«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ηγέτες προδότες Ελλάδος και Κύπρου, εκμεταλλεύονται την δουλικότητα των λαών τους και πουλάνε τα πάντα!

Αν θα πω…Γιατί ο λαός της Ελλάδος και της Κύπρου δεν είναι στους δρόμους να ταρακουνάνε την γη, θα με πουν τρομοκράτη!

Οι Άριστοι που είναι;;;

Μάλλον θα ασχολούνται με το να κάνουν επίτιμο τον προδότη Παπαδήμο!!!

Ο λαός χρειάζεται έναν μπροστάρη ή μπροστάρηδες, τι έγινε έχουμε έλλειψη από πατριώτες, πως να σωθεί με τέτοια ξευτιλισμενα κατακάθια αρίστων, του καναπέ, των συγγραμμάτων, της παντόφλας και των καταθέσεων των πνευματικών δικαιωμάτων!!!

11/1/17

Η διαδικασία της Γενεύης είναι παράνομη – Παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και οδηγεί στο θάνατο την Κυπριακή Δημοκρατία 

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό στη Γενεύη της Ελβετίας, υπό την αιγίδα του ειδικού συμβούλου του γγ του ΟΗΕ, Έσπεν Αϊντα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΤΠ / Χρήστος Αβραμίδης)

Του Σάββα Καλεντερίδη

Το 1955 ξεκίνησε ο αντιαποικιακός, εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας της ΕΟΚΑ, που έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το Ηνωμένο Βασίλειο. Τότε, όσο διαρκούσε ο επικός αγώνας των Ελλήνων της Κύπρου εναντίον των αποικιοκρατών, οι Τούρκοι της Μεγαλονήσου όχι μόνο δεν συμμετείχαν σ’ αυτόν, αλλά ήταν και συνεργάτες των Άγγλων.

Δεν ήταν με τους αγωνιστές της ελευθερίας, αλλά με τους σκλαβοκράτορες.

Το 1959, το Ηνωμένο Βασίλειο, για να αποτρέψει την ολοκληρωτική απελευθέρωση της Κύπρου, οδήγησε τα πράγματα στην υπογραφή των Συμφωνιών Ζυρίχης και Λονδίνου, με τις οποίες ιδρύθηκε ένα κυρίαρχο κράτος, με τη Συνθήκη Εγγυήσεως να υπογράφεται από την Ελλάδα, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με στόχο να διατηρηθεί η ανεξαρτησία, και η εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτός είναι ο χάρτης για τα Κατεχόμενα που κατατέθηκε στη Γενεύη

Οι εγγυήτριες δυνάμεις εγγυήθηκαν να απαγορεύσουν την προώθηση «είτε της ένωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας με οποιοδήποτε άλλο κράτος, ή τη διχοτόμηση της νήσου». Όμως πουθενά δεν αναφέρεται στη συνθήκη αυτή ότι διατηρούν το δικαίωμα της διάλυσης ή της μετεξέλιξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Παρότι υφίσταται η σκιά της Συνθήκης Εγγυήσεως, με τις Συνθήκες Ζυρίχης και Λονδίνου, γεννήθηκε ένα νέο κυρίαρχο κράτος, για την ίδρυση του οποίου συμφώνησαν η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Τουρκία, η κοινότητα των Ελλήνων της Κύπρου και η κοινότητα των Τούρκων της Κύπρου.

(Φωτ.: Flickr / freecyprus.org)

Το κράτος ονομάζεται Κυπριακή Δημοκρατία, έχει Σύνταγμα και αυτά τα 57 χρόνια που υπάρχει, παρά την τουρκική εισβολή του 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή του 37% του εδάφους του από τα τουρκικά στρατεύματα, συνεχίζει να είναι αδιάλειπτα ένας διεθνής κρατικός δρων, να είναι ενεργό μέλος σε διεθνείς οργανισμούς, να υπογράφει συμφωνίες με κράτη και διεθνείς οργανισμούς, χωρίς να ρωτά κανέναν από τους παράγοντες οι οποίοι συμμετείχαν στην διαδικασία και υπέγραψαν τις συνθήκες ιδρύσεώς του. Επιπλέον, διαθέτει καταστατικό χάρτη, το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο δεν δίνει δυνατότητα σε κανέναν παράγοντα εκτός Κύπρου, να προβεί σε τροποποίησή του και στη διάλυση ή μετάλλαξη του υφισταμένου κράτους.

Από πουθενά δεν προκύπτει ότι έχουν δικαίωμα η Ελλάδα, η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι δυο κοινότητες του νησιού να υπογράψουν το θάνατο του κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Άρα, η όλη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη από χθες στη Γενεύη είναι παράνομη, είναι ένα έγκλημα που γίνεται εις βάρος ενός κυρίαρχου κράτους και η συμμετοχή στη διαδικασία αυτή του ίδιου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν προσδίδει καμία νομιμότητα σε αυτήν την επαίσχυντη διαδικασία, αφού ούτε ο Πρόεδρος έχει δικαίωμα να διαλύσει ή να οδηγήσει σε μετεξέλιξη το κράτος της Κύπρου.

(Φωτ.: dailymail.co.uk)

Το έγκλημα δε γίνεται απεχθέστερο, με τον αποκλεισμό από τις ούτως ή άλλως παράνομες διαδικασίες, της ΕΕ, πλήρες μέλος της οποίας είναι η Κυπριακή Δημοκρατία.
Όσο για τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτήν την επαίσχυντη και εξ αντικειμένου προδοτική διαδικασία, να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσία Ελλήνων πολιτικών και διπλωματικών αξιωματούχων σε μια τέτοια διαδικασία, μαζί με αντίστοιχους Τούρκους, όχι μόνο ακυρώνει τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που απαιτούν την άνευ όρων αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής, όχι μόνο νομιμοποιεί την εισβολή και κατοχή, αλλά μηδενίζει το… κοντέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας και μας φέρνει πίσω στο 1959.

Δηλαδή, σβήνεται στην ουσία η ιστορία και παραδίδεται στους νεοαποικιοκράτες και τους παράνομους εισβολείς η σφραγίδα και η ψυχή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δεν ξέρω ποιες δυνάμεις οδήγησαν και οδηγούν τους πολιτικούς σε Κύπρο και Ελλάδα σε αυτόν τον παραλογισμό, σε αυτό το εθνικό και διεθνές έγκλημα.

Οι πολίτες της Κύπρου, στους οποίους ανήκει αυτό το κράτος, πρέπει να αφυπνιστούν και να σταματήσουν τον έγκλημα που είναι σε εξέλιξη, ένα έγκλημα που θα οδηγήσει στην κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά την οποία θα ακολουθήσει και η καταστροφή του ελληνισμού της Κύπρου.

Ο ελληνισμός της Κύπρου έχει αστείρευτες δυνάμεις, οι οποίες πηγάζουν από την υπερτρισχιλιετή ιστορία του πάνω στο νησί. Είναι αδιανόητο να παραδοθεί βορά στους νεοαποικιοκράτες του Λονδίνου και τους νεοοθωμανούς της Άγκυρας.

Έλληνες γρηγορείτε.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/01/blog-post_922.html#more

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>