την νεολαία! Μέχρι να πάρουν χαμπάρι τη σημαίνει στην πράξη αριστερά και τι δεξιά, έχουν ξοδέψει την ζωή τους σε ψέματα!

Η γκεσταπίστηκη φιλελεύθερη δεξιά για να υπάρχει, τουλάχιστον από το 1821 και μετά, χρειαζόταν μια αριστερά προδοτική, για να καλύπτει τα δικά της εγκλήματα και προδοσίες, και το ίδιο χρειαζόταν και η αριστερά,  μια δεξιά προδοτική για να καλύπτει τις δικές προδοσίες!

Πώς να εξηγήσεις σήμερα, ότι ο μόνος εθνικός δρόμος, η μόνη εθνική επιλογή, είναι ένας λαός ενωμένος, κρατώντας για τον εαυτό του τις όποιες ιδεολογικές διαφορές και σηκώνοντας την σημαία της πατρίδος τους και στο όνομά της να κάνουν τους αγώνες τους!

Η πατρίδα δεν είναι μια αφηρημένη λέξη-έννοια, είναι το σπίτι μας σε μικρογραφία!

Άμα μέσα στο σπίτι μια οικογένεια τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο, το σπίτι θα ρημάξει, θα είναι ευάλωτο να μπουν μέσα οι ρουφιάνοι με βλέψεις να τους το πάρουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με το σπίτι σου που είναι η πατρίδα σου, δεν μπορεί να έρχεται ο κάθε ακάλεστος δολοφόνος και να το παίζει μεσολαβητής ή διεκδικητής του δικού σου σπιτιού!

Η αριστερά είναι το κυρίως πολιτικό γεύμα της δεξιάς και τούμπλαλιν!

Σκοπός είναι αυτών που ξέφυγαν από τα γρανάζια της αριστεροδεξιας κρεατομηχανής, είναι  να ενημερώσουν την νέα γενιά, να μην πέσουν στην ίδια παγίδα που έπεσαν και οι γονείς τους!

Πρώτα δίνεις την ζωή σου, να υπερασπιστής το σπίτι σου και μετά μοιράζεις τα δωμάτια, που θα μένει ο καθένας!

Προδοτικά λάθει έγιναν και από τους Κύπριους και τους Ελλαδίτες, ας τα ξεχάσουμε και ας ενωθούμε σε μια γροθιά για τον αληθινό εχθρό τον σιωνισμό, τον ισλαμισμό, τον οθωμανισμό, τον κομουνισμό και τον δεξιό φιλελευθερισμό!

Εδώ σε αυτήν την ιστοσελίδα δεν βωμολοχώ, λέω τις αλήθειες με το όνομά τους, δεν χαϊδεύω αυτιά, ούτε διεκδικώ μπράβο και καρέκλα, δίνω την ζωή μου για την πατρίδα, με όποιο τρόπο μπορώ!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: